Alltid samma problem när man ska någonstans..

Vad ska man ha på sig ?


Jobbigt värre

Hej på er!
Blev en lugn kväll igår. Vi drog till John o chilla där hela natten. Drog hem tidigt i morse, som vanligt med andra ord och sen dess har jag bara tagit det ännu mer lugnt. Är jätte trött och bakis även fast det inte blev mycket igår.. skitjobbigt. Hur som helst, hade inge mer att komma med just nu så hörs senare antagligen!
puss


Ja o felicia när vi gibba, haha.


wops.

Snart ska jag hem till flisfis, blir nog att jag sover kvardär inatt också för jag pallar inte dra hem efter. Pappa har i alla fall precis kommit hem så jag ska va snäll o fixa lite middag till honom, smöra lite ni vet haha. Nej men hörs kanske lite senare? Ciiiiao!

Alla har vi varit små.


Titta vad jag hittade för bild...

Haha jag ser helt jävla sjuk ut jag vet, därför sitter bubblan där också men men. Bilder är i alla fall ifrån Thailand, 4 år sen.


fredag, helg.

Har precis städat klart. Eftersom jag lovat mamma att innan sommarlovet tar slut så ska jag ha gått igenom mina grejer här uppe, lådor, skrivbord osv. Vi ska köpa lite nytt också så vi blir klara med huset innan jag flyttar hemifrån, haha. Själv tror jag inte på att vi kommer hinna det men men. Aja ska vara hemma fran till middagen i alla fall och då kommer även pappa hem. Ska käka middag med han o mamma sen drar jag och möter Felicia, får vi se vad vi hittar på ikväll. Hörs!


svar på komentar...

Anonym om wooooooooooohhoooooooooooo!!!!:
vart :)

Svar: Plusgymnasiet, ligger i liljeholmen =)

Tjingeling!

Ska dra igång en rulle nu tänkte jag mig och somna framför tvn, är redan nu sjukt trött och det kan faktist behövas lite riktig sömn för en gång skull. Ska bara tjocka i mig något att äta innan sen får det fan räcka med godsaker asså! Kommer inte uppdatera mer ikväll så säger godnatt nu.
puss

One - Mary J. Blige, U2


Älskar denna gamla goding asså. Påminner om så mycket. Do you feel the same?

Is it getting better
Or do you feel the same?
Will it make it easier on you now?
You got someone to blame

You say one love, one life (one life)
It's one need in the night
One love (one love), get to share it
Leaves you darling, if you don't care for it

Did I disappoint you?
Or leave a bad taste in your mouth?
You act like you never had love
And you want me to go without

Well it's too late, tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to carry each other
Carry each other
One...

Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head

Well, did I ask too much, more than a lot?
You gave me nothing, now it's all I got
We're one, but we're not the same
Well we, hurt each other
Then we do it again

You say
Love is a temple
Love is a higher law
Love is a temple
Love is the higher law
You ask me to enter
Well then you make me crawl
And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt

One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters and my
Brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other

One...
One love


Koooom heeeem^^

Jag saknar mina älskade tvillingar, kan ni komma hem nu eller !? =)


wooooooooooohhoooooooooooo!!!!



JAG HAR KOMMIT IN PÅ GYMNASIET NU I ALLA FALL!!!!!! jippiE!!!


igår, idag.

Sådär! lite tid för bloggen igen då. Igårkväll drog jag hem till felicia och var där ett tag, vi fixade oss och sen vidare hem till jens i årstaberg. Drog där ifrån runt två tror jag och då tog jag och flisfis bussen till hennes syrra i vh. Direkt när vi kom dit blev det mys med hundarna som hon passade och ni vet jag, hundälskare asså! Sötaste boxrarna och en sjukt jävla stor till... sån där Grand danios, största jag sett någonsin, han tog upp hela sängen om man säger så haha.



Detta har jag ängnat dagen år att göra i alla fall... städa bland mina grejer i badrummet


fucking väder asså!

