Kort och tråkigt.

Angående dagens uppdatering har jag inte någon stor förklaring på egentligen.. Jag hade tänkt blogga nu till kvällen för en liten stund sen men jag råkade somna i soffan och är fortfarande grymt trött. Har inte mycket att berätta om dagens heller, utan jag har bara varit hemma hela dagen och tagit det lugnt och plockat upp lite av sakerna. Nu till kvällen har jag suttit med pappa och tittat på Mr bean, vilken humor säger jag bara haha! förstår mig inte riktigt på den serien...och ändå tittar jag, hehe. Som sagt, inte mycket mer jag har att säga och jag ska nog ta och lägga mig snart och börja vända på dygnet igen... Gog natt.
puss

Dagens fråga ?!

Vad har ni för er ikväll?

Bildupplägg.

Men tjenare igen!
Jag har precis tittat klart på Lets Dance och ska nog snart lägga mig i sängen och titta på film. Här kommer dom så efterlängtade bilderna ifrån stöten..



Off! Sexiga as, eller vad säger ni? :)
på bild ifrån vänster - Jag, Julia, Jonna, Johanna, Olivia.

   

   

   

   

   

Bild1 - gängare.
Bild2 - Liften.
Bild3 - Sophie, snygga skills i backen!
Bild4 - Julia, skitsöt!
Bild5 - jag har det härligt värre uppe på toppen.
Bild6 - Sophie o julia, bussresa
Bild7- Första kvällen. Sophie, julia, jonna, elin, olivia, johanna, jag
Bild8 - Inne i städartaget
Bild9 - Fiksugen?
Bild10 - haha, jag i min skiddress!
Bild11 - Snyggt ju !
Bild12 - Matilda
Bild13 - Fina olivia på cafe´
Bild14 - Haha, var tvungen.. James, Jennifer, Sandra


RESEFÖRKLARING !



Långt inlägg kommer nu och jag hoppas ni orkar läsa allting för så långtråkigt lät det inte när jag läste genom det i alla fall. haha. Här är min stöten resa :

Söndag, och det var dags att gå upp tidigt och ge sig av till stöten på skidresa med skolan i fyra dagar. Jag gick upp tidigt vid klockan fem och det var inte ett dugg svårt att komma upp ur sängen eftersom man hade så mycket förväntningar och var spänd inför resan. Väl framme vid skolan kom våran våningsbuss in och allting lastades på och så. Jag, Sophie, Julia och Olivia fick platserna högst upp, längst fram såklart så som vi hade hoppats på, hehe. Hela resan tog runt åtta timmar med ett lunchstopp på donken. Själva bussresan gick bra och vi fick igång några stycken efter ett litet tag. Lite klagomål ifrån lärare men faan man ska ha kul! När vi var framme i Stöten åkte vi direkt till stugorna och lastade in våran backning och mat i stugan inna vi snabbt skulle iväg till skiduthyrningen och hämta skidorna. Hittade skidor,stavar och pjäxor ganska snabbt och sen vare bara att sätta på sig det och skida iväg till stugan., haha. Trodde Tony skämtade om det först efetrsom jag aldrig stått på ett par skidor men visst var det sant... och det gick väl som det gick. Sophie fick inte stop på sig själv så hon åkte iväg med olivia skyndande efter sig nån stans, efter en timme kommer jag till stugan med julia som var snäll och väntade på mig. Jag hamnade i en djup snödriva så vad skulle jag göra.. haha.

Måndag, Försa dagen och vi skulle åka skidor. Egentligen kommer jag inte ihåg så mycket av den dagen men Jag och sophie som aldrig åkt skidor kom igång bra och det var inte alls svårt att lära sig. Dagens slut fick bli röd backe vilket jag är jätte nöjd med att jag klarade utan att trilla i till slut. Väl hemma i stugan igen efter en heldag i backen och var helt döa allihopa! Alla sju.. Jag, Julia, Jonna, Sophie, Olivia, Elin och Johanna somnade i soffan och sängarna direkt haha. Trodde ärligt talat inte att man blev så trött efter skidåkning. Åt en god taco till kvällen som jag och Jonna lagat och mycket mer gjorde vi inte till kvällen... träffade några kompisar men inget mer.

Tisdag, Dag två och vi fick lite sovmorgon av Tony. Jag mådde riktigt dåligt kvällen innan så Elin, jonna och johanna satt uppe med mig på natten ett tag innan vi somnade. Vi åkte inte lika tidigt till backen den här dagen eftersom det var kvällsåkning och backarna stängde då klockan sju i stället för halv fyra. Gick lite dåligt i början att vänja sig på skidorna igen men mot kvällen gick det mycket bättre. Käkade lunch i voffelstugan och där fick man en våffla med dricka för ca 50 kronor, så himmlans dyrt det är på sånna ställen. Jag och Julia fick gå två kilometer också i pjäxor den dagen vilket jag ALDRIG! kommer att göra om, haha sjukt jobbigt och svettigt. Det var alltså till kvällsåkningen vi var påväg och när vi nästan är framme kör sophie och julia förbi i en taxi haha. Det blev sen middag och vi käkade pasta med köttfärs. Alla var som vanligt trötta och vi hade chill och utekväll. Jag, julia och sophie kom hem halv ett och sen tittade vi på tv med några i som kommit hem till oss.

Onsdag, Vaknade tidigt på morgon men den här gången i köket på golvet, haha. Igår vare så fullt i soffan så jag låg på elins fjäll på golvet och skulle låtsas sova, klart man somnar så på riktigt också, haha. Sista dagen i skidbacken och jag och sophie var verklgien tvungna att åka svart backe innan vi åkte hem så det är klart vi gjorde det även fast det gick som det gick. Asså vi kom ner men ramlade en aning gånger haha. Åkte också bland alla träden inne i skogen och tog lite egna vägar med matte, jeppe och dom andra killarna, det var verkligen skitkul! Så småningom körde vi på lite gupp och hoppade på den såkallade Airbagen eller hur det stavas, ( filmer jag la in igår ). Hade riktigt kul i backarna i alla fall och hemma på kvällen var vi riktigt trötta som vanligt men eftersom det var sista kvällen vare vi tvunga att busa lite i all fall haha. Hade sjukt kul förutom all träningsverk och överansträngda kroppar! Jag kunde knappt röra mig så illa var det, hehe. Kvällen slutade med att vi somnade hos fanny o gänget i deras dubbelsäng. Vi sov i hela en halvtimme, sen vare uppstigning och ge sig av till våran stuga igen som gällde..

