svar på komentar..

Anonym om Tisdag.:
Får ni installera saker på datorn?
Svar: Så länge det inte är något olagligt så aa då får vi.

Tisdag.

Tjoo.
Har precis slängt i mig lite käk och ska snart ta mig ner till bussen och åka o möta felicia. Vet inte när jag kommer hem men sent blir det inte i alla fall. Haft en tuff dag i skolan i alla fall.. Gympa direkt på morgonen, 6 km alltså två timmars gående ungefär, fyfan vad det var jobbigt! Aja nu har vi i alla fall fått busskorten och den efetrlängtade macbooooken =)


svar på komentar..

Anonym om seeeeent:
När börjar du skolan på morgonen.

Svar: Mån, 8.. Tis, 8.. Ons, 9.. Tors, 8.35.. och fre, 8.40.

seeeeent

Nu drar jag till skolan, har lång dag idag också så kommer hem sent. puss


muuuums!

Har precis kommit ifrån duschen, kände att det verkligen behövdes med tanke på hur trött och seg jag var. Visst det är jag fortfarande men det piggar upp lite när man får vatten över huvudet i alla fall. Ikväll orkar jag inte göra mycket mer känner jag.

Ska ta och sörpla i mig lite nyponsoppa, borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen så jag får sova ordentligt. Ja vet klockan är inte ens tio men jag är sjukt trött och har ont i halsen så vila behövs verkligen om jag nån gång ska bli frisk och orka upp i morgon för den delen...05.30, here I come. När ska denna halsont gå över!!!!


Detta var dagens outfit,


Tröja Åhlens | Jeans Grekland/Zara 


Redo för allt plugg nurå..

Tjeeenare!
Lessen för dålig uppdatering igen asså. Har haft fullt upp hela dagen om man säger så. Gick upp vid halv sex i morse, fixade mig och drog till skolan så att jag var där vid 8. Snacka om lång skoldag, 8-4.. fan bra kämpat mickis. Direkt efter skolan drog ja hem o käkade och sen vidare och köpte detta...:


This afternoon - Nickelback





100 % klar.



Har laddat ner den nya filmen Grow ups, bra eller dålig??? nån som sett den ? :)


Chill

Har för en liten stund sen kommit hem från affären. Har varit o köpt tidningar o halstabletter. Asså jag kan knappt prata,svälja för det gör så ont.. Ska nog till doktorn o kolla så jag inte fått halsfluss i morgon om det inte är bättre för jag är sjukt svullen på mandlarna och det ser inte så freeesch ut i munnen om man säger så...


Har slängt på en Ansiktsmask precis också, fett snyggt.


Söndag, lite bakisdag sådär.

Hellooo guys!
Blev party på Gålö igår igen. Igår fixade vi oss tjejer hos isabell och sånt innan vi tog taxi dit. Tog sista bussen vid halv två till bella. Jag kom lite senare dit och det första man ser när man kommer in genom porten är att hälften av alla sitter fast i hissen, haha.. roligaste jag sett på länge nästan. Vissa fick ju panik och de satt fast i en timme innan det kom en som fixade ner dom, HAHAHA. Aja tur att inte jag var där inne i alla fall.

På dagen var jag och fikade i gamla stan med Angelica och Jonna, jätte mysigt! Bilder från gårdagen.


Fuck hostan

Godmorgon!
Jag har precis vaknat, tidigt va! jag kan inte sova.. min hals tar död på mig asså, ligger och hostar var och varannan sekund och det är inte trevligt direkt. Får bomba med hostmedicin helt enkelt och hoppas på att det hjälper så jag kan gå ut ikväll. Jaja hur som helst så drog jag hem till isabell igår där också felicia var. Vi satt bara och snackade om allt möjligt där, chilla lite sådär you know. Drog hem ganska tidigt typ vid halv tolv och gick och la mig direkt för att jag mådde så dåligt. Hatar det här asså!

Jag ska ut och lägga mig i solen och få lite värme, puss!

Linus hälsning..

haha skön juuuu :D:D // Linus
Jag börjar faktist digga den själv också, haha.


Ny header!

Hade så tråkigt så jag fick tanken att fixa lite här på bloggen.. Skulle egentligen väntat tills jag hade nya bilder men men,

Vad tycker ni ? =)



svar på komentar..

Anonym om Fråga.:
ja! har problemhy precis som du så jag förstår dig precis. Vad använder du för smink? =)
Svar: här ska jag visa lite ...


1. Aloe vera gelly, tunt lager i ansiktet blir som en slags primer på min hud.. skitbra faktist.
2. Fondation för fet hy av märket Vichy, bra täckning!


3. Concealer från Make Up Store, min BÄSTA kompis. finns ingen bättre, vad hade jag gjort utan den??


4. Solpuder på kindbenen, vanlig med lite glitter i från IsaDora.
5. Rouge, två olika som blandas från L'Oréal.
6. Lite vitt i ögonkanten sitter aldrig fel. Även denna från IsaDora.


7. The Colossal Volum express, tror de flesta vet vad det är. Bra grej, fina fransar.
8. Lip plumer, ska få läpparna större även om den inte funkar, fint glans för övrigt.


Såhär cool är jag idag.


