nu....

... ska jag försöka sova. En trött michaela ligger i sängen och lyssnar på denna låt här nedan och tänker på massa skit, Godnatt!
puss



I'ts Like That With You - Eric Saade


bilder, paintball




Titta vad jag gjort i ordning...


... Min specialitet

om man ska förenkla det! Var så jäkla sugen på någonting sött så jag mixade lite frukt tillsammans med juice och några chokladbitar till. mmmm mumsigt det ska bli, har redan smakat på smootien och den smakade gudomligt, haha. Sen senast så åkte jag och Sophie till Felicia en snabbis, snackade och så. Sen stannade vi till och köpte godis till sophie och sen drog vi hem. Ska snart lägga ut lite bilder från idag också.
puss


Paintball today..

Tjenare!
Kom precis hem ifrån stallet och idag var det en uteritt plus lite hoppning i slutet som gällde, var kul kul. Ledsen för dålig uppdatering de två senaste dagarna med bilder och sånt men nu ska jag bättra mig. Idag började vi hur som helst klockan 9.20. Vi drog och spelade paintball men klassen och kenneth, blev träffad några gånger och bombad i slutet så jag blev gul i ansiktet och rosa i huvudet... fint med lite färger sådär, haha nej jag skojja. Gjorde i alla fall inte så ont som jag trodde det skulle göra.... hade även med mig kameran idag som jossan o sandra fick passa så jag ska lägga in lite bilder senare. Nu ska jag ringa Felicia och sedan åker jag och sophie och möter henne. hörs när jag kommer hem igen!
puss


En bild från jossan, jag och sophie efter andra Matchen =)


svar på komentar...

elin om detta fick jag med mig hem idag..:
gud vilka vackra kläder! vilken affär kommer den gula klänningen ifrån? letar till skolavslutningen! kram =)

Svar: Tack så mycket! Den är ifrån Gina, jag ska nog ha den själv på skolavslutningen. =)

Ciiiiao

Hejsan!
Kom precis hem och nu ska jag bädda ner mig i sängen och sätta på en rulle tänkte jag. Var ute en snabbis och mötte Sophie sötnos. I morgon är det Painboll med klassen som gäller och vi börjar 9.20, uppdaterar mer i morgon, godnatt!
puss


hjälp mig läsare!

ååå jag skulle verkligen behöva göra en ny header men jag har inte orken.. plus att jag behöver nya bilder och lite insperation.. Bilder har jag inte heller någon ork till att fixa, det blir bara dåligt i alla fall men jag ska fixat någon dag i alla fall. Skulle ni kunna komma med lite insperation för övrigt kanske ? lite förslag om hur det skulle kunna se ut? vore skitbra!

gårdagen.

Tjaabaa!
Orkar inte skriva så mycket men jag är sjukt trött i alla fall. Igår drog vi hem till Carro och käka med tjejerna.. Vi drog sedan vidare till simon i älvsjö... Klockan ett var alla tvugna att dra så då drog jag,angelica,felicia,john,erik,sebbe o nicke hem till Angelica och sophie.. Kollade på film och sånt sen somnade vi. Lyckad kväll. Drog hem runt halv ett idag och sen dess har jag bara legat på soffan o deagt, orkar fan inte göra mycket annat. Nu ska jag ta mig en tupplur tror jag, hörs!



Jag och felicia igår, haha snygga!?


Nu är vi klara !

Ha en trevlig kväll!


älskar fucking låten !!!!!!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, btw lyssna på låten...


detta fick jag med mig hem idag..



 Klänning och haremsbyxor på bilden högst upp o tights o tunika på den understa. Kläderna är ifrån H&M, gina o Lindex för er som underar.


Gårdagen/kvällen

Chaa Chaa bloggen!
haha nej men skitful inledning där asså. Aja Har för några minuter sen kommit hem från centrum.. Gårkvällen spenderades med sötnos felicia. Till en början tänkte vi bara dra till något berg och tare lugnt och snacka o så, så man var ju inte direkt uppklädd men sen drog vi till Jens istället. Vi var inte där länge alls eftersom det inte var så kul där om man säger så, men jag var sjukt trött och det var Felicia också så vi drog hem vid tolv ungefär. La oss i sängen hos mig och snackade och sen somnade vi.

I morse vaknade vi vid 11 av att Angelica ringer, vi gick upp och fixade oss lite snabbt sen mötte vi Angelica och drog till centrum, ( köpte present till carro som fyller år i morgon!!). Fick även med mig lite till mig själv också, som vanligt med andra ord haha. Nej men nu ska jag fota sakerna, hörs snart!


Såhär festfixad var jag igår, haha eller inte***


svar på komentar..

Anonym om bye.:
vad har du för betyg? :)

Svar: Betygen som vi fick där till julovet, alltså de senaste så hade jag 2 MVG, 2 G och resten VG... Alltså 240 poäng som jag faktist är ganska nöjd med. Nu kommer jag ha höjt till ett MVG till också =)

bye.

Nu drar jag ut, ciiao!


Kort...

