bilder

Här är bilderna jag tagit i kväll.

Utsikt här hemma
Skrutten

mammas blomma

min blomma, haha

KVÄLLENS FRÅGA !

Vilka tjejer tror ni vinner Pussycat dolls ikväll?

själv hoppas man på.. oj nu kommer jag inte ihåg vad dom heter. elelr jo men inte stavas. haha .

Final.

Kvällens planer, hmm ja det blir nog tv för mig. Idag är det ju final i Pyssycat dolls. Så spännande. Crowned har jag slutat titta på, eller jag glömmer hela tiden för allt går så snabbt och det börjar så tidigt. Project runway kollar jag på ibland, rätt skoj faktist. Det blir nog att kolla på det i kväll också. Jusst nu kom jag in från kaninerna. Har fotat lite ute nu när det är så skönt väder. Smakprov på bilderna får ni snart..

puss och kram


One week

Nu har det blivit massa små inlägg och det ser inte så snyggt ut men skit samma. Nu har jag ändrat lite här men jag får inte till det. Headern funkar men bakrunden är vit. Jag har försökt med nästan allt tror jag men ändå funkar det inte. Är det någo som vet? Om jag inte får svar nu så får jag det i helgen av en polare men så alla vet kommer bloggen se ut såhär tills dess. Tråkigt! men vad ska man göra när man inte kan, haha. Nu till vad som hänt förra veckan då jag varit borta.

Måndag klockan 4 på morgonen gick bilen här hemmifrån. Jag tror jag ahr berättat lite om några dagar men jag blandar allt tillsammans. Okej nu vart det krongligt men aja som sagt, det började regna när vi åkte och slutade inte förens efter tre dagar då det var molningt. Vi har inte solat mkt, jag tror det blev en dag. Varje dag Har kusin och jag cyklat på både dag och kvällar, Vi har blivit bjudna på middag, Spelat tv spel, bloggat lite, promenerat med Simba, Alfapet. Det är nog det vi gjort, hehe. Inte mkt men det finns verkligen inget att göra där typ.

Lördags vare lite skoj för Martina o jag cyklade på en raksträcka vid halv tolv tiden och så kommer det en bild som kör brevid mig i mitt cykel tempo och i bilden sitter tre killar som börjar snacka med mig. Det var ju lite pinsamt eftersom dom liksom körde previd precis. Dom följde efter ett tag men sen plockade ena killen upp en kamera och skulle fota mig. Då cyklade jag ifrån dom och så vart det lugnt igen.

Måndag då vi åkte hem startade vi klockan sju på morronen och var väll hemma cirka 14 timmar senare eftersom vi stanna vid ett köpcenter. Men nu är det dags för mig att plocka in mina saker som är ute. Mamma tjatar. Men vi höres!

puss och kram

SKIT FUL!!

jaa nu ser bloggen förjävlig ut men jag ska fortsätta direkt efter att ha ätit. kommer strax.

dags!

Japp då vare dags. nu när jag är hemma ska jag fixa min blogg, eller i alla fall försöka. Om den ser lite konstig ut ibland när ni kikar så är det för att jag håller på med den då. jag skriver när den är klar.

KVÄLLENS FRÅGA !

hur mår ni? dom flesta verkar så nedstämda.

brådis!

Jag kom hem igår, äntligen. men jag har inte hunnit och hinner inte blogga idag. sorry. ska även fixa designen på bloggen i morgon.

puss och kram

DENNA FRÅGA !

Åter till denna fråga. 

Hur ska jag fixa min blogg när jag kommer hem ?

äckel svullo.

Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo ! Jag är ett svullo !
Jag var bara tvungen för att jag skulle förstå! haha. Jag vill inte.


Hemlängtan.

Jag har som sagt jätte mkt hemlängtan! Jag orkar inte vara kvar här längre, det finns verkligen ingenting att göra här. Okej jag har ju kompis men endå. Vi kan inget annat än spela kort typ på dagarna och sitta vid tv,n. Jag sakanr mina kompisar där hemma och vill till grönan! Sötnosar ni vet vilka ni är ! sakanar...