Kavaj H&M Tunika H&M | Leggins med dragkedja på sidan New Yorker | Skor Dinsko | Brillor Gina


Fredag, äntligen helg!

Tjaba, tjena halllåå!
Har nyss kommit hem ifrån skolan. Äntligen har vi fått våra riktigt klasser, fast de kan ändras om två veckor.. Schema har vi ännu inte fått, inte busskorten heller..och inte datan heller.. Sämst ordning och reda de har asså. Jaja hur som helst, vi började vid nio idag. Inge arbete och så idag utan klassindelning som jag nyss sa, utrustat våra rullvagnar med hårfön, kam, borste, platt o en locktång. Lite småsaker sådär bara sen fick vi dra hem innan lunch. Köpte med mig en liten toast på bussen som jag satt och snutta på.. sjukt hungrig jag va. Måste bara säga att det känns lite bättre i skolan nu i alla fall, snackat med lite folk och börjar komma igång liksom. Lite gladare idag alltså till skillnad från igår.


svar på komentar..

Anonym om Kan verkligen inte sluta digga.:
va heter låten ?

Svar: Dekadansen - Promoe

Dagens outfit..


Linne Gina Kofta Zara | Jeans Ginatricot


Frukost.

Mums!


Fråga.

Godmorgon!
Fyfan, jag mår sämst. Min hals verkligen gör oooont, känns som det sitter en sten när man sväljer.. Ändå väljer jag att gå till skolan, eller jag har ju nästan inget annat val. Har i alla fall precis vaknat, börjar halv elva idag så det blev lite mer sova. Dags att börja fixa mig, frissa, kläder och smink... kan ju göra på en lite fråga till er andra....


.. För mig är det ett måste om jag ska ut någonstans, skola, stan.. det spelar ingen roll. Fondationen måste alltid på efetrsom jag har så himla dålih hy. Skulle aldrig gå ut utan.


Genom eld.




Chai Tea



Skumma och koka upp 2 dl mjölk.
Här upp 2 dl varmt vatten i en mugg.
3 skedar chai tea pulver och rör om!
God hemmagjord chailatte, pulvret finns att köpa på waynes coffee eller om den på gullmars nu heter så? jaja finns i alla fall där.

Har precis gjort mig en stor mugg med latte. Ska hoppa in i duschen sen och lägga mig i sängen och läsa tidning. Har sjukt ont i halsen men huvudvärken är bättre. Jaja hörs!


Snart stallet.

Tjena tjena!
Har för typ en halvtimme/timme sen kommit hem. Idag har vi varit runt lite i stan på besök. Vi började med att gå till VILA (klädaffären). De berätta om lite mode och sånt o vi fick gå upp till deras 'kontor' elelr vad man nu kallar det där de har sina collection och grejer, fick även lite småsaker av dom. Efter vi käkat drog vi till stadsteatern och gick in bakom scenen där smink och perukmakarna håller till. Fick titta runt lite där och se och så, kul faktist. Om några minuter ska jag ta och svira om till ridkläderna och bege mig ut till stallet för ett ridpass. Tjingeling!


Dehär småsakerna fick vi =)


Onsdag 25

Godmorgon!
Känner mig lite piggare idag tror jag, Har percis plattat håret och fixat mig lite, dags för frulle och sen äre bara och bege sig ner till bussen. Ingen aning om vad vi ska göra idag.. Vi ska mötas vi medborgarplatsen klockan tio sen vet jag inte mer. Aja hörs senare.
puss


Tröja - H&M
Jeans - Gina
+ Converse och jacka.


trött.

Lessen för dålig uppdatering, jag känner mig sjuk.. Hade lite feder tidigare idag och just nu sprängs snart huvudet. Ska hoppa i sängen, godnatt!


Hemsk outfit.

Godmorgon!
Idag är jag trött som fan, inte nog med det så vaknar jag upp med världens snuva och hosta.. Jag känner bara att jag vill vara hemma.. sjuk idag. Vi börjar tio i alla fall och idag tror jag det blir massa aktiviteter, kul... eller inte* fyfan va tråkigt och fyfan vad jag är negativ. Aja ska käka frulle nu. Hörs när jag kommer hem igen. Ciiao!


Fattar inte att jag går klädd såhär andra dagen i skolan men som lärarna sa.. Kläder efetr väder, idag ska vi springa o va ute hela dagen...


Svar på komentarer..

Jossan om Första dagen i skolan.. känns inte bra:
Det var likadant för mig idag xD haha. Om inte värre! Sandra, mickis zits och en till kompis hamnade i samma klass... och så hamnade jag i en annan x( haha. vilken skola ocj linje blev det för dig? :)
Svar: Vet inte hur många gånger jag sagt det nu men det blev Plysgymnasiet, hantverksprogrammet inriktning stylist.. Ligger i liljeholmen. ;)

Anonym om måste bara få svara på detta..:
Man blir som man umgås...
Svar: Stämmer, men då är jag ett undantag .

Muusik,


Topmodelz - Your Love


måste bara få svara på detta..

