kort.

Hej hej, åååh lessen för min dåliga uppdatering idag men jag har helt enkelt inte orkat sätta mig och blogga. Jag har inte så mycket att skriva om nu heller utan jag har precis fixat i ordning mig för utgång. Vi skulle ju egentligen till emma ikväll med det blev ändrade planer och nu ska vi dra någon annanstans. Väntar bara på att sophie ska komma hem och göra sig klar och det kommer nog ta någon timme, suck.. Aja nu ska jag platta håret, hare bra!
puss

00.00

Hej på er!
Jag kom precis hem ifrån my twins^^ och vi har haft det riktigt chill ikväll, grymt kul och ja snacka om hundfisar (inte vi) haha ni vet jag jag menar tjejer. I alla fall så har jag varit på stan idag och bio på kvällen. Filmen bröllopsduellen var väl helt okej att se. Hur som helst så har det varit sjukt stressigt innan. Vi åkte in till city runt två och har kikat runt i alla möjliga affärer. Till en början hittade jag ingenting men efter ett tag hittade jag en jätte söt klänning till sommaren, sen ett par underbraxor, my name haha och en mascara. Jag ska fixa en liten bild på det tänkte jag också men det får bli i morgon för jag orkar inte börja ställa mig och fota nu. I alla fall, blev ganska tajt med tid när det närmade sig filmen och vi fick springa till bion för att hinna se början, och vilken kondis man har haha. Tog bussen direkt sen och åkte hem till angelica och sophie och nu är jag hemma haha enkelt förklarat helt enkelt.

Nu ska jag i alla fall titta på tv och sen försöka sova ut tills i morgon, sen på kvällen blir det chill/fest hos emma älskling, det var skitlänge sen vi träffades så det ska bli kuul kuul. hare bra!
puss

Dagens planer

Godmorgon på er!
Igårkväll var jag uppe längre en vad jag trodde att jag skulle orka. Var verkligen helt slut efter skidåkningen men jag satt uppe och bara glodde på tv tills klockan var halv ett och sen gick jag och la mig i sängen, haha och det dröjde inte länge innan jag somnade. Vaknade tidigt idag i alla fall och gick upp vid 10 tiden. Har inte orkat käka frukost en så det får bli en lunchfrukost tror jag haha. Klockan två idag bär det av till stan med kusin. Vi ska shoppa som jag har längtat efter så och lite senare vid 18.40 börjar bion vi ska titta på, bröllopsduellen. Efter bion drar jag kanske hem till tina och sover där, får se hur det blir helt enkelt. Nu ska jag i alla fall orka ta mig upp ur soffan och fixa lite mat till pappa och mig, hörs!
puss

Bilder.



     
Bild1 - Mumsiga kladdkaka, haha
Bild2 - Sophie sötnos
Bild3 - mjo, den bjuder jag på.
Bild4 - Allmänt..

Min dag i flottsbrobacken..

har varit grym!
I morse var det tidig uppstigning för att jag och sophie skulle komma tidigt innan alla andra kom till backarna. Jag gick upp halv åtta och och började fixa mig direkt, käkade frulle och sen kom sophie förbi med hennes mamma som körde oss ner till bussen. Bussen kom som planerat och det blev tre bussbyten innan vi väl var framme vid flottsbro. Vi Köpte liftkort och hämtade ut pjäxor, skidr och stavar. Det var ca en 1 timma väntetid inna allting var klart, sen vare bara ut i backarna som gällde igen. Jag hade verkligen sett fram emot det här eftersom vi var i stöten för inte så länge sen med skolan och det var skitkul verklgen! men det blev verkligen inte som jag hade tänkt mig.. Jag var som nybörjare på nytt och ramlade i nästan varje backe, inte blev det så mycket bättre till slutet heller men men vi hade i alla fall grymt kul. Vi åkte skidor i fem timmar och mellan dom timmarna tog vi två pauser, en lunchrast där det köptes korv med pommes och sen en fikapaus med en stor kladdkakebit och coca cola, mums. Sista åker gick som det gick sen kom pappa och hämtade oss.

Just nu är jag så himmlans trött, har nog aldrig varit tröttare seriöst så jag kommer nog somna tidigt idag haha. Jag mår illa av allt snaskande och är fortfarande varm och inte ett dugg kall som jag var i början av dagen. En ansträngande dag kan man säga, sen så kommer jag nog ha fixat mig träningsverk tills i morgon också. Bilder har tagits ganska mycket, får se hur många som kommer in här på bloggen lite senare. ( bilderna är tagna med mobil ) .
Nu ska jag i alla fall käka lite middag och ett kallt glas mjölk, mmm haha delicious =)
puss

Mickis sminkkurs, haha vilket skämt =)

Jag hade fått en fråga förut om jag kunde visa och förklara hur jag sminkar mig och klart jag kan göra det. Jag hade inte så mycket att göra tidigare idag så när jag ändå skulle sminka mig för att åka till stallet passade jag på att ta kort i mellan åt. yes, så nu ska jag visa helt enkelt.


   (klicka)

1. Först börjar jag med att lägga ett tunt lager med fondation och det behöver jag ju inte visa för jag tror nog att alla redan vet hur man lägger på det och hur det brukar se ut. Hela ansiktet i alla fall smetar jag in med det och på mina skavanker och brister tar jag en mycket bra concealer som är ifrån make up store, verkligen att rekomendera! och sen ett riktigt tunt lager med puder.





2. Nästa steg är rougen. Först har jag ett ^^ bronzing powder ^^ som jag lägger på kindebenet, enkelt! och efter det tar jag den rosa rougen på den bruna, ännu enklare, ;) haha




3. Ögon, som är nästa steg. Jag börjar med ett tunt lager mascara och låter det torka lite. Efter en liten stund tar jag yttligare ett lager fast den här gången med ennan mascara och en tjockare borste. Lite vitt i ögonkanten är som pricken över i,t .




Jaa, då var man färdisminkad då ! :D


Skitime.

