Diggar den fortfarande!!!



Sista nu för mig, " Skit i det, godnatt och sov gott! "  =)

Pausar fram till 2 Juli...

Hej på er!
Lessen för att jag inte skrivit någonting idag. Nu den senaste veckan tycker jag verkligen att jag har varit dålig på att uppdatera och det märker man på att besökarna också sjunker, tråkigt tråkigt men vad ska man göra när man inte har tiden?. I alla fall så tänkte jag ta en liten paus fram tills den 2 Juli. Som ni märker är det inte ens lång tid, så jag hoppas att ni hittar tillbaks hit sen igen... Andledningen till det är att jag ska ta moppekörkort och måste plugga som attans nu dom sista dagarna eftersom jag inte gjort så mycket än. Hare bäst tills dess i alla fall, hörs!
puss


vilket ?

Jag tänkte att jag skulle fixa till mina naglar igen och piffa upp med en ny färg av dom jag köpte idag..

Vilken tycker ni jag ska välja ?


1. vanligt lack
2. Ljus orange
3. riktigt stark orange
4. Rosa/rött, stark färg


Min dag, 27 Juni

Tjaabaa!
Jag kom precis hem ifrån affären med pappa, har bara varit och hadnlat en liten snabbis. Idag vaknade jag tidigt av att Julia ringde mig vid nio. Vi hade bestämt att gå upp ritkgit tidigt så vi skulle ligga vid stranden tidigt innan så mycket folk kom dit. Jag var sjukt trött och låg kvar en kvart i sängen innan jag gick upp oh jag tror nog Julia gjorde samma sak, haha. vi drog till stenbadet idag också, ritkgit bra strand och badställe faktist utom stenbotten men det funkar. Idag känns det som det tagit lite mer också och vi såg ritkigt bruna ut när vi gick där ifrån. Har blivit röd och bränt mig lite men det lägger sig nog tills i morgon då soltstolen här på hemmaplanen väntar igen. Nu ska jag ta och tvätta av fötterna som är fulla med lera efter att ha snubblat ner i leran här hemma,. klant jag vet, haha.



Ja, lite syns det ju i alla fall... =)

Snaark!

Åh, jag är sjukt trött nu. Egentligen orkar jag verkligen inte blogga men känner mig som tvungen, vet inte varför men så är det bara. Jag kom hem i alla fall för cirka en timme sen. Har varit ute med julia och inte haft det nice, haha okej alltid bäst med henne men vi har typ dött hela kvällen, haft så tråkigt och varit sega". Var hemma hos micke en liten stund, åkte buss med ett gäng på 21 bast som snacka som fan och ville att vi skulle hem till dom och suttit vid gungor och snackat med fredde och freppan, så mycket mer har faktist inte hänt, haha. Aja ska i alla fall försöka sova nu och bli av med huvudvärken som jag haft hela kvällen. I morgon väntar stranden med julia igen, drar nog till samma ställe som idag och steker.., aja Godnatt!
puss



Ett tag sen, jag och julia =)

At jullans place

Hej på er!
Sitter just nu hemma hos julia och väntar på att hon ska käka klart där uppe. Idag har jag tillbringat hela dagen med henne. Till en början på morgonen när jag vaknade låg jag en liten stund ute i solen. Efter ett tag bestämde jag och julia att vi skulle dra till någon strand och sola och bada så det gjorde vi. Vi gick till konsum innan och köpte en stor cola och lite jordgubbar, smaskens! Först gick vi till krokidilberget men till slut hamnade vi på stenbadet (kumla) riktigt nice de. Där låg vi ett tag och stekte järnet sen drog vi hem och fixades oss och snart ska vi alltså ut och träffa lite kompisar, kul kul.
Vi hörs lite senare sötnosar

Nice, är det rätta ordet !





Wiiie
, jag och mamma har bestämt att vi ska iväg till utlandet igen. Sist jag åkte utomlands var ju bara två månader sedan ungefär och nu blir det av igen men den här gången till grekland i två veckor innan skolan börjar precis. Vi har inte bokat än, men det finns många platser kvar och vi ska bara vänta på ett bättre pris innan haha, Bilderna här åvan är på hotellet i alla fall =)

Snart slocknar jag..

Idag har det blivit alldeles för mycket av det goda, jag har nästan proppat i min saker hela dagen haha...

Sen senast så drog jag inte till stan med tjejerna och mötte olivia där. Riktigt nice att träffa henner eftersom det var ett tag sen. Vi gick till ett Cafe` och tog varsin smoootie, skitgoda! köpte faktist en till på hemvägen, kunde helt enkelt inte motstå det... I alla fall så satt vi där ett bra tag och snackade så mycket som det behövdes om allt möjligt, var ju som sagt ett tag sen så. Käkade donken och sen drog vi hem. Med mig hem fick jag också klassikern, en sån här slapp tröja eller vad man ska kalla det? randig är den i alla fall ( bild kommer i morgon ). Har även hunnit med att sola lite när jag kom hem också, inte så länge men en liten stund gör nytta för mig när jag inte solkräm haha, har blivit REDFACE nu kan jag tala om.

Efter att lite senare ha haft främmande här hemma med massa fika så kände jag mig tvungen ut och springa.. Eftersom soffan inte orkade ^som vanligt med andra ord^ följa med så tog jag ipodden och drog ut runt halv tio. Sprang min runda på 3 km på rekordtid faktist, hihi så det är jag stolt över. Dock var jag sjutk slut när jag kom hem och hoppade in i en riktigt kall dusch direkt.



mmmm, smakade super! ( till höger )

Nu är jag här igen !

ÅÅÅ, äntligen har jag tid att blogga!
Har precis kommit hem och sitter och väntar på att min baugett i ugnen ska bli klar. Igår hann jag tyvärr inte uppdatera någonting eftersom jag hade fullt upp hela dagen. På morgonen drog jag och träffade julia och sophie, vi åkte först till ett ställe och sen vidare till flatenbadet. flera timmar låg vi och stekte i solen och badade såklart! Missade också våran buss så gick in vid tyresö C och käkade lunch i mellan. Drog hem runt femtiden och jag och julia åkte till donken och käkade middag. Efter det åkte var och en hem till sig och jag stressade som fan för att hinna till bion som jag senare skulle gå på med kusin. Vi åkte in till stan ( söder ) och tittade på filmen " The Proposal" Riktigt bra film faktist, värt att se! Så vi hade det i alla fall trevligt, höll på att spy för jag käkat så mycket men annars bra, haha.

