In i dimman*



Hejsan hejsan!

Valborg idag, överskattat som fan men vadå? skit samma. Jag har i alla fall kommit från duschen och håller på att packa min väska för att sedan dra hem till Felicia och fixa mig inför kvällen där. Har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig idag, nu blev det riktigt jobbigt. Inte nog med det så har jag sjukt ont i magen, min magkatarr har kommit tillbaks tror jag.. Jaja kommer antagligen inte uppdatera något mer idag så ni får ha en trevlig valborg allihopa! puss puss


Chillkväll

Godmorgon Godmorgon!
Jag har nyss vaknat, morgonpigg som vanligt. Romina ligger fortfarande och sover på mitt rum men nu är det dags att väcka sömntutan för jag ska iväg till stallet om en stund. Gårkvällen blev lugnt. Jag och rommis åkte och köpte massa gott och laddade ner en film, efter det somnade vi.


2 bilder från idag

hahahaha... söt.


det kanske inte ser så gott ut...

... men fan va jag är grym på smaken! muuuuums


Kocken mickis

Hejsan hejsan!
Fin dag idag igen och det är fredag, jävla härligt va!? yes de tycker jag. Just nu ligger jag ute i solen hemma på tomten och pressar som vanligt. Slutade halv tolv idag så då åkte jag direkt hem och sen dess har jag legat här ute. Om en liten stund ska jag ta moppen och handla, ikväll är det nämligen jag som ska laga maten här hemma och göra en god middag tills mamma och pappa kommer hem. Kommer göra en god kalkongryta med ris, hoppas bara att jag gör den lika smarrig som där jag smakade den... det återstår att se helt enkelt. :)


my head

Hej hej!
Egentligen orkar jag inte blogga nu, jag har varit i full fart hela dagen. Efter jag slutat skolan drog jag till stan en snabbis sen tillbaks till skolan, sminkade camilla, träffade dregen och sen drog jag, elina och amanda och käkade middag. Efter de började jag rulla hemmåt, nicke kom och hämtade mig vid bussen och jag drog till Romina där även kemo, surre och adam var. När de dragit så kom isabell och hon, jag, rommis och loco har bara chillat lite sådär.

Nu ligger jag i sängen helt död, ont i huvudet som fan, tittar på bb och sen ska jag sova. puss puss


stockholm

Hej hej!
har precis haft engelska redovisning, gick sämst... oväntat? nej inte dierkt. Tänkte bara uppdatera med att säga att jag kommer hem sent idag eftersom vi har öppet hus på skolan och jag ska sminka camilla. Slutar i alla fall om 6 minuter och då drar jag och kikar runt i stan ett tag. Hörs ikväll!
puss puss


plugg och mask

Ligger här i sängen med en riktigt kletig ansiktsmask och pluggar, duktig jag är!


Planer för resten utav dagen...

* Åka till stallet och rida om 3 minuter.
* Hem och duscha.
* Käka.

* Ringa Felicia & Julia FÅR INTE GLÖMMA!
* Plugga
* BB
* Sova

Nu rullar jag till stallet puss puss

2 stycke

Anonym om Gårdagens:
du som gå stylist, skulle inte du kunna förklara i ett inlägg lite olika sminmtips och hur man gör illusionen av större ögon? :) och hur är egentligen plusgymnasiet som skola tkr du? funderar på att börja där fast en annan linje men är lite osäker.
det vore kul men en frågestund förresten!! :) kramis
Svar: Om jag ska vara ärlig så har jag inte direkt lärt mig sånt där med tips, eller jo lite så visst kan jag göra ett inlägg om någon dag. (påminn mig om jag glömmer!) Skolan är faktiskt bra tycker jag, eller just nu går det väl sådär med lärarna och så... Vissa har slutat och det har kommit nya osv som kanske inte är så jättebra direkt men själva linjen som jag går är skitkul i alla fall! tror säkert att de andra linjerna är bra också! :)
Ja, kanske ska köra på en frågestund någon dag så ni kan ju börja fundera ut lite frågor så länge. kram

Anonym om Mitt nya liv:
vad gör man i tylösand , asså vad bor man och hur länge ska ni vara där
Svar: Vi åker för att umgås bara tjejerna, träffa nya människor, festa, sola, bada och ta det lugnt och komma bort från allt här hemma i en vecka. Eftersom Julia har släktingar där får vi hyra ett hus billigt när de inte är där och det ligger i Haverdal. Sen är det bara att ta buss till Tylösand och stan osv. Finaste stranden!


