Mobbat offer.

Lessen att jag inte bloggade igår men jag var så sjukt trött så jag hade inte direkt någon lust. Hände massa tråkiga saker igår så det var nog mest därför, vad som hände kan jag inte gå in på här men skit samma det är så gott som över nu säger vi.

Kom precis hem ifrån plugget, känns som veckan går fort asså. I morgon börjar vi klockan halv elva eller det är då starten går för oss. Vi ska nämligen ha lyckebyruset (springa). Jag hade ingen lust att vara med det här året heller men nästa år så blir det nog, hehe. I alla fall så är de bara det sen får vi gå hem och sen är vi ju lediga på fredag så det blir niice. I morgon är del valborg också och jag ska dra ut med några och sen får vi se vad som händer.. Ska börja byta om nu inför att dra till stallet, pappa kommer snart hem och hämtar mig. Kanske bloggar senare, får se men hare bra tills dess i alla fall !
puss



Sitter och svullar i mig strössel, det är riktigt smaskigt vill jag bara säga ;D

Skolan idag som vanligt, nog om det!...

Sådär, tillbaks vid datan igen då. Allting tog lite längre tid en planerat. Jag skulle egentligen bara färga mammas hår men det ena ledde till det andra. Efter att ha fixat mammas hår fick jag lust att gå ut så jag tog min vanliga springrunda och lyckades springa nästan hela rundan den här gången så det är jag stolt över. Sen drog jag hem till Angelica ett litet tag bara och sen hem igen för att direkt hoppa in i duschen och förberad inför morgondagen. Har hunnit med att plocka in rena tvätten också för det har bara blivit uppskjutet alla dagar. Det är verkligen jobbigt så jag slänger bara in en hel klump med kläder när det är tvättat och sen hittar jag inte mina kläder när jag ska ha dom... intressant va ? haha

Här brevid är i alla fall en bild på dagens outfit och det var dom där jeanslegginsen jag köpte i helgen och ett rött/rosa/ornage? linne till. Båda ifrån gina, skorna ifrån bianco, koftan ifrån Zara och väskan ifrån spanien. Nää nu börjar jag bli lite trött faktist så jag ska bara stänga ner datan och sen sova I think. sov sött alla andra!
puss

Färgning på G

Hej på er!
Jag ska berätta om min dag och lite grejer senare för mamma känner sig jätte stressad och jag måste färga håret på henne, haha men det dröjer inte länge så det blir bloggning sen. Här är en bild ifrån helgen när jag och kusin var inne i stan..


Kort.

Hej på er!
jag hinner inte alls göra ett långt inlägg idag för jag har massor att göra.  Jag ska hinna med:
* Duscha
* Hårinpackning
* Fixa kläderna tills i morgon
* Plugga lite och ja lite till... haha

Har i alla fall legat ute i solen hela dagen idag och solat, har bränt mig lite men det lägger sig nog tills i morgon. Så, den lilla beskrivningen får räcka för jag känner mig jätte stressad nu haha, hare bra !
puss

Solen skiner inte bara vid slussen^^

Tjääänare alla sötnosar!
Har för några minuter sen kommit hem ifrån Angelica och Sophie. Vi har haft en myskväll kan man säga hemma hos dom med film och tv tittande. För övrigt så har min dag varit super, förutom på morgonen när mamma stormar in på morgonen klockan 8 och skriker att jag inte plockat min tvätt igår??. Asså verkligen helt störd, klockan 8 på en helg och skriker om sånt, hahaha orkar bara inte! I alla fall sket jag i henne och somnade om. Gick upp klockan halv elva i stället och låg och stekte i solen i två timmar. Jag har vekrligen inte orken att ligga längre tyvärr, men i morgon ska jag ligga längre även fast det är tråkigaste ever, haha.

Klockan två drog jag och kusin vitamin in till stan och shoppade, me love it^^ Fick med mig ett par vita jeansleggins, tunika, tights, spetstrosor (snyggaste fägen ever, haha) och en slags tubtop fast lös eller vad man ska kalla det för'.Var tänkt att vi skulle hinna med en fika innan allting stängde men så blev det inte. Kanske att bilder kommer imorgon på inköpet och nån annan liten bild kanske. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra mig till sängen och titta på film.
hörs! puss



Bild från igår.

