Macbook, den supercoola apple

Jag ä förälskad i julias dator. Vill verkligen ha en bärbar att kunna sitta med på kvällen i sängen och ha det skönt. Apple macbook kallas den och är skit snygg och cool på alla möjliga sätt. Den finns i fyra färger tror jag, svart, rosa, vit och tydligen röd som jag såg nu. Den vita är skitsnygg i verkligheten, det kan jag ju säga. Inte för att jag sett nån utav dom andra färgerna men jag ska i alla fall önska och hoppas på en i julklapp ... hihi.


ser mycket bättre ut i verkligheten.


Vilken f*cking lärare. !

Igår hade jag jätte svårt att somna, men det var nog för jag sov mitt på dagen. Hur som helst så var jag i alla fall sjukt trött i morse och höll på att försova mig nästan. Jag vaknade, somna om, vaknade och somnade om flera gånger. Till slut ropade mamma att nu måste du gå upp annars hinner du inte ! Då var jag tvungen att gå upp och jag orkade inte fixa mig så noga idag så det fick bli nytävättade jeans och en tröja jag fick från Olivia i helgen. ´Började som vanligt idag och och har varit e riktigt jobbig dag. Jag har haft värsta bråket med min lärare och jag tål verklgien inte honom längre. Från och med nu kommer jag aldrig prata med honom mer.. Jag hatar det äcklet och är så jävla förbannad på altting just nu...

Vi fick i alla fall sluta tidigare idag och något att se fram imot var ju i alla fall att rida Dance lite senare =) Det gic faktist hyffsat bra idag, han var som lite lättare att rida. Som avslutning körde jag och sandra spöleken och kon leken eller vad dom nu kallade det. Skrittade av gjorde vi ute på ängarna och det är bara för härligt ! Jag sitter och tittar på top model, eller just nu är det paus men snart börjr det igen och efter det blir det en dusch för mig. Skriver nog ett till inlägg lite senare. Hörs ! puss


Hoppa i säng och må bra =)

Jag har precis fixat mig för kvällen, tagit en snabb dusch, smörjt in mig och borstat tänderna. Det får bli en snabb bloggning för sen ska jag hoppa i säng och läsa lite. Jag har varit jätte trött hela dagen så det ska bli riktigt skönt. I morgon är det skola igen och det är inte riktigt mycket att se fram imot. Dags att börja arbeta igen som vanligt vilket känns konstigt för förra veckan hade vi ju tema vecka. Men jag får ta allt som det kommer och försöka kämpa på lite bättre den här vekcan. Prov planeras också denna vecka och jag har bråttom med alla fråger som ska vara klara tills dess. Men jag ligger rätt bra till tror jag.

I mrogon väntar Dance efter skolan och det ser jag verkligen fram imot. I morgon blir det lite bättre träning har jag bestämt mig för nu. Det måste liksom hända lite saker. Men nu ska jag hoppa i säng! ha det så bra, puss,


sjuk, eller inte ?

Sjukt trött jag har varit idag asså! Igår var det tänkt att jag och några till skulle sova hos julia och ja, jag och sophie åkte vell dit vid sex tiden. Olivia hade inte kommit en men vi börja i alla fall sätta upp tältet, det blev klart snabbt och när olivia kom gick vi och hyrde film. Det fick bli en skräckis, dead sailens tror jag den hette?. Vi hade det mys och lite senare vid 12 gick vi ut i tältet och snackade mest. Olivia o sophie var tråk och ville sova vid två så jag och julia snackede till klockan tre och det var då det började. Jag fick skit ont i magen, mådde jätte illa och låg och skakde, så ja, jag åkte hem.. hehe mamma fick komma och hämta mig vid tre på natten och jag ville inte spy där liksom om det skulle varit så men det gick över senare och vid kvart i fyra gick jag och sov.

Idag åkte jag tillbaka till julia och hämtade mina saker och sophie fick skjuss hem också. Har bara legat på soffan och glott på tv hela dagen typ och sen somnade jag på soffan. Vaknade av pizza doften och käkade middag. Vi får vell se vad som händer senare.. hörs!

Dagens fråga !

Vad har ni gjort idag ?

sophie

Glömde berätta om att jag och sophie var ute och fotade varandra lite igår. Här är dom bästa bilderna på henne som jag tagit =)



 

Kvällens planering, vad händer ?

hej hej alla!
Idag blir det slagg hos Julia med olivia och sophie också. Ser fram imot och vi ska även sova ute, och hyra nån film var det snack om också tror jag, haha. får väll se hur kallt det kommer bli. Har varit hos sophie och angelica ett tag, och kom precis därifrån eftersom angelica har fått börja komma hem några timmar nu i helgen. Kul att träffa henne igen och mer blir det =) 

Nu ska jag ängna min sista tid här hemma till att packa dom sista sakerna, ex sovsäck och det där.. Ska hinna äta också och sen får vi se när Julia ringer. Blir nog inge mer bloggande ikväll eftersom jag blir där då så vi hörs i morgon för hoppningsvis . puss


nya ställen är alltid svåra att hitta !

