=)

 

Asså förlåt Sophie men du vet hur mycket jag älskar den första bilden på dig! så sjukt söt så jag DÖÖÖR, haha nej men den är verkligen SÖT! Observera att den är gammal. Och den andra bilden, (klicka) den ska vi inte tala om, haha driiiiv du fattar ?  haha

sista mars^^

Hej på er!
Jag har precis kommit hem ifrån affären. Jag och pappa kunde inte hålla oss ifrån godiset så det fick bli en liten påse, hehe. Usch! jag som inte ska käka godis i veckorna... det går inte så bra med den saken kan man ju säga" Hur som helst så var jag sjukt trött igår och orkade verkligen inte blogga. Ni fick i alla fall en kort och snabb beskrivning om dagen haha.

Idag hare gått riktigt segt och jag har varit trött och ganska så seg eftersom jag försov mig på morgonen och stressade som fan sen. Hade gympa på morgonen direkt vilket verkligen inte passade in ifrån min sida så jag orkade inte fixa mig hemma och det fick bli att jag fixade mig i omklädningsrummet när jag kom dit. Föresten så fick vi tillbaks tre prov idag av kenneth och är man bäst eller!? Fick VG på båda no-proven och mitt i mellan VG och MVG på matte-provet så jag är skitnöjd  * smile*. Åkte direkt hem efter ´plugget och har inte gjort så mycket sen dess förutom att packa. Käns lite tidigt att börja med det nu me i morgon ska jag bort och på tors har vi sen kväll i skolan så då hinner jag inte till på fredag då vi åker. Allt är inte färdigt en men vi tvättarkläder för fullt och jag försöker komma på grejer att ta med mig haha. Jaja nu ska jag fixa till kaninerna för kvälle, ta en dusch och sen väntar "De rätte för rosing" klockan 20.00 på femman !
hare bra!
puss

Heey där^^

Först och främst tack för alla gulliga komentarer! blir superglad av det hehe. Idag orkar jag verkligen inte blogga, är så sjukt trött och seg så det bara skriker om det så jag ska bara borsta tänderna så är jag redo för sängen. Lite kort om dagen bara...Vaknade för sent, stressade vilket inte är bra för magen, drog till skolan, jobbat järnet, åkt till centrum och kika på bikini och sen drog jag hem för att käka. Haha ja det var den eklaste beskrivningen, hare gött! nu ska jag sova =)
puss

Asså USCH!....

.., vad jag hatar min design och header! Jag måste verkligen göra en ny men jag har inte orken och tiden som behövs och inga ideer och fina bilder överhuvudtaget. Varje gång jag kikar på den jag har nu blir det bara värre asså, men men tänk posetivt haha.

Today har jag bara slappat riktigt ordentligt. Gick upp klockan halv elva och bytte plats till soffan och tvn i stället där jag tillbringat den mesta av tiden vid eller ja hela dagen typ. För någon timme sen åkte jag och pappa och handlade lite snask för jag var så sugen och så passade vi på att åka förbi martina och lämna pengarna för att hon hjälp till med grejer. Har precis kommit ifrån duschen och nu väntar ansiktsmask och lite tv tittande. Vill bara säga att jag verkligen har bloggtorkat och har ingen aning om vad jag ska blogga om längre... Hur som helst, förslag till headern vore en hjälp på vägen till er som vill att jag ska forsätta.
puss



På fredag åker vi ! =)


dåligt med uppdatering^^

Jaa, rubriken stämmer ju som vanligt, hehe. Igår mot kvällen blev det lite stressit som vanligt, jag snacka med julia lite senare och vi bestämde oss för att jag skulle slagga med henne inne i stan hos hennes pappa eftersom båda hade verkligen naaada att göra igår kväll. Egentligen hade jag bestämt att jag skulle vara hemma i helgen och bara ta det lugnt men det blev som sagt ändrade planer. Jag skyndade att packa ihop lite saker på typ 20 minuter och sen kom pappa hem och körde mig till julias mamma där jag mötte henne och hennes pappa. Vi åkte in till stan direkt hem till henne och gick och hyrde två filmer. Fick bli en skräckis och en typiskt tjejfilm, och jaa skräckisen var good men tjejfilmen var väl sådär. Skulle upp tidigt dagen efter ( idag ) eftersom julia skulle ha match så vi gick och la oss runt två. Hade hur som helst riktigt nice där i alla fall.

