mums fika, var ett tag sen..

Hej igen !
Vårat besök eller Tomas är fortfarande kvar och det blev en hel del köp för honom. Snacka om att inte vara snål, men det är sånt som är bra haha. Vi har tagit en fika och suttit och snackat allihopa ett ganska långt tag men nu orkade jag inte sitta kvar så har fixat upp lite nya gardiner till mitt rm, haha. Det är sm fransar man hänger framför panelen och jag hade liksom inget annat att göra så varför inte? Det blev i alla fall bra och ni kanske får se bild på det någon annan dag...
 
Juste, vi har köpt hem pepparkakor och ja mitt fika såg ut såhär helt enkelt.


Snabbt inlägg.

Hej alla läsare!
Halloween startar idag och som jag har fattat det håller det på i morgon också. Är det idag spöken kommer till våra hem eller ? haha jag skiter i att öppna då i alla fall. Jag ska berätta om min slappar dag lite senare för vi får besök nu och jag ska sälja lite saker till honom. Vi hörs!

Rubriklös!

Hej igen !
Det tog lite tid innan jag fick lägga in bilderna för pappa snodde datan ett tag.. Nu i alla fall har jag fixat några bilder, dock inte på allt och det är inte så jätte bra bilder direkt men det duger.



   

Dom två andra tröjorna vart det verkligen skit dåliga bilder på så jag sket i dom. hehe.

Mickis på shoppingtur, haha

Hej !
Min dag idag har jag tillbringat med mina älsklingar, tvillingarna Angelica och Sophie såklart. Vi åkte runt 1 tiden till centrum och till en början kändes det verkligen som att jag skulle svimma. När vi gick i första affären fick jag stanna ett tag och hålla i mig. Det var verkligen äckligt. Jag tror jag inte hade druckit och ätit tillräckligt och bara där märker man ju hur viktigt det är med maten och drycken! Det blev bättre lite senare vilket var skönt och det blev lite mer shopping den här gången också. Sist var  jag i stan och hittade två tröjor men jag kunde inte lägga in bild då de den dagen, men nu är bilder fixat...

Idag i alla fall hittade jag som sagt lite mer saker och jag är riktigt nöjd med mina fynd, hihi. Jag fick mina pengar för den här månaden i fredags och nu är det 380 kronor kvar på kontot. Jag får helt enkelt försöka spara ett tag för annars blir det ingen skidresa med skolan heller. hmmm, det är verkligen svårt att låta bli när man hittar så mycket. Det jag köpt idag är i alla fall en ny hårspray ( min förra var verkligen helt tom ), en mystygs tröja, en stickad lite längre tröja, Tights ( lite glitter svarta, lack eller vad man ska säga ) och en liten väska. När jag betalade väskan frågade dom om jag ville ha tofflor till pappa i julklapp och självklart tog jag dom då, igentligen kostade dom 200 kr!. Med fick jag även tidningen Cosmopolitan som jag också fick gratis och som igentligen kostar 30 kr!. Haha vilket flyt va? Gratis prylar sitter aldrig fel =) Är i alla fall jätte nöjd med allt jag köpt och nu ska jag fixa lite bilder på allting också!

Hörs senare, puss

Fotofrafering igen. Äntligen !

Nu har jag laddat upp lite bilder jag tagit idag och så hittade jag även två bilder på när Nova är *valp*, haha. När jag rensade bilderna så blev det en hel del och jag kunde inte ta med alla men här är några i alla fall. Såklart skulle det bli dåligt väder när jag skulle ut men jag hann ändå få några.
( klicka på bilderna för att få dom större )


Hittade en liten blomma :O

  Nova som valp. 0) 
Nova, bebis i mitten.

   
Skrutten, jämför storlekarna när nova var bebis.

   

Så här ser det ut lite hemma hos mig.

senare inlägg

Äntligen hemma och vila.. Eller snart vila. Nu har jag ridit nästan 8 dagar i rad och det ska bli skönt med lite vila ett tag. Idag gick det skit i början men bättre mot slutet, och för er som undrar red jag Lady. Klockan halv 6 kom pappa och hämtade mig och angelica. När jag kom hem åt jag och mamma direkt, sen nu har vi precis kommit hem. Vi har tagit våran kvälls promenad och det var riktigt skönt. Jag känner mig inte riktigt nöjd en så medan jag är lite varm och innan jag duschar så ska jag köra ett träningspass framför tv,n också. Skriver lite senare och jag har tagit lite bilder också!
mer och mer kommer som sagt sen..