På måndag bär det äntligen hemmåt. Längtar även om det blir 12 timmars biltur. !

yushy !

middag idag med nina och roger igen, fast den här gången hemma hos oss. Mamma bjöd på ris och cyrrysås med kyckling. Jätte smarrigt. Var länge sen jag åt det och det är ju så sjukt smarrigt. Efterrätt vart en marängsvish eller hur fan det stavas, haha. Eftersom jag inte gillar grädde gjorde jag min egna variant av det. Kusin och jag har badat idag och cyklat runt lite. I går kväll var vi ute lite små stunder (cyklade) och kom in ca 12. Sen gick vi och läste. Vi var riktigt trötta igår. Gick upp klockan halv elva och åt frukost dagen efter, alltså idag. 

Ikväll blir väll samma sak som igår. Vi cyklar runt här i hela korpilombolo och letar folk. haha och vi blir typ förföljda varje gång. skit lässkigt. Ehhm, alfa blir det ju såklart ikväll också. Om en timme väntar tv, sommarkrysset. Kanske ser mina sköna kompisar hemma och får ännu mer hemlängtan. aja ska fixa lite nu höres!

puss och kram
 


DAGENS FRÅGA !

Dags för lite uppdatering igen då. Vi kan ju börja med dagens fråga.

Vart du nu bor, vad har du för väder ?

Kvälls planering

Jaa vi kanske hittar en resa trots allt! men nog om det. Kvällen väntar och det blir lite tv-spel ofc. Sen när vi ska hem här ifrån det vet jag inte men när vi kommer hem så spelar vi säkert alfapet som vi gjort varje dag. Det är ju tradition. Självklart har man vunnit varje dag utom en, haha.  Martina och jag ska väll ut i kväll också och mer vet jag faktist inte. Nu tror jag det inte blir någe mer data för mig idag. Ha en bra kväll!

puss och kram

najs kväll, själv ?

Mys kväll kan man kalla det här för. Jag med familj, martina och farmor är jusst nu hos nina och roger. Vi har grillat kött och haft klyftpotatis till. Vi käkade ute i solnedgången. Jätte mysigt och passande med lite kvälls sol för en gångs skull. Efterrätt fick bli en cheasekake som nina gjort. Jag är ju som sagt inte för så mkt kakor, eller tårtor men jag smakade i alla fall. Smakade vell si så där.. hehe. Men ska inte klaga eftersom jag brukar inte gilla sånna saker.

jaa vad mer har hänt idag? jo.. vänta ska bara springa på toa.
.. så tillbaks. Men i alla fall idag har det varit lite blandat väder, lite upperhåll med badväder kan man säga. Vi har varit på badet och den här gången badade vi faktist. Det har varit så kallt alla andra dagarna ju.


DAGENS FRÅGA !

Hur ska jag fixa min blogg ?  ( viktigt med svar. )

DAGENS FRÅGA !

Bästa resemålet ?


Hemlängtan

Idag äntligen lite sol. Men såklart varar det bara en timme kanske det var. Jag vill verkligen hem nu för det finns ingenting att göra här. Vi har varit på badet, men det var typ 10 minuter. Det var så mkt bromsar och så, så vi cyklade hem. Jag blev biten i armen.. Men men jag vill ha sol som sagt ! vill bort, utomlands. förhoppningsvis så blir det en resa för mamma och mig snart.. Vi håller på att kolla lite. Och jag tänkte fortsätta med det nu..

puss och kram

KVÄLLENS FRÅGA !

Vad har ni för frågor till mig ?


tjocka i sig massa igen då

Har bakat lite idag. Det fick bli en smarrig kladdkaka. Det var ju som sagt ett tag sen. Hemma brukar jag kunna receptet utantill men jusst nu stod det still så det fick bli ett recept från google. Här är det...


Kladdkaka

10-12 bitar
Ingredienser:

100g smör

1½ dl vetemjöl

4 msk kakao

1½ tsk vanilinsocker

2 ägg

3 dl socker

Sätt ugenen på 175 grader och börja smält smöret. Vispa ägg och socker poröst och tillsätt sedan övriga ingredigenser. Sist smöret och sedan blanda. ( jag hade på florsocker och tre hallon i mitten som dekoration. )


DAGENS FRÅGA !