Torsdag, Hemresa och vi var tvungna att gå upp mycket tidigt och köra iväg alla ur våran stuga och sätta igång med packningen och städandet. Rallymormor var igång igen alltså jag som sprang runt med damsugaren, haha och restan städade som bara den. Vi blev klara ganska snabbt och och vilade lite i soffan innan bussen kom och hämtade oss igen. Ville verkligen inte åka därifrån men vad skulle man göra liksom. Bussresan gick hyfsat bra utom att jag tjafsade lite med en lärare som jag bara hade lust att sparka ut ur fönstret!! Jävla.... ja, att jag var förbannad. Samma stopp vid donken igen efter halva vägen och sen vare bara fyra timmar kvar hem. Jag hade fruktansvärt ont i hela kroppen och det var svårt att röra sig, hehe men jag sov ändå mycket under resan hem. Pappa stod vid skolan och väntade när vi kom. Han körde hem sophie och sen åkte vi och köpte pizza. Rätt skönt att vara hemma igen faktist men jag saknar stöten som fan, verkligen !

Jaa det blev ett ganska långt inlägg och bilder kommer lite senare. Nu är det lets dance som gäller!
puss

Dagens

Ja, jag var väl tvungen att dra mig till datan nu i alla fall.. Jag hade tänkt blogga lite tidigare men det fick bli nu i stället. Jag har varit så sjukt trött idag efter gårdagens hemresa. Vaknade klockan tolv och gick direkt upp och käkade frukost/lunch. Egentligen ska jag packa upp mina väskor idag men jag har inte orkat en, utan har bara slappat framför tvn hela dagen. Just nu sitter jag här i min härliga morgonrock och tofflor, håller nämligen på att ladda upp alla bilder ifrån stöten som även ska läggas ut lite av här lite senare. Har lite saker till att försöka hinna med..

Ladda klart alla bilder.
Städa åt kaninerna.
Packa upp alla mina saker.
Duscha
Städa mitt rum, ( behövs verkligen )

Lite senare som sagt så kommer bilder m.m och så ska jag berätta om resan. ... ... ..


Videon kommer idag i stället..

haha, jag var bara tvungen att lägga in den här videon ifrån när jag hoppar. Visst är jag duktig? haha inte illa för att vara första gången va ? hahahahahaha!!



( Så jäkla klockrent asså, titta till slutet. haha ! )

HEMMA IGEN'!

Heeeeeeeeej på er alla igen!
Japp, då var man hemma igen då och jag ville verkligen inte åka ifrån stöten. Idag orkar jag inte skriva så mycket för jag har nästan precis kommit hem och har för en liten stund sen käkat en kebab med bröd, mmm har saknat den smaken lite faktist hehe. Hur som helst så har vi haft det så SJUKT kul i Stöten och jag ville verkligen inte där ifrån, förutom all träningsverk och överansträngningar i hela kroppen... Annars var allting perfekt! haha. I morgon ska jag skriva ett långt inlägg om hela resan och även massa bilder kommer läggas ut. För första gången ska jag lägga ut en egen film också,, men allt det kommer i morgon. Nu ska jag bara tare lugnt och gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag har sovit en halvtimme bara i natt.
puss

Hare så gött ! sista inlägget på några dagar..



Börjar närma sig läggdags för min del eftersom jag ska upp halv sex i morgon. Sophie och hennes pappa kommer och hämtar mig 6.20 och då ska vi direkt till skolan och möta resten av skolan. Känner mig i alla fall någolunda klar med min packning och jag tror jag fått ner allting förutom smink och plattången som lägs ner i morgon, det får jag bara inte glömma hemma! Ser ut som jag ska vara borta tre veckor typ och jaa 3 väskor måste räcka va ? haha. Tänkte berätta hur morgondagen ser ut för mig...

* Klockan halv sex, uppstigning! och packa alla sista sakerna så det bara är att hoppa in i bilen sen.
* Klockan tjugo över sex, åka direkt till skolan och ställa oss först att gå på våran våningsbuss som kommer vänta vid vårdcentralen, och framför allt packa in alla väskor i bussen.
* Bussresa 8 timmar med ett stopp då vi käkar Mc donalds!!! ( kommer nog ta lite längre tid en beräknat också eftersom det är jätte halt på vägarna lite längre upp sägs det *suck* )
* Framme vid liv i stöten för hoppningsvis hehe och dags att gå till våra stugor, packa upp mat och övriga saker, hämta skidor m.m.
* Chillkväll, ta det lugnt och komma till ro tror jag, haha.

Så ser nog morgondagen ut på ett ungefär och jaa det här blir nog det sista inlägget för några dagar...
Nu drar vi och ni får hare så jäklans göttans här hemma medan vi röjer gärnet i fjällen !! haha hej då looosers.

puss

I morgon åker vi !

Hej hej !
Jag ber faktist en gång till om ursäkt för min riktigt dåliga uppdatering här på bloggen. Idag känner jag mig verkligen stressad! I morgon åker vi till stöten och jag har precis börjat med min packning, tvätta kläder och jaa allt som kommer att behövas. Kommer säkert glömma någonting hemma som alltid, men det är dom misstagen som flesta gör när man ska bort, eller hur? haha. Två väskor blir det i alla fall att ta med sig eftersom skidgrejer och allt ska med.