Dagens, planering

hej alla mina läsare, haha. Jag kom hem för en liten stund sen och martinas mamma körde alltså hem mig. Gårkvällen var riktigt najs. Vi glodde på tv med lite popcorn till och mer saker lite senare, haha. Lite senare ska jag rida igen, * ovanligt *. Jag tror att jag skulle få åka med angelica och hennes mamma till stallet, sen hämtar nog pappa mig. Mer om dagen har jag nog inte så mycket att säga om just nu i alla fall. Jag ska börja fixa mig och göra lite mat. Det kommer nog bli makaroner, haha. Det är någonting jag aldrig tröttnar på. Men i alla fall sen ska jag försöka gå ut och ta lite kort nu när det är så bra väder om jag hinner. Mer bloggning ikväll och förhoppningsvis lite bilder =) hörs!
puss

`` skratta på ni ´´

haha, fyfan vad jag har suttit och skrattat nu. Datan hakade upp sig på ett ljud som kommer fram om man råkar nudda en runta med musen på pea. ´´ kan jag få blåsa dig i örat begnt?`` okej till en början var det skit tråkigt och jobbigt men nu börjar det faktist bli riktigt kul. Martina lackar sönder snart men jag måste bara få lyssna lite till. Ett gott skratt förlänger livet, och jaa jag hoppas det stämmer också. Jag kommer leva jätte länge i sånna fall, haha...


haha, man blir glad när man kollar, jag lovar er.

Körigt utan mat och jag klarade mig.

tjena bloggen, Jag har precis fått mig en liten sittstund för en gång skull. Jag har varit i gång hela dagen idag kan man säga. Jag gick upp vid kvart över tio och lade mig i soffan och började glo på tv som jag alltid gör på morgonen, haha. Lite senare ringde martina och jag följde med henne in till stan, (såg kissie där också, var bara tvungen att säga det, haha. Martina skulle byta någonting och jag fick en liten stund att titta på kläder själv. Äntligen hittade jag någonting och det blev alltså två tröjor/tunika. En lite tjockare och en tunn men båda var lång ärmade. Jag kan tyvärr inte lägga in någon bild eftersom jag nu sitter vid Martinas.

Lite senare runt tre tiden drog vi hem och jag sen till min ridlektion. Det gick inte så bra på ridningen men skit samma. Pappa hämtade mig och angelica och jag åkte direkt hem och duschade, åt mig lite food och sen körde pappa mig hit där jag sitter nu. Snart ska vi nog dra ut ett tag så jag ska gå och fixa mig lite. Är i alla fall nöjd med mitt köp och hoppas på mer på tors. Mer om det senare...
puss

Underbara ponny

sådär, det tog ett tag att få in bilderna i datan för den ville inte koppla upp sig men till slut gjorde den det och nu är bilderna inne. Tiden som har gått har jag även fixat till bilderna lite i photoshop och förminskat dom. Varje bild är på Dance, och vissa med mig på, haha. Var tvungen att täcka över mitt ansikte men.. Den här veckan har jag ju skrivit mycket om ridningen och så men nu blir det mindre sånt. aja nu ska jag inte börja babbla direkt, haha. Här är bilderna.



     
     

Kommer sakna denna underbar ponny jätte mycket och tiden jag red honom har varit underbar.

Sista minuten, nya dagar..

chillat lugnt ett tag idag.. Vaknade lite senare en vanligt på helgerna och så himmlans skönt med lov nu asså. Det känns som det fortfarande är helg, skönt skönt! Har tittat en hel del på tv i morse och snackat med olivia i någon timme. Kändes rätt kul faktist. Lite senare käkade jag toast till frukost vilket var ett tag sen och det var mycket gott vill jag säga er. Jag fixade mig och satte på mig ridbyxorna och började promenera ner till bussen. Jag tajmade den precis och såg den åka iväg mitt framför mig så jag fick vänta på nästa buss som kom ca 10 minuter senare. Mötte sandra och hennes lillasyster vid bussen och vi kom samtidigt till stallet då. Det var meningen att angelica skulle följt med mig till stallet och fotat när jag red men eftersom det var så geggigt så slapp hon...

