Horrible place to be...

Jag har så sjukt ont i skallen, känns som att den sprängs snart om jag ska vara mer med detaljer. Många är sjuka just nu och det verkar som det kanske är dags för mig snart också, suck. Jag pallar inte, har verkligen jätte ont. Låter som en liten skitunge som sitter o bölar typ men jag ska stoppa i mig två alvedon, klunka lite vatten och sen gå och lägga mig så får vi ser hur jag mår i morgon. Har salong på morgonen och jag ahr gjort alla mina prov så jag kanske tar en sovmorgon i sånna fall. Godnatt!


Trött o huvudont

Hejsan allesammans!
Känner mig så sjukt stressad när jag har bloggen och plugget på hjärnan hela tiden... Jaja, kort. Idag har jag varit övningsdocka för klipslockar som johanna har gjort, såg ut som  självaste måsart när jag satt i hårtorken, haha.


stress.

Jag ska blogga, men har massa saker att fixa just nu.. tjingeling.*

Kom precis från duschen...

Gick bra på engelskaredovisningen idag faktist! Nöjd brukar jag inte vara med det är jag faktist nu, bra för att vara jag! Skulle egentligen åkt och sola idag när jag kom hem från skolan men jag drog till Globen en snabbis och sen orkade jag inte ta mig någon annan stans en hem så jag får ta det i morgon istället. Ikväll ska jag ha en riktig tvkväll eftersom jag inte har någe plugg. Skönt! Ska titta på ph avsnittet som va i fredags, det nya idag, ung & bortskämd och 'ensam mamma söker special*. Mamma har också fixat lite vitkål att knapra på så det är bara sätta igång!


Svar på komentar...

Anonym om Lite onyttigheter blev det ikväll...:
har du ngn kille?? kan inte du ha frågestund snart? ;)

Svar: Nej det har jag inte, men önskar att jag hade.. Har ganska nyligen haft en frågestund så det kommer nog dröja ett litet tag innan det är dags igen men har du frågor är det bara ställa i vilket inlägg som helst, det gäller er alla. Ställ frågor om ni har några :D


Maaatilda o Amaaanda

Hellloooo, jag sitter o chillar i skolan kort o gott =)


Lite onyttigheter blev det ikväll...

Och med denna bild säger jag också godnatt för nu ska jag plugga.
puss


Bad time!

Blev inge fotande idag, hann bli för mörkt men här är tre gamla bilder jag hittade från i sommras. Nu ska jag hoppa i badet!


Första advent.

Godmorgon!
Jag ligger i sängen, har fått frukost serverat hit upp också fast jag bråkar med mamma.? Idag är det plugga som gäller, Vi har flera grejer tills i morgon som ska vara klart och det går inte så bra med dem om man säger så... Ska i alla fall kämpa på så gott det går sen snart ska vi kila till mormor och fika, det är ju trots allt första advent idag. Fan va tiden går snabbt! håller ni inte med mig? Jaja, har lite planer på om jag ska gå ut och fotografera lite i snövädret idag också, var ett tag sen...


Ta chansen.


Jag är kär i låten , ja typ?

Hej hej!
Jag har haft en trevlig kväll med Felicia, Angelica och såklart födelsedagsbarnet Julia. Sen senast så åkte jag ju och käkade på Mias med tjejerna, blev pizza o sen åkte vi vidare hem till Julia. Vi har snackat massa skit, blivit bjudna på goda drinkar och umgåtts helt enkelt, ytterst trevligt som sagt. Jag började rulla mot bussen vid ett och jäklar vilket snöväder, man ser ingenting knapt men jag tycker det är mysigt! Någon bild kanske kommer upp i morgon hur som helst. Hörs då för nu ska jag sussa, börjar bli riktigt trött nu.
Puss & Kram o natti natti!


The time - Black eyed peas


svar på komentar...

Anonym om Godermorgon!:
Var på gymässan iförrgår men såg inte dig. Iallafall är erat gymnasium bra? Haha.. och får man en egen data? Älskar din blogg puss

Svar: Menar du i fredags? i sånna fall kanske du kom lite senare under dagen när jag inte stod där eller något.. Ja, jag tycker väl att det är bra, förutom maten dåra, men annars är det kul det vi håller på med i alla fall! Ja, man får en data men den är ju såklart till för att användas i skolan men det blir ju att du får göra vad du vill med den också. Om vi har G i alla ämnen när vi går ut trean får vi även datan utan kostnad, mycket nice! Tack tack! :D puuusss på dig

Outfit

Nu ska jag iväg till mias och käka med Felicia och kanske Angelica sen bär det av hem till födelsedagsbarnet Julia, GRATTIS!


Julpynt

Nu har vi fått lite julfint!


Godermorgon!

Godmorgon alla sköna bönor. Vi håller på och julpyntar här hemma, jag, mamma och pappa som får sätta upp julstjärnorna som är lite längre haha. Igårkväll drog jag och angelica ut ganska sent, vi mötte även felicia och elin på vägen och drog till största kaosfesten i kolartorp. Var typ 80 pers där, folk överallt.. Det var för mycket bara, man kom ingenstans, rök i hela huset, det blev bråk och polisen kom så jag och angelica fick oss en rejäl skogsvandring i djup snö för att hon inte skulle åka dit tredje helgen i rad, haha. Det var inte direkt det enklaste att gena i en skog heller... Det blev inte så sent utan vi åkte hem runt halv två och sov hemma hos mig.


Som sagt, inte den lättaste vägen till bussen... Mycket saker som döljer sig under snön nu och man måste passa sig vad man sätter ner fötterna någonstans, hahahaha.