Har inte orkat blogga idag och kommer inte göra det heller, kanske till kvällen när jag är hemm igen, vi får se. Ska i alla fall träffa Felicia och kanske tjejerna. Nu ska jag käka. ciiiao!



Bildbrist... Jag, surre o linn för ett tag sen.


Fuck rubriker.

Hej!
Kvällen har tillbringats nere vid berget med mina älsklings tvillingar, vi har bara suttit och snackat och sånt som vi är bäst på helt enkelt! Kom precis ifrån duschen och nu ska jag lägga ansiktsmask och grejer, pallar inte blogga mer ikväll heller så vi hörs i morgon i stället. Återigen fy fan vad jag fjällar, smörja smörja smörja in kroppen är det som gäller först och främst!
puss


Jag osminkad för en liten stund sen, den bjuder jag på.


håret! me love

Jag verkligen avgudar hennes hår, tycker att det är så sjukt snyggt! eller håller ni inte med mig ?


ååå va sur jag blir...

.....kommer hem ifrån skolan i den skinande solen, hoppar in i duschen och tvättar bort allt smink för att sedan gå ut och lägga mig och sola ett tag... tror ni inte att solen gått i moln när jag kommer från duschen precis...typiskt asså! Aja jag ska i alla fall ta och smörja in mig eftersom jag börjat fjälla som en jag vet inte vad, ömsar skin som en orm typ, haha nej men fjällar gör jag! Min dag har i alla fall gått ganska snabbt. Skippade de sista lektionerna och drog hem med Sophie på lift eftersom vi ändå inte gör något i skolan. Skönt nu sista veckorna!


Superbra lotion! Verkligen att rekomendera till er med torr hy eller bara vill ha en fuktbomb. Verkligen superbra!


Godmorgon!

Såhär ser jag ut idag :


Tröja - H&M
Svart linne - Gina
Jeans - Grekland
Skor - Converse


Blir inget mer....

orkar inte blogga mer ikväll så jag säger godnatt nu, sov sött!


Pluggtime !

Tjenis penis !
Kom precis ifrån duschen och återigen... fy fan vad jag är trött! Jag måste nu direkt sätta igång med pluggningen så att jag blir klar tills på fredag då sista dagen är att lämna in den. Efter jag har pluggat ska jag ta och läsa tidningarna här nedan och sedan göra det vanliga kvällsrutinerna! Ska hur som helst försöka komma i säng tidigt ikväll så jag får lite sömn, ååå va skönt haha. Jaja vi hörs lite senare kanske om jag orkar slänga in något mer inlägg innan läggdags.
puss på rumpan


orkar inte ett skit idag...

Ursch fy fan, vad jag är trött. Har nog aldrig kännt såhär på länge. Vaknade precis eftersom jag ställt klockan på halv tre så jag kan sova ikväll också. Jag och sophie drog från hötorget vid 6 ungefär för vi kände att räckte även om vi hade tid till 9. Istället köpte vi en morgonlatte och delade på o nästan somnade på bussen hem, haha. visst vare kul att spela, det kan jag inte ljuga om men man tröttnade efter ett tag... kul i alla fall att prova på. 

Idag måste jag verkligen plugga men jag orkar inte! Jag har en sak att göra klart innan vi går ut och den ska vara klar på fredag alltså måste jag börja nu för att hinna över huvudtaget... JAG ORKAR INTE!! 
Lite bilder från inatt kommer här i alla fall, nu ska jag göra min någonting att äta o gissa vad det blir!? inte så otippat... haha makaroner. mmmmmm. va smarrigt =)
hörs!


COOOLINGEN gästbloggar

tjaaa alla picksans blogg läsare :D
nu sitter jag här brevid en lökande picks hahah, nej men vi hare naaaajs här ;) kommer inte på något intressant att skriva för tillfället så haree ! puss jullaaaaaan



Jag är en tönt och lirar conter strike

Tjjjabaa!
Sitter just nu på matrix som stället där vi skulle nattgibba på heter. Har Julia och oskar brevid mig och fan vad julia köööör asså! haha nej men nu ska jag fortsätta köra Cs, kul ju. hörs lite senare under natten !
puss


svar på komentar..

Anonym om dags å sova...:
Vad ska du göra uppe hela natten då? :)

Svar: Som jag skrev i veckoplaneringen så ska vi nattgibba inne i stan med klassen, haha kul kul ! =) från klockan 22 till 9 i morgon.

dags å sova...

Är sjukt trött och hungrig så jag har gjort mig lite ''tidig middag'' om man säger så. Sen ska jag nog vila ett tag så man orkar sitta uppe hela natten. Titta va smarrigt!


25 Maj

Godmorgon!
Ska om några minuter åka och hämta sophie och sedan till skolan, hade sovmorgon idag skönt skönt men kändes ingen skillnad ändå... var lika trött... Blir inge outfit idag för jag ser riktigt jävla hemsk ut och lodisen nummer1. Jaja hörs när jag kommer hem.
puss

Äckel.

Har sovmorgon i morgon, skööönt asså! Ska i alla fall försöka sova nu, är så sjukt irriterad !! Godnatt
puss


Find your Love..