Anonym om klockan är 21.34, nu startar jag.:
blir rädd när du skriver sluta äta massa , och springa varannan dag..gå inte i dina vänners spår jag ber dig
Svar: INGET du behöver oroa dig för. Jag har gått upp lite på sommaren och det känns inge bra men vill få lite muskler liksom, så då blir kroppen lite snyggare ju =)

klockan är 21.34, nu startar jag.


Nytt till stallet.

Äntligen nya ridgrejer, okej ni som hatar hästar (felicia) tycker det här är skittråkigt men men ville visa mina köp i alla fall. Allt gick på 5000:- Vilken tur att man har snälla föräldrar ibland som bjöd på allt =)


Bruna ridbyxer (ser grå ut på bilden) - Pikeur 1395 :-
Jacka - Kinsland 1299 :-
Stövlar - CRW, hööks egna. 1999 :-
+ ridstrumporna på bilden och två par andra tunna att ha under stövlarna.


Första dagen i skolan.. känns inte bra

Yes då var jag hemma igen, Har precis plockat in min tvätt vilket var jätte jobbigt enligt mig.. Hur som helst så vare ju första dagen i nya skolan idag.. Jag vet inte, men jag tyckte inte att det kändes bra asså. Vi hade bara upprop, lite information och så, sen fick vi dra hem efter en timme ungefär. Jag undrar helt ärligt hur det här kommer bli.. Det kändes verkligen konstigt, stelt ja jag vet inte hur jag ska förklara men det kändes faktist inte bra. Får väl hoppas att det blir bättre i veckan och då kommer vi få våra riktigt klasser indelade också vilket inte var gjort en.

Väntar på att mamma o pappa ska komma hem nu så vi kan åka och köpa nya ridkläder, som jag har väntat. Är verkligen dags för nya. Har redan varit på lyckås idag med felicia som smakråd och prövat ut grejerna jag vill ha.. Nu väntar jag alltså bara på pappas o mammas svar.. Jaja ska rulla nu, ciiiao!

StandardBasic


Outfit

Första dagen i skolan avklarad (upprop), berättar mer sen. Nu ska jag dra till mias och käka med felicia =)


Kavaj - H&M
Linne med mönster - Gina
Jeans - Zara (grekland)
Converse
Väska - Ullared


Härliga bilder va?

Blev ingen färgning utan fransarna eftersom vi gjorde fel först, haha. Får ta och fixa det där i morgon istället för idag hinner jag inte. Istället drog jag ner till berget med anki o pytte, tog med mig systemkameran också och hoppades på solnedgång men jag kom lite föresent.. Aja sitter o tittar på Irene huss på femman nu så ska fortsätta med det. Två bilder från ikväll..


Nu ska jag färga ögonfransarna..

Yes, får vi se hur det blir.. Någon som prövat med denna här nedan? Slutar väl med att jag inte kommer ha några fransar kvar.. skulle fan inte förvåna mig! Aja vi får se hur det blir :)


svar på komentarer...

anna-lena om Söndag.:
hur mår dina vänner? ni ser ut att ha jätteroligt tillsammans! men man blir orolig när man ser bilder..vilket du kanske förstår? hoppas ni stöttar varandra och ser till att ni får i er näring som behövs! tusen kramar!
Svar: Mina vänner mår prima! klart jag förstår vad du menar men stöttar gör vi verkligen och jag tror nog jag är ganska bra på det. kraam på dig me =)

Jennifer om Dags å fixa naglarna =):
Vad heter färgen från Dior? Eller numret? Sjukt snygg färg!
Svar: Det är nummer 840 på den, köpt utomlands så vet inte om de finns här i sverige men det bör det väl ändå göra, ja visst vare snygg färg =)

Söndag.

Godmorgon sköna bönder!
Har stigit upp ur sängen för en haltimme sen ungefär, fått i mig lite frulle har jag också fått och nu ligger jag i soffan och tittar på the Hills. Har aldrig tyckt om de tprogramet förut men börjar faktist fastna för det nu när man sett några avsnitt över sommaren. Jaja, skolstart i morgon så idag blir det att vara hemma och fixa lite saker och så. Hörs lite senare!
puss


Secondhand Serenade - Goodbye




Med denna låt säger jag tack o hej för idag, Har verkligen ingenting att uppdatera er mer idag så hörs i morgon istället. Puss


Dags å fixa naglarna =)


Hey, jag lever...

..Men jag är sjuuukt trött! Gårkvällen blev väl lyckad =). Drog hem till felicia vid fyratiden. Vi fixade oss, dunkade lite musik och fixade maten o.s.v. Det serverades tacos och de andra tjejerna droppade in vid sjutiden. Käkade,chillade o förade lite. Lite senare drog vi på fest i vh, rätt mycket folk där och trevligt vare väl. Vi började knata till bussen vid 3 tiden och var hemma vid fem nån gång.. Inte konstigt att man är trött vah?

Har också jobbat idag, eller jobbat o jobbat .. Varit funktionär och hjälpt till på Örsdagen (stallet). vi fick nämligen storfrämmande av Sylve Söderstrand. Det har hållts en Hopp Clinic med honom dåra, skitkul att se hans sätt att lära ut och så. Super! skitkul. Jaja, här är några bilder från igår..



svar på komentar..

moa om Svar på komentar...:
Vilken skola ska/har du börjat i?? :)

Svar: Ska börja på plusgymnasiet, ligger i liljeholmen. =)


dagens...