Today's


Mitt nya liv



Största ångesten för allting jag stoppat i mig idag, helt sjukt vad jag har käkat. Jag måste verkligen bli av med mitt sötsug, det är inte bra asså. Från och med nu ( för 10000000 gången ) börjar jag åter igen mitt nya liv. Köper nytt gymkort på torsdag och börjar köra tre gånger i veckan + ridning 3 gånger i veckan. Det räcker med en portion till maten och grönsaker och vatten till. Ska även försöka gå lite kvällspromenader om jag hinner.

Nu jävlar ska jag komma i bra form! Nu jävlar har jag bestämt mig. NU JÄVLAR!

Bokat, hämtat och klart!

Då var tågresan ner till Halmstad i sommar bokad och klar. Åker dit med brudarna Julia, Sophie, Felicia och Angelica. Fan va nice det ska bli, tylööösand!


Beautiful People




Ansiktsmålningar

Hej !
Har nyss kommit hem från skolan och sitter nu och käkar tzatziki och bröd, sjukt gott. Veckan startade inte bra med tanke på att vi inte hade någon lektion på morgonen och jag suttit och åkt till hornstull i onödan när vi skulle börjat 12 istället. Blev så sur så jag åkte hem, solade en timme, käkade och drog tillbaks till skolan senare. Btw så har vi sysslat med detta idag:


plusgymnasiet

Skola i morgon igen, fan jag orkar verkligen inte... Jag som haft det så bra på lovet, har gjort mycket saker för en gångs skull och inte bara degat och varit tråkig. Ligger i alla fall nerbäddad i sängen min nu och tittar på bb sen blir det dags att sova. Säger godnatt nu, puss puss.



Isabell och jag, jävligt deppiga haha

Min kväll

Det blev ingen joggingtur utan istället åkte jag iväg med mamma och pappa och käkade ute. Blev en pasta carbonara för min del med en rå ägg-gula på, så sjuuuukt gott! Efter det drog jag hem och ner till berget med sophie en liten stund. Sophie tokunge badade, fattar inte att hon klarade det haha.


Ut och jogga

Hello!
Har precis kommit in från det stekande vädret. jag pallar inte ligga och pressa längre asså, de är så varmt så man blir ju helt slut haha. Men jag ska inte klaga, det här är ju underbart! Tänkte att jag skulle sätta på mig träningskläderna nu och dra ut på en joggingtur bara för omväxlingens skull. Hörs!


chill Söndag

Hej hej!
Har för en liten stund sen kommit hem från linus där även jerre, sebbe, alex, felicia, carro, angelica och sophie tillbringade kvällen nu i slutet. Till en början drog vi tjejer ner till berget och tände en brasa och snacka lite skit sen drog vi som sagt till linus och chilla nere vid bryggan ett tag. Det är fan lite kallt på kvällarna en då fast de är så varmt på dagarna. Jaja sista dagen i morgon då som man är ledig. Känns förjävligt att börja skolan på tisdag igen, jag orkar verkligen inte.! Sen att jag har haft saker att göra på lovet... hur har det gått med det egentligen? har inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig så ni kan ju bara gissa hur morgondagen kommer se ut.. suck. Jaja, jag är ganska trött, ska tvätta fejjan och borsta gaddarna sen ska jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon!
puss puss


snabb update

Godkväll!
Jag sitter hemma, väntar på att felicia ska komma till modevillan så jag kan åka och hämta henne. Ingen aning om vad vi ska hitta på idag, träffa carro men sen får vi se hur det blir senare. Hörs!

Some like it hot

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att vi hade besök. Kusinerna, moster och hennes kille och min morbror var här. Vi käkade middag, satt ute och grillade och sånt där. Det var ritkigt trevligt och maten smakade super! På kvällen sen drog jag och mötte Felicia och sen åkte vi hem till Linus och tittade lite tv. Här är några bilder i alla fall =)


Pizzzzza

Hej hej!
Har precis kommit hem från mias där jag och tvillingarna käkade pizza. Sen kom även flisfisen också. Skönt väder det är asså så man ska ju passa på att sitte ute.