I want somebody to share
Share the rest of my life
Share my innermost thoughts
Someone who’ll stand by my side
And give me support
And in return
She’ll get my support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we live in
And life in general
Though my views may be wrong

Så underbar låt!


svar på komentar...

Haha känns som att det bara blir sånna här inlägg men skitsamma, ni har ju frågor så det blir väl kul att få svaren, right? =)

Anonym om svar på komentar:
kan du berätta mer om greklands resan?

Svar: Lite mer om Grekland jaa, hmm egentligen finns det inte så mycket haha.. nej men Första dagen som vi kom dit så kom vi på kvällen vilket gjorde att en soldag försvann och denna dag räknade dom in i veckan så det var ju lite synd. Det vi gjorde då när vi kom fram i alla fall var att packa upp och sånt. Varje dag har vi solat på hotellet. Eftersom det var moln två dagar och vi bara skulle vara en vecka så orkade vi inte ta oss till de här fina småstränderna som vi var på förra året, men men vi hade så fint där vi bodde i alla fall. 5 poler, havet en trappa ner och nära till stan.

Som sagt, på dagarna solade vi och på kvällarna åkte vi in till stan, käkade, shoppade och bara gick runt och strosade. De hade även olika shower på kvällarna på hotellet som vi försökte hinna hem till också. Riktigt bra shower om jag ska vara ärlig, perfekt med baren precis där också och sjukt snälla o coola bartenders =)


Denna skulle ni egntligen aldrig fått sett men haha, jag kan faktist bjuda lite på mig själv ;D

svar på komentar

Anonym om Veckans planer!:
tyker om din blogg jätte mycket, vem av dina kompisar ska du på tjejmidag hos ? <33

Svar: Tack så jätte myckset! Ska hem till carro som fyller år fast egentligen på söndag men vi firar på lördagen =)

Nu väntar duschen..

Tjaaaaaaba!
Nu är jag hemma igen och guuud va mysigt det var att rida i det härliga vädret idag. När jag kom hem ifrån stallet slängde jag i mig lite käk direkt och sen gick jag ner till berget med Angelica och Sophie. Vi satt där och snackade en stund och även här i det mysiga vädret, sjukt skönt men men har hört att det ska bli dåligt väder nu i morgon igen... suck. Jaja nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar inför kvällen så jag slipper göra det senare. Slänger in en liten låt ni kan lyssna på så länge ;)



Alejandro - Lady Gaga

Nästa, stallet.

Tjena!
Sorry jag orkade inte blogga i morse, var så sjukt trött så men nu är jag hemma från plugget igen. Orkade inte sitta på sista ämnesstugan så jag drog hem. Ska ta och byta om nu och sen drar jag till stallet för ett mysigt ridpassa på utevolten. Ska rida igenom henne ordentligt =) aja så här såg jag ut idag i alla fall:


Körde på utan mascara idag.

Jacka - New Yorker
T-tröja - Blondie
Jeans - Gina
Skor - Converse


svar på komentar...

Anonym om Bilder som lovat...:
vad är det som har hänt med hon julia?
hon är typ inte i skolan längre och så..?
kram :)

Svar: Det är tyvärr ingenting som jag kan berätta.
Det får ni fråga Julia själva om. =)

Puss Puss

Jag sommnar seriöst vilken sekund som helst... Hörs i morgon, Godnatt kära läsare!


Veckans planer!

Måndag - skolan, stallet.
Tisadag - skolan, (påminnelse att lämmna in arbete och sophies pengar) På kvällen är det Nattgibb med kenneth o klassen, haha skoj ju.
Onsdag - Ledig, sooova ut! stallet.
Torsdag - Skolan... ingen aning vad som händer mer.
Fredag - Skola... stallet, kanske drar någonstans på kvällen ... får se då.
Lördag - Tjejmiddag, sen blir det väl kanske lite party till kvällen igen.
Söndag - Slappa som fan, ha en 'pyssla om mig själv dag'.


Bilder som lovat...


Julia, Carro, Felicia, Angelica o simon i bakrunden.

Felicia, Angelica, Sebbe o Nicke.

Sebbe, jag o Bella.

Simon, Felicia o John.

Erik o Jag.

orkar inte lägga in fler nu :P


22/23 Maj, gårkvällen

Hej på er!
Sorry för dålig uppdatering igår men jag kände att jag inte orkade bry mig om datan så mycket. Igår kom först Angelica och felicia hem till mig, vi fixade oss och sedan drog vi hem till Angelica dit även Julia och Carro sedan kom. Lite senare runt elva kom grabbarna o belu, kul kul. De drog väl hem runt 3 halv fyra förutom sebbe och belu som också blev kvar, haha. Hur som helst hade vi det riktigt trevligt och kul, lyckat med andra ord =) Ska ta och lägga in lite bilder senare under dagen eftersom vi typ har 10000000 bilder från igår. Aja nu ska jag vila lite, är så sjukt trött eftersom jag bara sovit 1 timme i natt. Hörs senare!
puss


svar på komentar ..