Idag har jag bara varit hemma, städat till kaninerna och tagit det lugnt helt enkelt. Har varit tvungen att plugga också som vanligt eftersom jag inte är här nästa vecka då vi har prov så jag får alltså tidigare.. suck* Håller just nu på med att ladda ner massa filmer till podden, haha. Någon ny lag ska komma ju och man ska tydligen bli påkommen jätte lätt sen så bäst att passa på nu. Datan blir bara så jäkla seg asså! jaja nu ska jag plocka undan mina kläder som ligger överallt, hörs!
puss

Lär dig älskar gurkan !

Så jäkla skööön asså, I love him =)



Kort.



Hej på er!
Just nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig sen ska jag ta mig e snabbdusch, titta på tv och sen sova tidigt! Ursch jag somnade en liten stund i soffan för ett tag sen eftersom jag var så trött, det blev ganska sent igår.. Har gått bra i skolan i alla fall förutom en kvarsittning typ med skäll, haha men det som var kul var att vi satt bara och verkligen asgarvade och kunde verkligen inte sluta medans läraren stod och glodde surt, haha sånt händer. Jag och mamma har precis beställt massa saker till flygresan hem och dit för vi åker ju om en vecka, wiiiie är taggad som fan kan man ju säga nu. Ska bli så skönt att komma bort ifrån det här vädret och ja, komma bort ifrån all stress och vila upp sig lite. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen.
puss

sjuk..

Hej på er!
lessen för min dåliga uppdatering men det blir nog inte så mycket den här veckan tyvärr. Jag känner mig som vanligt jätte stressad och det har ju visat sig.. Jag har gått och klagat och verkligen inte mått bra den senaste tiden. Har haft sjukt ont i magen och igår och idag kunde det inte bli värre så jag drog hem vid elva tiden idag för jag klarade inte av att vara kvar i skolan. Mamma ringde sjukhuset och vi åkte dit klockan halv fyra. Jag har fått magkatarr och måste käka tre tabletter dagligen plus att jag käkar annan medicin så jag känner mig lite som en gamling och käkar tabletter hela tiden, hehe. I alla fall så sa dom att jag måste sluta oroa mig för saker och sluta! stressa så jävla mycket. Hoppas på att magen mår bättre i morgon i alla fall och att magkatarren försvinner. Men som sagt så vet ni nu varför det kanske inte blir världens bästa uppdatering dom kommande dagarna. Har precis duschat nu och ska fortsätta ta det lugnt och titta på tv nu. hare bra !
puss

shopping

tjooo!
orkar inte skriva något långt inlägg om dagen nu utan det har bara varit som vanligt. Har verkligen inte mått bra idag utan hatf grymt ont i skallen och magen som har varit skit jobbigt. Åkte direkt hem efter pluggen sen har jag varit i farsta och shoppat lite senare också. Hittade en hel del saker faktist och handle för lite för mycket pengar som jag egentligen skulle spara till resan. Nog om det, jag ska lägga mig tidigt idag och se om jag mår bättre i morgon för nu äre verkligen inte mysigt asså. hare bra!
puss



1. solkräm
2. Sovlapp, xD
3. Nagellack, lösnaglar
4. Strumpor
5. Jeansleggins, supersöt klänning, höga shorts.
Köpte mer kläder också men orkade inte fota på det utan det var en tjocktröja, mjukisbyxor och en vit tröja/tunika


Huvudvärk.



Ser riktigt smaskiga ut eller hur ? :S

Asså jag fattar verkligen inte vad som hände med våren igår, haha. När solen väl börjar komma och det inte är så kallt längre så ska det börja snöa och bli kallt igen. Ursch! säger jag bara. Idag har jag varit i skolan som vanligt och det gick hyfsat fort där faktist. Fick typ en hjärnskakning idag också, hehe det var på gympan och jag fick en basketboll i huvudet baifrån vilket gjorde skitont rent ut sagt! Har haft riktigt ont i huvudet fast mer i pannan sen dess och mådde lite illa när jag var i centrum så jag får ta det lite lugnt nu. I alla fall så har jag varit hos läkaren idag och fått en ny medicin eftersom jag inte får sola med med den jag käkar nu och vi åker utomlands om 11 dagar. Tabletterna ser ritkigt äckliga ut och jag vette fan om jag kommer få i mig dom.. Ser ut som myrägg i en kappsel. Jaja nu ahr jag plugg att göra, * ovanligt och sen ska jag kika på tv ett tag.
puss

Kort om igår.