Hej sommar, snart i alla fall.

Hej på er!
Ursch va trött jag är asså, det var nog länge sen man var så här slut haha. Idag skulle jag och min familj och käka med några men det blev ändrade planer och jag trog hem till angelica i stället. Hon kom försej hem till mig ett litet tag innn men sen gick vi hem dit och där har jag spenderat min tid ikväll, vid tvn. Har bestämt att jag verkligen bara ska ta det lugnt den här helgen och chillar galet mycket bara haha nej men jag känner faktist att det behövs. Har inte mått så vidare bra den här veckan och jag tror det har med all stress att göra.. Ska bli skönt att få sova ut i morgon vilket jag inte gjort på evigheter känns det som. Sen har jag hört att det ska bli riktigt fint väder i morgon också så då blir det fram med bikinin och sola! Har solat i ca en timme idag också för det har ju varit så sjukt fint väder. Märks att sommaren är på väg nu och faan va nice det är asså.! Jaja jag ska inte blogga så mycket mer idag utan ska börja dra mig till soffan och glo på tv innan jag somnar.
puss

Huvudvärk..





Jag har faktist ingen lust att blogga nu. Är sjukt trött på huvudvärken jag börjar få varenda kväll. Det är verkligen jobbigt för nu har det blivit som en vana och det kommer varje kväll. En liten kort beskrivning om dagen bara.

Hade en lektion på morgonen ( svenska ) och sen drog vi alla tjejerna i klassen in till stan och skulle spela in våran film vi håller på med i engelskan. Temat är humor vilket är väldigt svårt kan man ju säga när man ska få andra att skratta genom en film liksom. Kan inte riktigt avslöja vad vi håller på med här i bloggen för jag vet att vissa av dom vi tävlar mot läser här, haha så sorry det kommer sen. Har i alla fall varit på stan och skämt ut oss som fan verkligen! träffade i alla fall väldigt trevliga jobbarkillar, så något positivt fanns det ju med det hela haha. Åkte hem ganska tidigt där ifrån och när jag kom hem var det så underbart skönt och fint väder så jag har fotat mina kaniner lite. Tog en springrunda också innan solen gick i moln vilket var jätte skönt i det här vädret..  Nää nu ska jag gå och ta en huvudverkstablett och sen försöka sova, hare bra!
Godnatt

take my hand

Hej på er!
Då var man hemma igen då ifrån ridningen och för en gångs skull gick det ganska bra faktist. Har inte så mycket att skriva om mer idag men en sak som jag kom och tänka på när jag satt och titta igenom lite bilder var att jag har glömt att visa en smyckehängare eller vad man ska kalla det för som mamma köpte till mig för ett tag sen.

Hahaha världens mest ointressantaste sak men ändå den är sjukt snygg och i mitt fönster gör den sig helt perfekt haha.
puss


,

Skit fula!

tjuulelu!
fint där, haha. Jag har för en liten stund sen vaknat. Gick till skolan på morgonen en liten stund men orkade inte vara kvar där länge till så jag gick hem och sen dess har jag sovit. Har varit sjukt trött ! hur som helst fick jag höra att ett prov blev uppskjutet tills på måndag så nu har vi bara so-provet den här veckan på fredag, en riktigt stor uppgift som jag fortfarande inte börjat plugga till för jag fattar verkligen ingenting. Det blir väl plugga dagen innan som alltid.

Lite senare, fram mot halv fem så ska jag till stallet och idag ska angelica följa med och titta. Det var ett tag sen hon kom med dit så det blir nice. Pappa kommer hem och kör oss dit sen så innan ska jag hinna fixa mig lite och byta kläder. Föresten så hittade jag lite bilder ifrån några helger tillbaks när jag, soffan och julia bodde hemma hos olivia över natten, haha.



Finns ingen beskrivning..


Amazing.