Godmorgon allihopa.
Inte för att jag vaknat nu men det får bli det första ordet haha. Idag har jag inga stora planer direkt. Jag känner mig fortfarande lite krasslig och har ingen ork i kroppen så jag ska vila upp mig idag också men jag måste faktist plugga också. Jag har sagt nu i flera dagar att jag ska göra det men det har inte blivit att jag har kommit igång med det hela, jag har bara snackat om det. Nu har jag i alla fall kommit igång och ska försöka få ihop en sida till på uppgiften, men just nu står det helt still i huvudet. I alla fall så har jag ridning lite senare också och det känns som att det var jätte länge sen jag har ridit och jag har ärligt talat längtat, hehe så det ser jag fram emot. Nu ska jag gå ner och laga lite lunch och sen fortsätta plugga. föresten så glömde jag ju säga att i morgon ska jag och sophie till flottsbro och åka skidor, riktigt kul.
puss


^^ Den rätte för Rosing ^^

ååå vad irriterad jag blir! Blogg är alltid så segt på kvällarna och för mig funkar det knappt att komma in på hemsidan ens. Jag skrev ett långt inlägg innan och bara för att blogg cpar sig sparas det inte som utkast, *suck jag orkar inte skriva om det hela..I alla fall så har jag tittat på Linda rosings nya pogram om att hitta sin rätta haha. Jag tycker det är skitkul att titta på och ser fram emot de kommande pogrammen. Hur som helst, här kommer bilder..








24 februari

Hej på er!

Jag mår inte så mycket bättre idag utan tvärt om faktist, nu börjar halsvärken komma och jag har haft lite feber idag.. I morse ville jag verkligen sova ut men eftersom pappa var ledig ska han alltid väcka mig. Jag gick upp vid halv elva så jag fick ju sova ett tag i alla fall även fast jag hade kunnat ligga kvar länge till och bara ta det lugnt, ni fattar vad jag menar va ? Är man sjuk så är man, jag sitter och knarkar i mig nässpray just nu, haha. Det värsta med sprayen är att det inte funkar. Det håller sig i några minuter sen är man lika snorig igen,  jag förstår mig inte på medicin. Hur som helst har jag kommit ut lite idag i alla fall. Tidigt i morse var det så fint väder så jag var ute på tomten och fotade lite på natur och min ena kanin, kul kul sen har jag varit och handlat med pappa en sanbbis också. Jag ska ut till kaninerna nu och göra iordning där för kvällen sen ska jag träna lite, duscha och sen kommer några bilder.  see yaah!
puss


svar till frågestunden..

Först och främst tack för era frågor, men det är lite tråkigt när nästan alla är anonyma.. här kommer i alla fall svaren :)

Postat av :

1.Vad har du för kamera?
2.Kan inte du börja ta mer kort i skolan, på dina kompisar och framförallt på dig. :)
3.Favorit-sport?
4.Favorit resmål?
5.Vad har du för färg på din tandborste? ;)
6.Varför just "picks"?
7.Skulle du kunna visa hur du sminkar dig?
Pussssss
Svar: Ja, du hade en del frågor haha men jag sätter igång direkt då..
1. Jag har en systemkamera vid namnet Nikond D60 vr.
2. Jag ska absolut försöka börja ta mer bilder i skolan på mina kompisar och så men bilder på mig själv är jag lite tveksam till.. jag tycker alltid att bilderna blir så dåliga så det är därför jag sällan har bilder på mig själv helt enkelt. Försöka kan jag ju alltid göra :)
3. Favorit sporten är såklar ridning. Det är någonting jag aldrig kommer att tröttna på utan jag tycker fortfarande det är lika kul som i början för 5 år sen.
4. Resmål, hmm ja du det var en bra fråga.. Men det är nog Thailand. Det var helt underbart när jag var där och det är ett ställe jag verkligen vill tillbaks till.
5. haha min tandborste är grön och rosa :D
6. Den fråga fick jag väldigt ofta av mina kompisar förut också.. Egentligen har jag inte en så bra förklaring på det men eftersom jag heter Michaela ( kallas mickis ) ville jag ha något namn på playahead som jag skulle komma ihåg och höra till mitt namn på något sätt och då blev det bara picks, haha.
7. Det var kul att du ställde den frågan och klart jag skulle kunna visa hur jag sminkar mig någon gång.


Postat av:

Vad gör du som mest på fritiden ?
Svar: På fritiden har det blivit mer och mer fotografering vilket är skit kul, sen har jag väl tid för mina kompisar ganska mycket också. Ridning har jag en gång i veckan och sen det som de flesta andra tjejerna gör, SHOPPING :) i love it ^^


Postat av:

hur kom det sig att du började blogga?
Svar: Jag började blogga för att jag försökte nog vara som alla andra. Alla hade blogg, och alla bloggade ni vet hur man säger och då ville jag också prova på bloggen helt eneklt. Det var någonting jag fastnade för och har fortsatt med ett tag nu.

Postat av: emma

skitfin bild gumman :)
hehe..fråga; varför svarar du inte efter mina 5 samtal?! :O :(
Svar: haha, min mobil var död.

Postat av:
Vart köper du dina kläder ?
Svar: Det är olika hela tiden. Man köper där man hittar, haha men några affärer jag alltid kikar in på är ofta gina, MQ, h&m/divided m.m.


shoppingtaggad !

Jag tänkte att jag svarar på frågorna som kommit in i morgon när jag har tid och så har ni chansen att hinna ställa fler frågor också. Just nu sitter jag i soffan med datan i knät och lyssnar på musik. Det känns som att jag ska somna när som helst haha och Jag mår verkligen inte bra. Jag blir bara mer och mer snorig och får huvudverk av det hela. I morgon ska jag vara hemma bara, ta det lugnt och vila upp mig lite, kanske att jag hinner med pluggandet också som jag egentligen skulle gjort idag men den saker blev det inte så mycket gjort av. Har ju som sagt den här veckan och nästa vecka på mig att bli klar så det ska jag nog hinna på tycker man ju. Jag kanske har skrivit det i tidigare inlägg men uppgiften ska vara på hela 5 dataskrivna sidor och det ska handla om bara en grej, alltås en riktig fördjupning. Det är sjukt jobbigt för jag har hunnit skriva två sidor och tycker att det känns som att jag börjar bli klar neb nej nej minst 4 sidor ska det bli annars slänger våran lärare det i sopporna.

