shopping

Hej på er!
Har för en liten stund sen kommit hem ifrån stockholm city med kusinvitamin som sitter och glor här brevid mig, haha. Hittade inga kläder direkt som jag ville men detta fick jag med mig i alla fall...


Svar på komentar...

Anonym om Bra eller ?:
när fyller du år ! :D
Svar: Nästa vecka på ons, 7 Juli med andra ord =)

Anonym om Nu vet hon..:
vad har du köpt för högtalare?
Svar: Vet inte vad märket är eller något och det är absolut inga värstinggrejer direkt, ett par till min bärbara data bara ;)



outfit. söt tröja va!?


Ny tröja
- H&M
Jeans - Gina


30 Juni

Godmorgon!
Idag vare tidig uppstigning som gällde, har percis slängt i mig lite frulle tillsammans med farmor och nu ska jag börja fixa mig lite smått för att sedan åka in till stan och möta kusinvitamin på en shoppingtur. Hinner nog slänga in en outfit innan men då måste jag skynda mig lite nu, hörs!

Nu ska jag sova, godnatt!



Teenagers - My Chemical Romance


Bra eller ?

gissa vad... det börjar närma sig min födelsedag, en vecka kvar bara faktist och jag vet ännu inte vad som ligger på önskelistan, haha. Något jag kikat lite på är den nya xperia x10 eller vad den nu kallas.

 Någon som vet om den är bra ? =)


michaela dissar!


Stor fet diss till bussarnas sugiga luftkonditionering. Så fort man bara går innanför dörren på bussen så är det för fan som en bastu där inne. Mysigt att man inte ens hinner komma någonstans innan man har börjat löka, nej men helt serriöst fet diss till det!


13.59

Heej!
Sjukt varmt det är idag asså, 30 grader liksom.. pallar inte att ligga still i solen längre så jag ska ta mig iväg på moppen och handla tänkte jag. Har i alla fall käkat lite lunch nyss och solat lite för er som inte förstod det haha. Blir nog mer uppdatering till kvällen skulle jag tro för man ska ju ändå ta vara på det fina vädret och inte sitta inne framför databurken när solen lyser, håller ni inte med mig? hörs!
puss


Bildbrist, bild från förra sommaren.


Nu vet hon..

Tja tja!
Har för några timmar sedan kommit hem. Idag så har jag bara solat tills flisfis kom hem till mig. Satt och snacka och lite så, hon och jag käkade med familjen och sen drog vi och mötte john. Vi tre drog i alla fall till länna (elgiganten) och köpte nya högtalare till mig sen efter det drog vi hem till linus en liten stund där killarna badade. Drog hem vid nio och sen dess har jag suttit och snackat med mamma om massa, lite saker som hänt och så... pallar inte ta det här på bloggen. Har i alla fall sjukt ont i pallen nu så har tryckt i mig lite alvedon och en macka, ska försöka sova nu i alla fall. Godnatt!



micaela på kanten, sebbe och jag på midsommar. =)


Ny vecka, Nya planer..

Måndag/idag - Sola, träffa felicia och möta upp john.
Tisdag - Inga planer
Onsdag - Stan, shopping med kusinvitamin.
Torsdag - Träffa Isabell och tjejerna =)
Fredag - Inga planer
Lördag - Inga planer, fest kanske?
Söndag - Inga planer, ta det lugnt.


28 Juni

Godmorgon!
Har precis kommit upp ur sängen och fått i mig en skål fil och färska bär, supergott och ännu godre ute i solljuset haha. Nu ska jag ta en snabbdusch och sedan ut i solen och steka lite idag igen tror jag. Senare idag ska jag träffa Flisfis och möta upp John måste jag göra också så han kan få lägga in midsommarbilder. Vi hörs lite senare!
puss

Hemma ifrån en mysig kväll!

Tja, då var jag hemma igen. Eller det var jag redan vid elva då mamma kom och hämtade mig vid bussen. Jag och Olivia hittade i alla fall ett mysigt matställe vid kungsan där vi satte oss och käkade någon slags pizzagrej, god var den och sen gick vi vidare mot stureplan och hittade ett mysigt cafe' på vägen där vi slog oss ner med bakelse och dricka, sjukt gott det med men sen var man mätt! Har i alla fall haft det skitmysigt och det var superkul att dräffa henne igen vilket var ett tag sen. Här kommer några bilder.


Love you!


svar på komentarer..

Anonym om Välkommen ombord.:
Vad ska ni göra i halmstad?

Svar: Jag och tvillingarna ska med julia gulligull till wetterdal... nej jag menar haverdal haha (skojjar lite med julia bara), hur som helst så har dom hus där och så så vi ska bara chilla där i en vecka, bada, sola, träffa lite folk m.m. Kommer bli superkul verkligen!

Tuva om Blackhead..varför så impulsiv:
Du som saknade det blonda och färgare ännu mörkare :p Hahax)

Svar: Inge fråga egentligen men vara bara tvungen att få förklara mig lite... Visst jag saknar det blonda och skulle till frisören och göra blonda slingor men... har för slitet hår så alla frisörer säger tyvärr nej tills det blivit friskt igen. Pallade inte vänta längre och vill inte färga ljust själv hemma eftersom alla vet hur det brukar sluta när man bleker håret själv...gul/orange eller någonting sådant så jag färgade bort utväxyen och det.. det kommer ljusna lite också.


Såhär ser det i alla fall ut nu och jag börjar vänja mig att så farligt är det ändå inte. =)


outfit.


Sådär då har jag fixat mig lite och är redo för att bege mig in till stan. har sackat lite med olivia och vi bestämde oss för att käka middag på någon trevlig uteresturang ikväll, ska bli sjukt mysigt och jag har saknat ollonet mitt för mycket, kommer nog aldrig ta slut på snackandet idag, haha. Tar i alla fall med mig kameran så bilder kommer det förhoppningsvis bli, hörs till kvällen när jag kommer hem igen. puss och kram, på sean banan!


Visst syns det att det är sommar!?



Jag är verkligen blek egentligen...


Välkommen ombord.