Anonym om bilder från grekland! "":
vart kommer bikinin ifrån och vad har du för kamera+objektiv?

Svar: Bikinin kommer ifrån Twilfit och kameran jag använder är en systemkamera, Nikon D60 vr. Har inte haft råd att köpa något nytt objektiv men det kommer snart, så alltså orginaletobjektivet använder jag mig av. Har också en Panasonic DMC-TZ7 som jag brukar använda mig av.

22 Maj, sola som gäller..

Hejsvejs!
Ligger just nu i sängen och tar en paus ifrån solandet, jag klarar inte av att ligga när det är så här varmt. Men men, jag ska inte klaga. Känner mig faktist inte så pigg idag. Har fortfarande ont i magen och mår illa precis som hela gårdagen... skit jobbigt, hoppas jag inte börjar bli sjuk. Aja nu ska jag ta och ringa Angelica och gå ut och lägga mig i solen igen, man måste ju ta vara på de soliga dagarna =)
hörs!

Tack o hej för mig.

Tjingeling och god kväll gott folk =)
Har för några minuter sen kommit hem och nu ligger jag nerbäddad i sängen med värdens magont, illamående och sjukt ont i huvudet. Har mått dåligt hela kvällen vilket förstörde mycket och massa annat skit som gör mig riktigt irriterad nu! Hur som helst sen senast så åkte jag och mötte Felicia och Carro, drog hem till båda dom och bytte lite kläder och sånt. Efter det fixade vi lite käk (donken) och sedan drog vi till drevan där vi satt ett litet tag med lite folk. Efter ett tag drog vi alla hem till John o sebbe och chilla där, nice och trevligt. Jag som var tvungen att dra skittidigt drog hem och bråkar hemma och nu ligger jag och surar i sängen. Idiot. Nu ska jag sova,
puss på fucket.


Carro och Felicia ikväll.


svar på komentar..

Anonym om 20 Maj, underbara väder!:
köpte du den på bikbok i handen eller? :O sjukt snygg ju! kollade där idag, men såg den inte :/

Svar: yes det gjorde jag, vissta va den!? konstigt att den inte fanns för det fanns massa igår. :P

21 Maj, Superkick!

Tjabaa!
Sjukt vad det är varmt nu asså. Har legat i solen i 1 och en halvtimme och är helt slut. Känns som att jag svimmar när som helst. Riktigt skön dag idag hur som helst. Hade tre lektioner som jag inte jobbade alls på eftersom vi inte har någonting att göra och sen fick vi dra hem efter lunch, legat i solen sen jag kom hem och åter igen, underbara fucking väder!!!! Nu ska man verkligen passa på att steka! Har precis gjort i ordning en liten svalkande drink och fan va den smakade bra, ska ta och surpla i mig hela nu så jag får tillbaks lite energi. hörs senare*


Såhär ser jag ut idag:

Nu drar jag till skolan, ciiiao "


Tröja - H&M
Leggins - Gina
Skor - H&M
Smycken - New Yorker


Dags för en rulle..

Hej på er!
Kom precis ifrån duschen, så nu ä jag freeesch och insmord med bodylotion som luktar jäkligt smarrit. Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen.. eller bädda och bädda, det är ju så sjukt varmt så det blir väl att dö inatt igen. Ska hur som helst sätta på en rulle och sedan dags att sova. Kommer inte uppdatera något mer idag så jag säger godnatt nu, tjingeling och sov gott!
pussar

Gammal klassiker som jag inte tröttnar på i första taget.
Turn The Lights off - Kato (dj jose)


bilder från grekland! ""


Några outfits kan jag bjuda på (osminkad och ser hemsk ut i håret btw)


En utav de 5 polerna.







20 Maj, underbara väder!

Sådär då var jag hemma igen, eller har varit hemma i några timmar nu men ändå. Jag och Sophie drog och käkade lite tidigare lunch idag så vi kunde dra direkt när vi slutade sen. Tod bussen till Handen där vi mötte Jonna och där träffade vi även på Felicia en snabbis. Gick runt och kikade lite i centrum och köpte färska jordgubbar, inte så mycket mer men mysigt vare ute i solen och sitte och käka dom. Guuuud så gott det var! Drog sedan hem och har legat ute i solen sen dess, skönt skönt.

Fick föresten med mig en klänning hem ifrån bikbok, funderar på att ha den på avslutningsmiddagen,
eller vad tycker ni?


Svar på komentar.

Anonym om Lite fakta sådär*:
Vart i grekland var du? :)

Svar: Jag var på Rhodos =)

Outfit.

Godmorgon!
Har precis slängt i mig lite frulle och fixat mig klart. Snart ska pappa köra mig to the school, skönt att vi har halvdag! Efter plugget ska jag dra med Sophie och Jonna till handen, hörs när jag kommer hem!
pussar.

Topp - Gina
Vitt linne - Gina
Jeans - Greece
Armband - Greece


trött!

Nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon,
måste vända tillbaks på dygnet. Godnatt!