Jag har varit inne lite på shoppingsidor och jag är verkligen sååå sugen på att köpa massa kläder, men det blir det inget av innan jag åker utomlands. Nu är der spara och spara som gäller ända fram tills dess även fast jag inte kommer kunna hålla det löftet så länge. Jag är verkligen sugen på att köpa en riktigt fin klänning, Titta bara på den här klänningen. Så sjukt snygg, blev verkligen kär i den.. vd tycker ni ?

 

(klicka för större bild )


FRÅGESTUND !



Medans jag käkar och en liten del under kvällen så tänkte jag ha en frågestund, det var ett tag sen faktist och det var folk som tyckte jag skulle ha det igen så varför inte? fråga vad ni vill *nästan haha.

Sjuk..

Ja rubriken stämmer verkligen in för en gång skull. Jag har gått och blivit förkyld och bara snorar hela tiden, hehe och ja det är faktist lite jobbigt. Hur som helst, igår på kvällen tittade jag på Beck som vanligt och ärligt talat det är ju bara för grymt. Jag gillar verkligen att titta på det, en serie att rekomendera om ni inte redan tittar på det. Det blev inget bad för mig igår heller utan jag tog bara en snabbdusch och sen la jag mig i sängen med datan i famnen och tittade på film. Somnade runt 2 och jaa det var väl så gårkvällen såg ut. I morse mådde jag inte så bra men skönt nu att vi har lov så man kan sova ut lite. Idag blev det lite tidigare uppstigning i alla fall för jag hade lovat sophie att få komma till mig tidigt, deras städare skulle komma så, jaa. Vi har inte gjort så mycket.. Bara tagit det lugnt helt enkelt.
Nu kom mamma och pappa hem så nu ska vi käka, hörs senare! bilder och grejer kommer ikväll
puss



Julia och Sophie, alla <3 dag

Barn på nytt

hejsan hejsan!
Först och främst, vilket väder det har varit idag och det är fortfarande. Hur mycket snö ska det komma egentligen? fast på något sätt är det ju kul eftersom det är lov nu. Idag har vi åkt för första gången i år, pulka! haha alltså jag,angelica och sophie. Vi satt i pulka bakom fyrhjuling och det var faktist riktigt kul haha. Man känner sig som litet barn på nytt. Jag var inte med dom så länge för Angelica skulle hem och äta och dom hade andra planer så jag har bara varit hemme resten av dagen och inte gjort så mycket. Ikväll är det samma planer som vanligt. Beck väntas på tvn och jag ska bada badkar med nya badbomderna, haha mys mys! Sorry för dålig uppdatering glömde jag ju att säga men nu ska jag och pappa ut och åka lite, hare bra.
puss


Naturligt

Jag hade inte så mycket att göra idag direkt så jag tog mig ut på en liten promenad med kameran med mig och fick lite bilder. Here is it ^^











Avslutande bild men dagens rätt! mmm, smaskigt!

Delicious,

ÅÅh, då var man mätt igen då. Jag och mamma har lagat mat tillsammans idag, nämligen en ny rätt. Det fick bli ris med något liknande thaigryta eller det är någon röd currygrej jag vet faktist inte vad det heter eller kallas men maten blev så god som den bara kunde bli. Asså jag lovar det smakade verkligen bra, haha kul kul. Har inte gjort mycket idag utan det har blivit som planerat i inlägget innan, bara tagit det lugnt, städat och handlat. Juste jag har köpt Guitar hero också, haha kanske lite sent ute men det är faktist kul att köra. Jaja jag ska snart hem till Angelica och Sophie så får vi se vad vi hittar på, här är nån bild sen igår på restaurangen....

 

Erkänn att maten igår såg riktigt smaskig ut den också!?

Gårdagens.

Godmorgon allihopa!
Har precis käkat lite frukost och det fick bli en liten yoghurt för min del eftersom idag kommer jag fan inte proppa i mig massa mat. Jag mådde så himmlans dåligt igårkväll.. Gårkvällen var jätte mysig. Jag, martina, agneta och eva (släckt) var inne i stan och käkade på nån slagst kina resturang. Det var mongolisk bufe och nån anna bufe så det fanns mycket att välja på och ärligt talat, jag tror inte jag har käkat sådär mycket i hela mitt liv. Snacka om att man var mätt när vi gick där ifrån. Var meningen att jag och tina skulle på bio efteråt också men det var så långt kvar innan bio skulle börja och inga affärer var ju öppna så vi åkte hem i stället. Kom hem vid ca halv nio tiden och hann se Lets dance också. Kvällen var en riktig plåga förövrigt när jag var hemma. Jag mådde illa, hade lite feber, ont i magen, frös och låg och skakade, jag var nästan säker på att jag blivit magsjuk eftersom min kompis har blivit det i veckan. Men tur så har jag inte spytt och nu mår jag prima, eller fortfarande mätt ifrån igår men haha. Jag kommer att lägga in någon bild från igår också lite senare men först måste jag hjälpa mamma med städningen som jag lovat henne och sen ska vi åka och handla tror jag. Jag ska bara ta det lugnt idag helt enkelt. Föresten när det ändå är så fint väder idag så ska jag försöka ta mig ut och fota lite i naturen :) men det blir senare som sagt.
puss

har inte tid för blogg ikväll ..