Tjo!
Kommer uppdatering till kvällen, blixten håller på att slå ner i datan...
Ska iväg till hästen nu i alla fall så hörs!


Lite info igen.

Tjiiingeling!
Kom precis ifrån duschen och har smörjt in mig raka benen osv. Ikväll blir det o pimpla lite dricka förmodligen och fira söta felicia som fyller byxmyndig idag, grattis igen! Gårkvällen tillbringades i alla fall med henne, vi fixade lite saker på kvällen och sen drog vi hem och kollade på film hemma hos mig med min mamma på köpet också, haha. Felicia sov också kvar och hon drog väl för några timmar sen..

Hur som helst ska jag ta och välja ut några kläder nu vilket är det största problemet just nu. Jag har fan inga kläder att välja bland o det suer! Packa väskan ska också göras också och sen bär det av hem till födelsedagsbarnet för tillfixning. Hörs senare !
puss

happy birthday to you!


sjukt jävla bra film!

Föresten, igår så tittade vi på film... såg då denna nedanför och fan va bra den var!. Tummen upp och en rekomendation till er^^


svar på komentar..

elin om Min dag, today 27 juli:
det blir verkligen bra bilder med din kamera, vet att det är en system men vad för någon? och använder du bara den för ibland blir bilderna lite sämre, jag menar inte att de är dåliga men man ser en annan kvalite eller hur man nu ska förklara det. fin blogg =)

Svar: Kameran som jag för det mesta använder är en Nikon D60 Vr, har fortfarande standard objektiv på den men ska köpa nytt snart. När jag är ute och så så brukar jag lämna den hemma och istället använder jag bara min mobilkamera vilket syns väldigt tydligt. Sen köpte jag ju en ny digitalkamera (Lumix Tz7) för inte alls länge sen som jag brukade använda förut men inte gjort på ett tag, vet inte varför jag slutat använda den för detn är ganska bra men det har bara inte blivit av nu på senaste tiden.  Tack så mycket =)


Min dag, today 27 juli

Sjuuulelu på er!
Har precis kommit ifrån matbordet där det serverades efterrätt nyss. Idag har jag bara varit hemma hela dagen, tagit det lugnt med andra ord och haft mormor på besök... middag osv. Ska snart fixa mig lite och sedan dra och möta flisfis så får vi se vad vi hittar på ikväll. Kommer antagligen slänga in en outfit eller i alla fall ett inlägg innan jag dra någonstans så vi hörs! Ciiiao sötnosar!


Suuper!


Ibland är det ritkigt jävla skönt med att föräldrarna har semester.. man får frukosten serverad, och idag blev det en riktigt gorme^ asså! mm var smarrigt. Nu ska jag tvätta ansiktet och sen gå och försöka få lite färg i solen.


Overdrive - Ola

Nu är jag trött, och nu ska jag gå och sova. Godnatt!


kör på en diss.. i klädväg.


Amber Rose

Riktigt jävla fult är ordet!
Big No No!


Trött som satan

Tjeeenare!

 


Ligger just nu i soffan och vaknade för ca en halvtimme sen, kom hem klockan halv 8 i morse nämligen eftersom jag har varit inne på nattgibb med grabbarna, mickis o felicia. När jag kom hem vare bara duschen och sängen som gällde direkt. Måste bara påpeka att dett var inte det roligaste att gå hem från bussen i morse med skav på hela fötterna och när man är så trött, haha. Hur som helst måste jag erkänna att det är lite smått kul att sitta och köra krigarspelen haha, klart jag flisfis o mickis var med i cs turneringen också.. men ... vi blev diskade precis som dom vi mötte blev .


Aboo

Nu sitter jag och flisfis med hela cs liga och lirar, haha hörs senare! puss


Mooovies

Heeej på er!
Dålig uppdatering, I know. Igår drog jag och flisfis först hem till jens, var inte där så länge och tog istället en taxi hem till john och kollade på Film. Vid ett kom mamma o hämtade oss, det blev lite käk på statiol och sen gick jag och la mig direkt när jag kom hem. Idag - Pissväder, går inte att göra någonting typ. Träffade soffan en snabbis i alla fall eftersom de åker till Gotland i morgon, förhoppningsvis kommer jag väl dit ner på torsdag också så då får jag träffa angelica också som har fått ögoninflamation....

