Loooodisen,

Hej på er!
Just nu sitter jag och martina och svullar i oss ostbågar, mmm smaskigt värre säger jag bara. Har bara varit hemma hela dagen idag och tagit det lugnt. Sitter och tittar på "plastkirurgi före och efter", ganska kul att titta på faktist. Aja i alla fall, fick för en liten stund reda på att Angelica och Sophie fick åka hem tidigare så dom kommer hem i morgon alltså och då ska vi förhoppningsvis komma ut till kvällen och sen slagga hos julia. Jag får se om jag kommer ut över huvudtaget, ska i alla fall göra allt jag kan för det....... Aja ska forsätta att titta på tv nu och looooda lite till, haha.
puss



En bild från när jag och Julia va vid berget.

30 juli

Godmorgon allihopa!
Jag har precis vaknat och jag ska gå ner och fixa lite frulle direkt, är sjukt hungrig!. Efter jag käkat ska jag ta mig en dusch, rak benen och sen ta det lugnt tror jag. Ska jag alltså bara vara hemma idag och jag orkar faktist inte göra så mycket mer. Hörs senare!
Ciao!

Resultatet.

Här har vi resultatet av min långvariga städning i garderoben, haha. lite skillnad blev det väl i alla fall ?


'Gårdagen / Idag

Hej sötisar!
Jag kom precis hem ifrån Julia. Slaggade som sagt där igår och vi hade det slappigt värre haha. På dagen efter jag varit inne i stan med mamma så käkade jag lite snabbt, packade och sen tog jag moppen till Julia. Fan, jag måste säga det asså att det är sjukt skönt att ha moppe nu, kan ta sig vart som helst nästan. I alla fall så drog vi och hyrde film och köpte lite dricka. till kvällen åkte vi hem till elin och satt utanför hennes hus och bara snackade, trevligt trevligt alltid kul att prata av sig lite, efter ett tag kom fredde, fredde och tim också. vid halv tolv ungefär åkte vi hem igen och glodde på film tills vi båda somnade vid fyra nästan! Snacka om att vi var trötta idag.

Inte nog med det så dampade Julia på hennes hår ( inte ovanligt ) så det blev som en akutbokning till frissan idag haha. Såklart var det inne i stan och jag orkade verkligen inte åka dit, plus att det var tidigt på morgonen men eftersom jag lovat henne för länge sen att va med när hon klipper sig så hade jag inget val. När vi kommer dit var klockan ca tio och dom säger att vi inte hade någon bokning och åååh allt belv fel så nu blir det typ nästa vecka i stället haha. Vi gick en snabbis till H&M sen åkte vi hem.

Grek landet.

Hej på er!
Då var man hemma igen då ifrån en andra dag på stan. Den här gången blev det inte lika länge som jag var där. Mamma ville att jag skulle komma in en snabbis så vi kunde planera lite inför resan som snart börjar närma sig. Åh vad jag längtar nu asså! Det är hela en vecka och 5 dagar kvar tills planet går haha men för de kan man ju längra eller hur ? Jag ska ta och slänga i mig lite mat nu och sen dra hem till julia. Hörs säkert senare, ciiiiao!
puss

I love it ^^


Här är skorna som jag snackade om i tidigare inlägg. Dom är så sjukt snygga! ni ska bara se dom i verkligheten...

Cashflow, nere i botten.. Pank!

Hej Allihopa!
Jag kom precis innanför dörren. Har varit och handlat själv en liten snabbis, lite käk och dricka. Orkade inte blogga igår men var med kusin martina i alla fall på dagen och idag har det varit the same^^. Idag drog vi in till stan. Båda vaknade ganska tidigt så vi drog in runt halv tolv. Bara gått runt och strosat lite, kikat på kläder och framförallt skor! Jag har aldrig varit den som riktigt älskat skor. Asså visst det är snyggt och så men inte något jag alltid brukar titta på när jag är och shoppar, men idag har jag verkligen blivit kär asså haha. Ni ska få se senare hur underbart snygga skor jag har hittat. Tyvärr var 100 kr det ända jag hade kvar av mina pengar och med det kommer man inte direkt långt på...

Detta var alltså dom ända sakerna jag fik med mig hem, haha!
Bomullsrondeller och ett glas från donken,


WoooooooW

Hej på er!
Gårdagen blev riktigt nice. På dagen hände egentligen inte så mycket, eller Julia och Elin kom hem till mig och vi fixade oss lite, bytte kläder och så. Runt åtta drog vi ner till bussen och åkte hem till micke som hade fest. Vi var hyfsat många där och hade det trevligt och nice. Drog hem vid ett och angelica, sophie, julia och elin sov hos mig. Jag fick äran att sova ute i soffan, eller det var mest jag som valde det själv haha. Jag somnade runt tre och sen vaknade jag klockan fem. Det gick verkligen inte att sova och dom andra sa samma sak så hela morgonen har vi sutit ute på balkongen och snackat, skitmysigt i alla fall! oj vad hackit det blev nu, hit och dit... Så såg i alla fall gårkvällen ut, trevligt sällskap och kul !


