Your Call

Kom precis ifrån duschen, har innan de varit och tittat på felicias träning och en snabbis förbi grabbarnas träning för att hämta felicias sko sen kom pappa och hämtade mig. Har precis lagt mig i sängen, är sjukt trött! (inte så ovanligt) med andra ord. Bärjar 20 i nio i morgon men det blir upp tidigt i alla fall för att jag ska hinna så jag ska ta och kolla upp en buss nu sen lägga mig och läsa i min engelskabok, titta va duktig jag är! boken är faktist bra också. Jaja sen blir det sova och detta blir sista för idag. Vet att det blev lite hoppigt i texten nu men skitsamma... avsluar med denna låt.
puss

Föresten, fan jag blev sugen att börja spela innebandy.. men hur ska de gå när det inte finns något lag för nybörjare...?



super, duper, dunderduktigt?

Hello snyggingar!
Kom precis hem, mamma står och fixar maten och jag är vrålhungrig! Direkt efter skolan mötte jag upp flisfis och drog till hudkleniken, tog lite värden på huden igen och sen ska jag tillbaks dit i morgon och få hem yttligare lite tester. Hur som helst så måste jag bara påpeka att det gick sämst på engelskatestet, fick tillbaks de idag och jag hade 5,5 av 20 rätt, bra jobbat michaela!. Inte min grej det där med språk asså... Jaja, ska ta och sätta på mig lite kläder och dra ´ner och käka sen ska jag med felicia till hennes träning, hörs lite senare ikväll!
puss


Mitt älskade dockhuvud och jag. :)


En liten påminnelse bara..


AJ AJ AJ AJ AJ AAAAJJJ!



Denna träningsverk tar kååål på mig, jag har så sjukt ont i hela kroppen verkligen sen igår. Kommer väl bli ännu värre i morgon eftersom jag red idag också. Jag har bara lust och lägga mig och böla som en barnunge, så ont har jag... speciellt i nacken och axlarna, massage skulle inte sitta fel nu asså! Som tur har jag mamma som fixat en värmekudde till mig =)

puss


Die Antwoord - Enter The Ninja





Min specialitet*



Var riktigt jävla sugen på en smoothie, here I have ! mums.


Dagens outfit..


svar på komentar...

Anonym om Detta sysslar josefine med på matten...:
kan du inte visa lite bilder på hur det ser ut i din skola :)

Svar: Jo det kan jag göra, ska fota någon dag =)

fryser, huvudvärk, trött, hängig, hostig, dif toskade. kan det bli sämre?

EEh yooh!
Har precis kommit ifrån duschen, ville verkligen inte sluta duscha uatn bara stå i varmt vatten och typ döö, det är ju så kallt så vad passar inte bättre en att ta en riktigt het dusch!? Jag ska i alla fall bädda ner mig i sängen och plugga och läsa lite. Egentligen vill jag bara gå och sova nu för jag har sjukt, och då snackar vi verkligen SJUKT ont i huvudet.. Känns som att jag har feber, men jag vet inte.. Jag känner mig inte riktigt kry i alla fall.. Jaja ska va duktig nu som alltid, plugga!
puss

Nu väntar käk..

Ska snart ta mig ner till bussen och dra till centrum och möta upp jonna gulligull. Vi ska käka på Tacobar hade vi tänkt och dra igenom en liten planering tror jag det blir också. Hörs när jag kommer hem igen !
puss


jag = Rugbyproffs

Har nyss kommit in ifrån kylan, fy fan va kallt och blåsigt det är ute.. Mötte sophie en liten snabbis efter skolan och fick skjuts hem av henne. Kul att jag kommer hem utan nycklar, jäkligt skönt! Jag tog mitt pick och back och satte mig inne i lekstugan med mina kaniner tills pappa kom hem och öppnade, haha. Vad skulle jag gjort liksom?

Jaja hur som helst. Har spelat ruggby idag och satan va kul de var. Vi hade en amerikanare till tränare, en föredetta spelare. Vi fick göra olika övningar, putta en grej som vägde 300 kg och vi klarade det på 5 personer =) och tacklingarm sjukt kul vill jag lova er!
Kan ni tänka er, jag är riktigt grym på det..tacklingar asså. Tog i som satan! Ska filma nästa vecka då vi ska ha det igen. Sjukt kul!


Min vecka ser ut såhär:


Tisdag - Skola, Träffa soffan, plugga.
Onsdag - Skola, stallet å rida.
Torsdag - Skola, Hudspecialist/klinik.
Fredag - Skola, kanske drar ut... får se.
Lördag - Party för hoppningsvis... =)
Söndag - Chilla hemma, bara tare lugnt o vila/ta hand om mig själv.