Jaja jag ska nog bara vara hemma ikväll och glo på film i alla fall, har varit iväg o köpt lite olika... Eller så blir det fest, men som sagt.. får se om jag orkar.


Johnne hade kamera, tur va ?


såhär såg jag ut igår.


Yes, där har ni gårdagens outfit, inget specielt med andra ord. Ligge just nu i soffan och har precis vaknat. Gårkvällen tillbringades hos john med massa andra people, blev även kvar där över natten och drog hem tidigt i morse. Hade i alla fall trevligt igår men nu håller jag på att döööö av tröttheten. Dags att sova lite igen så man orkar ta sig ut och fira alex ikväll också...


Partyy

Tjo!
hann inte lägga in någon outfitbild idag men det kommer väl antagligen i morgon. Vi är i alla fall på plats nu och har börjat lite smått med drickan. Kommer snart fler folk hit också och idag ska vi festa hela natten lång! Hörs i morgon, ha en trevlig kväll ni andra för det ska jag ha.
puss

Ps, tvilligarna o john hälsar

Duschen väntar.

Angelica drog precis, nu är det dags att hoppa in i duschen, raka benen osv och börja fixa mig inför kvällens händelser. Sen börjar de vanliga problemen... vad ska man ha på sig? aja hörs senare!

Godmorgon!


Nyvaken med snygg frilla o allt, haha.

Godmorgon alla sköööna bönor!^^
Har precis vaknat,  sagt hejdå till pappa som har åkt bort nu så nu äre bara jag o mamma. Hur som helst så känner jag mig lite sjuk idag.. Har jätte ont i halsen och skit, inte bra.. Går väl över om några timmar förhoppningsvis, hoppas liksom på att det är morgonförkylning bara, haha.


ooolala, love the music!





 Taggad på fest nu assåI morgon kör vi!


nätverket fuckat.

Ja, det är anledningen till att jag inte bloggat något förens nu. Hela dagen har nätverket varit nedstängt eller vad man ska säga, det har inte funkat i alla fall så har inte haft tillgång till något internet alls. Dagen har jag i alla fall tillbringat med tvillingarna på dagen, badat och lite sånt. För en timme sen var vi nere vid berget igen och tog oss ett kvällsdopp eller i alla fall jag och soffan. Jullan och flisfis kom även förbi =)


Härlig bild va, från ikväll !?


värmeslag

Hej på er!
Har för någon timme sen kommit hem. Drog och mötte julia och felicia och sen vidare till Jens o chillade lite med de andra.. Inte så mycket mer. Käkade som fan när jag kom hem så nu liggar jag i alla fall i sängen helt proppmätt om man säger så. Inte nog med det, sjukt varmt det är. Kommer inte kunna sova inatt om det ska vara såhär, jaja jag ska sluta klaga som jag är mycket bra på att göra haha. Nu blev jag trött, o ska sova. Godnatt sötnosar!


orkar inte blogga, min dag i bilder.


Svar på komentar...

Anonym om Nu kommer feta bildbomben asså..:
supersnygga shorts! vilken affär kommer dom ifrån och vet du om dom finns kvar? ;) älskar din blogg!

Svar: Tack! Dem är ifrån Åhlens men tror inte att de finns kvar eftersom det var typ ett halvår/ ett år sen jag köpte dom. Haha =)

I'm just so fu-ckin' depressed


Inte på humör*

Tja, haft en tråkig kväll, eller inte vetat vad vi ska göra om man säger så. Har varit med grabbarna o angelica ett tag i all fall, träffat felicia som kommit hem också. Aja inte på humör att skriva just nu... Allt verkligen skit.


Nu...

....Drar jag ner och badar med mina tvillingar, ciiiao.!


