Happy new year*

Hejsan!
hann tyvärr inte slänga in någon outfit innan jag åkte men nu är jag hos jonna i alla fall och vi ska käka snart. Ha en trevlig nyår för det ska vi ha!
Tjingling!


Tips !

Köpte mig nytt värmeskydd till håret igår eftersom det gamla gick åt som smör. Måste verkligen rekomendera denna. Jättebra värmeskydd till alla hårtyper!


Nyårsafton!

Hej och god morgon!
Har varit vaken ett tag nu och fått i mig lite frulle och sånt. Idag är det nyårsafton, vilket innbär PARTY! Vid sjutiden ska jag hem till Jonna på tjejmiddag och sen drar vi vidare där ifrån vid tio ungefär. Nu på dagen ska jag fixa och trixa. Funderar på om jag ska sätta på lösnaglar, men vet inte om jag orkar... Men det är snyggt!


??


Flo Rida




Klar!

ÄNTLIGEN! klar med mina kläder, det har tagit mig flera veckor att ens ta tag i det och nu är det klart. Ska fan se till att hålla ordningen som den är just nu så jag slipper detta i framtiden. Tro mig, det är sjukt jobbigt. Sen ska ni få höra.


Detta visste ni inte om mig?: Jag är tros-beroende. Har räknat det till över 100 par i garderoben... Varenda gång jag åker och handlar följer det alltid med hem ett eller flera par trosor nästan. De finns ju så sjukt mycket söta, jag klarar inte av att inte köpa dem. Haha.

Victoria's secret fashion show

Sitter och tittar på Victoria's secret fashion show Man blir ju så jäkla avis på DESSA KROPPAR!!!!!!!!


(2008)

Stääda nu, eller aldrig

Hejsan hejsan!
Har precis käkat middag, det blev kött sås och potatis, smakade mycket bra! Idag har jag tillbringat min tid i stan tillsammans med Felicia och Isabell. Vi har jagat nyårsklänning hela dagen och det såg ganska kört ut där ett tag men till slut hittade jag ett jättesött linne istället som jag ska ha till mina höga tights. Ni får se på bild i morgon helt enkelt, det är snyggt! Direkt efter lilla shoppingen så mötte jag tvillingarna, tog en 20-minutare och drog sedan hem.

Eftersom jag inte fixade kläderna igår (ovanligt) så blir det till att göra det idag. Det är bara sätta igång!


Vi körde på osminkat allihopa idag, stolt över mig själv också att jag åkte till stan utan =)
Felicia och isabell på bild.


Svar på komentar...

amanda om Två bilder.:
använde du din mobilkamera när du skulle fota dom här två bilderna?? XD <33

Svar: Yes, det är med mobilkameran ;)

Outfit.


vår kväll igår.

Godmorgon!
Har verkligen dåligt samvete för den dåliga uppdateringen men jag ska inte be om för mycket ursäkt inte. Igår var jag med Felicia hela dagen. Hon kom hit, somnade, jag hoppade in i duschen, sen käkade vi och började sedan fixa oss. Vid 11 tiden någongång tog vi bussen till linus och tittade film med linus, alex, romina, jens och hampus. Haha var fan länge sen jag hade så kul, tittade nämligen på björn gustanvsson... filmen ni vet haha. Vid halv tre körde hampus hem oss. Det fick bli att sova på soffan båda jag och felicia eftersom vi inte har sängar när vi gör om. Men de gick lika bra de.

Idag ska jag in till stan och hitta en klänning till nyår. Bra att vara ute i god tid va? Nej skulle inte direkt skadat om jag hade hittat någon tidigare.  Efter stan åker jag direkt och solar med tjejerna och sen kommer jag hem. Hörs!


Har precis gjort i ordning frukost, nu ska vi käka!


Svar på komentar..

matilda om Städa:
vart är din beige mössa köpt ? :d as fin!
Svar: Tackar tackar! Den är ifrån Carlings. :D


(inte så snygg såhär men fin när den sitter på huvudet)


Städa

Godmorgon!
Vaknade vid halv tolv idag, sen dess har jag varit upp och plockat ur diskmaskinen och städat köket lite som jag lovat mother. Ska snart sätta igång med garderoben igen, suck... det är min värsta fiende just nu asså. Jag orkar inte, kläderna ligger i en ända röra på sängen för de inte får plats i garderoben. Längtar tills min nya kommer. Jaja, Felicia kommer hit snart så jag ska sätta igång. hörs!


,

Nu tänkte jag slagga, jag är trött.
Godnatt

Här kommer det, fuck it.

Alla känslor bara flödar just nu. Arg, ledsen, irriterad, besviken. All skit på en gång i princip, jag fattar inte och jag kan inte beskriva det heller. Går liksom att inte förklara och det är sjuuuukt, asså scheet. Det är just dig det handlar om, just dig, och dig och dig men inte bara du, det är ni. Ni fattar inte jag vet, men det är inte meningen heller, just för att jag inte kan få det ur mig. Jag vill säga så mycket, göra så mycket men det kan jag inte. Riktigt dålig tajming nu också, det funkar liksom inte. Varför ska det vara så här? kan någon förklara? Varför varför varför!? Du fuckar mitt liv. Du.


Alive

Jippi, min mobil har vaknat till liv igen så nu slipper man stora, gamla tegelstenen. Hade ju på något sett hoppats på en ny mobil men haha nej denna får duga. Håller på och laddar ner film nu igen, dags och titta på Insane tror jag att den hette.


Kääk


Två bilder.


Riktigt exklusiv fixapaus. COCA COLA !