Svar på komentar...

Alexandra om Fredag:
Vad var intagningspoängen för ditt gymnasium förra året?
Vet du även i samhällelinjen?

Svar: Det låg på 190-195p och kommer ligga ungefär på det nu nästa gång också. Samma gäller Sam..

Fredag

Tjena tjena!
Jag har precis käkat, ska snart hoppa in i duschen sen ska jag börja fixa mig och kanske dra ut en sväng med angelica. Idag... att bro på ingenting har jag stått på gymnasiemässan, skitkul faktist. Min dag i några bilder:


Outfit - Gymnasiemässan.


Mässa i morgon

Godkväll!
Har nyss kommit från duschen och innan det var jag och hälsade på sophie i huddinge. Det var riktigt trevlans det och jag saknar min tjej här hemma!. Jaja hur som helst, jag ska hoppa ner i sängen snart men första förbereda lite med kläder inför morgondagen. Jag ska nämligen stå på gymnasiemässan och representera vårat gymnasium tillsammans med camilla och josefin. Ska vara i älvsjö klockan kvart i nio tror jag de var så jag ska upp tidigt i morgon och fixa mig lite extra. Vi kanske ses där ? =)

 


Mikrofonkåt




svar på komentar...

Anonym om trött tjej:
Är det inte jobbigt för dig när tvillingarna & julia är sjuka? påverkas inte du alls?

Svar: Klart det är jobbigt, men när det gäller maten så påverkas jag inte. För det första är jag van med att sitta och äta med dom så jag tänker inte på att det är konstigt, eller jo ibland men inte ofta. Folk har sagt flera gånger....  - Bara inte du börjar nu också michaela... Men det skulle jag aldrig göra, jag skulle inte klara det, inte ens om jag försökte för jag älskar mat. Jag tycker det är skitobbigt att höra bara hur dem håller på och då är det klart att man tänker lite på sig själv också men sen inget mer. Vi som inte har sjukdommen förstår verkligen inte hur det är.

Asså jag blir lessen, det är mina bästa kompisar och jag vill inte att någonting ska hända dom, tänk dig själv... jag är rädd om mina vänner, jag är rädd att det ska hända något och jag vill inte förlora dem.. Det är sånt som jag tycker är jobbigt, jag är orolig hela tiden.. Sen de att jag inte gillar mig kropp, det har absolut inget med dom att göra.


Gå i klackar lektion ^^



Hello allihopa! Har nyss kommit hem, lika hemskt som vanligt att gå i ovädret hem från bussen, kallt och ruggigt. Ganska så chill dag i skolan idag btw. Började kl 10:10 och hade klacklektion eller vad man nu ska kalla det? Lära sig gå i klackar rätt på modevisning som exempel. Kul kul!

Efter det hade vi lunch, engelska och en kort svenskalektion sen drog jag mig hemmåt. Ska fixa lite käk snart sen ska jag kila ner till bussen igen. Ska nämligen hälsa på min sockertös på kliniken idag. Ska försöka hinna förbi globen en snabbis också och handla på apoteket lite nya krämer till fuckfacet mitt . Hörs senare!
puss


trött tjej

Nej, jag är riktigt trött, Godnatt!

Ridsport.

Jag ligger i soffan just nu, tittar lite på ridsporten på tv.. Åå va jag blir taggad att börja tävla. Jag har ridit i 7 år och ännu inte vågat, jag är för feg för att visa upp mig helt enkelt men jag vill verkligen! Aja hur som helst så är jag riktigt riktigt trött men det är bara sätta igång med pluggandet snart i alla fall. Allting måste sitta tills på måndags då provet är.

Onsdag 24 - 1 månad kvar till julafton!

Jag säger det åter igen... Vilket jäkla väder!!! Har i alla fall v'rmt upp mig lite nu. Slutade tidigare idag, just därför det blir uppdatering innan stallet. Vad har vi gjort idag da ? jo salong och jobbat med färgkarta. Fick inte så mycket gjort på salongen idag utan det blir lite övning bara på fiskbensflätor, utbakat och inbakat. Sen lite senare jobbade vi med färskalor, klippa och klistra på massa färglappar från tidningar. Vi skippade matten och fick dra hem. Ska ta och käka något litet innan jag ska börj byta om för att sedan dra mig ut till stallet, hörs!
puss


Humor på hög nivå!


Dagens outfit. Ons


Gina, hela skiten =)


Snöigt värre

nAaaajj mina fingrar on min näsa fryser sönder snart. Jag kom precis innanför dörren, har gått hem i detta oväder, fyfan va kallt det är !


enkelt = bra grejer


Mamma kom hem med kebab...

Nu är det bara att hugga in ^^


svar på komentarer..

Anonym om You make my day.:
hur många läsarare har du????

Svar: Runt 100 per dag , ibland några siffror mindre ibland några siffror mer. 



Min dag, vilket jäkla väder btw!

Hej hej!
Långa dagar på måndagar och tisdagar ni vet, just därför det inte blivit någon uppdatering förens nu. Lite kort om skoldagen... Styrkepass på idrotten idag igen och kommer fortätta en gång i veckan fram tills efter jul, kommer ha sjukt med träningsverk igen känner jag redan nu. Resten av dagen har jag blivit sminkad och prövat ut en klänning till våran modell. Efter skolan mötte jag felicia en snabbis för att hämta lite saker. Tur jag hade o träffade erik o nicke så jag fick skjuts av hans pappa till henne. Shceeeat asså!  VILKET JÄKLA VÄDER! Man blåser nästan bort ute, men jag gillare... Om det inte varit så förbannat kallt och blåsigt. Aja ska käka nu så min mat inte kallnar. Hörs!