Hej på er! lite kort bara, för har inte tid för bloggen så mycket idag. Ska hoppa in i duschen nu, raka benen osv, packa lite grejer och sedan ta mig iväg till handen o möta felicia. Hörs!


heeey där

Tjuuuleluu!
Har för ett tag sen kommit hem, har också hunnit ta mig en riktigt varm dusch. Det har ju blivit så himmlans kallt ute, eller håller ni inte med mig? Fan snart kommer väl snön också.. skulle faktist inte förvåna mig. Okej riktigt så kallt äre väl inte men kallt är det. Ikväll hur som helst så drog jag och Sophie o mötte Flisfis och Isabell (nu mera kallad thörnrosa). Satt och snackade lite sådär, det vi är allra bäst på med andra ord*.

Morgondagen ser jag mycket fram emot, vi ska hem till flisfis o fira hennes födelsedag som vi inte gjort på det sättet en. Det kommer bjudas på middag med alla tjejer, tjejmiddag alltså! och så blir det väl o föra lite där, sen blir det väl att dra vidare någonstans förhoppningsvis. Hela dagen fullspäckad i morgon dåra för på dagen ska det fixas saker sen tar jag mig till felicia gansk tidigt. Jaja ska chilla lite nu, höres!
puss

Varför så snygg flisfis? :O


Tråååk

Väntar på att Sophie ska komma hit, ska ta en sväng ner till berget tänkte vi. Kanske att Felicia o isabell kommer dit sen också, vi får se hur det blir. hörs!


Ganska nytagen bild på mig.


Min sommar.

-Har du druckit tills du spytt?  Ja, det har hänt.

-Sårat någon?  Ja tråkigt nog..

-Förlorat en vän?  Ja, det har jag gjort..

-Träffat nya människor?  Yes, flera trevliga prickar =)

-Kysst en främling?
  Främling o främling...haha

-Tagit droger?
 Nej gud nej, kommer aldrig göra heller.



-Haft en sommarflört?  Nja, vad räknas....

-Gråtit?
  Massor av gånger.

-Skrattat tills du kissat på dig?   hahahaha, nej men inte långt ifrån.

-Tältat?
  Neee inte i år.

-Varit vaken en hel natt?  För mycket!

-Solat?  Massor i början av sommaren när det va bra väder, inte alls mycket nu.

Badat?  Yes!

-Haft ett förhållande? Nej.

-Gjort dig riktigt illa? Nej, inte de heller.

-Gjort några nya percingar/ tatueringar?
  Noop

-Läst en bok?  Läser ALDRIG böcker.

-Skickat fel sms med flit? nee, sånt trams håller jag inte på med.

-Suttit vid datan en hel natt?  Nattgibbat, kul kul.



-Näckat?   Ja, klart! skönaste som finns ju.*

-Solat naken? Toppless, men det räknas väl inte ?

-Fått utegångsförbud?
 ..ger inte mina föräldrar mig, bara onödigt för det löser ju inget.. visst?

-Sagt "jag älskar dig" och menat det? Vet inte.

-Sagt "jag älskar dig" och inte menat det?  Nej.

-Varit i slagsmål?  Nej, sånt pysslar jag inte med.

-Pussat någon utav samma kön? My girls

-Pussat någon utav motsatt kön?  Ja.

-Sjungit högt på ett berg? Nee, tror inte de.

-Kysst någon i regnet?
 Vet inte, tror inte de.

-Kysst någon i skogen ?  Nee

-Kysst någon du inte borde? Kan ha hänt..

-Tappat rösten? Har aldrig gjort det asså.

-Varit på festival? Nej, men hade velat.

-Gått upp i vikt? haha, ja skojja inte. Ska ta tag it nu när skolan kommer igång.



-Gått ner i vikt? Gått ner o upp igen :P

-Brännt dig? Som fan.

-Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken?  Neej.

-Varit utomlands? Innan sommaren bara.

-Gjort ett bra köp? Massa!

-Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja de har jag.

-Haft skadeglädje? Ja typ , haha.

-Sovit under bar himmel? Yes.

-Vad kommer du sakna mest?  Allting, ne inte allt men i princip =)

-Har du svart ärligt på alla frågor?
  Varöfr skulle jag ljuga?


O M FUCKING G !!

Var inne på en tjejs blogg och hittade den här.. Asså jag har nog aldrig sett något värre. Höll på att spy helt serriöst! Det värsta jag någonsin sett!


Torsdag

Hej!
Ja, vad ska man hitta på idag då, torsdag liksom. Ska ta och lägga mig ute i solen ett tag tror jag eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Måste fixa lite käk också för jag är gryyyymt hungrig! Juste Julia har ju kommit hem idag också, wiie=)


Kan verkligen inte sluta digga.


Svar på komentar...

Anonym om Nervig, mickis?:
Vilken linje och inriktning ska du gå? :)

Svar: Hantverksprogrammet med inriktning stylist är det jag ska gå, något jag alltid velat =)

Nervig, mickis?