Idag var våran lediga dag efter den sena igår, så det förkänade vi ju. Men för mig och sophie blev det inte nån sovmorgon utan vi åkte tidigt till älskad angelica och hälsade på henne på sjukhuset. Det var väldigt svårt att hitta dit först men sen till slut kom vi fram dit vi hade gått förbi tre gånger innan, haha smarta vi är ? När vi dit blev det lite strul som behövde lösas och så så vi gick o käka på donken vilket var ett tag sen. Fick ett sms av angelica och då kundevi gå tillbaks,  jag fick äntligen träffa henne, hade verkligen sett fram imot det och jag saknar henne så mkt! Jag vet att du kommer klara det här gumman <3

I alla fall så tyckte jag att det var mysigt att träfffa henne igen och hon verkade också mkt gladare idag vilket var ännu positivare. Nog om det! Fixade min design lite ikväll för jag kunde bara inte ha kvar det gammla vanliga. Men så här kommer den inte se ut så länge det är bara en några dagars ful design kan man säga, haha. Bättre en innan i alla fall. Klockan börjar närma sig halv och ska kolla på ett tv pogram då, bäst att göra i ordning mig inför kvällen. Vi hörs!
puss

gårdagen

Igår blev det tyvärr inget bloggande för mig, jag var sjukt trött efter en lång dag i skolan. Vi var där tills klockan åtta på kvällen och hade nånting med hela skolan fast olika saker och föräldrar och andra som kom dit. Hela skolan har nämligen haft tema vecka och pysslat med olika saker, ex vi som går i 8:an skulle göra egna uppfinningar och sedan har vi suttit i ett rum allihopa och skulle försöka sälja och få så mkt röster på sin produkt som möjligt. Okej det låter skit kompliserat men så krongligt var det faktist inte. Det vart sjukt varmt och kvaft i rummet och kändes som jag skulle spy flera gånger så vi fick ta lite luft och pausa lite, det var nod det vi gjorde det mästa av tiden. Vi hade rätt kul ändå med alla som satt vid vårat bord och det kom bara fler och fler som snackade med oss. Elin kom senare och hälsade på. Har inte träffat henne på länge så det var lite kul, hehe. Men i alla fall det hela har varit en tävling om den som fått flest röster så vi får väll se hur det går för oss. Inte för jag bryr mig direkt men vill veta vad priset är, ahh.

Dagens fråga !

Hur har eran dag varit idag då ?

själv har vi varit lediga hela dagen =)

Vem kan slå filip och fredrik? jag .

Värdens snyggaste design jag har på bloggen nu asså, naat. Jag tänkte fixa om den och glömde spara det försa jag hade och så blev det fel såklart. Så nu ser det ut som det gör, jag hinner inte fixa till det idag för sitter o kollar på vem kan slå filip och fredrik igen så fixar här i morgon, hörs!

puss /michaela

tratt i rumpan ?

just nu är jag så sur för allting ska ändras när vi växer upp eller hur jag nu ska förklara det. Moppe ska man inte få förns lite senare nu och inte 15, ny regel som startar i November tror jag det var. Tema i skolan så har alla nior haft 60-tal och haft modevisningar och allt möjligt men det ska vi inte få ha nu heller! Stöten  kanske inte blir av och det har alla som vanligt gjort innan och allting ska hamna framför oss hela tiden ! Vad fan är de tför fel på människorna som kommer efter, hallå! jag blir tokig.


Tråkigt med teman..

Tjena gubbar!
Startade dagen med att gå upp segt från sängen vid halv åtta tiden ungefär. Jag var sjukt trött idag som vanligt då och jobbigaste morgonen asså. Mamma öppnade dörren till mitt rum lite tidigare och då flög det såklart in en fluga som satte sig nästan i min näsa och jag vaknade med ett ryck och nästan skrek, kittlandet har aldrig varit så starkt, haha. Sen täckte jag näsan med mitt täcke och så börjar det surra fram och tillbaks i mina öron. Blev skitsur på mamma och sa att hon får döda den eftersom det var hon som släppte in den, men det skulle hon såklart inte göra så hon stack till jobbet.

Kom till skolan vid 8.40 ungefär och lika tråkigt idag som igår, sämsta temaveckan! Tema veckan är till för att man ska kunna vila lite och i alla fall ha lite roligare en skolarbete, men nej såklart är de thelt tvärt om.


outfit

Paus igen på Vem kan slå filip och fredrik och passar såklart på att blogga lite till då. Sophie var sjuk idag så jag väntade på henne i onödan och hon svarade först inte.. Krya på dig gumman ! du kommer säkert läsa det här.