(Mörk bild) Camilla fick öva lite skuggning på mig idag =)


You make my day.

Godkväll allihopa!
Jag har nyss kommit ur duschen så nu känner jag mig ritkigt freesh. Ska bädda ner mig i sängen nu tänkte jag, dricka ett glas vatten, stoppa i lurarna och titta på en film. Det har blivit som ett beronde nu på kvällarna... filmtittandet. Nu när det äntligen funkar blir det filmer varje kväll i princip haha. Jaja hur som helst, kanske skulle säga att det varit en lång dag i skolan idag också. Har varit riktigt trött om man säger så hela dagen. Humöret var inge vidare på salongtimmarna heller eftersom jag inte fick till den där vågtekniken med klipps, SJUKT SVÅRT vill jag lova er. Dockan fick några slag i huvudet, o tur att det inte var en ritkig människa... Hur hade det då slutat?

Jaja, jag ska inte ligga och babbla bort tiden nu, ska springa och pinka sen blir det film som sagt. puss



Undra om den är bra ? Någon som vill sätta betyg ?


Flyttar...

... okej, till mammas och pappas rum och så ska vi fixa 'gamla' förådet till mitt dress/sminkrum. Nice, äntligen får jag hela övervåningen för mig själv, min våning! Just nu har vi ställt in allt skit på mitt rum så vi kan måla nån gång i veckan förmodligen, kanske nästa. Kommer nog ta ett litet tag och fixa allt men vi har i alla fall kommit igång nu =) Nu dags för ph!


Jag ska, jag ska

Jag ska uppdatera men jag är i full gång med att packa och flytta grejer.. Jag ska FLYTTA!


svar på komentar...

Anonym om Myyys:
linus carlsson?

Svar: haha nej, Linus von Zeipel

I want someone to love

... I wish, I wish... In my dreams.

Frukt i stora lass

Hello!
Mamma är ner i köket och lagar maten, jag är grymt hungrig! Själv sitter jag i soffan och tar det lugnt, tittar lite tv och sånt ... ja ni vet. Jag funderar på att tappa upp ett bad ikväll kanske och pyssla om mig själv lite. Skrubba kroppen, smörja in mig, lägga ansiktsmask och göra ett rikttigt gott fruktfat eller smoothie. Det låter inte helt fel va?


Biiitch


What's My name ?





Hey boy I really wanna see if you can go downtown with a girl like me
Hey boy, I really wanna be with you
Cause you just my type
Ooh na na na na
I need a boy to really take it over
Looking for a girl to put you over
Oooooh, oooooh


Frulle

Godmorgon!
Har för nån timme sen vaknat. Gårkvällen blev inte som tänkt utan jag,felicia och angelica chillade hos felicia istället. Vid tolv drog vi hem till mig, käkade lite, snackade och tittade lite film sen somnade vi båda två. Var tänkt att jag skulle med felicia och clara på match idag och senare träffa olivia men så blir det inte. Blir plugga för min del idag och titta på film. Felicia har i alla fall nyss dragit, detta fick vi i oss till frulle.


Kliniken

Har varit och hälsat på o firat sophie med hennes familj idag, kul att träffa henne. Vi tog en runda ute också och lite rullstolsrace haha.


Köpte med mig en liten gosig nalle och ett gulligt kort, + födelsedagspresent till båda tjejerna.


Graaaatttis

Godmorgon!
Blev väckt tidigt idag, ska iväg och handla present till älskade tvillingarna som fyller år idag! 16 år nu, äntligen tjejer eller hur haha. Vid halv ett nån gång ska jag med angelicas familj till kliniken och hälsa på och fira sophie sötnos. Får se när jag kommer hem, men så ser planerna ut än så länge. Hörs!

Grattis tjejer! (gammla och gullig bild)


Myyys


Jag har för ca 40 min kommit hem från linus. Vi har bara chillat och tagit det lugnt hela högen. Försten, det snöar ute, åå det är så mysigt tycker jag när det inte är det där blaskandet. Jaja hur som helst, jag ska tanka ner en rulle och sen hoppa ner under täcket. Visst ser det mysigt ut ? :)


svar på komentar...

Anonym om Ibland kan jag undra...:
spänner du ut elr är du gravid? hehe :P

Svar: Kanske ligger ett litet monster där inne... vem vet .. :O

Tjingeling

Har precis satte på mig lite kläder, dags att rulla till linus och john dit felicia och isabell också kommer senare. Hörs när jag kommer hem .
puss

my way home.

Hej hopp gummisnoppar.
Har för en stund sen kommit hem och fyfaaan vad det är jobbigt att gå hem från bussen. Jag kan säga det hur många gånger som helst, det är så jobbigt. Att bro på jobbigt... Jobbig dag. Hade ju håltimme till klockan 12 sen hade vi lektion i 30 min och sedan fick vi gå hem. Så himla onödigt om jag får säga det själv. ? Jaja, vad ska man göra. Det blir ju inte bättre av att klaga direkt vilket jag alltid har en tendens till att göra.

Har bäddat ner mig i soffan nu i alla fall och ska ladda ner en film tänkte jag, nu när jag äntligen fått det att funka. Ska försöka få ner photoshop till min mac också. Tjingeling!
puss


FUUUUUUUCKING!

Godermorgon gott folk!
Är så jäkla förbannad just nu asså. Kommer till skolan, har stressat som fan för att hinna och sen visar det sig att min lärare är sjuk och vi har håltimme till klockan tolv. Jag hade kunnat legat i sängen just nu!!!!!!!!! Fan asså. Vad ska jag göra nurå?


svar på komentar...