Hej på er!
min dag idag har sett ut såhär... Har varit i skolan som vanligt och jag började dagen med en försenad uppstigning och med stress som vanligt. Som tur var hade vi gympa direkt på morgonen så det fans tid att fixa sig där. Har gått hyfsat snabbt idag faktist och med lite jobb, så det har varit skönt! Efter plugget drog jag direkt hem och har inte alls gjort mycket sen dess. Tagit det lugnt bara, titta lite på no-grejen, tittat på tv och bara varit seg och trött. Efter att jag duschat nu till kvällen så har jag stått i en halvtimme-45 minuter och plattat mitt hår tills i morgon för om jag sover på det platt blir det lite bättre, hehe. Mitt hår har blivit så jävla slitet asså! men det är ju inte så konstigt så som jag håller på med de och eftersom jag har lockigt hår naturligt, så måste det ju plattas ganska ofta. Inte för att jag säger att det är fel med lockigt hår men på mig blir det bara inte rätt, hatar det verkligen!

Nu ska jag fortsätta dunka min musik som spelas och så ska jag försöka sova lite tidigare.
puss och god natt .




Musiken som spelas just nu*

Så här ser det ut när jag har tråkigt....



Jaa, som sagt jag har haft ritkigt tråkigt så vrf inte riva sönder tightsen och sen slänga dom haha.? tycker det ser ganska snyggt ut på bilden faktist**, nej men innan jag tråkar sönder och förstör andra saker ska jag hoppa in i duchen och förbereda lite saker inför morgondagen. Bloggar senare om min dag.
puss

20 april

Tjenixen!
Har för en liten stund sen kommit in ifrån solstolen. Direkt när jag kom hem ifrån skolan så tvättade jag bort sminket och la mig i bikini precis utanför dörren och solade. Inte för att det blev så länge men en halvtimme hann jag med innan solen gick i moln, haha. Har sett att jag börjar fjälla, så innan den lilla färgen jag fick utomlands försvinner så måste jag hålla igång solandet och behålla grunden jag fick tills sommaren. Måste bara få säga det också att det ä så sjukt skönt nu när det börjar bli varmare. Slippa alla tjockiskläder och allt skit, så skönt!

Maten står klar där nere så jag ska springa ner och käka och sen får vi se om det blir något mer bloggande idag... Har i alla fall inte gjort något specielt idag så jaa, hörs!
puss

slut på helgen igen då...

Hej på er!
Dålig uppdatering nu i helgen igen, lite tråkigt faktist men om jag ska vara ärlig så har jag tröttnat lite på att skriva varje dag, jag orkar helt enkelt inte. Egentligen är det inte ett dugg jobbigt men men skit samma. Helgen har jag spenderat med kompisarna. I fredags var olivia och julia hemma hos mig på kvällen och vi tog det bara chill. Igår (lördag) drog jag,julia och sophie ut en liten stund men det var sjukt kallt så vi drog hem till julia och slaggade där. I morse vaknade jag runt elva och väckte sophie och julia. Har inte sovit mycket alls i natt för jag har verkligen inte mått bra så aa i all fall, vi gick upp och käkade frukost, satte på lite kläder och gick till dif-plan. Jag köpte mig en kebab och sen gick vi hem igen.

Har varit helt seg idag så när jag väl kom hem har jag bara legat i soffan med datan i knät och nästan somnat. Pappa och jag har tittar runt på lite moppar också för snart är det dags att köpa en till mig. Jag ska egentligen börja köra i juli men här gör det ingenting om man kör innan. Jaja här kommer nån bild från igår..
puss








dagens.

tjoooo!
äntligen var man hemma igen då. Det var så sjukt jobbigt att gå ifrån bussen men vi var tvugna. Jag sitter just nu med julia och olivia hemma hos mig. Dom ska vara hemma hos mig ikväll hade vi tänkt eller vi ska nog dra ut men vi får se. Nu tittar vi på wipeout i alla fall och ska ta det lite lugnt efter en lååång dag.

Har varit i skolan som vanligt och hade vårat sista prov för den här veckan. Självklart ska vi ha två till nästa vecka men men nu ska jag i alla fall vila lite. Direkt efter drog jag,olivia,julia och juhnna till centrum för att dom skulle fixa sin prao och jag titta på jeans. Blev inget köp men det blev en subwaymacka, haha =) aja pallar inte blogga mer nu.
puss

..

Jag orkar inte blogga idag.. är sjukt trött just nu och jaa hörs i morgon haha !

Lite saker jag fick med mig hem ifrån utlandet !