Godmorgon!
Inte för att jag vaknade nu men, har redan hunnit proppa i mig en superlunch och solat en liten stund. Har inte sovit bra inatt om man säger så. Idag ska jag bara vara hemma tror jag. Sola, sola och sola är det som gäller, lite sugen på bad också men vi får se hur det blir. Juste! har glömt att säga att vi bokat biljetterna till halmstad nu också så nu är det klart! Skönt skönt!


House Of Wax

God kväll gott folk!
Har precis bäddat ner mig i mammas och pappas säng som kommer vara min sovplats i en vecka nu här framöver. Ni vet... mina snarkproblem spökar ut, haha nej men jag tål verkligen inte det ljudet. Hur som helst så har jag bara tagit det lugnt ikväll och tittat på film, house of Wax. Jäkligt bra film faktist, lite läskig också.


Snygg som fan är han också!


Foodtime


mmm, visst ser det smarrigt ut!? Har precis käkat i alla fall för er som inte förstod det ;) Smakade super vill jag lova er. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt tror jag, pallar inte göra så mycket mer plus att vi fått besök (farmor) som kommit ner till stockholm i en vecka. jaja hörs lite senare!
puss


Sorry!

Hej på er!
Verkligen jätte ledsen för min dåliga uppdatering de senaste dagarna, har haft fullt upp helt enkelt och har inte orkar skriva för den delen heller. Hur som helst så sitter jag i alla fall hemma nu och ska snart gå och vila mig lite. Helt slut sen gårkvällen, men kul hade vi hemma hos John dit det kom lite folk. Till en början käkade vi lite tacos som de lagat och sen höll vi igång ända till 6 i morse, förstår ni att jag är trött då!? Men fan, midsommar är ju bara en gång om året som sagt. Bra bilder kommer ni får lite senare men de här sugiga mobilbilderna får duga..








Glad midsommar i efterhand!

Haha john som gillar och blogga eller !? Aja har haft en sjukt nice kväll i alla fall och nu äre dags för mig och gå och sova... Alla ligger redan och sover tråkigt nog, fast klockan är ju faktist halv 6...Hur som helst, hoppas ni haft en bra midsommar i alla fall! puss och godnatt,


fest hos HFG (jonne)

michalea pallar inte blogga så nu är det john som skriver idag är det fest hos mig alla värkar fett glada och fulla som fan ... nu är det mixkis igwwwn, oxh hon är gryyym tyckwe joooohnoeboooy.!


Så sjukt jävla söta!

Haha, hittade på fokis blogg... vad säger ni.. är de inte gulligt!? =)


Blackhead..varför så impulsiv

Tjaaaba!
Har för en liten stund sen kommit hem ifrån tvillingarna där också julia var. Vi har den största delen av kvällen bara suttit och snackat och glott lite tv.. lite chill sådär bara, varit en sväng nere vid berget också. Tidigare idag så har vi solat som fan och för några timmar sen slängde vi i en färg på utväxten min och resten av håret.. Detta skulle vi dock inte gjort! Mitt hår är svart! Helt jävla kolsvart och jag skämtar inte. Tur att det bara är en toning så det kommer blekas efter några dagar, (hoppas jag).

Bilden är ifrån sist jag färgade och ungefär den färgen är det nu... lite mörkare till och med... suck**


sol sol sol

Orkar inte blogga, ligger ute och steker!


Mooovie

Mitt huvud sprängs snart! Helt serriöst jag känner mig inte riktigt kry i kroppen idag. Har sjukt ont i huvudet och i magen. Har för ca en timme sen kommit hem i alla fall. Jag och ankii åkte och mötte flisfis och käkade på mias.. Dit kom också soffan lite senare. Haha diggar ni mina smeknamn eller, jag gillar dom asså! Aja har i alla fall bäddat ner mig i soffan nu och ligger och tittar på något som mamma tittar på.. Morden i Midsomer, ska forsätta med det och sen gå och lägga mig. Hörs i morgon!


Hej rödlyset^^

Tjaa!
Stoppljuset här, haha ja det är mitt utseende just nu. Jag ser ut som ett fucking rött stoppljus i fejjan, suck... trodde inte jag skulle bränna mig så mycket om jag skippade solkrämen men tydligen så funkade det inte utan den. Hur som helst så håller jag på och fixar mig lite för att sedan dra ut oc träffa flisfis, detta har jag på mig...


Tröja - Bikbok
Leggins - Vila


Soltimmarna !

Tjooo!
Vaknade till en början klockan nio av att angelica ringer och väcker mig.. Var bara att stiga upp och slänga ut moppelåset utanför dörren och gå in och sova igen. Vaknade på nytt vid kvart över elva och gick upp och tog en snabbdusch, käkade lite och sen dess har jag legat ute i solen. Riktigt jävla skönt väder idag asså så idag äre bara att steka på som fan.. Kommer väl bränna sönder mig istället. Aja skit samma ska ut och lägga mig nu igen, hörs!
puss



Bild från igår, mysigt värre!


Så jävla mysig låt..minnen väcks..



Morgon kommer över ängarna
och daggen lyfter med en vind
Långsamt låter vi den vakna
den plats där du blev min

Här kan jag ännu höra röster
ditt andetag emot min hud
hur du varsamt tog mig until dig
som en vacker sommarbrud.

Här är mitt liv, och jag ger dig allt jag äger
Här stannar min tid du såg mig som jag är

Här bor nu allt det jag minns och bevarar,
dagar jag levt och dom vänner jag saknar
nätter då ljuset aldrig tog slut
och minnet av dig då, dina färger var blå


Jag ser dig gående längs stranden
värmen av vår första kyss
Jag ser den viken som vi fann den
där vi älskade nyss

Ge mig ditt liv, ge mig allting som du äger
Jag stannar din tid och ser dig som du är

Här bor nu allt det jag minns och bevarar,
dagar jag levt och dom vänner jag saknar
nätter då ljuset aldrig tog slut
och minnet av dig då
är det minnet som består, dina färger var blå

Kom until mig i kärlekens hus, i sommarnattens sista ljus


Jullanpullan

Hej på er!
Har precis kommit hem ifrån en lugn mysig kväll. Drog hem till Julia en liten stund och dunka musik och så.. drog sedan till donken eftersom jag var sjukt hungrig, lyxade till det och köpte mig en stor meny haha. Gott vare i alla fall. När jag käkat klart åkte vi hem till henne igen och satte på oss lite varmare kläder och drog till drevan och chillade lite bara.. snackade gamla minnen och fyfan vad mycket som hänt om man tänker efter.. saknar de gamla tiderna, verkligen! ..