Hemma igen

Hejsan hejsan!
Då var jag hemma igen då, jag är skittrött. Gick upp redan vid nio för att sedan dra till handen med angelicia där vi även mötte isabell och Jonna lite senare, fixat lite dricka och sånt till nyår så nu är det klart. Vrålhungrig är jag också så mamma och pappa är och fixar thaimat nu, mums!


coolt va ? :)


Goodnight

Lite dålig uppdatering idag va, sorry för det. Nu är jag hemma igen i alla fall. Har tillbringat min kväll med Isabell hemma hos henne, har bara tagit det lugnt idag också. Fan det känns som att jag inte varit ute på jättelänge, men det är väl bara att se fram emot nyår! Nu ligger jag i alla fall i sängen och gör ingenting. Är inte trött heller men måste sova snart så jag orkar upp i morgon... Ska nämligen iväg och fixa lite saker i morgon med Angelica och isabell. Kommer nog därför bli samma uppdatering i morgon förmodligen. Jaja vi hörs!


En söt klänning

Vad ska man ha på sig på nyår då?


morning morning

Godmorgon!
Har precis stigit upp ur sängen, satan va ont jag börjar få i ryggen nu. Det har jag bara väntat på med tanke på hur liten och hård tältsängen som jag sover i är. Kommer väl vara helt förstörd i rygg och nacke innan jag fått nya sängen. Planerna för idag är att åka iväg och köpa tapeter och beställa garderob. Sen har jag ingen aning om vad som händer ikväll, det återstår att se helt enkelt.

Nu ska jag försöka ordna hem en pizza ..


Frukt, me love

Ligger i soffan just nu och har precis gjort mig en god fruktdrink. Mums!


Svar på komentar...

lisa om Mina julklappar för iår.:
Härliga presenter! Skulleinte du kunna visa hur ditt rum ser ut? :D

Svar: Om du syftar på mitt nya rum så har vi inte börjat med det en utan vi väntar på tapetsering så det är helt tomt just nu.. ingenting att se helt enkelt. Mitt gamla rum är en ända röra för tillfället eftersom vi gör om..... Här är en gammal bild på mitt rum. ;)
 


Shopping


Se hit!

Godagens!
OM jag har ont i fötterna. Har varit i kista galleria hela dagen idag med tjejerna. Jag som verkligen inte skulle shoppa på rean... men så blev det i alla fall. Några småsaker bara, ska visa er sen. Föresten så fick jag ett bra tips till min uppdatering här på bloggen:

emelie om tjingeling:
Jag har ett uppdateringstips till dig!
Jag ser att du behärskar i Photoshop då det är många som har svårt för det också vill ha hjälp. Så varför kan inte du, kanske 2 gånger i veckan eller ha typ "veckans ps" så visar du något man kn göra i ps..asså kanske hur man gör en bild på ett visst sätt osv, så printscreenar du så du lägger upp bilder som förklaring. Tror många skulle gilla det och även få hjälp :D puss påre

Några fler som tycker det verkar som något bra ? Om jag ska börja med detta så vill jag att ni skriver vad ni vill lära er så förklarar jag och visar det i sånna fall =) Låter det bra ?

tjingeling

Hej på er!
Nu rullar jag mot kista, hörs när jag kommer hem. =)


snygg makeup

Hon blir bara snyggare och snyggare tycker jag. Jämt med färg i hela ansiktet, inkl runt ögonen

Diss!!


Julmys och film

Ligger i sängen tillsammans med mamma just nu, vi ska titta på film. Har blivit en riktig familj och hemmahelg den här veckan men det har ju varit jul så det är väl inte mer en rätt. Men i morgon ska jag iväg till kista med a och s och shoppa. Nice! 


Tapet kriiis

Hej på er!
Har precis kommit hem ifrån tvillingarna, vi har bastat ikväll och bara snackat. Lika härligt som ALLTID! Börjat kolla lite på resor också. Vi funderar på att dra iväg på påsklovet, tagga tagga tagga! Jaja hur som helst. Jag ska ladda ner en film nu tänkte jag och titta lite på tapeter. Det är så jäkla svårt det där med tapeter.. Jag vill ha tre vita väggar och en svart fondvägg med mönster men jag hittar inga snygga, någon som har något tips kanske? Jag måste bestämma mig ganska snart så jag får det gjort någongång. Just nu sover jag i ett tomt rum i en tältsäng, haha.


Mina julklappar för iår.


Matlagning

Har precis kommit hem ifrån tvillingarna, ska hjälpa mamma med maten nu sen får ni se vad jag fått i julklapp.


Fiiiiisk, mums!


Nu blir det solarium

Godmorgon!
Har vaknat för en liten stund sen. Ja idag är det annandag jul juldagen då. Alla reor börjar men jag ska sitta hemma och skita i det. Pallar inte slösa pengar på alla gamla saker de ska sälja ut för att sedan ta in allt nytt. Känns liksom lite onödigt tycker jag, eller ?

Hur som helst så ska jag dra och sola nu med Angelica och Sophie. Hörs när jag kommer hem.


Mitt hus för dig som undrade hur det såg ut ;)


Min julafton.

Hej på er!
Har för en liten stund sen kommit hem ifrån kusinerna där vi tillbringat hela dagen ungefär. Vi har fikat, tittat på kalle anka som är tradition, käkat julbord och bara umgåtts. Haft det jätte trevligt ikväll faktist så jag är nöjd! Nu ska jag gosa ner mig i sängen och slå på en rulle tänkte jag, har ju ändå inget annat för mig nu de sista timmarna innan man ska sova så.. Säger i alla fall godnatt nu och ha en fortsatt trevlig julafton!
puss


Outfit, Julafton.


Julskinkan.


Jag har precis käkat frukost med mamma och pappa. Det smakade jäkligt bra med julskinkan på mackan. Jag ska börja kolla lite vad jag ska ha på mig till kvällen. Fan jag har ingen aning? Jag har inga kläder... Ska först hoppa in i duschen så jag har de klart i alla fall. Tjingeling!


Nu är det jul igen, ja nu är det jul igen.



God jul allesammans! Paketen är redan öppnade, dags för en god skinkmacka. Vid ett ska vi hem till kusinerna och fira jul. Hörs!