Hej hej..
nu blir det ett snabbt inlägg för mig. Jag kom precis hem ifrån plugget och det har väl gått sådär idag kan man säga, har varit lite trött och snackat en aning för mycket men men det är sånt som händer. Ikväll ska jag umgås med kusin och några släktingar. Vi ska in till stan klockan fyra så jag har inte så mycket tid på mig att fixa mig men vi ska i alla fall käka på kinarestaurang och lite senare ska vi gå på bio. Jag tror att det kommer bli ^^bröllopsduellen för min och martinas del fast det är väl inte helt klart en. vi får se som sagt. Men nu ska jag börja fixa mig, platta håret, byta kläder och omsminkning. Jag kan tyvärr inte ta kort eftersom min kamera är helt urladdad just nu. Hrös ikväll när jag är hemma igen. Ha en trevlig fredagkväll ni andra!
puss


Outfit m.m

Ja såhär ser dagens outfit nästan ut... Har bytit tröja sen jag kom hem men men.
Tröja - Mammas..
Jeans - Gina
Mössa - H&M

   
På bild, jag och sophie. (klicka för större)


Sveriges värsta !

Hahaha, asså det är helt sjukt. klicka på länken så kommer ni till tv4, ^^ sveriges värsta bildförare och titta klart på videon. Hon är fan den värsta asså, men dom andra är inte dumma dom heller som kommer efter...

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.826695

Dagens, 19 februari

Hej hej igen!
Då var man lite varm i kroppen igen då och det var verkligen skönt att ta en varm dusch vill jag bara påpeka, haha. Just nu sitter jag och tittar på tv, lyxfällan på kanal 3. Innan det satt jag och tittade på Sveriges värsta bilförare vilket var några veckor sen. Asså det är verkligen kul att titta på. Jag tänkte att jag skulle lägga in några klipp på det så ni får se hur sjukt dåligt folk faktist kör, fast det blir lite senare. Jag har i alla fall hunnit ladda in bilderna i datan på dagens outfit och så har jag nån annan bild jag kan slänga in också. Bilderna jag lägger in ifrån dagarna när jag går i skolan är såklart tagna med mobilen så ni vet för det skulle se helt sjukt ut om jag gick med min tegelsten systemkamera i skolan, haha nej det skulle inte funka helt enkelt.

Idag har vi haft ett liknande ``nationella prov´´ i svenska. Vi började direkt när vi kom till skolan och satt och skrev fram tills lunch. Eftersom uppgiften skulle vara på hela 4-5 sidor tog det den tiden och vi fick ha med oss godis och dricka som tur var, haha. Jag blev klar hyfsat i tid och det kändes faktist bra, bara vänta på resultaten nu då. Hade två timmars rast efter och vi slumrade till en liten stund i sofforna. Efter plugget åkte jag direkt hem men när jag ska öppna dörren kommer jag på att jag glömt nycklarna inne i morse och mamma låst dörren så jag var tvungen att vända och gå hem till sophie tills pappa kom och hämtade mig. Jaja åkte hem sen ganska tidigt och sen dess att jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Nu ska jag fixa till bilderna och lägga ut lite klipp på bilförarna haha, hare bra.
puss

värme, kom till mig.

Jag har precis käkat klart middag med pappa. Vi orkade inte göra något märkvärdigt direkt så han åt köttsoppa och jag billys pizza, haha men jag gillar faktist det. Har fortfarande skitont i magen och jag har ingen aning om vad det är. Okej det kanske inte är så konstigt egentligen pågrund av allting jag äter.. Jag hade såhär när jag var liten också och då var jag hos doktorn.. bara det inte är samma visa igen, jag orkar inte det en gång till. Aja skit samma skulle bara in och kika på datan lite snabbt. Jag ska hoppa in i duschen för det är så fruktansvärt kallt ute och inne för också! har gått runt och frysit och varit trött hela dagen verkligen så nu ska det bli skönt med en riktigt varm dusch och bädda ner mig i soffan sen. Bloggar mer om allt lite senare.
puss

Jag har magknip!

Japp, då var jag hemma igen. Det gick sämst på ridningen som alltid och inte nog med det så skulle vi ju ha vikarie också. Aja skit samma, direkt efter ridnignen kom pappa och hämtade mig, jag åkte hem och duschade men lämnade sminket kvar och åkte hem till angelica och träffade fanny och emilia där också. Var där till klockan åtta sen åkte jag hem och käkade och duschade hela mig den här gången, haha så nu är jag nyduschad och känner mig fräsch. Har precis bäddat ner mig i sängen och ligger och tråkar här själv medans massa andra saker händer här hemma. Det här blir sista inlägget för ikväll, jag ska plocka undan saker på mitt rum innan jag ska sova och jag börjar faktist bli lite trött.. men det är inte så ovanligt. jaja, hare gött och god natt säger jag nu!
puss



Så här såg det ut när jag pluggade idag, haha. min uppgift ska vara på fem sidor, jag har hunnit med två.. suck* var bara tvungen att säga det, hahaha.


yes, you name it ^^

Hejsan hejsan!
Först och främst vill jag bara säga att jag blev glad av att få se komentarer för en gång skull. Jag tror faktist att jag ska fortsätta blogga i alla fall även om det kanske blir lite snålt ibland men ni måste som sagt hjälpa mig med förslag och säga vad ni tycker om saker ändras m.m Många tyckte att jag ska lägga in mer bilder och ha frågestund och klart jag ska ha det, men ni som vill se mer bilder... vad vill ni se på bilderna? asså ska det vara naturbilder? kompis? på mig själv.. ? ni fattar säkert vad jag menar, haha. Hur som helst så kom jag för ca en haltimme sen hem. Klockan halv fem kommer pappa hem och skjutsar mig till stallet så det är alltså ridning för min del ikväll. När jag kommer hem sen ska ja duscha och fixa mig inför kvällen, ta det lugnt och sitta vid datan.. kanske lite tv tittande kommer det nog bli också. Nu tänkte jag att jag skulle lägga in en bild på dagens outfit. Ingenting speciellt utan min gamla stil, you now!

(Bilden är tagen med mobil så inte världens bästa bild direkt..)

Slutar om inte...



