Fredags.


svar på komentar.. självförtroende.

Anonym om Diggar dig.:
har du bra självförtroende? tycker du att du ser bra ut ? du ser ju inte alls ut att ha acne på någon bild ? :P

Svar:
Jag har nog världens mest dåligaste självförtroende, jag hatar mitt utseende helt enkelt. Tycker väl att allt på mig är fel i princip. Jag klagar hela tiden vilket jag vet att många stör sig på men ändå gör jag det.. Jag gör det bara för att det känns som att jag vet vad folk tänker och jag vill inte lossas som att jag inte tycker desamma, svårt att förklara men skit samma. Min Acne har blivit bättre och det kanske inte syns sådär på bild, sen har jag ju photoshop också..


Min hals :(

Hej på er!
Drog tidigare från skolan idag, jag mår inte bra. Har hostat riktigt mycket idag och min hals dör snart, har så jäkla ont. Jag vill inte bli sjuk nu, riktigt baaaad time!! Ska lägga mig och vila nu . puss


Köp från igår..

Hela jävla sverige kommer gå runt med denna men det skiter jag i, Älskar den!


Diggar dig.

Godagens!
Sitter i skolan och gör absolut ingenting, vi har lunch snart. Har i alla fall fått några bilder av jos nu från fredags.. Lägger upp några när jag kommer hem, här är en utav alla.

Väldigt charmigt!


Love the way you lie

Hej på er!
Jag har inga bilder idag, ingen kamera och ingen sladd. Har som sagt varit i stan idag med Sophie och Romina. Vi fixade present till Limpan och jag fick även med mig ett par tunna strumpbyxor och en topp till mig själv, älskar den verkligen! Ska visa bild på det i morgon. Just nu ligger jag i sängen och tittar på wallander, jättedålig verkligen! Än så länge i alla fall... Funderar på att sova snart så jag orkar upp i morgon klockan halv 6. Säger i alla fall godnatt!
puss

Den skönaste versionen.


Veckoplanering.


Svar på komentarer...

frida om Dagens.:
oj va fint, du har ju fräknisar! Får du mycket på sommaren? :)
Svar: Haha tack! just nu syns dem knappt men på sommaren får jag i hela ansiktet i princip, jag gillar dom men ibland hatar jag dom haha. Så ja, mycket på sommaren när jag solar. :)

Anonym om Montera!:
shit..du är ganska bortskämd va? :p kan förstå iof för du är ensam barn men sit...
oj hur stor är sängen :O
Svar: När jag var mindre var jag riktigt bortskämd om jag får säga det själv, fick väl allt jag ville ha ungefär och slapp betala själv men nu har det blivit ändringar.. Får 1500 i månaden och det får jag klara mig på, ibland får jag lite extra saker eller pengar men inte alls som förr! Sängen är 1,60 ;)

Sara om Tjingeling!:
Hej, skulle du kunna tipsa om lite bra smink som du gillar :) btw din blogg e bäst!
Svar: hej hej ! visst skulle jag kunna göra det, kan försöka hinna med det redan ikväll, annars i morgon. tack! :D


Tjingeling!




stan

Godmorgon!
Jag kan verkligen inte sova, speciellt inte när mina föräldrar håller på och springer runt och låter på morgonen. Ligger i alla fall fortfarande i sängen, ska snart hoppa upp och börja fixa mig lite smått och käka lite frulle. Vid 12 drar jag, romina och soffan till stockholm city så uppdaterar mer när jag kommer hem sen.
puss



Jag, Elina och Elin i fre..

God natt!

Hej hej!
Ligger i min sköna tältsäng inatt i alla fall, har precis tvättat bort sminket och borstat gaddarna o det gammla vanliga rutinerna innan man ska gå och lägga sig. Har tillbringat kvällen hemma hos romina med linn, felicia och tvillingara. Tittade på film och sånt, myspys! Är ritkigt trött nu i alla fall, gick ju upp tidigt i morse.

I morgon ska jag i alla fall åka med sophie och rommis till stan och köpa present till bästa limpan som fyller hela 18 år på tors, wohooo! så på fredag blir det till o fira! Aja ska sova nu, puss och godnatt.


Vart kan man hitta denna skönhet? klänningen alltså.

Lördag idag ju, men jag ska inte ut ikväll tror jag utan ska hem till Romina med Felicia sen och titta på film och sånt. Tat lugnt hela helgen med andra ord, sköönt ju.


Jättesöt klänning! vart finns den!!!!?

Gårkvällens outfit.


Kavaj - H&M   Tunika - Lindex   Tights - Monki


Montera!

Hej på er!
Har precis kommit hem frin Ikea, 11 lax fattigare också. Vilken  tur att jag har mina föräldrar. Vi fick med oss en helt ny säng med madrasser, lampa, nytt täcke och kuddar, påslakan, sängbord och en bänk eller vad man ska kalla det. Dags att börja montera!


Frågan är hur vi ska få upp madressen till övervåningen..?


Rulla iväg till Ikea idag

Godmorgon!
Jag är uppe tidigt idag, ska nämligen iväg till Ikea och köpa alla saker till mitt rum snart. Säng, lampa, gardiner, nya täcken, kuddar osv. Wiiie, äntligen ska jag få flytta in på mit rum och sova i en stor och skön säng! Gårkvällen hur som helst tillbringades hemma hos therese med tjejerna. Vi käkade, drack lite, snackade en massa skit och hade jätte trevligt och kul. Riktigt lyckad kväll! Tyvärr så glömde jag kameran hemma så jag får sno lite bilder från de andra sen när de lagt ut på facebook eller något. Kom hem vid halv två ungefär, ganska skönt faktist att inte komma hem så sent för en gångs skull.