Merry christmas

GOD JUL ALLIHOPA!


Håret.

Till dig som ville se håret ;)


Julbak

Hejsan och god kväll allesammans!
Har precis klätt klart granen tillsammans med pappa, eller jag gjorde det mesta men haha. Innan de så var mina kära tvillingar förbi en sväng, vi snackade lite och så... Bara en snabbis sådär. Vad mer har jag hunnit med idag... Hmmm.. Jo, har ju varit hos frissören också.. Blev väl inte direkt som jag hade tänkt mig om man säger så utan jag ser liksom ingen skillnad sen innan. Jag som hade hoppats på ljusa slingor så det skulle bli ljusare och synas men nej så blev det helt enkelt inte.

Bakat har jag också hunnit med, saffrankaka blev det. Ingenting jag gillar men vad gör man inte för sina föräldrar? Mamma tvingar mig att smaka också så jag ska sätta mig ner och ta en liten 'fikapaus' sen ska jag slå in julklapparna. Hörs!


Nu har jag klätt granen!


Bara paketen som saknas nu då =)


Svar på komentarer...

Anonym om Outfit and facelook från igår.:
faan vilket vacker ansikte! och du klagar!?
Svar: Inte direkt någon fråga men jag valde att ta med den i alla fall... Just på denna bild ser det väl ganska bra ut med hyn men det går i perioder och ibland är det raka motsatsen... men tack i alla fall, det glädjer mig när jag såg komentaren.

Anonym om Outfit:
vad heter salongen
Svar: Hår 3000 :)

Outfit

Nu drar jag till östermalm och fixar till håret. Hörs!


Tröja - Zara   Jeans - Gina


Blommor i mängder

Alla dessa blommor som pappa kommer hem med som han fått... Luktar gott gör det i hela huset i alla fall :)


Köpen från igår.


Dagen före dopparedagen!

Godmorgon!
I morgon är det julafton!, kan ni fatta det? Inte jag i alla fall, tiden har gått så sjukt snabbt. Idag ska jag:


Salong i morgon



Jag ska ju färga barret mitt i morgon igen... Har väl gått två veckor eller något sådant sen jag avfärgade och nu tänkte jag lägga i lite ljusa slingor i morgon. 


Outfit and facelook från igår.


Min dag

Hej på er!
Jag vet, jag har varit lite seg med uppdateringen men jag ahr haft ganska mycket att göra idag om man säger så. Till en början så åkte jag tidigt idag med martina till Farsta och handlade julklappar till mamma och pappa. Blev två par örhänger, en ring och en tröja till mig själv också (lägger ut bild i morgon). Åkte hem vid tre och åkte till stallet. Sista lektionen idag men den blev inte så nödvändig. En tjej i min grupp fick något anfall eller något och kunde inte andas.. Det var hemskt ! så det blev inte direkt någon lektion utan anbulansen fick komma istället. .. Vet att du läser, så hoppas du mår bättre =)

Har precis städat mitt badrum i alla fall så nu är det rent och snyggt. Riktigt stolt över mig själv att jag orkade ta tag i det ikväll faktiskt så det känns jäkligt skönt. Ska fixa någonting att käka nu, hörs!


+ Julklappar.


Hold my hand

Okej nu är jag hemma igen, ska hoppa in i duschen... Sen blir det uppdatering.

Julklappar.

Snart ska jag bege mig ner till bussen, ser att det börjat snöa nu igen.. suck. Aja dags för att handla julklappar!



Slänger in en mysig låt också.


Dear john

Hej hej!
Har nyss tvättat bort mitt smink och så och ligger nu i sängen. Har varit en riktigt trevlig kväll hos romina med linn, jonna, angelica och felicia. Var ett tag sen vi träffade tjejerna och det var riktigt mysigt må jag säga. Vi har snackat skit som bara den, käkat tacos tills jag blev spymät, Och tittat lite film. Kunde inte vara där så länge eftersom mamma o pappa jobbar i morgon så jag och angelica började knata hem vid halv tolv. Åter igen mycket trevlig kväll med massa skratt och skit, detta måste vi göra om!

Nu tänkte jag sätta på filmen Dear John som verkligen varenda människa verkar ha sett. Bara jag kvar då, och hoppas på att den är så bra som alla säger att den ska vara? I morgon ska jag upp ganska tidigt, dags och handla mina första julklappar och det är två dagar kvar, haha. Ska i alla fall till farsta med kusinen som jag inte träffat på jättelänge, ska bli kul. Hörs i morgon!
puss


Felicia suger.

Tjuulelu!
Sitter hemma med flisfis just nu. Vi ska snart rulla hem till Romina och linn tillsammans med Angelica, isabell och jonna också. Käka lite middag, kolla på film och tjocka oss lite granna sådär. Berättar om min dag lite senare ikväll när jag kommer hem. Hörs!


Hörs!

Nu drar jag på julavslutning!


den e bra. han bara försvann..




Julavslutning i morgon

I morgon, ja då har vi julavslutning. Äntligen lov och massa vila och ha kul istället för att plugga en massa. Ska bli så jäkla skönt rent ut sagt, är riktigt ritkigt trött varje morgon nu så det behövs massa vila kan jag säga er. Vi börjar klockan 11 i morgon i alla fall, pappa har fått äran att köra mig ända till skolan (eller han har blivit tvingad rättare sagt så mitt hår inte blir lockigt, haha). Vi ska ha samling först, sedan julbord och sen ska hela skolan till någon kyrka där vi ska ha våran avslutning. Undra vad jag ska ha på mig? nu blev det ju lite svårt... Inte för uppklätt inte men något lite finare, vi får se vad det blir.

Jag kommer sova gott i natt känner jag, hade väldigt svårt att somna igår men nu är jag trött och ska lägga mig och läsa ny vecko revyn, sätta på en ny rulle och sen slagga. Puss och kram.