När börjar alla skolan ? själv börjar man det 18/8 :'(

Väder på bättringsvägen

Hej hej alla. Jusst nu sitter jag hos min faster nina där just datorn finns. Idag har jag väll inte gjort mkt mer en gårdagen. Vaknade klockan sex av två skrikande ungar.. Dom andra som har varit här var det dags att åka hem för och det var nog inte någon som kunde sova när dom var uppe. Vilket liv säger jag bara, haha. Men sen åkte dom och då gick det äntilgen att somna om igen. Jag och martina vaknade typ jaa jag vaknade nio och hon kanske halv tio. Var jätte pigg i morse så jag kollade på tv. The voice. Farmors gammla tv har ju bara kanalerna 1,2, 4, oc 6. Och the voice. Så det fick musik som start på dagen. Som alltid så har det regnat idag ungefär halva dagen men nu till kvällen slutade det. 

För en gångs skull tänkte jag och martina åka och bada i polen nu när det ändå var sol, men så kommer vi dit och badet är stäng" skit irriterande. Och nu så sitter vi här. När det regnade spelade jag och kusin kort och tv spel. Har varit ute lite också nu senare. eller sent och sent? haha klockan är liksom bara halv sju. Vi måste vara här tills klockan tio o kolla Pussycat dolls och crowned, sen ska vi ut ett tag. Får se vad som händer sen. 

Nu väntar tv och joshi spelet eller vad det nu heter. Det är en jätte söt figur, ahah.

puss och kram
 

EN KVÄLLS FRÅGA !

Här händer inget men

vad gör ni ikväll ?

Bloggdesign

När jag kommer hem ska jag fixa om min blogg igen hade jag tänkt. Ska fixa massa, bland annat en header, ny bakrund, text och jaa lite allt möjligt. Ville bara informera om det lite kort sådär så ni kanske har nått att se fram i mot. (a) haha .
Om ni har några tips äre bara o komentera =)

hur många rubriker ska det stå regn på ?

förtsa dagen här och det bara regna och regnar, Det som är så tråkigt är ju att det går liksom inte att göra någonting. För att komma till datan fick vi gå en bit i regnet med simba som skulle dröja på tiden. Det finns inge folk här eller någonting typ. Igår kväll nar vi kom och körde förbi alla husen, så aa klockan var liksom bara tio och nästan varenda hus var det släckt i och inte en enda människa ute! Helt otroligt. Okej det regnade men ändå! Idag är det samma sak.

brukar se fram i mot att åka hit men jusst nu vill jag bara hem! Finns ingenting att göra det bara regnar. Jag blir tokig. På utebadet som dom har här i korpis så har dom skaffat en vattebana till poolen så det är ju ett plus eftersom det var tal om att stänga igen det där badet men bada när det är kallt. eeuww säger jag bara.  Martina sitter vid tv,n utanför och spelar tv spel. Det är väll dags för ett byte snart tror jag. Men vi höres

puss och kram

DAGENS FRÅGA !

Vad har ni för väder idag ?

regn igen!

Idag är inte så mkt planerat. Jag och martina sov i vardagsrummet hos farmor för hon har fullt hus. Min andra kusin är där med sitt barn och hans tjej, min andra faster och hennes man, och sist men inte minst min tredje kusins barn. Barnen är 3 och 6 år och i morse hade var det fullt upp med dom. Ena hade sönder en fotölj och jaa vi har brottats lite med dom haha. Jusst nu regnar det och jaa vi kanske kommer ut lite senare och fiskar lite eller något. Ska ta en fika nu.

puss och kram

Regn

Äntligen framme! jaa nu sitter vi här hos faster vid datan. Igår åkte vi hemmifrån klockan fyra på morgonen och efter fyra timmar stannade vi hos pappas gammla jobbarkompis i uppsala. Fikade en snabbis och jag satt med henns tax valpar hel tiden, dom var så sjukt söta. Efter en timme precis körde vi till piteå, vi badade på havsbadet i 5 timmar och hade skit kul, lite ont i benen bara efter att ha gått upp för trapporna hela tiden. Jaa och sen åkte vi till korpilombolo där vi kommer vara i en vecka nu. Hela åkturen regnade det och verkligen pissigt väder! hoppas det blir bättre. Kom hit klocknan tio igår.. Vi får se hur mycket jag kommer blogga för det är inte säkert att vi har tillgång till data hela veckan men som sagt vi får se. 

puss och kram

 
 

KVÄLLENS FRÅGA

Vad ska ni göra på semestern ?