Gårdagens


Som jag sen så länge hade kvar


willys 18-årsdag

Godmorgon!
Ganska så sliten idag. Igår firade vi willy som fyller 18 idag, GRATTIS vännen! Hade det i alla fall jättekul men tog en taxi hem vid två för att det blev lite för mycket så jag orkade inte vara kvar. Här kommer lite bilder.


4 dagar med sol...

... Det börjar ta sig.


torsdags..

Hej på er!
På dagen igår träffades vi tjejer hemma hos Angelica och Sophie, solade, fixade en sallad, grillade och hade det jättemysigt i solvädret. Efter vi käkat drog vi hem till Romina, duschade, fixade oss och käkade middag. Lite senare på kvällen kom grabbarna dit och vi krökade till lite. Sov även kvar där sen och gick hem vid tolv i morse. Här kommer lite bilder för jag orkar inte skriva så mycket mer haha.


älskar min uppdatering

Godmorgon!
Angelica och Sophie väckte nyss mig och drog hem så nu ligger jag ute i rominas stuga helt själv.. lite lässkigt så jag kan inte somna om. Hade i alla fall en super dag hela gårdagen och kvällen, jättemysigt verkligen. Jag berättar mer sen när jag kommer hem. ska väl försöka sova ett tag till nu med tanke på att de blir 18-årsfest ikväll.. vi hörs! puss puss

movie time

Hej hej!
har för 20 minuter sen kommit hem från Romina där även linn,felicia,carro,surre,nicke,nikke,månson,kemo och adam var. Chillade lite sådär, nice. btw mår jag mycket bättre idag, eller bättre och bättre, jag känner mig inte lika hängig så de e skönt. Ska nog bädda ner mig i sängen nu, slå på en rulle och käka lite gott i gott. Hörs i morgon. puss puss


Klicka hem


a and s

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till tvillingarna, hörs!


Hästbilder


mår inte bra asså

Hej hej på er!
Sitter med mamma i köket och snackar. Romina, Isabell och tvillingarna har nyss dragit här ifrån. Var så kallt ute så vi fick för oss att basta ett tag, hur skönt som helst eftersom jag är sjuk. Tyvärr så orkar jag inte inte lägga in bilderna idag, är alldeles för trött för det. Jag måste bli frisk! Hejdå.

Smakprov

Ridningen gick bra idag, det är så kul att det bara går bättre och bättre. Cross har verkligen förändrats, ingen åsna längre haha. Blev en massa bilder som jag kommer lägga upp senare också.


Tisdag morgon

Godmorgon!

Sitter hemma, ute i solen och myser med lite frukost. Fortfarande helt täpt i näsa och ont i halsen men det börjar bli bättre. Idag ska jag till stallet och till gymmet, mer en så är inte planerat. Hörs!


- - -


My head

Har verkligen inte orkat uppdatera någonting idag, helt slut i kroppen men ändå har jag gjort massor med saker. Min dag började med att ligga ute några timmar i solen, stekte som fan med andra ord. Lite senare drog jag till tvillingarna och sen vidare till trollbäcken och köpte lite läsk och sånt o satte oss i solen ett tag. Yttligare lite senare drog vi till mig, jag, angelica, sophie, julia, carro och romina. Snackade en massa skit, tittade på massa gammla bilder osv, drog även till mias och käkade pizza. Nu på kvällen har jag varit hos romina, kom dit lite folk men eftersom jag typ blivit sjuk så drog jag hem nu, orkade liksom inte. Nu ska jag krya på mig lite och se om jag blir piggare tills i morgon. Puss puss




sjuk

Ursch, hemskt. Jag har blivit sjukt. Näsan bara rinner och täpper till så jag inte kan andas och halsen gör så sjukt ont. Bra tajming också. Ligger i alla fall i sängen just nu, har precis vaknat och nu är det dags att ringa ett viktigt samtal. Wish me luck.


suris

Hejsan!
Jag orkar inte skriva så mycket jsut nu. Är så grymt förbannad! har kommit hem för ca en timme sen, drog till drevan med felicia och carro och snackade lite skit... sen blev min kväll förstörd och jag drog hem. suck, aja skitsamma ligger i alla fall i sängen och tittar på bb just nu. hörs!