Hej på er!
Igår slaggade jag, julia och sophie hemma hos olivia i täby och vi hade det jätte mysigt och trevligt verkligen. Vi kom dit ganska sent så direkt när vi lastat in våra saker hemma hos henne drog vi till en resturang/pizzeria och käkade allihopa och även hennes syrra. God mat och snacka om att jag blev mätt! Efter att ha suttit där och chillat galet i ca en timme gick vi och hyrde en film, skräckis ofc!  fast vi tittade inte på de utan vi hade fullt upp med att snacka om massa saker och så tittade vi på sex and the city lite senare. Jag och olivia satt uppe till fem och sen somnade vi till halv tolv då julia och sophie också hade vaknat. Städade lite inna vi drog hem och nu har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och badat badkar som vanligt =). Jag sitter just nu och tittar på wipeout så jag ska fortsätta med det nu,
puss



Badskummet luktar super i vatten! rekomenderas*

Hey där !

Godmorgon!
eller morgon och morgon, nej inte direkt men första ilägget för idag haha. Igår kväll hade vi besök igen och det var skit tråkigt verkligen, ville bara säga det så jag ringde Sophie och bad henne komma hem till mig en liten stund och då var klockan runt tio. Vi kom överens om att hon skulle slagga hos mig också så jag gick och mötte henne och sen drog vi hem och lämnade hennes saker och sen ner till stranden och var där ett tag med, hade det myys helt enkelt. Kom hem vid runt 12 och gjorde inte så mycket mer sen, eller vi la oss båda i min säng helt raklånga och låg och snackade, skit kul haha. Sophie somnade tidigt och jag låg vaken till halv fyra innan jag somnade, hade jätte tråkigt själv så jag väckte henne några gånger för att retas och skojja inte hur sur man kan bli, haha.

Kvällen planer är att dra till tädy som gäller med julia och sophie också. Vi ska nämligen slagga hos olivia today! Vi ska bara ta det lugnt, käka ute på resturang, titta på film och grejer, riktig nice! Ska snart börja fixa mig och jag måste hinna ta en dusch innan så det är det dags för nu, hare bra ikväll ni andra!
puss

 

Hejsan hoppsan lillebruuur.

Ännu en vecka avklarad och den har gått förväntansvärt fort. Tyckte först att veckan har gått riktigt segt men ändå inte, haha skönt med helg hur som helst. Idag har jag varit i plugget som vanligt och det har väl gått bra. I slutat hade jag, oliva, julia, sophie och natalie en lektion för sexorna i gympa, var lite kul faktist och när lärarna kom in blev dom verkligen förvånade över att se alla ungar sitta i en stor ring helt knäpptysta haha så ja kul kul. Hoppas på bra betyg nu eftersom vi höll en lektion. Åkte direkt hem efteråt och har hjälpt mamma lite med mat och förberedelse eftersom vi ännu en dag ska ha besök... suck* jag orkar verkligen inte så jag funderar på att dra ut lite senare, men vi får se. Tror nog att det blir tv soffan ikväll och bara ta det lugnt och ha det mys med mig själv =) hihi
här kommer en dagens..

Dagens klädsel: Mörkblå jeans, vit tajt tröja.
Dagens smink: fondation, puder, rouge, mascara
Dagens frisyr: En fläta på sidan
Dagens saknad: Längtan* sommar kom !
Dagens favorit: haha ingen !
Dagens humör: trött som fan^^
Dagens middag : Ris med röd currygryta väntar.., mums!

19 Mars

Hej på er!
Lessen att jag inte bloggat förens nu men jag har verkligen inte orkat, har varit så sjukt trött hela dagen även fats det varit en kort dag i skolan. Började vanlig tid i morse, alltså 8.20 och då hade vi tre lektioner fram tills lunchen och det var där efter som det var talangjakt, inte fullt så lyckad om jag ska vara ärligt och några skämde verkligen ut sig men men vad ska man göra liksom, haha. I alla fall så stannade jag och Sophie kvar inför redovisningen vi skulle ha och själva redovisning gick väl bra men jag är ändå riktigt missnöjd och sur för att sophie som vanligt alltid får bättre resultat en mig. Dikret efter tog vi vanliga bussen hem och gick hem till var och en men när jag kommer utanför min dörr kommer jag på att nycklarna var inne i mitt hus eftersom mamma låste i morse så jag gick till angelica och sophie i alla fall.

Höll på att somna i deras soffa och det var precis i tid pappa kom och hämtade mig för middag som fick bli en riktigt lyxmiddag, nämligen makaroner. Haha jaa jag älskar verkligen det som ni säkert hört förut^^ Jaja nu börjar jag bli riktigt trött igen och ska nog försöka sova lite eftersom det blev sent igår när det hände massa saker med Angelica och hon kom till mig vil halv elva, tar inte upp mer om det...
hare bra i alla fall, hörs!
puss

Wiiie =)

Hej på er! Jag vill bara berätta nu att resan är bokad och jag är superglad, haha. Den 3/4 bär det helt enkelt av till Gran canaria. Här kommer lite bilder från idag..