Jaja nu ska jag käka lite frulle, hörs när jag kommer hem ifrån Ikea.puss


monster

AAAA läskigt snygg, ska snart börja rulla mot therese men först hitta någonting att ha på mig.


duschen

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig,
kollade på klockan och fan nu fick jag lite panik. Hörs!


Dagens.



Tröja H&M | Tights Monki | Halsband JC

Max factor

Fick med mig ett löspuder hem idag också. Hoppas det funkar bra, de tror jag säkert !


Fredag Fredag Freeeeedag!

Hello!
Slutade halv elva idag, riktigt skönt med tanke på att jag ska fixa och trixa med massa nu när jag är hemma. Åkte till bibblan direkt när jag slutat, vi är tvugna att läsa en engelskabok nu igen... suck. Ikväll ska jag i alla fall Hem till therese med camilla, elin, jos, johanna, amanda och elina. Vi ska käka och ha trevligt. Kommer alltså tillbringa hela min kväll ute i midsommakransen. =)


Det är skönt väder ute idag btw, kallt men mysigt me lite sol. Tog den här bilden nyss.


Viktor&Rolf

Godkväll!
Som några kanske redan hunnit sett så har jag lagt till de senaste frågorna i inlägget under, orkade liksom inte köra en till svar på komentargrejs. Jaja hur som helst, jag ligger i sängen, pluggar som vanligt fast den här gången har jag faktist gjort det också vilket jag inte gjort alla de andra gångerna jag sagt att jag ska göra det.

Just nu håller jag på med en keynote om designerna Viktor och Rolf (Viktor&Rolf). Lite intressant att lära sig lite om olika designerns i alla fall. De designar grymt coola kläder egentligen, visst inget snyggt att ha till vardagen eller något sådant utan kläder innom catwalk och sådant. Tycker det är riktigt häftigt!

Kolla bara på dessa, är det inte lite häftigt ändå?




wooho

Ska ut och möta soffan nu en snabbis, sen blir det duschen direkt när jag komemr hem.


svar på komentarer..

Anonym om Rock n' Roll:
vart är tröjan köpt? jättesnygg! :D
Svar: Den kommer från Åhlens, tack! :)

Anonym
om Rock n' Roll:
Jobbar din pappa hemifrån?
Svar: Nej det gör han inte.

Erika om Skol update:
Vart kommer din mössa ifrån? :)
Svar: Carlings :)

Anonym om Rock n' Roll:
s n y g g a jeans! kommer ifrån? :)
Svar: tackar! Köpte dom när jag var i Grekland på någon affär som inte finns i Sverige ;)


Blommor

Eftersom blommorna inte slagit ut ute än så kan jag ju alltid trösta mig med de som finns här inne:


Rock n' Roll

Har för en liten stund sen kommit hem, satan va kallt är ute idag! Pappa fick komma och köra hem mig, hade aldrig klarat att gå hem från bussen annars. Här har ni en dagens outfit:


Torsdags kaos

Godmorgon! Har precis kommit till skolan, det var kaos vid tvärbanan så fick ta bussen idag också. Hade i alla fall en god macka och en mycket god smoothie att trösta mig med. Nu börjar jag , hörs!


Higher

Haft mycket att göra idag och måste forsätta med läxorna. Hörs i morgon istället, godnatt!




Tjockis


Tänk va söt jag kan vara ibland, hahahahaha


Duschen väntar.

Hej på er!
Har nyss kommit hem ifrån stallet, eller rättare sagt 40 minuter sedan så jag har hunnit slänga i mig käka också. Sitter här proppmätt nu och ska hoppa in i duschen, sen plugg!



Visst ser det gott ut !?


Ligger i sängen

Börjar klockan nio i morgon men jag tror jag kommer lite lite senare för jag vill sova lite extra, bara små minuter sådär. Egentligen skulle jag behöva läsa 10 sidor i svenskaboken men jag orkar helt enkelt inte ikväll heller. Blev så sjukt trött när jag la mig ner i sängen så jag ska försöka sova nu...Vilket säkert kommer gå riktigt snabbt. ZZZZzzzzz.

Godnatt' :)

Ritning

Juste vi fick hem ritningen på garderoben idag också, så nu är det bara att beställa skiten och vänta 4 veckor! =)


Frukt, frukt frukt!

 Godkväll får man väl lov att säga!
Ridningen gick bra idag, det är kul att man redan efter två veckor märker lite skillnad på ponnyn, men finns så mycket att jobba på! Satte på sporrarna idag så man fick lite fart i honom och det kommer jag börja göra lite då och då.

Direkt efter stallet gick jag på en 3 km/are tillsammans med älsklingen Sophie. Riktigt skönt och när jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt. Så himlans gulligt av pappa att han gjort en stor fruktsalladsskål till mig också när jag kom ut från duschen, I Like it^


Breathe me

Hej hej!
Finns inte så mycket att säga om min dag idag, idrott-boxning och fixa med naglarna och de idag precis som igår. Mer en så har inte hänt idag faktist. Jag ska rulla till stallet om ca en timme så ska hinna käka lite innan och byta om. Hörs när jag kommer hem!


the town

Seriöst bästa filmen!