Angelica, Tobbe och Elin igår =)

Snabbt inlägg.

Godmorgon!
Vaknade tidigt idag av att telefonen ringde flera gånger, till slut gick det bara inte att somna om. Planerna för idag är inte stora, eller jag har precis käkat frukost och ska snart sätta igång att städa mitt rum. Julia kommer hit till kvällen och käkar middag och sen får vi se om vi drar ut men det är inte säkert. Hur som helst så ska hon slagga här i alla fall. Skriver nog lite mer senare, höres!
puss


Me want ^^

Klockan är inte ens halv elva och jag känner mig verkligen trött och sjuk. Det är något fel med min mage igen så jag tror mamma ska ringa läkaren i morgon. Hoppas på att få komma in till sjukan så snabbt som möjligt eftersom jag åker utomlands snart.. Aja nog om det. Har bara vilat och tagit det lugnt idag, snackat lite i telefon som sysselsättning och glott på lite kläder och skor på nätet. Titta bara på dom här skönheterna!..





Vill ha ^^

Storrensning på G


Känns som att jag måste ta och göra en storrensning bland mina kläder..... Ligger en stor tvätthög i sängen också som bara väntar på att få kastas in som allting annat, haha. Nej jag måste verkligen ta och rensa!

Lägga ner eller bli bättre?

Hej på er!
Lessen för dålig uppdatering igen, jag har som ingen ork att blogga längre känner jag. Funderar på att sluta helt och hållet med skrivandet. Just nu mår jag inte så bra heller, kanske det som gör att jag inte har lust kvar att blogga också. Tror jag har fått tillbaks min magkattar igen. Har legat och vilat hela dagen idag och verkligen inte gjort någonting, tittat lite på tv, sovit och drog och handlade en snabbis. Hur som helst så ska jag antingen bli mycket bättre på att uppdatera eller så lägger jag ner bloggen helt och hållet, upp till er och lite hur jag känner......

Vad tycker ni ?



Sjukling?

Åh, jag börjar nästan känna mig sjuk. ända sen jag käkade frulle så har jag inte mått bra asså. Har i alla fall för en liten stund sen varit med pappa och handlat, kom hem och nu har jag legat och vilat lite. Ikväll ska jag hem till julia och slagga där, soffan ska också dit. Vet inte en vad vi ska hitta på men ut ska vi i alla fall.  Jaja lite kort sådär blev det i alla fall, ska vila lite till nu. Hörs!
puss



Jag och elin igår.. =)

God natt för mig.

Men tjenare!
Har för cirka en halvtimme sen kommit hem. Idag har jag typ sovit hela dagen fram tills klockan halv fem då det var dags att käka lite middag. Efter det så tog jag mig en dusch och kände sen för att dra ut så jag åkte hem till Julias place. Vi fixade oss lite, åkt till donken och käkade, drog till haga där det var lite folk och mötte elin och sen vidare till drevan där vi också mötte jonna. Vi badade lite och det var sjukt skönt i vattnet och mysigt där. Vi var där i ett litet tag i alla fall och sen drog vi hem i princip. Ska försöka komma i säng tidigt i kväll tänkte jag men det skiter ju sig såklart.

Ska sätta på en rulle och bädda ner mig i sängen, lite bilder kanske kommer i morgon också från ikväll, hare gött!
puss

Bildbomb, (liten)








Lite om dagarna på havet*

Hej på er'!
Då var jag hemma igen då och jag har precis vaknat. Kom hem runt ett idag och var helt slut när jag, så jag somnade i soffan och vaknade nu. Riktigt skönt att vila, men jag är fortfarande helt seg. Aja i alla fall så har det varit nice att vara ute med båten. Hela A och S familj och jag åkte med och sen första kvällen kom deras andra kompisar till samma ö som oss. Vi la till någon stans mitt i havet där det fanns massa öar. Igår låg vi och solade hela dagen på båten och jag brände mig såklart! Kolla lite på tv på kvällen och sen försökte vi sova när det verkligen gungade som mest. Det gungar fortfarande här hemma känns det som, haha. har tagit lite kort med min gamla kamera också så förvänta er inga bra bilder, men bilder i alla fall, här har ni en...


Fel av mig!

Anonym om Svaren !:
Du glömde att svara på hur lång du är :P
Svar: Oj, ja det gjorde jag visst.... haha jag är i alla fall 1,67 cm lång..

Kommer hem på söndag!

Hej på er!
Har inte tid att blogga just nu egentligen eftersom jag håller på att packar för fullt, känner mig lite stressad faktist. Idag så ska jag med angelica och sophies familj på deras båt. Vi kommer att vara borta hela helgen och kommer hem på söndag morgon tror jag. Ska i alla fall bli sjukt nice att dra iväg någonstans. Nu ska jag forsätta med packningen... hörs om någon dag när jag är hemma igen!
Ciiiiao!