Bion slutade runt elva och jag var väl hemma vid tolv ungefär. Mamma körde mig till Angelica och sophie där julia också va. Sen slutade det med att vi somna ute på studsmattan allihopa. Vaknade i morse klockan sju redan och alla gick in och la sig i huset, drömde vidare rättare sagt ;) Klockan nio kunde jag inte sova längre... Hubbe ( deras hund ) bet mig i näsan och ville ut och eftersom jag ändå inte kunde sova gick jag en prommis med honom hem till mig och tillbaks, Vilken skötare man är , haha. Aja hinner tyvärr inte mer nu, min macka är klar så dags för käk. ska in till stan och träffa Oliiiven sen så vi hörs till kvällen!
puss


Ett måste för mig..

Känner mig verkligen tvingad till att blogga just nu, det är alltid det där som går i hvudet...
- Jag MÅSTE blogga innan jag ska sova
- Jag MÅSTE blogga innan jag ska dra någon stans
- Jag MÅSTE städa.... Jaa det kan vara vad som helst egentligen men alltid det där måste, fast ändå blir det inte alltid av, hmm.

I alla fall, lite av dagen har ni redan fått i tidigare inlägg så det finns inte så mycket mer att säga om det. Efter jag käkade kom tvillingarna till mig, vi satt ute och snackade lite och sedan drog jag och soffan ner till stranden med hubbebubben ( deras hund ) och badade lite. Mys mys i kvälls-solen, älskar det. Kom hem ifrån dom för cirka en timme sen kanske och duschade direkt, på med efter-sol krämen och nu ligger jag i sängen. Har haft och har fortfarande ritkigt ont i huvudet så jag ska försöka sova snart tänkte jag. Steka i solen i morgon igen är det som gäller, fan känner att jag ligger i bra med solandet nu haha. Jaja sov gott nu sötnosar!
puss

Solbrudarna, vilket skämt haha!

hej på er!
Kom precis hem ifrån Angelica och Sophie, har varit där idag och pressat med soffan och en liten del av dagen hemma hos mig. Gick hem nu eftersom jag ska käka middag. får se vad det blir för äckel idag då haha. Efter jag käkat kommer Tvillingarna hem till mig igen ett tag. Aja dags för käk, blev ett snabbt inlägg här men som sagt.. maten kallar!
Buena Betit






Sötnos Sophie !

I ALLA FALL....

Hejsan på er!
Har precis tagit mig en kall dusch och smörjt in mig med efter-sol krämen. Idag har jag solat " all day long!", eller med lite pauser såklart. Har ju varit sjukt varmt idag och som sagt jag klarar inte av att ligga så länge. Börjar fundera på att köpa en uppblåstbar barnpool så man har något att svalka sig i när det är så varmt, skulle vara jävligt skönt faktist. Smartiis jag är, jag vet haha. I alla fall så har jag legat här hemma helt själv och bara rå stekt precis utanför dörren i solen. Skulle vara skönt att komma bort här hemifrån just nu. Har lite problem med saker och mår faktist inte så bra... jag vill verkligen komma bort här ifrån. Mamma och jag har börjat kolla lite på resor och planerar att åka två veckor till kanske Grekland innan skolan börjar, men ärligt det är för lång tid kvar. Vill åka någonstans nu, aja får se hur det blir det är ju fortfarande inget bestämt.

I morgon hoppas vi på fint väder igen! har hört att det ska bli kanonväder hela veckan, riktigt skönt så på med bikinin varje dag och pressa är det som gäller för mig, haha.
puss

Svar till Anonym..

Anonym om Toppen väder idag !:
fotar du alltid med systemkameran?

Svar: ´Nej, jag fotar inte alltid med systemkameran, tar faktist ganska mycket bilder med min gamla (dåliga), lilla kamera eftersom den är lite enklare att ta med sig när man ska någonstans. Här hemma fotar jag oftast med system men det finns undantag som sagt. =)

Toppen väder idag !


MMM.. Ska ta den sista piggelinen som fanns i frysen nu, passar ju pfekt till vädret som en liten svalkning, haha.

Lita på rosa!


Alltid lika snyggt med dom rosa* naglarna när man blir brun till sommaren. Så jag har lite färg att kämpa med för att det ska bli snyggt, haha. Fixade precis till mina naglar, klippte dom korta så dom ska få växa jämt. Ett tips till er nu eftersom det är lov. Passa på medans inte lika många ser*

"G's to Gents"

Tjaaba!
Jag kom precis ifrån duschen, har sen senast glott lite på tv, "G's to Gents" Det var seriestart idag på MTV och de var faktist sjukt bra! Både jag och mamma väntar på nästa avsnitt som kommer nästa vecka, haha. I alla fall så grillade vi ikväll. Fläskfile med pommes och beasås fick det bli, mmm smakade riktigt bra det...

Då var våran gamla grill framme igen då^^

15:36

Åhh, jag är helt slut av att legat i solen hela dagen och stekt, ändå tycker jag att det inte tar något...

Idag gick jag upp mycket tidigt. Jag blev väckt, somnade om väckt igen och den här gången av att mamma skriker att det ligger en katt och spanar på kaninerna, det fanns alltså inget val så jag gick upp, skrämde katten haha, käkade lite frulle och la mig i solstolen direkt. Har tagit lite pauser då och då för det är verkligen sjukt varmt ute och man orkar inte ligga still hela tiden, inte jag i alla fall. Har också varit duktig och motionerat en halvtimme. Sköönt sköönt! tror det blir en liten tripp till solstolen igen nu faktist, måste ju ligga i!
hörs senare!

Ni som inte trodde på mitt hår...

