Bye Bye allihopa!

Hej på er!
Ville bara berätta varför jag satte lösenord... från början var det tänkt att jag skulle göra en ny header och design till bloggen men ångrade mig snabbt och bestämde mig för att sluta med skriveriet igen... Under den här korta perioden som jag bloggat så var det som ett slags test kan man säga och jag orkar helt enkelt inte... det blir bara för mycket liksom. Headern nu är bara något enkelt som jag gjorde för jag inte hade något mer vettigt att göra.

Nu ska jag bara ta hand om mig själv och börja ett nytt liv och fortsätta plugga stenhårt nu sista terminen. Vem vet när jag går ut nian... kanske jag sätter igång igen. Ha det bra gott folk!


Isabell och jag på tolvslaget... Nytt år ! :D


Kort..

Tjuuuuleluu!!
 Designen här på bloggen är tillfällig så ni vet! Mer information om allt kommer senre ;)


Saknar mitt ollon!

Har precis kollat klart filmen baksmällan som vi köpte hem idag. Har sett den förut men den är grymt bra tycker jag! Ligger just nu i sängen och börjar fundera på att försöka sova snart. Är fortfarande sjukt trött sen gårkvällen och det jag gjort idag har inte varit mer en att legat och degat i soffan i princip hela dagen, glott på film och bara käkat och käkat, kebab, godis, chips jaa allt möjligt. Känner mig helt uppsväld nu... suck*. Hur som helst så har jag legat och spanat in lite gammla bilder.. saknar mitt ollon! :(


Ollonet, jag och julia.


Svar till frågestund..

Okej, var berädda på ett lååååååååångt inlägg med svar, haha =) här har ni lite musik ni kan ha på under tiden..



Postat av: Anonym
har du färgat hår?
Svar: Jag har inte helt färgat utan bara massa slingor i hela håret.

Postat av: Emma
1. berätta om dina 5 närmsta kompisar.
2. varför har alla dina kompisar typ problem med mat, är smala, anorexia osv? äter ni inte ordentligt :/
3. är dina föräldrar skillda? har du några syskon?
4. får du vara ute hur länge du vill?
5. hur mycket väger du? :) och hur lång är du?
6. du tränar väll någonting? för smal är du! :)
mer bilder i bloggen tycker jag! och ja.. uppdatera mer. fin blogg kram! :)

Svar: 1. Mina 5 närmaste kompisar som egentligen är 4, är helt underbara tjejer. Angelica och Sophie, tvillingarna har jag känt i 5 år snart, har alltid stått vid min sida. två helt fantastiska tjejer som jag älskar från ljupet av mitt hjärta. Kan verkligen lite på dom tjejerna asså. Julia och jag har känt varandra längst. Vi har gått i samma klass sen förskolan och det har varit lite kompisbyten här och där när vi var små haha men nu har vi kommit tillbaks till varandra igen och det är alltid lika kul att umgås med bruden, hon är speciell.. mycket speciell och det är på ett mycket bra sätt! älskar dig gumman och litar på dig till 100! Sen så kommer vi till Isabell.. Vi har kommit varandra så nära under en sådan kort tid.. Vi började umgås med henne lite smått sådär för ca 1 år sen tror jag det är snart och sedan har det bara blivit mer och mer. Det är verkligen kul tycker jag för du är verkligen en super tjej. Vi kan verkligen snacka och jag känner att jag kan lite på dig! love you.

2. Smala är väl ganska många människor om man säger så haha och problem med maten det kan jag inte riktigt svara på. Klart vi äter bra! Angelica har ju varit sjuk som nog dom flesta vet och det går bara bättre och bättre för henne nu. Jag kan ju inte svara mer på den frågan eftersom det inte handlar om mig.

3. Mina föräldrar bor fortfarande tillsammans sen 13 år tillbaks, och nej jag har inga syskon. Är ett lite bortskämt ensambarn, haha.

4. Nej det får jag inte.. På helger har jag offtast tiden 1 som jag ska vara hemma.

5. Vikten håller jag för mig själv och längden ligger runt 1,66-1,67 tror jag..

6. Min tränig består av ridning som jag just nu bara gör en gång i veckan sen brukar jag ta någon joggingtur ibland men det är väldigt sällan haha.

Mer bilder ska bli, tack så mycket =)

Postat av: isabell
varför är du vackrast och en underbar vän? :D älskar dig gumman!
Svar: vackrast vet jag inte riktigt om det stämmer men ja, du vet isabell, jag kan inte rå för sånt, hahaha. är man bra så är man =) älskar dig också vännen!

Postat av: Anonym
vilken skola går du i? =)
Svar: Jag går på Lyckebyskolan i vendelsö. ;)

Postat av: Anonym
Vad använder du för hårprodukter ?
fin blogg :)
Svar: Detta använder jag i duschen och för styling... ingenting mer.
Tack så mycket =)



Postat av: Anonym
vad skulle du vilja ändra med ditt liv?
vilka umgås du mest med?
har du hårförlängning?
Svar: 1. Mitt liv skulle jag vilja förbättra med utseendet.. enligt mig så tycker jag i princip att allting på mig ser fel ut..
2. Jag umgås mest med mina tjejer.. Sophie, Isabell, Julia och Angelica.
3. Yes, jag har hårförlängning men den använder jag endast när jag har fläta och mössa över eftersom det ser så fejk ut på mig annars. 

Postat av: Anonym
plattar du ditt hår?
vad gör du på nyår? :)
Svar: 1. Ja, jag plattar mitt hår varje dag eftersom jag har väldigt lockigt hår egentligen.
2. Jag har precis skrivit om nyår i inlägget under så det är bara o läsa där ;)


Sådärja, då var det klart också... Fan va lång tid det tog att svara på frågorna, hoppas ni är nöjda nu =)


Gårkvällens bravader =)

Hej på er!
Guud vilken nyår säger jag bara, både bra och dålig om man säger så. Vi startade kvällen hemma hos isabell vi tjejer med lite fotgrafering, snack och ja lite chill sen drog vi vidare hem till willy där det var lite folk. Var där tills klockan slog tolv och då gick vi alla ut och tittade på fyverkerierna, kramades och var jätte glada allihopa haha. När det började lugna ner sig lite började vi vandra till bussen som vi sedan tog till brandbergen för att sedan vänta på nästa buss mot en fest handen. Vi väntade på bussen i... jag jag vet inte hur länge men sjukt kallt var det i alla fall och fucking bussen kom ju aldrig.

Kvällen slutade med att jag, julia, angelica, sophie och isabell fixade gratisTaxi hem till julia där vi bara slet av oss alla ytterkläder och hoppade in i bastun. Vilken smärta det var i fötter och händer asså. Något av det värsta jag varit med om. Jaja hur som helst så kom pappa och hämtade mig och tvillingarna vid 2, körde hem angelica och sen vidare hem till mig med sophie. Ungefär så, såg gårkvällen ut och jag måste bara säga det igen. GOTT NYTT ÅR ! Hoppas ni hade det kul igår.




GOTT NYTT FUCKING ÅR!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! jag har verkligen inte haft tid till bloggen idag alls och nu kom vi precis hem så jag uppdaterar mer i morgon. ha det gött!

RSS 2.0