g-star 96

Juste igår lade jag ut mina 96 byxor på blocket. Måste få dom sålda nu för jag tänker verkligen inte forsätta använd dom.. Om du är intresserad är det bara gå in på blocket o söka på g-star så kommer som säkert fram. Det har redan hört av sig två personer så skynda!  Använda ett fåtal gånger och säljs för bara 500 ! super säger jag bara.

   

hör av dig !

Förslag nån ?

Klockan väckte mig i morse och jag gick upp redan halv sju för att börja leta fram kläder jag skulle ta på mig idag, det börjar bli riktigt svårt med det där nu. Jag behöver nytt tycker jag! Okej jag har rätt mkt kläder som jag INTE använder men vad ska man göra liksom ? gillar man de tinte så gör man inte. Sminkade mig och fixade mig i alla fall men kunde inte platta håret för hade glömt tången i skolan så det var kris... Har varit jobbigt med massa jobb idag och vi har även hunnit få våran första läxa, pust... engelsa glosor tills på freag. Det värsta. En sak bara att våran svenska lärare har verkligen tuffat till sig nu. Det märks sån stor skillnad på henne tycker jag och det är lite kul att se faktist, haha.
 
Ska logga ut om några minuter så ska bara berätta om kvällen. Blir lite tv innan jag ska lägga mig i sängen, läsa, fixa kläder och massa annat tills i morgon. Vad blir det för kläder i morgon då, förslag ? aja hörs !

puss

Kvälles fråga !

Hur har din dag varit ?

Dagens fråga !

Vad har du för planer idag ?

Tidigt som vanligt

Godmorgon, jag vaknade för flera timmar sedan men jag bloggar inte förens nu, haha. Morgonen har sett ut så här för mig att jag gick upp vid halv tio och käkade lite frukost och kollade på tv. Det fick bli en toast med att stort glas juice till. Det är absolut det vanligaste jag brukar äta på helgerna. Klockan elva började jag hjälpa mamma med att gå igenom alla deras kläder och jag har tagit en tröja av pappa som han aldrig kommer använda så det passar, haha. Just nu är mamma skit sur så då gick jag hit direkt. Idag får vi se vad som händer, har en så länge ingen aning. Har börjat bli lite bättre i alla fall och hoppas på ännu bättre! Nu ska jag i alla fall ut men vi hörs !

puss

Jacka

Hej alla, inte så mkt bloggande för mig just nu men idag är jag fortfarande sjuk. Orkar inte så mkt då. Idag har inte hänt så mkt, gick upp rätt tidigt även fast det var helg och har städat mitt rum lite snabbt. Är fortafarande hur snorig som helst och blöder näsblod hela tiden också, skit jobbigt. Nu till kvällen har jag bestält lite kläder från olika hemsodor ex en jacka som kommer om en månad... Lång väntan men jag behöver den ändå inte nu, haha. Tror jag ska ta en liten snabb dusch ikväll också och tv som vanligt.. Här är i alla fall en bild på jackan jag bestält.


puss

  

fråge stund. haha

[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar. i öronen?
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[/] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

sjukling.

Okej igår skulle det ju bli en fortsättning men det vart det tydligen inte, haha. I alla fall tänkte jag ju berätta om våran nya lärare vi har i stället för kenneth.. Ha suger verkligen vill jag bara säga ! och jag blir så sur för nu när vi ska ha betyg o allt så får vi honom. Kunde dom liksom inte fixat någon bättre?. I går kväll mådde jag inte så bra så jag badade i bubbeln och lyssnade på musik tills klockan var nio. somnade typ efter det eftersom jag typ var sjuk. 

Sjuk är jag fortfarande och det fick bli att stanna hemma idag. Elin har smittat mig, haha angelica och sophies lillasyster alltså. Har knapps kunnat sova i natt för att jag haft ont i huvudet, varit så snorig man bara kan bli och hostat. Klockan sex gick jag upp i morse för jag orkade verkligen inte mer! Jag har sovit nu på dagen i stället, kollat på tv och bara tagit de lugnt. Men det ska man ju göra när man är sjuk, haha. Skönt nu att det är helg också så kanske jag hinner friskna till lite. Ska fixa lite mat nu, får se vad det blir, kanske lite makaroner som vanligt när jag stannar hemma, haha.
 
puss 

Dagens fråga !

Jag är sjuk är du ? haha

matdags

Igår blev det inget bloggande igen men har verkligen full upp nu när skolan börjat. Dom första dagarna har inte varit så jobbiga, vi har kommit till skolan lite senare och slutat tidigt. Idag vare det riktiga som började, allt jobbande och aa ni förstår. Hur jobbigt som helst. Vi har redan hunnit få reda på att första provet vi ska ha är om två veckor redan"!! Det är helt sjukt tycker jag och våra lärare är riktgt tuffa mot oss, lite för mkt. Ny lärare också men jag berättar mer snart dags för mig att gå o äta. härs!

puss

Kvällens fråga !