Här har ni beviser på det fula krushåret.... (OFIXAT)


Linne - Gina
Jeansleggins - Vila
Liten hängade väska (inte på bild) - Bianco

Bio - time

Hej på er!
Inte bra uppdatering har det blivit idag, har varit i stan nämligen och glömde skriva det innan jag drog. Sen senaste inlägget gick jag hem till angelica och sophie och gjorde det som behövdes åt djuren, åkte hem fixade mig lite sen tog jag cykeln ner till bussen för att vidare möta upp martina på bussen. Vi åkte in till stan och gick på bio. " Baksmällan" fick det bli och den var grymt bra vill jag säga er, haha. Jag älskade verkligen filmen, skrattade mycket och garanterat att jag ska titta på den igen när den kommer ut på dvd, toppenbetyg alltså haha. Det här blir också det sista inlägget för idag.. mamma tycker jag sitter för mycket vid datan på kvällarna och sover bort hela dagen så hon tar min data om tio minuter... suck* Kommer i alla fall sno den och spela sims i sängen ;)

Ska lägga in en outfit innan jag lämnar ifrån mig datan också, snart kommer den.....


Djurpassning

Godmorgon!
Vaknade för drygt en haltimme sen och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Jag ska ta och dra mig ner, käka lite frukost sen ska jag vidare hem till angelica och sophie för att mata deras djur eftersom dom är borta, haha. På vägen tar jag nog också en liten joggingrunda. Hörs lite senare!


Sötnos Angelica =)

01:27

Sådär då var jag klar med mitt sims-spelande för ikväll, haha legat i flera timmar nu och spelat de. Klockan börjar närma sig halv två och jag är inte ett dugg trött men ska göra mitt bästa för att förska sova i alla fall. Har nu en liten stund suttit och lyssnat på ungdomarna som bråkar precis utanför mitt hus. Dom är fulla, skriker, slår varandra och gråter.. haha lite kul att lyssna på faktist och se hur dom beter sig pågrund av alkoholen. Aja säger i alla fall god natt till er nu. hörs i morgon!
puss

Dåliga matvanor.

Tjaaba sötnosar!
Jag har precis gjort i ordning mig med att smörja in kroppen och borstat gaddarna för här ska inte ätas mer ikväll säger jag bara. Ursch idag har det verkligen blivit alldeles för mycket mat för mig. Kunde inte inte låta bli att ställa mig på vågen och såg direkt att jag gått upp i vikt såklart... Så nu har jag bestämt med mamma att i morgon är det tidig uppstigning och vi ska ut och motionera, spelar ingen roll om det spöregnar utan jag ska ut! Ska försöka gå flera gånger i veckan nu så man kan hålla sig i någolunda form i alla fall. Blir som sagt väldigt lätt " för mycket av det goda" saken annars nu på lovet. Visst ni kanske tycker att jag är töntig när jag håller på men nej,  jag äter jävligt mycket mat och det kan vem som helst hålla med om som känner mig. Plus att jag bara äter onyttigt, inte konstigt att jag har ont i magen varenda dag.. hmm nej ändring ska det bli nu. slut.

Dåliga matvanor kallas det, känner ni igen er ? :/

fotostund.

Två sommarbilder innan solen försvann.


snabbis vid datan.

Jadå, vilken midsommar! med regn som vanligt. Tummen ner till det här jävla vädret som verkar sitta hålla i sig. Här hemma har vi börjat med maten, det ska fixas jansson, skala ägg, duka ja massa. Inte för att vi direkt brukar fira men det blir ju en traditon med maten. Ville bara informera er lite kort så får ni kanske lite bilder senare idag. hörs!

Glad midsommar!



Ja, idag är det som sagt "Midsommar" och lite sol är det faktist ute just nu, hoppas det håller i sig hela dagen. Idag blev jag väckt ganska tidigt, inte det lättaste att sova när mormor kommer hit kan jag säga er, haha. Igårkväll låg jag och tittade på film i sängen. ÅÅÅ vad jag älskar filmen som jag såg asså, kan kolla på den tusen gånger om! Den är bara underbar. Har alltid tyckt det varit kul med barnfilmer men att det var så mysigt tänkte jag mig inte innan, haha.

Nu skriker alla där nere så jag ska gå och vara social och inte sitta inne hela jävla dagen vilket det redan blivit för mycket av, hörs!
puss


Filmdax!

Satt och tittade igenom lite filmer och hittade den här som var verkligen år se jag tittade på. Jag måste verkligen se på den filmen igen, kommer ihåg att jag älskade den. Blir nog sista inlägget om det inte blir ett godnattinlägg eller något efter filmen, haha. hörs!


Misslyckad sommar i år igen ?

Hej på er!
Eller jag kanske borde säga god kväll, haha skit samma. Jag kom för en liten stund sen hem ifrån Angelica och Sophie. Härligt vare att träffa angelica igen eftersom hon varit borta i 8 dagar nu på Gotland. Med sig hem hade hon ett par Visbymjukisar till mig också, hihi tackar!. I alla fall så ska jag försöka komma i säng tidigt idag. Något jag lovat mig själv ganska många dagar du men som blivit raka motsatsen. Jag har vänt på dygnen och det är fan inge bra men lovet har nästan precis börjat så jag ska väl egentligen inte behöva tänka på det eller hur? Plus att vädert just nu verkligen är hemskt varje dag också, nej ursch säger jag bara! Hoppas verkligen att den här sommaren blir bättre en förra årets..


Mina niner som myser i kvällssol, haha. (dålig kvalite, gammla kameran)

Gårdagens


Kofta - Gina
Chockrosa linne - Gina
Shorts - Bikbok
Skor som inte syns (hoppa i skor) - Skopunkten

Igår hann jag inte lägga in bild på outfiten, så den kommer idag i stället. Var ett tag sen jag la ut bild på sånt så här kommer en. OBS! vanlig enkelt outfit eftersom jag inte orkade klä upp mig, haha.

Statistiken höjs nu rejält!

Oj oj oj! Jag vann veckans bloggtävling igen, fast den här gången hos emelie =)! Tack för alla röster jag har fått, älskar er, haha! För er nya läsare säger jag välkommna! hoppas ni fortsätter läsa min blogg här framöver, ska försöka blogga så mycket jag kan för eran skull.

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min sötnos år och blir faktist Byxmyndig, woooow! Grattis gumman på 15-årsdagen!


Godermorgon!

Godmorgon!
Klockan börjar närma sig två och idag blir den en hemma dag för mig igen. Kolla vädert liksom! säg inte att regnet ska komma tillbaks nu igen. Vaknade vid tolv och låg kvar i en haltimme innan jag gick upp och bytta plats till soffan. Sitter fortfarande i mina sovkläder och jag har faktist ingen tanke ens på att byta om, men vi får se hu det blir med den saken haha. Idag kommer Angelica hem också, wiiie! så när kvällen börjar närma sig så ska jag träffa henne eftersom hon åker bort i morgon direkt. Bloggar lite mer senare för nu ska jag och pappa boka moppekurs, hörs!
puss

Dröm sött!