Inte långt kvar till julafton nu..


Har precis tittat på film...

... Nu väntar duschen.


Help


Hjälp mig, har ni några bra filmer att rekomendera?


Bilder


Måndag

Hej på er!
Slutade som sagt tidigt idag, vi har bara städat i skolan alla klasser och vi fick uppgiften att kamma ut alla dosckors hår, haha men det gick snabbt. Direkt efter skolan följde Matilda med mig till globen, köpte en kräm och sen drog jag hem. Har precis varit ute och fotat lite vilket var ett tag sen. Ska bara förminska bilderna lite sen får ni se lite vinterbilder. Hörs!


Hey sexi

Sweet dreams!


Tröött

Jag har precis vaknat, har sovit ända sen jag kom hem.. Är så sjukt trött idag, har bara fått typ en och en halv timmes sömn inatt så det kanske inte är så konstigt. Jag ska käka lite middag nu och sen hoppa in i duschen tänkte jag. Imorgon börjar vi klockan 10, nice. Sen ska vi bara städa i skolan i morgon, göra rent salongen ordentligt och så tror jag. På tisdag har vi julavslutning i någon kyrka sen blir det lov. Äntligen!

Hörs!

Typ sådär lite snyggt.


Bakis tjej, hej hej.

Hej på er!
Trevlig kväll igår, vi hade tjejmiddag hos tjejerna och sen drog vi dit lite folk. Hade kul faktiskt, badade badtunna m.m och mycket trevligt folk! Lite minus bara... Min mobil följde med i badtunnan, R.I.P


Svar på komentar..

Iza om uppdatering kommer suga idag.:
Vart ligger den där hudkliniksgrejen någonstans och vad heter den?:) Skulle nämligen vilja göra det efter Jul.. Puss

Svar: Det ligger en liten klinik som heter Skinplan på Östermalmsgatan. Du kan ju gå in på deras hemsida o titta. Här!. Värt att testa! =)
puss


uppdatering kommer suga idag.

Godmorgon!
Sitter just nu nere i köket och käkar lite frulle men mamma och pappa. Vi ska snart åka till tapetaffärn och välja ut tapeter till mitt rum sen när jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen, raka benen osv och börja fixa mig inför tjejmiddagen. Vid 4 drar jag till tjejerna och och hjälper dom med maten och grejer. Kommer alltså inte uppdatera så mycket idag. Hörs!


Slappig kväll, skönt!

Godkväll!
Har precis kommit ifrån badet. Fan, det satt fint med ett långt varmt bad idag just nu när det är så kyligt både inne och ute. Tror jag låg i en och en halv timme nästan. Har lyssnat på lite chill musik, tänt ljus och kopplat av bara. Var faktist skönt att vara hemma idag tycker jag. Ska ju på tjejmiddag i morgon och så, så det kommer bli kul. Jaja hur som helst så har jag också hunnit med att smörja in hela kroppen med bodylotion, tränat och fixat lite andra saker så nu känner jag mig freeesh. Måste tyvärr plugga nu igen.. På en fredagkväll klockan halv tolv nästan haha, men det hjälps helt enkelt inte. Bara o köra igång.. suck.


Ser de inte ganska skönt ut ?


Lindor

Hejsan!
Vilken trevligt litet paket jag fick av mamma när jag kom hem från tjejerna... God choklad och jag som inte får äta sånt från och med idag enligt hudläkarn... Jag börjar på måndag, sen fan ska jag köra stenhårt. Inget godis!


Mot twinsen



Har inga direkta planer inför fredagskvällen som väntar. Ska i alla fall vara hemma eftersom jag inte är världens snyggaste i facet efter ansiktsbehandlingen. Nu ska jag i alla fall ta mig ut i snön och vandra hem till Angelica och Sophie.
Puss


Min dag.

Hejsan allihopa!
Har precis slängt i mig lite käk. Idag hade vi kort skoldag, hela två lektioner där vi kollade på film, nice men nej jag hade kunnat stanna hemma hellre. Slutade vid halv tolv ungefär och då drog jag och mötte angelica och några av hennes klasskompisar. Vi lunchade i liljeholmens centrum. Eller jag hade redan ätit så det blev smoothie. Efter det drog jag till hudkliniken igen. Var ju ett tag sen nu och gud så jag skämdes när jag kom dit eftersom min hud inte var i bästa skicka om man säger så. Jag ahr slarvat med maten vilker sätter sina spår och det var jag tvungen att erkänna för dom. Hur som helst gick det ändå bra. =)


Outfit idag


Tröja - åhlens  Jeansleggins - Gina


Lyckodag

Vi har haft besök i skolan idag, storfrämmande utav Filip och Jonas som är med i andra avenyn nämligen. Filip är ju våran lärares bror så hon kunde ta hit dom en dag. Var skitkul haha, har inte tittat på programmet förut men ändå, snygga och charmiga som fan i verkligeheten!! Gaah ja och matilda blev galna innombords. haha

Hittade bilden på google, dessa två grabbar och våran lärare i mitten =)

Jag blev var tvungen att kapa bort mig men titta Matilda haha!


svar på komentar...

Anonym om Övade lite igår.:
Kan inte du ge lite tips på hur man gör nåra frisyrer, som den fät t. Ex?? :)<3

Svar: Jo visst kan ja göra det. Just denna som du menar har jag gjort såhär med:
Delat upp håren på tre. En tjock mittlinje som sedan tuperas framifrån och bak. På sidorna slickar man sedan håren och nålar upp. Inte svårare en så! ;D

Anonym om Boooooomb:
Vad jobbar din pappa med :)

Svar: Han jobbar som platschef på Svevia (vägvärket som det hette förut). Håller på med vägar och sånt. Saltar,sandar och plogar på vintern. Fast det gör inte han utan han skickar ut folk som ska göra det. haha =)



Jag lever.