Anonym om Dagens outfit.:
Vad kommer kavajen ifrån för affär? :)

Svar: Kavajen kommer från H&M ;)

Ibland kan jag undra...

... vad som bor i magen min egentligen? * hahahahahaha


Dagens outfit.

Sämsta matchningen när det gäller klädvalet idag asså, måste köpa en svart, slapp tröja bara att ha till dedär legginsen för annars ser det helt fucked up ut.. Nej det här var ingen höjare men här har ni i alla fall.


svar kusin...

Carro om svart till kusinen min.:
Har ni? Va gör ni då för kul då? Va kostar de att gå dit då??

Svar: Yes, det kostar ingenting eftersom vi behöver lite 'testkunder' eller vad man nu ska säga. Vi behöver folk att öva på så just därför är det gratis. Man får välja blad: Få håret tvättat (massage), få håret upprullat på spolar, föna det och kanske locka eller göra någonting snyggt, sen smink också om man vill. Men det är testpersoner att öva på som sagt så vi är väl inte riktigt på topp ännu ;)

Engelska nu sen sluuut.


allmänt om plugg

GAAAAh, jag ligger och pluggar som en galning fast jag inte kommer någonstans. Sjukt irriterande. Jag fick reda på det idag... att vi har prov i morgon, jag kan ingenting om det vi ska kunna. Plus att några meningar ska översättas tills i morgon också, jag måste börja med en annan sak i eng OCKSÅ, göra om en hälsouppgift och faan, vad allting blev jobbigt nu. Jag är ju så trött också, känner att mina ögon bara åker igen då och då. Hur ska jag orka detta, mycket med skolan nu asså. Heeeelp!

svart till kusinen min.

Kusin Carro om Hinner slänga in en...:
När ska du styla och göra din kusin fin? ;)

Svar: Vi har ju öppnat salong på måndagar kl 8-12 så jag kan ju boka in dig någon gång =)

En favorit


Hinner slänga in en...

...Dagens outfit:


Stallet, nästa!

Hello hello!
Slutade lite tidigare idag eftersom vi hade matteprov sista lektionen, det gick bra! ...hoppas jag.'? Salongen idag, så vare min tur att va modell så jag fick håret tvättat, upprullat på spolar och en ögonsminkning av amelie. Niice, sen har min stylistlärare pratat med mig om en sak också som kanske sker snart, kommer bli så roligt isf. Jag ska inte göra er nyfikna nu men kan inte säga vad det är nu eftersom det inte är helt klart och det inte ska komma ut till massa. =) hihi. Jaja, dags att byta om snart för att sen dra till älskade mysiga stallet.
puss



HAHAHAHA favorit i repris! riktigt gullig tjej i orange hår och glugg!


Nyttiga mickis

Jag kom precis hem från affären... Såklart köpte jag choklad och när jag kommer hem har mamma fixat efterrätt. Fan jag som skulle börja mitt nya liv för 5000000000000000:de gången.. Det går toppen ser ni !?


Jag fryser...

...och snurrar därför in mig i denna mysiga filt, haha. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och glo på tv. Var bara tvungen haha.


Ni vet vad ni kommer få höra...

Hej på er!
Har för ett litet tag sen kommit hem ifrån plugget. Guud vilket jäkla träningspass vi körde i morse. Styrka och puls eller vad det nu var... Det var nog det jobbigaste jag vart med om, helt allvarligt nu asså. Så i morgon så kan ni ju ana vad som kommer skrivas här... TRÄNINGSVERK! Efter idrotten slummrade vi en lite stund i sofforna, jag har varit så sjukt trött hela dagen. Aja ska gå ner om göra lite käk nu, hörs!


God kväll!

Har fixat ett litet kvällsmål för är så sjukt sugen på något som alltid på kvällarna. Fil och och nyttiga flingor... bättre kan det inte bli. Sitter också och tittar på den där fotbollsgalan -.-


Nu: Ung & Bortskämd


Sminktips!

Jag tänkte att jag skulle börja med en ny sak.. sminktips och kanske annat för hår och sånt, produkter m.m. så fort jag lär mig lite olika varianter förståss men tänkte lägga ut den här till att börja med i alla fall.

Om ni har svårt att få till en rak linje med eyelinern så kan ni alltid prova med ett plastkort av något slag att lägga mot:



Fiffigt!

Aj aj min mage!

Hello!
Sorry sorry för dålig uppdatering idag asså. Jag har precis kommit från duschen, har väl stått där i typ nästan en timme och spolat min mage. Fucking mensvärken tar kål på mig! Har slängt i mig lite piller nu så vi får väl hoppas på att det bli lite bättre. Hur som helst så har jag ahft fullt upp idag om ni inte redan förstod det. Till en början så hade jag kund i morse igen, denna gång isabell. Jag tvätta hennes hår, föna, lockade och sminkade en helt vanlig dags makeup. Blev hyfsat nöjd men träning behövs alltid och jag vill verkligen komma igång ordentligt med sminket vilket vi inte riktigt gjort än i skolan. Hade ingen kamera idag så tyvärr blir det inga bilder på resultatet.

Direkt efter plugget drog jag till hudkliniken. De var superglada över att se mig och tyckte att det hade blivit mycket förändring. Fast nee, just nu tycker jag det INTE själv. Det går verkligen i perioder, ibland har jag faktist märkt stor skillnad men nää just nu är det inte bra... men det tyckte dom haha. Ska tillbaks den 10:de december igen så här blir min påminnelse så jag inte glömmer det. Ska ta och fixa lite smågrejer nu, hörs lite senare!
puss


Ollonet mitt, jag saknar dig.