11.34

Godmorgon!
Har precis slängt i mig lite frulle och ska nu ut i solen ett tag tänkte jag, fast det är lite moln ute. Kanske blir bad lite senare idag? vi får se. Aja inte så mycket mer just nu så hörs senare under dagen^^
tjingelling!

Här kommer hårsnacket igen..

Funderar fram och tillbaks på hur jag vill att håret ska se ut när jag får färga igen (då det inte är för slitet).


Slänga i lite blonda slingor i mitt mörka?


Eller min naturliga kanske..? orange typ..

Vad tycker ni ?


Kvällsdopp i långsjön..

Hej på er!
Kom precis ifrån duschen och innan de så mötte jag upp Angelica en snabbis. Vi drog ner och tog ett kvällsdopp, helt seriöst så måste det vara det skönaste som finns. Vattnet är så mycket varmare på kvällarna, jätte mysigt i all fall och skönt.

Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska sätta på en rulle tillsammans med detta....


Mums!


Dessa jävla mygg..!

.. tar kol på mig, har fått hur mycket bett som helst och det kliar, kliar och kliar.. Blir tokig av det. Inte nog med det så är jag överkänslig och får riktiga blaffor, titta bara på foten..


...nästa berget

Hola Amigos! (eller hur det nu stavas?)
Ligger just nu hemma hos tvillingarna och steker i solen, ska snart ta oss ner till berget och bada tror jag men hörs senare"


Gamla godingar tröttnar man fan aldrig på!

Helt galen i din - Tomas Ledin


På promenad genom stan - Per Gessle
 


Lite pics från Halmstad.


Sääämst.

Ja juste, jag är hemma nu igen. Har varit iväg på matchen (dif som som spelade alltså).. Skittråkig match och dom spelade skitdåligt om man säger så, men men tar igen det nästa gång. Efter matchen drog jag och carro o käkade och sen vidare hem till mig och sen ner tillv berget med soffan också. Satt och snacka o så o sen blev det film och snacks hos mig. Är i alla fall sjukt trött nu men ska lägga in lite bilder innan jag ska sova.... tre från idag...



Mooorgon.

Godmorgon!
Inte så jävla lätt att få sömn när man har föräldrar som går upp tidigt och ska köra med gräsklipparn utanför mitt fönster.. suck, jag vaknade första gången redan vid 8, somnade om, vaknade vid halv tio, somnade om och nu funkar det inte mer. Dagens planer har jag ännu ingen aning om. Vid sex ska jag i alla fall på matchen med carro tror jag om det inte kommer regn. Aja, vi hörs!


Sry, dålig uppdatering..

Tjaa allihopa!
Sorry för grymt dålig uppdatering, har verkligen inte orkat blogga de senaste dagarna. Har i inte hänt något specielt sen senast i alla fall så... Igår drog vi hem till Jossan på kvällen i alla fall och söp lite där. Trevligt kväll men inte lika trevligt dagen efter om man säger så, haha.. Ligger i soffan med värdens illamående och värk i fötterna som är helt uppskrapade typ.. Det är det dåliga när man väljer klackarna... man orkar inte gå hem i dem. Vi blev i alla fall kvar där över natten eftersom bussarna slutat gå vid tretiden. Det här hade jag i alla fall på mig..


Svar på komentar...

Anonym om Shopping, halmstad, Presenter...:
Jättefina grejer! Men vart är den stickade tröjan ifrån? :)

Svar: Den är från åhlens =)

Min Tors...

Tjoo alla cooola tjejer och grabbar?
Sen senast drog jag ut och mötte Jonna, först åkte vi och käkade, eller rättare sagt hon och jag följde med haha sen har vi bara snackat massa skit och sånt, nice nice har verkligen fått pratat ut mig lite nu. Drog vidare till donken lite senare och tog en wrap. Mamma kom sedan och hämtade mig där. Just nu ligger jag i alla fall i sängen och ska försöka sova snart tänkte jag. Är faktist ganska så trött, solen tar verkligen energin ur en.. Inte nog med det har jag bränt mig som fan... tuttarna helt sönderbrända typ, haha inte nice. Aja bjuder på SKITSNYGGA bilder på mig och Jonna nu i alla fall...