Outfit



Mössa - Carlings   Tröja - H&M   Jeans - Gina


Måndag

Hej hej!
Har precis kommit innanför dörren. Efter skolan åkte jag med mamma och pappa och tittade på garderob till mitt 'andra nya rum'. Ska beställa en som går över hela väggen och det är svårt att bestämma sig vilken man ska ta. Hur som hels åkte vi sedan och käkade på donken, jag drog till Sophie och Angelica en liten stund och sen mötte vi Romina en snabbis. Ska hoppa in i duschen snart men först fixa outfitbild.

Här är i alla fall några bilder från plugget idag, vi höll på med händerna, handbad, massage och nagelband m.m.


Skol update


Sitter i skolan och svarar på frågor om martin lutherking, så jävla tråkigt! Ska börja röra mig hemmåt.


Nu solsidan!

Ligger i soffan och tittar på solsidan som precis har börjat, eller det blev paus nu men hur som helst så älskar jag verkligen programmet asså! Fick bli lite chirre till också. När solsidan är slut ska jag borsta gaddarna, byta om och lägga mig i sängen och titta på en film. Har laddat ner några stycken precis så jag måste se någon ikväll även om jag är hur trött som helst. Kommer som sagt sova riktigt riktigt gott inatt tror jag! sköönt


Vill klicka hem, men vart fan har jag pengarna?


Tre bilder från igår.


Hej hej, hemskt mycket hej

Hej på er!
Sorry för dålig uppdatering, hade fullt upp igår om man säger så. Min gårkväll spenderades hemma hos tvillingarna. Jag, angelica, sophie, romina, isabell och felicia fixade massa frukt och smält choklad, riktigt fruktparty haha nej men vi hade det mysigt med massa snack och skit som vanligt. Lite senare kom linus, sebbe, nicke, erik, tim, fredde och john hit också så vi satt och chillkrökade, badade badtunna och bastade. Riktigt trevligt! Hade inte planerat att vara här så länge egentligen men det blev att vi rullade här ifrån vid 6, gick hem till romina och slaggade direkt. Trött jag är nu. Kommer sova så jäkla bra inatt känner jag.

Sitter i alla fall hos tvillingarna nu igen, vi har precis badat badtunna igen, tjockt med skööööönt! Ska vara lite social nu också tänkte jag, kanske sova... =)



Bilder från igår kommer snart, därför får ni en nybadad tjej här istället.

Farsta

Jag ska rulla iväg till farsta centrum och möta isabell om en liten stund. Ska bara sätta på mig lite kläder först och fläta håret så är jag klar för att åka sen. Jag orkar inte direkt fixa mig, skiter i det. Pappa kör mig dit också som tur är så det e skönt. Hörs när jag kommer hem sen igen!
puss

Skorna jag fick igår.

Behövde ett par ny 'uggskor', mina gammla var så slitna så det fick bli ett par svarta den här gången.


Igår


Godmorgon!

Godmorgon!
Tänk att jag är uppe såhär tidigt va!? Jag kom ju på igårkväll att jag ska till stallet och rida idag, hade helt glömt bort det så det är därför jag är upp så tidigt. Ska ta en runda i skogen idag, en lite längre än förra veckans. Bara på med nya rid'täckisarna' och ut i vinterlandet. Hur som helst Ligger fortfarande i sängen och försöker vakna ordentligt, ska ropa på frukost på sängen snart tänkte jag, lat jag vet. Hörs!


Ingenting är större än det här. Drömmen om dig är sann

Tvillingarna och Romina har nyss dragit här ifrån. Vi drog och solade som bestämt, tog en 20-minutare like always. Vi gick och handlade, fick skjuts hem utav min morbror som btw hade med sig ett par ugs till mig, nice 500 kr bara men dem är ifrån kina. Ser ut som vanliga och verkar vara i bra kvalite så det blir toppen! Hur som helst så drog vi hem till mig, fixade värsta grönsaksfatet, läsk, dipp, chips och godis. Massor med godsaker till filmen fullt hus. Kommer lägga in bilder i morgon.

Är ganska så trött fortfarande och jag ska faktist gå och lägga mig och sova ut för en gångs skull! Godnatt snyggingar!


komentarer..

Anonym om Yoooh:
Är ni två bra kompisar? :D
Svar: Vi är inte alls tajta utan vi gick på samma skola förut och gör fortfarande.. Träffas på lunchrasterna och i koridoren typ inget mer.. Men matilda är gulli gull och snäll! =)

A om Solariumet väntar:
är det du på bilden? <33 :D
Svar: Haha nej nej, det är inte jag !

Yoooh


Solariumet väntar



Nu är jag vaken igen, eller de har jag varit ett tag nu men direkt när jag kom hem ifrån skolan var jag så sjukt trött så jag la mig och sov till kl 4. Har precis käkat lite middag med mamma och pappa. det bjöds på ris, kyckling och någon god sås. Det smakade bra!

Om nån timmer ska jag rulla till brb med rommis för att sola. Har blivit sjukligt blek nu igen så jag måste börja jobba på brännan haha, synd bara att jag inte har så mycket pengar. Efter vi har solat drar vi hem till mig med tvillingarna också, fixar lite gotti gotti och tittar på film och tar en långpromenad också. Mysig fredagkväll va, inte orkar man dra ut varje helg inte. Börjar mer och mer tycka det är skönt att vara hemma faktist.

Ska tvätta bort sminket nu!

trött trött trött

Hejsan hejsan!
Ska ta en litet tupplur, slutade redan klockan halv elva ungefär idag och har gått hem från bussen. Måste, bara måste vila en liten stund nu. Uppdaterar sen. ;)
puss


Chris brown




Muscle

Vi hade de mys hos isabell, blev bara jag, hon och angelica men de va skönt de me. Vi fixade morötter, dipp, satte på bastun och snackade en massa skit. Åkte hem tidigt för att plugga och duscha så nu har jag fått 10 sidor i matten gjorda också, så jäkla skönt så slipper jag göra dem i helgen.