Byhålan

Jaa , dagen har väll varit okej . blev väckt tidigt i morse av mammi, Hela dagen har gått åt till att packa alla mina saker, tvätta bilen utevändigt och inne, putsa rutorna jaa mycket olika saker. Jag orkar inte skriva något super inlägg idag för vi ska gå och lägga oss om ett litet tag eftersom vi ska upp halv fyra i natt. Då bär det äntilgen av och det ska bli skönt att få komma iväg här från stockholm ett tag. Vi är som sagt bara borta en vecka men i alla fall. Jag hoppas att alla får en jätte bra veckan och själv ska man till piteå havsbad och allt, ser fram i mot. Ring och sms ! så hörs vi om en vecka eller tidigare.

puss och kram


.... kvälls iriterande

Jusste glömde, i morgon ska jag försöka fixa en header igen och hoppas verkligen att det kommer funka.. korta inlägg vart det nu men åter i morgon. höres!

måste ..

Kan inte blogga mer idag för pappsen är irriterad och hatar när jag knappar på tangenterna haha men hare så skönt ikväll så höres vi. puss o kram

Dagens outfit

tänkte börja med dagens outfit men jusst idag har jag inte hunnit ta bild eller någonting och som jag ser ut jusst nu är det nog ingen ide heller. Jag har bara varit hemma idag ju så det fick bli blå sss med en svart t-shirt. Inget komplicerat sådär men men.


nu eller aldrig

Mycket av min blogg består av vad som händer hos mig på dagarna, men är det kanske lite tråkigt ? jag  vet inte utan det vet ju ni. Ge förslag på vad jag ska skriva om här !


åååå träna!!!!!!!!

Nu får det faan vara slut på allt snasskande och jaa allt. Jag blir så sur för nästa år, ( hoppas på innan ) så ska jag pierca mig i naveln och vill helst inte att min mage ska bli ännu mer utåt! Jag bara äter och äter hela tiden!! åå jag blir galen. Nu framöver får det ta o bli hård träning. mage, lår, vad,armar ska tränas men hur.. någon som har några bra tränings tips ? behöver massor ! komentera komentera komentera för nu ska det bli slut på allt! ska försöka i alla fall haha. jag fick så dåligt sammvete idag så har tagit mig en liten cykeltur på 1 mil =) bra början.

KVÄLLENS FRÅGA

Vad händer ikväll ?


pussis

Dagens händelser har väll varit först frukost och sedan massa städning och fixning till mina kaniner. För nån timme sen kollade jag på sommar krysset. Jag saknar vekligen grönan. Vill åka dit, det var ju ett tag sen jag var där med mina tjejer. Vi har sagt att vi ska på sommar kryssen någon gång men det blir ju aldrig av. Nästa helg är jag ju borts och helgen efter det är det samma sak.. förhoppnings vis. :P hehe Kanske ska utomlands men inget är bestämt så förväntar er inget.

Tvättat massa kläder idag också, tråkigt men det måste man ju ha med sig. haha. Morgondagen ser ut så här:
Packning martina kommer och vi ska städa bilen invändigt och utvändigt, handla godis, mat och ja lite sånt. Sist men inte minst packa ut alla saker i bilen så det är klart där på natten när vi ger oss av. Ett himmlans tjat om den här resan men det är som en tradition, varje år !

nu ska jag väll hitta på något annat haha. glöm inte bio saken inlägget under =)

hare så bra, puss o kram

bio bio bio



Jusst nu kan du få helt gratis presentkort eller biobiljetter hem i din brevlåda.Gå in på länk nedan och bli medlem. Kostnadsfritt ! När du blir medlem får du 50 p som start men om du skriver in mitt namn i värvningsrutan 
´´picks`` så får du 25 p extra!
Alltså du blir värvd av mig.
allting går ut på att tjäna p. När du har 400 p så har du en bio biljett =) och 75 p är en riktigt bra början. 