Vet att du inte gillade bilden men jag tycker du var skit söt så var tvungen att lägga upp den =)


Ciiiao.

Nu drar jag ut och möter Jonna, tjingeling! ;)


Dåligt och Bra med halmstad...

+ Jäkligt bra luftkonditionering på bussarna! Great*
+ Sjukt fint väder
+ Jättefina stränder
+ Varmt i havet
+ Mysig stad, snygga killar
+ Knapt några myggor

- Jobbig dialekt, svår att förstå ibland
- Riktigt snuskiga toaletter vid strändera
- Mycket småkryp på kvällarna.


Shopping, halmstad, Presenter...

Godmorgon!
Fan va skönt det var att få sova ut lite. Nu är jag hemma i alla fall, kom hem igår och tåg och allt gick bra, lite förseningar som vanligt men men. Har i alla fall haft det supernice i Halmstad (Haverdal) med tjejerna. Vi har bott i en stuga nära havet och så, varit på Tylesand, shoppat, badat och solat, skitnice! Hade verkligen kunnat vara där ett tag till.. men men skönt att komma hem också =) Detta har jag fått med mig hem ifrån Halmstad och så lite presenter ifrån när jag fyllde år...


...

Hemma igen, bloggar i morgon =)


Mot Göteborg om några timmar...

Bilder och skit kommer i veckan från idag (Tylesand).. I morgon bär det av till Göteborg tidigt... Liseberg, jippie!  Ska sova nu, godnatt.
puss


Helllloooo

Tjaa
ligger just nu i sängen med julia, angelica och sophie brevid mig... massa kryp överallt också, haha. Ikväll ha vi alla fall varit nere vid stranden och grejer, lagat god middag och haft det chill hela kvällen. I morgon bär det av till tylösand tidigt och pressa i solen igen. Hoppas bara att vädret håller i sig... Aja ska försöka sova nu, ciiiiao.
puss

10 Juli

Sjuukt vad trött jag är.
Sitter just nu i vår lilla stuga och kollar på film ( Irene Huss ) hela ligan. Har varit på stranden hela dagen idag i alla fall och pressat i solen o badat i havet, nice! När vi kom hem igen blev det idag en lättlagad middag, makaronisoppa och sen har vi bara chillat och tagit det lugnt hela kvällen. Bilder från idag...


Bjuder vi på..


Info

Kommer ha riktigt dålig uppdatering under tiden jag är här Halmstad så ni vet det, ciiiiao.


Nu kommer feta bildbomben asså..



Vilken fin present jag fick av grabbarna va !?  =)


Sitter på tåget....

Hej på er!
Då sitter vi på tåget och trötta som vi är haha allihopa. Vart lite strul med att hitta rätt spår och sånt till en början men nu sitter vi alla fall på rätt tåg mot Göteborg där vi ska byta till ett annat tåg som går till Halmstad. Bilder från gårdagen kommer nog till kvällen om vi inte hittar på något specielt. Hade i alla fall en jättebra födelsedag och alla drog vid halv två. Städa lite snabbt sen fick pappa o mamma göra resten, skitgörat alltså haha. Ska nog försöka sova lite nu eftersom det inte blivit så mycket sömn inatt, hörs! ha en bra dag.


Soffan och Jonna igår, snygga right?


snabbis innan läggdags

Satan, nu är jag trött asså! Har haft en JÄTTE trevlig kväll med allihopa som kom hit och en lyckad födelsedag om jag får säga det själv.=) Ska i alla fall sova nu och sen blir det mer uppdatering i morgon på tåget. ska upp klockan 6 kul... =) godnatt.

Vad är det för dag idag...?