Ipodhögtaler/klockradio, Chanel smycken, brillor, Piercingsmycke + ett till, badskum, linne, två kjolar, klänning, två väskor, smink + väska, bikini, bodylotion, parfym escada, parfymer i paket, plonbok.... lite mer saker också..:D

Dagens.

tjoooo!
Ingen uppdatering blev det igår men jag var så sjukt trött så jag orkade inte ens slå på datan. Har för nån timme sen kommit hem, och idag har det varit fullt upp som vanligt. Första skoldagen efter lovet och det känns som alltid lika tråkigt! Efter plugget drog jag och sophie till pizza hut för att få klart allt med praon så nu är det fixat och helt klart haha. Vi ska praoa där i två veckor så vi får se hur kul det kommer bli.. i alla fall så gick vi till donken brevid och käkade innan vi fick springa till bussen och åka hem. Följde med hem till sophie en snabbis och sen kom pappa och hämtade mig där.

Ikväll händer inget sepciellt, jag ska ta en dusch, fixa lite kläder, titta på tv och bara ta det lugnt. Lite plugga måste jag hinna med också... Har hur som helst laddat in bilderna nu ifrån gran canaria som jag tänkte jag skulle lägga ut några av. här kommer dom,



Havet..



Soluppgång.



blommor, haha



Hotellet



Liten bild av öken..



Balkongfågeln xD min lilla polare!



härligt^^

Min resa!, bilder i morgon..

Förra veckan på fredagen bar det av klockan fem till flygplatsen. Jag var inte ett dugg trött för när man väntar på något skoj blir man inte det helt enkelt. klockan sju gick planet mot las palmas där vi sen skulle byta till en buss som körde oss till vårat hotell. Flygresan gick bra och inte så farligt lång faktist. det tog sex timmar men jag tittade på film på vägen och vill bara säga att det var supergod mat faktsit, ris med currygryta och kyckling. Väl framme vid hotellet och första dagen gjorde vi inte så mycket utan vi solade två timmar och såklart smorde vi inte in oss och brände oss första dagen som man inte ska göra. Det var ingen liten bränna heller utan jag kunde knapt knäppa bhn och sätta på mig tröjan, så ont gjotde det.

Hela veckan har vi bara solat och badat vid polen på hotellet. Havet gick vi ner till en dag men det gick absolut inte att vara där nere för sanden blåste ifrån den lilla öknen och man blåste nästan bort för så mycket blåste det eftersom det är atlanten och havet var också skitkallt så det fick bli poolen varje dag. Det var faktist lite synd men vad ska man göra liksom?. På dagarna solade vi som fan och när kvällarna närmade sig gick vi ut, käkade, gick runt lite och shoppade. Mamma och pappa köpte inget utan vi hade spart oss så jag skulle få köpa det jag ville. Blev en hel del faktist och jag är riktigt nörjd med mina saker.

Dagarna gick riktigt snabbt i slutet och jag längtade faktist hem till kompisarna förstås men ändå ville jag hinna få mer färg och sola och bada. Vi hade 28-29 grader varje dag så det var riktigt nice, sen skulle jag tatuerat mig också men mamma tyckte jag skulle proba henna först så skulle vi se hur lång tid det tar innan jag tröttnar haha så en ödla fick det bli vid foten för dom hade inte kinatecknet, lite synd men skit samma. Hur som helst har jag inte så mycket mer att säga utan det var en kort resa som bara var för avkoppling och mys, komma bort lite och så... Bilder kommer i morgon men här är några ifrån mobilen....











Vågorna gungar mig !

Hej på er!
Snart så ska jag komma igång med bloggandet igen men det blir tills på tisdag det blir lite hackigt tror jag för det första man måste börja med när man kommit hem är att plugga. Alltid säger jag bara! vi har så himmlans mycket hela tiden och till och med att öva till tre prov på lovet, en uppsats på 10 sidor i engelska, en till uppsats på 5 sidor i svenskan.. det är bara för mycket! Eftersom jag inte varit hemma heller så har jag grejer att ta igen.. suck*

Inte för mycket pluggsnack nu för det blir det alldeles för mycket av redan haha. Har ju inte hunnit berätta något om resan men vi kom i alla fall hem i förrgår och det har varit sååååå skönt att vara borta och bara sola och bada för det är det vi gjort verkligen, och shoppat såklart! Jag tänkte att när jag har tid senare kanske till kvällen så ska jag skriva ett lite längre inlägg och resan och lägga in lite bilder där ifrån så ni får se vad jag köpt och allt haha. Nu ska jag fixa mig lite snabbt för det är dags för tjänst som inte är avklarat ännu.. hörs!
puss

 

(gårkvällens outfit, mer och kvällen senare..)

sista har ifran..