Svaren !

Postat av: sara

l. Hur gammal är du?
2. Hur länge har du haft din blogg?
Fin ny header föresten!
Svar: 1. Jag är född 1994, alltså 15 år. 
2.  Hur länge jag haft min blogg är jag faktist lite osäker på men ungefär 2 år, har raderat massa gamla inlägg förut så dom allra första finns tyvärr inte kvar.

Postat av:

1. Vilket är ditt/dina favorit ämnen i skolan ?
2. Varför vill du inte svara på lite mer privata frågor ? :P
3. Trivs du där du bor ?
4. Trivs du med dej själv ?
Svar: 1. I skolan gillar jag nog mest hemkunskap och idrott.
2. Känns inte rätt att gå ut med vissa saker här på bloggen bara, haha så är det!
3. Ja, det måste jag säga att jag gör. Visst kan det vara lite jobbigt ibland när man ska ut och gå till bussen och grejer men det är ändå j'vligt skönt att bo så pass som jag gör också. Lite på landet nästan, mysigt !
4. Nej jag trivs verkligen inte med mig själv! Jag bara klagar och klagar hela tiden, allt är fel.

Postat av: li

Vad tycker du om:
Kissie
Paow
Dessie
Kenza
Blondinbella?
Svar: Kissie - En omogen tjej för sin ålder och verkligen försöker vara någon som hon aldrig ens kommer bli. Visst jag har ingenting emot henne men snart får hon ta och ge sig med sitt, åååh jag är perfekt bla bla bla snacket.
Paow - Den här tjejen har gått från fjortis till en jätte söt tjej, hon verkar vara på rätt spår och har som sagt förändrats mycket, till ett bra sätt såklart! Bloggen läser jag nästan dagligen faktist.
Dessie - Oj nu kom vi till en korkad brud. Hon tror hon är bäst, snyggast ja allt och det ska hon påpeka i varje inlägg. Läser inte hennes blogg längre utan hon har verkligen gått för långt och borde tagga ner lite !
Kenza och Blondinbella - Dom här två tjejerna har jag inte så mycket att säga om eftersom jag väldigt sällan är inne på bloggarna. Bra tjejer verkar väl dom vara i alla fall med höga mål att nå, haha.

Postat av:

vad gör du på fritiden?
favoritresemål?
Svar: På fritiden händer det alltid saker, antingen träffar jag kompisar, tränar/rider, fotograferar ganska mycket gör jag också och jaa varför inte lite slappdagar hemma också. Det blir det nästan för mycket av tycker jag, haha.
Favoritresemålet är Thailand eftersom jag inte varit så mycket utomlands och där var det verkligen mys.

Postat av: elin

kan inte du visa hur man gör snygga bilder / header / designer, och vad du andvänder dig av? photoshop eller något? :)
skulle vara snällt, KRAM
Svar: Jo, visst kan jag göra det. Redan nu kan jag i alla fall säga att jag använder mig av photoshop hela tiden när jag fixar med bilder. Photoshop elements 7.0 rättare sagt. Men i alla fall, det får bli nu dom kommande veckorna jag visar mer om det... =)

Postat av:

hur ofta klipper du dig och färgar ditt hår?
Svar: Tycker du att det ser slitet ut eller!? haha nej jag skojja bara. Klippningen försöker jag ta så sällan som möjligt eftersom mitt hår är segast på att växa ut, ändå fast jag väntar så blir det inte längre. Färgning gör jag inte så ofta men det får bli när det behövs helt enkelt. Ibland väntar jag också lite extra så håret får vila lite extra.

Postat av:

är ditt hår färgat, och är det slitet?
för hur mycket shoppar du i månaden ungefär?
kan inte du visa mer bilder på din navelpiercing & dina piercing smycken? :)
skulle inte du kunna visa några foton på ditt hus både inne och ute, och ditt rum? =)
om du bara skulle få shoppa i EN affär hela ditt liv, vilken skulle det vara & varför?
favorit-sport förutom ridning?
hur lång är du?
skulle du kunna tänka dig färga platinablont & svart?
kram, älskar din blogg !
Svar: Oj, här var en hel del frågor, hihi men det är bara skoj!
1. Mitt hår är färgat i slingor. Inte hela håret, och ja det är verkligen jätte slitet fast det känns också mer slitet eftersom jag har lockigt hår i vanliga fall.
2. Det är olika varje månad men jag har mitt barnbidrag på 1050 kr + 500 kr som jag får varje månad och det brukar alltid gå åt. Ibland kan jag vara duktigt och spara så jag har lite mer pengar nästa månad. Men som sagt det varierar.
3. jo visst kan jag de! =)
4. Om jag inte minns fel så la jag ganska nyligen ut bilder på huset utifrån och på mitt rum men visst kan jag lägga ut lite bilder på mitt hem, det kommer komma så håll utkik ;)
5. hmmm, gud vilken svår fråga men jag tror nog att jag skulle välja..... om man tänker logiskt så skulle det ju vara en mataffär eftersom det skulle vi ju inte klara oss utan haha men jag skulle vilja ta en klädaffär såklart. Skulle nog bli gina för dom har bra saker där och ja, jag handlar där ofta!
6. Fotboll är kul, har spelat det som liten och har saknat det lite faktist.
7. Nej, ingenting utav det för jag skulle verkligen se hemsk ut, haha! blää
tack så mycket ! =)