Tjoo!
jag kom precis hem ifrån skolan och just nu vet jag faktist inte vad jag ska hitta på. Sophie är som tur på väg hem till mig så jag har någonting att sysselsätta mig med, haha nej men aa på ett ungefär. Då var ännu två prov avklarade och det kändes väl sådär.. Asså nu har jag betämt mig för att jag ska sluta blanda in plugger i varenda inglägg. Det måste vara så sjukt tråkigt för er att läsa om, så nej nu får det vara stopp med det. Ska försöka med det i alla fall.
Jag börjar fundera på att lägga ner min blogg hur som helst. Det känns bara som meningslöst att jag bloggar faktist. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om längre, inte för att jag direkt varit duktig på den innan heller men nu är det verkligen kris! Jag vill att ni kommer med förslag. Dagens fråga får bli det.

Vad vill ni se här i bloggen? Mer bilder? mer text? helt enekelt.. Vad vill ni läsa om ?


Lär dig älska, GOOD CHARLOTTE !

  

Jag sitter här ensam i köket och verkligen råpluggar, så sjukt jobbigt men jag lyssnar bara om och om igen på dessa låtar och det underlättar faktist, haha.    I love it ^^
( lyssna klart innan du säger något )

16 februari

Hej på er !
Jag kom precis hem ifrån angelica och sophie så jag har inte ätit något en, och har massor att plugga på till proven i morgon. Skoldagen har gått hyfsat snabbt och inte fullt så jobbigt faktist. Var riktigt trött i slutet av dagen men men sånt får man väl ta... Jag tror faktist att jag börjar bli sjuk... som alla andra kan man säga då, haha nej men det är verkligen jätte många som blir sjuka nu och jag trodde jag skulle ha turen att klara mig ifrån det men vi får se hur det blir med den saken. I morgon har vi sovmorgon till 9.40 så det blir riktigt skönt att slippa stressa på morgonen och få sova ut lite och så slipper man bli svettig och äcklig eftersom det är gympan vi skippar. Skönt skönt.

Egentligen borde jag sitta och plugga nu men pappa är påväg hem med donken åt mig så jag tänkte att jag väntar tills han kommer hem så jag får ära först. Är så sjukt hungrig nu. Ska försöka fixa mig en bild på dagens outfit sen också fast jag är lite tveksam på den delen faktist. Ser så sliten och trött ut efter dagen så njaa, vi får se som sagt. Mitt mående just nu känns som meningslöst. Jag tänker på så många ovikta saker och oroar mig för massor, det känns verkligen inte bra just nu.. :'( nu kommer pappa med maten men bloggar kanske lite senare.
puss

haha oj vad man kan ha tråkigt!



Just nu gör jag absolut INGENTING! Väntar bara på att Beck ska börja klockan nio...

Bubbelbomer.

tjoooo!
Kom precis ifrån badet som har varit mycket efterlängtat. Vad passar bättre en att ta ett bad i slutet av helgen innan  ny vecka? nja badet är nog det bästa faktist, haha. Idag har jag inte gjort mycket.. Jag vakande klockan tio i morse att mamma som vanligt rusar in och väcker mig. Jag har sagt till henne att hon får sluta väcka mig men det tar hon tydligen inte åt sig av, ååh. Var fortfarande sur på henne i morse så jag låtsades sova när hon kom in. Hon puttade på mig och jag fortsatte med att bara rulla med, sen slutade det med att hon började skrika och vara seriös ... Är du död, mickis, hallå!!! helt hysterisk haha och då gav jag mig till slut, hehe. Nog om mina familjebråk, inte så intressant för er att läsa kanske. Har bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt annrs. För någon timme sen åkta jag med pappa och handlade, det fick bli en badbomb till kvällen som hade ett jätte gulligt hjärta i sig (a) och en tidning och nytt shampoo o balsam. Det var något nytt som hade kommit ut av märket ´´schwarzkopf `` som tydligen skulle vara bra för lockigt hår.. Håret ska bli lite plattare utan någon maskin.. plattång, fön osv. Får vi se hur det funkar då. Inte för att jag tror så mycket på det, men det märker jag ju i morgon. I sånna fall kommer jag skriva om det här i bloggen, så det märker ni nog, haha.

I morgon skola igen, och ärligt talat.. DÖÖÖÖ, asså jag orkar inte men man har ju inte så många val direkt. Den här veckan har vi två prov som är säkra och kanske ett till så det kommer bli mycket plugg och säkert dålig uppdatering, men jag ska verkligen försöka få tid för datan. Det lovar jag ! Jaja nu ska jag smörja in mig med nya lotion.. hörs!
puss


Gårdagens outfit

    
Tröja - Zara
Jeans - Gina
skönaste strumporna ever! - H&M
Vitt linne - Gina
Hår - Utsläppt
Smink - Fondation, puder, Rouge, Mascara, skugga, läppbalsam.

Japp, här slänger jag in gårdagens outfit förstås!

Hata/älska

Jaa, då var man hemma igen då efter en underbar kväll inne i stan. Vi åkte in runt halv sju tiden och gick direkt till Kungshallen och käkade. Själv tog man pasta med köttfärsås och resten tog tacobar, smakade super vill jag bara säga, haha. Satt ganska länge kvar och bara snackade tills det var dags att gå till bion, där träffade jag på Natalie och Amanda som tydligen skulle på samma film. Vi kom lite för tidigt så vi tog en promenad ner till stureplan och vände tillbaks haha. Filmen vi såg heter ``Friday the 13th´´ ( Fredag den trettonde ) som det blir i översättning, haha. Riktigt bra och läskig film. Att vi skrek och hade kul, hmmmm.. Under hela filmen har jag inte stoppat någonting i munnen för man mådde riktigt illa.

Hur som helst, blev en riktigt lyckad alla hjärtans dag i alla fall =) Hoppas ni haft det riktig nice ni också! Jag kom hem för en halvtimme sen och är fortfarande riktigt sur på mian föräldrar, tänker inte snacka med dom någonting nu, dom får skylla sig själva.. fan va sur jag blir, åååh! jaja skit samma. Är inte ett dugg trött så nu ska jag lägga mig i soffan och titta på film. Föresten så tror jag inte att jag har fått några bilder ifrån dagen, tyvärr eller jo en outfit men den kommer i morgon.. Hare bra!
puss


Information

Jag vill bara passa på och säga att angelica har börjat blogga igen. Det var ett tag sen och nu har jag tjatat på henne så mycket så nu staratar hon igen, riktigt kul! För er som undrar hur hon mår och sånt nu så kommer ni kunna läsa av hennes dagar och hur det går.. Min lilla älskling, spana in !

http://agelica.blogg.se/


14 Februari, alla hjärtans dag.




* Gå upp och ta mig lite frukost.
* Städa mitt rum, vilket verkligen behövs!
* Träna
* Duscha och börja fixa mig inför kvällens händelser.
* Utgång!