Detta sysslar josefine med på matten...


Haha, vilken humor!


Har dragit på mig mysdressen!


Måndag, ny vecka

Tjenare alla snyggingar!
Har nyss kommit hem ifrån plugget och tur att pappa stod och väntade med bilden vid modevillan för annars hade jag aldrig orkat gå hela vägen hem. Frös som bara det dessutom, det är riktigt ruggigt ute idag tycker jag. Jaja hur som helst. Det har gått bra i skolan, eller sämst på engelskan men annars har jag pluggat på bra idag. Starta dagen med en varm choklad, supergod verkligen! den gjorde min dag kan man säga. Super! Snart dags för käk, hörs senare.
puss

Inte riktigt den jag drack men god såg denna ut, haha.


duschen väntar!

Nu ska ja hoppa in i duschen, sen blir det tv och ansiktsmask, puss.


Hardstyle - Starsplash


Foto.



Jag vill komma igång med fotandet igen.. Eller igen och igen, jag vill lära mig riktigt ordentligt och få fina resultat eftersom jag tycker det är så kul att fotografera. Funtar på att gå en fotokurs igen, och den här gången inte glömma anteckningsblock så jag kommer ihåg sakerna också, haha.


Min gårkväll.

Roliga inlägg Erik och felicia gjorde igår va, haha eller inte*
Igårkväll vid tiotioden bar det av till älvsjö hem till simon med flisfis och soffan, kom dit några stycken, hade det trevligt sådär, nice! ja ni fattar. Tog sista pendeln vid två hem till linus och sen sov vi kvar där. Så mycket mer hände inte igår egentligen, jag tappade mammas nya busskort, bra där! Ska lägga in lite bilder sen om det blev några men är sjuuuukt trött så det får bli senare, detta hade jag på mig igår i alla fall. ..

Skitdåliga och suddiga bilder !


Cubusoutfiten + Jacka-Lindex, Väska - Lindex, Halsduk-Åhlens, Klackar-Vet ej vad affären heter.


GÄSTBOGG

FELICIA HÄRRRR! NUUUUU SKA VI KRÖKA SÖNDER OCH DANSA GALET. PUUUUUUUUUSS ! :):):):):)
PS FELICIA ÄR SNYGGAST OCH BÄST (MICKIS MED)

Erik äger alla!!!!!!!!men inte mickis

Tjooo alla , erik här!!!! NU är det party och ALLA FUCKAR UR! specielt linuuuuus !!! Och erik för den dlen. Nej nuuuuu linus sitter och glor eller hur*?

Heineken walkin fridge

Jag FUCKING ÄLSKAR DEN! haha =)


Jag vill bosätta mig i något eget.

Tjenixen!
Har för ett tag sen kommit innanför dörren och slagit mig ner i soffan. Satan vad jag blev sugen på att flytta hemifrån nu när vi tittat på min kusins nybygda hus, det var så fint! Nu längtar jag bara tills jag flyttar och inreder min egen lilla svit och skit, fan va jag blev sugen!! åå. Ska snart hoppa in i duschen och börja fixa mig lite ifall att jag drar ut till kvällen. Förhoppningsvis så blir det väl så. Jaja höres!

Bilder från idag:


Amadeus, min pyssling.


svar på komentar... priser

madeleine om shopping!:
håller med, Kan du inte skriva vad de kostar också?:)

Svar:
Haha vad mycket frågor det blev om kläderna nurå, Men i alla fall...  Beige tröjan kostar 249:-, svart stickad tröja 299:-, svart spetströja 249:-, Klänning 299:-, Jeans 499:-, Rosa munktröja 299:-, Bh 129:-, strumpor 49:-, tofflor 99:- och klackarna 1.600 :- (REA 1.359:-) .
Ni får själva bläddra ner och titta på bilderna vilket jag menar. =)

Tjingeling!

Sitter och tittar på Se upp för dårarna på 4:an, har ju ändå inget bättre för mig så. Chipsen är slut, colan är halvfull och jag är proppmätt! Ursch spyr på skiten snart. Jag ska hur som helst ta och lägga mig tidigt idag eftersom jag som sagt ska upp tidigt i morgon. Tror inte det blir något mer inlägg ikväll, datan dör snart och jag orkar inte ladda den, haha lat jag vet. Men säger väl godnatt och en fortsatt trevlig kväll nurå.
puss

svar på komentarer...