Postat av:

fina nya rosa klänning är jätte fin, vart är den köpt ? :)
Svar: Den kommer ifrån Gina. =)

Postat av:

exakt vad har du för betyg? alltså bur många g, vg och mvg?
Svar: G, 13 VG och 0 MVG

Postat av:

rider du fortfarande :)
Svar: Ja klart jag fortfarande rider! Just nu går hästarna på sommarbete, men när skolan börjar så börjar ridningen igen. Kul kul ! :D

Postat av:

kan du börja skriva var dina kläder är ifrån? puss ;)
Svar: Ja, förlåt att jag inte gjort det innan. Egentligen brukar jag göra det men händer att jag glömmer det ibland. Ska bli bättring, jag lovar!

Hoppas ni är nöjda med svaren!


Dags för käk

Hej på er!
Då var jag hemma igen då...  I morse gick jag upp runt halv tolv ungefär ifrån soffan där jag sovit den mesta av tiden i natt. Var sjukt trött igår när jag kom hem och har haft riktigt ont i magen hela natten. Magvärken var fortfarande kvar när jag vaknade men käkade lite frulle och då gick det över. Drog hem till A och S sen, och där har vi legat i solen hela dagen. Var tvungen att åka hem nu och städa eftersom vi tydligen skulle ha besök här ikväll, käka middag tillsammans och lite sånt. Nu ska jag i alla fall ta en dusch tror jag eller så blir det lite senare, maten är snart klar så ska ner och hjälpa till med dukningen. hörs!

Frågestunden som jag har kommer jag att svara på till kvällen tänkte jag så passa på nu att ställa lite till frågor innan dess, alltid kul med lite fler frågar =)


Bilden är från igår
.

Hemma igen, GOD NATT!

tjaaaaabaa!
Jag har nästan precis kommit hem. Ikväll har jag för en gång skull varit ute och träffat lite kompisar, vilket känns som evigheter sen så det var nice. Först var vi vid haga, ganska många faktist och typ bara satt och lodade där ungefär... Efter ett tag drog vi till Krocko-berget, några badade och sen drog vi till tillbaks till haga igen. Hampus och edman var snälla och körde hem mig,angelica och sophie sen, och nu ligger jag i sängen och typ dör. Blev riktigt trött när jag kom hem så nu tror jag att jag ska slagga. Hörs i morgon och förhoppningsvis kanske jag slänger in någon bild då också.
puss

Ciao!

Godmorgon!
Vaknade riktigt tidigt idag, klockan tio faktist och jag orkade inte ligga sängen så jag gick upp helt enkelt. Idag blir det nog riktigt fint väder så man kan ligga och steka ett tag, solen har ju redan varit uppe ett bra tag och det är ganska så vart ute faktist. Jag har precis ringt och väckt angelica också och käkat lite frulle så nu ska jag dra hem till henne, hörs lite senare eller kanske till kvällen.
puss

Hur sött är inte detta på en skala 1-10???

HAHAHAHA!  Seriöst, man kan ju ingen mer än att garva till det här, söta är dom i alla fall haha. Titta på den!



         PS. Glöm inte frågestunden längre ner... =)        

Dags för film *

Till en början av dagens... så vaknade jag av att telefonen ringde vid elva. Såklart var det mamma som inte tycker jag ska sova bort hela dagen och åååh vad jag blev sur. Orkade inte prata med henne så jag la mig och somnade om ett tag till. Resten utav dagen satt jag inne eftersom det regnade och sen lite senare efter middan drog jag hem till A och S. Eftersom jag precis hade fått mitt förarbevis så ville jag ut och köra på vägarna lite så jag  tog med mig Angelica och vi åkte och hyrde en film. Fick bli filmen ^^Death Tunnel, en skräckis ofc! Den var ganska bra faktist men upptäckte snabbt allihopa att vi redan hade sett den, haha. Så mycket mer har faktist inte hänt idag, jag bara tråkar varje dag nästan känns det som. Aja ska titta lite på tv nu, ciao!


Yes, jag klarade det!

Till en början vill jag bara säga att nu har jag fått mitt förarbevis för moppe så nu är det bara ut och köra nästan vart jag vill, jippi! Kommer bli så mycker skönare att ta sig runt nu istället för att gå, haha .


Strax kommer mer..

åååå Hej på er!
Lessen för dåligt med uppdatering idag, jag  är riktigt dålig med det här asså! I alla fall så är jag hemma nu, ska ta och tvätta mig lite och smörja in mig så jag har det klart sen så ska ni få höra lite om dagen och sånt, seeeee yaaah! fint, haha*

Mina köp, today!