Filmerna på podden funkar bra tills idag, dagen innan vi ska åka och det har blivit jätte dålig kvalite på dom. Blir riktigt sur faktist och jag har hållt på med det där i flera timmar snart. tre filmer funkar i alla fall så det får väl räcka då..*suck* Inna jag åker ska jag hinna städa till kaninerna också vilket verkligen behös om pappa ska ta hand om dom när jag är borta, haha. Hur som helst så vaknade jag riktigt tidigt i morse, Jag gick väl upp vid halv tio var klockan tror jag och åkte direkt till sophie för att hjälpa henne med dom sista sakerna. Ska snart åka och handla mat med hennes pappa och henne också så det är bara väntan på det och alla kläder som ska torka nu. Lovar att blogga mer ikväll!
puss

,

...

Okej säääämst uppdatering men jag somnar snart......... hehe
Sov sött!

Barnunge på nytt!



   

Okej vi beter oss som riktiga småungar men barn är vi ju ändå, eller hur? haha skit nööörd!

Bild1 - Sophie och jag, väntar på bussen och james tar kort.
Bild2 - Pluggisar!
Bild3 - En bild av olivia och mig, det är ritkigt likt, jag lovar er !!!!
Bild4 - Ollonet ;)

Bilder kommer.. duschpaus

Nu i veckan har det blivit mycket dålig uppdatering, men så kommer det faktist bli ibland framöver också eftersom jag har mycket att tänka på med skolan och grejer just nu, känner mig jätte stressad rent ut sagt. Ska försöka så gott jag kan i alla fall så får vi se.

Idag försov jag mig IGEN.. Hela veckan har jag gjort det vilket är sjukt jobbigt och idag var det som värst! har nog aldrig stressat så mycket som jag gjorde i morse. Åkte till plugget och har hållt mig ganska så lugn hela dagen för en gång skull, haha. Direkt efter skolan åkte jag hem till sophie och var där tills runt femtiden, pappa kom alltså och hämtade mig för vi skulle käka. Föresten så är jag bara tvungen att säga hur jäkla länge vi fick vänta på bussen. Den kom aldrig och det var kallt och verkligen snöade reljält! Gick in och värmde oss i närmaste skolan och fortfarande kom det ingen buss. Eftersom Sophies mamma skulle hämta elin vid samma tid hade vi tur att få åka med hem då. haha jaaa men nu är det dags för mig att ta en dusch, det kommer nån bild sen från idag tror jag också.
puss

Jag somnar snart..

ooof'!
Jätte dålig uppdatering idag, jag vet. Har haft fullt upp sen jag kommit hem ifrån skolan...Började med försovning i morse som vanligt och idag blev det extra sent för jag orkade verkligen inte gå upp. Har varit sur och grinig hela morgonen, men det släppte efter ett tag när olivia och jag kom igång som vanligt, haha. Gick hyfsat snabbt och pappa kom och hämtade mig och körde mig till stallet direkt efter plugget. Det gick skit på ridningen för den som undrar, hehe och jaa vad ska jag mer säga... Asså jag är verkligen så sjuuuuukt trött och jag orkar inte... Ska nog sova extra tidigt idag och se om jag orkar upp lättare i morgon. Säger God natt och sov sött =)
puss





Jag och sophie i sommras, hade inga andra roliga bilder så det fick bli lite gammalt, haha.

20 / 1

Tjenare!
Det här får bli ett snabbt inlägg nu innan jag och mamma ska åka till skolan på möte. Idag vare riktigt svårt att komma upp ur sängen och jag låg kvar ett tag vilket jag igentligen inte borde men så fick det bli i alla fall. Gick hyfsta bra i plugget idag och slutade runt halv tre tror jag. Jag åkte hem till sophie och försökte hälpe henne lite med massa grejer på datan och sånt och sen kom pappa och hämtade mig. Han är just nu och hämtar mamma vid bussen, intressant jag vet men så ligger det till i alla fall. Jag ska försöka hitta mig någonting snabbt att att äta innan dom kommer, bloggar kanske nått mer när jag kommer hem sen.. men inte helt säkert. jaja
puss

19 / 1

Asså, jag är så sjukt glad !!!! Det funkar att ladda in låtar,bilder och framförallt filmer till podden nu . äntligen, säger jag bara. Fick hjälp av en klasskompis och tack så jäkla mycket alltså, haha. Jaja ska inte flippa ut så mycket mer nu utan tänkte berätta lite om dagen.

Jag hade bett mamma väcka mig extra tidigt i morse för att jag skulle kunna ligga och dra mig ett tag, så det fick bli att hon väckte mig klockan sex och jag orkade verkligen inte ta mig upp då så jag somnade om och gick upp klockan sju i stället. Skönt när man väl somnar om, men när man vaknar av att försovit sig är det inte lika kul längre, haha. I alla fall så fixade jag mig lite snabbt och åkte till skolan lite senare. Har gått ruskigt snabbt i plugget idag, kändes nästan som bara ett par få lektioner men men skönt det i alla fall. Efter fick jag och sophie skjuts hem av hennes mamma och jag och sophie åkte hem till och själva alltså för er som inte fattade det , hihi. Käkade lite när jag kom hem, sen har jag bara suttit vid datan ungefär och fixat med filmerna.

Börja närma sig stötenresan och i morgon är det möte i skolan med alla föräldrar och alla barn som ska med dit. Vi ska nog snacka om mat och allt det där som behövs. Vi ska nämligen få klara oss som själva ungefär. Laga mat varje dag och jaa bo själva. Klart vi kommer klara det :) Aja, nu ska jag iväg med familj och släckt och hälsa på nya pysslingen som kom innan nyår. Hare så gött!
puss

Boxning, här kommer jag! IGEN



Hej sötnosar!
Jag kom precis ifrån badet och det var mycket skönt att ta ett varm bubbelbad, kände att det verkligen behövdes och det kunde absolut inte bli bättre. Provade mitt badskum jag fick i julklapp också och vilken grej alltså! Sjukt mysigt blev det ju, hihi. I morgon börjar skolan igen och kenneth är förhoppningsvis tillbaks ifrån sin pappaledighet om han inte blir akut sjuk eller något haha, men skulle inte tro det. ÄNTLIGEN ! säger jag bara. Nu kommer jag förhoppningsvis också få lite mer gjort i skolan än vad jag får nu,* ingeting* nästan och det är inte bra. Har sagt att det blir skärpning nu när han kommer tillbaks och jag ska verkligen kämpa med skolan framöver, i alla fall göra så gott jag kan.