Lägger ute dagens outfit idag,


Tunika- Cubus
Tights- nån stans
Vitt linne- gina tricot

äckel.

Sämsta dagen ever och det menar jag verkligen ! Usch vilken hemsk dag säger jag bara. Började vid halv tio vilket i och försig var rätt skönt och vi slutade hyffsat tidigt, halv två. Dagen har varit ängnad åt temat vi har. Vi har som sagt tema vecka och med tema ^^göra en egen uppfinning typ. Första skisserna skulle vara klara idag och det blir inte bättre av att vi inte kommer på någonting först! Lebbläraren kommer in och äcklar alla också och jag har varit sjukt trött! Så ligger det till, haha.

Åkte hem direkt efter skolan och åt lite och tittade på tv innan pappa kom hem och skjussade mig till stallet. Fick rida Max idag igen för er som undrar xD Kom hem och körde ett 20 minuters träningspass här hemma också och nu är jag helt slut. Sitter och kollar på Vem kan slå filip och fredrik ? Jätte najs pogram, kolla på det. ``rekomenderas´´ Nu fortsätter det, hörs !

puss / michaela


förslag på jacka ? panik

Nu ska vi prata jackor. Vad fan (ursäkta språket) ska jag har för jacka i vinter. Det är nu det är som svårast. Jag har ingen aning vad som är inne nu i vinter eller nått. Något tips ? Man vill ju köpa så snart som möjligt så jackorna inte tar slut men det är ju inte så lätt som vissa andra tycker, eller om man redan har en. Ska det vara stor, små, långa korta ? ingen aning rent ut sagt ! Har i alla fall fixat skot tills vinter men det saknas jacka, väska och kläder =) Kläder är alltid lika kul och shoppa, men nu till jacksaken igen. Komentera vad man ska ha för jacka i vinter, i alla fall ett förslag !

Sista inlägget för ikväll så jag säger God natt nu puss / michaela


sweet

Lite bilder från dagens ritur eller vad man ska kalla det.


Sötaste eller vad.

 
Dance, sandra

min dag

Hej hej.
Jobbig dag i skolan igen då, eller vi har varit på museum hela dagen kom jag på. Jätte jobbigt men vi fick mycket fritid ändå, rätt najs med det då men. Började vanlig tid, ungeför yjugo över åtta fast vi har tema vecka. Det var igentligen meningen att vi skulle sluta halv fyra idag men det blev tidigare i alla fall. I morgon börjar vi därför halv tio och så sjukt skönt! Längsta sovmorgonen på länge, haha.  För ett tag sen kom jag hem från stallet, Jag och sandra red till krokodilbadet och hade det mys. Tog lite bilder på varandra sen red vi hem igen. Dance är så underbar! Äntligen har jag hittat min medryttarhäst =)

Föresten, vilken bra design det blev igår, eller vad tycker ni ? haha skoja, glömde helt bort att göra en och jaa det får duga med den gamla tills om nån dag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något nytt ? blir en funderings timme till det också. Kom från duschen för ett tag sen och nu ska jag fixa mig lite i håret, inför kvällen sådär. hörs!

puss / michaela

the one

Underbaraste låten, okej den är gammal men so what ? Det är bra huvudsaken, eller hur =)


Tid för foto

Ännu en dag har gått snart då och idag har varit en riktigt fotodag för mig. Inte för att det blev det bästa resultatet men det kommer säkert bli bättre med tiden. Tänkte lägga ut några av bilderna jag tagit i dag så får ni komentera vad ni tycker !

Sötaste askkoppen !

Nyckelpiga =

Skrutten

Nova

Närmare bild på Skrutten

Nova, lite suddig bild men den var så söt ! eller ?

Härmade danni lite, ljuus.

fotograf VS makeupartist

God morgon allihopa !

Okej jag vaknade inte nu utan har varit uppe ett tag och hjälp mamma lite här hemma. Hennes bästa kompis och nya pojkvän ska komma på besök nämligen. I morse var jag ute och fotade lite på mina fotomodeller Skrutten och Nova såklart! Fick säkert någon bra bild på dom och lite buskar och små saker. Bilder kommer in lite senare. Har även bokat in mig på 2 och en halvtimmes foto kurs. När jag köpte min kamera ingick det en gratis foto kurs så det ska man ju passa på att gå på och jag som kanske till och med vill satsa på det i framtiden. Jätte kul att fota och det har jag tyckt hela tiden, men börjar fundera på makeupartist också. Det är svårt med sånt där, vad ska man bli??

puss / michaela

Fråga !

Vad har ni för planer idag ?