I morgon börjar jag 8:40. Ska promenera ner till bussen i morgon också tänkte jag. Data och sånna lektioner är det på morgonen men vi slutar kl ett så de e skönt. Direkt efter skolan ska jag dra och köpa gymkort tror jag, ska i alla fall försöka hinna med det. Har lyckats övertala mamma nu, men jag får betala hälften själv haha.

SATS, here I come!


Drömkroppen!!!! eller inte. men muskler ska de bli =)

Bastukväll ikväll

Har varit ute på en 3 km/are med Romina och Linn, ska byta om till lodiskläder nu, käka lite middag och sedan rulla hem till snyggingen isabell. Tvillingarna och felicia ska också dit. Vi ska ba chilla, basta och dippa grönsaker.. mm nice! Hörs!


(två bilder från balkongen igår, vårkänslor om något!)


Torsdag, outfit


Kofta H&M | Linne Gina | Jeans Gina | Halsband Åhlens


Skin Plan

Hejsan hejsan!
Har precis kommit hem, engelskaprovet på sista lektionen gick skit, gick när jag hade 40 min kvar utav lektionen, kom inte på nåfe mer. Svängde förbi globen och fixade nya krämmer till fejjan min igen. Fan va det är dyrt egentligen. Krämerna tillsammans gick på över tusen kronor! Men ska man bli fin får man ta kostnaderna och lida pin, tur att mamma betalar.




Can we?

Jag känner mig så sjukt stressad
Så sjukt taggad,
men ändå orkar jag inte lägga ner någon tid.
Jag vet inte ens om jag kan klara det
Jag vet inte, men det återstår att se.
Det är svårt, jag klarar det inte.
Skola, allt, jag, jag jag... I Massor!



Dagens outfit



Tunika H&M | Leggins (Fagersta) | Örhängen Ur&Penn


färg, bryn och fransar



Det har varit mycker pyssel på salongen idag. Folk har färgat hår, massor har färgat bryn och fransar, och jag har fått mina bryn noppade av min lärare. Nästa vecka får vi se om jag vågar mig på en ljus brynfärgning jag me... men vi får se hur det blir med den saken. Jag färgade ju roos fransar idag i alla fall vilket blev superbra tycker jag!


Onsdag

Hejsan!
Har precis kommit hem ifrån skolan, fick sluta tidigare idag, riktigt skönt! Har fixat lite mellis som jag ska slänga i mig nu.


blir irriterad på sånt här.

Anonym om Sköna feeling:
Du har säkert anorexia...

HAHAHAHAHA, hur kan du sitta och ens komentera så? Har fyra kompisar som drabbats utav sjukdomen så jag tror nog jag lärt mig lite vad det innbär, jag käkar som bara den och det är inte dirket så att jag skulle ta efter dom? Tycker du kanske att det är fel att man vill komma igång med träning, är det de som du tycker är fel? Kolla på varenda jävla människa, säg någon som inte vill träna och få en fast och snygg kropp? hahaha . bullshit


Sköna feeling

Tjuulelu gott folk!
Ligger i sängen nu, har ridit och är väldigt glad för att det gick bra idag för första gången och att jag redan märkt lite förändring på söta ponnyn min! har varit ute och motionerat ännu en gång med gudöjejerna, duschat och känner mig freeesh och nu är jag jätte trött MEN... måste plugga. Jag har stressat som fan idag, varit i farten hela tiden känns det som så jag har all rätt till att vara trött. Jag ska som sagt sätta igång med läxan, mitt cv har jag gjort klart så nu blir det engelska (mitt favvoämne).

Ska upp tidigt i morgon så jag säger godnatt nu, Sov gott allesammans!
puss


Komma igång med träningen och trimma kroppen!
(Bild fråg Grekland)

I'm in love


Min dag, tis

Hejsan!
Har precis kommit hem ifrån skolan. Började klockan 12 idag så hade lite sovmorgon som jag verkligen tog vara på. Var duktig och gick ner till bussen i morse också och sen ska jag rida om någon timma så de känns bra. På salongen idag har jag fått mina fransar förgade, blev bra.. inte för att det sysn jättemycket men mörkare blev dom i alla fall. I morgon så ska jag färga ros fransar, får se hur det går. Jag lyckas säkert får vi hoppas. Några bilder från idag..


börjar efter lunch i morgon.

Jag börjar klockan tolv i morgon igen,
skönt som fan att få sova några timmar extra.
Är sjukt trött redan nu så ska försöka slummra nu och då kommer jag vara väl utvilad tills i morgon,mycket bra! Godnatt sötnosar.


Frukt frukt frukt!

Jag har gjort i ordning ett fruktfat med apelsiner och äppelbitar doppade i citron, mums!


Kom precis ur duschen..

Hejsan svejsan!
Jag har precis kommit ifrån duschen, har nämligen varit ute och promenerat med rommisen. Fan va duktiga vi är! Har inte direkt kommit igång med nya livet, men en liten början i alla fall och mer kommer komma när jag kommer igång med gymmandet och allt. Känns bra asså!



Nyduschad, nästa = plugga!


Skolan.



Hejsan hejsan! Har precis kommit hem ifrån plugget och det är det här på bilderna vi har sysslat med idag. Tränat på att färga bryn fast med raklödder för i morgon ska vi köra på varandra och fransarna om vi hinner, äntligen får jag mina fransar färgade i sånna fall. Jag ska dra och köpa pizza nu men hörs senare.
puss


trött

Inge mer bloggande idag, jag ska sova snart. Är jättetrött! Godnatt.