Riktigt söt klänning va !? =)


Dagens

Hej på er sötnosar!
Jag kom precis hem, orkade inte sitta inne så jag tod mig ut bara en liten stund. I morse gick jag upp mycket tidigt och fixade mig för att sedan dra vidare till handelsbanken och fixa legg till mig. Gick hyfsat snabbt och efter det åkte jag och tina in till stan direkt. Vi gick där hela dagen och jag fick faktsit med mig lite saker hem den här gången. Kände att det behövdes lite shopping och ja så nu är man pank också.. 0, 90 kr kvar på kortet, haha. Jag ska ta och fota det jag fick med mig hem i alla fall och lägga in här så ni får se, sen får vi ser vad som händer nu till kvällen.

Här på sidan är dagens outfit i alla fall, verkligen älskar jeansen!



Frågestund!!!



Okej nu är det dags igen, ställ så jäkla mycket frågor som ni har haha. Tänkte ha en liten frågestund nu eftersom det nog inte kommer bli mycket blogg i morgon och då har ni någonting att sysselsätta er med här i alla fall, ställ så mycket frågor ni bara kan, och den här gången INTE för privata som sist*

Morgondagens planering!

* Gå upp tidigt och käka frulle
* Fixa mig lite snabbt, orkar inte gör något specielt.
* Åka till handelnsbanken med mamm o martina.
* Fixa legg
* Dra inte till stan med tina.
* Shoppa som fan!
* Hem och kanske träffa tvillingarna...

Vi är grymt duktiga^^

Tja på er!
jag har för drygt en halvtimme/40 minuter sen kommit hem ifrån stranden. Soffan ringde mig och ville ut och springa så klart jag hänkade eftersom jag ändå inte hade något annat för mig. här hemma. Var skit duktiga och sprang runt hela långsjön och direkt när vi närmade oss mitt hem så sprang vi ner till stranden. Var egentligen meningen att vi skulle ta ett dopp men det var sjukt kallt i vattnet så vi skippade det helt. Satt i alla fall vid stranden ett tag och gick vidare till badberget sen, efter det drog var och en hem till sig.

I morgon ska jag upp tidigt vilket betyder att jag måste komma i säng tidigt idag så jag orkar upp. Jag ligger i sängen nu men är inte ett dugg trött och egentligen skulle jag behöva sova nu för jag kommer vara helt död i morgon annars. Ska i alla fall upp tidigt som sagt och åka med mamma och kusin och fixa legg till mig så att jag har det klart nu när förarbeviset ska komma i morgon tror jag. Pappa ska också hämta moppen i morgon så det är bara för mig att börja köra direkt, wiie. Aja tänkte att jag skulle göra en planering innan jag sover så den kommer snart....
puss

Cashflow!

Sådär, då har alla dragit här ifrån och jag har precis käkat middag med familjen. Eftersom Martina var utomlands när jag fyllde år så kom dom förbi med en liten present med stort värde. Tack så jätte mycket, behövde verkligen lite Cash! =)


12 juli

Godmorgon på er!
Jag har för drygt en halvtimme sen gått upp ur käraste sängen, hade så sjukt svårt att sova igår och somnade runt fyra! Tittade på film en liten stund och sen läste jag en tidning. Hur som helst, idag ska vi ha lite besök här hemma. Fyra motorcykelkillar har redan kommit, sen så kommer kusin Martina och moster Agneta också. Ingen aning om vrf dom där killarna skulle komma men haha. Nu ska jag gå ner och käka lite frulle innan jag hungrar över. hörs!
puss

Veckans Hiss / Diss!


- Den här veckan vill ja hissa... tro det eller ej men den såkallade ledigheten haha! Nu när det är lov så ska man faktist vila ut så mycket som det bara går och det har jag verkligen gjort den här veckan. Varit hemma, tagit det lugnt, varit med kompisar till en början av veckan då jag hade min födelsedag och framförallt sova ut på morgonen. Ett plus i kanten till mina bästa tjejer också ;)


- Dissen den här veckan går till alla dryga och falska personer. Drygheten sitter alltid kvar och man kan ha svårt att förändras men fan, inte kan det vara så jävla svårt att bara vara lite trevlig åtminstone en gång i alla fall och försöka, En STOR tumme ner till er som verkligen inte ens vill försöker!


Älskar låten*



Inte den riktiga..

Vad tycker ni om den nya headern ?

Jag har verkligen tjatat och tjatat på mig själv att ha orken och sätta mig ner och göra en ny header.. Tanken var egentligen som alltid att den ska bli super, men jag har insett att det går bara inte att få till den så bra. Nu fick den här duga i alla fall och jag är ändå hyfsad nöjd till en början, inte så komplicerad eller någonting utan en enkel, vanlig design som jag säkert kommer tröttna på snabbt. Jag känner att jag inte riktigt ät klar än, utan lite små förändringar kommer säkert att ske. Tänkte att jag skulle fixa tillbaks en profilbild m.m. men som sagt, vi får se när allting hamnar på plats. Nu är frågan...