Hiss VS Diss?

Tja tja!
Ska snart träffa julia kanske så jag har precis klätt på mig. Rotade runt lite i garderoben och hittade en gammal goding tröja/linne som jag använde mycket förra sommaren. Tycker att den är ganska så söt men ser den kanske lite för barnslig ut? Vad tycker ni? Och ett par gammla jeans hittade jag också... skojja inte va de var svåra att få på sig, haha. Men vad tycker ni ? hiss eller diss?


Me want!


svar på komentar..

Anonym om chillkväll:
Åkte ni aldrig på den dära språkresan ? :) eller ska ni göra det sen ?

Svar: Vi skulle åkte den 16 juni men det blev inställt pågrund av vissa saker så vi ska åka på vanlig utlandsresa nästa år bara vi tjejer i stället. =)

kort..

Hej på er!
Har både hunnit städa och sola lite nu och ska ut och lägga mig i solen snart igen... tvungen att ta en liten paus bara haha. Ska bara vara hemma idag i alla fall, hela dagen så vi hörs lite senare när jag kanske har något att skriva om. ciiiao!

chillkväll

Tja tja!
Har för någon timme sedan kommit hem. Åkte och mötte flisfis och angelica i någon timme där me. Snackade lite skit bara och så sen drog jag och Angelica hem. Har i alla fall myst ner mig i soffan nu med en kopp nypressad juice och faan jag dör för det asså, så sjukt gott jag skojjar inte! Pressa egen... mycket bättre, billigare och godare. Tummen upp för det asså! Även om det inte ser så gott ut på bilden så smakar det verkligen super.. haha aja ska sluta skriva om de nu innan det blir värsta romanen. Ska kolla lite tv nu sen blir det sängen och slagga tror jag. Tror inte jag bloggar mer ikväll i alla fall så jag säger godnatt.


Go, go

Ska ner och pressa juuuuice nu, mmm smarrigt!


svar på komentar..

Anonym om Måndag 21 Juni:
är du alltid med samma tjejer? har ni inga andra vänner eller känner du bara för umgås med just samma tjejer :p skönt att slappa föresten! :)

Svar: Asså samma och samma.. Har alltid varit med tvillingarna och Julia, för inte alls länge sen var jag ju mycket med isabell också men vi har glidit lite isär på senaste tiden vilket är tråkigt.... men vi ska träffas nu när hon kommer hem igen och vi har kontakt =) Visst känner jag andra tjejer men det blir inte samma med dem eftersom jag umgås med dem jag nämnt... vet inte hur jag ska förklara men skit samma. Hoppas du blev nöjd med svaret i alla fall :P yes, skönt skönt!

Måndag 21 Juni

Godmorgon!
Visst att jag kom upp klockan tio... vaknade för en halvtimme sen ungefär och jag orkar fan inte städa idag heller. Tror det bara blir slappa idag också och sen klockan fyra ska jag med mamma o pappa och köpa utemöbler. När jag kommer hem sen blir det o träffa felicia. Ska ta och slänga i mig detta nu och sen får vi se vad som händer.


Toast och blåbärssopaa.. mmm va smarrigt!


''smekmånaden''

Hej på er!
Sitter just nu hemma i tvsoffan själv och glor på tv, ''smekmånaden'', ganska bra film faktist. Är fortfarande sjukt trött så jag ska försöka komma i säng tidigt idag. I morgon ska jag upp ganska tidigt tror jag eller typ vid 10 och städa eftersom vi får främmande på tisdag. Efter jag städat ska jag nog träffa Felicia så får vi se vad vi hittar på... Aja hörs i morgon!
puss

trodde aldrig jag skulle säga det men.....

..Den är fan grym asså!


sorry, här kommer lite info ;)



En riktigt trött och seg michaela som ligger och vilar sig, det är nog den bästa beskrivningen på det hela. Först och främst, sorry för dålig uppdatering de senaste dagarna.. ska bättra mig ska ni se. Igår var vi återigen hos tvillingarna och festade lite, kom dit lite folk och så och det var kul kul, trevlig kväll. Blev kvar där över natten tillsammans med de andra och vi kom väl i säng vid 4 någongång... utom  Angelica och john förståss som skulle hålla på och retas och hoppa på en i sängen när man försöker sova.. aja skitsamma jag sov faktist bra sen i alla fall. Hur som helst så drog jag hem vid halv ett idag och sen dess har jag bara vilat och tagit det lugnt. Ska ut och möta tvillingarna en stund också lite senare. hörs!
puss


trööööött

Tja tja!
Kommer inte bli någe mer uppdatering idag utan det blir en hel vilodag ifrån datan. Är så sjukt trött och bakis och jag har nog att försöka få i mig lite mat i magen.. Igår var vi i alla fall hos danne, kul kul. Kom hem vid tio i morse och nu ska jag sova lite igen tror jag. Ikväll ska jag hem till tvillingarna bara, sover också kvar där. hörs i morgon!
puss

sorry för dålig uppdatering

äntligen klar!


Hogan knows best..

Hej på er!
Vaknade vid 11 idag av att mamma ringde och väckte mig, var tvungen att gå upp och hänga tvätten och efter det gick det inte att soma om igen.. Har i alla fall varit vaken ett tag nu och piggnat till framför tvn och nu måste jag sätta igång att storstäda mitt rum om jag någon gång ska bli klar.. Vi hörs lite senare!
ciiiiao


Varför anonyma hela tiden !?

måste bara fråga... vem är denna ''Moa, Emma, Sophia och anonym '' som komenterar hela tiden, haha glöm inte att jag ser ip adressen och vet att det är samma person så .. haha lite komiskt ju =)


Min dag idag.^^

Hej på er!
Kom precis ifrån duschen och innan det så var jag hos tvillingarna. Dagen har till en början spenderats med sötnos julia på flaten i några timmar. Vi bara låg och solade o snackade skit, inget bad eftersom det blåste ganska mycket där. Åkte hem runt halv fyra och sen dess har jag käkat lite hemma, grillat idag igen (älskar nu när man kan grilla, så sjuuuukt gott) och varit hemma hos tvillingarna.. bara chillat med andra ord! sköönt. Ska försöka lägga mig tidigt idag i alla fall och upp och verkligen storstäda på mitt rum som jag egentligen skulle gjort igår...Sen på kvällen får vi se om det blir lite festande igen. hörs i morgon,
puss

Ps. Vad tycker ni om headern föresten, lite bättre en den jag hade igår väl ? :)

Här är några bilder från när jag red igår.