På tisdag har jag nu bestämt att jag ska komma igång med boxningen igen, jag har brutit mett löfte redan med att träna fyra gånger i veckan och jag kommer nog inte klara det utan någon direkt sport, så nu på tisdag som sagt startar jag igen. Ska bli lite kul att komma dit igen så det ser jag fram emot. =) nää nu ska jag ta och fixa resten inför kvällen, hare så gött så blir det mer inlägg i morgon.
puss


Sön 18/1

Haha jag hade så tråkigt här hemma själv så försökte fixa en ny header vilket verkligen behöves. Inte den bästa direkt men den duger ett tag i alla fall tills jag får några bilder jag kan göra en nya och fin av. Vad tycks om den här då ? Komentera gärna!


Idag var det tidig uppstigning för min del, och det var sjukt jobbigt att komma upp ur sängen. Vi skulle köra Nina och Emmelie till arlanda och sedan gå in något centrum i närheten. Centrumet var skit verkligen och hur tråkigt som helst att gå i så vi åkte hem efter en kvart kanske haha. Köpte en Tjocktröja som bara är sån här mysgrej typ att gå runt i när man inte orkar ta på sig något annat you now!?. Käked lunch på donken och sen blev det hemfärd och jag somnade i bilen. Skönt med små sovstunder tycker jag, hehe nej men det är faktist det. 


Ikväll ska jag bubbelbada i badkaret, fotbad, ansiktsmask, fixa naglarna och bara skämma bort mig själv med massa frukt och smaskiga grejer, sen är det ju måndag i morgon igen.. suck* jaja inga förutfattade meningar nu haha.

puss


Vad är man för tönt ??



Men god kväll, haha!
Jag kom hem för cirka en halvtimme sen och det har varit riktigt nice att få vara någon annan stans en bara hemma. För övrigt så just nu vet jag inte vad jag har lust att göra. Har ont i huvudet och i magen så jag ska nog bara tat lugnt ett tag, kanske läsa boken vi har i skolan så jag blir klar med den.. Hatar att läsa, och det menar jag verkligen men boken vi fått är faktist riktigt bra om jag ska vara ärlig haha.


*SUCK* rubrik

Jag har inte direkt haft orken och lusten att blogga idag alls. Har varit ledig hela dagen och inte gjort någonting alls nästan utom en massa vila, datasittande, fika, datasittand osv haha. Eller jo juste, har varit i centrum en snabbis och jag köpte bara ett vanligt linne man kan ha under koftor och grejer. Hur som helst så håller jag nämligen på att leta filmer till podden och lite låtar skadar ju inte heller, eller hur ? Börjar bli lite småirriterad för den delen! Det funkar inte att dra över filmerna så jag vet inte riktigt hur jag ska få in dom innan vi åker till stöten.. Jaja skit samma, på något sätt får jag väl in dom till slut * hoppas jag i alla fall *.  Kusin och faster är på besök några dagar, eller dom åker hem i morgon men, hehe. Ikväll ska dom in på Valdemars salong (eller hu det nu stavas) och käka så vi ska passa på att åka och shoppa lite food då. Intressanta saker jag tar upp nu va, haha.

Nää men ikväll ska jag försöka ta mig ut lite när dom ändå inte är hemma, ska bli så sjukt skönt att komma hemifrån ett tag eftersom jag suttit inne nu i två dagar, *suck*. Jaja, hare så trevlig ni ikväll i alla fall så ska jag också försöka med det!
puss

Jag är tröööött!



Klockan är tolv snart och jag är sjukt trött redan efter dagens håll igång och allt stressande haha. I inlägget innan hann jag inte berätta så mycket om dagen så här kommer det..

Vanlig tid och allt att gå till skolan. Har varit ganska trött hela dagen och grejer har inte riktigt funkat som det ska. Efter plugget åkte jag och julia hem till olivia med massa läxor som hon säkert behövde, ( tog vi förgivet eftersom hon var sjuk idag ) riktigt snälla kompisar hon har asså, haha. Olivia bjöd på nybakad kladdkaka som var jätte smarrigt verkligen och det var ett tag sen jag åt det faktist. Stannade inte så länge där utan sen åkte jag och Julia vidare till handen C och köpte småsaker bara. Bilden här till vänster är mitt dagens köp. Tights med mönster på gina för 99:-, inte alls dyrt!
Imorgon har jag ingen aning om vad som kommer att hända.. Har aningar om datasittande i alla fall, hehe. Jaja dags för mig att slumra till tror jag nog.
God natt!

spyfärdig

tjooo,
jag kom precis hem ifrån centrum. Var där med julia och vi köpte dom sista smågrejerna inför stöten. Köpte ett par legins ifrån gina för 99:- Lägger ut bild på dom sen.. Vi käkade på tacobar så jag är verkligen proppmätt. Ikväll är det att vara hemma för min del. Vi har släckt hemma här i några dagar så jag får inte åka någon stans.
Nu väntar middag även fast jag är helt... jaaa
puss

Går- och dagens outfit

Skulle lagt ut bild på gårdagens outfit igår men det blev helt enkelt inte så, bilden får komma nu i stället och så kommer en dagens också. Skit dåliga bilder men skit samma.