Jo det är michaelas födelsedag, hurra hurra hurra =)

Fan, det känns sjuukt annorlunda att vara 16 jämfört med inann :O haha. Idag har jag fullt schema. Ska börja packa väskan nu efter jag käkat frulle eftersom jag inte hann det igår (orkade) Sen måste jag åka och handla mat och grejer tills ikväll och börja fixa mig.. Man får ju storfrämmande :D
Aja grattis till mig själv i alla fall. hörs senare.


svar på komentar..

Anonym om har ingen blogglust..:
va de några veckor sen du va utomhus ? hah :P

Svar: Yes eller 12 maj åkte jag ju till greeeeeeece... det var ju någre veckor sen :P

Kalas kalas!

Sådär då är bordet dukat och nu saknas bara tårtan. Nu väntar vi på att kusin med familj och mormor ska komma på en fika.. Lite förfirande dagen innan eftersom jag är upptagen i morgon =)


Städa o packa.

Godmorgon!
Idag är det städning först och främst som gäller eftersom vi ska ha besök både idag och i morgon sen så måste jag packa allting tills på tors då vi drar till halmstad i en vecka. Allting måste vara klart efetrsom det blir sent i morgon, fyller ju år :D Jaja ska sätta igång nu. hörs!


.


Vad ska man förvänta sig nu då.


Fan dig.

Varför skaffar man barn om man ändå ska hatat dom.

Hur känns det att få höra att man inte är värd att få finnas.

Hur känns det att få höra att 'Jag ska flytta och lämna er i all skit'.

Hur känns det att få höra att man inte betyder någonting.

Hur känns det att få höra att det var ett stort jävla misstag att skaffa dig.

Jag vet, det känns förjävligt och jag orkar serriöst inte mer...

Jag hatar dig, och jag är inte rädd.. det ska du ha jävligt klart för dig.


Nice låt.



Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher


har ingen blogglust..

Senaste

Låt du hörde: Pusher - Henok Achido feat Sophia Somajo
Film du såg: Sex and the city 2
Mat du åt: Ris, köttbullar.. sås
Kram: Flisfis.
Puss: vet inte.  
Känslan: Glad/besviken.
Resa: Grekland, några veckor sen..
Glädje: Tjejerna :)
Dröm: Minns inte..
Person du träffade: Tvillingarna
Personen du pratade i telefon med: Angelica
Personen du fick sms av: har inte telen här..
Gången du åt 7-eleven korv: Har aldrig gjort.. ?
Gången du var utomhus: Några veckor sen som sagt...
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår faktist.
Saken du köpte: Coca cola!

Min kväll today..

Godkväll!
eller godnatt, jag ska försöka sova snart. Mötte upp flisfis vid bussen och drog in till stan och mötte möller, nicke, sebbe, linus, simon och jens. Skulle kört laserdome men eftersom de hade 'speciella sommartider' så hann vi inte vilket var synd. Hade ingen aning om vad vi skulle göra så vi drog på bio idag igen istället. Kom i alla fall hem för en halvtimme sen ungefär och nu ska jag försöka sova vilket inte är lätt med den JÄVLA surrande flugan som är i rummet!
puss

Har verkligen bildbrist så det får bli en ifrån stan när jag träffade Olivia...


4 juli, min dag.

Tjaabaa!
Har precis slängt i mig lite middag och guuud så gott det smakade! Ska i alla fall fixa mig lite smått nu tror jag eftersom jag och felicia kanske ska dra och spela laserdome ikväll med de andra, hoppas det blit av för det var skitlänge sen jag körde det och det är fan kul! Aja idag har jag varit hos linus i alla fall, hade ingenting att göra så jag drog dit och körde glassbåt med han, sebbe och john.. kul kul. Drog hem vid halv sex ungefär och nu ska jag som sagt börja fixa mig tror jag. Hörs!

Lite bilder från gårdagen ( SKITDÅLIG KVALITE )










Johnne köpte blommor, gulligt va =)


ovanligt att min garderob ser ut som den gör...

...Nej inte direkt, vet inte hur många gånger jag lagt ut bilder på det här och nu är det dags att vika in kläderna ordentligt igen för 100:de gången. Går en dag, sen ser det ut såhär igen... JAG ORKAR INTE!!