ÅÅÅÅÅÅ, va skönt det var att lägga sig helt raklång i sängen. Jag har ont i fötterna, jag har ont i magen, jag har ont i huvudet och jaa jag har fan ont i hela kroppen! Har gått hela dagen idag faktist så motion har vi i alla fall fått nog med. Börjar bli lite småtrött och tänkte krypa ner under täcket och titta klart på film i ipodden innan jag ska försöka sova. Men jag säger Godnatt till er nu i alla fall.
Sweet dreams!

Nytt i Garderoben min.



Såhär ser Gina-jeansen ut som jag fick med mig hem idag.. Många som har köpt sånna här men jag har tittat på dom länge och dom var nedsatta i priset så jag kunde verkligen inte låta bli, haha. GRYYYMT snygga i alla fall, eller vad tycker ni ?


Min dag, today!

Ja precis som jag sa här innan så skulle jag lägga ut lite bilder ifrån dagen som jag tillbringat både i stan och hemma på gården. Till en början blev jag väckt klockan elva av att Martina ringer. Bestämde att vi skulle sola så hon fick skjuts av hennes mamma hit till mig. låg i drygt 3 timmar och pressade men det syns fan ingenting tycker jag. Eftersom solen gick i moln ganska mycket lite senare så gjorde jag mig i ordning lite snabbt och sen gick vi ner till bussen, drog hem till henne o hämtade lite grejer och sen vidare in till stan. Hade det jätte mysigt faktist. Först käkade vi kina på Kungshallen, smakade super! Gick och tittade lite på kläder och skit, haha nej jag skojja men fick i alla fall med mig ett svart linne och vita jeans med hål i hem ( bild kommer senare ).

tog oss en lite tripp till Slussen och satte oss vid vattenkanten, ni vet. Satt där och bara snackade, tog det lungt, småsolade lite i kvälls-solen, och såklart fotade lite, riktigt jäkla mysigt rent ut sagt ! här har ni lite smakprooov =)




Jag bjuder lite på mig själv för en gångs skull, haha^^




Jaa, och även kusinvitamin gör The Same^^ =)

Rösta på mig !

Tjenare sötnosar!
Jag kom för en liten stund sen hem ifrån Stan. Förlåt för att jag inte bloggat idag, men ni ska få mycket skrivning senare i stället, bilder ifrån dagen kommer såklart också, massa haha.

Vill bara i alla fall få det sagt att jag kom med i tävlingen " Veckans blogg" igen fast den här gången hos Emelie. Gick ju super sist jag var med i en sån tävling så får väl hoppas på en vinst den här gången också, litar på er helt enkelt!

Klicka HÄR! för att rösta =)

Home again.

För kanske en timme sen så drog jag hem ifrån Sophie. Jag hade så tråkigt till kvällen så jag tog cykel hem till henne, ja det fick bli cykeln och det sitter ju aldrig fel eller hut '?. Älskar att vi bor så nära varandra för det är så skönt att bara kunna gå 3 minuter så är man framme, om ens de. I alla fall så var jag där en liten stund, kikade runt lite på olika bloggar och snackade en massa skit haha. Klockan halv tolv ungefär tog jag cykeln i mörkret hem själv. Var tvungen att dra hem lite tidigare eftersom jag lovat mig själv att duscha, raka benen och smörja in mig med nya grejer. Provade alltså den nya hårbortagningskrämen som ska sitta i i tre minuter och sedan skrapas bort med någon grej. Visst funkade det och jag fick verkligen silkeslena ben men vi får väl se hur länge det håller sig... Började såklart fjälla också, attans säger jag bara! Färgen ska ju sitta kvar hela sommaren.

Börjar fundera på vad jag ska hitta på i morgon.....
hmm kanske några förslag ifrån er sida? ska det bli fint väder ? Tell me!
puss


Kan man få lite svar för en gångs skull, kära läsare? =)

Tjaaabaa Babes!
Jag och pappa har precis kommit hem ifrån läkaren. Det gick verkligen skit där asså. Hade förväntningar och hopp om att få fortsätta käka medicinerna men nej nej, eftersom jag käkat dom så länge behövs det paus och därför just nu under sommarlovet som det passar enligt henne. Jag är faktist riktigt lessen för det blir bara värre och värre i mitt fuckade face, mår verkligen jätte dåligt över det. För er som inte fattar snackar jag om acne*...

Aja jag ska inte ta ut min ledsamhet över er och här på bloggen, skitsamma. Ikväll är det här två utav planerna jag har i alla fall, haha:


Någon som provat den här hårborttagningskrämen ? Bra eller inte ?

Dr. Kallio, here I come!

Då var jag hemma igen då. Har kommit hem för tre timmar sen ungefär men det fick bli blogg nu istället för då. Jag har nämligen legat i solstolen ända sen jag kom hem. Nu fick det räcka med solningen för idag i alla fall och jag ska börja sätta på mig kläder och fixa mig lite. Pappa kommer snart hem och hämtar mig så ska vi dra till Finnläkaren.

Wish me luck!
Föresten har ni inte sett min nya piercing "igen", Älskar att köpa smycken till naveln. ( på bild, färgen är cp men men )

Morgonpigg*



Fint väder ute, det gillar vi !



Godmorgon!
Oj, jag tror nog ingen har gått upp såhär tidigt på ett lov. Serriöst jag vaknade klockan 7.56!! Sjukt. Eftersom jag har tillbringat natten på en luftmadras var det inte det enklaste att somna om heller så tro det eller ej, men vi gick faktsit upp. för en gångs skull kommer jag upp tidigt, haha. Gjorde mig en toast i alla fall sen har vi precis varit på Lidle. Var så sjukt sugen på choklad så jag kunde inte hålla mig haha.