Hur känns det nu att ha börjat skolan då ?
jobbigt värre tycker jag i alla fall fast kul att se alla kompisarna.


   
Mina bilder för några dagar sedan, lite omgjorda men ville visa er.

min dag i skolan / hemma

Skola idag igen och det kommer ni nog få höra framöver här i bloggen, haha. Det vart en kort dag idag också, vi har ju inte kommit igång en som tur är. Nu dom första dagarna ska vi vara med dom nya sexorna.. skit jobbigt, fan dom klarar sig själva ! Vrf ska vi behöva ta hand om dom.. ? Men i morgon i alla fall så börjar vi vanlig tid, 8.20 och då är det tänkt att våran klass ska ordna en femkamp som dom ska tävla i och vi måste självklart också vara med.. Får vell se hur det blir med den saken, haha.

Kom som sagt hem rätt tidigt och har inte gjort så mkt mest tagit det lugnt. Nu till kvällen har jag precis kommit från en skön varm dusch. Har ju ridit idag och nej det behöver vi inte snacka om här, så dåligt gick det! Nog om det nu väntar en kvällspromenad och senare ska jag måla naglarna, ahha. vi hörs! Ha det bra..

puss

i love music.

Jag kollade på mtv i morse och hörde den här låten så himmlans good! Älskar låten nu, lyssna och njut!

min design idag.

Första dagen i skolan och jag är helt slut ! inte för att vi var där i mer en 20 minuter men, haha. Klockan sju redan vart jag väckt av att mamma o pappa skulle åka. Jag låg kvar i sängen ett tag och senare gick jag upp. Jag kollade på tv en liten stund för att jag typ skulle vakna kan man säga. Sen började jag fixa mig. Hade fullt upp i morse, visste först inte vad jag skulle ta på mig men till slut fick det bli min blåa silkeklänning och ett par svarta pumps till. Håret plattade jag lite och satte upp luggen men inte allt för rakt.. Klockan 9.10 mötte jag min granne och vi började gå mot bussen, halvägs mötte jag angelica och sophie också. När vi började närma oss bussen fick jag skavsår och jag kunde inte gå för att det gjorde så ont. Men så fick vi springa till bussen det vet jag inte hur det gick till men, haha.

Här är min outfit idag.
Klänning; gina tricot
Pumps; Skopunkten


  

Väl framme vid skolan och jag ser mitt hår hur det blivit, helt lockigt och förstört jag vart helt tokig!! Idag var det bara upprop i klassen som tur var och så fick vi träffa våran nya lärare som inte alls verkade någe bra alls. Skit jobbigt nu när vi ska ha betyg.  Såklart var det jätte kul att träffa kompisarna igen också. Vi hade fått en ny tjej som jag känner sen innan men vi har kommit ifrån varandra. Det som jag ångrar var att jag inte ens hälsade.. Men men det finns tid för det !

Kvällens fråga !

vad tycker ni ? hur känns det att börja skolan igen ?

skolan börjar igen,

I morgon börjar skolan, tråkigt ? nja det ska bli kul att få träffa alla kompisar nu igen eftersom jag inte träffat nästan nån utav dom på sommaren. Jobbet kommer ju bli tvärt om.  Nu är det dags för betyg och det får vi se hur det blir med det. Jag ska verkligen försöka satsa nu och hoppas det lönar sig. Men är i alla fall lite nervös inför morgondagen. Vi har ju fått en ny tjej i klassen ocksåm hoppas vi inte får fler bara... Men det är rätt många som slutat tror jag också. Bättre blir det ju inte av att våran bästa lärare är pappa ledig och nu när vi ska ha betyg och allt, pust. Vi får som sagt se hur det blir. Hoppas på det bästa. Måste lägga mig tidigare idag också och nu ska jag fixa mig för kvällen och tv och sängen väntar. Ha det så bra så hörs vi !

puss

Missfärg allt ihopa.

Vaknade klockan nio i morse av att mamma putta upp min dörr. Men orkade inte gå upp förenst tio och förstår inte hur jag ska klara det till skolan.. Idag vare tänkt att färga mitt hår så mamma satte i färgen och vi lät den sitta i i 30 minuter för att de tverkligen skulle synas. Håret blev bara mörkare tyckte jag och sen när det torkar var det helt förstört. Det var typ brunt, grått och grönt.. Fick panik så vi åkte till frissan och hon gjorde sitt bästa för att fixa till det. Nu har jag alltså sljusa slingor som förut så ingen kommer nog märka, haha.

puss


Gårdagen..