Vad tycker ni ? =)


Just An Old BoyFriend*

Hej på er!
Idag har det äntligen blivit lite solande för min del. Gick upp tidigt medans solen var framme och hann ligga i cirka två timmar, men utan solkräm och skit så räcker det faktist för att jag ska bli lite röd haha. Klockan börjar närma sig tre och det är dags att ta lite sen lunch eller någonting för jag känner mig riktigt hungrig, ska se om jag hittar någonting lätt. 'Medans jag nu skriver så sitter jag också och lyssnar på hur gamla låtar som helst, alltså dom låtarna jag hade på mobilen för kanske tre år sen.

När jag hörde den här låten på Angelica och Sophies lillasysters telefon så var jag bara tvungen att söka på den gamla låten.. haha såå söt!




Hoppas ni förstår att det här är inget jag lyssnar på nu för tiden, haha.

Maträtt*

God kväll, får man väl lov att säga, haha!
Beskrivning av dagen behövs inte idag men istället tänkte jag lägga in en bild påd kvällens middag. Inte så jävla kul, jag vet men det smakade så otroligt bra så jag kunde inte låta bli. Mammas specialare, pasta med renskav,paprika och lite mer gott i.


Hjälp mig!

Nu är det så att jag har som bloggtorkat^ lite grann igen känner jag. Kan ni komma med lite tips kanske? =)
Vad vill ni se och höra här i bloggen!?


10 Juli

Godmorgon på er!
Jag har precis käkat lite frukost, eller det fick bli en billys idag igen som en lunch kan man säga. Idag har jag inga direkt stora planer. Vädret ute är lika dåligt som alltid så ut orkar jag inte ta mig. Jag tänkte att jag skulle titta lite på saker att beställa från internet i alla fall och bara ta det lugnt. Hörs, lite senare!

Tv-gluttaren

Åh, lessen för att jag inte har bloggat någonting idag. Vaknade runt halvt tolv  av att pappa kommer hem med billyz pizza haha. Tog och käkade en, sen gick jag och la mig direkt i soffan igen och glodde på tv. De är det jag typ gjort hela dagen. Eftersom det har regnat så kunde man ju inte gå ut och hitta på någonting och sen har jag verkligen varit hur trött som helst hela dagen så jag har tagit någon tupplur då och då. Skönt med en riktig slappardag sådär. När mamma och pappsen kom hem så drog vi till expert och fixade till vårat mobila bredband som det varit så mycket strul med, vi sa upp det helt och hållet så får se om vi tar något annat nu så det ska funka.

Just nu sitter jag i alla fall och glor på tv som vanligt* Det är några sjuka jävlar på mtv som gör nästan vad som helst för sjuka grejer, och då menar jag verkligen VAD SOM HELST! haha sjuka är dom i alla fall. Aja ska forsätta titta på det nu, hörs kanske senare.
puss

Rip Michael jackson.

 

 

Lyssna på låtarna... Nu ska jag förska sova, godnatt sötnosar!

Gårdagen/kvällen.

Tjabaa!
Jag kom precis ifrån duschen, innan den så har jag varit hemma hos Angelica och Sophie som vanligt lite kortfattat sådär. Orkar inte sitta och beskriva hela min dag idag eftersom det mest varit en chill/ ta det lugnt dag, haha. Som lovat i alla fall så skulle jag berätta om min gårkväll med tjejerna....

Klockan halv sex tror jag att jag och soffan kom iväg hemifrån. Pappa körde oss till Julia där också Oliven va och vi drog till Djurgårds för att köpa lite läskt och snacks som vi tänkte ha med oss. Med oss där ifrån fick vi två 1,5 L cola och en chipspåse som nästan var slut efter halva pormenaden vi hade att gå. Vi drog i alla fall till Lyckan, Jag, Angelica, Sophie, Olivia och Julia. Bara mysigt och vara vi fem där. Vi grillade, snackade som fan och hade allmänt trevligt. Runt elva gick vi med Oliven till bussen eftersom hon skulle hem ganska tidigt, hon bor som sagt i Täby dit det tar ett tag att åka till.

När vi sen lämnat henne där kom Sebbe och Fredde och körde oss till *Krokoberget* haha. Resten av kvällen tillbringade vi där med dom och badade då klockan var runt halv ett kanske, skönt vare i alla fall i vattnet. Efter någon timme eller så vare dags att dra och vi fick skjuts till bussen, drog hem till soffan med julia också och slaggade där. Men som sagt, riktigt lyckad kväll i alla fall och jag är supernöjd, tack tjejer! Här kommer lite bilder...











WOOW Grillarn` i regnet* haha

Presenter från igår.