Godmorgon alla sötnosar!
Har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig lite. Har inte så mycket att skriva om just nu eftersom jag precis nästan har vaknat men här är i alla fall min planering för dagen.
Hoppas ni alla får en trevlig alla hjärtans dag =)

thai på G, mmmm smaskigt

Äntligen!
så sjukt skönt med helg igen. Lite vila och få sova ut framförallt på morgonen. I morgon är det ju som sagt alla hjärtans dag och jag ska hare nice med tjejerna ( olivia, julia, sophie ) hehe. Vi ska till heron och titta på bio, käka en riktigt mumsig middag och bara ha det jaa nice! Jag tror det komemr bli av i alla fall men olivia har inte hört av sig sen sista jag sa det.. hmm.

Ikväll ska jag sitta hemma och bara tare lugnt, ligga nerbäddad i soffan med hur många filtar som helst och snaksa på lite godis, hehe. Jätte intressan men nu fick jag brott, och ska åka och käka thai =)
puss

snabbis..

Jag ligger i sängen just nu och det känns verkligen som att jag kommer slockan när som helst. Kom för en timme sen hem ifrån soffan och vi hade det riktigt nice, nattning av syskon och sen har vi mest snackat och lekt lite kurragömma med hennes hund, hahahaha. Låter säkert hur nördigt som helst men han är så sjukt söt när han springer och letar.
Skit samma, jag orkar inte blogga mer idag, känner att jag ska sova nu, så sjuuuuuukt trött.
puss

Yeeh!

Hejsan hoppsan lillebruuur, som blig min replik lite då och då hahaha!
Äntligen var provet avklarat och det kändes faktist riktigt bra. Nästa vecka väntar ännu fler prov ( tre stycken ) och det blir nog dom sista innan lovet sen, skönt skönt med lite vila men jag fattar bara inte varför vi ska ha så mycket prov hela tiden, och då menar jag verklige HELA tiden. Ni märker ju att på alla mina inlägg så är ordet skola och plugg med nästan, bara det bevisar ju en hel del.. jaja skit samma orkar inte snacka om det vanliga gamla tråkiga.

Tittade ut nyss och det snöar fortafrande lite, orkar verkligen inte med det här vädret. Kan sommaren bara inte börja komma snart! Längtar verkligen dit. sol, bad, sommarkänslor helt enkelt, såååå mysigt bara !



Bilden börjar kanske bli lite tjatig? men, I LIKE IT !

Fina Angelica.

Hej där!
Dåligt med uppdatering idag men jag har mina vanliga ursäkter haha. Jag har verkligen kämpat i skolan för att vara tyst idag och ja, jag har nog lyckats ganska bra hittils så det är jag riktigt nöjd med. Eftersom jag har hållt inne allt hela dagen så var jag riktigt pigg när jag kom hem och det släppte bara loss här hemma sen haha. I alla fall så orkar jag inte ta min dag så detaljerat just nu men efter skolans slut, åkte jag direkt hem och pluggade tills NO prov på torsdag. Läste väl igenom det fyra gånger sen orkade jag inte mer för idag.

Angelica var hemma idag också så jag bjöd hem henne till mig idag vilket var jätte länge sen och vi hade det riktigt mys och skoj, hihi. Jag fixade henne med smink och allt sen fotade jag henne, I LOVE IT ! Blev jätte fina bilder och här är en utav dom.. Älskar dig sötnos <3

       


Fråga till er !



Jag har fett me tråk just nu och sitter bara i soffan med datan i knät och leter praktikplats... *suck* det är så jobbigt och sitta och leta när man inte vet vad man vill. Dom flesta har redan hittat någonstans och fått det klart att få jobba men jag har inte ens mailat någon eller bestämt mig vad jag vill. Asså jag gillar det här med inredning,fotografering m.m men vad kan man praoa då någonstans? Nån som har tips, är vekrligen kris nu.. Komentera!

Dagens outfit



Linne/tunika- Divided by H&M
Kofta - Gina
Tights - H&M
Frisyr - Bulle
Smink - Fondation, puder, Mascara, rouge
Örhängen i ringar - Glitter

Förbättring, det är trist!

tjena tjena!
Kom för en liten stund sen hem ifrån plugget, och jag har hunnit få i mig en nyttig macka och ett glas juice. Ursch! mitt nya liv funkar verkligen inte. Sötsuget släpper inte, hur ska jag klara det här igentligen?. Det nya gick i kras första dagen och jag tod en liten fisk till godis utan att jag tänkte på det, asså jag fattar bara inte. Jaja skitsamma, inte så klu för er att sitta och lyssna på mitt matsnack kanske, haha.
Har varit riktigt jobbigt i skolan idag och jag har verkligen dåligt sammvete. Jag kan inte konsentrera mig alls, det går bara inte. Idag har jag fått gjort 5 uppgifter i matten och det är på en hel dag liksom. Lärare och alla klagar men jag kan verkligen inte sitta still, hehe. Det är faktist lite jobbigt ibland, jag ska verkligen försöka bättre mig men tro mig, det är riktigt svårt! Första dagen på länge som vi inte har fått nått plugg hemma eller liknande så det känns riktigt skönt, lite vila sådär. Ikväll ska jag vara hemma, titta på tv och tråka och försöka att inte gå till kylen en enda gång, hehe.