Solsidan!!!!

Klockan är 20:00


Hon är så grym.

Kommer aldrig tröttna. så grym




Den här klänningen hade jag igår.


- H&M -


Plugga.


Har nyss kommit hem/ min lördag

Godmorgon Godmorgon!
Jag har nyss kommit hem från isabell där jag tillbringade natten också med tjejerna. Igår drog vi tjejer hem till isabell, fixade oss och sånt, hade mysigt och kul med massa snacka som vanligt. Vid elva drog vi hem till bella allihopa där det var lite folk. Det var trevligt där och kul att alla var på samma ställe, har inte sett vissa personer på skitlänge... Men aa kul =) Vid tre började vi rulla till statiol, grabbarna köpte massa skit och sen fick vi springa i snöstormen för att hinna med bussen. Gick hem gjorde vi sen också, vi var väl hemma hos isabell vid fyra.

Fixade supergoda pizzor på dirren när vi kom hem, fyllekäk på hög nivå asså, haha nej men de va sjukt gott!


Svar på komentarer...

Anonym om Tv tittande:
hur många besökare har du om dagen? :)
Svar: Några siffror över hundra/dag. Det är olika.

Anonym
om Svar på komentar...:
Kan inte duvissa hur långt ni har kommit i ditt nya rum? ????? :P
Svar: Vi är inte klara med tapeterna en, den gled isär under natten så vi ska göra om... men såhär ser det ut just nu.


Sööta!

Någon som vet var man kan köpa dessa sockertoppar?


Kallt ute

Hejsan!
Har för en stund sen kommit hem ifrån stallet. Tog en sväng med emelie i skogen idag, så jäkla mysigt att srkitta ut ibland och speciellt i snön. Ska snart hoppa in i duschen i alla fall men först käka lite mellis, är sjukt hungrig. Ikväll ska jag träffa tjejerna, vi ska hem till isabell och fixas och så och sen förmodligen dra ut om vi hittar något. Jaja hörs!


Tv tittande

Ligger i soffan just nu, har varit hos isabell ikväll med felicia. Köpte med oss snacks och skit för 80+60 kr, sjuukt. Asså jag kan inte hålla mig ifrån sakerna, det är så jäkla svårt och jag mår verkligen skit när jag tänker på allt jag stoppar i mig. Jaja, jag ska sluta klaga. Inge kul för er och sitta och läsa ju. Har i alla fall haft det mysigt hos isabell, massa snack, masssa skratt och massor av massorna helt enkelt.

Ska upp ganska tidigt i morgon och rida, bloggar när jag kommer hem senare på dagen. Puss och godnatt

Sitter btw och tittar på Jackass just nu.


Nu ropar duschen på mig

Hej hej!
Har precis kommit hem ifrån tvillingarna, Sen senast så kom soffan förbi en sväng och sen gick vi hem till henne och bastade och snackade lite skit som vanligt. ... Nu har jag precis ätit, gjorde en paus i inlägget haha. Ska hoppa in i duschen och bli lite fresch efter bastun nu tänkte jag, hörs sen!


Lite mellis, mums!


looove

Hejsan hejsan, jag har för en studn sen kommit hem. Snacka om onödig dag, inga lektioner uatn vi har suttit och svarat på frågor om skolan. Samma frågor om och om igen, sjukt tråkigt! Slutade i alla fall vid tolv och drog sedan hem.

Har precis svirat om till min älskade sköna onepiece, ska bädda ner mig i soffan och titta på en film tror jag. Var ju ett tag sen. Här har vi den igen: =)


Svar på komentar...

Anonym om Dagens outfit:
Heej, förlåt om detta är lite personliga frågor men hur lång är du och hur mycket väger du? misstolka det inte för din kropp är jättefin! skulle gärna ha en kopia... men kan inte du skriva typ vad du brukar äta under en dag, lixom frukost, lunch och middag kanske + typ ett mellis eller nåt :D

Svar: Hej hej ! Vikten tänker jag faktist hålla för mig själv för den skäms jag över, har alltid varit smal när jag var mindre och har gått upp som satan nu senaste tiden så det känns inte så jäkla bra, haha. Jag är 1,67 cm lång i alla fall och nu har jag faktist mätt mig precis så de är säkert. Visst skulle jag kunna visa de med maten, det kommer någon dag, påminn mig om jag glömmer ;)



Min middag idag!


Traska på i snön

Tjena Tjena!
Har precis kommit från duschen, skönt med en riktigt lång kall dusch, ja kall. Har varit ute på en 3 km promenad med soffan för en stund sen så jag var ju varm när jag kom hem. Skönt att ta en promenad såhär på kvällen i kylan. Bara gå i rask takt, snacka och känna sig nöjd när man kommer hem plus att man sover mycket bättre. Visste ni de? Om man går en promenad innan man går och lägger sig så sover man mycket bättre! Tro mig, det funkar faktist!


Toppen!


Måste bara tipsa!



Mamma som köpt hem en så sjukt god alkoholfri cider. Mitt nya beroende snart, finns inget godare. Så frisk i smaken, så god, så underbar så mmmm. haha ne nu överdriver jag lite men den e sjukt god =)


Trött tjej, hej hej

Hello gott folk!
Har för någon timma sedan kommit hem ifrån plugget. Vi slutade vid tolv idag, lite tidigare eftersom vi hade debatt sista lektionen och fick gå hem efter att vi gjort den. Hade också turen att vara först vilket blev som tidigast. Kan ju säga att det inte gick bra direkt, tror jag sa två meningar sen vad jag klar, haha men vad ska man göra om man inte kan? Nee var väl ändå bra för mig i alla fall, två meningar! wooho!