Foto: Angelica Collin Folkeryd


svar på komentar...

Tuva om Info:
Vad har hänt med headern?? :o

Svar: Den såg förjävlig ut rent ut sagt så jag klarade inte av att ha kvar den, men ska göra en ny så snabbt som möjligt, förhoppningsvis ikväll ;)

Godmorgon!

...eller god dag kanske jag ska säga till de som varit vakna lite längre, haha. Har precis snackat med Julia i telefonen och vi ska dra till flaten och bada och steka i solen idag hade vi tänkt. Har redan varit ute en stund och det är sjukt varmt! Har i alla fall brassat på med massa solkräm nu eftersom vi ska vara ute hela dagen och jag bruuuukar bränna mig om något* Jaja ska slänga i mig en billys innan jag drar iväg och hämtar henne, hörs när jag kommer hem igen.
puss


Jag och julia förra sommarn när vi stekt en dag. Vem är brunast då!!! jaaaaag =) haha


Grillkväll.

Tjaaa!
Då var jag hemma igen då, eller jag var hemma redan vid halv tolv ungefär. Skönt att det inte blev så sent idag. Har hur som helst haft en trevlig kväll. Har varit och grillat med tvillingarna, flisfis, carro, phille, nicke, willy och sebbe hemma hos linus. Fan va bra köttet smakade asså! supergott vill jag lova er ;D blev inte många bilder men någon i alla fall, haha.








slänger in en outfit nu i efterhand...


Info

Nu har jag bytit om och är redo för att åka till stallet, hoppning på schemat och sista gången, plus att idag ska angelica med och fota med symstemkameran.. alltså kommer det komma hästbilder idag/imorgon. efter ridningen är det bara att skynda sig hemmåt. Detta ska göras:

*Duscha
*Föna,platta,locka håret
*Sminka mig
*Välja kläder
*Åka och möta en snubbe
*Hem till linus o grilla med tjejerna o grabbarna.



iväg o handla käk

Ska ta och bege mig hem till tvillingarna och hämta upp angelica nu när jag käkat klart, vi ska iväg och handla lite käk till kvällen. Blev inte hemma hos mig eftersom mina päron tydligen skulle vara hemma ikväll i alla fall.... Men vi ska grilla hos linus istället, tur de. =) Aja nu drar jag, ciiiao!
puss

snabbmaten är klar...

....Dags för mig att käka!


Vart är sommaren!?

Tjaa!
Har nyss kommit hem ifrån en lugn kväll. Orkade inte vaxa benen idag så det får bli i morgon istället för den som komenterat och ville att jag skulle säga hur det gick haha. Hur som helst så fixade jag mig lite snabbt och drog och mötte flisfis, satt och snacka bara tog det lugt helt enkelt. Lite senare drog vi till donken och mötte upp sebbe o linus. Var inte där länge alls och sen rullade jag hemmåt. Mycket mer har inte hänt ikväll. Dehär hade jag i alla fall på mig... SVINKALLT ute vill jag bara påpeka, vart är sommaren!?


observera!!

haha skitful header men jag ska göra en bättre i morgon lovar jag för den blev verkligen inte som jag tänkt mig. haha! orkar inte ändra någonting mer idag.


Aj aj aj


Yes, det kommer nog bli lite skrik haha. har inte vågat innan men nu har jag och tvillingarna varit och köpt vax. Vi får väl se hur detta går =)


kort godmorgon..

Godmorgon!
Vaknade tidigt idag och såg att solen lyste men sen när jag svirat om till bikini så är den bakom molnen... så typiskt. Det blir antagligen inget målande idag uta ska försöka att få ordning på mitt rum som verkligen behöver städas ordentligt. Jaja, ska ta och käka lite frulle nu, hörs!

läsarnas hjälp igen!?

Vad vill ni att jag ska blogga om? inget ni undrar eller sånt? nu får ni ju chansen att påverka lite hur ni vill ha det, så snälla ge lite tips nu!


Min vecka ser ut såhär..

God kväll gott folk.
Har precis bäddat ner mig i sängen och fan va skönt det ska bli att få sova, haha. Ikväll så blev det en hemma kväll. Eller hemma och hemma, på hemmaplan i alla fall. Jag tvillingarna o flisfis har suttit vid berget och snackat massa skit, efter det gick vi hem till mig och kollade film tillsammans med snacks o läsk, mmmm va smarrigt! hur som helst så ser veckan planerad ut såhär:

Måndag - Träffat tjejerna.
Tisdag - börja sommarjobba (hemma).. måla hus o skit.
Onsdag - Storstädning utav mitt rum. Kvällen ska jag o tjejerna grilla med några killar hos mig.
Torsdag - Träffa Felicia.
Fredag - Inget planerat.
Lördag - Inget planerat, fest kanske på kvällen.
Söndag - Inget planerat, chilla tror jag?

love the music.

Airplains - Bob


Yiruma


Kissies redigeringar är så bra!

Kolla bara på hennes lår asså, jo det ser riktigt snyggt ut asså eller vad tycker ni !? Snälla, ge upp kissie.


haha!


helloooo

Hej på er!
Har precis kommit hem efter en sömnlös natt, jag och flisan somnade inte förens 7 i morse så tröttheten kommer väl snart antar ja. Dagens planer är inte så stora, jag ska i alla fall ta och pallra mig till doktorn efetrsom jag har så sjukt ont i örat och har haft det i typ 2 veckors tid nu, tror jag brytit örat ( eller kan man göra det? ) haha nej jag skojja men något fel är det i alla fall. Lite kort om gårkvällen också.. Jag och tvillingarna mötte flisan, vi drog till drevan där grabbarna va och hade brasa och grejer, mysigt! Lite senare åkte flisfis o jag till gullmars och mötte david och johan en snabbis sen drog vi tillbaks till drevan igen och vidare hem till linus med de andra. Aja nu ska jag slänga in en billys i mikron och få i mig lite käk, mums! hörs senare!
puss


Sophie o jag på avslutningsmiddagen, (bildbrist)


svar på komentar..