Ridningen gick säämst, verkligen! Har i alla fall varit ute ett tag och träffat Angelica,felicia o isabell. Drog och tog en 20 minutare idag igen och sen hem. Har inte gjort mycket mer ikväll... Tagit en dusch, peelat fejjan, hårinpackat mitt hår och fixat lite småsaker helt enkelt. Ligger just nu i sängen, jag mår inge bra. Har jätte ont i huvudet och blöder näsblod som en jävla jude..Not cool? Daa + lite annat rå. Snälla, låt mig inte bli sjuk nu.

Måste bara få det sagt igen asså, jag kan inte fatta att sommarlovet snart är slut. Det har gått så sjukt jävla snabbt, nyss gick vi ju ut nian och skulle ha lov i veckor.. nu är dom veckorna slut. Dagarna har bara flugit förbi liksom, har inte hunnit med mycket asså känns det som. Nu blir det också något helt nytt, första året på gymnasiet, nya vänner, nytt arbetsätt ja, allt förändras. Hoppas på gudarna att jag får ett bra schema också för det är de jag oroar mig mest över just nu. ÅÅÅÅÅ är så nervös om jag ska vara ärlig, hur ska första dagen gå.. Kommer väl sitta där ensam typ. Nej men det känns typ så, haha. Jaja skitsamma, nu blev det en massa babbel men FAAN JAG ÄR JU NERVÖS, inge mer me de =) Har några dagar kvar nu i alla fall, sen gäller det !


hoppla pållen



Som jag har längtat! Har inte ridit på hela sommaren eftersom hästarna gått på bete och det inte blev något läger i år. Ska snart ta och svira om till riddressen och bege mig ut till stallet för ett ridpass. =)


visste ni....

.. att ljudet som hörs när man "knäcker fingrarna" är ljudet av kvävebubblor som spricker?

 

.. att fulla myor alltid ramlar åt höger?

 

.. att man bränner 1-2 kalorier per minut när man tittar på teve?

 

.. att om du sktiker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du tillverkat tillräckligt med energi till att värma en kopp kaffe?

 

.. att en gris orgasm varar i över 30minuter?

 

.. att en kackerlacka kan leva i 9 dagar utan huvud utan att den dör?

 

.. att fjärilar smakar med fötterna?

 

.. att hörgeränta lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?

 

.. att människor och delfiner är de enda som har sex för lustens skull?

 

.. att strutsens öga är större än dennes hjärna?

 

.. att kvinnor blinkar nästan dubbelt så många gånger som män?

 

.. att en snigel kan sova i 3mån?

 

.. att typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?

 

.. att ungefär 100 personer dör årligen av att ha satt en kulspetspenna i halsen?

 

.. att eskimåer använde kylskåp för att inte maten skulle frysa?

 

.. att vi föds utan knäskålar? de är först utvecklade vid sex års ålder.

 

.. att den mest använda vokalen är A? alla språk och alla djur kan säga det.

 

.. att när du andas, tar den vänstra lungan in mer luft än den högra?


Eden Lake, good?



Tjenixen!
Har precis kommit innanför dörren och nu är jag helt sluuut, helt jävla död jag skojjar inte. Gick som sagt upp tidigt idag för att fixa en sak och direkt när jag kom hem blev det att klippa gräsmattan här, ni vet.. jobba ihop lite caaaash kallas det =) Nu ska jag i alla fall bädda ner mig i soffan och poppa lite popcorn tror jag, sätter på en rulle såklart också. (kommer nog somna) heeeeej


Svar på komentar...

jessi om Mina senaste köp på magen då:
ooh, snygga vart kmr dom ifrån? :)

Svar: Den till vänster är från Punkshop o den andra från guldfynd =)

I'm thinking, I'm just thinking of you. what can I do..?


Kort info, here again

Kom precis ifrån badrummet, tvättat bort smink och så. I morgon ska jag upp tidigt igen, ska iväg och sophie ska med mig så hon får lida med uppstigningen också. Måste bara berätta det att besökarna har stigit igen, de senaste två veckorna alltså. Kul kul, vore ännu roligare om ni kunde slänga in lite komentarer också =)

Aja ska ta o borsta gaddarna nu sen blir det nog något till inlägg lite senare, hörs!


Mina senaste köp på magen då


Hade ingenting att göra så provade de senaste piercingarna jag köpte. Fina va!?


Tisdag 17/8

Tjo, här igen!
Gick upp tidigt i morse och åkte o gjorde lite ärenden tillsammans med angelica, drog därefter in till stan för att fixa present till felicia och kolla in vart min och angelicas skolor låg. Fan det är en vecka kvar tills jag börjar, jag känner mig inte taggad alls.. eller jo lite efetrsom det blir någonting helt nytt nu när vi börjar ettan och har valt något som man tycker är kul, men fan jag vill ha lov ett tag till. Aja tur att jag har en vecka ledigt till i alla fall som de flesta inte har. =)

Drog iväg som en lodis idag i alla fall:


eliiiiiin

breime om svar på komentarer..:
äre jah ellleleer

Svar: Jadu, bland annat, du vet nog varför va?

aaaaaa

Kom precis ifrån donken, muuuums med cheees asså. Är sjukt trött och och linus hälsar att allt suger kuk just nu. Attans för han asså.