Hej på er!
Fan det har inte gått att logga in på blogg.se förens nu, jag höll på att bli riktigt förbannad där ett tag. Hur som helst har jag precis kommit från duschen. Jag ska smörja in mig och göra några situps sen berättar jag om min dag. Hörs!

Har fixat lite smaskens till mig själv.


Nu, plugga som gäller!


staaamm

Hej hej hej hej, hej på er!
Har precis slängt i min lite käk, kötbullar och mackisar. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag, titta ph och sedan plugga. Hörs!


Övade lite igår.


Svar på komentar...

Anonym om Jag och Flisfis.:
var har du köpt dom gaaaalet snygga shortsen??


Svar: Älskar dom verkligen själv också, tack! Dom är från Åhlens city i stan, dock var det förra i sommaren jag köpte dem..

stress stress

Hejsan gott folk!
Har precis kommit från duschen, asså jag har verkligen fullt upp nu sista veckan, känner mig sjukt stressad. Just därför blev det snabbmat idag. Mums!

Bea o pizza,


Never look back

Tråkig blogg idag men måste tyävrr säga godnatt nu.
Avslutar men en bild som vanligt, älskar dessa bilder som man hittar. so cute!




Laserturken



Kaos med han


Boooooomb

Vilket jäkla tjat det är om själmordsmombaren och att det finns fler som planerar nu m.m. Fan skit it, solen kan ramla ner och bränna oss? Nej jag skojjar lite nu, visst är det väl lite läskigt men allvarligt, det händer saker hela tiden. Tycker folk överdriver lite faktist, speciellt min mamma haha! Fick föresten höra att pappas jobbarkompisar hade fått åka och sopa upp alla inälvor och rester av självmordsbombaren idag och polisen sa att de bara skulle slänga det som vanliga sopor? Sjukt ju.




Måndag

Tjena tjena!
Har varit en lång dag idag, fast ändå inte så eftersom vi fick sluta vid 14.40 istället för 16.00. Pappa hämtade mig vid bussen, vi åkte hem och käkade och sen har vi varit iväg och letat nya garderober till mig. Jag ska nu plugga resten av kvällen tänkte jag men nu Ph!


Mys med tjejerna.



Då var jag hemma, hemma igen. Bastade hos twinsen och hade det trevligt med massa snack som vanligt. Har precis kommit från duschen hur som helst och ska sätta igång och plugga. Ny vecka i morgon och nu är det inte långt kvar tills lovet, just därför har jag sjukt mycket att göra i veckan för att hinna med det sista. Vill därför varna för dålig uppdatering i veckan. Nu sätter jag igång!
puss

Svar på komentarer...

Anonym om Wallmans salong:
Har du haft ätstörning? =(

Svar: Inte anorexi eller någonting sådant utan när jag var liten var jag väldigt smal och åt inte så bra, inte på grund av någonting utan de va bara så. Alltid när jag skulle sova hos kompisar och skulle käka där kunde jag inte för jag fick typ en oro i kroppen och mår illa, kan inte svälja maten för då spyr jag. Pappa har också dessa matproblem och vi båda har haft svårt att äta ute m.m. När jag åker utomland kan jag knapt äta alls de första dagarn och det är sjukt jobbigt för jag kan inte göra någonting åt det. Det har blivit som en störning och jag jobbar på det och har blivit mycket bättre sen jag var liten. Ibland kommer det och går, alltid när jag åker bort på resor...

Anonym om Jag och Flisfis.:
Var har Felicia köpt sin tröja? :)

Svar: Jag kommer faktist inte ihåg, släng in en fråga på hennes blogg ;)

Fullt upp

Äntligen hemma!
Eller jag sitter hos angelica och sophie just nu. Har tillbringat hela dagen på ikea, heron city och andra ställen för att titta på lite saker till mitt rum osv. Hur som helst... Igår drog vi på fest hemma hos alex, riktigt kul faktist och vid halv fyra drog vi hem till John och sov. Här är några bilder jag snodde från angelica som stod för fotograferingen haha.


Jag och Flisfis.



Fattar inte själv att jag lägger ut denna men vi måste ju bjuda lite på oss själva eftersom det inte händer allt för ofta. Innan vi drog ut igår i alla fall. =)


Svar på komentar...

Anonym om Data knas:
onepiecen som du provade ut, var var det nån stans? kostade den lika mkt i butik som på internet? du skrev ju att du var ca 170 cm så jag tänkte bara fråga vad det var för storlek du hade för den såg så där lagom mysigt stor ut. är också typ 170, därför jag undrar :) förstår om du tkr det är jobbigt att svara i inlägg hela tiden men om du inte vill det så får du jättegärna skriva här i kommentarsfältet för jag ska nämligen önska mig en i julklapp så jag är lite nyfiken. vore supergulligt :)

Svar: Onepiece har öppnat sin egna lilla butik på Mäster samuelsgatan 11 inne i stan, Ligger nära Pk huset. Jag är inte riktigt 1,70.. Några cm mindre (johanna rättade mig haha, ca 1,67/68) Men då rekomenderade dom M om man liksom ville ha den lite stor o skön sådär men jag tyckte den var för stor och de sa dom me så det blev en i S istället. Den som jag kommer att få kostar 1,500. Inga alls problem att svara här ;)

Data knas

Hej hej!
Jag har legat i sängen och degat fram tills nu, inte sovit men jag har varit så slö så jag har inte orkat göra någonting. Ska snart dra ner och fika, calle är här och ska fixa våran data som har pajat. Jag hoppas på gudarna att alla mina 1000tals bilder jag har där kommer att klara sig. Hoppas, hoppas! Lite senare kommer felicia hit och fixar sig, tror jag ska få locka hennes hår ikväll också =) Sen blir det utgång till kvällen. Hörs lite senare!
puss


Wallmans salong

God kväll!
Har kommit hem för ca 40 minuter sen ungefär och jag har haft det riktigt trevligt faktist även om det bara var vuxna typ på stället, några 20 åringar som yngst. Sen fick jag min ät*störning* som jag inte haft på länge så jag kunde inte käka så mycket vilket var skittråkigt. Satt verkligen och kämpade men nej illamåendet tog över. Showen hade abba tema, och det var great! Duktiga artister och våran servetrice han med, han kom från Australien och hade bara bott här i 7 månader, as grym på svenskan redan! På tal om ingenting liksom, haha nej men det va kul. Satt med ett jätte trvligt par också och snackade hela kvällen i pauserna.