Två bilder från berget, mys mys


Bi.ki.ni

Sen senast har jag varit en sväng förbi romin och elin, snackat en massa skit och suttit i solen. Här även varit förbi linn och nu ska jag börja rulla till isabell. Blir chill ikväll, och de kan verkligen behövas eftersom jag inte fått så mycket sömn de tre senaste dagarna. Det blir myspys helt enkelt. puss puss


Min helg på bilder


Solar



Hej på er!
Dålig uppdatering, yes jag vet. Jag ligger i alla fall ute, ute i och solar såklart! Det är så varmt och skönt ute så man måste ju passa på. Börja jobba med brännan liksom haha. 


Mina fräknisar har börjat titta fram.

Har för en liten stund sen kommit hem från stallet och jag är så glad. Det går så sjukt mycket bättre med ponnyn nu, så kul! Ridit ute i bara linne med sötnos danni idag, så mysigt. Jaja jag ska hoppa in i duschen nu och sen börja fixa mig för att sedan dra till isabell som har fyllt år och bjuder på middag. Hörs!


sun is^^ shining

Ååå, vilken härlig dag! Nu blir det stallet.


Fin dag

Godmorgon Godmorgon!
Jag har en paus i mitt solande, satan va skönt det är ute, känns nästan som sommar när man ligger ett tag. Igår blev det lite stressigt på kvällen... Jag fixade mig, drog hem till Felicia och Julia och sen drog vi till Dalrö på lite krök. Det var trevligt och så och vid tre fick jag skjuts hem utav Fredde, var väl hemma vid halv fyra ungefär och då blev det att sova direkt.

Nu ska jag i alla fall slänga i mig lite av gårdagens resten som btw var supergott! Vid halv 2 sen bär det av till stallet. Hörs!



Mästerkocken själv har fixat! :)

Snaaaabbbt

Jag hinner inte uppdatera mer idag, fick det skitstressit nu och ska packa väskan för att rulla iväg på fest. Vi hörs i morgon. puss puss Ha en bra kväll!


Underbara väder!

Då var jag hemma från skolan igen då, FREDAG! satan va skönt och nu är det lov igen, as nice! Lovet börjar ju bra i alla fall, riktig underbart väder ute. Skulle egentligen vilja tvätta bort sminket och gå ut och lägga mig ett tag men ska ut på en promenix med romina och linn istället. Blir nog en långpromenad med tanke på vädret som sagt. ÅÅÅ, det är så underbart. !!



Lilla (stora) ninen min sitter i alla fall och solar och snart somnar.., haha söt.

Några bilder från igårkväll


Give me summer


tröööött

Godmorgon!
känns nästan som att man är bakis, kom hem vid halv tre igår och har sovit 3 timmar.. Sitter nu i skolan, sjuuuuukt trött. Synd att jag har så mycket att göra på lektionen... sweet dreams.



just nu..

smygpremiär, nu blir det nattbio


Stor salong, mycket folk

Bion är nästan fullbokad inatt. kuul =)


Nu dags för sminket


så ser min kväll ut

Har för ett tag sen varit på gymmet med Romina och även isabell kom förbi en stund,
träningen gick bra bra!  Nu ska jag gå och vila ett tag i min sköna stora säng.
Ska nämligen på nattbio ikväll med någre coola brudar så jag kommer väl vara hemma vid klockan 3 inatt.
Kul att jag har skola sen också och måse upp tidigt i morgon, jag kommer vara så sjukt trött.
Jaja ska försöka vila lite nu som sagt, sen om en timme blir det duschen och sen börja fixa sig.
Vi hörs! puss puss

Torsdag

Hej hej !
Har precis kommit hem från skolan. Smart jag är och glömmer moppenycklarna i moppen nere vid bussen i morse så vem som helst kunnat ta den, var och mötte pappa som var säll och hämtade dom nyss, haha. Ska snart bege mig till gymmet med Romina i alla fall, vi hörs sen!