Anonym om Närmast mitt hjärta.:
har dom här tjejerna bloggar ? :)
Svar: Angelicia och sophie har bloggar, fast dom har slutat för länge sen. Julia har tagit bort sin,Felicia har lagt av hon med. Isabell och carro har. Här har ni deras bloggar. Isabell och Carro

Anonym om Närmast mitt hjärta.:
är du och olivia inte lika bra kompisar längra?
Svar: Vi ses jättesällan, inte med flit såklart men det är skittråkigt. Jag saknar henne som satan..Hon flyttade ju till täby. Visst det är inte så långt mellan men vi har liksom inte samma tid. Vi brukar träffas ibland och ta fikor, käka middag och sånt och snacka om allt mellan himmel och jord, men som sagt för sällan. Tråkigt att vi tappat kontakten så mycket men hon har fortfarande samma plats i hjärtat, saknar henne så otroligt mycket!


Olivia och jag i stöten.

Anonym om shopping!:
kan inte du göra ett inlägg med de bloggar du följer :)
Svar: Jo det kan jag, kan försöka hinna med det någon gång i helgen. ;)

Anonym om shopping!:
kan du inte skriva vart allt kommer ifrån? :P
Svar: Tröjorna och jeansen kommer ifrån bikbok, de hade 'ta tre, betala för två' så blev 6 plagg därifrån, (klänning som inte är med på bild också). Bh och strumpor är från Lindex, tofflorna från dinsko och klackarna från någon affär i farsta centrum som jag inte vet namnet på.

Anonym om Saker som..:
du borde skriva mer om kärlek :)
Svar: Hmm, vad skulle det vara som exempel.. Inte så bra på att skriva ut mina egna känslor och sånt..

Only Girl (in the world) - rihanna





Wallah!

heeej!
Gaah, va jag är trött. jag vaknade för en stund sen. Kom hem från skolan vid halv två ungefär, känns fan inte som jag varit där idag :O aja i alla fall så somnade jag typ direkt när jag la mig ner i soffan. Hade egentligen tänkt dra ut ikväll men jag orkar inte asså, plus att i morgon ska jag upp tidigt och iväg med hela släckten till min kusin, så nej.. det blir en hemmakväll idag och ut i morgon istället =).

Funderar på att tappa upp et bad kanske ? Jag får se. Ska i alla fall åka och hyra film och köpa chirre, dirre och coooola. mmm, mums!


svar på komentar...

Anonym om shopping!:
vart är jeansen ifrån? :)

Svar: De kommer från Bikbok. =)

shopping!

Shooo!
Drog direkt till fartsa centrum med mamma efter skolan så det är anledningen till att jag inte bloggat. Detta fick jag med mig hem + en supersnygg klänning.


Skorna ser inte ett dugg snygga ut på bild men ni ska se i verkligheten, sjukt snygga!


Svar på komentar..

Anonym om Vill tillbaks till Grek landet!:
vart har du köpt bikini överdelen? :)

Svar: Det är någon slags bh egentligen. Den kommer från Lindex ;D

Outfit torsdag


Goder kväll

Hej gott folk!
Kom precis ifrån duschen och för en lite stund sen kört ner flisfis till bussen. Hon var med mig i stallet, käkade hos oss, vi har pluggat och bastat, jätteskööönt! Ska ta och gör lite småsaker innan jag ska krypa ner i sängen och läsa lite. Här har vi nya häst-tjejen!


Kato


Vill tillbaks till Grek landet!

Haha, tjockt snygg bild, eller inte*. Handlar om att bjuda på sig själv, haha men titta va brun, okej lite röd också men ändå!. Jag vill tillbaks! NU NU NU =(


Skönt o va hemma idag.

Hej och godmorgon på er!
Idag är jag ledig som sagt, eller vi har 'hemstudier' Vilket jag verkligen måste ta reda på. I morgon ska engelskan och idrotten vara klar så det är bara för mig att sätta igång. Sen kommer Felcia hit också och pluggar lite och käkar middag med oss, ska hämta henne när hon slutat och så följer hon med till stallet lite senare också. Har saknat skitungen!

Föresten färgade jag ju håret igår också, blev bra.. Skulle ju bara bort med utväxten så.. och så blev det, lite mörkare men det kommer tvättas ut snabbt. Efter bild och hårfärgen för er som undrar vilken färg jag använde:


Ni ser nog inte så mycket skillnad men huvudsaker att utväxyen är borta =)


Färgar barret:


Såhär ser du ut innan, kolla in utväxten, haha. BORT med skiten!


ledigt i morgon

Tjena tjena, då var jag hemma igen. Ont i huvudet som fan och sjukt irriterad på skolan. Kom hem vid halv två ungefär, blev utslängd så då vare ju bara att åka hem liksom. Skolan har ingen koll, lärarna är sjuka, vi får håltimmar och bara sitter bort tiden typ. Visst det är skönt men ändå, de informerar inte om saker och skit, som i morse.. vi åkte till skolan, kommer dit och har 3 timmars håltimme till lunch?? I morgon är vi i alla fall lediga hela dagen pågrund av att alla lärare är sjuka. skööönt!