Lessen för dålig uppdatering men tänkte berätta om gårdagen i alla fall. Var bestämt att vi skulle in till the voice och ung08 vid ett tiden men jag, matilda, angelica och sophie åkte in klockan tre istället. När vi kom in till stan mötte vi fanny, mikalea och oskar på donken vid kungsan. När dom käkat klart gick vi till ung och va dät tills det stängde. Det var faktst rätt skoj där nu när vi var så många. Nuddade Adam tensta också, haha. stolt!! Tröjorna han delade ut gick åt snabbt så fick ingen.. Klockan sex försvann alla våra kompisar vi va med så vi gick runt och letade och allt blev bara helt katastrof. ett tag var vi bara två och två men till slut hittade vi i alla fall matilda och angelica.  Vi letade efter som andra i tre timmar och hade inga pengar och mobil för de thade fanny i sin väska... Höll på att dö av unger och så hittade vi dom när hela voice var slut typ. Vi vart skit sura ett tag men men. Kom hem klockan elva igår och åt en macka, att vid datan ett tag sen gick jag och sov. Var verkligen jätte trött !! Juste mtv fotade massa också det där kiss. Så nu är vi med på hemsidan. hehe dom fotade typ 10 000 me ändå.

aa det var de tsom hände igår. Träffade massa andra där också...


Kvällens fråga!

Nån mer som var inne i stan ikväll ?

barn hemmet.

Jag hann inte blogga i går. och just nu kommer jag inte ihåg vad jag gjorde då, haah. Kanske kommer på det sen men i alla fall. Kom precis hem från stan. Har varit på kina resturang och där serverades set bufe. Så sjukt smarrigt och ja, man äter alldeles för mkt när man går till sådanna ställen. Lite senare blev det bio på sergel, Barnhemmet. Den är från femton men dom märkte ingenting så jag kom in. Den var faktist riktigt bra och är verkligen en film att rekomendera ! Det va så kul för när nåot lässkigt hände så hoppade alla till och skrek i salongen, haha.

Efter bio var det tänkt att åka hem men i stället drog jag och en kompis till kungsan, ung08. Eller det var ju inga tält öppna nu men det var mkt folk och uppträdande vid stora scenen. Nån dj som spelade. vi gick runt ett tag och så vare nån snubbe som drog mig i håret. Haha som vanligt, samma sak förrra året också.. orkar inte skriva mer nu, har skit ont i huvudet och känns som jag har feber typ. hörs!

puss och kram

Borta natt.

Okej kvällen fick bli att ja efter att jag skrev sist så åkte jag till min kompis och ska sleeping här tills i morgon. Lite senare i morgon ska jag ju på ung 08 tror jag i alla fall. Får se. Men i alla fall har suttit mest vid datan här och kollat lite på project runway och lite sex and the city fick det bli också. Okej inget stort fan av det direkt men det var ju lite kul att kolla på. Har varit lite sjuk idag också, haha skit ont i magen och jaa inge mer i detalj. Snart ska vi ta o fixa madrasserna eller rättare sagt nu.. vill bara säga till dig gumman.. Älskar dig emma elman mitt allt <3

Dagens fråga !

Börjar du bli lite trött nu kanske ?


home sweet home

Då var man hemma igen då och jag har hunnit duscha av mig lite snabbt och ätit middag. Äckliga potatisar och någe kött. Hatar potatis, det värsta jag vet av mat typ. haha. Jag och angelica åkte ju till stalelt klockan tre och kom hem vid halv sextiden någon  gång. Dom som undrar idag igen vilken häst jag red så vare Viggo. Jag är faktist nöjd med passet, gick bra så det var ju kul.

Ikväll får vi se vad som händer. Ska inte vara hemma i alla fall. Nu vill jag ut så ska kanske till en kompis eller något. Tv blir det i alla fall lite senare, Project runaway eller hur det nu stavas, haha. Men ska ut till kaninerna nu i alla fall .
höres ! puss

Planera din vardag

Gomorgon allihopa !
eller inte för att jag vaknade nu men, haha. Jag gick upp tidigt i morse klockan nio. Mamma vill att jag ska börja ta vara på tiden nu och börja vänja mig tills skolan börjar. Fan asså det suger ! Men i alla fall, har hunnit med att käka frukost och lunch precis, pappa fixade lite makaroner och köttbullar. Det funakr alltid ! Har kollat på tv och varit ute i solen en kort stund innan den försvann som vanligt. Dagens planer är väl inga stora direkt. Hemma, försöka sola lite sen ska jag nog  börja fixa mig för klockan halv tre är det stallet som gäller igen. Ska hämta upp angelica på vägen också.