23.07

Tjuuu!
Sitter inne på Io i stan med killarna och felicia just nu. Kommer alltså tillbringa hela natten här och kommer väl hem tidigt och helt helt slut i morgon. På dagen blir det stan med flisen och kolla lite saker. Hörs i morgon, eller lite senare inatt. Puss

svar på komentarer..

Anonym om hahahaha, snacka om mytomaan:
När börjar du skolan?
Svar: Börjar den 23 ;D

Anonym om Bad update:
är jag idioten då elllllleleeeer
Svar: Anonym.... ??? svårt att veta

hahahaha, snacka om mytomaan


bilder..


Bad update

Hej på er!
Dålig uppdatering här igen. Gårkvällen har jag inte så mycket att säga om.. Var hos tvillingarna med lite folk, hade kul till en början tills några idioter förstörde hela kvällen. Idag har jag bara tagit det lugnt, vilat lite, kollat på film och så. Ska bara vara hemma ikväll och färga ögonfransarna ska jag försöka hinna med också. Det här hade jag i alla fall på mig igår.


Tröja - Cubus
Shorts - Åhlens


Lördag

Hinner inte uppdatera idag.. kanske slänger in något lite senare, men vi får se hur det blir. Grejer ska fixas helt enkelt och jag har inte tid för datan.
puss


Vill utomland igen asså! (Bilerna från Grekland)


mumsigt kvällsmål.



Detta sitter jag och mumsar i mig just nu. Mycket bättre en godis.


Kort

Har precis kommit hem,
Blev en 20-minutare idag igen med tvillingarna. Sitter just nu hemma hos dom, har varit ute med hunden och nu väntar vi på att felicia snart ska komma också. Blir en ta det lugntkväll idag. Har nog inte varit såhär trött och seg på länge asså. Jaja ville bara köra en liten sån här cool uppdatering så vi höres senare !
ciiiiao


Outfit från igår kommer här.


Kavaj - H&M
Tröja - Lindex
Jeans - Gina
Väska - Ullared


Igår

Tjuuulelu! speciellt på dig linus, min stalker om man säger så. coolt visst!?

Jaja nu till det vettiga.. Hann inte slänga in något inlägg igår innan jag drog men hur som helst åkte Jag iväg och käkade med Angelica och Sophie, donken, gott, sen drog vi hem och hämtade upp isabell på vägen. Vi åkte ner en sväng till vattnet. Satt och snackade ett tag sen vare bara hem och skynda med att fixa sig.

Igår kväll åkte vi alltså till Gålö på fest igen, Kul kul sen tog vi sista bussen vid halv två till vegabaren o käkade. Smakade jäkligt bra det lilla man fick smaka. Fixade lift sedan hem till linus där jag,angelica,sophie,felicia,isabell, sebbe och john sov kvar. Inte för att jag sovit någonting nästan men men, sjukt trött är jag nu liksom. Ska ta en dusch tänkte jag, hörs!
puss


Köpen från igår.

( Kavajerna, mycket mycket finare i verkligheten! )


Missing you

Godmorgon!
Har precis stigit upp ur sängen, ska ta och fixa lite frulle med vet inte vad.. Är tjockt hungrig asså. Dagens planer, hmm.. Hemma på dagen tror jag, sen ska jag och anki träffa isabell ikväll vilket jag inte gjort på hela sommaren, fatta! :( Vi kanske drar ut eller så, vi får se helt enkelt. Är riktigt taggad om man säger så. Jaja som sagt så ska jag fixa lite frulle nu. hörs!
puss



juste!

Bilder på det jag köpte idag kommer i morgon för dig som undrade ;D


Heej däär

Godkväll!
Klockan har hunnit blivit tolv och jag är sjukt trött med tanke på hur tidigt jag gick upp i morse. Har varit i farten hela dagen känns det som, fast ändå inte? Aja, ikväll har vi haft oss en tjejkväll jag, tvillingarna och felicia. Åkte först och mötte felica i brandbergen, tog en 20 minutare allihopa sen drog vi till mig o kollade film. Blev filmen ' The Hitcher'. Var verkligen tvungen att visa den för tjejerna, så sjukt bra film.. skulle kunna se den om och om igen. När rullen var slut tog vi oss ner till berget ett tag (ovanligt va?), nee inte direkt =)


jäääääääätte mysig låt!


Angel of the Morning - Jill Johnson


här igen.

Hej på er!

Dålig uppdatering idag. Har haft fullt upp hela dagen. Gick upp klockan sju i morse för att åka iväg en sväng med angelica.. Fixa lite grejer, ja ni vet. Gick ett tag i centrum också och jag som ite skulle handla fick med mig två nya kavajer, tröja och en piercing. Snacka om att mina pengar bara försvinner, hur ska jag klara mig när dom är slut... sen har jag hjälpt till lite här hemma också.. klippt gräsmattan m.m. Varit nere vid sjön och tagit ett dopp med tvillingarna också.

Igår drog jag till willy där john och linus också var. Satt och chillade lite där vi fyra bara och drack lite o snacka massa skit, trevligt. Kvällen slutade med att jag åkte hem tomhänt på dricka i alla fall eftersom snuten kom.. kul, jätte*

outfit..