Anonym om svar på komentar...:
har sophie någon blogg?

Svar: Hon har en sen förut men skriver ingenting sen ett tag tillbaks, kan ju önska att hon började igen.. sphiie.blogg.se, peppa henne!

Natti Natti

Tja Tja!
Sitter just nu hemma hos linus med felicia och sophie brevid mig. Blir nog att slagga här i natt igen. Vi ska nog sätta på en rulle snart och sen sova, börjar fan bli lite trött nu asså. Godnatt och flisan, soffan och pille hälsar!

Har precis käkat..

.. och guud så mätt jag är. Då har man ätit för mycket igen då och känner sig som en boll rättare sagt haha. Smarrigt var det i alla fall!


Våran plats..

Tja tja!
Kom precis hem ifrån berget, det är verkligen vårat ställe att vara på. Mötte tvillingarna och satt där och snackade ett tag som vanligt och det var ju nästan så att man kunde somna där när solen lös, skitmysigt!


svar på komentar...

Emmma om 13 Juni:
vart har sophie tagit vägen? ;o

Svar: Sophie har inte försvunnit någonstans, haha om du syftar på varför hon inte var med oss igår så var hon hemma och vilade.. inget mer med det ;)

13 Juni

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu ligger jag i soffan och glor på tv, så tråkigt väder idag så vad kan man annars hitta på? Igår var jag hemma hos julia med angelica, felicia och carro. Vi hyrde film, sjöng lite singstar och bara chillade helt enkelt.. mys mys, kände att det behövdes. Ska ta och fixa mig lite käk nu sen får vi se vad jag hittar på senare.
puss

Gårkvällen..

Jag orkar inte skriva värsta inlägget nu, är så sjukt trött. Igår efterskolavslutningen så drog jag med familjen hem till Martina på hennes studentmotagnning, Grattis till studenten! käkade o lite sånt sedan fick jag skjuts hem av kusinen min. Fixade mig lite sen drog jag hem till Jensan där det var lite party. Kommer inte ihåg riktigt när vi drog därifrån men sen åkte vi i alla fall hem till linus och chillade lite där eftersom hampus hade sitt studentfirande även där. De flesta hade dragit när vi kom fram men det slutade i alla fall med att vi sov kvar där. Sov och sov, har nästan inte sovit ett skit eftersom vissa ligger och snackar i sömnen och snarkar som en jag vet inte vad... haha. Drog i alla fall hem tidigt vid halv elva kanske någon gång där.Jag och angelica drog till mig och slagga nästan direkt, vaknade vid halv fyra och nu ska jag sova igen. natti natti!






svar på komentar...

elin om Då vare slut..:
jävlar. Fan vad mkt. Varför får du så mkt?

Svar: Jag kom överens med mamma att perygspengarna skulle ligga på G-100, VG-300 och MVG-500... så aa därför får jag så mycket.:P

Då vare slut..

Äntligen klar!
Fyfan vad det har varit jobbigt att lägga ut alla bilder på facebook från gårkvällen och skolavslutningen idag. Har typ tagit mig 2 timmar att få ordning på allt men nu äre klart i alla fall. Ska lägga ut några här också lite senare ;)

Ja, då har man gått ut nian också, fick slutbetygen och de är jag nöjda med. Kommer som sagt sakna alla, hoppas det går bra för er i forsättningen! Kommer framförallt sakna mina girls.. Tvillingara, Julia, Johanna, isabell och Jonna.. ni betyder verkligen tjejer! men vi ska int etappa kontakten.


Första bilden, så såg jag ut på middagen plus kvaj. Andra bilden, Skolavslutningen idag.


Min belöning för de 255 poängen jag fick blir 5400 kr.. =)


Känns förjävligt...

Hej på er!
Har nu kommit hem och hunnit tvätta bort mitt smink, har sjuuuukt ont i fötterna vill jag bara påpeka. Kvällen har varit riktigt nice faktist, hade inte förväntat mig det om jag ska vara helt ärlig. På stället dit bussen förde oss käkade vi middag, efterrätt, spela hög musik, lärarna gjorde parodier och grejer och så har det blivit mycket dans. Vi har haft det jätte trevligt och kul! Hade även med mig kameran så bilder kommer i morgon efter skolavslutningen.

Usch vad hemskt det känns, i morgon kommer vi alla splittras och det känns skittråkigt. Kommer sakna alla underbara människor asså! Nej jag kan nästan inte ens prata om det... tycker det känns skitjobbigt och OM jag kommer gråta i morgon.... Tack för den här tiden!








Hero.





Så Sjukt jävla underbar låt!!!


10 Juni

Tjeeena allihopa!
Har för en liten stund sen kommit hem ifrån skolan. Idag hade vi Kabaré uppvisning för skolan och det gick väl bättre för alla idag än vad jag trodde. Vi var klara ungefär vid 11 sen gick vi och käkade och drog hem. Snart ska jag hoppa in duschen och raka benen osv inför kvällen. Klockan 6 går bussen ifrån skolan till en 'hemlig plats' med alla niorna. Vi ska käka och så, hoppas det blir en trevlig avslutningsmiddag! eller 'fest' som lärarna kallar det haha. Aja mycket ska fixas, duscha, platt/locka håret, smink, kläder, måla naglarna m.m. Vi hörs senare!
puss



Tror jag saknar mitt ljusa hår lite faktist..


Godmorgon!

Min outfit idag,


svar på komentar...

Anonym om iGår, idag o shopping:
Vad kommer du göra på fredag kväll när du gått ut nian. Kommer du gå ut och festa med klassen?