Mycket mer om den här dagen har jag nog inte att säga.. Jag ska fixa bild på outfit som kommer i nästa inlägg.
puss

Bubble på G, som varje söndag


( Bilden är ifrån sist jag badade, haha )

kom precis ifrån matbordet och det serverades mycket god mat som mamma gjorde idag. Kände att jag var hungrig riktigt tidigt idag så det passade verkligen bra med matdags nu, hehe. Vi åt lax och potatis med grönsaker inpackade i ett foliepaket och sen in i ugnen med det, jätte gott blev det. Ikväll ska jag bara vara hemma och titta på tv, ta det lugnt och läsa klart boken vi har i skolan. Att bro på de, skola i morgon igen och jag är verkligen inte taggad för det. Skulle bara vara skönt att få vara hemma tag men det skulle ju dom aldrig gå med på, right?

Idag har jag hunnit med att städa till kaninera också, skööönt för då behöver man inte tänka på det nu.. men jag börjar fundera på om jag ska ta ett bad ikväll... hmm jo det ska få bli ett mysigt bad snart, ska ut och hjälpa pappa först, hare så bra!
puss


8 februari

God morgon!
Blev en riktigt tidig uppstigning för mig idag. Mamma i ett nötskal tänker sig inte för och kommer in och väcker mig klockan kvar över nio för att vi ska ut och promenera. Jag blev sur och låg kvar ett tag för att somna om men eftersom jag redan var väckt kan jag inte somna om igen. Gick ut och gick ett tag med henne men efter inte ens halva vägen vände vi tillbaka hem för det var så halt ute. hehe. Får väl ta en prommis till kvällen istället. Gårkvällen var riktigt nice, kom hem vid ca elva tiden och sen glodde jag bara på tv resten av kvällen, haha.

Jaja, hur som helst ska jag åka och handla nu, ha en bra dag alla ! :D
puss

Nytt i mitt hem.



1. Marinblå trja - H&M 
2. Tights, strumpbyxor - H&M
3. Lumine fondatin -  Kicks
4. Tunika/linne - Divided

Shopping, I love it !

Hej hej sötnosar!
Jag kom för några timmar sen hem ifrån en heldag på stan med kusinvitamin. Vi åkte in vid halvett tiden någongång och innan det höll jag på att bli påkörd.. Det här jävla vädret orsakar massor asså, hehe nej men just idag har det varit så himmlans halt och blött överallt, klart att bussen ska komma precis när vi är på andra sidan vägen. För att hinna med så började vi springa och jag fick inte stopp på mig själv för det var så halt och hamnade mitt ute i vägen när en bil kommer snabbt emot, bilen tvärbromsade och vejjade undan precis mitt framför mig. Om det inte vore för det kanske jag hade varit död nu, hehe. Okej jag överdriver lite nu men så var det i stort sett i alla fall, var sjukt läskigt och jag blev verkligen rädd.

Hur som helst kom vi in till stan i god till för att bara gå runt och titta på kläder och ha det nice. Till en början hittade jag ingenting men efter några affärer blev det en tröja, tunika, fondation, 2 tights och 2 strumpbyxor. Tänkte att jag ska ta och fota lite på grejerna så får ni se det också. Pappa tjatar om datan också så passar på att byta till min data.
puss

skrämmande..?

Försökte knäppa en bild på dagens outfit med mobilen eftersom min kamera tydligen var helt urladdad men det sket sig helt och hållet så nu blir det ingen outfit! skulle verkligen behövas en ny telefon till mig och måste bara få det sagt här också... tre suger verkligen!!! asså det sämsta abonemanget man kan ha, längtar tills jag skaffar comviq, men det kommer nog att dröja ett tag till, *suck*
Min nin har blivit sjuk föresten tror jag, han verkade lite konstig ikväll och om det inte blir bättre i morgon måste vi åka till veterinären.. lite orolig faktist... :(
aja det blir inget mer bloggande ikväll för min del i alla fall, för jag börjar faktist bli lite småtrött, hehe så jag säger
god natt nu. puss





Slut på allt snusk

Äntlign helg igen och jag ska verkligen ta vara på tiden och bara slappa, haha. Haft så himmlans körigt hela veckan med allt pluggande men nu ska jag lägga det bakom mig och försöka tänka på annat, provet gick i alla fall jätte bra kändes det som, så förväntar mig godkänt i alla fall. Har för en liten stund sen kommit hem ifrån finnläkaren som jag varit på återbesök hos idag. Äntligen sker lite förändringar vilket jag verkligen är glad över men en är inte allt borta så jag ska fortsätta med dom gamla vanliga tabletterna som faktist hjälper. Ett tips för er också för jag är nog inte ensam om det här med finnar.. gå till en läkare och få hjälp medans du kan för det funkar faktist.

På måndag har jag bestämt för att börja mitt nya liv igen som jag ungefär sagt 100000000 gånger, haha men det är faktist inte så lätt asså, jag klarar mig inte ifrån alla godsaker men nu får det faktist vara stopp! jag ska sluta med allt småätande i veckorna och verkligen FÖRSÖKA den här gången. Så nu idag, imorgon och på söndag är mina sista dagar att snaska i mig onyttigt så därför har jag käkat pizza till middag, köpt chips och godis och aa det var väl det. Massa cola ska jag dricka också hahahaha!

Ska ta och fixa bild på dagens urtråkiga outfit idag nu men men bild kommer i alla fall snart.!
puss

SVB

heeeej bloggen, igen !
Jag känner mig ganska så klar med mitt pluggande nu faktist och ganska så säker på min sak, haha. Nu ikväll ska jag forsätta med mitt tv tittande bara och läsa igenom läxan en sista gång innan jag ska sova senare. Kollade nyss på starten av sveriges värsta bilförare, vilket pogram asså! riktigt kul att titta på faktist. Det här pogramet har varit en gång tidigare och det går på kanal 4 för er som undrar, men som sagt så är det verkligen kul att titta på för dom som kör, jaa namnet säger ju allt. Dom kör verkligen dåligt!