 
Långärmad tröja - Halens
Jeans - Gina



Långärmad tröja - Halens
Vitt linne - H&M
Tights - Gina
Tofflor - Okänt


Vad tycker ni?

tjoleluuu alla ! haha
Jag har för några timmar sedan kommit hem ifrån plugget. Jag, julia och olivia stannade kvar på läxhjälpen och fick hjälp med grejer vi missat osv..käkade lite innan jag drog och fick gå hem ifrån bussen, suck*. Det börjar bli ritkigt kallt igen och det är sjukt jobbigt tycker jag! Föresten när jag gick hem ifrån bussen kom en bil imot med fyra killar i tror jag och dom tänkte stanna precis framför mig men det kom andra bilar emot så det gick inte. Jag fick verkligen panik haha.

Nu är det inte långt kvar till stöten och jag är så jäkla taggad asså. Nästa vecka på söndag bär det av till skidbackarna och snö igen. Ska bli sjukt kul och jaaaa. Hur som helst.. Min blogg är verkligen sjukt tråkig! jag har inga bilder att lägga in längre och vet inte vad jag ska skriva om längre. Börjar faktist fundera på att ta en paus igen fast det är inget bestämt. Vad tycker ni?

dags för paus?


Bara en massa plugg !

Jag fick lite tid över i alla fall...
Har precis duschat och nu gick jag och bäddade ner mig i sängen för att smyg vara inne på datan en liten stund haha.
Är som sagt sjukt trött efter ridningen och jag ska lägga mig tidigt ikväll, slumrar faktist till snart tror jag. Måste läsa lite i nån bok vi har fått i skolan...ska ha läst 65 sidor på en veckan, lycka till! Jag hatar att läsa och fattar absolut ingenting av vad jag själv läser helt stört.! och inte nog med det ska vi läsa i so och massa andra grejer, asså jag orkar verkligen inte.

I morgon är det plugget som vanligt och sen ska jag försöka hitta på något skoj, har ingen aning en men någonting blir det i alla fall. Men nu ska jag fortsätta med pluggandet.
puss

Min dag i snabb text

tjooo!
Det här blir det sista och första inlägget för idag. Jag kom precis hem ifråg ridningen och är helt jävla *ursäkta* sjukt trött! Somnar nästan när som helst hehe. Ikväll är det plugga som gäller. Fick hur mycket grejer hem som helst idag så jag kommer inte hinna med annat. Duscha ska göras innan och käka nu.. Ha det bra!
puss



Hej tisdag !

Så, nu har jag käkat klart. Alltid lika smarrigt med makaroner och det är verkligen något jag aldrig tröttnar på, hehe. I alla fall idag så har det varit skolan och plugg som vanligt. Vaknade klockan halv sju av att klockan pep precis vid örat där mamma stält den så jag verkligen skulle vakna den här gången. Gick upp, käkade frukost (en toast), fixade mig och sen gick jag upp till grannen som jag liftar med varje morgon, haha. Kom till skolan i god tid innan gympan så vi han fixa oss lite där innan också, jag och sophie alltså.

Ännu en dag som gått riktigt segt enligt mig, jag klarar inte av peddot vi har som vikarie längre! Han är bara så snuskigt äcklig så nu blir det att ta avstånd ifrån honom tills kenneth kommer tillbaks.. wiiie, längtar! haha. Efter plugget åkte jag och sophie hem till henne, tog lite mellis och spelade buzz vilket var ett tag sen men sjukt kul barnspel! Lite senare åkte jag hem och käkade och nu sitter jag här och har jätte tråkigt. Klockan åtta börjar top model så det ä bara att vänta. Ska ta mig en dusch nu.
puss

 

Mina kaniner i ett nötskal, haha. (klicka)

blandat.

Hej hej!
Jag kom precis hem ifrån sophie och ska typ käka nu direkt med pappa. Mamma jobbar sent så det får bli enkelt med makaroner och korv, haha. Berättar senare om dagens.. och juste, det är top model idag också haha jaja.
puss

Dagens outfit


Skitful och dålig bild, men det var den enda jag lyckades få idag, haha.

Kort spetströja - Gina tricot
Svart linne - Denim for girls
Vitt, lågnt linne - Gina
Tights - H&M

Hår - Upsatt i bulle!

En fråga till er !

Hej!
Jag kom precis hem ifrån skolan och sitter och smäller i mig marabou mjölkchoklad. Asså jag var verkligen tvungen att köpa en eftersom jag inte har snaskat godis på länge. Ikväll ska jag vara hemma och inte göra så mycket, titta på tv blir det nog. Är sjukt trött nu när skolan börjar igen och sen ska jag väl duscha också. Skoldagen har varit riktigt lång och tråkig. Har så korta raster i mella också så.. Jaa mer har jag inte att säga om det.

Jag skulle vilja veta vad ni tycker jag ska göra för att förbättra min blogg.? Vore kul att få veta lite vad ni tycker och så vad som kan förbättras. Kanske mer bilder? jaa säg vad ni vill.
puss

Rullstols girls

Jag kom precis hem ifrån pissvädret utomhus, usch säg inte att det ska bli regnperiod nu igen... I sånna fall så är det snö som gäller eller sol och sommar såklart!. Vi har börjat snacka lite här hemma om att åka utomlands när mamma fyller jämt, men ingenting är bestämt en. Får se hur det blir med den saken, men hoppas verkligen.. Att bro på resa så är det ju som sagt inte långt kvar tills alla åttor på skolan åker tillsammans till stöten som ligger i sälen tror jag. Igår shoppade jag ju alla sista sakerna dit så nu är jag bara ännu mer taggad och längtar, haha. Vill nästan börja backa redan nu och planera hahahah!

Dagens händelsen.. Ja jag, sophie, elin och deras pappa har varit och hälsat på Angelica idag på sjukhuset. Var jätte kul att få träffa henne igen även om det bara gått 4 dagar. Hon verkad glad över att vi kom och det var jag också för den delen. Gick en liten promenad och lekte med rullstolen haha. Jaja nog om det så ska jag titta på ett nytt pogram på femman nu och senare duscha, sen blir det sängdags för min del tror jag.
puss och God natt!

 
( klicka )

Hur många chips gör dig glad ?