Med denna bild säger jag tack och hej för mig idag, Godnatt!


♥ I miss you hunnybunny ♥


svar på komentar...

Felicia flisfispotatisgriiiiis om Varför så pank? hit med cashen farsan!:
Vart kommer allt ifrån?

Svar: Bubbleroom.se ;D

Nu, sola.


Mmm
, pepparkakor och mjölk är nog det bästa som finns, eller vad säger ni? Har precis fikat lite med pappa och firat farsdag. Just nu sitter jag och väntar på tvillingarna som ska komma och hämta mig. Vi ska dra en 20-minutare i solariumet. Hörs när jag kommer hem.
puuuusss


svar på komentar...

emily om Varför så pank? hit med cashen farsan!:
var är skorna ifrån? är det nelly? :) kram

Svar: Bubbelroom.se är dem ifrån, kanske finns på nelly också för deras hemsida samlar ju plagg från olika ställen och märken. =) kraaam.

Detta bar jag igårkväll.


Halsband - Glitter   Tröja - Kappahl   Tights - Zara


Min gårkväll

Godmorgon godmorgon!
Vaknade tidigt idag, jag har så sjukt ont i magen och mår illa från vinet som måste varit gammalt igår. Isabell spydde till och med av det så nu är jag sjukt rädd att det blir så med mig också... Aja hur som helst. Igår drog jag hem till Isabell. Hennes syrra bjöd oss på drinkar eftersom de hade tjejmiddag där, sen fixad vi oss och drog till Skogås hem till Niklas för tredje helgen i rad. Det var ganska kul där och lite senare kom partybussen och skulle hämta upp oss. Det blev lite strul och så, så vi blev stillastående istället. Inte så lika kul så en kompis kom och körde hem mig, Feilcia och Isabell.

Nu ska jag lägga mig och läsa ut sista kapitlet i min engelskabok som ska vara klar i morgon så har jag det gjort. Hörs lite senare snyggingar!
puss


Not tooooo day

Jag har ingen blogglust idag så det blir en bloggfri dag, vet att ni gillar det!
puss o hej^^


Filmdags!

Hej på er!
Har för en liten stund sen kommit hem från tvillingarna. De ynka metrerna var så långt jag fick lov att gå till ikväll (mina föräldrars regler) haha. Nej men har legat och degat med tjejerna där i alla fall, mys och snacka som vanligt. Ska lägga mig tidigt idag också för jag är sjukt trött, har ont i magen (tror lingonveckan är på g) och har skitont i vaderna, vet allvarligt nästan inte vad jag ska ta mig till... Det kom bara sådär plötsligt. Skitsamma, inte så intressant direkt. Ska nog ladda ner en film och ligga i sängen och titta. Säger godnatt nu för jag kommer inte uppdatera mer idag.
puss

HAHAHAHAHA inte för att den här bilder har med inlägget att göra men.. Gammal bild på Johnne, riktigt riktigt charmig!


Tights och en tröja var det som följde med hem..


Dagens outfit


Nya koftan - Gina     Linne - Gina     Sammet tights - VILA


Fredag

Hejsan!
Kom precis hem, det blev en lång dag för mig ute idag i alla fall. Slutade vid ett idag och då drog jag till mamma och hämtade cash... Det blev alltså en runda på stan eftersom jag ändå skulle vänta på Felicia som slutade vid tre. När flis kom in till stan gick vi till kungshallen och käkade. Det fick bli en riktigt god pasta carbonara för min del. Synd att jag blev så mätt bara så jag inte kunde äta upp den, maten var påväg upp i halsen nästan istället. Haha, hur som helst så kommer jag tillbringa min kväll hemma idag eftersom mina föräldrar är dumma i huvudet ibland.. Jaja ska lägga ut bild på två saker jag köpt sen och en outfit så ni vet.
Hej*


Dålig bild men gott var det!


Varför så pank? hit med cashen farsan!

ÅÅÅÅÅ, varför ska jag vara så pank, jag vill verkligen ha allt detta. Jag vill! Måste fan skaffa mig ett jobb....


Hey looki Looki*

Haha, tycker det är så kul att dom har de har såhär på lindex i omklädningsrummen, kanske andra affärer också? Nej men visst är det väl bra kanske, men lite komiskt är det ju, eller vad säger ni ? haha


Torsdag

Tjuuulelu!
Har för en liten stund sen kommit hem. Gick runt lite i liljeholmens centrum när jag slutat. Träffade även på angelica där så vi lunchade tillsammans. Hur som helst ringde jag felicia och såklart låg snorungen och sov, haha. Vi skulle heller inte hinna ta våran fika så det får bli en annan dag =) Jag åkte hem direkt i alla fall och det var sjukt jobbigt att gå från bussen hem kan jag ju säga! Hur som helst köpte jag ett par leggins och en snygg kofta för mina sista kr av presentkortet på gina.



Kat Deluna är ju bara för söt!

Därför slänger jag in en låt av henne.




Mina sysslor

Hejsan!
Sitter just nu på sista lektionen för idag, idrottsteori. Ska nog käka i skolan efter också för att fördriva tiden lite eftersom jag ska träffa felicia i stan sen. Blir nog en sväng till centrumet här i liljeholmen också. Felicia slutar två... suck. Aja ska hänga med lite på genomgången nu, hörs när jag kommer hem igen!
puss


Missade avsnitt.