Är sjukt trött nu, ligger i soffan i min mysiga morgonrock, nerbäddad under täcket och tittar på tv. Har massa plugg men jag måste faktist vila ett tag innan jag sätter igång med den skiten. Hörs!



Lååång väg hem ifrån bussen..


Upp tidigt i morgon


Snyyyyyyggt, jag dör!

Hello!

Var ute och mötte snyggosarna sophie och romina en snabbis, så har precis kommit hem. Ska hoppa i sängen nu direkt och lägga mig och plugga en liten stund sen blir det och slagga. Jag är fortfarande så sjukt jäkla mätt så jag vet inte om jag pallar göra någonting ens haha. Har i alla fall tittat upp bussen nu... Ska upp tidigt i morgon, good luck ;)
Godnatt!



sabbt

Ska ut och möta romina och sophie nu, tjingeling!

T.I




Angry

Åh guuud va jag är mätt. Det är nämligen så att vi har besök här idag och trerättersmiddag. Bara efterrätten kvar nu och jag spyr snart. Känner mig så sjukt fet nu när jag är så här mätt, ställde mig på vågen och faan nu mår jag ännu sämre. Jag kan inte forsätta såhär och typ ta typ 10 portioner varje gång jag äter!!! Fan asså, det är sjukt svårt att hålla igen när man är så hungrig hela tiden! Jaja skit samma.

Känner värsta deppen efter ridningen också, känns som att jag är på nybörjarnivå och jag vill bara sluta nu för att det går så jäkla dåligt. Jag kan inte rida längre!!!! ååååååh. Irriterad på allt nu inkl. Mamma som står och skriker på mig på nedervåningen. Kom ner, kom ner kom ner kom neeeeer!


Onsdag

Hej hej !
Har kommit hem för några minuter sen. Haft en bra dag med smink och fix i skolan idag. Ska svira om till stalloutfiten nu och rulla till stallet. Skynda skynda stressa, stress! Hörs!

Två bilder från idag:


Godmorgon!

Detta har jag på mig idag.


Makeup läxa

Godkväll!
Ligger just nu i soffan och tittar på Jersey shore, ska gå och borsta gaddarna och lägga mig i sängen sen och läsa boken 'Smink' som vi har ett avsnitt i läxa. Sen blir det o sova. Vi hörs i morgon! Godnatt säger jag nu.


Svar på komentar...

Anonym om Frukost time:
åh vad sugen man blev haha, såg ju sjukt gott ut! men vad är det för piller =0
måste säga att du har jäättefina ben också. :)

Svar: Haha man tackar, man tackar! =) De bruna 'Pillerna' på bilden heter Priorin och är till för håret. Det stärker och ger näring till håret. Fungerar faktist bra, mitt hår blev tjockare och inte lika snabbt slitet förut men sen slutade jag att käka dessa piller ett tag så nu har jag börjat om på ny kula igen. Tar upp till 3-6 månader för att man ska märka någonting. Finns på hälsokostbutiker tror jag?


Lite kort sådär.

Hejsan på er!
Har för ett litet tag sen kommit hem ifrån skolan. Vi fick sluta lite tidigare för att gå hem och börja skriva ett CV. Orkade inte ta med mig datan idag och det lönade ju sig faktist, haha. Måste också börja planera en egen idrottslektion och öva inför engelskadebatten. Känns som att jag har lite och göra. Jaja, är så sjukt hungrig nu. Ska kika om de finns något att äta. Hörs!


Dagens outfit

Jag fick på mig jeansen, ... men det var på gränsen alltså! haha


Tröja Zara | Jeans Gina 


Frukost time


Tisdag

Godmorgon!
Har precis klivit upp ur den oskönaste tältsängen och är riktigt trött. Ska börja fixa mig lite smått nu och sedan börja knata ner till bussen. Jag hatar att jag måste gå ner men har ju börjat mitt såkallade *ny liv* så det är väl inte mer än rätt att gå lite då? Jaja ska tvätta och smörja in facet nu först innan jag sätter igång. Hörs!
puss


Sov så sött

Sweet dreams!


Allt bara försvann liksom?

ÅÅ vad irriterad jag blir när man skirver ett inlägg och råkar trycka bort skiten, ja ni vet? och det inte sparas som utkast. Jaja skitsamma.

I morgon börjar jag klockan tolv, efter lunch alltså. Känns jäkligt skönt om jag får säga det själv. Att få lite extra sovtid på en tisdag sådär sitter aldrig fel. Tänkte alltså vara vaken lite längre idag men jag tror inte jag orkar det. Har knappt fått någe sömn inatt alls, kan inte bara vända tillbaks tygnet sådär på en dag så det blev väl 2-3 timmars sömn ungefär. Är riktigt trött nu så jag kommer sova väldigt gott inatt i alla fall. Känner att jag kommer slockna vilken sekund som helst nästan här framför tvn. I morgon slutar jag halv fyra i alla fall och då drar jag direkt hem, byter om och rullar till stallet. Hej så länge!

Söta Angelica, Romina och Sophie i Fredags.


Shower time

- Nu blir de hopp in i dushcen.


Måndag outfit


Tröja Gina | Tights Gina| Örhängen Ur&Penn | Halsband Ur&Penn

Ginaochpenn outfit, ha...ha. =)


svar på komentarer...