 
BH - H&M 129 :-
Linne - Gina Tricot 99 :-
Mössa - Stadium 299 :-
Riktigt sköna  vantar! - Stadium 199 :-

Gårdagens

Hejsan alla bloggläsare. Lessen för min dåliga uppdatering igår och idag.
Igår kväll var jag hemma hos sophie och vi hade det skoj och mys. Klockan halv tolv ville pappa att jag skulle komma hem men jag orkade inte så det fick bli att jag sov där inatt, hehe. Sov för första gången på Sophies rum igår, alltså det nytapetserade snygga haha. Vi låg och trängdes hela natten i hennes säng och bråkade om täcket men till slut somnade vi nog... På dagen igår så var jag, julia och sophie inne i stan och shoppade alla grejer till stöten som börjar närma sig. wiiie! det är mindre en tre veckor kvar bara hehe. Vi käkade lunch på Tacobar och hade det jätte kuligt inne i stan. Jag fick köpt en jacka, vantar, mössa, linne, BH, Bandana, Skidglasögon ( fick av kusin ) och så har jag täckisar sen innan. Bilder kommer.... På bild, jag med nya jackan,skidglajjerna och bandana under.
puss

snabbis

Hello!
Jag orkar inte skriva värsta inlägget nu eftersom jag sitter hemma hos sophie. Vi ska ta det chillpill ikväll och jaa, får se vad som händer helt enkelt. Har föresten fixat alla skidgrejer inför stöten resan idag, och jag är mycket nöjd med mina köp haha. Men nu äre dags att fixa sig inför kvällen.
puss

Hjärtat mitt


Jag som tycker att jag borde vara helt slut, är faktist inte ett dugg trött.. Idag har vi varit på rudan med hela arbetslaget och åkt skrillor på sjön. Jag hade med mig självaste skridskorna men jag orkade inte sätta på mig dom så det fick bli att vi gick över hela sjön i stället. Det var lite mysigt faktist eftersom solen lyste rakt imot och jaa det var bara det haha. Gick och snackade en hel del och lite bilder blev det också vid elfantberget som ni såg i tidigare inlägg. Jag hade inte förväntat mig den tjocka isen som var där så när vi kom dit vare bara att ge sig ut helt enkelt. Efter tre kvart kanske började alla bli klara och vi grillade korv, haha. Sen drog jag,julia,olivia och sophie till donken, och ja sen bärde det av hem till oliven haha.

Olivia är så dryyyg och vill inte vara med på bild längre, fuck you! ursäkta*

Fruktfat, det bästa

Lets dance paus och jag har precis fixat och tagit fram mitt snacks för ikväll. Ett strort uppläggningsfat med olika frukter på, riktigt smaskigt kan jag tala om. På fatet finns jordgubbar, melon, äpple, apelsin och kiwi och här har ni en enkel bild på det. Vill ju visa sina mästerverk för er också, haha.



Nu startar det på tvn igen men erkänn att ni blir lite suktade i alla fall.?!

Men hata rubriker!

ÅÅÅÅÅ, jag blir så sur för nu när jag väl fotat lite så hittar jag inte min USB-kabel till datan så hur fan ska jag få in bilderna nu?! Ursäkta mitt språk men blir så irriterad bara. Jag kom i alla fall hem precis ifrån oliven min. Vi slutade runt 11 i dag så varför åka hem då... Var meningen att julia också skulle dit men det blev inte så pågrund av massa saker så jag åkte själv dit. Vi hade det riktig niice och chill och var riktigt trött när det närmade sin hemfärd. Helg och lite vila igen då, riktigt skönt med bara två dagars skola nu dom första dagarna. Idag börjar ju lets dance också! Ska vi få se hur duktig blondinbella är då.

Fredag kväll och jag ska bara vara hemma, ta det lugnt, titta på tv och jaaa sova haha. Får inte gå någon stans innan jag fixat dom grejerna jag behöver göra ex. städa mitt rum.. suck* Jaja dags och leta efter USBn så får vi se om det kommer i några bilder tills slut, hehe. Har typ tre bilder ifrån olivias kamera ifrån dagen på rudan, berättar mer om det senare..
puss hörs!




Kör denna igen.

Asså jag vet inte om jag orkar promenera idag.. jag har ju varit duktig alla andra dagarna så en vilodag känns bra. Ska ta det lugt för en gång skull och duscha lite senare också. I morgon som sagt så ska vi åka skrillor med skolan på rudan och jag känner på mig att jag kommer plumsa i, hmm läskigt i sånna fall hehe inte direkt taggad. Vi börjar halv tio och slutar runt tolv så det är ju riktigt skönt. Jag har tyvärr inga bilder att lägga in. Jag måste börja fota lite igen men tiden går åt till så mycket annat. Innan min data dör så ska det här inlägget in i alla fall så bästa att skynda på lite. Här kommer två bilder på mig med lång/kort hår.

Vilket passar bäst ?

 

snabbt om dagens.

Tjenixen bloggen.
Har för en liten stund sedan kommit hem firån julia. Jag, sophie, olivia och julia gick hem direkt till henne efter jobbiga skolstarten. Vi kommer ha en vikarie i en vecka nu innan vi får tillbaka kenneth igen. Ska bli grymt skönt när han äntligen kommer tillbaka ifrån pappaledigheten. Mycket pluggande planerat också, *suck*. Asså vi har verkligen bara för mycket! skitjobbigt just nu med det. I alla fall så åt jag middag nyss, det fick bli enkelt med lite makaroner och någon köttfärsröra av någe slag som mamma slängde ihop. Sitter och tittar på busstabeller inför morgondagen då vi ska åka skrillor igen med klassen och övriga klasser i arbetslaget... Måste ta mig ut till kaninerna nu och fixa nytt och inte fryset vatten, hehe och så ska jag gå en promenad lite senare.   hörs!
puss

Dröm sött!

Från och med nu när skolan börjar igen kommer det nog bli snålt med bloggningen bara så ni vet. Vi har jätte mycket med plugget och massa andra grejer händer här hemma så det blir nog bara kanske ett inlägg om dagen, alltså på kvällen så berättar jag min dag utifrån det. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll så nu måste jag snabba mig.
tjaaao så länge.  Natti natti



Önsketänkande naglar...