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51194

mode

Nu har jag fixat hos kaninerna klar för idag , Mamma skulle beställa lite kläder från internet idag ch ska kolla snabbt ifall jag hittar någonting också. Hoppas :P Har ni några förslag på modehemsidor med riktigt bra kläder? komentera det här inlägget i så fall !

vi höres

DAGENS FRÅGA

vad är planerna för idag då ?


yamiie

God morning "
Jag vaknade precis eller jag låg i min säng ett tag fast jag var vaken också. Martina ringde nyss och frågade om jag hade hennes tröja men nej nej det har jag inte. Nu är det stress inför resan som ska bli. Hon kommer till mig redan i morgon på morronen. Jag har fullt upp idag och nu väntar frukosten nere i köket.

Mer om dagen kommer senare. vi höres !

bio gratis.

Hej

Prova GratisBio! Du får helt gratis biobiljetter
när du utnyttjar erbjudanden från deras annonsörer.

Jaa så enkelt är det.
Gå in på länk här under så blir du värvd av mig.


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51194

Slicka dig fram

haha läste i en tidning om hur man kan känna av sin dåliga andedräckt, om man nu har det.

Om du slickar på ovansidan av din hand, alltså knyter näven som en boll och slickar en liten slick när tummer där så ska du se att det funkar. Du låter din slick torka på handen och sedan luktar du. enklare en så kan det nog inte bli. Tänkte att det kunde vara ett bra tips eftersom man annars inte känner sin jaa, luckt. hihi. Det är bara prova och känn resultatet.

puss och kram

....

Nån som har receptet ?


KVÄLLENS FRÅGA

nån mer en jag som diggar ^^ballar av stål ( tv pogram ) ? =)

tv sändning

Nu var pogrammet slut och fy fan va spännande haha. Men i alla fall tänkte berätta lite om hur morgondagen ser ut.
Det blir nog en vanlig tidig uppstigning och jg och mamma måste åka o handla tills vi åker på mån. Det ska köpas godis, mat schampo jaa allt möjligt. Jag måste hina fixa mp3 också så man har någon musik i bilen 12 timmar. Jag ska också försöka hinna planera lite vad jag ska ta med mig för saker och tvätta upp kläder så jag har.

Kaninerna ska fixas och städas, Martinas mamma ska nämligen komma hem till mig varje dag och mata dom och släppa ut dom en liten stund. För er som tycker det är lite konstigt att dom inte åker hem till henne är för att dom bor i min gammla lekstuga så det finns ingen bur som kan flyttas. Desutom är dom ju utekaniner också. Men så där ska det städas och jag ska kolla så jag har allt som behövs den här veckan också.

Vi kommer att vara borta i en vecka och ha skoj brand alla myggen. Ursch! Mobilen kommer självklart att följa med men tveksamt om det finns teckning där ? Det får vi se helt enkelt. annars äre det bara bomba med sms för dom som har mitt nummer och så ser jag dom när vi är hemma i stockholm igen. 

puss och kram

massa paradise hotell

Najs kväll? hihi jag sitter vid tv,n och kollar på paradise hotell. Det är repris men eftersom jag inte har sett det förut så kollar jag nu. Det är så najs tycker jag och vet inte riktigt vem jag tyckte skulle vinna. Det var olinda som vann förut va? Aja kvällens händelser om ett tag blir nog inte så mkt. Tv,n som gäller, datan och så ska jag läsa min tidning jag fick hem idag. Handlar om mode och sånt =) Ska ligga i min sköna säng och koppla av.

Jusst nu är det paus så snart blir det bråttom till tv så skriver jag senare. Det har varit 5 pogram på rad nu och det blir fler senare. Det är sista avsnittet nu av dom fem men sen klockan två någon gång kommer det ett till. Får hoppas att jag inte sett det bara. Jaa men nu väntar tv,n..

puss och kram


Kallas mode !

Hittade sjukt snygga kläder här på internet..

         

Jag vill ha !

låten.

Jaa nu har jag tagit efter martina (martinabergvall.blogg.se) bara en gång :P vill att ni ska lyssna på den här underbara låten.

http://www.getasianmusic.com/~downloads/Korean/Yiruma/first_love/04_River_Flows_In_You.mp3

kriis.