Tisdag morgon..

Godmorgon gott folk!
Ingen outfit idag, har gympa direkt på morgonen så åker in i de kläderna helt enkelt. Vi ska spela rugby, klockan tio i 8.... kuul? Jag orkar inte. Aja sitter och käkar lite frulle nu i alla fall sen ska jag börja rulla ner till bussen, hörs!
puss


Närmast mitt hjärta.

Kommer väl låta skitmuppat nu när jag skrivit detta men så äre'


Twinsen/tvillingarna som jag oftast kallar dom. De är mina tjejer det, underbara fickor som jag vet att jag kommer ha kontakt med livet ut. Vi har känt varandra i i 7 elelr 8 år tror jag, lärde känna varandra via stallet (angelica) och genom andra kompisar (sophie) + att dom är tvillingar och bor sjukt när mig haha. Angelica collin Folkeryd, envis som få men ändå världens gulligast och goaste tjej. Vet att jag verkligen kan lita på henne, ta hjälp och stöd om något är fel, ja allt det där ni vet? tjejgrejer sådär. Love you honey! Sophie Collin Folkeryd, Ubersöt tjej här med, världens snällaste, litar på! ja allt det där the same sheet. Ja det finns så mycket jag vill säga men jag kan inte få fram i ord... Min lilla sockertopp finns alltid där. <3 mina tvillingar!


 

Kolla bara in bilderna! så förstår ni vilken pudding det är! Julia Wetterdal, Julle bulle knulle, är det hon alltid kommer va för mig. Skön person, mycket speciell.. men på ett positivt sätt såklart. Så sjukt rolig hon kan va ibland asså, du fattar nog vad jag menar..e*terb*i*en(ibland asså) .....haha. Känns som att vi inte träffas så ofta längre men det ska bli bättring på det för kontakten kommer vi inte tappa i framtiden inte. Samma gäller dig, en underbar person jag kan lita på. Good friend, Puss på dig snygging!



Grymt snygg och cool tjej, Felicia Säwström" mega snäll och söt också för den delen. Har inte kännt henne länge alls om man tänker efter, men känns som raka motsatsen. Bäst på att lyssna, bäst på att snacka, Ja, det är vi båda bra på.. Vi klickar liksom. Känns som skit länge sen vi träffades så det blir det snart, saknar dig tjejen. Korta ord... love you



Haft mycket trevliga och roliga stunder med denna person, Isabell Thörn. Underbar tjej, alla våra stunder då vi suttit och snackat om allt möjligt skit och ja du vet själv vad ja menar! Vi har som uppdrag nästan. Allting stannar oss i mellan, det som inte ska komma ut kommer inte. Litar alltså på dig me, haha precis som de andra. tjockt gullig också!


För på tok snygg tjej, inte okej! Caroline gerlöw, som redan sagt.. för snygg.. och cool för den delen, eller hur? =) Inte kännt bruden så länge men samma här, känns som så mycket längre för det är inga konstigheter mellan oss inte. Alltid roligt med dig i närheten, Danskompisen liksom. Go' carro, Go' Mickis, så äre bara!
puuuss sötnos.


Småsanningar: Jag är en idiot

  • Sanning 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan..
    Sanning 2. Alla idioter som läste första frågan kommer att prova.
    Sanning 3. De upptäcker att sanning 1 är en lögn.
    Sanning 4. Du ler nu lite för dig själv för att du är en dum idiot.
    Sanning 5. Snart kopierar du detta så att alla... andra idioter kan testa.

    HAHAHAHAHAHA Ja det stämmer ju, var bara tvungen att slänga ut skiten.


Klacka om*

Har varit och klackat om mina snyggingar. Bästa att göra det innan man börjar slita på den 'riktiga' klacken och det bli för sent att fixa till det. Så tips till er som inte tänkt på det innan. klacka om! så håller klackarna längre.


Monday Morning.. yes, i morgon




Är feta hungrig asså


Har gjort i ordning Makrillsmacka och mjölk, fan va smarrigt! Okej jag vet, det ser ut som KATTMAT eller någonting liknande men det är faktist sjukt gott. Nyttigt för den delen också. testa!


Gymnasie-snack!

Okej, det har varit mycket frågor om gymnasiet, vilket jag går på, linje/inriktning, intagningspoäng och ja lite sånt där.. Så tänkte förklara lite hur det ligger till nu i alla fall.