Dagens

Klockan är nio redan och dagen har gått riktigt snabbt tycker jag. Hela lovet över huvud taget har gått riktigt fort och det är liksom skola ett bra tag nu igen. Vi börjar i morgon, ingen aning vilken tid men ska kolla det på hemsidan lite senare så man inte kommer sent första dagen haha. Idag eller rättare sagt klockan 11 vare bestämt att jag skulle hem till sophie och hjälpa henne med håret men eftersom hon klantade sig med färgen igår åkte vi först till centrum i hyfsad tid (halv ett) och klippte hennes hår och köpte ny färg. Åkte senare hem till mig och jag färgade håret på henne. Färgen blev jättefin vill jag bara påpeka men klippningen inte som vi hade tänkt oss. Jag fixade så det blev bättre hemma i stället, hihi.

Har fullt upp nu här hemma och fixa mig både pedikyr och manikyr, fixa håret och komma på vad jag ska ha för kläder på mig i morgon också. Väntar bara på att sophie ska komma hem och ringa om morgondagens åkning till skolan imorgon, sen ska jag lägga mig i sängen och sova.. haha
puss


Orkar inte mer blogg nu.

Jag är fortfarande jätte trött och ska gå och lägga mig tidigt idag hade jag tänkt mig. Tittade på första nya top model för ett litet tag sen som garanterat kommer att följas varje gång av mig, haha. Nästa pogram är i morgon redan. Medan det är paus i något hårpogram så skriver jag bara lite kort såhär för det kommer nog inte bli något mer ikväll. Har inte så mycket blogglust idag och det blir ändå bara fel när jag skriver så neeeej! nu får det räcka för mig.
God natt och sov gott.


Hemkomst.

Ops!
Jätte dålig uppdatering och det är helt mitt fel så jag har inget att skylla på, hehe förutom att jag inte var hemma igår, varken på dagen eller natten. Jag var nämligen hos Angelica och Sophie hela gårdagen och sen så sov jag där tills idag också. Vi hade det jätte mys och trevligt, slutade med att jag och Sophie somnade i deras lillasysters säng, hihi. Angelica väckte mig tidigt för vi skulle iväg på det gamla vanliga och hon hade fixat frukost till mig och allting, Jätte gulligt!
Åkte direkt hem sen och har varit sjukt trött och sovit lite till på dagen eftersom jag inte fick så jätte mycket sömn i natt direkt. När jag piggnat till lite käkade vi middag, pizza som bara är sååå nyttigt.

Självklart tog jag mig ut på en promenad efteråt och jag fick till slut med mig Sophie efter lite tjatande i telefonen också. Snöade rejält ute och det var ändå ganska skönt att gå tycker jag men sophie var så himmlans irriterad hela tiden så jaa... haha. Har nog inte så mycket mer att skriva om just nu och inga bilder heller, tyvärr. Ska i alla fall ta mig en dusch nu.
puss

Foton, fågelskådning haha

Blev det lite jobbigt att läsa det långa innan eller? haha här har ni bilderna =)
















Dålig uppdatering! Lång inlägg nu.

Hejsan sockertoppar mina !
Idag har varit en riktig kall ute dag kan man säga. Var tvungen att gå upp tidigt för jag och Angelica skulle iväg på det gamla vanliga som jaa, har blivit som en vana känns det som haha. Tog runt en 1 timme och sen åkte jag hem och åt lite lunch. Kände att jag ville ut och ta en liten promenad i det fina vintervädret och jag trodde ärligt talat att det inte skulle vara så sjukt kallt som det blev till slut, kommer tilld e sen.. Ringde i alla fall sophie efter min städning här hemma och hon kunde såklart hänka med mig. Vid tog med kamerorna båda två och gick ner till sjön där mycket folk var ute på isen och åkte skridskor. Folk är sjuka asså! Bara för de thar varit kallt i några dagar betyder det inte att isen håller för sumobrottare, förstår mig inte på sånna asså!

Vi var nog ute i cirka 1 timme och det började bli riktigt kallt, tappade känseln i händerna och så jaa, det fick bli pappa som kom och hämtade oss med bilden till slut. Skönt med värme hemma igen och jag har precis tagit mig en varm dusch, riktigt skönt rent ut sagt! Jaja, fick till lite bilder också så nu ska jag bara förminska dom sen lägger jag ut några här. Ska lägga mig tidigt idag också.. måste förbereda mig inför skolan som starta på tors igen.*suck* men ändå ska det bli kul borsett ifrån pluggandet förstås.
puss

Skratt kan vara skoj ibland.

Asså seriöst titta på hela den här videon. ! Dom är seriösa tro mig, HAHAHAHAHA !


Im sooooo good !

Jag har sjukt tråkigt just nu och är sjukt trött! väck mig... Sen senast har jag varit med mamma och pappa på massa ärenden eller vad jag ska kall det för, hela dagen nästan. Vi lämnade tillbaks filmerna vi hyrt och hyrde också två nya, hehe. Alltså två nya till idag och jag har redan tittat på dom båda. Jätte bra filmval idag asså. Det var en rysare och en allmänt bra film kan jag säga haha. kommer inte på vad dom hette nu men kan skriva in det här senare i fall någon undrar. Filmerna är hur som helst att verkligen rekomendera!