Idag har jag än så länge ingen aning om vad som händer. Ska packa ihop mina saker och dra hem om någon timme kanske eftersom jag lite senare ska till Hudläkaren. Ska bli skönt att äntligen få komma dit igen och så jag kan börja käka medicinen och kunna visa mig ute! Jaja, hörs senare och då kommer bilder*
puss


15 Juni

Hej på er!
Jag sitter just nu hemma hos kusinvitamin inne på hennes bors rum och bloggar för mig själv. Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade vid halv ett, gick upp och käkade frukost, glott på tv, städat lite på mitt rum ( såg ut som ett bombnedslag ). Lite senare hade jag lovat att fixa maten tills mamma och pappa kom hem så det löftet höll jag och gjorde det enkelt för mig själv... Tacos. Smakade super vill jag säga haha. Efter middan gick jag ut och städade till mina kaniner, behövdes verkligen där också och sen slängde jag ihop lite kläder och grejer för att dra vidare till Martina. Ikväll blir det slagg här och jag vet inte hur mycket uppdatering det kommer att bli, men det märker ni helt enkelt.

Dags att vara social igen, hörs !

Mästerkocken själv*



Buena petit!
  visst ser min rätt god ut? =)
Jag har precis fixat lite mat till mig, pasta carbonara fick det bli så nu ska jag sätta mig ner och käka lite.. får se var som händer sen. hörs!

Hiss VS Diss ^^



- Rosa på läpparna / idomin. Känns som att det här med idomingrejen var ute för länge sen men nej nej, nu har småtjejerna börjat igen... Rosa på läpparna kan vara snygggt men absolut inte överdrivet mycket som "vissa" har, lite glans räcker!

- Det sugande vändret. Nu när det äntligen är lov så blir det dåligt väder. Nu vill man ju sola, bada och ha det skönt helt enkelt. Tummen ner för allt regn!

- Tele2 Comviq. Riktigt irriterande när dom ska göra fel och vi köpare`` får ta skiten. Jag ska få vänta tre veckor på mitt abonnemang pågrund av en felskriven rapport, suck!




- LOOOOV. All ledighet och vila som vi får, träffa kompisar och ha kul! Lovet har precis börjat så det finns mycket mer att se fram emot.

- The sims 3. Haha tro det eller ej men det är faktist riktigt kul att fixa sina egna gubbar och bygga hus. Man blir som fast vid spelet till slut, rekomenderas!

- Fina bloggar/designer. Jag verkligen älskar att vara inne på dom såkallade fina bloggarna, fina designer och bra skrivning. Det blir som roligare att läsa om det är fint, haha. Ska verkligen ta och fixa mig en ny designa snarast! Hjälp någon?


:O

Innan jag går och lägger mig måste jag bara få det sagt...
Vilken chock jag fick när min kusin berättar att Stinalee är gravid, och vidare in på hennes blogg och ser bilder... Hon är redan inne i vecka 27, tänkt att hon döljt det så länge... Woow! grattis haha.



Chockade ?

Dåligt väder = Dåligt humör, en självklarhet!

Hej på er!
Uppdateringen ifrån min sida har varit sämst idag! Jag inte haft någon ork att ens sätta igång internet alls. När det bara regnat hela dagen påverkar det mig såklart också. Dåligt väder = Dåligt humör, så är det bara! Min dag lite snabbt här i alla fall:

Vakande runt tolv och flyttade bara några meter till tvsoffan för att glo på tv som vanligt. Sämst väder som sagt så fanns egentligen inte så mycket att välja på. Sophie kom hem till mig ett tag och vi gjorde samma sak här... satt och glodde på tv, snackade och spelade. Hennes familj bjöd även mig på middag till kvällen, grillat med potatis som smakade super! verkligen! Älskar hennes pappas grillade kött, haha. Efter käket gick jag hem till mig och har bara tråkat själv. Egentligen vill jag ut och träffa kompisar men ja orkar inte. Är helt seg, orkar inte fixa mig, orkar inte klä på mig... Jag är döööööd hela dagarna känns det som, tur att det är lov. Lovet har precis börjat, men en bra start kan man inte kalla det. regn hela kävla fucking tiden, ursäka* var bara tvungen! Ska försöka sova nu så jag kanske har lite mer ork i morgon.. sov gott alla söta bloggläsare!
puss och godnatt



Oliiiiven, ja och juliiiia =)

Re, Re Rewiiiind!



Jag bara älskar låten! har suttit och sjungt den hela dagen så nu sitter texten, sjung med... haha

Sanningen om mina korkskruvar.

Klockan börjar närma sig ett och jag har dragit mig till sängen. Idag har jag verkligen legat ner hela dagen. Sovit ut, vilat för jag har känt mig lite krasslig, tagit mig ett varmt bubbelbad och glott på databurken haha. Riktigt nice med lov som sagt men mindre nice att jag börjar få en förkylning.. Inte nog med det, VART FAN ÄR SOLEN!? Just nu känns det som att sommaren kommer bli lika piss som förra årets, men vi får väl bara hoppas på det bästa right? Nog om det.


Tänkte avslöja en till liten hemlis" för er tänkte jag... Det är ingen stor grej direkt men jag jag har faktist självlockigt hår och färgen orange som grund. Eftersom den var nån person som ställde en fråga om hur jag gör mina lockar för ett tag sen så tänkte jag att jag kunde svara på det enkla sättet som jag just nu berättade. När jag säger lockigt menar jag det verkligen också! Jag har riktiga korkskruvar egentligen, därför jag alltid plattar håret lite.

( På den här bilden har jag plattat håret lite, kan ni tänkta er då hur lockigt det egentligen är ? ) :O 

   


Tonårsföräldrar.

Alla ni som läser olika bloggar måste ju ha sett dom såkallade ``mammabloggarna´´ någongång?. Jag satt själv just nu och tittadedet  lite på dom olika som finns. Till slut kom jag fram till den här bloggen.... steephii. Jag känner att jag verkligen är tvungen att skriva om här. Tjejen är 15, 16 bast i år (alltså född 1993) och har varit tillsammans med en kille i två år. killen är 17 och dom har alltså blivit föräldrar. Ärligt, bli gravid som 14-åring känns inte riktigt rätt. Man är fortfarande barn själv och jag anser inte i alla fall att man är redo för ett barn i den åldern, eller var säger ni?. Hon skriver själv att "barnet var absolut inte planerat" bara det låter hemskt att säga när hon fött barnet. Jag ska inte låta negativ men jag gillar det inte, kan bara önska henne lycka till i framtiden, för det är modigt gjort.

Vad tycker ni om så unga föräldrar?