Utanför teatern - Sophie, jag, Julia, olivia

     
(klicka)

Bild1 - Bildlektion, Olivia och Julia
Bild2 - Julia =)
Bild3 - Skitsöt! Sophie
Bild4 - Cooling olivia^^

Snart är det bokat.

Hejsan !
Jag har för en liten stund sen kommit hem ifrån dagens skönaste dag, haha nej men vi har inte jobbat direkt utan varit inne i stan med klassen så det har bara varit chill. Först började dagen med en ganska lång sovmorgon för att vara c-laget, till klockan tjugo i tio och då hade vi en lektion (bild) innan vi skulle vidare till stan för att titta på teater. Vill bara påpeka att det var nog den mest tråkigaste teaterna jag någonsin sett på och då menar jag verkligen riktig tråkig! jag satt mest och bara tittade rakt fram under föreställningen och det kändes verkligen som om jag skulle somna när som helst verkligen! Som tur var var den inte så lång och vi fick sluta för dagen direkt efter. Jag,oliva,julia och sophie drog till donken och käkade lite och sen satte vi oss på bussen hem.

Nu sitter jag och tittar på resor här hemma och mamma sitter på jobbet och leter och snackar med nån som ska fixa billigare typ så jag tror nog att vi får en resa bokad idag, wiiie kuul:) haha Sen måste jag plugga också eftersom jag och sophie har våran sena redovisning i morgon för två lärare, lycka till för mig säger jag bara!^^ ( bilder från idag kommer senare ')
puss

Kebab+mickis= ONYTTIGT!

Tjooo alla läsare^^
Jag kom precis hem ifrån pizzerian. Direkt efter skolan drog nämligen jag och olivia till sågens pizzeria och tog en varsin kebab med bröd och chillade galet mycket, haha nej men vi snackade mest och käkade innan vi gick till bussen för att dra hem till var och en. Fick gå hem från bussen och det blåste så mycket att hela håret traslat till sig nu också så skönt att jag bara ska vara hemma nu. Har mycket plugg att göra eftersom jag ligger efter i allt nästan. Jag kan som sagt inte konsentrera mig i skolan så det blir att man får jobba hemma ganska mycket vilket inte är så bra men vad ska jag göra, jag kan liksom inte bara sitta still och tyst det funkar inte! egentligen orkar jag inte plugga för jag ahr jätte huvudverk men jag måste så hare bra så länge.
puss


SÄMST bild verkligen, men dagens outfit i alla fall.^^

16 Mars

Hej på er!
Just nu ligger jag i sängen, haha ovanligt nej inte direkt men det är liksom min place jag gillar att spendera min tid på. Jag blev så himmlans trött på vägen hem när jag satt på bussen så jag somnade nästan där. Tror jag kommer somna ganska tidigt idag faktist och det ska ärligt talat bli skönt att få sova lite längre så jag ska också själv försöka mig på det. Har varit i skolan idag som vanligt och haft det trååk och varit trött och förbannad i slutet av dagen. Efter plugget satte jag mig på bussen mot stan för att möta mamma och gå och titta på resor. Vi gick runt på flera resebyråer och jämförde med priser och grejer och när vi väl hittade en resa skulle man tydligen betala hela summan direkt och det hade ju inte vi räknat med så vi får hoppas på att resan finns kvar i morgon fast det är jäkligt tveksamt vilket är super tråkigt för det var nästan fullbokat överallt och dit vi ska finns det tre platser kvar och vi är tre... hmm ja hoppas bara på det bäst! Nu längtar jag verkligen efter att få komma iväg också, åååh jag hoppas verkligen! Nu ska jag i alla fall forsätta med läxan för jag har ändå inget för mig och det brukar hjälpa mig att bli lite trött, haha
puss


Bilder.

 Eftersom jag inte orkade lägga in bilder ifrån helgens firande varken igår eller idag på dagen så tänkte jag att jag i alla fall kunde lägga ut den dagens outfit och något litet mer. Så här på sidan, så såg jag ut i fredags när allt folk var här, haha. Hur som helst har jag i alla fall badat badkar nu och pilat hela kroppen så nu känner man sig riktigt fräääsch inför ny veckan o allt! Sitter just nu och tittar på beck och sen i pausen tänkte jag att jag skulle fixa mig klart för att gå och sova direkt när beck är slut. Jag är redan sjukt trött eftersom jag som sagt gick upp så tidigt i morse. I morgon ä det skola igen då, riktigt jobbigt men den skiten får man ta som vanligt. Efter plugget ska jag i alla fall in till stan och träffa mamma. Vi ska gå till en resebyrå och titta och kanske boka en resa, kul kul :D men nu ska jag fortsätta att titta på beck i alla fall. hare bra, det här blir nog det sista inlägget för ikväll.
puss