Till en början sökte jag till cybergymnasiet, hantverksprogrammet med inriktning stylist. Jag hade både hört dåliga och bra saker om skolan men när omvalsperioden var klar så ångrade jag mig helt och hållet, ville inte ha någonting med den skolan att göra eftersom jag hört bara dåliga saker på senaste tiden... men, det var för sent. Jag kom in där och skulle börjat men så har vi ringt och tjatat på att jag ville komma till en annan skola. Till slut kom jag in på mitt andrahandsval i alla fall trots att hade 255 p och intagningspoängen var 215 och att jag var sen med inlämmningar och skit.

Nu går jag alltså på Plusgymnasiet, ett helt nytt gymnasium som ligger i Liljeholmen, 5 minuter från centrum ungefär. Jag går hantverksprogrammet med inriktning stylist här också. Trivs faktist riktigt bra på skolan nu, gjorde inte det till en början men nu känns det riktigt bra och roligt. I inriktningen jag går på kommer vi få lära oss smink, håruppsättningar, lite naglar, kläder... ja att styla en från topp till tå helt enkelt. Styling inför modeshower som exempel. Hitills har vi inte hunnit med så mycket men vi har börjat lite smått sådär... schampoonera/hårmassage, lagt fondation(basen), måla läppar, ögonbryn, rulla håret på spolar och lite modeinformation. Lite smått sådär. Det är i alla fall superkul och kan verkligen rekomendera den linjen till er som ska söka gymnasium nästa år.

Hoppas ni fått lite information nu . kram!




gårkvällen.

Tjena tjena!
En trött mickis här... Igår drog vi till en kille som hette elias på fest. Mycket dans blev det men lite kaos i slutet så alla var tvugna att dra. Vi åkte vidare hem till en annan kille i tyresö, men drog lika snabbt.. Det ena ledde till det andra om man säger så, går inte in på så mycket mer. Sov borta och kom hem tidigt idag. Nu ska jag sova. :P
tjingeling!


svar på komentar...

Anonym om Lördagens planer.:
din hy har blivit jätte fin! vad är det du använder? :) och vad brun du är, solar du solarium ofta? kraaaam! :D

Svar: För någon vecka sen visade jag ju några krämer jag köpt och jag tror det har börjat hjälpa lite nu, men mitt smink döljer mycket också... Nej det gör jag inte =) kram på dig me!

Min och angelicas kvällsoutfit..

    
Angelica: Kavaj H&M Tunika/klänning Gina | Leggins H&M
Jag: Tunika H&M |  Tights Ullared



Lördagens planer.



Hello!

Sitter just nu och väntar på att naglarna ska torka så jag kan måla på ett nytt lager nagelack, haha. Angelica ringde percis också och hon ska komma förbi tänkte hon en liten stund innan vi ska dra ut sen. Ikväll blir det party med ankii, vet inte om jag sover hemma ikväll.. vi får se helt enkelt. Det som ska fixas nu i alla fall är naglara, hoppa in i duschen, sminka, välja kläder och sedan dra sig ut i det ytterst TREVLIG vädret, eller vad säger ni? Är det inte härligt med regn!! nej, jag skojja lite med er. Usch! Aja slänger väl in en outfit senare, ska försöka hinna med det i alla fall. hörs!
puss


Saker som..

..ni vill se. Gör en liten lista om vad för saker som ska komma upp så jag inte glömmer era förslag:

* Skriva om mina närmaste.
* mer outfits.
* Min skola, linje m.m.
* mer om mina dagar, videoblogg.. (tveksamt)

Funderar på att sätta ut en frågestund snart också, var ju ett tag sen. Eller vad tycker ni?

Bildbooomb!


Kanske inte ser så stökigt ut men..

Jag måste verkligen på ordning på mina kläder... IGEN. Måste damsuga, bädda rent sängen och göra en storstädning helt enkelt. Hörs lite seare!


tjokt tyyng låt!




Äntligen har jag fått dom =)



Snacka lite extra med skolfotografen igår och fick ta 50 bilder woooow, jag och matilda. Fick bilderna idag men lägger ut lite i morgon. puss


Nu, dags för naglarna!

Tjoo, Har hunnit duscha och lite så. Blev inte som jag tänkt mig ikväll... lite strul med grejer men men mötte Ernesto en liten snabbis bara, stannade till vid tvillingarna och sen drog jag hem. Nu till detta!


kommer snart..

Hej hej!
Sitter just nu och surar i soffan, det går inge bra med matten och snart flyger matteboken i väggen säger jag bara. Hur som helst har vi bara haft vanliga lektioner idag, gått ganska snabbt ändå och slutade vid ett. Drog in en sväng i globen och letade tofflor, men hittade tyvärr inga .. Fick med mig ett grafittinagelack eller hur det nu stavas i alla fall... ska visa er sen. Ska iväg och köpa lite dricka nu, tjingeling.