13 Juni

Hejsan hejsan!
Igårkväll satt jag hemma hela dagen och bara slappade. Fan va skönt med lov säger jag bara. Var även hemma på kvällen också och soffan var här tills tolvtiden någongång. Idag vaknade jag vid elvatiden av alla maskiner utanför fönstret. Eftersom vi håller på att lägga plattor ute så är det varenda dag massa maskiner utanför, intressant va? haha nej nu ska jag sluta babbla skit.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, funderar på att dra ut men jag får se. Jag ligger fortfarande kvar i sängen med myskläder och helt ofixad men det är inge vidare väder ute heller så det spelar ju ingen roll. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och senare dra mig iväg till någon som kan fixa mobilen.. hörs enare!
puss

orkar inte rubriker^^

Medans jag och sophie bara sitter och glor rakt in i väggen gjorde vi drinkar, nice nice!


Fuck you!

Tja fan!
Nu börjar man bli lite smått irriterad faktist. Spelet har fortfarande inte installerats och det har gått flera timmar nu... En plupp kvar, kan det bara bli klart!

Någon som har haft samma problem? ( låter som värsta datanörden haha )


Gibba sims, haha



Nu har vi kommit hem ifrån Centrum. Fick med mig ett rosa linne ifrån gina, (orkar inte foto) och såklart Sims-spelet, haha. Nu sätter vi igång och kör så får vi se hur lång tid det dröjer innan jag kommer tillbaks till bloggen igen. Sägs ju att man blir beroende.... haha

Handen, here we come!

Godmorgon på er!
Jag vaknade för några minuter sen och har precis snackat med Sophie. Vi tänkte faktist dra till Handen en liten stund idag. Egentligen vare släckten jag och min familj skulle träffa men det blev ändringar i schemat. Jag tror att jag måste köpa min tvångstanke, ^^ The sims 3^^ haha. Seriöst jag måste testa spelat asså, verkligen alla skriver om det nu. I alla fall så skulle soffan komma hit direkt och vi fixar oss lite snabbt tillsammans. Jag ligger fortfarande kvar i sängen så jag ska börja dra mig upp nu och käka lite frukost. Hörs senare!
puss




Älskar låten, lyssna fram till refrängen..

Skriiik så det hörs"

Tjena på er!
Jag har för cirka en timme sen kommit hem ifrån en halvdag på Grönan. Jag hade lovat kusin vitamin att efter jag varit och tagit andra fästingsprutan så skulle vi ta pendeln dit. Eftersom det var nrj där idag så tittade vi lite på det också och var verkligen tvungen att testa den nya atraktionen Insane. Man ska ju sitte med så tunga som möjligt så vi snackade med två riktigt stora killar så dom åkte med oss, och att den snurrade!. Måste serriöst varit rekord för när vi kom ner så fastnade vi upp och ner eftersom dom var så tunga. Det slutade med att någon som jobbade där fick vrida runt oss, haha.

Är helt slut i benen och hela kroppen nu så jag ska nog försöka sova. Dålig uppdatering idag men i morgon blir det bättre, Godnatt !
puss


Kompisar läs! viktig information,..

Godmorgon på er!
Jag vaknade för en liten stund sen och det är riktigt nice att få sova ut lite nu. Fan det är sommarlov, känns verkligen inte som det. Jaja, en bra start på dagen har jag i alla fall inte! Mitt abonemang skulle kommit igång inatt och jag har väntat på det i en vecka nu. Klart det inte ska funka och jag har snackat med kunservicen precis om att nu kommer det dröja 18 dagar till! Serrisöt jag blir så jävla förbannad på att dom ska göra fel från början, åååå! När mamma kommer hem ska vi fan åka och fixa nytt nummer så jag får min mobil igång någongång! ÅÅÅ fan vad sur jag blir..

Comviq Kompis!

Nej ursch! nu börjar jag bli ritkigt trött. Ligger i sängen så jag ska bara ta och släcka ner allting sen försöka sova. Så jävla skönt att få sova ut i morgon också! Har ingenting planerat för morgondagen förutom lite senare på dagen vid fyra så är det dags för spruta igen. Aja mer om det i morgon. Sov gott alla härliga bloggläsare!
puss

Ps.
Juste! vilken tur att jag kom på det. Idag klockan tre på natten ( alltså om 1 timme och 40 minuter ) så börjar mitt comviq fungera, wiiie jag har längtat så länge efter det haha men så alla vet det nu så har jag alltså Comviq i morgon.

Kör en klassiker!



.... Låg och funderade lite och kom på att jag har ju gått på balett när jag var liten. Det blev nästan som en chock för mig när jag kom på det. Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var men jag var bra liten i alla fall. Vi sprang runt där i små rosa dräckter och sånna där söta balettkjolar, haha riktigt gulliga dräckter faktist. jaja, nu vet ni det i alla fall, haha.

Betygsättning



Oj oj oj ! är man grym eller, haha ? 13 VG, det är jag nöjd med ;)

Gårdagen.. Dagens

Igår hade vi skolavlsutning som en start på dagen. Jag och Olivia hade slaggat hos julia dagen innan så vi kunde fixa oss tillsammans tänkte vi. På morgonen kom sophie också eftersom hon inte ville sova där, haha. Började klockan kvart i tio och hade först samling i gympasalen där rektorn hade sitt "berömda" tal, tjejer som sjöng, och utdelning av betyg till niorna. Efter det fick vi våra betyd i klassrummet och medaljer till dom som varit duktiga på idrottsdagen. Själv fick man en guld och två silver, haha *stolt*. Aja nog snackat om det, här kommer kvällen:

Jag, Olivia, Julia och Sophie drog till Lyckan där det var några och sen kom det fler lite senare. Vi hade trevligt i alla fall men gick därifrån eftersom det kom några och börja tjafsa. Gick vidare till lyckeby och satt där en liten stund innan nattvandrare kom och störde, haha. Vid tolvtiden gick jag, sophie och julia hem till Julia och blev där över natten. Idag har vi bara tagit det lugnt och legat och degat i sängen, sen har jag varit i stallet och ridit också. Sista gången idag och vi hade lite Gymkana, haha skitroligt faktist och vi red som fan, kul kul. Nu ska jag glutta på tv och trycka i mig lite kladdkaka igen, hörs senare!
puss


See yeeeah!