Dagens

Tänkte fixa lite med design och header lite senare idag tror jag och får se om det kan bli någon ny snygg design den här gången. Nån som kanske vill hjälpa mig ? för det får ni jätte gärna göra! Kom med förslag och tips så hoppas vi på det bästa. Dagens planer, inte så mycket direkt. Vi ska ju ha besök och därför bakade jag en kladdkaka när jag precis gått upp från sängen. Ska städa hos mina niner today också, träna lite senare och blir väll meast en lugnt dag för mig..

/ michaela

utan rubrik.

God natt, nu blir det sängen för mig, hha




attans trött man är ?

Jag börjar bli riktigt trött och ändå är det bara helg och klockan är bara 10 över elva, men vad ska man göra. Är man trött så är man. Jag och mamma tittade nyss på en film som handlar om en tjej som blir såld och massor och det är verkligen hemskt. Ätit lite choklad också, mums. Inte för att det är så nyttigt men i morgon börjar jag ju med min träning så, hehe. 
Jag ska i alla fall ta och tvätta ansiktet, smörja in mig och borsta tänderna så har jag det klart när jag inte klarar av att vara uppe längre. Går man upp tidigt för att hinna med saker går man och lägger sig tidigt :P Kommer nog inte skriva mer idag heller så ni får hare bra!

puss 

inköp i veckans slut

Helgens inköp och det blev en hel del skor jämfört med vad jag brukar handla, men det behövdes verkligen.

  Klacksko- skopunkten.                        
  Låga lite klack- Skopunkten. 
  Toffel/sko- Skopunkten, rätt coola faktist.

Avslutar med min mössa från Åhlns som jag är rätt nöjd med faktist. Ha det så bra så hörs vi !


En kram från mig till dig

Ett till inlägg på väg och idag har varit underbar dag. Gick upp rätt tidigt idag  för klockan halv elva skulle jag vara inne vid sös och hälsa på angelica som fortfarande är kvar där... Nu undrar ni vad som hänt med henne och det är faktist privat. Jag tror inte att ni andra heller skulle vilja berätta allt till okända människor och det är liksom hennes sak. I alla fall så var jag där i en och en halvtimme ungefär, med mig hade jag en nallebjörn, tidning och ett kort för att visa hur mkt jag saknar henne och hur tomt det är. Saker betyder inte allt men jag kände att jag ville köpa något. Hon vart i alla fall glad och det är huvudsaken. Vi har suttit och pratat och ja, sen vart det dags att gå. Tiden gick så snabbt.. Nu hoppas vi på det bästa och du kommer att klara det här gumman !


Pilates ! go forit.

Nu vart pappa och jag klara och jag testade min nya träningsaparat för första gången. Sjukt jobbigt säger jag bara, den där grejen tror jag verkligen funkar för jag kände direkt i armar och mage. Okej nu låter jag som dom på tvshop och det är även där saken kommer ifrån, haha. Alla säger att allt är skit med så är det faktist inte, man ska var positiv (och det säger jag (A)  . Har köpt en annan produkt innan där ifrån och den är hur bra som helst. Man kan inte få bättre resultat och nu med den nya som verkar bra och det tror jag på också, så vi får väll se.

Dagens fråga på länge!

Vad tycker ni ? ska jag ändra design och sånt nu eftersom jag börjar om, eller ?

hur har er dagen varit ?

Dags för start på nytt!

ÅÅ, nu är det dags igen ! Jag tänkte börja blogga igen och ska försöka hålla det jag säger nu. Det har varit så många som sagt till mig, att vrf har du slutat blogga ? jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag har helt enkelt inte haft tid.. Det har varit sjukt mkt o göra i skolan och hemma nu. Massor av saker har hänt och det ska jag nog kunna gramla ur mig snart. Jag blir hemskt glad när det är så många som säger att dom läser min blogg ofta och att jag borde börja igen, det är verkligen kul att höra eftersom jag trodde min blog var helt värdelös men det kanske den inte är dårå ? haha.

Som sagt, jag ska försöka mig på det här igen och hoppas det håller i sig för jag har verkligen saknat att blogga så mkt jag gjorde förut, bara det att tiden ska gå så fort hela tiden och man har fullt upp med skolan och dom första betygen. Jag tror ni säkert förstår men mer om allt kommer lite senare, har inhandlat lite småsaker i helgen och vill visa er det. Nu ska jag hjälpa pappa att sätta ihop våran nya träningsmaskin.. Vi hörs !

puss  / michaela

ha det så gött !

Underbara människor. Jag har inte bloggat på jätte länge och det kommer nog att förbli så ett tag. Har faktist lite skuldkänskla bara av att jag inte sagt någonting. Som sagt, jag kommer inte blogga på ett tag och det är pågrund av hur sjukt mycket jag har med skolan, hästarna och massa annat.. vi hörs om en lång tid kan jag säga då....

ha det så bra !! =)


RSS 2.0