Anonym om Ingen skrift..:
Gör det inte ont att bli träffad när man kör paintboll?
Svar: Jag var sjukt rädd innan men det gjorde inte så ont, vissa kulor kändes inte ens. Trodde det skulle vara mycket MYCKET värre kan jag ju säga!

Anonym om Chill:
Hej! Ji jag undra, eftersom att du går i stylingklass, finnsd et några killar?
Svar: Hej hej". På hela skolan går det ca 10-15 killar bara och utav dem är det en kille som går stylist. Det är väl lite tråkigt tycker jag men kul med massa tjejkompisar också så vi klarar oss.


Sådär, då kör jag igen!


Hejsan! Har precis kommit hem ifrån skolan, lång dag idag. Slutar alltid klockan fyra på måndagar så jag är hemma vid fem ungefär. Första dagen idag och trött är jag också. Känns för jäkligt rent ut sagt! Är skoltrött som fan och orkar inte allt plugg som vi har hela tiden. Tänk va skönt om man inte hade några läxor, eller håller ni inte med mig ?
- Jag tycker det skulle vara så sjukt skönt i alla fall!


Chill

- Jag ska ta det lugnt nu lördag och söndag, sen kommer uppdateringen! hörs på måndag.
puss


Sorry! nu drar jag igen.

Ber verkligen om ursäkt nu det här dagarna för min dåliga uppdatering men på måndag börjar jag mitt ny liv (igen) och kommer därför köra mer och bättre uppdatering också. Jaja berättar om min gårkväll när jag kommer hem, nu ska jag till stallet. Ska rida ut i det mysiga snöandet med danni. hörs!

Cross, glad att få komma ut? hahah gulligt ju


Pitbull featuring slim



She was daddy’s little girl


Ingen skrift..

Har absolut ingenting att skriva om nu känner jag så jag slänger in en bild ifrån när vi var med klassen och körde paintball. Fan vad jag saknar klass 9c...


Jag och sophie sötnos


Fredag



Här ligger jag nu i soffan, helt slut, har precis kommit hem. Ska lägga mig och vila ett tag sen hoppa in i duschen.
puss


Skönhetssömn

Hej på er och godkväll!
Angelica och Sophie har precis dragit här ifrån. Vi har tittat lite film och sånt, fan jag orkar inte dra mig ut på kvällarna längre känns det som. Det är skönt att bara vara hemma också, faktist! Men i morgon, då ska ju ut. Fredag... vilket innebär skola om tre dagar, suck* Aja kommer i alla fall börja vänja mig med tiderna på morgonen eftersom jag ska upp klockan halv nio i morgon, rulla till stallet och rida igen. och på lördag.. och på söndag =)

Har inte så mycket mer att säga idag tror jag, ska lägga mig i sängen och slå på en ny rulle sen blir det och sova för min del. Är faktist jätte trött idag och jag ska ha min skönhetssömn. Vi hörs i morgon när jag kommer hem. puss


svar på komentarer...

Anonym om Mitt rum just nu.:
Va? är detta ditt nya eller gamla rum? :)
Svar: Det är mammas och pappas gamla = mitt nya som vi ska fixa till ;)

Anonym
om 20-minutaren:
vart är det som du solar? :P
(tacksam för svar)
Svar: Vet inte vad själva stället heter men det är inget speciellt direkt. Det ligger i alla fall utanför brandbergens centrum (haninge). Billigt och bra 1,50/min så :)

Mitt rum just nu.

.. Ja, såhär ser mitt rum ut just nu. Allting är tomt och vi har fått hem de vita tapeterna. Nu väntar vi bara på att fondväggen ska komma hem sen går det snabbt att få till det här. Längtar som fan så jag kan få en riktig säng att sova i, haha.


20-minutaren

Nu drar jag och solar!


svar på komentarer

Anonym om Torsdag:
Fan vad snygg mage du har mickis! Och din mage är fan vältränad och allt avis :( Tränar du något nu eller hur håller du dig i form? :)
Svar: hahaha tack tack!... men Ingenting att vara avis på i verkligheten, hatar min bullishmage. Ridning är det ända jag gör men det är mycket träning, speciellt mage. Folk tror inte det men jag har nästan träningsvärk efter varje ridpass faktist och jag har ridit 7 år. Sen gick jag på boxfys en kort period för inte så länge sen, det var träning om något kan jag lova dig! Blir lite olika övningar hemma också innan jag går och lägger mig annars inget speciellt. :D Jag ska börja gymma!

Anonym om Torsdag:
Vad heter ponnyn? :)
Svar: Han heter Cross :)




Torsdag

Hejsan på er!
En trött tjej som ligger i soffan just nu. Gick upp redan klockan 8 idag! har precis kommit hem ifrån stallet. Jag har nämligen fått en liten ponny att rida nu så jag har honom hela veckan ut och sen kommer det bli två gånger i veckan. Kul kul. Har i alla fall sjukt med ont i kroppen redan efterom det blev två ridpass igår och ett idag. Ponnyn kommer att kräva mycket jobb från min sida så jag kommer bli helt slut. Men glad är jag ändå :)

Igårkväll kom tjejerna förbi. Vi bastade, drack lite, snacakde en massa skit och fixade ansiktsmask, sen gick vi och la oss.


Bjuder vi på


Svar på komentar...

Anonym om Vad gör man inte för pengarna?:
vad fick du för det? :P

Svar: haha 150 kr :P

Stallet.

Ska slänga i mig lite mellis och sedan svira om till stallkläderna, Next stop... Stallet!