Kvällen får vi se hur det blir med... Men nu kom solen fram igen. Ska skynda ut, men vi hörs !

Dagens fråga !

Vad har ni för planer idag då ?

Jaa för er som undrar skriver jag i inlägget efter hur mina planer för dagen ser ut ;D

gratis smink ,ja tack

Nu är det så här att det där med gratis bio var ju en hit men nu har det ju varit gratismakeup också och därför vill jag ju värva så många som möjligt . klicka o bli medlem, få gratis presentkort på kicks.=)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=72279

diggar

Börjar faktist bli lite trött men här är en mysig kvälls låt jag ville lägga ut. det är bara att sjunga med ju !



hoppas på svar !

Nån som har tips på snygga kläder som ni kanske har sett eller några bra kläd sidor på nätet där dom verkligen har snygga, inte allt för dyra och bra kläder helt enkelt ? snälla behöver verkligen nu innan skolan. Sen det här med väska... Jag har ju en gammal men den ska mamma ta till lagningen innan hon bestämmer sig för att låta mig köpa en ny. Den är ju rätt så ny,  men men. Nått bra tips på väska kanske också eller ?

nu börjar paradis hotell igen

hörs !


Ett riktigt paradis

Allting känns väldigt pirrigt just nu men vrf det vet jag inte riktigt, haha eller jo men när skolan börjar.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig för kläder och måste ha lite nyheter. Det är samma med att jag börjar oroa mig för skolfottot redan nu. Det är jätte långt kvar jag vet, men varje år har blivit en katastrof på kort och man vill ju bli bra för en gångs skull, men det kommer ju aldrig ske. Kanske till och med kommer vara med på framsidan av katalogen. En dag i skolan för rätt länge sen vare en kille och fotade till katalogen och han tog på några tjejer och mig och viste inte säkert ifall vi skulle vara med sa han. Fatta vad pinsamt när hela skolan kommer få hem katalogen och så är vi där liksom, haha. Men man ska inte oroa sig för mkt ifall det inte händer, Hoppas på det! ursch!! 

Jag kollar på Paradis hotell nu som vanligt varje kväll. Det är repris men som jag berättat innan jag fick inte se det när jag var liten. haha. Därför kollar jag nu och det är riktigt kul faktist.  

Dagens fråga !

Vilket datum börjar ni skolan ?
själv börjar man den artonde, och kunskap börjar liksom en veckan efter oss. Det är riktigt dåligt !!


Nätet, alltså telia ?

Det har ju varit lite eller inte så mkt inlägg nu i tre dagar eftersom våran data har varit helt trasig men nu är den äntligen igång igen. Ska försöka uppdatera så mkt det tbara går och så mkt som jag orkar..

Skola snart då och har inte blivit någe brun alls, Det är ju lite tråkigt, haha eftersom man vill ha lite färg nu. Men dom kan ju inte förvänta sig så mkt för vad har det varit för bra sommar igentligen ? Dom som vavrit utomlands har ju haft tur men vad har vi som varit här hemma liksom. Ska bli lite kul att komma till skolan första dagen så där, träffa alla kompisar igen och få se om några nya elever har börjat. Även nya sexor till arbetslaget.. Jobbigt men vad ska man göra ? Betyg ska också börja delas ut nu så vi får se hur det går. Men alltså om hmm, vad är det nu..  ja om fem dagar tror jag det är vi börjar. Men men tänkte försöka vara lite trevlig och vara lite med våra gäster.

Ha en trevig kväll !

Bloggning igen för min del.

Japp då var man hemma igen då. Vi stannade inte så länge som jag trodde vi skulle vara men nån timme i alla fall. Eftersom vi fortfarande har besök hemma hos oss var vi tvugna att åka hem o öppna åt dom o så. Niklas min kusin fyllde som sagt år idag och fick lite presenter av hela släckten nästan. Vi åt lite smörgåstårta eller jag åt två mackor och senare fikade vi med en liten kladdkakaebit, och självklart cider till ! Och jusste nu. äntligen funkar datorn, det var någe fel på vårat nätverk så varken tv eller data funkade. Fick köpa ny box eller något sånt där. Pappa fixade det i alla fall.

Det var lite tråkigt att jag glömde ta med kameran till carro och fota hennes bebis och hundar. Har varit med dom söta hundarna Safir och Devil också. hehe. Idag startade ridningen för mig också, så det var ju något att ha sett fram emot. Fick rida Contini för dom som undrar, haha inte så intressant men men. Angelica följde också med mig till stallet och vi var där ett tag. Efter ridningen var det bara att skynda hem, hoppa in i duscen och sminka mig på nytt. Det vart jätte stressigt. Men nu får jag äntligen ta det lugnt. Jag är faktist riktigt trött ! var riktigt jobbigt på ridningen. Kvällen väntar och vet inte riktigt vad jag ska hitta på..?
skriver lite senare igen .

puss och kram

funkar nu..