Torsdag

Okeej, heeej!
Kom nyss ifrån duschen, innan de var jag iväg en sväng med twiiiinsen. Hur som helst, lite kort om dagen. Slutade vid ett idag men kom hem vid halv sex! Hade ju skolfoton och sånt idag så.. blev skitdålig på själva klassfotona om man säger så! bajs. Aja ville bara säga TACK till förslagen också, ska ta och skriva lite skit som ni tipsat mig om..okej, jag skojja inga skitsaker inte. Mycket bra förslag! Börjar imorgon tänkte jag. Hörs! Lite bilder från idag kommer här:


.

fett snygga!


fortsätt ge förslag!

Vet att det är lite dåligt med uppdatering just nu, just därför satte jag in den där frågan igår om vad jag ska blogga om? så fortsätt ge lite förslag så ska jag försöka uppfylla 'era krav' när jag inte har så mycket med skolan att göra. Kommer vara lite dåligt nu veckan ut, sen så =) bara ville informera så ni inte tror jag slutar blogga eller nått. Nu måste det pluggas! puss

svar på komentar...

Anonym om Tisdag:
Kan du beskriva för mig vad lodis kläder är?

Svar: Det skönaste man kan gå runt i är lodiskläder. Joggingbraller och munktröjja tillsammans med en bulle på huvet och inge smink. Riktig lodis!

lite bloggtorkat sådär bara...

Så ge lite förslag nurå!!!


Tisdag

Tjeeenare!
Mår lite bättre idag och är feberfri så jag ska slänga på mig lite lodiskläder och pallra mig iväg till skolan snart. Skippade gympan på morgonen så börjar vid tolv istället. Kände att jag verkligen ville vara med på första sminklektionen som vi ska ha idag så. Sitter i alla fall och käkar lite frulle nu och tittar på tv. Ska hem direkt sen när jag slutar och fixa lite grejer . hörs!
puss


minda droger..


Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. säger godnatt!


Love is like the wind. I can't see it, but I can feel it.




En riktig snorunge!

Godmorgon!
Inga skola för min del idag.. ligger hemma snorar ihjäl mig istället. Har knarkat alvedon igår och nu och det blir nog fortsättningen för att huvudvärken ska gå över. Ligger nerbäddad i soffan och kollar tv, ska nog sätta på en film medans jag väntar på att pappa ska komma hem med kebabrulle och nässpray, haha. Hörs förmodligen lite senare om jag känner mig lite piggare. puss och kram.


svar på komentar...

E om detta hade jag på mig igår..:
Grymt fin halsduk, vart har du köpt den? :) kram

Svar: Tackar! Den är från Lindex
om jag inte minns fel för jag köpte den förra året.. kram på dig.

färg/svart redigering.?

Har suttit ute i bastun i 40 minuter nu och dunkat musik. Fan va skönt det var! Problemet nu när jag kommer in är att näsan bara rinner och rinner, jag har blivit sjuk igen.. Har i alla fall tänt lite ljus runt om i rummet och gjort det mysigt. Dags att bädda ner sig i soffan och titta på tv.
puss



!!!!!!!

DENNA JÄVLA MENSVÄRK TAR DÖÖÖÖD PÅ MIG!


svar på komentar...

Anonym om My girls:
måste bara fråga om det är du som har gjort din jättesnygga header eller vem det är annars! skulle behöva en ny design :)

Svar: Tack så mycket ! ja, det är jag som har gjort den. anonym ? =)

My girls


detta hade jag på mig igår..


I rymden finns inga känslor?

Godermorgon!!
Lite huvudvärk börjar smyga in från igår. Har för en liten stund sen kommit hem från tvillingarna. Igår fick jag,julia och tvillingarna för oss att dra till Heron på bio och käka middag så, så blev det. Käkade jätte god mat, tittade på filmer 'I rymden finns inga känslor'.. Den var bra, lite gullig sådär tycker jag sen drog vi hem till twinsen och chillade lite med drinkar. Vid halv tre kom linus och alex förbi en liten stund också sen drog dom hem vid fem så sen kunde man sova. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen åka iväg ett tag, tjingeling!


Titta !!!!

Titta hur sjuuukt mycket folk det var igår!


Lite bilder från igår.


Superdag på grönan



Hoffmaestro var super!
! skit nice vi har haft det ikväll alltså, jättekul! bilder och skit kommer i morgon. Nu ska jag försöka sova.. är sjukt trött och har ont i halsen av allt skrikande. Superkul ikväll som sagt i alla fall.
puss o godnatt!


Outfit Fredag


Kofta H&M Linne Gina | Leggins Gina | Söta spetsstrumpor Ullared


Morgondagens planer då"

Nu har jag snackat med flisfis, i morgon blir det hoffmaestro på grönan. Middag ute och mys =)





svar på komentar..