Bild1 - Lite olika duschgrejer i låda, Pengar, Silk Epil ( Epilator ) tillsammans med fuktservetter, Flätarmband, Snö-armband, Lotion, Showergel.
Bild2 - Kofta
Bild3 - Snöarmbandet i bättre bild*
Bild4 - Flätarmbanden i bättre bild*
Bild5 - En bokad och klar resa till grekland, 2 veckor =)
Bild6 - Moppen, fick den i förskott och det är inte min på bilden men så ser den ut i alla fall ;)

Snabbis* hörs

Hej på er!
Nu är jag hemma igen, det blev att jag slaggade hos Sophie och Angelica igår kväll. Jag tänkte att jag skulle berätta om hela gårdagen lite senare men nu  kan jag i alla fall säga att vi hade det ritkigt trevligt i alla fall och en lyckad födelsedag tycker jag! Ska och visa vad jag fick för presenter och lite mer. Håller på att hungra ihjäl mig snart så jag måste ta och käka någonting innan jag fortsätter skriva, hör lite senare sötisar!
puss

Min dag, idag.., Födelsedag!



Godmorgon på er!
Gissa vem som fyller byxmyndig idag... Jo, jag!  haha grattis på mig själv får man väl lov att säga. Idag kom mamma och pappa in riktigt tidigt och väckte mig innan dom skulle till jobbet. Är jätte nöjd med presenterna och jag ska lägga ut bilder till kvällen tänkte jag. Ikväll ska det ut och firas med mina tjejer och nu på dagen ska mormor komma hit, så så mycket tid för datan finns nog inte. Vi hörs ikväll när jag kommit hem. Hoppas ni andra får en bra dag/kväll för det ska i alla fall jag ha, wiie! =)
puss

Michaela Tipsar!

Ännu en ny kategori här på bloggen. Tänkte tipsa lite om olika saker jag digagr helt enkelt, haha...


1.
Sminkborttagningsmedel, superbra verkligen! Har användt den ett bra ta nu och det räcker med att tvätta ansikte en gång så är även vattenfast smink borta, riktigt bra!

2. Något slags ansiktsvatten för oren hy, jag har än inte povat den utan köpte hem det idag så det blir något nytt. Hoppas på bra resultat i alla fall och eftersom det är någt liknande den andra produkten tror jag faktist på den. Någon som testat ? =)

Ni betyder tjejer! Bilder^^

Hej på er!
Sorry för att jag inte bloggade igår på hela dagen. Igår gick jag i alla fall upp tidigt på morgonen runt 10 och hjälpte mamma med städningen så att det blev klart. Klockan ett ungefär drog jag till angelica och sophie och vi tillsammans med hennes familj åkte till kyrkan där Angelica skulle konfirmeras. Det kom mycket folk dit och massa släktingar till tjerna. Var lite långtråkigt att sitta på gudtjänst men en gång skadade ju inte, haha. Efter allting var klart fotade vi lite och sen åkte vi hem till dom och hade middag med deras släckt och så. Jätte god mat vill jag säga er och jag var proppmätt efter! Jag har verkligen fotat hur mycket som helst under gårdagen/kvällen, tror det blev närmare 200 bilder innan jag rensade dom, haha.

Skulle kunna lägga upp hur många fina bilder som helst på mina sötaste tvillingar men här har ni några stycken i alla fall.




Angelica i sin fina uniform, hihi sötnos


Hela gänget!




Elin, A och S lillasyster =)


Så sjukt fin ! Angelica*






Samma här, så sjukt fin! Sophie*


Hubbebubben




Här har man kul,




Har hur mycket fler bilder som helst men det här räcker väl, haha ?


Fotospalt*

Börjar med en ny sak tänkte jag.. Fotospalt, jag kommer att lägga in ex naturbilder när jag känner för det precis som här nedan.. Två bilder eller mer. Vet att det kanske inte är det roligaste men gillar verkligen att fota och vill visa mina bilder någonstans så varför inte här?.. =)


Planer för morgondagen.

Har precis tagit mig en snabbdusch och tänkte att jag skulle sätta mig vid tvn ett litet tag och glutta film.. Morgondagens planer ser i alla fall ut såhär:

* Gå upp hyfsad tid och bli klar med städningen här uppe.
* Duscha, sminka mig och fixa håret.
* Klockan kvart i ett ska jag vara hemma hos A och S.
* Åka till kyrkan och titta när Angelica och dom andra konfirmeras, ( systemkameran ska med! )
* Hem till Angelica med hennes släckt och fira med middag och mys.
* Senare kommer Julia och sover hos mig.


Gillar att skriva en sån här checklista.. gör allting så mycket lättare och jag glömmer inte saker, haha.

TIPS! sänghimmel för er kryphatare som sover med fönstret öppet..

Har gjort en riktig storstädning inne på mitt rum idag. Inte för att jag har stort rum direkt men dammtorkat, damsugit, skurat, bäddat nya lakan och plockat in alla mina kläder i garderoben har jag i alla fall gjort. Hade ingen bild innan jag städade men kan säga att det såg förjävligt ut ! såhär blev det efter i alla fall....
( OBSERVERA, jag har sänghimmel för äckel-----krypens skull inte för barnslighetens, haha )


Ser rent ut!