Svar: Jag ska i alla fall festa och tror till en början med klassen men vi får se ;)

iGår, idag o shopping

tja tja!
Har varit hemma ett tag nu efter att ha varit i skolan på kabareeeeeträning, det går skitdåligt för nästan alla så jag vet inte hur det ska gå att visa upp den ikväll för föräldrarna haha men vilken tur att jag inte är där då =). Igår efter skolan drog jag med Jonna inte till stan och hjälpte henne bära kassar (hon hoppar på kryckor) haha och hitta kläder,smycken ja allt till avsluningsmiddagen som är i morgon och skolavslutningen. Käkade också på donken sen drog jag och mötte tvillingarna och åkte och solade med dom. När vi kom hem drog vi oss ner till berget och satt och snackade och så ett tag.... som vi alltid brukar göra med andra ord ;) De här smyckena fick jag med mig hem igår...


Dagens outfit.


Nu drar jag till skolan!


Hej, jag lever.

Sorry för ingen uppdatering idag... har haft fullt upp och nu ska jag försöka sova, klarar fan inte av den här ryggvärken längre... Hörs i morgon så berättar jag om dagen då istället.


Nyduschad och freeeeesh.

Godkväll på er!
Har precis kommit ifrån duschen och innan de så har jag sattit i min hårfärlängning och hållt på och fixat lite med håret, har man inget att göra så har man inte haha. Ska snart gå och lägga mig i alla fall för jag har sjukt ont i ryggen, kan knappt gå... Tror jag måste sträckt den igår eller något... Ont i örat har jag också så mamma ska fixa tid till doktorn i morgon förhoppningsvis. Aja säger Godnatt nu i alla fall för mer bloggning blir det inte idag.



Mysig utsikt vi har här på kvällarna va!?


svar på komentar...

Anonym om 7 Juni:
vrf ska du sluta rida!'

Svar: Jag känner att det varit ganska stressigt och så och ska göra så mycket annat nu i sommar och sen börjar gymnasiet m.m. Vill liksom satsa på det då. Men den största orsaken är nog stressen...Skittråkigt men jag måste typ. Rider i alla fall kvar på ridskolan.

7 Juni

Tja tja!
Hemma från skolan igen då och vid tre ska jag till stallet.. Sista gången jag rider Ärtan idag eftersom jag ska sluta.. lite sorgligt faktist. Aja ska ta mig något litet att äte och kolla på tv ett tag. Har inte så mycket att berätta om dagen i alla fall. Har bara målat flörtkulor hela dagen haha.
hörs!

Dagens...

Outfit:


Linne - Gina
Linne - Gina
Leggins - H&M


här kommer svaren...

Anonym om frågestund..:
1.Vilken skola går du i och går du och "tjejerna" i samma klass allihopa? För det verkar som att du bara går i samma klass som Sophie? :)
2. Vilka gymnasium har du sökt till?
3. Hur länge får du vara ute om kvällarna och hur mycket får du i månadspeng eller får du barnbidraget?`
4. kan du inte börja lägga in lite mer vardagsbilder?
Tack för en bra blogg, kram!
Svar: 1. Jag går på lyckebyskolan i vendelsö och nee det gör vi inte.. Bara jag, Sophie och Julia som går i samma klass, de andrå går i paralellklassen. =)
2. Jag har sökt till Plusgymnasiet i första hand och Cybergymnasiet i andra. Gjorde ju ett felval så massa ändringar har skett nu efter, får bara hoppas på det bästa och att jag kommer in nu..
3. Menar du helger eller i veckan? Mitt i veckan är det nog 22.00 för det mesta och på helgerna 02.00.
4. Jo visst, ska försöka i alla fall ;)
tack!

Anonym om frågestund..:
Har du någon pojkvän? hur många har du strulat med? ;)
Svar: Nej, jag har ingen pojkvän och haha hur många jag strulat med är ju ingenting som jag direkt sitter och räknar på fingrarna, eller gör du? =)

erica om frågestund..:
är du oskuld?
gillar du någon kille?
har du bal ?
hur mycket väger du?
varför försöker inte dina vänner peppa varandra att äta istället för att alla svälter sig så alla andra hakar på ? såg de blonda på bussen och tycker det är synd om tjejerna :/

Superfin blogg!
Svar: Yes det är jag, och nee jag gillar ingen kille just nu. Bal har vi inte på våran skola vilket är skittråkigt.. Istället så har vi en avslutningsmiddag (fest i år?) dagen innan skolavslutningen där vi ska klä upp oss lite =) Min vikt ligger mellan 52-53. Okej, kan säga direkt att du vet ingenting om hur mycket vi faktist stöttar varandra, det är klart man tänker på sina kompisar, så sitter och svälter varandra och inte peppa varandra, finns inte ens med i bilden om man säger så. Det är nog inte så lätt som du tror.....
Tack så mycket!

Anonym om frågestund..:
hur gör du när du stylar håret som på bilden och vad använder du för hårprodukter...schampoo osv ? :)
Svar: Jag plattar först hela mitt hår och sedan lockar jag det med min plattång som har plattor på 'utsidan' som är till för just lockar. Skit bra tång i alla fall och den kan jag verkligen rekomendera. Platt/lock i ett! tummen upp! (har inte i huvudet vad den heter men om någon undrar så kan jag kolla upp det) Schapoo, hårinpackning och balsam... dessa här nedan använder jag och de är också mycket bra! det luktar också super.

Anonym om frågestund..:
Vad gör du på fritiden? :)
Svar: Fritiden har nu senaste tiden gått åt mycket åt ridningen, har medryttarhäst och rider på ridskola. Sen umgås jag mycket med Tvillingarna och mina andra girls. Bloggar och Shoppar som de flesta andra också, haha.

Angelica om frågestund..:
varför är du så underbar? :D <33
Svar: Ja, född så helt enkelt. kan inte hjälpa det ;) älskar dig gumman !