Ligger nerbäddad i sängen nu, fryser som en nakenfis. Jaja hur som helst, jag ska lägga mig och titta på de tre senaste avsnitten av ph, har ju missat dem så jag måste ta igen det. Efter det blir det att läsa lite i engelskaboken och sen slagga. Hare gött så länge!


snyggt!

Hello hello!
Kom precis från duschen, mycket skönt nu när det är så kallt ute. Skolan idag har gått bra, ridningen lite sämre men vissa stunder bra. När jag kom hem käkade jag kebab, mums och sen var jag och mötte favoriterna och snackade och så, like always. Har i alla fall fått min naglar målade idag, inte så intressant kanske men eftersom jag aldrig orkar göra det sälv fick therese göra det. Det jag vill komma fram till.... Färgen är snygg, visst? haha =)


Dagens outfit.

Hej på er!
Har percis kommit hem ifrån skolan. Nu blir det att byta om snabbt och sen iväg till stallet. Hinner i alla fall slänga in en dagens outfit:


.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite sen blir det ph och sen slagga. Hörs i morgon!
puss och godnatt


äntligen har vi fått dem!

Ja äntligen! Som vi alla i skolan har längtat, eller i alla fall jag. Ett penselsett med fondation,puder,ögonskugg och massa andra penslar. Detta 24-kitt kommer jag förmodligen trivas med! =)


Svar på komentar...

bella om Vilket jäkla blaskande!:
Hur gör du sådär med musiken? Min ser inte ut sådär när jag laddar upp en låt :P

Svar: Asså youtube har ju typ fått nytt utseende tror eller någonting för jag gör inget specielt, det ser ut sådär på youtube så då blir det så på bloggen också. :P

Vilket jäkla blaskande!

Hej på er!
Har precis kommit hem och jääävlar vilket väder asså! Visst gillar vi det? elelr vad säger ni? haha nej fyfan för det här blaskandet. Var ju lite blöt om fötterna när jag kom hem kan man ju säga. Mötte också tvillingarna en snabbis. Mamma o pappa är inte hemma så det blir att jag får fixa middag till mig själv idag. Gissa vad det blir, jo makaroner ofc! Ska sätta på lite musik och sen gå ner och köra igång med kokandet. Hörs!


Robyn - Indestructible


Mot skolan.

Yes, jag slipper gå! Pappa är påväg hem så jag fåt skjuts, fan va skönt. Aja mot salongen nu =)


Frukost!


fortfarande trött..

Hejsan och godmorgon!
Har precis vaknat, var så sjukt trött i morse så jag tog en liten sovmorgon och skippade idrotten. Börjar då efter lunch istället, så jäkla skönt men sen tittar man ut och ser regnet och hur mycekt det blåser... väldigt kul att gå ner till bussen, väldigt kul! Jaja, jag ska börja fixa mig lite nu, hörs!
puss

Måndag

När jag ändå håller på med bilder kan jag ju slänga in en dagens outfit också, var ju ett tag sen så varför inte? Såhär såg jag ut idag:


Kavaj - H&M   Svart linne - Gina   Jeans - Gina  


mina köp idag.





Snygg väst, ring, söt tröja, vantar och slutligen det som jag egetnligen bara var ute efter.. ett billigar par skor att ha på idrotten.


Lite bilder från idag.

Blev så oranget och konstigt ljus på bilderna, just därför är dem i lite mer gråsala. Nu ska jag titta på nya programmet Ung och Bortskämd. Seeee yaah*


Sorry !

Tjenare på er gött folk!
Ledsen för dålig uppdate men jag har precis kommit hem så jag har liksom inte kunnat påverka det. Har haft en toppendag idag och jag är verkligen glad =) Till en början så hade vi de första kunderna idag (mammorna) dvs i salongen. Gick faktist riktigt bra att styla morsan min och det var kul. Engelskaprovet och talet gick också hyfsat bra. Direkt efter plugget hade jag utvecklingssamtal, vilket också gick superduperbra! Efter det blev det lite shopping i port73 och till slut käk på donken.



Slog till på en CBO-meny och macfeastdip, så sjuuukt gott!


Måste bara få svara...

Anonym om can't sleep:
snälla.. kom inte in på den där vägen du också michaela. inte bra med såna där tankar när du vet vad dina vänner går igenom :(

Jag verkligen visste att det var nån som skulle säga sådär på ett ungefär. Tror ni själva att jag skulle göra så mot dom? Det skulle aldrig falla mig in att börja svälta mig själv eller vad man nu ska kalla det. Aldrig att jag skulle börja med sånt när jag försöker hjälpa mina tjejer. Aldrig!

can't sleep

Hello nattuglor... det kan man ju faktist kalla det eftersom klockan är över tolv och det är natt. Rätt ska vara rätt inte sant? Hur som helst, anledningen till att jag lägger mig och bloggar nu är för att jag inte kan sova. Jag ska upp om 4 timmar och 30 minuter så egentligen måste jag sova så att jag orkar upp i morgon. Men.... jag är inte ett dugg trött, helt klarvaken med andra ord och det gör att jag ligger och funderar massa som vanligt. Allt bra och dåligt liksom, ja ni fattar. Sen har jag typ ångest för första gången för att jag proppat i mig så mycket skit under veckan.

Jag känner mig så jäkla mätt på allt asså plus att jag inte får dricka juice som ex när jag kör finnbehandlingen. Fan! sen måste verkligen komma igång med gymmandet också som jag snackat fram och tillbaks om... men jag orkar ju inte, är så förbannat LAT! men jag måste...

snygg krop, nej nej. inte alls avis.


Bra film!