Dagens:


fuck of


Jag fattar inte varför det ska vara så jävla svårt, vad fan är problemet med dig !?


säger godnatt nu

Blev ett dubbelpass på ridningen idag, först lektion och sen sofias ponny. Var väl hemma vid halv 8, duschade och nu ligger jag i sängen helt sluuut i hela kroppen. Käkat som ett svin har jag också gjort, så jag är proppmätt och har nästan ångest för magen är så stor. Ligger och tittar på BB och ska sen plugga lite sen blir det sleep time. Jaja, vi hörs i morgon eller nått. puss puss


Lilla Lady

Har precis bytit om till stallkläderna och ska ta moppen nu till stallet. Här har ni någonting att lyssna på:



Den e ju skön ju

Heey hoe, grrr

Då var jag hemma från skolan igen. Rolig dag vi har haft idag, som jag skrev förut idag så hade vi clowntema på sty-lektionen. Här kommer lite bilder.


Tema

Tema clown på sty-lektionen just nu. Sweet.

Mot Skolan

Godmorgon!
Nu rullar jag till skolan.


Lovely


Grattis gumman <3


Resten utav veckan.


Godaste!


Precis kommit hem

Hej på er!
Har precis kommit hem från skolan, ganska så chill dag idag. Vi har jobbat lite med ansiktsmålningar, (extrema) och jag har fått mina fransar färgade och lite sånt småpyssel med naglar osv.

Amelie's coola grej:


Jag gillar den!

 

Robbie Williams - Shame


My Bad day

Måndag idag, fullt upp hela dagen som alltid på måndagar. Började morgonen med att komma försent, först försov jag mig sen hittade jag inte mina nycklar så var riktigt irriterad på morgon. Hela dagen i skolan har även varit skit. På sty-lektionen skulle vi sminka åldersminkning för första gången, det gick riktigt jävla dåligt så jag sket it och blev arg och glodde på de andra hela lektionen. Engelskaprov lite senare vilket också gick skit, tveksamt om jag får G nu... Det ända positiva med min dag var mitt utvecklingssamtal där jag bara fick höra bra saker! toppen!

Direkt efter mitt utvecklingssamtal så svängde vi förbi john och hämtade mitt kort sen vidare direkt till gymmet med Romina. Är sjukt trött nu och ligger i sängen o tittar på bb. konstigt inlägg de här blev nu men men, vi hörs! hoppas ni haft en bättre dag.



Går inte att vrida bilden men Elin blev ju en liten gammling i alla fall.



Happy Halloween, haha

Hej hej


Celda 211

Ligger just nu i sängen och har precis tittat på film. Tankade hem en film som vi började se hos linus i morse eftersom jag inte hann se så mycket och den va fan bra, hemsk men bra! Btw så är jag jätterädd, mår skittdåligt. Har jätteont i magen, riktigt ont som när man skadat sig och sen ligger jag och skakar.. jag vet inte vad de är. Ska sova och hoppas på att de blir bättre. Godnatt


Shameless

Tumblr_lj34a9h2lo1qhr48yo1_500_large

Hello*
Drog till sophie en sväng o nu har jag invigt moppen för i år och kört ner henne till bussen, haha. Börjar bli sommar snart känns det som, de e nice. Är tjockt me trött nu, höll nästan på att somna hos sophie så det blir en liten tupplur nu för min del. Ikväll = tat lugnt, bada bubbel, plugga och äta en riktigt god middag med min familj. Vi hörs senare snyggingar. puss puss


Taxfree

Mamma har varit i tallin, snäll hon är och köpte hem hårspray, klocka, parfym och örhängen till mig. + massa godis.. muuums!


Frukost


Sliten

Godmorgon på er!
Jag har precis kommit hem, de blev sent igår så jag är riktigt trött nu. Igår var vi hemma hos Hanna och röjde. Kom mycket folk och de va kul. Vid tre någongång drog vi till vegabaren och käkade och sen kom hampus och hämtade sebbe, mig och linus så drog vi hem till dom. Somnade nog inte förens halv 6 i morse, men men hade kul i alla fall. 



Äcklig och trött, måste hoppa in i duschen.


Nu blir det partaj


Duschen väntar


Jag ska ta och hoppa in i duschen nu så att mitt hår hinner torka innan de är dags att platta och fixa. Ikväll blir det utgång igen, jag SKA hinna slänga in en outfit innan. De lovar jag...


Lerbad

Hej hej!
Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp som vanligt. Samma gamla ursäkt. Hur som helst var vi hos John igårkväll och firade sebbe lite som fyllde år, sov även kvar där med några stycken. I morse blev det att städa hemma hos han med felicia och sen beställde vi hem pizza och tittade tv på morgonen med de andra. Drog hem vid 1 ungefär och sen vidare till stallet direkt.