Äntligen funkar datan hemma fast jusst nu sitter jag inte hemma utan är hos min kusin och firar för han fyller år. Vi är hela släckten här och eftersom carro för några veckor sen skaffade en liten bebis så var man ju tvungen att hålla i den. Nu ska vi fika så det fick bli ett kort inlägg men bloggar mer när jag kommer hem senare.

puss och kram

Dagens fråga !

Bara jag som haft strömavbrott idag eller ?

ung08 ?

Jaa, det fick bli ett inlägg idag också. Eftersom datan fortfarande är trasig hemma passar man ju på hos kompisarna. Jag är hos angelica nu och vi gör inte så mkt. haha. Det har ju varit strömavbrott ett tag så vad ska man göra liksom ? Tänk vad beroende man är av strömmen igentligen. Ingenting går att göra.

Klockan halv tio gick jag upp i morse och har kollat på tv ett tag. Hade bestämt att angelica skulle komma till mig vid halv tolv eftersom deras städare skulle komma dit. kul att vara hemma då liksom, så hon kom till mig då. Som sagt vi har inte gjort så mkt efter som strömmen varit borta ett tag.. Inte mkt mer kommer hända ikväll heller. Blir vell tråk hemma som vanligt. Är trött på det. Nån dag i veckan blir det i alla fall ung 08. någon mer som ska dit ?

puss och kram


Dagens fråga !

Sovit gott ?

sleep i badrum.

För mig vart det inge bloggande eftersom jag var borta på kvällen men sen när jag kom hem så visar det sig att datorn inte funkar. Skit jobbigt och i morse fick jag veta att inte telefonen heller funkar. Sen ska vi kolla på tv och så funkar inte den heller. Det är något fel på nätet och allt och kommer inte vara lagat förens om fyra dagar. Pust.. Det kommer alltså inte bli någe bloggande på fyra dagar.

Inatt har man inte sovit någonting heller. Allt besök snarkade och jag blir tokig av det ljudet så det fick bli en natt i badrummet. haha. Dit går jag och sover när de tinte finns någon annan stans att ta vägen. Nu sitter jag hos en kompis och bloggar men men nu ska jag ut. hörs om fyra dagar då. förhoppningsvid innan.

puss och kram

080808 , jag är en =)

Nu hade jag tänkt pallra mig ut till mina kaniner. Jag är jätte trött nu eftersom jag gått så mkt idag. Idag är det ju 080808 föresten och vad vare för fest det skulle vara i stan ? eller fest o fest vad vare för något ?

bilder. idag

Så här blev resultatet av piercingen och jag glömde ju säga att jag har köpt lite smink för presentkortet jag fick av angelica och sophie när jag fyllde år. Jätte tack gullungar <3

                     

Dagens fråga !

Något bra på tv ikväll som du har att rekomendera ?

Navel piercing.

Japp då var man piercad och klar inför sommar 09, skojja bara, haha. Men nu var det i alla fall klart och nej det gjorde faktist inte så ont. Det var så här, nu ska jag berätta allt. Klockan 12 nån gång så åkte jag, mamma, nina, moad och martina in till stan för eftersom dom är här nu vill dom ju shoppa i storstan. Klockan fyra hade jag tid i studion så vid tre tiden särade vi på oss. Mamma och martina följde med mig och när vi kom dit vart vi välkommnade på ett trevligt sätt. jag fyllde i någon lapp och mig och sedan vare mammas tur att fylla i. Efter nån minut så sa lena, att ja då var det dags då. Jag var skit nervös innan men när jag kom in i rummet släpptes det. Hon markerade med en penna först och sedan fick jag lägga mig ner. Hon sa att det som mest gör ont är när man nyper tag med tången och hon sa att hon skulle säga till när hon skulle igenom med nålen.

Sen så sa hon bara att nu ska jag klämma åt lite till bara för att se men det var ju igentligen nålen hon stack i. Sedan vare klart och jag fick det som en chock, haha. Hon satte i pluppen och sen vare klart. Har lite ont nu efteråt men inte så farligt. Så nu ni andra som funderar på navel piercing.    Det är värt det!

aj?