Nu drar jag, Ha en trevlig kväll ni andra också !


Kavaj - H&M  Klänning - Nelly.com  Skor - Farsta c, minns inte namnet  Kappa - Zara


Gott nytt jul - Sean banan



Haha hiss eller diss? Vad säger ni ?


Mycket mat ikväll!


(Bild från i sommras)
Ikväll blir det utgång med mamma, haha. Vi ska ju på wallmans salong, tre-rättersmiddag och show samtidigt. Ska faktist bli kul. Ska hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig så jag blir fin tjej. Ska fixa mamma om jag hinner också. Hörs!


Svar på komentar..

Anonym om skräck i mig.:
jättefin blogg! tänkte bara fråga: har fattat att du går på plusgymnasiet och tänkte bara höra om du skulle kunna berätt alite om hur det är där och så. vore jätteintressant för jag ska välja gymnasium nu till nästa år. hur kommer det sig att du valde just det? och sen undrar jag hur lång du är. kramis :)

Svar: Tack tack! =) Det var faan va ni undrar om gymnasiet då och visst, jag förstår er som nu ska söka snart. Har berättat tusen gånger typ haha men nu kör jag en sista gång så får ni lite info. =) Plusgymnasiet ligger vid Liljeholmen nära vattnet. En lite skola på just nu ca 120 elever. Vi har tre program... Stylist, Sam och Spa (kommer kanske få två nya till våren). Själv går jag stylist vilket är superkul, verkligen! Vi har en egen salong på skolan där vi arbetar och så och vi har även öppnat den så kunder får komma utifrån och boka tid och få styling. Vi får hålla på med hår (uppsättningar m.m), smink, och kläder som passar till, färgskalor m.m. Såklart har vi vanliga ämnen också som matte, svenska, engelska, datateknik, försäljning o survice, arbetsmiljö och säkerhet m.m. Vi har arrangerat två modevisningar än så länge och vi ska nästa år delta i en sminktävling och tävla ensamma. Vad mer behövs vetas? Bra skola, super rolig utbildning!

Jag valde detta gymnasium eftersom att de hade stylist, just det som jag är intresserad av. Älskar att sminka och fixa på andra och sedan fota (ska ta extrakurs i de när jag blir äldre). Gymnasiet var också nytt när jag börja så det skulle helt enkelt bli en ny start för mig. Skolan verkade bra när man läste om de som gick i Göteborg osv så jag valde detta och jag ångrar mig inte! Jag vet inte exakt hur lång jag är för det var ett tag sen jag kollade men skulle tippa på 1,70 nu =) Kram på dig !


Min underbara klass!


Piece

Hej gott folk!
Har precis kommit hem från stan. Vi hade ju bara ett prov och luciatåg idag sen så slutade vi klockan 10 redan, riktigt skönt med tanke på att jag skulle gå en sväng i stan efter. Mötte även mamma på hennes lunch och prövade ut en 'One Piece' som jag vill ha i julklapp. Jag diggar verkligen dom, så sköna när man ba ska ta det lugnt hemma o så. Denne är min favorit.


skräck i mig.

Blev en till liten film för mig och mamma så nu kommer jag inte kunna sova. Jag har börjat blivit ritkigt rädd när jag tittar på skräckisar, de som jag såg idag asså.... jag är rädd, hehe. Aja har inte orkat och haft tid till uppdatering idag men det blir förhoppningsvis i morgon. Slutar ju vid 11 redan så vi hörs!
puss o godnatt.


Filmdags!

Hellooo!
Har precis käkat och innan de var jag hos felicia. Direkt efter skolan följde jag med henne till solakuten och sen vidare hem till henne. Mamma sitter och väntar på att vi ska sätta på en film hon hyrt så vi hörs senare. Dålig uppdatering idag, jag vet!
puss


Smoke some weed.

Sådär!
Då var jag nyduschad och har precis bäddat ner mig i sängen. Ska sätta igång att öva på mitt JÄTTE stora tal som jag ska ha i morgon... Nervös är jag asså! Måste läsa lite i boken min också och skriva en önskelista som jag säkert ändå inte kommer orka göra ikväll. Jag får väl inga klappar då.. :/ Aja ska sätta igång, säger därför godnatt o hörs i morgon.

Förslag? Vad önskar ni er i julklapp?

Måste göra en önskelista ikväll så jag får någonting till jul, haha. Vad ska jag önska mig ? :O



Någon som vill dela med sig av vad ni önskar er?


Hoppa utan häst.

Hej alla snygga läsare!
Ridningen idag gick mycket bättre än förra veckan förutom att jag flög av. Haha var år sen jag trillade av. Jag kom i högt tempo och min häst tvärstannade framför hindret så det blev att jag hoppade hinret själv. Har lite ont i rumestumpen nu men de e ingen fara inte. Ska käka lite middag nu sen blir det duschen, plugga och ph.
puss


Disco

Hej där !
Har precis kommit hem ifrån skolan. Ganska så kort dag idag... Började egentligen 9 men jag försov mig, eller försov mig med flit för jag orkade verkligen inte stiga upp ur sängen i morse. Var i alla fall i skolan halv elva, hann vara med på salongen en timme och sen hade vi lunch. Efter lunchen tittade vi på film, hairspray! Jätte gullig film tycker jag. Haha när filmen var slut blev det party i klassrummet. Jag har nog aldrig garvat så mycket. Vi hade riktigt hög musik och våran lärare shakeade som bara den tillsammans med oss elever! Underbar klass vi har asså!