Rent och fint på sängbordet också.

Regn och rusk, tummen ner!

Vilket väder!
Ena sekunden verkligen spöregnar det tillsammans med åska, sen helt plötsligt blir det skinande sol haha. Tycker i alla fall det ska hålla sig mot solhållet men temperaturen kunde vara lite svalare faktist... Dom senaste dagarna har det varit sjukt varmt, nästan för varmt enligt mig. Visst man ska inte klaga men lite vind skulle inte skada... Eller vad tycker ni ?


Tjaaaaaabaaa

Godmorgon!
Idag är det storstädning som gäller här hemma. Mamma är och handlar och jag väntar alltså på frukost, det ska ju vara färska frallor såklart! har för en liten stund sen gått upp ur sängen och snackat med Angelica, Sophie och Julia... Jag hinner tyvärr inte blogga mer nu förens till kvällen så hörs då!
puss

Smaskens!



Det här är det jag sitter och käkar på just nu.... Ska ta och lägga mig i sängen sen, hörs i morgon!
Godnatt och sov gott!

Lyssna och njut*



Klockan är bara halv elva och jag är helt slut... Känns som att det börjar bli dags för mig att sova haha men fan, jag ska hålla mig uppe ett bra tag till i alla fall. Har suttit hemma nu hela kvällen och glott på tv, tror att jag ska hoppa in i duschen så jag piggnar till lite, en låt så länge...

En liten shopping.

Hej på er!
Jag kom precis in, jag och mamma köpte hem lite thaimat och satt ute och käkade, skitmysigt och riktigt gott för den delen. Idag drog jag lite senare in till stan i alla fall och mötte henne. Det jag endast åkte in för var att köpa en present till Angelica eftersom hon konfirmeras på söndag, titta lite på vad jag önskar mig tills jag fyller år och ja inte så mycket mer. Blev en bra present i alla fall till Angelica och hoppas på att hon gillar det. Mer en så kan jag ju inte avslöja eftersom jag vet att hon läser det här. Alla vet ju att presenter ska ges när man konfirmeras men vad... det blir en hemlis tills dess, haha. Istället för att önska mig saker i alla fall så kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa 2 grejer. Det här fick jag med mig hem: Brillor eftersom dom gamla gick sönder och örhängen. ( Liten Marabou också, haha )


Myspys

Sådär!
då har jag käkat lite frulle. Fick bli en toast och lite jordgubbar i mjölk, mm smaskens. Tänkte i alla fall berätta lite om gårkvällen som jag spenderade med tvillingarna ute på sjön. Efter att jag gjort klart allt med moppekörkortet och kom hem vid halv tio så åkte vi ner till båten och tog en tur. Vi tog kvälls/nattdopp våd våran lilla strand och när klockan börja närma sig tolv drog vi hem. Vi hade det i alla fall jätte mysigt och kul, haha. När jag kom hem fixade jag mig för kvällen, alltsp det vanliga innan man hoppar i säng, borsta tändera, toa, tvätta bort smink m.m. Tittade på tv ett tag och sen blev det sängen. Jaja nu ska jag börja fixa mig för att dra till stan.
chiao!



Våran lilla strand.



Ute på sjön.

Planer inför dagen!

* Käka lite frulle
* Ta och lägga mig i solstolen en liten stund
* Fixa mig lite snabbt
* In till stan och möta mamma, Shopping!
* Hem....
* Får se vad som händer till kvällen. =) förslag ?



Blir väl också en sån här på vägen, haha I love it ^^

Fråga till er^^

Ursäkta mitt språk nu men..

En sak som är jävligt konstigt är att när jag slutade blogga dom här ( hur många dagar det nu var ) dagarna i alla fall så har mina besökare åkt upp rejält.., Tell me^^ ? är det grejer som saknas så säg de.. =)

I`m BACK! Saknat mig, haha ?

Åh! Äntligen fick jag igång mitt internet, trodde nästan att åskan slagit ner i min bärbara data först haha men nej nu funkar det. Som lovat så skulle jag börja blogga igen nu efter den 2 Juli som var igår, såklart håller jag mitt löfte men jag måste ändå få säga att det har varit skönt att vila ifrån skriveriet några dagar. Sen senast har det inte hänt så mycket faktidt. Jag har pluggat järnet inför moppekörkortet och igår hade jag slutprov och uppkörning. Det gick jätte bra och jag klarade det. Resultatet blev 3 fel av 35 frågor så jag är nöjd, man fick ha 7 st fel och jag kan säga till er som är nervösa att inte klara det... Det var enkelt, en baggis rättare sagt haha. Eftersom jag inte fyllt 15 en så får jag inte kortet förens 4 dagar efter min födelsedag, tur att jag fyller år och 3 dagar då, wiie.

Jag ska ta mig upp ur sängen nu i alla fall och ner och käka lite frulle, är verkligen super hungrig! höres.
puss


RSS 2.0