I morgon ska jag ju pierca naveln och gör det verkligen så här ont :S ?


gullungar

Kvällen har varit väldigt lyckad tycker jag. Jag berättade ju om att min faster har fixat mina ögonbryn och peelat mitt ansikte med massa oljor och sånt. Rätt nöjd med ögonbrynen faktist, Fast dom är inte riktigt klara en. Det blir lite finputsning i morgon i ljuset då man ser mer. Ätit gott hoppas att det går att sova bra också haha.  Jag börjar faktist bli lite trött redan nu. Klockan är bara elva men ändå. Jag får heller inte vara uppe så länge vid datan eftersom vi har besök som ska sova här och alla redan börjat snarka så. aa. mamma klagar. haha. Ska läsa lite och så och bara ta det lugnt.
blir något inlägg till tror jag innan jag går ifrån datan men nu tänkte jag fixa i ordning mig för sängen.

puss


Livet är en gåta

Jag såg nyss pogrammet Super zize nåning när det är en tjock och en smal som byter dieter under en period och så ska dom alltså gå ner och upp i vikt. Rätt smart igentligen men så kom det fram en tjej som var svårt drabbad av anorexi, Och herru gud vad det är synd om sånna. Jag förstår inte ens hur vissa lever för dom är så smala, man tror inte att det liksom ska fungera. Dom är starka men vissa dör.
 
Anorexi är en så hemsk sjukdom och jaa jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag nämner nu inegn namn för det är dumt men du vet vem du är... Jag vill inte att det här ska hända dig, jag bryr mig om dig och kommer aldrig klara av att se dig så här. Snälla ta åt dig av vad folk säger och verkligen försök. Jag bryr mig gumman tänkt på det..


Det är hemskt.

Lyx i hemmet

oj vilken lyxkväll man har haft. Mina två fastrar är här på besök i någon dag och då tänkte jag att jag passar på o fråga om Moad kunde fixa mina ögonbryn eftersom hon är väldigt duktig på sånt. Självklart har hon noppat och fixat dom men inte nog om det hon gjorde även en peeling i ansiktet, masserade med massa oljor och nu är huden i top! jätte len och mjuk hud.  Det var riktig skönt att bara ligga här hemma i soffan och få ansiktmask och gurka för ögonen. Lyxigare kan det ju bara inte bli, haha. Jaa nu skryter jag men det måste man få göra någon gång. Det var ju liksom gratis också..
Vi har ätit middag och efterrätt nyss och det serverades kalopps med potatis och sås. Efterrätt Blev mammas nötpaj och min kladdkaka. Den fick också top betyg. Själv tyckte jag den var för lös men inte dom. Ikväll blir det väll chill framför tv oc data, ska även umgås med alla också för dom är ju som sagt bara här 2 gånger om året. Vi hörs!

puss så länge

bild.

aww fick ett förlag till min blogg med fler bilder och
då hittade jag den här bilden på älskling, emma. så sjuk söt.


gratisbio.se

Då var det dags igen att lägga ut den här länken. Du kan få bio biljetter och presentkort helt gratis och det ända du behöver göra är att bli medlem på denna hemsida och skriva att du blivit värvd av picks. Som starpoäng får du 50 p och om du blir värvd av mig så blir det 25 p extra alltså, sedan är det bara sammla poäng och vara en aktiv medlem så kommer det biljetter så småningom. super enkelt. klicka här. 
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51194

värt det !

DAGENS FRÅGA !

hur kan jag förbättra min blogg ? tacksam för många svar.

trist eller ?

Bloggar man bara om sitt liv, eller vad gör man igentligen. Jag tycker min blogg verkar så tråkig ibland för jag skriver nästan alltid om samma saker. Jag ska försöka ändra på det men vad ska jag skriva om liksom. ? Några förslag kanske.  Börja med nya saker. Dagens outfit kanske ? eller jag vet inte. Vad bloggar dom flesta om?,, Man vill ju ha lite annat, inte bara samma saker som alla andra bloggar om.

Idag har jag i alla fall bakat här hemma, det fick bli en smarrig kladdkaka eftsersom vi har lite besök nu i två dagar. Mamma gör nån slags paj och eftersom jag inte tål den gjorde jag helt enkelt en egen. mamma ropar nu men vi höres !
puss o kram.

header

komentera nya headrn till i morgon, glöm inte det !

NATTI NATTI

Jaa morron alla då. nee skoja bara. Klockan är ju över tolv så snart börjar mitt pogram jag ska se. Tänte ligga o läsa ett tag senare också men i morgon kommer flera händelser. Måste ju nämna att jag längtar tills på fredag, haha. Tönt jag vet men men vi höres!

puss och kram

lyssna och njut !

Kvällens underbara låt vill jag bara säga !



kalender?

Har en fråga till alla er där hemma nu,
Hur får man en kalender till bloggen ?

säg vad du tycker

Ikväll har jag spenderat min tid här vid datan och jag har gjort en ny header. Ganska nöjde faktist. Jag försökte fixa min gammla men allting blev bara fel så jag gjorde helt enkelt en ny. Jag kan inte hitta en bra färg heller som bakrund så jag tog svart till att börja med men det ändras nog med tiden. Säg gärna vad du tycker =)


Dagens outfit.