Detta fick jag med mig hem ifrån utlandet..


Lite fakta sådär*

Hello Everybody!
Yes, då var man hemma igen då och fan va skönt det var att komma till värme som försätter! Min vecka i Grekland har varit supermysig. Vi har egentligen inte gjort så mycket utan bara legat vid polen och solat, shoppat lite, käkat gott och tagit det lugnt och chill helt enkelt. Var riktigt skönt att komma bort lite. Nu ska jag komma igång med uppdateringen igen också föresten och bilder ifrån resan ska ni såklart få men det kommer i morgon ;) Nu ska jag ta och visa lite saker jag fått med mig hem tänkte jag... ska bara ta och fixa lite bilder först, hörs!
puss


En liten bild från resan hinner jag ändå slänga in... snygg jag var i håret asså...?

Hello everybody, my english is so good*

Hej på er sötnosar!
Ledsen att jag inte uppdaterat något under tiden här i Grekland men jag har helt enkelt inte orkat.. semester är ju som sagt semester (vila) så då tänkte jag att jag vilar ifrån datan lite även om jag vart inne liten snabbis varje dag, haha. I morgon bär det i alla fall hemmåt igen vilket suger att komma ifrån vämen... På ett sätt ska det i alla fall bli skönt att få komma hem till mina coooola tjejer igen och skönt att få sova i sin egen säng, haha det är nog det jag saknar mest eftersom mamma min förstör min natt med sina snarkningar.. Har inte sovit mycket under veckan om man säger så. Bränt mig har jag gjort nästan varje dag också så man får ju hoppas att det lägger sig lite. Har hört att det ska vara bra väder hemma nu också så det ska bli skööönt! Aja snart börjar showen här på hotellet så jag ska gå och fixa drinkar till mig och mamma.
Hörs i morgon när jag är hemma igen!
puss



Godaste, Frozen Vanilla!

Grekland update 13 Maj

Hej på er!
Ville bara säga att jag är framme nu, och jag lever haha. Flygresan igår gick bra men jäkligt gubbigt och skakigt om man säger så, vi hamnade i åskmolnen... det säger väl allt. Kom fram till hotellet/lägenheten vid tolv och då packade vi upp lite grejer och jag rakade benen och sånt. Kom i säng vid tvåtiden och gick upp tidigt i morse för att börja pressa i solen. Jag har ju bara en vecka på mig som sagt...men... jag har redan bränt mig, haha. Kan tyvärr inte lägga in några bilder eftersom det inte finns något man kan koppla kameran till, synd men ni får se massa när jag kommer hem igen sen.

Nu ska jag ut i solen igen, hörs!
saknar er redan tjejer!

Bye Bye sweden "

Sådär då har jag packat klart alltihopa och väskan väger kan man säga! Nu är jag redo att åka känns det som och snart kommer pappa och hämtar mig, sen ska vi hämta upp mamma och ta flygbussen till arlanda. Planet till Grekland går klockan sex men eftersom man måste vara där två timmar innan och ska ta oss dit också så måste vi åka snart som sagt. Kommer att vara borta en vecka för dom som inte vet och jag kommer uppdatera lite ibland, kanske varje dag till och med men framförallt koppla av så vi får se hur det blir.

Ha det så bra här hemma så hörs vi i veckan!
puss




Sist jag var i Grekland.



Next Plane home - Daniel Powter

fan fan fan....

Har precis borstat tänderna och nu ska jag skynda mig och sätta upp håret för att sedan bege mig till skolan. Idag blir det halvdag så jag kommer hem igen vid lunchen och ska packa det sista, sen kommer pappa och kör mamma och mig till arlanda... Skulle inte förvåna mig om vi inte kommer iväg nu när mamma precis ringde och sa att askmolnet ska komma över sverige idag. Det skulle vara så typsik!!!!!!!


sjung för djurgården.



Godnatt!


Trött Michaela som skriver

Hej!
Har för ca 2 timmar sen kommit hem, jag och isabell drog till dif och köpte kebab och sedan vidare runt till lite olika ställen, lite ärenden om man säger så haha. Var riktigt skönt och mysigt att vara ute ikväll!

Hur som helst så är jag nu nyskrubbad och insmöjd med en lotion som luktar super. Känner mig ritkigt freeesh nu och har även fått mina naglar målade för en gångs skull. Packat har jag också gjort, inte allt såklart men har fått ner alla kläder tror jag och simfötterna, syklop och sånna grejer. Det som återstår att göras ikväll är väl att packa ner lite saker till, sätta kamerorna på laddning och ladda in lite nya låtar till ipodden sen ska jag nog gå och lägga mig. Är som vanligt sjukt trött och jag börjar tråkigt nog känna mig lite sjuk också.. Har superont i huvudet och börjar bli snuvig/ont i halsen... inte bra det.. jaja nu ska ag forsätta med mitt, skriver kanske något inlägg till;)
puss


Såhär ser väskan ut nu, halvpackad.

Knockout *


Nu åker jag och hämtar isabell, vi ska käka kebab haha muuuuums! Hörs igen när jag kommer hem ;D



Älskar låten!