Blev en tur ut i skogen idag med danni, superkul ritt asså och min lilla ponny tycker det är så kul att komma ut och busade lite och slängde av mig, haha. Mysigt att trilla i leran. Var ju inte direkt ren när jag kom hem...




stressad

Har för en stund sen kommit hem från gymmet, duktig jag är va!? aja måste skynda mig nu och hoppa in i duschen. hörs! puss puss

Dröm sött

Goderkväller på er!
Har precis kommit från duschen. Innan de så har sophie varit här en liten stund och sen fick vi för oss att gå på en promenad i det blåsiga vädret. Mötte även Romina och snackade en hel del vilket behövdes! Jaja, jag ligger nu i sängen i alla fall. Börjar klockan 20 i nio i morgon och slutar ett, då drar jag direkt till gymmet och sen hem. Får se om de blir någon utgång till kvällen, hoppas på de men får se om jag orkar. Jag e trött så nu så ska jag sova. Puss & Godnatt.


smile even if you're sad


i-form


Hej på er!
Har för nån timme sedan kommit hem från gymmet. Drog direkt dit efter skolan eftersom jag slutar så tidigt på torsdagar så de e skönt. Blir samma i morgon förhoppningsvis. Körde en timme idag like always i alla fall, tog bussen och sen kom pappa och körde hem mig. Känner mig helt öm och mörbulltad i kroppen, tog verkligen i idag så jag får väl räkna med träningsverk nu igen.. De e bra!


Tatoos

Sitter och kikar på tatueringar och insperation... JAG VILL gadda mig snart asså!








nu!


Fan

Ligger i sängen nu, fan va skönt! äntligen. Väntar nu på att bb ska börja så tills dess blir det att plugga på svenskagrejen som ska vara klar inatt klockan 24. Har så mycket med skolan just nu, känner mig jättestressad varje dag. Läxor hit och dit, ridning hit och dit, hinna träna vilket jag inte gjort den här veckan, hinna med dittan och dattan. Tiden bara tickar på. . . .


Köpte igår..


(snyggare i verkligheten och på)


Kungliga dramaten

Har för någon timma sen kommit hem från stallet och ska nu hoppa in i duschen tänkte jag och bli väck hästlukten som mamma o pappa ogillar starkt, haha. Idag så hade vi lite sovmorgon, började klockan halv tio då vi skulle vara samlade utanför dramaten i stan. Jag och Camilla kom dock lite sent eftersom vi inte hittade men men de va ingen fara. Inne på dramaten fick vi besöka deras kostymförråd, sminklouge (stavning?), perukmakeriet, backstage osv. Lite långtråkigt var det men ändå kul att se hur de tillverkar allt som ska upp på scen sen, kläderna, masker och perukerna.



Söt Elina på G.


Stallet nästa!

Hej hej hej, hemskt mycket hej. Jag är skitstressad, kom precis innanför dörren nästan och måste skynda nu att svira om till stallisarna. Ni får höra om mina dag osv när jag kommer hem från stallet. tjingeling""



Mycket bra outfitbild idag va! haha


Maybe one day

Godnatt!


Klockan bara tickar iväg

Har precis kommit från duschen och ska nu bädda ner mig i sängen och plugga, fan vilken stress jag känner just nu asså! kom hem för 15 minuter sen bara.. Ett litet kvällsmål på köpet.


Tisdag

Hej hej!
Då var jag hemma från skolan igen då. Har varit sjukt trött idag, hela dagen och nu ska jag snart dra till stallet och rida också. Har egentligen ingen lust men men, jag måste faktiskt. Som sagt så blev det ingen uppdatering igår eftersom jag drog in på matchen och kom inte hem förens vid halv tolv nästan och då blev det hopp i sängen dirket. Matchen var ju sämst, skittråkig men jag och carro hade det sjukt kul i klacken i alla fall så det blev en bra kväll! Jaja, ska byta om nu och rulla till stallet snart. Hörs senare ikväll! puss puss


Sovstund


Smink

Godmorgon!
Sitter i skolan med tjejerna i grupprummet. Vi ska leta olika sminkningar eftersom vi ska börja jobba med de fram till modevisningen, eller kvällen vi ska ha här i skolan för de som ska söka hit.