När jag ändå är inne på det här med tv pogram och grejer... Gås katastrofen eller vad jag ska kalla det. Det är rent ut sagt förjävligt! Ni har säkert sett eller hört någonting om det. Folk binder fast fåglarnas ben och sliter av dom deras dun helt utan bedövning eller någonting och dom skriker. Hur dumma får man vara igentligen? man ser ju verkligen att gässen lider och blir plågade, DJURPLÅGERI kallas det och det är verkligen hemskt att se på det..Just nu pratas det mycket om det här och folk vill ända på det här i sverige och det hoppas jag verkligen slår in, det ska inte få fortsätta så här.


Kort.

Så himmlans skönt med fredag i morgon! Har verkligen sett fram emot helg den här veckan. Har varit så sjukt stökigt och jobbigt hela tiden så det ska bli riktigt skönt me lite vila igen. Sophie stack precis hem ifrån mig och då är det dags för plugg igen. Mamma är borta ikväll så pappa får hjälpa mig, har nämligen prov i morgon igen. So den här gången och jaa vi får se hur det går. Bara g prov som tur är så det ska nog gå bra, hoppas jag i alla fall.

Eftersom mamma som sagt är bort ikväll blir det donken för mig och pappa så nu ska jag dra ivägoch käka där. Hare gött!
puss


Brittan igång igen !

Det är helst sjukt igentligen att folk ?redicherar? så pass. haha fin stavning jag vet :)


Har trååååk!

Yees, då var ännu ett pogram av top model sett och jag har faktist ingen aning om vem jag själv tycker ska vinna men en sak är säker, hon som stog sist kvar och kom vidare ( håller inte koll på namnen ) hon ska ut ! Asså verkligen, hon är riktigt ful!. Det är anledningen till att det inte blir något outfit idag också, rent ut sagt så ser jag riktigt förjävlig ut haha. Ridningen idag gick sämst för den som undrar och bara en massa plugg här hemma så fort jag kommer hem. Hade bloggat mycket mer om jag inte haft så mycket med skolan, men just nu känner jag mig verkligen stressad. Ja, jag tror ni känner igen er va ?



tvådelad bild, jag hade tråkigt.


chillpill, galet mycket !

Ännu en undeerbar dag i plugget, eller inte ! men det har faktist varit ganska nice för en gång skull. Har inte jobbat så mycket direkt utan mest haft friskis och svettis kan man kalla det, haha. Jag och olivia har verkligen hoppat runt som galningar hela dagen. I alla fall så kom jag för en liten stund sen hem och har precis fixat lite bacon innan jag ska till stallet. Pappa kommer snart om hämtar mig så bäst att jag byter om nu. Bloggar förhoppningsvis när jag kommer hem igen sen.
puss


Stööööten!

Fixat och grejer.

Tjenixen!
Kom precis hem ifrån plugget och skönt att jag fick skjuts hem kan man ju säga! Vi har fått våra chokladbollar, kolor och kakor som vi ska sälja för att få pengar till klasskassan. Har tagit hem 10 lådor och det är riktigt svårt att få med sig, haha. Sophies mamma var snäll och hämtade oss och alla lådor. Nån här kanske vill köpa ? neej skojja bara, men säg till om nån vill i alla fall hehe. Provet blev inte av idag heller! fan va sur jag blir asså! Satt och pluggade som fan igårkväll och så skjuts det upp, *suck*. Vi har också fått en ny vikarie IGEN, som varken kan hjälpa till eller snacka.  Nog om det..

Skulle egentligen in till stan idag men det blev ändrade planer, får väl ta det i helgen eller något för just nu har jag verkligen inte den tiden. So prov på fredag och no provet vet jag inte när det är flyttat till nu?. Aja ska fortsätta med pluggandet nu tror jag och så ska jag ta mig någonting att äta. Har fixat en bild på dagens outfit i alla fall <---

hata rubrikdag

tjooo sötaste!
Kort dag i skolan och kort tid framför datan är det som stämmer in just nu. Hade halvdag idag eftersom lärarna skulle ha något möte så lite extra tid till pluggandet till provet i morgon skadade ju inte. Inte för att jag och sophie pluggade så mycket men i alla fall, hehe. Vi klarar inte av pluggandet tillsammans, så är det bara! även fast vi säger att det ska gå så funkar det inte. Har inte särskilt mycket tid framför datan nu heller innan mamma kommer och tar den.. *suck*
Hinner faktist inte blogga mycket mer idag tyvärr men önska mig lycka till i morgon på provet i alla fall!
puss

Dagens smink: Mascara, Foundation och rouge
Dagens frisyr: Bulle
Dagens outfit: Tights och spetströja
Dagens händelse: Plugg  *suck*
Dagens planer: ska sova snart, hehe är sjukt trött!!!
Dagens är: Trött!
Dagens saknad: Angelica älskling <3
Dagens dricka: Vitamindryck
Dagens köp: Ingenting...
Dagens middag: Makaroner ofc!
Dagens kärlek: Lisa! ELLER INTE.
Dagens mående: Bästa humöret


Mammas blommor bra fotomodell.

Tjooooo!
Så då var man duschad och klar inför kvällen, har bara kvar naglarna att fixa till och sen ska jag titta på film med mamma. Orkade inte fixa till så många bilder av dom jag fotade så det fick bli två, men det räcker, haha.




En stressad flicka, haha

Kom precis ifrån matbordet och jag har inte haft tid för bloggandet tidgare idag. Det serverades enkel mat, pasta med några biffar och det smakade faktist super. Var bestämt att jag skulle till centrum idag men det blev ändrade planer och jag har hjälpt till med städningen här hemma som jag lovat och som verkligen behövdes hehe. Skittråkigt men jag känner mig nöjd efteråt i alla fall. Har hunnit med att knäppa lite bilder på kameran också som jag bara ska ladda upp på datan, sen lägger jag ut några här. Några av kvällen planer är:

Duscha
Fixa naglarna
Ansiktsmask
titta på tv, haha. m.m

Jag känner mig faktist lite stressad, haha. Har köpt naglar så dom ska jag fixa till, kommer bild senare om det blir lyckat dvs. Ska hoppa in i duschen nu.
puss


RSS 2.0