Fullt upp nu..

Tja tja, Kom precis in från den stekande solen. fan va skönt ute det är asså.. har legat i bikini nu igen och stekt en timme ungefär(även om det inte gav något resultat). Idag/kväll så är schemat fullspäckat, detta ska göras:

* Leta fram kläder
* Packa
* Måla naglarn (tår och händer)
* Bada badkar och skrubba kroppen, därefter smörja in mig.
* Handla
* Åka och käka med isabell.

Börjar med detta:


svar på komentar...

Anonym om Godmorgon...:
Kan du inte skriva vad kläderna kommer ifrån när du visar outfits? :)

Svar: Jo det kan jag göra ;)

11 Maj

Tjena,
*Nu sitter jag i skolan och har lektion. Hann tyvärr inte blogga i morse pågrund av att jag försov mig så jag stressade som fan för att hinna fixa mig lite grann i alla fall. Igårkväll blev det heller inte något mer inlägg för jag var så sjukt trött och orkade int sätta mig vid datan helt enkelt. Jaja, ska inte behöva förklara mig tycker jag, trött är man ibland och det är jag fortfarande. Nu ska jag dra och titta på film, ciiiiao, hörs!
puss

Baby, one.two..three...

Nu drar jag till stallet, hörs när jag kommer hem!


Planering..


10 Maj

Hejsan allihopa!
Kom för en liten stund sen hem ifrån skolan, blev lite tidigare idag också. Har varit sjukt trött hela dagen vilket jag inte trodde eftersom jag sov ut i natt ritkigt ordentligt men tur att vi inte haft några serriösa lektioner då. På morgen samlades alla nior för att börja diskutera kring Kabarén som är en tradition vi har i skolan innan niorna slutar, ( dock kommer denna i år blir supertråkigt tror jag ) eller är nog helt säker, haha. Mycket mer finns nog inte att berätta om så jag ska ta och göra en liten veckoplanering.
See you later

Godmorgon...

...Nu är jag riktigt pigg känner jag. Var inte alls svårt att stiga upp i morse, eller jo bara lite men inte så farligt faktist. Har precis fixat klart mig och ska gå och ställa ut moppen för att sedan bege mig iväg till skolan. Här är outfiten för idag:


Sov sött!

Godkväll!
Har blivit lite tråkig uppdatering idag.. men skitsamma, jag kör på bättre i morgon förhoppningsvis. Just nu sitter jag och pappa i soffan och glor på ballar av stål. Haha vilken humor asså, båda sitter och asgarvar men lite kul är det ju faktist eller hur ? Ikväll ska jag i alla fall gå och lägga mig tidigt så att jag orkar upp i morgon så jag säger godnatt nu. Hörs i morgon..
pussar

En lugn liten msig låt...


Sum 41 - With Me

sjuuuukt..

...Vad trött jag är. Har nog inte varit såhär trött på länge asså. Det märks verkligen att tröttheten kommer senare på dagen. Sen jag kom hem har jag i princip bara sovit. Vaknat, sovit, vaknat, sovit och sådär har det hållt på. Ögonen bara stängs direkt. Nu känns det ändå som att jag piggnat till lite men lycka till och kunna sova nu inatt... Skulle kanske väntat lite, hehe. Hur som helst så tänkte jag hoppa in i duschen nu och sedan kanske, men bara kanske måla naglarna som jag skulle gjort för flera dagar sedan men inte orkat..


Gårkvällen och dagens..

Hej på er gott folk!
Sorry för att jag inte bloggade någonting mer i gårkväll och idag men jag har faktist haft fullt upp. Gårkvällen tillbringades till en början hos julia med julia,felicia och angelica. Vid elvatiden drog vi hem till jocke där lite fler killar var. Vi chillade där tills klockan två då mamma kom och hämtade oss, snäll som hon är och sen följde Angelica med mig hem. När vi kom hem käkade vi lite snabbt och sedan la oss i sängen och snackade i nån timme. Jag som skulle upp tidigt idag ( nämligen kvart i 6 ) var verkligen tvungen att få sova lite så det blev i alla fall 2-3 timmars sömn.. kul...

I morses var det kvart i sextiden som gällde eftersom jag skulle vara i stallet halv sju för att börja lasta hästarna m.m. Stackars angelica fick faktist vakna då också och vi körde hem henne på vägen. Idag var det i alla fall tävling. Tuva red både Roan och sötnosen Ärtan och startade i klasserna LD och LC. Ärtan nollade båda rundorna och blev placerad, 3:a och 4:a, riktigt kul =) Såhär såg det ut idag...


(Mobilbilder)


Brunett vs ljust ?

 VS 

Jag tror att jag saknar mitt gamla hår jäklig mycket... vad säger ni? vilket passar jag egentligen bäst i ?


Coolaste videon asså ^^



Riverside Motherfucker!


mmmm, marabou !


Lite mer .mmm. i livet =)


Fredagsmys igår.