Jaja jag ska slänga i mig något smått att äta, byta om och sen rulla till stallet. Hörs när jag kommer hem!


Out there

Jag har nyss kommit ur duschen. Ska kissa, borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket och läsa min svenskabok som ska vara klar om två veckor. 200 sidor kvar.. suck. Aja Vi hör i morgon på kvällen, om jag inte hinner slänga in något inlägg innan ridningen .
Sov gott!


Snyggt!


svar på komentarer...

Anonym om Tankar om att lägga ner?:
men du slutar alltid när det gå bra och när du bloggar regelbundet..varför förstöra allt igen?
Svar: Jag vet... får väl köra ett tag till då. men kom med lite förslag så det blir intressant att titta in här då! =)

Anonym om Detta fick det bli till middag!:
är sophie frisk nu? :D
Svar: Nej det är hon inte men hon är på bättringsvägen och får därför komma hem på permisioner :D

Detta fick det bli till middag!

Nu drar jag med sophie och solar!
puss


Outfit tis

Hej på er!
Har nyss kommit hem efter att ha varit i skolan och med pappa och handlat. Ska snart dra mig ner till köket och fixa lite soppa till mig eftersom mamma inte är hemma och lagar mat, haha. Ska först tvätta av sminket lite snabbt för att sedan dra och ta en 20 minutare efter maten. Här är en dagens outfit i alla fall:


Tankar om att lägga ner?

Jag funderar på att sluta blogga... Har liksom inga intressanta ideer att komma med, tips kanske vore en lösning?


Lovely pic

 


Godmorgon!

Godmorgon, jag har precis vaknat!
Skönt att sova ut för en gångs skull. Är jus om sagt ledig idag. Snar är det dags att hoppa upp i alla fall, fixa lite frulle och sen sätta igång med pluggandet. Vad mer ska man hitta på idag ? Några förslag kanske? Aja vi får se hur det blir. Inga stora planer för dagen som ni märker. Vila, ta det lugnt.

som en liten unge.

Jag ligger här i sängen och bölar som en liten unge. Åh, klarar inte av när filmen var så sorglig i slutet, hehe. Aja nu ska jag försöka sova, godnatt.!
puss


Plaaans for this week


you and me

Godkväll på er!
Jag har precis lagt mig i sängen, ligger och lyssnar på lite mysig musik sådär och värmer mig under mitt mysiga tuntäcke. Jag pallade inte dra ut ikväll så det blir en filmkväll som jag sagt tidigae idag. Har laddat ner lite filmer så jag ska snart dra igång en tänkte jag.


The Black Eyed Peas - Whenever


Kommissarie Späck -

Angelica gar nyss dragit här ifrån. Det blev lite film eller tv eftersom filmen var så sjukt jäkla dålig!!! Se den inte ! haha


trött tjej

Tju!
Ligger i soffan just nu, har precis vaknat. Är så sjukt jäkla trött sen igår. Till en början drog jag och mötte felicia, fredde, freppan, micke o linus. Vi drog på nån fest vid dif och sen lite senare till något annat där de va skittråkigt. Klockan började närma sig halv fyra så vi rullade hem till John och sov. Skönt så fick jag skjuts hem vid tolv och sen dess har jag sovit. Tror det blir en tupplur igen, käka lite middag, tänke ringa angelica och sen ha filmkväll. Godnatt !


Snart väntar duschen .

Hejsan svejsan!
Ska snart hoppa in i duschen tänkte ja, blir utgång ikväll också om vi hittar någonting som verkar kul. Sitter hemma själv just nu så jag har redan börjat pimpla lite. Ny grej för mig: minttu och oboy, var lite osäker innan jag smakade men fan va gott det var! Smakar som marianne godis fast flytande. Mmm, jaja hör senare!


två bilder fråg igår.


Lördag

Hej på er!
Har precis fixat mig lite smått, ska nämligen iväg till västerhaninge med mina färldrar och titta på någonting o fika en snabbis. Efter det ska jag och Felicia o titta på grabbarnas match. Btw, igår kom felicia hit, sen lite senare drog vi till alex en liten stund och senare på krök hos sebbe. Jag drack inte ens mycket igår men fan va jag har haft ont i skallen hela morgonen och mått illa. Ikväll blir det utgång igen i alla fall... Och i morgon. Jaja hörs i eftermiddag!


Ja, jag vet att jag ser lite skelögd ut men såhär ser jag ut just nu i alla fall.


Så kuul!

Fan att jag missade globen i år, ville verkligen gå! Haha gynning =)


lista

Eftersom jag inte har något speciellt för mig:

Kontakten med min "kvinnliga" sida:
[ ]köpt en hårfön (lånar mammas)
[x]sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut
[x]följt med som smakråd vid en shoppingrunda
[x]pratat känslor... nykter
[x]skrattat under en romantisk komedi
[x]berömt en person av manligt kön för sitt utseende
[x]ringt upp en person utan konkret syfte
[x]funderat på namn åt mina barn
[ ]insett storheten hos barbra streisand
[ ]lyssnat på en skiva främst för att personerna i bandet är snygga
[x]smakat cosmopolitan
[x]sett ett avsnitt av "sex and the city"
[x]sett två avsnitt av "sex and the city"
[ ]känt mig sugen på en kopp te (hatar te)
[x]känt glädje över att få blommor i present
[/]gjort någonting romantiskt på eget initiativ
[x]blivit arg utan anledning
[x]gråtit efter 9 fyllda år
[ ]brytt mig om hm:s val av modell
[ ]insett storheten i linda skugges krönikor
[x]kramat en kille
[x]dansat