               








Japp såhär ser dagens outfit ut.
Redo för att åka in till stan och ta piercing men men.

Tröja;  Vero moda
Pösbyxor; Gina tricot
Vitt linne under; Nån stans.

DAGENS FRÅGA !

Undrar vad som händer ikväll?
kanske kompisar för hoppningsvis,
och kanske lite mys hemma.


Vad planerar ni ?


Resterätt

Ja tyvärr vart det inte så idag i alla fall. Var bestämt att jag skulle åka in till stan och ta piercing i naveln men det fanns ingen tid förens på fredag klockan fyra, trist. Jag som hade hoppats på idag men men två dagar kvar då. Det komemr typ göra skit ont, någon som kan vara ärlig och säga ? behöver man bedövningsplåster innan kanske ? haha. Aja har varit med mina tvillingar ett tag i stället då och vi har väll spelat lite tv spel och ja snackat om massa saker. Det är nästan det bästa som vi kan göra ibland, hehe. Vi sitter på studsmattan och pratar om verkligen allt och det är så skönt att bara prata ut allt ! Har precis ätit middag också, det serverades ris, bearnaisesås och någon slags biff. lite rester från igår.
Nu ska jag kolla lite på nätet och beställa lite saker. hare så bra så hörs vi!

puss och kram

Morning klockan 12

I morgon smäller det. Mamma och martina ska med och så får vi se hur det går. Ingen vet något och det får bli i morgon ni får veta. haha.

rätt trött faktist.

Kvällen väntar här hemma troligtvis frmafö tvn. Paradise hotell är på tv snart och eftersom jag inte fik se det förut när det gick så kollar jag på det nu i stället, det är så kul att kolla på det haha. Något annat pogram man bör se ? Aja sängen blir det nog efter allt tv tittande eftersom jag är så trött av allt gående idag . puuust!

DAGENS FRÅGA !

Vad händer ikväll ?


shopping igen =)

Stan idag och shopping igen. Alltid najs med nya prylar. Idag fick det bli ett par jeans från gina tricot, kjol från divided och en tröja från Zara. Jätte fina saker om jag får säga det själv, haha. Jag åkte väll in till stan vid halv ett tiden och lite senare till täby c. Hemfärd runt sju tiden. Donken fick det bli till lunch idag, och snabbmat till middag. Det är ju inte värdens nyttigaste mat direkt men men eftersom jag har gått så mkt idag kanske det inte spelar så stor roll, eller ? Det har ju regnat hela dagen igen och det är så sjukt tråkigt att gå runt då men nu har det äntligen slutat. Passande när jag skulle gå hem. eller jag fick faktist skjuts till slut.

Jag orkar inte lägga in bilder på det jag köpt idag, men det kanske dyker upp bland outfitters eller något. Vi får se...

puss

KVÄLLENS FRÅGA !

Hur mkt pengar spenderar du på kläder varje månad ungefär ?

Utkast: Ikväll händer ...

Ikväll händer inget specielt. Det är nog tv,n som väntar. Nått förslag på pogram ? haha. Jag o mamma satt o kollade på lyxfällan nyss och tänkt vad folk spenderar mkt pengar på annat än det som är viktigt! Det är sjukt hur mkt pengar det går åt, men fattar inte för tänkt dom som jobbar med att tilverka pengar och så. Det är väll bara göra hur mkt pengar som helst igentligen. Det är bara papper typ ju... Jag vill ha nya kläder! haha massa pengar igen.

Nu ahr nog mitt pogram börjat. Kanske skriver mer ikväll. Puss och kram

risk för krach ?

Igår vart det inge bloggning för min del eftersom det åskade så mkt. Datan är ju inte så gammal och mina föräldrar är jätte rädda att blixten ska slå ner i den. Det vill man ju inte, men jag funderade på en sak att om man har en bärbar data kan väll inte blixten slå ner? eller kan den det ? skulle vara tacksam för svar.

Recept

Mosa en lime skiva med en liten näve hallon i botten av glaset.
Sedan lägger du rätt mycket is i en påse och krossar med jaa
som jag gör, med en hammare. ( du kanske har en iskrossare )
Häller i det i glaset och sedan häller du citron/lime juice upp så
det täcker isen, lite till kanske. cirka 1 dl sprite och sist men inte
minst en liten skvätt ´´Saturnus lime mixer``.