Godmorgon!
Steg för ett litet tag sen upp ur sängen men flyttade mig bara några meter till soffan i stället för att glo på tv och vakna upp lite. Anledningen till att jag inte bloggade igårkväll var för att jag var så sjukt trött när jag kom hem. Gårkvällen tillbringades i alla fall hemma hos Julia. Drog dit vid halv nio ungefär och senare kom också felicia dit och emma en liten stund. Vi satt mest och snackade och skit och sen ville de se Andra avenyn som jag aldrig ens sett förut så det fick bli en liten snutt av de innan mamma kom och hämtade mig vid tolv. En skön chillkväll blev det i alla fall. När jag sedan kom hem fixade jag lite dip och chips och la mig i soffan och kollade på film, sen somnade jag.

Nu ska jag springa ner till pappa som precis kommit hem ifrån Tallin, undra om han har köpt något... =)

Vitaminkick..

Kände att jag behövde en liten vitaminkick så det fick bli en smarrig skalad grapefrukt, mums!


Fredagsmys eller?

Hemma igen då!
Riktigt jävla skön dag idag asså. Har haft en lektion i princip om man räknar bort de jag inte gjort någonting på. Fredag och helg nu också vilket ska bli jätte skönt men lite vila och festande kanske, vi får se hur det blir. Ikväll ska jag träffa snyggingarna Julia och felicia än så länge i alla fall och så får vi se vad vi hittar på för skoj. Lite kort information sådär bara. Nu ska jag ta och städa lite här hemma och sen försöka ta mig en liten tupplur innan jag ska börja fixa mig. Hörs senare!
puss



If I Had You - Adam Lambert

Tänk om vi inte kommer iväg! :O



Det är fan bara 5 dagar kvar, låt oss nu komma iväg...


7 Maj

Godmorgon på er!
Sjukt trött idag och har egentligen verkligen ingen lust att gå till skolan men men, jag har precis sattit på mig lodiskläderna och sminkat mig lite snabbt.. Ska ta och trycka i mig lite frulle också innan jag ska åka till skolan. Hörs när jag är hemma igen.
puss


Fulaste posen jag vet ,haha.


i wanna be a billionaire so fricking bad ^^



Vill bara lägga mig ner och glömma allt, bara drömma mig bort..


Svar på komentar...

Anonym om 5 Maj:
Kan inte du lägga ut bilder när du rider och på hästen? :):)

Svar: Jo visst här kommer några.. =)



Här har vi min medryttarponny, Ärtan






Den här bilden är ifrån ridskskolan.. Ser riktigt hemsk ut i följsamheten här men det var faktist förra sommaren =)

... detta fick jag med mig hem,


stockholm City

Tjena mitt bena!
Har precis kommit hem ifrån Stockholm city idag igen. mötte mamma vid Gullmars och sen gick vi och hämtade ut mina efterlängtade Converse inne på stadium och sen tog vi en matpaus inne på någon hamburgebar =) Ska ta och svira om till mjukisdressen nu tro jag och bara ta det lugnt ikväll, har sjukt ont i fötterna av allt promenerande idag. Föresten blev det inte bara ett par skor today utan........ nästa inlägg =)


Kan faktist bjuda lite på mig själv ibland, haha


Godmorgon...

Så här ser jag ut idag:


Insperationkälla



Lite insperation, simpel dags/sommarklädsel snyggt!


Svar på Komentar...

- om Nu har jag dom..:
Fina! Vad kommer dem ifrån för affär?

Svar: Visst är dom! De kommer ifrån dinsko ;)

Sjukt trött och seg människa..

Usch vad trött jag är, fast det kanske inte märktes i inlägget innan haha. Hur som helst så är jag helt död i kroppen. Efter ridningen som för övrigt gick jätte bra och var superkul (hoppning) så slängde jag i mig lite mat och sedan somnade i soffan. Hann inte duscha innan så det fick bli nu istället. Känner att jag verkligen kommer att sova bra inatt.



Jag just nu, tror nog aldrig ni sett mig så snygg VISST!?

Nu har jag dom..

Yes, gissa vad mamma hade med sig hem idag när jag kom hem...... trumvirvel..... Klackisarna! Skojja inte hur nöjd jag är med dom. Så sjukt snygga! I morgon ska jag hämta Conversen efter plugget också, mina önskningar faller in haha =)


5 Maj

Hej på er!
Kom precis hem ifrån stockholm city där jag har stressat som fan... Först och främst lite om dagen. Nationella prov, No startade dagen med och det gick skit för mig, en liten paus efter och sen var det dags för sista delen som gick ännu sämre. Det var sjukt prov vill jag lova er. Aja nog om det, drog ifrån skolan lite tidigare för att jag skulle hinna in till globen innan ridningen.

Prövade ut ett par Converse (vita, plattsula) och la undan dom tills i morgon. Anledningen till att jag inte kunde köpa dom idag var för att jag är helt pank, så mamma får betala dom i morgon =) Efter det var klart stressade jag som fan hem och fick en trevlig liftare med mig hem (Angelica) haha. Nu ska jag ta och svira om till stallkläderna och sedan bege mig ut till stallet. Mycket på en gång blev det nu men har lite brådis så måste skynda mig.. Hörs senare när jag kommer hem! 
puss


Godmorgon....