Gårkvällen..

Hej på er!
Trevlig kväll igår! Jag, Julia, Tvillingarna, Linus och johnne drog in till stan vi sjutiden för att först hämta ut biljetterna till bion. Därefter drog vi till kungshallen och käkade, tacobar blev det för min del och också för det andra. Drog på bion vid halv tio, den var faktist bra (Eclipse). Efter drog vi hem till linus och tog ett nattbad, in till honom och kollade på film och sen gick vi och la oss. Bilderna går tyvärr inte att få in i datan men det kommer väl några senare ;)


Kort..

Hello!
Sitter just nu hemma hos tvillingarna och väntar på att få skjuts till limpan där vi ska bada och sola lite. Efter det blir det att dra hem och fixa sig lite och sen vidare in till stan och käka o gå på bio. Aja snart kommer johnne och dom så måste sätta lite fart.. ciiiao!


Morgondagens planer.

Har inte kommit i säng och är inte trött för den delen heller. I morgon är det fullt schema. Först blir det lite vakna upp hemma haha sen ska vi till limpan och bada tror jag? bada ska vi i alla fall, hem och fixa till sig lite, in till stan och käka med tvillingarna, julia, john,erik, linus och möller tror jag och sen vid halv tio blir det bio, Eclipse (twilight). Efter det blir det fest eller hem, vi får se helt enkelt. Ska i alla fall glo lite tv nu och se om man kanske somnar. hörs i morgon!
puss


tjuuuuu

Hej på er!
Har precis kommit hem ifrån nicke dit jag och felicia drog. Där var också möller, john, erik och sebbe. Skittråkiga killar som bara sitter och lanar, hoppas ni läsar. Jaja skit samma, sorry för inlägget innan i alla fall. Var bara så besviken för att jag inte kom in på gymnasiet jag ville. Har nog med att jag skickade in ansökan försent men men vi ska ringa runt lite och så, så får vi se hur det blir..Annars tänker jag fan hoppa av skolan som det känns just nu i alla fall.

Idag har i alla fall felica varit hos mig hela dagen. Kom hit på dagen, hjälpte mig att tvätta lekstugan, var nere vid berget och bada/sola med tvillingarna och sen avslutade vi med middag hos mig med grillat,potatisgratäng och chokladmousse. Därefter drog vi och mötte killarna som sagt och nu ska jag nog sova snart tror jag..


Flisfis som lekte lite med vebben idag..


!!!!!!!!"###

JÄVLA FITT ÄCKEL GREJER, KOM INTE IN PÅ GYMNASIET JAG VILLE OCH TÄNKER INTE GÅ PÅ DE ANDRA! fAN VA FÖRBANNAD JAG ÄR . ÄCKEL!


Han är riktigt sköön asså^^ diggar låten.




Skaka Rumpa - Sean Banan


Kvällsmål.

Jag har legat i soffan och vilat/sovit hela dagen, och fan jag är fortfarande trött. Inte nog med det så börjar jag typ bli sjuk också. Känner mig jätte risig i halsen och hostar varannan sekund, skitjobbigt.. pallar inte blig sjuk nu. Aja i morgon kommer i alla fall flisfis hem till mig och ska hjälpa till att tvätta lekstugan(kaninernas hus) så vi så småningom kan måla om den i samma färg som vanliga huset. Lite solning kommer det också bli tror jag. Aja nu ska jag bädda ner mig i sängen och käka upp detta.. Var så sugen på någonting så gjorde i ordning en macka med Tzatziki på och cola till... mums!


fuck rubriker

Hej på er!
Sömnlös natt inatt om man säger så.. jag har inte sovit ett skit och drog hem ifrån tvillingarna redan vid halv nio för att ta en dusch och sova!! Igår tillbringade vi kvällen åter igen hos tvillingarna med några stycken. Kul, vände till något helt annat med skador och skit och sen tillbaks till det roliga igen. Jaja jag pallar inte blogga idag någe mer tror jag så hörs nån annan gång;D

RSS 2.0