Anonym om Torsdag 16:52:
i vilka gymnasium och linjer går tvillingarna?

Svar: Angelica har precis bytit gymnasium från Klara södra till Real som ligger i liljeholmen, hon går äventyrsturism där. Sophie går teknik med inriktning design tillsammans med jullan på Nacka gymnasium . ;)

svar på komentar...

Anonym om Salongwork:
ska du bli frisör? vad får ni göra då för saker?

Svar: Jag vet inte hur många gånger jag sagt det nu men nej, jag ska inte bli frisör. Jag går Hantverksprogrammet med inriktning stylist. Nu de här två veckorna jag gått i skolan har vi inte hunnit börja med så mycket utan vi har börjat lite smått med schamponeringen, massagen i hårbotten som hör till, rullat lite spolar i håren och ja lite småsaker sådär. Vi kommer att fortsätta med schamponeringen nästa vecka också, det är faktist inte så lätt som man tror. Detta gör vi på varandra såklart och fan va skönt det är!. Kläder är något vi pysslat lite med också. =)

Torsdag 16:52

Direkt efter plugget tog jag en sväng i globens centrum. Fick med mig två tröjor och lite hudprodukter. Fick värsta hjälpen på apoteket, skitbra! Eftersom jag har så jäkla dålig hy, något jag verkligen mår skit över.. försöker jag göra allt för att bli av med det. Det tog tester och skit med en maskin typ och jag köpte krämer för 750 kr. Hoppsa fan att det sker någon förbättring nu i alla fall. Nån som testat dessa?


Dagens outfit


Kofta H&M Blommigt Linne Zara | Jeans Zara (Grekland)


Tom Mountain-A Little Respect (Alex M Remix)



Godmorgon!

Godmorgon sötnosar! Har startat min dag med en god frukost, har precis sminkat mig lite och snart ska jag välja kläder inför dagen. Slutar klockan ett idag så det är skön skönt! När jag kommer hem blir det plugg och lite små stuffffs sådär. Hörs!
puss


Salongwork

Ligger just nu i sängen, ska titta på nya programmet 'kungar av tylesand'. Mitt arbete i salongen idag var det...




Stress

Kom precis hem, ska skynda mig att byta om sen bär det av upp till stallet. puss och kram!


Dagens outfit.


Bolero New Yorker Linne H&M | Jeansleggins Gina


Nu är det dags...

.. för mig att sätta igång med engelskan som ska vara klar på torsdag, wish me luck!


maaatdags

Tjena tjena!
Har nyss kommit hem ifrån skolan och är sjukt trött. Inte nog med det har jag massa plugg att göra... suck, det är nu allting börjar eller? allvaret* Vi har hur mycket grejer som helst att göra, jag skojjar inte. Fördjupningsuppgifter, prov att öva till, läsa.. massa mer. Fattar inte hur detta ska funka. ? Jaja, maten är klar nu så dags att gå ner och käka, är vrålhungrig! hörs.

Såhär ser jag ut just nu, detta får bli outfitbilden för idag. haha


Kärlek vid sista ögonkastet, härlig låt.

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana
För det blir så ibland, jag vet
det tar tid och jag tror jag vet
Vad vi gjorde för fel, passionerat
men okontrollerat, ha, idioter
Och jag vill bara känna hur det känns
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent(?)
Våra stunder vi hade, tankar idér
din lukt i din nacke, pussar och skrattar
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen
satt uppe på natten

Och jag minns när jag mådde kasst
du sa jag kan dra vårt last
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Det kommer funka, måste funka
nånstans där finns vår plats
Den enda personen som tagit upp min tankekraft
24/7.. Baby —– som en brasse sagt!
Och jag trodde jag borde va trygg
vi gör det tillsammans och hon har min rygg
Oh shit vad jag älskar dig
trotts att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

Ref x2
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

Frej Larsson;

Lilla baby jag kan inte stanna kvar
jag fuckar upp ditt organiserade liv
Jag har rappat in en massa pengar
allt du vill kan du få, men ingen trygg framtid
Jag har packat mina saker,
på väg ut från vår lägenhet nu snart är den din
Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för de blev som det blir
För jag kommer som ett yr *—————–*
Och vinner ditt hjärta men flyr iväg  till nästa så fort anar något ansvar!
För jag fattar mycket väl att det är i mina, det såkallade blodet i mina ådror(?)
kommer från min pappa, men tänker starta min familj så fort det går dåligt
Det sociala arvet får rätt igen
och det går utöver min bästa vän
Jag älskar dig, så vi kanske kanske kanske syns igen!