Morgondagen ser ut såhär..

Börjar klockan 8 i morgon och slutar vid 4, alltså en lång dag. Direkt när jag kommer hem blir det att skynda fixa sig för sen vid 20.00 så drar jag och carro på dif-match. Allsvenskan sätter ju igång, klart att vi ska va där! Taggad som fan. Ville bara förvarna för dålig uppdatering alltså! Nu ska jag släcka tvn, gå på toa och göra rent gaddarna sen blir det att sova så jag orkar med hela morgondagen. Godnatt!


Ny header.

Godkväll får man väl lov att säga!
Sådär, har precis fixat en ny header, inget komplicerat inte men den duger och jag blev nöjd. Klarade inte av att se den gamla längre så jag var bara tvungen att fixa en ikväll även om jag inte hade den tiden egentligen, haha. Vad tycker ni föresten?



Min drömbil

Hej hej!
Har varit borta hela dagen med mamma och pappa idag, just därför ingen bloggning. Kom hem tidigt igårkväll så har inte varit så trött idag. Började dagen med att åka och leta lite småsaker till mitt rum som vi fortfarande inte hade hittat, sen blev det en sväng förbi någon bilfirma och titta på en bil pappa ska beställa och efter de Ikea för typ 100:de gången, haha. Hittade i alla fall lite saker som jag behövde så nu är det inte så mycket som återstår till rummet i alla fall.

Btw har jag hittat min drömbil! Det visste ni inte va, att jag gillar bilar. Haha jag tar efter min far.


Klar att dra

Nu har jag fixat mig lite smått och sitter och väntar på att linus är klar så jag och pappa kan åka och hämta honom sen drar vi hem till willy. Hörs i morgon eller något! puss puss


Fix o trix

Dags att hoppa in i duschen och börja fixa sig inför en ny kväll, hörs!

Då va grillen framme igen då.

Mums!


Skogen

Hej på er!
Har precis kommit innanför dörren, varit ute på en lite promenad i skogen med soffan och snackat massa skit.



hon klev lite fel.. ha ha

två bilder


bakisdag, seg

Godmorgon gott folk!
elller det kanske är för sent för att säga de nu? aja skitsamma, kommer nog inte bli bra uppdatering idag och under helgen. Är sjukt trött sen gårkvällen. Vi tillbringade kvällen i alla fall hemma hos tvillingarna som drog hem lite folk, det var nice sådär. Var tvungen att dra hem tidigt vid 10 i morse och sen dess har jag sovit. Jag ska börja piggna till lite nu, få i mig någonting att käka vilket kommer bli svårt.. Aldrig mer sprit.


I want summer!


Svar

Hjälpreda om !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
Vad är det för data du använder och kör du via hdmi? :)
Svar: En bärbar, compac eller vad den nu heter.. den hade inget hdmi-uttag så vi fick köpa någon vit sladd med en stor grej som man kopplar in + en ljudkabel.. fick datan kopplad till tvn först men då funkade inte ljudet sen slutade allt att fungera helt plötsligt så nu funkar inget.. hjälp mig?:D

Anonym
om Irriterad:
vad kostade nikon knappen? :)
Svar:



Anonym om Naturell:
är det dina naturliga lockar förresten? om inte, hur har du fått det så lockat? :)
Svar: Yes, det är mina naturliga lockar.. tro mig du vill inte ha dem, I hate it ^^ ;)

L om Photoshop tips!:
hur fixar man photoshop ? kan du länka skriva hur man gör osv ? :)
Svar: Asså det går ju att ladda ner på nätet osv men det har jag ingen aning om hur man gör.. Jag har köpt mitt för länge sen. Man köper en vanlig cd-skiva och installerar, enkelt!

Gosa ner mig och titta film

Hejsan hejsan!
Har precis kommit hem från skolan min. Hade tur att pappa kom och körde mig hem från bussen, det regnar ju! ursch ursch! Har i alla fall svirat om till min lovely Onepiece och ska fixa någon macka och bädda ner mig framför tvn tänkte jag. Ska nog plugga lite så jag inte har så mycket att göra på söndag. Ikväll ska jag med tjejerna till Nacka och parta lite, om de nu blir av... men de hoppas jag. Aja hörs!


Fredag


RSS 2.0