Ett jätte bra driktips fri från alkohol. Jätte god dessutom.    Hoppas det smakar.


drink tips

jaa då har man varit ute i regnet ett tag, att det aldrig kan sluta. Det tog ett tag innan kaninerna hoppade in så jag fick bli så blöt som det bara gick. Nu fryser jag också. Hoppas man inte blir sjuk bara. Vill att ridningen ska börja snart. Längtar verkligen och den börjar ju den 11 augusti, snart. Har gjort en super drink till mamma, appa och mig ikväll. Receptet fick jag av tvillingarna som fått det från grekland. Denna drink är alkoholfri och verkligen super. Recept kommer senare. Hoppas du tar del =)

DAGENS FRÅGA !

Frågor till mig ?? vad som hälst.

regn

jag har inte vågat mig ut till ninerna en men jag måste..
Dom kommer bli förkylda annars. Det får dom inte bli.
Kanin inlägg ? hah.
Medans jag går ut kan ni ju komentera dagens fråga.

kanon väder. !!! inte

Den här jävla sommaren säger jag bara, Asså först börjar det med skit dåligt väder och när det väl smäller till och blir kanon väder så åker vi bort där det regnade varje dag nästan. när jag kommer hem igen blir det några soldagar och nu så här igen. Vill bort till solen. Och nu började det spööö regna och jag måste ut till kaninerna...

moveeit

Vill bara att ni ska        
lyssna på denna
underbara låt och
säg vad du tycker !

http://moveeit.tripod.com/fridabromaeus.mp3

fotodags.

oj, nu har det blivit dålig uppdatering igen. Det är trist men det har bara gått två dagar som tur är. Lördags slaggade jag hos tvillingarna och vi hyrde film o så. Jag åkte dit på kvällen eftersom det skulle bi shopping på dagen. Jag åkte till stan men det vart ingen shoppande helelr för det var ju den där gay galan typ och vi kollade på den tills affärerna stängde, hihi. Det var faktist riktigt kul att se hur vissa orkar klä ut sig så mkt ! och då menar jag mkt. Tjejer gick liksom toppless på gatan och det stod hur mkt folk som helst och tittade på.

kom jusst från maten och det belv ris o kyckling o sås. Och idag eftersom det inte vart någon shopping i lördags så fick det bli det idag då. Inte så mkt men varit i Farsta och kollat lite. Hittade tre par örhängen, nagellack, och en tröja. 

        

DAGENS FRÅGA!

Vad har ni för planer idag ?

shopping .

God morgon allihopa. Dagen framför mig då och ska in till stan och shoppa. Äntligen! det var ett tag sen. Nu när jag har presentkort på gina tricot o kicks så blir det ju shopping där också. Kommer kansk lägga in bilder på lite av det jag köpt till kvällen. Eller juste det blir det nog inte eftersom jag ska slagga hos tvillingarna. Vi ska hyra film och ha mys, men nu ska jag fixa mig och sen åker jag.

puss och kram

super!

Har fått ett riktigt bra tips idag föresten! Okej jag kanske är lite seg att veta det men nu vet jag okej. Nämligen att om du vill ha en riktigt snygg förg på kroppen och det ska ta mer så smörj in dig med olivolja. Det perfekta tipset. Tror ja i alla fall, har inte hunnit prova det men det blir nästa soldag.

DAGENS FRÅGA !

Hur ser kvällen ut för dig ?


dålig uppdatering

ledsen för dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte hunnit blogga så mkt, fullt upp. Jusst nu har jag väll inget specielt för mig. Jag sitter här vid datan och käkar pizza sallad, mums. middagen vart såklart pizza. Riktigt fet mat säger jag bara men så sällan som man äter det så kan man unna sig det ibland.

Igår var jag med tvillingarna, deras mamma o syster på Gålö. En strand som ligger ca 30 min här ifrån. Vi åkte dit rätt så tidigt och låg där o solade några timmar och badade i havet. Jätte varm var det i vattnet så de tvar ju ett plus. När vi skulle åka hem trampade sophie ner i ett grålere hål som var jätte ljupt o hennes foppatoffla fastnade under vattnet. Det var verkligen skit kul för det kom en liten kille som sa. ååå du hittade hålet, haha. Han tog upp skon som var full med lera...
Var med dom ett tag på kvällen också. Men så aa, det var gårdagen lite kort skrivet sådär.

Idag har man varit på stranden igen, Man måste ju ta vara på sista dagen med sol. Men i alla fall den här gången varit med kusin, moster, hennes sambo och biljana.  Solat väldigt mkt och chansade på utan solkräm. Och gissa hur det slutade.... Jag har fått lite färg =) haha. Vart lite röd på armarna men det fixar sig tills i morgon. Kvällen framför mig och det är angelica och sophie, tv o datan. Jaa nu ska jag ringa tjejerna.

puss och kram

RSS 2.0