Måndag

Tjena tjena!
Lång dag idag. Direkt efter skolans slut drog jag hem dit där maten väntade på bordet. Det serverades soppa idag, någon god en faktiskt. Efter vi käkat hängde jag med mamma och pappa på en promenad runt kvarteret. Var skönt eftersom jag var proppmätt! Nu ligger jag då i soffan med blött hår och nattdressen på, ska titta på biggest loser Sverige snart sen blir det lite plugg för min del. Tjingeling så länge *
Salonglektion idag.. Johanna och Rosen fixar hår.
Camilla och Elina tvättar hår , kul kul haha

wiiiie

Yoooo!
Sitter och väntar på att engelskan ska börja sen slutar vi för dagen, skööönt även om det varit en lång dag. Blite mer update när jag kommer hem, hörs då!
puss
Snygga elina taggad inför engelskan!

fet bildbomb från hela veckan + helg.


This is my life - Edward Maya




foodtime!


Har precis Käkat en supergod middag, älskar mos och fisk! hollandaisesås som kryddning är som pricken över i't. Har tillbringat min dag i stallet idag. Eftersom det var dressyrtävling idag var jag och tittade och var funktionär till Nicole, jätte bra ridet nicole! Kom hem för nån halvtimme sen och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Har varit dåligt med uppdatering igår men tänkte berätta lite om min dag igår också... Det blir lite senare, nu väntar som sagt duschen.
Hörs!


svar på komentar..

Anonym om seeeeent:
vilken skola, har du bytt?
Svar: Nej, jag har inte bytt. Går fortfarande på plusgymnasiet som ligger i liljeholmen.

Aj aj aj va dålig jag är

Sorry för tassssksig uppdatering asså blir det i morgon istället... Nu äre party som gäller!
Ha en trevlig kväll.


cheez doodles

Kul fredagskväll, jag ligger i soffan nerbäddad, glor på tv och käkar de nya ostbågarna. Jag som var så taggad att dra ut ikväll men nej nej..okej visst det är väl skönt att slappa lite hemma också. Klockan 8 i morgon ska jag upp och stå på loppis. Fyfan! säger jag bara. Att käna lite pengar är väl aldrig fel men loppis liksom!? hallå. Aja jag är faktist trött redan nu. Ska dra på en rulle, vet inte vad för någon men blir väl någon från voddler. Hörs mer imorgon .
puss


Shopping

La undan en tröja och ett par jeans leggins på gina igår så direk efter skolan som slutade klockan ett drog jag och hämtade dem.. Fick med mig två par grymt snygga örhängen från ur&pen också ..


Dagens outfit, Fredag


She Can't Wait - Demarco

Skööön!


Nytt!


Har köpt ett litet gulligt rosa datafodral til macbooken, kalender och anteckningsblock med 7 flikar (7 ämnen).. gillade inte böckerna jag köpte så det fick bli allt i ett istället =) Ska ta och lägga mig i sängen och plugga lite och fixa till grejerna nu, Hörs senare kväll eller i morgon.
puss


Here I come

Tjena tjena!
Kom nyss hem ifrån Stockholm city då. Fick med mig lite småstufs sådär.. ska visa er senare. Dags att hoppa in i duschen och kyla ner mina fötter på samma gång. Fan vad jag har ont under fötterna pågrund av allt gående.. Kan knappt gå helt seriöst asså. Ingen outfit eller så idag, har kört på lodis och nästan osminkat...
Jaja, duschen väntar!

God frukost..



..Och god morgon! Sitter och käkar lite frulle framför the voice på tvn. Har slängt på lite lodiskläder och snart ska jag rulla ner till bussen. Idag, äntligen så slutar vi lite tidigare.. Klockan 1 så det blir skööönt! Efter plugget ska jag dra in till city och leta datväska, väska och lite smått. Möta mamma också som får hålla i plånboken såklart, hehe. Aja hörs när jag kommer hem, pussar!


Fångarna på fortet"

Sådär! då var jag hemma igen. Har haft det riktigt chill idag i skolan. Tre lektioner fast långa.. men det hat gått bra i alla fall. Direkt efter skolan skyndade jag mig hem för att byta om och dra vidare till stallet för en ridlektion. Gick mycket bättre idag än förra veckan så något positivt vare i alla fall med att få samma häst. Jaja, har typ hållt på med de här inlägget i e timme snart.. nej men är helt inne i fångarna på fortet så har inte tid att skriva egentligen haha. Ska fortsätta titta på det nu. Hörs!
ciiiao


awiii

Kom nyss hem ifrån stallet och har hunnit slänga i mig lite mat också. Ska ner till berget ett tag med soffan, hoppa in i duschen och sen kan jag berätta lite om dagen. Nu kommer snyggingen, ciiiiao!


dagens outfit. godmorgon!


RSS 2.0