Nu sitter vi och vantar pa bussen som kommer och ska hamta oss klockan halv elva, sen vantar en 6 timmars flygresa och sen ar jag antligen hemma och ska traffa angelica och sophie direkt, wiiiie :D haha lovar att det ska bli bra med uppdatering nu nar jag kommer hem ocksa.
puss

Kalla Sverige ? rykten.

tjooo alla !
Hoppas att ni har det bra! sjalv har man det riktigt nice har i Gran Canaria. Orkar inte beratta sa mycket nu utan det tar jag nar jag kommer hem. Ville bara uppdataera lite snabbt... Har brant mig som satan^^ redan forsta dagen och jaaaa det gor sa ont, haha. Har gatt pa marknad en dag och shoppat resten av tiden har vi tillbringat i solen en sa lange. 27 grader i skuggan ar det i alla fall och riktigt hett i solen. Snart gar datatiden ut sa jag ska borja avsluta, hare bra !
puss

Finns inte dom tre sista bokstaverna i alfabetet som ni kanske fattar, haha

Sista för mig, TJAAAO nu drar jag !

Nu blir det här det sista inlägget för mig för jag ska göra massa annat och sen sova lite i alla fall, haha ändrade planer. Jag ska försöka få tillgång till data någon dag i veckan på nått internetcafe eller så men tills dess så får ni ha det så jätte bra här hemma i sverige och så får vi se om jag överlever flyget dit och hem..  Kommer sakna er! och ni vet vilka ni är...
puss


Reseplanering

Äntligen lite tid för datan igen, haha. Jag är hur pigg som helst och tror faktist att jag inte ska sova i natt alls för då kan jag sova på planet så går tiden lite snabbare. Planet går klockan sju och eftersom man ska vara på arlanda ca 1 och en halv timme innan måsta vi åka här hemifrån klockan halv fem, vilket också betyder uppstigning vid fyra så njaae jag tycker det inte behövs så mycket sova faktist. Restiden är på 5 tim och 45 minuter så nästan sex timmar. Trodde aldrig att det skulle ta så lång tid att åka till spanien men det ligger ju mitt emot afrika så, jaaa det tar väl lite tid. Har i alla fall laddat ner massa filmer till ipodden så dom ska jag kika lite på också. Tror jag har 10 filmer så det ska väl räcka, haha ? 

Vi kommer hur som helst vara framme vid las palmas vid tolvtiden vilket är bra eftersom  man hinner sola lite första dagen och inte bränna sig haha. Från las palmas ska vi ta buss eller taxi ner till Playa del ingles som ligger längst ner på ön, intressant jag vet^^ och det tar väl en halvtimme att komma dit skulle jag tro. Faaaan va nice det ska bli asså !
puss


Vattenmannen :O



Hahahah OMG! att jag kommer ångra att jag la ut den här bilden, men redo är jag i alla fall **

Tjooleluuu!
Haha jag är så taggad på resan i morgon och har sån resfeber som vanligt nu. I morgon, för er som inte fått höra det typ tusen gånger så åker jag till Gran canaria. Ska bli så sjukt skönt att komma bort ifrån allt här hemma, skolan och jaa allt. Bara ta det lugnt, slappa, sola bada och ha det super nice. Idag vare ju sista dagen i skolan också för min del, skönt skönt! Flyget går tidigt i morgon så därför fick jag ledigt, mer om det senare när jag ligger i sängen så ska jag berätta, haha. Har gått snabbt i plugget hur som helst och efter skoldagen drog jag och sophie till centrum och köpte solkräm till mig. Vi har även hittat praoplats på pizzahut nu, kul kul eller det får vi väl se. Åkte direkt hem sen och just nu håller jag på med packningen som jag fortfarande inte är klar med. Det känns som att jag glömer saker hela tiden och jaa det är väl sådär. Inte så van med resandet ju så. Ska fortsätta att lägga ner det sista nu men kommer garanterat blogga senare om hur det blir i morgon o.s.v.
seee yaah!


haha

Hinner inte blogg just nu, har fullt upp med packningen så hörs senare!

RSS 2.0