Nu drar jag ut, tjingeling!^^


Kavaj - H&M
Tröja - MQ/outlet på ullared
Jeans - Gina
Klackar - Bianco


10 saker, du är kär!

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom
4. Bara av att höra hans namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen¨
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.



lite av sakerna jag fick med mig hem..

Orkade inte ta kort på allting men här är lite saker i alla fall =)


Jättebra


Polka,

Godmorgon!
Har nyss vaknat och nu väntar jag på att angelica ska komma. Här får man inte sova utan direkt när man vaknar så ska hon hit haha. Jaja ska ta o fixa lite frulle och sedan fixa mig lite. Jag och angelica ska iväg en liten sväng o fixa lite ärenden sen ska jag nog möta felicia och dra till centrum tror jag.

Här kommer lite bilder från Gränna, ni vet där dom tillverkar polkagrisar...


The Final destination

Godkväll!
Då var man hemma i sköna stockholm igen då, kom hem vid sex/sju någon gång. Slängde i mig lite käka och plockade upp mina saker jag köpt. Lite senare mötte jag upp sophie, carro och felcia. Chillade lite sådär, tog det lugnt o snackade massa skit..=) Har precis kollat på en film också och nu pissar jag snart på mig så toan vänta. Ni antecknar va !? hörs
puss


Påväg hem

Nu sitter vi i bilen påväg hem till stockholm igen, bara 40 mil kvar.... Jippie! Sjukt trött så nu ska jag sova, natti natti.


Detta kom vi hem med idag...



Nu ska vi kolla på film.


Helt slut allihopa!

Hej hej!
Yes, shopping blev det men inte det jag hade tänkt mig. Kläderna var inget att hurra över direkt så det blev mest saker till hemmet.. Nya kuddfodral till mig, smink o lite sånt.. Blev några kassar i alla fall med saker. Hade förväntat mig mycket mycket mer asså så lite besviken är jag faktist. Just nu ligger hela familjen här i alla fall och håller på att somna allihopa i husvagnen. Jättefin husvagn vare faktist och vi har varit iväg och käkat pizza också.

Jaja i morgon tror jag att vi åker vidare till Göteborg så man får shoppa på riktigt. Inte helt säker men vi har planer på det, hoppas! =)



Biluppdate

Hej på er!
Tööööött tjej här, har kunnat sova lite. Vi drog vid 7 hemmifrån och nu Sitter vi alltså i bilen påväg till Falkenberg jag, mamma, pappa o kusinen. Vi ska till Ullared som jag sagt tidigare. Gå i varuhuset idag, hyrt husvagn över natten och shopping i morgon sen bär det av hemmåt igen. Undra om det ens finns något att handla där eller om det bara är massa skitsaker vilket jag tror egentligen men men, ska inte vara för negativ nu utan vi får se.


Riktigt jävla snygg nu asså.. fatta vad jag bjuder på mig själv asså*


Min matkväll i bilder...


Sitter och laddar ner..



..Sitter och laddar ner filmer så man har någonting att titta på i bilen i 6 timmar..., lite tips på några bra kanske ? =)


Den nya, lyssna! haha coolt


Planer för idag.

* Ta det lugnt o vila ett tag med tidning i handen.

* Kusin kommer hit.
* Städa ur bilden.
* Packa.
* Förbereda mat/efterrätt.
* Ladda lite ny musik till podden.


Fredagsmys!



Detta var det jag fick till middag, så sjukt jäkla gott så det behövde nämnas. Kom precis ifrån duschen och innan det så var jag hos tvillingarna. Riktig jävla chillkväll nu asså, är helt slut sen igår. Skönt att vara hemma också.  


Dags o fixa lite käk.

Igår drog vi till Emma på fest i Gålö, härlig kväll, kul hade vi. Sista bussen gick halv två så den tog vi hem till Tim. Var väl hemma vid halv ett idag och sen dess har jag inte gjort mycket. Tagit det lugnt, solat lite och nu ska jag fixa lite käk tänkte jag. Här kommer bilder från igår.


Gårdagens outfit.

Hej på er!
Klart jag inte hann slänga in någon outfit igår som jag lovade.. Det blir alltid så stressigt när jag ska ut, jag kan inte planera min tid rätt om man säger så. Här har ni alla fall den.. (vet att man typ inte ser kläderna...)


godmorgon/godnatt för vår del


Klockan är 9, jag e trött, riktigt trött o nu ska vi sova.l


Mitt huvud sprängs.

Tjuuulelu!
Sämst uppdatering, I know. Har precis kommit ifrån duschen, är sjukt trött men ikväll ska det festas igen. Gårkvällen var väl inte så mycket, men har man sina vänner så livar det upp stämningen lite i alla fall. Sov borta igår, kom hem idag vid halv ett kanske, träffat tvillingarna o solat lite. Mycket mer har inte hänt liksom. Ska gå ner o hjälpa mamma med maten nu eftersom vi får besök snart, sen blir det att fixa sig lite inför kvällen. Idag SKA JAG slänga in en outfit också vilket va ett tag sen. hörs!
puss


tråååk

Jag har tråkigt, så jag leker med vatten o kameran? Nej nu ska jag duscha.


cooolt


Farsan, skön rulle

Godkväll! eller ska man kanske säga godnatt?
Ligger nu i sängen och har precis rengjort facet och smörjt in mig, känner mig så fresch o ren asså. Ikväll har jag tillbringat tiden med mina tjejer. Jag och sophie åkte och handlade lite grönsaker o dipp, chirre o cola för fettot (felicia), haha nej jag skojja bara men sen drog vi hem till julia i alla fall. Suttit ute på hennes veranda, snackat, spelat lite kort, kollat film och bara haft oss en mysig tjejkväll helt enkelt.