Hej sötnosar!
Jag kom precis in genom dörren, ifrån stallet alltså. Jag ska ta och käka lite och hoppa in i duschen sen bloggar jag om min dag och gårdagen såklart! hörs snart!
puss

Så länge får ni lyssna på klassikern, Boom Boom Pow, I love it^^


Så här såg jag ut idag""

 
Kofta - Gina
Klänning - Gina
Genomskinliga" strumpbyxor - Åhléns
Skor - Ingen aning ?
Blomma i håret - Sophies trädgård, haha!



.... och såhär blev naglarna, fint va ?


Grattis till mig, månadens blogg.

Så nu var jag hemma igen, Äntligen!
Förlåt för dåliga uppdateringen igår men jag hade fullt upp hela dagen. Låter verkligen hemskt när jag kommer med mina ursäkter hela tiden, hehe aja. Nu har vi i alla fall slutat skolan. Ska bli så jävla skönt med vila för en gångs skull, men det var verkligen jobbigt nu sista dagen eftersom Olivia inte kommer komma tillbaks till nian.. det är verkligen synd.. Får göra det bästa av saken i alla fall och vi kommer träffas på helger m.m. Föreseten så blev jag ^^månadens blogg^^ hos Lisa. Tack för alla röster jag fick, ni är super! haha Får väl säga välkommna till kanske nya läsare också eftersom jag fick en länkning därifrån. Hoppas ni stannar kvar och läser!

Nu tänkte jag lägga in lite bilder i datan som senare kommer ut här såklart. Tills dess får ni glutta på Sophie, älskling som såg ut såhär idag på avslutningen.




Stress

Hejsan!
Asså känner mig sjukt stressad nu så jag hinner tyvärr inte bogga idag. Har precis fixat mina naglar så bild kommer i morgon. I morgon slutar vi ju skolan också.. Sitter därför hemma hos julia nu och ska sova här så vi kan fixa oss tillsammans i morgon. Aja ska fortsätta titta på Ciao Bella nu och fixa grejer. Föresten har jag slingat håret idag, haha bild i morgon på det också. hörs!
puss

Morgondagens Planer Ser Ut Såhär :

* ( vakna ) Ska gå upp tidigt, käka frulle och fixa mig.
* Åka till handelsbanken och fixa legg med pappa.
* Möta upp julia i handen och ta pendeln in till stan.
* Frisören, ÄNTLIGEN BORT MED UTVÄXTEN!!
* Shoppa, ex genomskinliga strumpbyxor.
* Dra hem och kanske vidare till Julia och slagga där..

Får se hur det blir med allting.. Nu ska jag i alla fall försöka sova, börjar bli lite småtrött. Godnatt sörnosar!



Sommar 08.
Glöm inte att rösta på mig i månadens blogg, klicka      HÄR!

Duschen kallar*

Hej på er!
Kom precis ifrån matbordet. Mamma och pappa kom hem med pizza, vilket var ritkgit smaskigt. Länge sen jag käkade det (vanlig pizza alltså) men hur går det med fettomaten egentligen, haha ? inte så bra... Det har ju bara gått en vecka sen jag proppade i mig panpizza ifrån praoen. Aja skit samma. Idag har jag tillbringat min tid hemma hela dagen. Fortfarande sitter jag i min sovtröja också. Angelica och Sophie kom hit ett tag och vi snackade mest och tittade på filmen * I taket lyser stjärnorna* Riktigt bra film, ni måste verkligen se den !!

Ikväll väntar faktist ingenting. Jag ska bara sitta hemma, ta det lugnt och pyssla om mig själv med fotbad, ansiktsmask, duscha, fixa naglarna och allt sånt där. I morgon är vi ju lediga så ingen stress behövs, skönt skönt. Nu ska jag ut och fixa hos kaninerna för kvällen och sen hoppa in i duschen, haha. hörs!
puss

Rösta på mig...

Sådär, nu har Julia dragit här ifrån och jag och mamma skulle egentligen åkt till Ikea idag men eftersom det var så fint väder så blev det ändrade planer helt enkelt. Tänkte passa på att säga att jag nu är med och tävlar om månadens blogg också, så rösta på mig! klicka här! .



( bild från förra helgen )


Wake up!

Godmorgon!
kanske inte så många som är vakna nu med jag och Julia kunde i alla fall inte sova längre pågrund av att alla ska skrika på morgonen i mitt hus, haha. Ser att det är grymt med sol ute så vi ska fixa lite frukost och gå ut och sätta oss tänkte vi, hörs senare!

Ops!

Tjena!
I morse gick jag upp vid halv elva. Alltid min mamma säger jag bara att skrika på morgonen så man inte kan sova, så sjukt irriterande. Gårkvällen finns det inte så mycket att säga om egentligen. Tråkigt, kallt och en tidig hemkomst, haha. Jag åkte hem redan vid elva. Nog om det.

Skolavslutnign på Tisdag, sköönt med lov och vila men tråkigt med allt som kommer hända. Oivia byter skola, eftersom hon flyttat och jag kommer börja sköta mig på lektionerna, haha. Visst är det bra men kommer inte bli samma sak när hon är borta. På måndag är vi i alla fall lediga = extratid till att förbereda sig, haha. Jag ska försöka hinna med att slinga håret innan tis. Aja ska iväg nu med pappa, belv ett snabbt inlägg, mer kommer senare. Får se om jag drar ut ikväll...

   Såhär såg i alla fall mitt hur ut igår, nytt för mig. så vad tycker ni ?  



Snabbt*

Hinner tyvärr inte blogga idag. Lite kort nu bara... Har varit i skolan i kanske två timmar idag. Städat ur skåpen och tittat på niornas kabare` sen fick vi dra hem. Jag åkte till stan med Olivia, fikade och fick med mig två par skor hem. Nu har jag riktigt brådis som vanligt. Ska hoppa in i duschen och platta håret lite innan jag ska vidare hem till Julia, vi ska ut ikväll så bloggar kanske när jag kommer hem eller så får det bli i morgon. hare bra!

Blöt hund luktar bajs..