Bild1- Blomma, ( videung ) haha
Bild2 - Tindra, pyssling tror jag det blir, hehe sjukt söt !
Bild3 - Tindra
Bild4 - Tindra och carro =)

Badtimmar <33

Hej på er!
nu i helgen har det varit riktigt dålig uppdatering har jag märkt men jag har ju haft fullt upp och det kändes faktist lite skönt att skippa bloggandet lite om jag ska vara ärlig. Idag i alla fall har jag inte gjort så mycket. Var sjukt trött i morse eftersom jag skulle upp tidigt på tjänst med Angelica och bara en sak, faaaan va lång den var idag och så himmlans tråkig haha. Åkte direkt hem sen och vilade lite framför tv, sen åkte pappa och jag och handlade ansiktsmask och badkulor så nu håller jag på att fylla badkaret som är nästa händelse. Juste! jag hyrde en film också som jag precis tittat klart på, (Systrar i jeans andra sommaren) och jaa den var väl ganska okej. Trodde nog att den skulle vara lite bättre men skit samma. Snart börjar wipeout, fast jag tror nog inte jag hinner med det idag och sen ska jag titta på beck som jag missade förra veckan.

Jaja nu börjar badkaret bli klart så jag ska fixa i ordning radion och badgrejerna haha, hare bra!
puss

haha konstigt!

Lessen för dålig uppdatering idag men jag kom i alla fall precis hem, Har bara vilat typ hela dagen sen drog jag ut med julia, johanna och emma till olika ställen och massa, hade skit tråkigt i alla fall haha. Orkar faktist inte blogga idga nått mer för nu ska jag fixa mig.
puss

00.44

Hej på er!
Nu börjar jag bli riktigt riktigt trött medans restan av alla vuxna sitter nere och super haha, nej men dom är väl inte helt nyktra direkt vissa av dom, själv får man hålla sig till läsken. Har blivit en lyckad kväll hur som helst med mycket god mat och snacka om att jag har käkat massor. Tror jag spricker snart serriöst! Först förätt sen efterätt och massa snacks och nu är jag så mätt man bara kan bli. Jag ska väl försöka ta mig något att äta så man piggnar till lite innan alla drar här ifrån och det här blir nog det sista inlägget för mig ikväll tror jag så jag säger godnatt.
puss Bilder kommer i morgon...



Min käre morbror Bosse, lite halvnykter sådär haha.

Grattis Grattis

Ja, som sagt så fyller min mamma jämt idag och dagen började med tidig uppstigning för att jag och pappa skulle överaska mamma med champange på sängen och en blombukett + en resa som vi inte bokat en men vi ska boka på måndag. Hon blev hur som helst glad och ikväll väntar fest med släckt och vänner här hemma. Direkt efter vi fikat med mamma började jag i alla fall fixa mig för skola som bara var i ca 2 timmar, sen fick vi gå hem. Pappa körde mig dit och hämtade eftersom han var ledig idag. Ända sen jag kommit hem har jag hjälp till att laga mat, göra förrätter och ja allt möjligt så nu känner vi oss ganska förberädda faktist och hoppas på en bra kväll. Alla kommer runt sextiden så jag ska börja göra mig i ordning nu och fixa till mamma med smink och grejer, haha kul kul! Jag kommer nog inte blogga mer idag, eller kanske att det blir något inlägg lite senare, hare så bra ni andra ikväll i alla fall, fredag den 13 haha
puss

Fina blommer vi plockat ihop till mamma va ?



Hej på er!
Jag kom precis hem ifrån haninge centrum. Pappa och jag har varit och köpt blommor till mamma i morgon, det blev en bukett som vi plockade ihop själva (bilden åvan) och så ett kort till. Innan mamma kommer hem måste jag hinna skära till dom för annars sulle dom tydligen vissna tills morgon och så måste jag sätta dom i vas och gömma någon stans för det där grejar ju inte min pappa, haha. I alla fall så har jag haft prov idag och det kändes väl sådär, trodde det skule vara lite enklare men svårt vare faktist. Skulle egentligen ha redosvisning idag efter plugget också men det skippade jag för jag orkade inte stanna och sen skulle jag ju hem direkt så jag trog som sagt direkt hem. Ska snart sätta igång med städandet så jag ska börja förbereda massa saker nu men bloggar säkert senare.
puss