Måste bara få lägga till att Sophie ramla med moppen också, hahahaahahahaha! okej inte så kul för henne, mitt i rondellen liksom och bilar o skit fick stanna.. Men lite kul såg det faktist ut. Nu har hon lärt sig att lyssna på mina råd i alla fall hoppas jag, haha. Jaja nog om det, ska ta o försöka sova nu tror jag.. tröttheten börjar komma känner jag. Godnatt!


Filmen vi såg.


Svar på komentar...

Anonym om svar på komentarer...:
vad tyckte du om Eclipse.

Svar: Ja, vad tyckte jag... Det var ju ett tag sen jag såg den nu men jag tyckte den var bra har jag för mig. Den hade ju lite humor i sig jämfört med de andra twilight filmerna vilket var bra ju. Men aa den var bra. =)

Presenter ifrån jonna och en tröja jag köpte igår.


Blöt tjej, hej hej

Tjaa!
Kom precis hem ifrån berget där jag mötte tvillingarna. Gissa vad,!? Jag och angelica drutta i, kul... jag är helt jävla blöt, alla kläder o skor. Ska ta en varm dusch nu och värma upp mig lite men först slänga i mig lite käk... Detta får det bli.


Tight night

Godkväll gott folk!
Då var jag hemma igen, eller det har jag varit ett bra tag nu, kom hem vid halv elva ungefär. Idag har jag inte gjort mycket alls på dagen..Tagit de tlugnt o slappat i soffan mest. Lite senare när jag käkat och så, så drog jag och mötte Jonna som kommit hem ifrån Usa idag. Vi drog till handen, fixade lite saker och tog en fika.. snackade och så, skitmysigt liksom. Drog hem till henne ett tag och sen tog jag bussen hem. Föresten så hade Jonna med sig två par söta underbraxor,bodysplash och en handsprit från Victoria's Secret till mig, tack sötnos! =) Fick också med mig en tröja hem ifrån centrum... bilder kommer i morgon.


svar på komentarer...

Anonym om Länge sen jag var ute och fotade lite..:
vad använder du för redigerings pograma?
Svar: Använder mig av Photoshop Elements 4.0, enkelt att använda!

Anonym om Lite bilder från gårdagen ( SKITDÅLIG KVALITE ):
vad såg ni för film
Svar: Eclipse tror jag det var vi såg .. :P

Måndag, 2 Augusti

Godmorgon!
Har precis vaknat och ja, jag är fortfarande riktigt trött även om jag gick o la mig hyfsat tidigt igår. Kul att man går upp och ser att det regnar också, jag som hade hoppats på lite sol så man kunde sola.. Men nej nej såklart inte! Idag kommer i alla fall mina älskade tvillingar hem ifrån Gotland!!! wiie som jag har längtat! Och även Jonna kommer ju hem från Usa också ! =) tre flugor i en smäll liksom, haha. Träffa alla dom tror jag det blir idag alltså.

Föresten, jag o mamma har tänkt på att åka till ullared i veckan.. Tror det blir att kusinen o pappa följer med också och då åker vi på söndag och bor på kampingen, ska hyra husvagn o skit, haha lite kul faktist.



Så ser husvagnen ut. =)


21.34

Hej alla sötisar!
Chillar galet här hemma asså, sjukt skönt att bara slappa o ligga nergosad i soffan o titta på tv. Precis de jag ska göra hela kvällen tänkte jag. Skulle inte sitta fel med lite smaskigt snacks nu heller men nej, nu ska jag fan stå emot suget asså. Lite kort info bara sådär, ciiiao.

Basshunter - Saturday


Länge sen jag var ute och fotade lite..

... Därför fick det bli lite fotografering nu =)


svar på komentar..

anonym om gårkvällen:
skulle inte du lägga ut bild på ditt boende, du sa på frågestunden förut .. hehe :P

Svar: Haha ja juste. menar du inne eller ute ? här har du mitt hus i alla fall =)


gårkvällen

Nämer tjenare göött folk!
Sjukt trött tjej som sitter vid datan nu och skriver. Orkade inte uppdatera någonting igår när vi kom hem, men det är väl som vanligt med andra ord. Igår drog jag hem till felicia, var där ett tag, fixade oss och mötte killarna, sen drog vi på fest i Gålö hos en tjej som hette Emma tror jag de va? Aja skit samma, var där till 1 halv 2 tror jag och sen drog de flesta hem till Johnne och va där till halv fyra, sen drog jag och Felcia hem till henne och sov. Kortfattat och bra, visst? tog tyvär inga bilder igår så slänge in en annan i stället..


Min födelsedag.


RSS 2.0