Slänger in ett litet inlägg nu i alla fall. Blev en liten myskväll ikväll med mamma och pappa. Har hyrt två filmer och fixat dipp och grönsaker. Såg precis klart ena filmen (frozen) och nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det dags för den andra. puss


Fuck it

 


mycket irritationer denna vecka...

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om idag... blir en bloggfri dag helt enkelt, hejdå!

Se hit !

Godmorgon sötnosar!
Har precis slängt i mig lite frulle, vaknade för en halvtimme sen ungefär. Sista dagen på lovet idag då sen börjar helvetet igen då... Fast ändå ska det bli nice nu för vi öppnar nämligen våran salong i morgon så vem som helst får sitta som kund/modell.. gratis för den delen också! fast ni måste ring och boka en tid eller så säger ni bara till mig så bokar jag in dig. Här är ett litet infoblad:


badtunna, next stop

Hej på er!
Jag har precis haft redovisning för mamma, haha jag måste öva.. jag kommer vara så nervös på talet på måndag så det är lika bra att öva på mamma lite innan. Idag har jag inte gjort så mycket, felicia kom hit en snabbis på förmiddagen sen var jag en sväng förbi solariumet med tvillingarna också. Dags och gå och byta om till badkläderna för nu ska jag hem till tjejerna med felicia och bada badtunna och ha det riktigt chill ikväll. Myyyys med andra ord! Här är en lite bättre bild på hur jag såg ut igår, bilden är från tjernas blogg.


mobilbilder -.-


******** som dem borde inte få leva.

Godmorgon!
Har percis vaknat, har världens smärta i min axel, min kamera är helt fukt och vinskadad så den funkar inte längre, min fucking hyfsat nya kamera!!! jag har ont i huvudet, är irriterad och superhungrig! Gårkvällen var väl okej. Vi drog till niklas som sagt, utklädda var det flesta, inte överdrivet utan lite enkelt sådär. (ni ska få se bilder sen). dansade och sånt där, de va nice. Lite senare skulle vi dra vidare men pågrund av vissa anledningar bestämde vi oss för att dra hem istället.

Mamma kom och hämtade mig och tvillingarna vid bussen ungefär vid två. måste säga att det var ganska skönt att komma hem då i alla fall. Jaja, ska ställa mig och föna min kamera nu och se om den kanske kan komma igång? Vi får se hur det går, haha. Hörs!
puss


Halloween

Halloween party idag, dags att börja fixa sig!


Snyggt från gina...


maaaat

Haha, lägger bara in massa matbilder känns det som så nu blir det en matblogg,.. skämt o sido , men visst ser det gott ut ? =)




Kom precis hem..


Var en sväng förbi globen och storshoppade på självaste apoteket, haha. Nej, men behövde lite småsaker sådär så aa. Kom precis hem i alla fall och ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, ska slänga i mig lite käk först bara. Höres!


En liten fråga sådär.

Godmorgn på er!
Jag har precis vaknat, ligger och sträcker mig just nu i sängen bara med andra ord. Mamma är ledig idag så hon har fixat frukost som står klar nere i köket, jag är sjukt hungrig haha. Idag måste jag städa mitt rum, ordentligt. Byta lakan och skit, ja ni vet. Sen måste jag plugga som vanligt. Har ett tal på måndag som jag inte ens börjat öva till, hur ska detta gå? Engelska är verkligen min svaga sida...

Vad säger ni, har ni lätt för engelska?

min älskade, sköööna säng

Tjena,
jag kom nyss ut ur duschen och har precis smörjt in mig så nu känner jag mig riktigt freesh! Börjar bli sjukt trött faktist så jag ska börja röra mig mot sängen även om klockan inte är så mycket. Min kväll har jag tillbringat hemma idag i alla fall. Tvillingarna kom förbi en stund och vi bastade och snackade massa skit bara, mys sådär.

I morgon är det fredag, vilket innebär helg. Får se om det blir nå party i morgon för det är jag väldigt taggad på, hitta på något blir det i alla fall. Nej nu ska jag ta och göra rent gaddarna sen ska jag försöka sova, jag är heeeelt död. Vi hörs i morgon.
Godnatt and sweet dreams.


Snyggt från H&M

Tummen upp !


hahaha Neej, va söt!


soffan, bästa platsen just nu.



Jag ligger helt dööd i soffan nu, det har nog aldrig varit såhär jobbigt att ta en springrund... som blev en gårunda. Jag orkade bara upp för första backen ungefär sen var det kört så jag gick hela rundan istället, haha. Känner mig jäkligt nöjd nu i alla fall att jag orkade ta mig ut eftersom det var ett bra tag se sist.


svar på komentar...

Anonym om Jag gör smoothie =):
Ser jättegott ut men vad är det för "pulver" du har i? :)

Svar: Visst gör den ! =) Det är proteinpulver.. Det är bra när man tränar, inte för att jag gör det mycket men tar det innan jag går ut och springer. :P Så här ser burken ut:


Resultatet..

Så då vare bara att slänga i sig lite frulle då. Funderar på om jag ska ta en joggingtur sen.. Jo jag tror nästan det, det var ju ett tag sen och det är så mysigt väder ute nu så varför inte ?¨


Jag gör smoothie =)


va söta ni är.

Godmorgon på er!
Jag har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen. Ska försöka ta mig upp snart och göra lite nytta istället för att bara ligga. Fick en chock när jag loggade in och såg hur mycket tröstande komentarer jag fått ang. inlägget igårkväll. Kände att jag bara ville skriva ut... Tack så jättemycket i alla fall för det betyder verkligen ska ni veta. Nej men hur som helst nu ska jag göra i ordning lite frulle. Hörs!
puss


Känsligt ämne, det är inte alltid så lätt...