11 Mars

Hej hej!
Jag har inte hunnit med att sätta mig vid datan alls idag utan jag har haft fullt upp hela dagen. Inatt har varit en riktig plåga vill jag bara säga! har varit arg och lessen hela morgonen och rent ut sagt bara vilja gråta hela tiden. Vi har fått besök nu av farmor och hon har rummet under mig och snarkade verkligen som fan inatt och mamma och pappa ska vi inte snacka om. Jag hatar ljudet och klarar inte av att ens höra lite av det utan det är verkligen tortyr seriöst!. Jag kan få panik på nätterna vilket jag fick i natt och det slutade med att jag fick sova på badrumsgolvet inatt igen.. Inte skönaste platsen direkt men det finns ingen annan snarkfri plats att ligga på... inte nog med det är det klart att mina föräldrar blir sura på mig för att jag sover där och sen har jag bara varit trött för jag inte kunnat sova, suck undra hur det blir i natt*?.

Åkte direkt hem efter plugget och tog mig lite att äta innan pappa körde mig till stallet. Ridningen idag gick väl lite bättre en förväntat och för er som undrar red jag Plex, haha. Skyndade sen hem för att plugga inför provet i morgon som jag fortfarande inte kan och sen har jag en redovisning efter skoltid jag måste göra för två lärare som ska plocka ut mål och grejer, önska mig lycka till!
puss

Rosinggrejer !



yees, jag har för en liten stund sen tittat klat på den rätte för rosing, kul att titta på faktist men jag har bara sett första avsnittet sen har jag helt enkelt bara glömt bort pogrammet och kom på att det gick idag så varför inte ? Blev faktist lite sur att inte Johan åkte ut för han bryr sig verkligen inte om linda utan bara att få visas i tv typ och ändå får han vara kvar ? fattar inte grjejen! I alla fall så tror jag på att hon kommer välja Hugo, en skitsöt kille verkligen men ärligt är han inte lite väl för ung? Han är 19 år och Lindas barn fyller 15 i år...:/  tveksamt asså eller vad tycker ni ? Hon är ju 30.. Jaja skit samma komentera gärna vad ni tycker också om den saken bara, och för er som inte tittar på pogrammet är det att rekomendera haha. Tisadagar klockan 20.00 på kanal fem.

oof, hinner inte.

Idag har jag tyvärr inte tid med bloggningen utan farmor kommer ikväll och mamma är stressad som vanligt med allt förberedande inför helgen fortfarande, så jag har lovat att hjälpa henne lite med den biten. Hare bra så kanske jag hinner med ett litet inlägg innan jag ska sova, puss.

Vilket väder, säger jag bara ! ursch, fy och skam, HAHAHAH!


9 Mars

Hej på er!
Jag sitter just nu och tittar på tv, hundcoachen. Tycker det är lite småkul att titta på det faktist bara det att jag vill ha en hund när jag ser det!! haha nej men jag vill verkligen ha en och det har jag velat länge, men har nog insett att jag aldrig kommer få en förens jag flyttar, tråkigt tycker jag verkligen. Nog om det,. Idag, ny veckan och första dagen känns som en evighet kvar tills vila och helg igen. Vi har så himmlans mycket att göra i skolan nu och jag känner mig verkligen stressad. Nu är i alla fall so-uppgiften klar och inskickad och idag fick vi tillbaks våran svenska-uppgift. Jag fick VG på den så det ska jag ju vara nöjd med men jag kunde gjort bättre i från mig det vet jag för det vara några grejer som stod med.. 

Direkt efter skolan drog jag hem och eftersom mamma var ledig kom hon och hämtade mig så jag slapp gå, sköönt! Har bakat lite till när jag kom hem så nu är all bakning klar och sen städningen blir i morgon inanna farmor kommer och alla andra. Nu ska jag forsätta med tv tittandet i alla fall, hare bra !
puss 

piercingsmycke, I love it ^^

Juste jag glömde säga att jag var och köte två nya navelsmycken i lördags.. så här kommer bild på dom, en sitter på och en lös, haha.



Bilder

Jag kom på att jag glömde ta med sophies kamerasladd så jag får inte in bild på outfit men här kommer lite andra bilder..



Tessan i kant, Jag, Julia och Sophie =)



Halv Romina, Linn, Tessan, Sophie, Julia (ville inte synas) och Elin.



Fredde skötte disken, haha



Sötast, Olivia



Freppan ,Tessan, Fredde.