Är sjukt tröt och hade verkligen svårt att komma upp i morse.. Men det var bara att gå upp och börja fixa sig eftersom jag har nationella idag.. önska mig lycka till! Såhär ser jag ut idag:


Godnatt.

Cause it's you and me and all of the people with nothing to do
Nothing to prove
And it's you and me and all of the people
And I don't know why, I can't keep my eyes off of you

There's something about you now
I can't quite figure out
Everything she does is beautiful
Everything she does is right



Me want...

Pumps

 


mmm, mums!

Titta va mamma är snäll och gjorde en supergod efterätt till hela familjen. Nu undrar ni säkert vad detta är och det är bär i vanilj och jordgubb/lime kesella, inte onyttigt för fem öre! Fatta va bra när man verkligen är sugen på något sött, det smakar verkligen super!


Pappa, ett riktigt kaninfaaans

Sådär, då var stallgörat och ridningen för Ärtan fjärtis klart för denna vecka. Red ut i skogen med Tuva idag och hoppade en lite högre stock ett antal gånger plus lite andra stockar, kul kul. Nåja nog om ridningen. Har precis käkat och varit förbi julia en snabbis och hämtat min plattång som mamma ska byta ut i morgon eftersom den gått sönder redan efter 1 månad ungefär. Skitbra plattång men kvaliten börjar man ju fundera över..



Ska snart hoppa in i duschen  men var bara tvungen att lägga ut de här bilderna på ninerna (som vanligt)... Pappa satt ute och lekte med dom och matade haha skit skum men han gillar dom haha... sötnosar allihopa!

Designen...

Angående designen vill jag bara säga att denna fula är TILLFÄLLIG! Ska ta och fixa en ny när jag fått lite nya bilder. Medans ni väntar kan ni ju komma med lite förslag hur den kan se ut kanske... färger?


Min Dag ^.^

Tjaba!
Kom precis hem ifrån plugget och har gjort i ordning lite mellis* innan jag ska ta mig vidare till stallet. Inte så jobbig dag idag, typ inget plugg och lite slappt sådär bara. Så jäkla skönt att jag inte har några läxor att göra heller så nu kan jag koppla av lite. När jag kommer hem ikväll tänkte jag pyssla om mig själv lite.. Ta en dusch, fixa och måla naglarna, både tår och händerna, ansiktsmask och sen ska jag käka någon god middag förhoppningsvis =) Hörs efter ridningen och allt stallgöra!
puss



Ostmacka doppad i Beasås och cola till. tro mig, det smakar super. Testa!

Outfit..


Tröja - H&M Divided
Leggins - H&M
Armband - New Yorker


Tisdag, 4 Maj

Godmorgon på er!
Om 20 minuter bär det av till skolan, så dags att göra mig helt klar. Ska ta och slänga i mig lite frulle och ta ut moppen ur garaget och sen hinna slänga ut en outfit snart här också. Går till runt tre tiden någonstans där idag och efter skolan så blir det stallet direkt. Kanske hinner slänga in något inlägg innan, men vi får se. Som sagt.. snart kommer outfit...

Älskar låten!

Nu ska jag ta och borsta tänderna och tvätta bort smink m.m sen är det dags att sova. Skola i morgon igen och massa plugg som vanligt. Känner mig i alla fall ritkigt nöjd med att jag gjort klart tre fördjupningsuppgifter som ska vara klara i morgon så nu behöver man inte tänka på det innan jag reser bort också. Jaja, ni får ta och säga till era kompisar att bloggen är igång igen också så man får tillbaks några gamla läsare. Hare gött!
Godnatt.

Train - Hey Soul Sister


Snyggingen Angelica, strike a pose^^

Var bara tvungen att lägga upp en bild på snyggingen från idag.


Stuff Like That.

Tjenixen på er gamlingar, hoppas ni finns kvar här.. eller i alla fall hittar tillbaks snart. Idag hade vi studiedag, alla niorna i på skolan så vad passar inte bättre en att åka och shoppa då!? Jag och Angelica drog först vid halv tolv till Nacka forum och gick runt och strosa ett tag. Lite senare efter att jag käkat tog vi bussen till slussen och gick runt ett tag inne i stan också. Mådde inte så bra sen så då åkte vi hem. Handlade i alla fall upp hela mitt barnbidrag som jag i princip nästan fått, så nu är jag helt pank, suck...inte kul. Detta fick jag med mig hem:


+ en till jacka.

Nu kör vi!

Okej nu kör jag igång med bloggen igen! Jiiippie, eller? =)


Har färgat brunt för ett tag sen, det visste ni kanske inte?

Ska ta och berätta lite om dagen och annat i nästa inlägg ska bara ta och fixa lite småsaker först.. Hur som helst ska jag köra igång nu igen tänkte jag, har saknat att blogga jäkligt mycket nu och specielt när man sitter och läser vänners bloggar... Jaja hörs snart!


RSS 2.0