Nu ere såhär att min header vill jag ska ha en design och jag har tagit hjälp av designadinblogg.se och gjort som det står där och ändå funkar det inte. Vad gör jag för fel ? snälla nån om kan hjälpa mig ?


DAGENS FRÅGA

vad göres idag då ?


Morning

Morning alla, Jag har inte haft orken att skriva förns nu. Jag vakande klockan nio idag, jätte tidigt. Telefonen ringde och väckte mig och fick rusa ner för trappen. Sen när jag svarade var det ingen där. Så irreterande, sen gick det inte att somna om igen :O Jag har kollat på tv på morgonen och käkat lite som lunch frukost lite senare. Det fick bli en hamburgare med bröd.
 
Jag har verkligen jätte tråkigt, nu. Angelica och sophie är på gotland och sakanr dom jätte mkt.
Dom har varit borta två dagar men ändå. Funderar på vad jag ska hitta på men finns verkligen ingenting här hemma att göra, Jag får väll håla mig till datan ett tag. Kanske inte så bra att sitta för länge? Jag har redan suttit här i tre timmar och spelat spel typ :P . Men får se vad som hittas på. Vi höres

puss och kram

Frågor?

Om ni undrar något, här på bloggen eller bara vill veta någonting om mig. vad som helst, så kontakta mig så försöker jag svara så gott det går =)

Kontakt.. picks @ pea.

kvällens fråga !

absolut viktigaste saken att ta med sig på semestern ?

have a najs day ;P

Varit en riktig slappar dag idag kan man säga. Jag har varit själv hela dagen. Kollat på tv, suttit vid datan städat ( mamma tvingade mig ). Inte så mkt mer en det. Fick även lite besök till kvällen också, någon pappa kände. Nog om det. Rätt skönt att slappa endå, fast man hade ju hoppats på bättre väder så man kunnat sola men nej nej såklart inte!

På måndag bär det av till korpilombolo som sagt och vi ska bila som alltid. Det kommer att ta 12 timmar :O Vi kommer åka klockan 4 på natten mot måndag. Efter åtta timmar ska vi stanna vid piteå, och bada på havs badet jag och martina.
Ska bli riktigt skoj. =) mer om det kommer väll lite senare under veckan. tänkte forsätta ta det lite lugnt nu men vi höres!

puss och kram

pissigt väder

Verkar som åskan slutat nu, sköönt. Det kom en blixt och en duns men sen vare slut. Jag har inte hunnit gå ut till mina niner heller. och det regnar. Jag har sovkläderna på mig också. Bara en slappar dag kan man säga. Jag som skrev igår och hoppades på sol och så får man det här skitvädret! Säger ju att den här sommaren vekligen suger!

Någon annan som håller med ?

Dagens första fråga.

Vilket tv pogram kollar ni på, på morgonen ?


aaaa, läskigt!

God morron. sovit gott? jag har börjat få jätte svårt att somna och vaknar hela tiden typ. Jätte jobbigt. Men försöker bara somna igen och aa funkar väll :P Jusst nu har jag ätit frukost, hallon med mjölk, och en macka fick det bli. Jätte smarrit och nu är jag proppmätt. Jag kollar på tv som vanligt och klockan 9.50 går jag upp varje morgon. Då är det våra bästa år. Älskar det pogrammet, går på trean. Det verkar finnas hur många avsnitt av det som hälst och dom byter roller ibland. ( lite tråkigt men men )

Nej va lässkigt jag sitter här själv hemma och hörde åksan precis. Jag hatar åska och är skit rädd! :'( jag måst stänga av datan nu så inte den pajar. Mamma o pappa är jätte rädda om den . haha men hare så bra så hörs vi ikväll.

puss och kram

very good

Jag kollade tv i morse och såg dom här coolingarna, inte snygga direkt men i like it, skit bra låt =)



blogglust.