Kontakten med min "manliga" sida: [ ]ljugit om hur mycket jag har druckit
[x]ätit en blodig stek
[x]läst en biltidning
[x]framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap
[x]styrketränat
[ ]fortsatt prata med en person av kvinnligt kön även efter det att hon visat sig vara tråkig, enbart på grund av att hon var snygg
[x]sagt att något, som var på gränsen att få mig att gråta som ett spädbarn, inte alls gjorde ont
[ ]tillbringat en hel dag, enbart betraktandes sport på tv
[x]lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det
[ ]läst en bok av jan guillou
[ ]läst ett nummer av slitz
[x]dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad
[x]känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza
[ ]gått på en ulf lundell-konsert
[x]använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person
[x]diskuterat bröst
[ ]gjort lumpen
[x]känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning
[ ]känt mig häftig över att åka jättefort i en bil
[ ]enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar
[x]lagat någonting på egen hand
[x]skrikit "kom igen nu gubbar" på fotbollsplan (gamla härliga tider med fotbollen)
[/]tävlat i att dricka öl
[ ]påpekat hur otroligt bögiga westlife eller annat valfritt pojkband ser ut

15,5-13,5. Det var ju nästan jämt ju, men mest kvinnlig. :D

Don't

Det är jobbiga stunder.


.

Anonym om Jäkla piss skit!:
ditt hår är ju typ orange?

Svar: Ja? och jag har aldrig gillat det?

Cp

Jag har inte ätit middag en och det tänker jag inte göra heller. Är så jäkla sur på allt och lessen för den delen också! Godnatt^


Här är håret.. :'( (ljusare i verkligheten)

Svar på komentar...

Anonym om Jäkla piss skit!:
Visa hur hårt ser ut, kanske det är fint! :) Och vart klippte du dig?

Svar: Vet inte om jag vågar lägga ut bild haha och nej tro mig... Det ser verkligen inte ens okej ut. Jag som hade fått så långt hår.. :/ Jag klippte mig på Hår 3000 på Birger Jarlsgatan.

Modevisningen på skolan.

Vi har haft modevisning på vårat öppna hus idag. Temat på modellerna var olika årtal ex 1960.. osv. Här är fyra av modellerna:


Jäkla piss skit!

Tjo!
Inte så glad tjej här inte. Vafan mitt hår är typ till öronen? Till att börja med... Direkt efter skolan drog jag till frissören och gjorde en avfärgning för att få bort det där svarta*. Jag har nu blivit orange/brun. Har även klippt mig och det blev ruskigt kort!! cp!!!!!! Det är jätte fult, jag vill inte visa mig mer, färgen är det absolt värsta!.!!!!!!? Dagen innan julafton ska jag tillbaks och lägga i blonda slingor. Vad ska jag göra fram tills dess då? gå med håret instoppat under mössa och aldrig ut på helgerna mer, kuuuuuul som fan?



Hur som helst var det en mysig salong, hade massage i ryggen när det blev tvättat till och med.


Torsdag morgon

Godmorgon!
Har precis börjat, satan va kallt det är ute idag!
Nu ska vi förbereda inför modevisningen idag , hörs!
puss

Love the X-mas music ! ^

I Don't Wanna Spend One More Chistmas Without You

Last Christmas

All I Want For Christmas Is You


Sista dagen..

I morgon är det sista dagen som mörkhårig. Jag ska till frissan klockan 3 och klippa mig och göra en avfärgning. Hoppas på gudarna att det inte blir orange (det ska bli ljusare) eftersom jag inte får göra slingorna (blonda) förens efter 3-4 dagar..



Önska mig good luck!

My day

Hej hej!
Asså känns inte som jag har tid för datan längre nästan... Idag har jag haft det jäktigt som vanligt med andra ord. Efter skolan skyndade jag mig till modevillan och mötte felicia en snabb snabbis sen kom pappa och körde mig till stallet. Satan, det har ju varit så sjukt kallt ute idag -18 !! Brrr. Ni kan ju tänka er hur kallt det var att rida i det med tunna ridbyxor och allt. Vi hade hoppning idag, gick väl sådär. Fick rida Pamir som jag inte gjort på typ 4 år, haha intressant va ? =) Nu ska jag titta på ph btw.
puss

Bildbrist så det får bli en gammal bild. Erik o ja.


Dusch.

Har för en liten stund sen kommit hem från stallet, ska hoppa in i duschen nu. Seee Yaah-!

Svar på komentar...gymnasiet

Anonym om Maaatilda o Amaaanda:
Kan du inte skriva lite mer om gymnasiet du går på? Och har tjejen i brunt hår någon blogg? :) Pratade med henne på gymnasiemässan, haha! Och funderar faktiskt på att börja där... Men hur "bred" är linjen, om man skulle ändra sig i framtiden, alltså pluggar man många ämnen och så? Eller är de mest frisör/stylist grejer?

Svar: Ja, vad vill du veta? Jag tycker att jag har berättat många gånger om mitt gymnasium nu men men... Gymnasiet ligger i liljeholmen nära vattnet. Själva skolan är liten.. Vi är 120 elver just nu ungefär tror jag och vi har tre program. Stylist, Spa och Sam. En spa och en sam klass och tre stylistklasser. Skolan är bra tycker jag, bra lärare och sådär sköna människor ni vet och min klass är underbar. Det ända som är lite dåligt är matsalen som är så liten och det serveras inte alltid så bra mat. Sen det där om ' linjen är bred'? ... Eftersom detta är en yrkesinriktad utbildning så är det mycket fokus på salong som jag uppfattat det. Vi har tre ggr i veckan sty-lektionerna: 3 h, 2 h och 2,5 h tror jag det är.? Jag kan inte riktigt det där med ämnena utan det blir nog mer i tvåan.

Tjejen med brunt hår = Matilda, jag vet faktist inte om hon har någon blogg.. :P haha


RSS 2.0