Anonym om frågestund..:
vilken linje ska du gå?
har bor du? har du nära till dina vänner?
hur länge har du kännt angelica och sophie?
hur lärde du känna dina närmsta vänner?
skit bra blogg loove!! sluta aldrig blogga! :)
Svar: Ska gå hantverksprogrammet med inriktning Stylist, ska bli skitkul (hoppas jag i alla fall). Bor gör jag långt in i Gudö i ett ganska så nybyggt hus, och Angelica och Sophie har jag supernära till, 3 min att gå sen framma... det är perfekt. De andra har jag inte så långt till ;) hmmm, hur länge har jag kännt dom... haha nej men det är väl 5 eller 6 år tror jag. Tvillingarna lärde jag känna via stallet och en gammal kompis och Julia o jag har gått tillsammans sen dagis, de andra har jag lärt känna via andra kompisar.
Tack så jättemycket! haha ska försöka ;)

Anonym om frågestund..:
har du några riktigt nära killkompisar? Varför är du så gryyymt söt? Vart redigerar/fixar du dina bilder? Varför är alla dina kompisar så smala.. har också sett några av dina kompisar och herregud... :( har du några syskon?
fin blogg, kram!
Svar: Nej det har jag faktist inte.. asså ingen riktigt riktigt nära. Söt vill jag då inte påstå haha men tack =) Bilder fixar jag och redigerar i photoshop elements 4.0. Ja varför, fråga dom själva. Inget jag sitter och svarar på. Nej, bara mamma, pappa barn =)
Tack!

isabell om frågestund..:
gud vad alla kommmenterar om att vi är smala :( men aja gumman, du får inte sluta blogga!! :) puss
Svar: ingen fråga men tog med den i alla fall haha, nej det ska jag väl försöka att inte göra ;) pussss

Tuva om frågestund..:
1. Om du hade kunnat, skulle du vilja fortsätta rida Ärtan?
2. Vad gillar du mest med att rida Ärtan? :)
Svar: 1. Ja klart jag skulle, så sjukt underbar ponny, svårt att motstå.=)
2. Det är som sagt en sådan trevlig ponny, bra gångarter!

rebecka om frågestund..:
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Svar: Har aldrig ens varit inne på bloggen förut så jag vet inte riktigt vad jag tycker :P

Jonna om frågestund..:
Jag håller med dig Isabell!
Tror ni själva att vi sitter och säger, SVÄLT ER SJÄLVA!!!!!!!
Nej, verkligen inte.
Min fråga är, varför är jag bäst? :) haha
puss
Svar: Jo det gör jag med.. Jonna bäst kommer du aldrig bli för jag kommer alltid ligga överst, sorry gumman =) haha <3

Anonym om frågestund..:
isabell..kanske för att flera utav er är VÄLDIGT smala. Min killkompis blev rädd när han såg tvillingana. Det jag skriver menar jag inget illa utan får de seriöst vettig hjälp? det behövs. Ser bara sjukligt ut..skelett.. :/ hoppas ni mår bra och så iaf!
Svar: De mår bra och vi hjälper varandra.

Anonym om frågestund..:
oskuld?
haru strulat?
singel?
va händer i sommar?
Svar:  ja, ja och ja. I sommar blire steeeka i solen och bada massa, ska också med tvillingarna till Julias 'landställe typ' i Haverdal. Där skavi bo själva i stuga och grejer, ska bli kul! sen blir det nog lite sommarjobb, festande och chill såklart. Fyller år gör jag i sommar också.

Anonym om frågestund..:
Hoppas att ni mår bra. För om jag var så där smal skulle jag vaar det för en anledning. Att jag skulle tycka jag var tjock. Hur mycket man än går ner i vikt kommer inte självkänslan förbättras. Det enda som kan göra att man mår bättre, än en själv, är att intala sig själv. Att man visst är fin, och börja älska sig själv. För det är inte kul för någon annan att höra att någon tkr att den är fet, och det är inte kul att säga att man är fet. älska er själva, jag lovar att livet blir tusen gånger roligare att leva då.
Haha palla att jag skrev världens text när jag inte ens känner er. Men iaf, ni är säkert skitfina och allt ändå.
Svar: Det var bra det du skrev.... De är fina =)

Anonym om frågestund..:
Asså jag tycker verkligen att ni ska PEPPA varandra till att äta. Att svälta sig själv skulle jag aldrig låta någon av mina vänner att göra. Dom behöver ju hjälp. Det är bara farligt.. aja hoppas dom inte mår dåligt och så iaf! :)
Är du kär ?
Dina närmsta vänner `?
Vem/vilka kan du lita på till 100% ?
Jättebra blogg! :D
Svar: Vi PEPPAR varandra, tror du att jag låter mina vänner svälta sig... ????? har inte lust att läsa klart komentaren ens =)

matilda om frågestund..:
Hur länge har du ridit?
Någon favorit häst?
Gillar du din ridgrupp?
Svar: Har ridit i 6 år tror jag att jag är uppe i nu =) Favvohäst var något jag hade när jag var lite mindre ;) Yes, ridgruppen gillar jag.

Anonym om frågestund..:
vad skulle du välja? en skit snygg kille med skit dålig persomlighet eller en jätteful kille som typ har den bästa personligheten?
är utseendet allt på en kille? eller går du efterpersonlighet först?
skit bra blogg, don´t stop!!
Svar: Jag skullr välja en jätteful kille med den bästa personligheten tror jag. Asså visst utseendet spelar väl ändå in lite men det skulle aldrig funka att vara tillsammans med någon som har sämsta personligheten. Utseenden är absolut INTE allt! Först dras man nog till hur någon ser ut men sen bryr man sig om personligheten.
Tack så mycket !

Anonym om frågestund..:
Hur länge har du ridit Ärtan? :)
Svar: Guud, jag kommer inte ihåg... måste fråga Tuva ;P några månader i alla fall.

Anonym om Outfit 6/6:
vad kommer du göra på fredag kväll, när du har gått ur nian?
Svar: Först ska jag på studentskiva eftersom min kära kusin Martina tar studenten då.. Blir nog inte där så länge eftersom jag sedan ska ut med mina kompisar och festa ;D

Guud va mycket text det blev, men nu äre klart i alla fall... Tack för frågorna och hoppas ni är nöjda med svaren =)


Min dag idag.

Hej på er!
Har precis slängt i mig lite käk och snart ska jag dra till stallet. Min dag har spenderats hemma hos linus på bryggan med lite grabbar, angelica och carro. Har tagit första doppet, stekt i solen som fan, och åkte ring efter båt haha skit mysigt har det varit i alla fall! Glömde tyvärr kameran hemma så det får bli lite mobilbilder istället ...