... nyduschad Michaela luktar gott, haha. Jag kom för några minuter sen ifrån duschen så nu var jag freeesh igen. Har jag berättat att jag varit och hämtat ut en ny mobil idag ? nej tror jag missade den delen igår. Jag och mamma var i alla fall i förrgår och gluttade på ny mobil eftersom kameran, och ljudet är helt paj på den gamla. Hittade den som jag kikat på förut och vi beställde den direkt. Det skulle egentligen kommit på fredag men vi fick hämta den redan idag, nice nice. Lite mindre nice är att abonemanget ( Comviq ) funkar inte än, utan det startar den 10:onde så mina kompisar vet det nu, haha om ni läser. Alltså har jag tre fram tills dess,, suck* Aja inte så jätte långt kvar som tur är.

Nu ska jag börja dra mig till sängen i alla fall och lägga in mina kontakter m.m Alla nummer har ju försvunnit.. aja säger i alla fall God natt till er nu.
puss


Magic Mirror.

Tjaabaa!
Fick som väntat sluta mycket tidigare idag. klockan tio över åtta drog jag ner till bussen och mötte sophie vid halva vägen. Tog bussen först till skolan och sedan vidare till rudan. Hade som sagt den där drakgrejer med alla andra... Fick pris i alla fall för finast och näst högst som den kunde flyga så godiset satt ju faktist inte fel, haha. Skolan bjöd på kycklingsallad *skitäcklig* och en Mer till. Klockan kanske var elva när vi fick dra där ifrån och jag, julia, olivia och sophie åkte till handen en liten stund eftersom vi fick gå så tidigt. Såg verkligen hemsk ut så det var tur att de tinte var så mycket folk där. Hade inga pengar, ingenting med mig.. Hatar verkligen att gå runt och titta när man inte kan köpa så det slutade med att jag lånade 200 kr av Olivia, haha. Dom här två grejerna fick jag med mig hem: shorts och ett spegelöverdrag eller vad man ska kalla det för, till mobilskärmen. haha.



Good night*

Jaao, tjabba igen! Nu tänkte jag faktist dra mig till sängen och försöka sova. har fortfarande sjukt ont i skallen så det ska bli skönt att bara slumra. Föresten.. Jag är bara tvungen att ta kort på mina sovkläder jag har på mig haha, mammas gamla som hon aldrig använt så byxorna är en aning förstora men jag verkligen älskar att sova i dom =) haha gulligt va ?!







Nyduschad och freeesh^^

Hej på er!
Då var jag hemma igen då. Inte för att jag kom hem nu utan jag har varit hemma ett bra tag. Idag hade vi hoppning på utebanan, ganska bra gick det faktist så jag är nöjd. Riktigt kul vare idag också eftersom det var titthinder, nog om det. klockan sex kom pappa och hämtade mig vid stallet. Åkte direkt och mötte upp mamma och åkte vidare till donken för middag. Faan vad jag var sugen på det efter ridningen, och en kall cola! mmm mums, smakade riktigt gott haha. Åkte hem och duschade, fixade till ninera, smörjt in mig med lotion och fixat mig för sängen. Ska lägga mig tidigt idag för jag är sjukt trött och har världens huvudverk igen. krya på mig själv!



Lamas blev hästen idag, (ser hemsk ut på bilden men men, var länge sen jag hade hästbilder och här är alltså från idag.)

Heeeey hoe!

Tjaaa fan!
Jag kom hem för kanske en haltimme sen ifrån plugget. Idag har vi inte gjort så mycket direkt. Första dagen efter praoveckorna och vi har ju som sagt temavecka nu innan vi slutar så det finns inte så mycket att göra. Sköönt skönt. Först på morgonen hade vi genomgång och gymnasesökningar m.m. Resten av dagen har vi tilbringat till att göra egna drakar^^. Skitmobbat serriöst, vi tillsammans med 6 och 7:orna.... suck och i morgon ska vi ner till rudan och flyga med dom. Dom behandlar verkligen oss som småbarn! nej en DISS för det där söger jag bara, haha.

Ser att solen börjar komma fram nu.. hoppas på att det håller i sig fram tills ridningen är över eftersom vi ska ha hoppning på utebanan idag, titthinder faktist. Superkul hoppas vi på, haha. Ska börja böta om nu tänkte jag och sen dra till stallet. Vet fortfarande inte hur jag ska komma dit men slutar väl med att jag tar moppen fast jag inte får köra. Bloggar senare när jag kommer hem, hörs!
puss

Middag

Hej på er!
jag käkade precis min lilla middag. Eftersom jag åt så sen lunch så har jag inte varit ett dugg hungrig och då fick det här bli middagen:



Visst ser der riktigt gott ut och passande? haha Fiskpinnar och barbequesås, mmm


Gårkvällens bilder..







  Mysigt va ?!  

Very good^^

Så sjukt bra! Hon kan inga noter, inga ackord utan gör bara musiken själv.


Då var sommaren borta då...

Tjaaabaa!
Vilket härligt väder det är ute, wiie. Nej ursch säger jag bara. Det blev inge blogg igår, jag glömde helt bort datan, haha. Igår kom Sophie och Angelica hit och käkade här. Vi grillade och det blev bra resultat. Direkt efter vi käkat drog vi hem till Julia och hämtade henne innan vi åkte vidare till Lyckan och tog kvällsdopp. Det är sjukt skönt att bada på kvällarna, jätte skönt i vattnet och solnedgång passar perfekt för foto. Ska lägga in bilder lite senare för jag sitter vid fel data just nu. Båda twinsen har sovit här hos mig i natt och vi vaknade för drygt en timme sen. Ska nog gå ner och käka frukost nu och glutta på tv tror jag, haha. Vilka morgonvanor!

Har ni några morgonvanor ni vill berätta, haha ?


Ledighets dag, skööönt

Godmorgon allihopa!
Har precis käkat klat min frukost som fick bli en toast och ett glas juice till. Tänkte att jag skulle gå upp tidigt idag också så jag hinner sola mycket idag. Trodde inte det skulle bli såhär fint väder idag men det är ju bara bra det nu när vi är lediga också. Julia ville åka iväg till någon strand och bada men jag känner verkligen att jag inte orkar ta mig någonstans idag, har ju sprungit runt hela helgen. Idag ska jag alltså bara ta det lugnt, mer uppdatering kommer senare. Nu ska jag ut i solen och steka sönder!! haha
hörs!

Night night

Nej nu ska jag sova har jag bestämt! bloggar direkt när jag vaknar i morgon.
Sov sött sötosar.

RSS 2.0