8 Mars

Min dag idag har sett ut såhär:
Morgonen har jag redan berättat om tidigare idag och sen dess hade jag lovat att hjälpa mamma med bakningen så vi har gjort en vit kladdkaka, choklandbollar, drömmar och hallongrotter tills på fredag fast det var ju mest mamma som bakade eftersom jag blev sur och sket i allting. Hon klagar alltid på det jag gör så jag sket i bakningen till slut och angelica kom hit en liten stund. Inte för det var länge hon var här men efter ca 10 minuter drog vi hem till henne i stället. Jag ver heller inte där så länge utan hon visade mig sitt rum som dom gjort om och vi snackade mest, sen tog jag sophie kamera och gick hem, haha. Hon hade bild på gårdagens outfit så jag ska bara lägga in bilderna i datan sen lägger jag ut bilder på de och några bilder sen igårkväll tror jag kommer ut också =).
yes, bilder kommer..

Lyckad kväll =)

Godmorgon allihopa!
Jag gick precis upp ur sängen och har hunnit tagit mig en macka men jag var inte så hungrig så slängde väl hälften ungefär, haha. Gårkvällen blev ritkigt lyckad hade kul kul och var hemma klockan halv ett ungefär. Idag har jag inte så stora planer direkt utan jag ska bara ta det lugnt, vila och göra klart so-uppgiften som senast ska vara inne klockan tolv inatt har våran lärar sagt, haha så nu ska jag sätta igång och göra klart den, hare bra!
puss



Redo för plugg, haha

snabbt

God morgon!
Riktigt sur var jag i morse när mamma rusar in i rummet och skriker att jag ska börja städa klockan halv nio, asså jag fattar inte hur hon orkar hålla på sådär. Somnade i alla fall om efter det och sket i att gå upp fram tills klockan tio för då skulle julia ringa mig. Har snackat med både sophie och henne nu och vi ska snart dra till farsta C, andledningen till att vi ska åka så tidigt är för att få tag på någon klänning eller något riktigt snabbt sen ska var och en hem till sig ochfixa sig m.m. men nu sk jag dra. puss

nyvaken ?

haha så jäkla söt haha var bara tvungen att lägga ut den... :)


Degigt värre

Jag har suttit och tvekat och tänk att jag orkar verkligen inte blogga, asså jag vet inte men det har blivit som tröttnande just nu. Har inte mycket att berätta om heller utan en vanlig fredag har det bara varit, haft lite huvudvärk men annars lugnt och fint. Efter plugget åkte jag och julia till centrum för att shoppa lite grejer införmorgonkvällen som ska spenderas hos johanna som blir 15 år i morgon alltså!!! Hon ska bjuda på middag och vi ska ha det riktigt nice, trevligt och grejer. Hela kvällen har jag kastat kläder överallt och fortfarande inte hittat något att ha på mig i morgon så det blir farsta i morgon som gäller för mig, julia och sophie. Ganska tidigt ska vi åka dit så vi har det klart, sen ska jag ju duscha och börja fixa mig.. återkommer om det i morgon.

Hur som helst har jag och pappa varit hos martina ikväll också för att titta om hon hade några kläder jag kunde låna men nej nej där fanns inget heller, haha. Nu är jag i alla fall sjukt trött efter en sjukt^^ jobbig vecka även om det varit få lektioner men jag har verkligen kämpat för att hålla käft dom här dagarna så jag ska nog lägga mig i soffan snart och titta på film och säkert somna  där också. hare bra!
puss

orkar inte...!!

ååå jag är jätte lessen, hann inte blogga igår utan jag hade fullt upp här hemma och var sjukt trött redan då jag kom hem ifrån skolan. Igår hände inte så mycket, fick sluta lite tidigare och tog direkt bussen hem och sen vare stallet och ridningen som gällde sen var det inge mer med det haha jag gick och la mig tidigt och somnade direkt, intressant. Idag vakande jag av att mamma öppnar dörren till mitt rum, jag orkar aldrig gå upp direkt och låg och drog mig i en kvart innan jag gick upp för att sminka, fixa mig och äta frukost. Har haft vikarie today och har för övrigt gått ganska bra på lektionerna. Till och med att jag har fått beröm för en gång skull, super glad för det i alla fall. Egentligen har jag inte tid för bloggandet nu heller utan jag har massa kvar att göra med min uppgift som ska vara klar tills på söndag och idag är den dagen jag har på mig. Skulle gjort klart den för flera dagar sen egentligen men jag snackar bara och ingenting blir gjort helt eneklt. Nu ska jag i alla fall komma igång med den igen så får jag se om det blir något mer inlägg innan jag sover och till kvällen. hare bra!
puss 



haha var bara tvungen, lägg märke till att mina fräknar börjar komma.. haha

HJÄLP!