Outfit 6/6


Linne - Lindex
Jeansshorts - Bikbok
+ Herkulesskor - H&M


kort info.. skittråkigt

Tjena på er!
Orkar inte skriva så mycket idag nu när det är så fint väder men gårkvällen blev i alla fall inte så lyckad om man säger så. Bråk o skit, pallar inte gå in på detaljer men blev i alla fall att jag, felicia, erik, sebbe,Linus och john sov kvar hos tvillingarna. Sitter just nu och väntar på att angelica ska komma hit sen ska vi hem till linus o bada o sola, nice nice. Svaren på frågestunden kommer till kvällen men nu ska jag ut i solen ett tag igen, hörs!
puss

Kort och snabbt.

Nu drar jag och felicia ut ! =)


Angående...

...frågestunden så har ni hela dagen på er nu sen avslutas den så jag kan svara på frågorna i morgon, fråga på nu in i det sista !


Gårkvällen..

Godmorgon!
Idag vare upp tidigt för mig, blev väckt för 20 minuter sen ungefär. Ska hinna med mycket idag, sola, stallet, städa, plocka bland mina kläder, duscha och fixa mig inför kvällens händelser.

Hur som helst så tillbringade jag min kväll igår med Julia, Felicia och Angelica. Vi gick ner till berget och satt där i nån timme och bara snacka och sånt, skitmysigt! Lite senare drog vi hem till Angelica och då hade också Sophie kommit hem. Vi kollade lite film på tv och bara chillade där me sen drog jag hem vid halv tolv, var så sjukt trött. Det var i alla fall skönt med en chillkväll eftersom det var ett tag sen sist=)



Bilder från igår, mysigt vaaah?


4 juni...hemma igen.

Sådär!
Då var jag hemma från stallet igen, helt underbart det är att rida ute på volten när det är så fint väder och det blir ju bara bättre av att hästen går klockrent! Kul Kul. Mindre kul att jag inte har några nycklar när jag kommer hem och måste vänta en timme innan mina föräldrar kommer och öppnar men nu som sagt nu är jag inne och helt röd i fejjan, haha. Pappa är och köper lyxmat eftersom det är fredag, Pizza blir det haha vilket lyx va.. orkar man inte laga mat så orkar man inte. Ska snart också hoppa in i duschen och fixa mig lite innan Felicia kommer hit. Får se vad kvällen har att bjuda på, med andra ord... vi hörs senare! ;)
puss

Juste nu har Julia kommit hem från kreta, I Have Missed you!


jag behöver eran hjälp!

Yes, kommer här nedan lägga ut tre bilder på tre olika känningar. En ska jag ha på Skolavslutningen och en annan på Avslutningsmiddagen. Vad ska jag ha för några ? (ska inte ha samma klackar till så ni vet)

1.

2.

3.


Kom igen nu, hjälp mig!


D-Lete Funk-K - Save Tonight

...UT I SOLEN O STEKA!


Sorry...

Tja Tja!
Sorry för dålig uppdaterin igår, mamma stängde nämligen av nätverken för att jag tydligen skulle 'stressa ner' och inte sitta vid datan, haha. jag blödde näsblod som en jag vet inte vad skitjobbigt! Idag är jag i alla fall hemma från skolan, orkade inte gå upp i morse och vill inte reskera att börja blöda igen, hehe.

Hur som helst så drog jag till stallet direkt när jag kom från skolan igår. Var där i ca 3 timmar sen drog jag hem och lite senare träffade jag felicia, kul kul.  Dagens planer blir att ligga och steka i solen fram till 2-3 någongång sen bär det av till stallet igen, Jag passar ärtan tors,fre,lör o söndag så det blir lite som min egen häst över helgen =) Aja nu ska jag ta och käka lite frulle o sen gå ut och lägga mig i solen.
puss


ps.!


Glöm inet frågestunden lite längre ner! =)


3 Juni, såhär ser jag ut idag..


Linne - Spanien
Leggins - Gina
+ Jacka - H&M


Klart!


det är otroligt..

....vad fint målade naglar jag har! eller tycker ni inte det? haha nej nu ska detta fixas till med någon snygg färg !


frågestund..

Yes, nu kör vi på en frågestund. Ställ så mycket frågor ni vill och nästan vad som helst så ska vi se om jag kan svara på dom, men det är klart jag ska ! ;D Go for it ^^


Avslutad!


Stekheta, underbara väder! I'm in love^

Toooodeluuuu! =)
Kom precis in ifrån den stekheta solen, sjukt varmt det är idag asså men det är grymt skönt! Har legat och solat i ca 2 timmar och har redan blivit lite röd på framsidan (ovanligt). Dagen i skolan har varit kort och skön. Sophie och jag gick bara på första lektionen sen drog vi hem till var och en. Jag solade en snabbis innan det var dags att åka till lyckan med klassen och bada och chilla o sånt, mysigt. Hämtade upp sophie också och vi var där i en timme ungefär sen drog vi hem. Sen dess har jag bara legat ute och solat med pappsen min, haha. Snart ska jag börja röra mig mot stallet men vi höres lite senare!'
puss



Jag och Sophie förra sommaren eller vare förr förra? :P


1 Juni

Tjaba tjaba!
Har nyss kommit ifrån duschen och innan dess så har jag varit ute med Felicia ett tag. Till en början åkte vi till Mias och käka, pizza blev det såklart! Satt där och tog det lugnt ett tag sen kom johanna och vi gick och mötte hennes kompisar o satt där ett tag typ. Har inte gjort så mycket mer, bara glidit runt och stek helt enkelt haha nej jag skojja. Hur som helst så har dagen gått ganska så bra.. gick lite tidigare från skolan och drog hem och sov ett litet tag, skööönt.


En nyklippt Felicia på Mias idag.


svar på komentar...

om Titta vad jag gjort i ordning...:
Gud vad den ser god ut! Vad har du i din smoothie? =)

Svar: haha visst gör den! Först har man i is, färska blåbär, färska jordgubbar, lite grenadine och blåbärsjuice sen mixar du bara det i en mixer och waaaallla klart! =) Den smakar super vill jag lova dig!

 


Skol update

Tjeeena!
Var sjukt trött i morse så det blev ingen bloggning men nu sitter jag i alla fall i datasalen med brudarna och gör absolut ingenting. Efter skolan ska jag möta Felicia och sen tror jag att jag drar hem. Snart ska jag gå på lektion så vi hörs lite senare!


RSS 2.0