Ärtis och jag


Vad gör man inte för pengarna?


Good Morning

Godmorgon!
Gårkvällen var mysig med tjejerna. Filmen var väl helt okej, ganska så äcklig men tycker ändå den var ganska bra. Det var skönt att bara ha en tjejkväll sådär. Jaja hur som helst så har jag precis käkat lite frukost och sitter nu och tittar på tv. Idag måste jag plugga, känns så jäkla boooring men jag måste helt enkelt. Vid 4 bär det av till stallet. Ridningen sätter igång igen, kul. Undra om det blir för kallt att rida i väst idag ? aja skitsamma. Har inga mer planer inför dagen hur som helst utan jag får ta dagen som den kommer. Hörs!


Lyckades få angelicas blixt..
på bild: Felicia och Isabell


Enkel outfit idag.


Heron city med tjejerna

Har varit ledsen hela dagen, anledningen till att jag inte bloggat alltså. Mår lite bättre nu i alla fall och ska iväg med tvillingarna, isabell, felicia och julia på bio. Saw 3d, ska vi se. Bra film ?


.




Nu bryter helvetet ut... igen



Jag fryser, 2 timmar ute i skogen. Jag kan inte va hemma. Vad fan har hänt med dig, du är för fan helt jäkla sjukt, hela du. Du är ingen människa längre, du har blivit ett monster. Jag kan inte fatta att du gjorde som du gjorde, fast jag har nästan som väntat på det, väntat på att den här dagen skulle komma. Det har bara blivit värre och värre för varje gång du blivit förbannad. Du betyder ingenting för mig längre för jag betyder ingenting för dig, det har jag fått klart nu. Du säger åt mig att dra men det kan du fan göra själv, du har redan förstört mig tillräkligt. Kan inte fatta.. Räkna med att du kommer få fan för detta, du kommer få lida, det kan jag lova dig. Jag svär. Du kommer få igen!


Jag vill ha sommar! nu!

Något jag ska införskaffa mig till sommaren. MAGTRÖJA och ett bar riktigt snygga jeansshorts tillsammans med ett par snygga brillor och gladiatorskor. Snyggt snyggt snyggt säger jag bara !


Måndag

Hej på er!
Har precis käkat middag. Måste bara säga att det gick sjukt bra med pluggandet idag, eller nee inte direkt... Jag och angelica satt på fiket ett tag, käkade, snackade och skrev någgra rader sen åkte vi hem. Ikväll ska jag iväg på bio tror jag, vi får se hur det blir.

Här är några bilder från idag. (tagna från angelica)


Enkel outfit

Godmorgon!
Ska dra till ett fik i handen med Angelica nu, hörs!


hata rubriker

Godkväll.
Jag sitter just nu hemma hos angelica och sophie. Det är värsta draget här, hur mycket folk som helst och alla är helt crazy!! Nej, jag skojja bara. Det är hur lugnt som helst, vi sitter och tittar på tv. Jag ska sova här och så. Innan jag kom hit var jag hos jonte men felicia, paulina och nicke. Var inte länga alls där utan pappa kom o hämtade mig vid kvart i tio redan och vi drog till donken, haha. pallar inte skriva någe mer idag, har inte funnits något intressant att ta upp heller så
puss


Svar på komentar..

C om Fixade naglarna igårkväll:
1. vilket gymnasium går du i?
2. Linjen du går, är det både för smink och hår styling eller bara för hår?
Älskar din blogg!

Svar: 1. Går på plusgymnasiet som ligger i lilljeholmen
2. Det är både styling av smink, hår och lite kläder.
Tack så mycket ! :)

Fixade naglarna igårkväll



Snygga vaah?


sömntuta

Godmorgon!
Jag har nyss vaknat, eller jag ha hunnit käka frukost också. Blev en lång sovmorgon idag. Var så trött sen nyårsafton så. Idag har jag inga stora planer för dagen. Ska faktist sätta igång och plugga lite nu varje dag så jag slipper göra allt på kvällarna och allt på en gång. Kan inte fatta att vi får läxor på lovet men men, vad ska man göra.? plugga... Till kvällen vill jag hitta på någonting, jag får se hur det blir. Kanke träffar felicia eller något. Jaja vi hörs senare!
puss

Nu, film o must


Nyårsafton och outfit

Halloj!
Jag mår lite bättre nu, men det är inte bra inte.. Igår käkade jag, angelica, sophie, felicia, linn, isabell och julia hos jonna. Det bjöds på tacos och massa snack. Började föra där också och sen tog vi en taxi till en kompis på fest. Vi firade tolvslaget där, gick ut och smällde raketer och sånt, mysigt sådär. Lite senare drog vi hem till Jens en stund där det var lite folk. Ännu mer lite senare drog vi tillbaks till där vi var från början, festade lite till, dansade och somnade inte förens kl 7 på morgonen. Ni kan fatta att jag är trött va? Har sovit sen jag kom hem och mötit sophie en snabbis.

Så här såg jag ut igår:

Linne Solo | Tights Zara | Halsband Ur & Penn | Örhängen Gina Tricot


Har precis käkat.


Svar på komentar..

Anonym om Tips !:
vart köper du de då? :)

Svar: Inne på en frissörsalong i gallerian, ligger brevid kicks ungefär. ;)

trött tjej, god natt

Gott nytt år får man väl lov att säga!
Jag har ingen lust att ligga och berätta om gårkvällen just nu. Mår så j'kla piss, spyan är väl nästan uppe snart känns det som. Inte nog med det somnade vi kl 7 i morse så nu säger jag godnatt.


RSS 2.0