Asså fan va trött jag börjar bli på min heder och design.. Ska göra en ny när jag har tid tror jag och det är snarast asså, men frågan är hur den ska se ut nu?. Kom med förslag till mig, färg?, bilder? hoppas på något svar i alla fall, haha.

Snålt med bilder nu asså.

Hej på er!
kom precis hem ifårn plugget och det har varit riktigt skönt idag också med mycket vila och chillpill. Startade dagen med idrott och vi hade någon danslärare som kommit till skolan för att lära oss typ, haha. Våran andra lärare/handledare är fortfarande sjuk så vi fick för en gång skull håltimme efter lunchen, alltså en riktigt lång paus innan nästa lektion som var musik och sen slutade vi, riktigt skönt! Nu sitter jag här hemma igen då och måste göra klart den där so-saken som jag snackat om, så jaa den ska bli helt klar och så måste jag plugga till provet på fredag. Ikväll kommer inte mamma och pappa hem heller förenst runt 9-10 så jag ska fixa min mat själv och jag börjar ärligt talat bli riktigt hungrig redan nu, haha. Funderar på om jag ska göra lite makaroner, muuums eller... ne jag ska fixa lite mackisar till mig nu och sen stara med pluggandet. =) hare bra !
puss



yees, redo för plugg och kockandet haha. Passar perfekt med mjukisar nu när det är så kallt också!
Outfit nu på kvällen, observera!
Mjukisar, ksss - någon båtaffär haha
Vit tröja - Gina
Vitt linne - Gina
Frisyr - Bulle med band

Dagens.

hej sötnosar!
Yes då var ännu en måndag avklarad då och skola igen...  Det var ritkigt kul att träffa kompisarna igen men plugg det får jag fan nog av nu! Vi får bara mer och mer saker att göra och det är inte små saker heller utan nu ska vi skriva en till uppgift på datan, 5 sidor och det ska vara på engelska!! asså det är helt sjukt serriöst och jag som verkligen suger på engelsak, hur ska det gå? jaja skit samma. Har varit en skön och ganska snabb dag, vi fick sluta tidigare alltså så det var niice. Jag och sophie missade precis skolbussen också så vi fick gå hem ifrån vanliga bussen vilket tar evigheter och jag hade dessutom klackskor, men nu är jag hemma i alla fall och har super ont i fötterna, kul kul :)

Angående bilden som var suddig som jag la in här igår så vare några gissningar som kom in och det var fakatist en som hade rätt, haha. Vad tycker ni föresten? vare skit tråkigt med den grejen eller?, var ärliga. Det var i alla fall ^^Fredde tha man ^^ haha som gissade rätt såklart! här kommer den rätta bilden :D



Yes rätta bilden en nyckelpiga som jag hittande levande här om dagen, hahaha.

vad döljer sig bakom här ? =)

Okej, jag har verkligen skit tråkigt och har ingeting att göra helt enkelt! vet inte vad jag ska hitta på haha men kom precis ifrån badet i alla fall, riktigt skönt med ett varmt bubbelbad när det är så kallt överallt. Har köpt någon ny brun utan sol som jag precis sprayat på hela kroppen och det var något nytt för mig med det där spraya själv.. men vi får väl se om den funkar tills i morgon då, jag kommer tipsa i sånna fall. Jag satt och fixade lite med bilder och så eftersom jag bara sitter här i sängen och väntar på att beck ska börja så tänkte jag lägga ut en grej som jag lovade för hur länge sen som helst... en suddig bild på någonting jag tagit kort på och så ska ni typ gissa^^ vad det är, haha skit mobbat men har verkligen tråkigt så... Lycka till! den är ganska enkel faktist, mamma såg direkt vad det var, haha.



Den rätta bilden kommer i morgon ;)

... hata rubriker!

Tjäänare!
Nu på måndag, alltså i morgon ska jag komma igång med bloggandet på allvar igen tänkte jag. Har inte blivit mycket skrivande dom senaste dagarna men som sagt i morgon är det nya tag igen och skolan börjar, suck... orkar verkligen inte egentligen men vad ska man göra?.. Igår kom vi hem vid 12, hade det nice, lite segt till en början men efter tag kom vi igång. Jag hade ju lovat att lägga ut nån bild på det jag köpte igår men det blev inte och nu har jag köpt två par skor också så det blir en gemensam bild kan man säga, haha.



Jeansklänning - MQ, 499:-
pumps - Skopunkten, 199 :-
Vita skor - Skopunkten, 199 :-
Mascara  ( syns i hörnet nästan, haha ), Kicks - 205 :-

RSS 2.0