Tårarna bara rinner och rinner, deppmusik spelas på lugn nivå och jag ligger i sängen och deppar sönder... Det är fan inte lätt alltid, det är sjukt svårt. help, I'm so lost without you..I miss something Mina föräldrar är fuckade, jag ser ut som ett monster och har sjukt ont i ansiktet efter dagens behandling. Jag klarar inte av att se mig själv, det är hemskt. Vet inte vad jag ska göra, det är så plågsamt för mig.. Jag jämför mig så sjukt mycket med andra, varför just jag... varför ingen annan. Hur många gånger ska jag ställa den frågan? Varför just jag, varför ingen annan? Jag fattar liksom inte grejen? jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Jag brukar inte öppna mig, skäms så mycket som sagt men jag vill bara skriva allt hur jag känner egentligen..

Vill förklara så ni verkligen förstår, men jag kan inte.. Ingen skulle ändå förstå. Jag vill, men nej jag kan inte. Skulle kunna skriva så mycket ord bara som betyder så sjukt mycket men jag vågar inte. Det handlar om massor, massor som händer just nu. Jag tänker på massa skit nu, tankarna bara flödar, allting bara samlas runt om mig, det är som en hinna som hindrar mig ändå. Människor tror att allting är så jävla perfekt hela tiden, men så är det inte. Det är mycket man inte vet om andra, inte sant? tänk efter vad ni döljer själva, ni som läser detta nu vet jag sitter och tänker på någonting speciellt som ni stänger inne, så nu är vi ett steg närmare till att ni ska förstå, inte sant? Jag skäms...Varför just jag, varför ingen annan? Jag, jag, jag det är bara mig det är fel på, nästan helt säker, jag fattar vad folk tänker. Kan se det, jag förstår. Jag är inte dum. fan.


tjuuulelu

Har precis tvättat bort sminket. Det blev en sväng hem till felicia, fixade oss lite snabbt, drog o mötte john och nicke en snabbis och sen drog vi till donken jag och felicia. Riktigt seg kväll men är heller inte pigg på något annat i alla fall så whatever. Här har ni sugiga bilder på kvällens enkla outfit:


helvete

Jag kom precis hem, ska hoppa in i duschen nu sen dra till flisfis, ifrån det här fucking helvetet hemma!

...




Onsdag

Tjenare!
Har nyss kommit hem ifrån hudläkarn, det gick bra och jag fick en ansiktsbehanling idag också, så nu ser jag förjävlig ut som vanligt med andra ord. Dagens planer idag är inte så stora. Jag ska ta och slänga i mig lite mat sen sminka mig lite smått tror jag så jag slipper göra det sen. Vid halv fem drar jag till stallet, rider, hem och duschar och sen får jag se vad jag hittar på till kvällen. Jaja ska ta och fixa lite food nu, hörs!


Half baked

Blir ni inte lite sugna nu också? Snart dags för ph, sen blir det godnatt, ska upp tidigt i morgon... hudläkarn klockan 11...


titta va lång! :O


School sucks



Har för ett tag sen kommit hem och nu blir det till att plugga hur sjukt det än låter nu när jag har mitt efterlängtade lov... som jag trodde jag skulle få slappa på. Lärarna har verkligen gett oss mycket grejer under lovet bara för att! så sjukt tycker jag. Jag har massa att göra, så det är bara sätta igång med andra ord.. suck.
hörs!


bilder från igår,


Heron kväll.

Hello allesammans!
Har precis kommit hem, hem till angelica och sophie dvs. Filmen var väl bra lite läskig sådär men inte så farligt som jag trodde efter att ha hört killarnas reaktioner, haha. Vi käkade också på heron, blev thai för min del. Sjuukt gott! Efter bion chillade vi lite utanför, det är ju så mysigt där tycker jag med lugn musik och belysningar och de. Saknas bara en pojkvän just där i stunden. Haha nej nu ska jag sluta drömma mig bort. Hade i alla fall med mig kameran så några bilder kommer i morgon. Nu ska jag tvätta bort sminket och så, sen ska vi bädda ner oss i soffan och titta på solsidan. Blir att jag sover här så vi hörs i morgon när jag kommer hem antagligen. Säger godnatt!
puss


kvällens planer..

Ikväll blir det heron city med tvillingarna, julia och felicia. Vi ska käka där och sen blir det bio...


Har hört att den ska vara riktigt läskig, stämmer det ?

I hope so..


sweet

Jag tycker dessa skor är så sjukt söta! har tittat på dom flera gånger men aldrig slagit till, nu finns de väl säkert inte kvar heller..?

1 november,

Hej på er!
Ligger just nu i soffan och glor på tv, har liksom inget annat för mig just nu i alla fall även om jag har massa saker som måste göras. Jag är dessutom hungrig, väldigt hungrig, fast jag redan har ätit... men jag orkar inte gå ner och fixa något. Skulle inte sitta fel med ett stort glas smoothie nu heller. Nej jag måste nog gå ner och göra en, haha.
tjingeling så länge!

Lite nytt... snart*

Detta tror jag de blir:

1. 160 säng med sängborden utdragbara. ( inte rätt färg ) check



2. Snygg lampa, den blir det! check



3. Antingen eller? vilken tycker ni.? Ska ha en rad med två stycken brevid varanda. (vita kommer vara två dörrar med trädskuggningen på isf)



Såhär ser båda ut inne, (annan färg)

Åååå, jag vill bara skaffa mig en egen liten lägenhet nu :P

RSS 2.0