Jag har varit duktig idag och gått en lång promenad i raskt takt också. När jag kom hem var jag helt slut och det är jag fortfarande. Nu ikväll ska jag inte anstränga mig och göra så mycket, bara fortsätta att tråka och fixa lite med bilder och grejer på datan. Jag känner att jag verkligen behöver en ny header, problemet är att jag aldrig får till den där perfekta och bilderna! det gör mig jävligt irriterad, (ursäkta språket). Jaja, nu ska jag ta mig en träningsrunda igen och sedan duscha och fixa mig inför den kommande kvällen.
puss

 


Morning

Godmorgon^^ 
Jag ligger fotfarande kvar i sängen och sträcker på mig lite sådär på morgonen you now. Igår låg jag och tittade på film i datan till klockan 2 och sen fick det bli badkaret för mig. Asså jag har sovit i badrummet än en gång eftersom mammas och pappas snark hörs över hela huset och jag blir tokig av att höra det jävla ljudet! Det funkar verkligen inte annars. I alla fall, idag så ska jag iväg med mamma och pappa och titta på någonting, ingen aning vad det var men men. Nu måste jag gå upp och käka frukost och fixa nytt vatten till kaninerna eftersom det fryser under natten nu när det är så kallt ute.
puss och kram

Recept

När jag ändå var inne på det här med mat och grejer i förra inlägget så tänkte jag lägga ut receptet på min hemmagjorda alkoholfria drink till er så ni kanske också får någon ny smak och god smak till era munnar, haha. Där blev det långt men här kommer receptet i alla fall..

Detta behöver du! 
 Hallon
 Lime/citron juice, ganska så sur.
  Krossad is !
Bravos juice, med smak av apelsin,
morot,äpple,citron.


Gör såhär : Mosa lite tinade hallon i botten av glaset och häll sedan över den krossade isen. Isen är en smaksak av hur mycket man vill ha så det bestämmer du själv men mitt tips är lite mer en halva glaset. När du nu lagt i isen häller du i en liten skvätt av Citron/lime juicen och sedan på med den andra juicen nästan ända upp till kanten. Så det täcker isen i alla fall. En söt liten drinkpinne att röra om med är som pricken över it. Hoppas det går bra nu och hoppas det smakar !

Kombinera.

Varför vara onyttig nu 2009 med massa fettiga chips och grejer när man kan få värsta festsmasket med hjälp av frukt ? Super god enkel fruktsallad som jag gjorde igår kväll när jag var riktigt sugen på något, hehe. Hur som helst smakade det utsökt och det innehåller bara mandarin, äpple, persika och hallon. Det tar inte ens lågn tid att göra det! Nu är det nya michaela här, träning och nyttigt. Nytt ! 


Höjer träningstiden lite nu

hej föresten, hehe. bloggandet idag har verkligen varit av den sämsta sidan. Jag har inte gjort någonting på hela dagen, och då menar jag verkligen ingenting. Ändå har jag inte orkat sätta mig vida datan och skriva, hoppas ni klara er! haha skojja lite där, nej men jag har inte haft orken idag direkt. En skön slappardag bara och det kan ju faktist alla behöva någon gång eller hur ?. Jag sov till klockan kvart över elva och sen gick jag upp och åt lite frukost. Det fick bli hårt tunnbröd med julens sista skinka. Jag måste be mamma göra en ny innan hela julen är slut, det är bara så smaskigt med julskinka. Ikväll ska jag titta på en film jag hyrt och duscha,fixa naglarna, noppa ögonbrynen och ja lite småsaker sådär, kan behövas nu efter allt ståhej som varit. Innan jag börjar med allting så ska jag träna 45 min på maskinen också så det är bara att köra igång nu direkt. Informerar om mer grejer lite senare i kväll...
puss

 Jag ser att det har börjat snöa, wiie =D


natti natti underbara människor.

hej.. asså jag hade tänkt att jag skulle lägga in ett recept på drink jag gjorde ikväll och bild på kvällens underbara fruktsallad som jag gjorde men jag tror att jag faktist ska natta mig själv och sova i stället och den här gången tidigt för en gång skull, hehe. God natt och sov så gott.!
puss

kort inlägg.

Då var man klar med första träningspasset som bara var 20 minuter men det är en bra början. Kändes bra att träna igen och det ska jag absolut fortsätta med nu. Jag ska ta mig en dusch nu och smörja in mig och fixa mig inför kvällen. Bloggar säkert lite senare igen eftersom jag bara ska vara hemma ikväll tror jag, och ha det lite mys framför tvn med frukt haha. Aja hörs !
puss

Lockar, het ?

Fixade lite lockar på Martina igår kväll som ett roligt slut och det blev
jätte gulligt på henne! Här är bild på gårdagens köp också.


Två tröjor, Tights, toffsar, liten sminkbag, två par underbraxor och två ögonskuggor.

 
( Klicka för större bild )


Mina löften startar nu.. !

Haha, jag har redan brutit ett utav mina nyårslöften men vem bestämde vilken tid det började.? För min del och från och med nu när jag skriver detta, så börjar mina löften nu! eftersom det fortfarande är 1 Januari som tur är.  Här har ni mina löften...

 Sluta äta så mycket onyttigt, exempel godis...
 Komma igång med träningen igen. Helst 4 ggr i veckan.
 Dags att börja koncentrera sig i skolan !
 Äta nyttigt, frukt som är så gott.

Jag ska verkligen försöka på det här nu och jag tror det kommer hålla ett tag i alla fall, hehe. Nej men nu ska jag vara positiv, det kommer att funka =)


1 Januari -09

Då var man hemma igen då, haha. Gårdagen var väl rätt så okej i alla fall när det närmade sig alla raketer och det. Vi tog oss ut och upp på bron där det stod ganska mycket folk också och tittade på alla raketer, man såg över hela handen och brb så det var ett ganska så bra ställe att stå och glo på haha bara att vi höll på att få en raket på oss. Hur som helst, att folk slösar pengar igentligen. Okej att man köper några stycken men inte överdrivet haha. Det är kul att titta på men inte räkningarna sen. Jag hade inte med mig system kameran så jag försökte mig på min gammla, men det blev verkligen dåliga bilder så det finns ingenting att lägga ut, hehe.

Igår på dagen så var jag i centrum men angelica och sophie för dom skulle byta några julklappar. Jag som inte trodde och inte hade tänkt att det skulle bli någe shopping för min del, men såklart så hade jag helt fel, haha. Jag ska gå och fota det jag köpte nu, så kommer bildern in snart.
puss

RSS 2.0