Bara för att jag nu har fixat lite* på min blogg och skrivit lite har jag helt plötsligt jätte stor blogglust ! men det är ju bara bra det. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men i morgon hoppas jag på en riktigt varm och solig dag utan jobbiga moln som åker framför solen hela tiden. Om jag ska vara riktigt ärlig så tycker jag sommarvädret varit dåligt. Inte sämmre en förra året med den är faktist riktigt dålig i år också. Jag vill kunna verkligen njuta i solen men eftersom det inte är så mkt sol direkt så går tyvärr inte det. Brun vill jag också verkligen bli ! Nu har min lilla bränna precis börjat och det kommer nog inte bli så mkt bättre om vi inte åker utomlands förstås.

Fotade lite nu på kvällen också i solnedgången. vart riktigt bra bilder och är så mallig över min kamera :D hihi men glad ska man faktist vara.... Nu har ju angelica o sophie åkte mot gotland och vi kommer inte träffas på ett tag ( tråkigt ) . Söndag, natten mot måndag klockan 4 så bär det av här hemmifårn mig också. Jag, martina och mamma o pappa åker till farmor i korpilombolo. Krångligt namn, vet men men.

Har tv,n på och det är ju sex and the city nu. brukar inte kolla på det men idag verkade det faktist bra :P det var en häst med och då kom jag och tänka på ridningen, o ridlägret. Jag längtar verkligen tillbaks dit:'( hade så himmlans kul där. Och ridningen här hemma vill jag också börja med . Längtar!! som sagt. Men nu ska jag ta o poppa lite popkorn och kolla tv som vanligt. Hare så bra bloggläsare så hörs vi

puss och kram

Besökarna stiger.

jaa jusste glömde ju att säga att besökarna har stigit enormt och det är skit kul tycker jag, fortsätt så allihopa, and have fun =)

ny design.

Det här får duga nu för idag tycker jag, eller vad tycker ni ? Det vart väll inte så jätte bra men bättre en innan. Inte så komplicerad för det är ju första gången jag gör en design själv. Nu har jag fixat en bakrund, ändrat text färg, klocka m.m. Lite småsaker sådär. Men ändå är jag rätt nöjd, för det är faktist riktigt kul att sitta här hemma nån timme och verkligen försöka få till det och sen när någonting funkar blir man glaad, haha.

Just nu paus på project runway och här sitter jag själv hemma i tv soffan och äter lakritspastiller. Lakrits bästa jag vet. =)
haha nu börjar det igen men hörs kanske senare eller i värsta fall i morron. sov gott :D

puss och kram

DAGENS FRÅGA.

vem ska vinna Pyssycat dolls ?


klockan är 20.06 nu.

nyss har jag och angelica och sophie varit nera vid sjön på ett ställe som sagt, vi snodde lite hallon från någn tomt, eller lite och lite, ca en liter :) haha dom var så sjukt mumsiga så det var svårt att motstå. när jag kom hem rensade jag hallonen, (nyss) och fikade med mams och paps. Vi satt ute och jaa snart åker ju jag och kusen o familj till korpilombolo. Vet inte riktgt om jag längtar. sägs vara mkt mygg där. Och då menar jag verkligen mkt. Det går knappt att gå utanför dörren. 

Tänkte som sagt börja starta om här på bloggen eller vad man ska kalla det ? Tänte fixa lite med designen och nyss har jag raderat alla tidigare gammla inlägg. men juste nu kom jag på, det är ju Crowned nu på trean. måste skynda mig till tv och kolla det som är kvar av pogrammet. Ikväll händer inge specielt, fixa bloggen, blogga och jaa tv. Pussycat dolls väntar.. men vi hörs

puss och kram


im so fuck.

hej hej, idag har jag och min käraste kusin varit i haninge c och klipps oss båda två. hennes hår vart skitbra bara så alla vet och vet att hon inte vart så jävla nöjd själv men tro mig det är jätte fint! själv vart allting skit dåligt. asså det såg rätt okej när jag gick därifrån men då var det helt platt och nu när lockarna kommer efter duschen så aajj. det är så fult och kort.

hatar att gå till frisören. jaja, jag tänkte ta att börja blogga lite nu igen och försöka** göra en design som är snygg för en gångs skull. tänte börja ikväll redan. Men ska gå och rensa hallonen nu som vi har plockat.. inte jag och martina men jag återkommer.....

puss o kram

RSS 2.0