Jag fick mig en fotograf i alla fall, sandra. Hon gick med ut på vägarna för hennes lilla syster skulle också rida med. Lyckad ridtur och Dance var jätte pigg och busig sista dagen nu, hihi. Det här var som sagt sista gången jag red honom och jag kommer sakna honom jätte mycket. Bilder kommer i nästa inlägg. Tänkte ladda upp alla 207 bilder vi tagit idag, haha.
puss

hha liten,








Någon förändring ? =)

Inladdning pågår.

Det var ett tag sen jag fotade och det är lite synd tycker jag. Nu när alla löv och sånt har ramlat av så ser det så tråkigt ut ute, eller vad tycker ni? Men nu när det äntligen är höst lov så ska jag nog passa på att fota lite. Redan i morgon blir det bilder som kommer läggas ut. Jag ska försöka få med mig någon till stallet och ta kort när jag rider för sista gången. Sen vare ett tag sen jag fotade mina sötnusar, (kaninerna), så det blir det nog bilder på också. Kanske något mer ingen aning faktist. Håll koll i alla fall för några bilder kommer att komma ut. =)
Jag satt och tittade igenom lite foton i från när jag var liten och gick hos någon som fotade barn och så och jag ska lägga in några tänkte jag. Bilderna kommer i ett nytt inlägg för jag måste ladda in dom i datan först.
puss

Vamt VS kallt

haha, jag har precis skaffat facebook.? bra eller dåligt, nja det vet jag faktist inte, haha. Jag vet att jag kanske är lite sen med det hela men jag har tyckt att det verkat skit tråkigt och så men jag ska i alla fall prova så får vi se hur det går, förstår inte så mycket just nu men det kommer nog så småningom..
Jag börjar fundera på att ta mig ett bubbelbad och värma mig lite eftersom det typ aldrig kommer sluta att regna och jag fryser jätte mycket. Broblemet är bara att vi inte har någe varmvetten kvar just nu, om några timmar kommer det säkert mer, haha.

Kryssning krasch.

Kom precis hem och det är dags för mig att hjälpa mamma med maten. Mycket som har hänt idag? ingenting. Det har fan regnat hela dagen och det är rent ut sagt skit jobbigt. Det var ju tänkt att jag skulle fixa hos ninerna också men inte det heller blev av... Att bro på det så blir det ingen kryssning nu :/ Amlos mamma ringde till min mamma idag och dom skulle boka biljetter idag men det var helt fullbokat. Inte nån dag den här veckan och nu när vi hade lov skulle ju det passat perfekt. Nu får vi skjuta upp det jätte långt men någon gång måste det ju bli av, hoppas jag i alla fall ?.

men men, ska hjälpa mamma med maten nu .
tjingeling så länge""

"25 oktober

Hej hej, kom för en liten stund sen hem i från angelica och sophie. Vi har varit ute och gått skit länge nu så mina ben och fötter gör jätte ont! Vilka otrevliga människor det finns säger jag bara. Försöker typ bussa sin hund på en och grejer men lite saker måste dom ju faktist få tillbaks så jaa jag går inte ut här med vad vi gjorde... Nu till kvällen händer nog inte så mkt. Jag ska kolla på en film som går på tv och efter den tror jag det blir sängen för mig. Jag är som sagt skit trött efter allt och så, och i mrogon blir det nya tag. Stallet igen och så ska jag försöka hinna med att städa hos kaninerna också för det är rät så skitigt där nu.. Oj vad ni är intresserade av det, aja haha men vi får höras !
puss

haha, heja sverige ? 


Hihi, hittade den här gamla bilden påmig, juhnna och dogge tror jag.

Dagens fråga !

Vad händer ikväll?
Något tips på kläder att köpa ?

Cinderella kryssning

Hej hej. Slappar dag och ridning ute i skogen. Jag körde lite konditions övningar upp för en backe flera gånger. Dance var riktigt slut efter, hehe. Nu sitter jag hos angelica och sophie, dom äter just nu men sen ska vi börja fixa oss och sen dra ut. Har fått tillåtelse äntligen av mamma också att åka på kryssning. På torsdag åker jag, sophie, angelica,matilda, fanny och amlo med båten Cinderella. Ska bli sjukt kul och najs och ser verkligen fram imot att få komma iväg på något roligt. Har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig men jag kommer inte på något så vi åker väl i veckan och köper något nytt, jag, angelica och sophie alltså, något tips kanske ?. Nu ska jag börja fixa mig hörs!
puss

Girls just want to have fun

Gårdagens bilder i skolan...

      

Bild 1: Jag och sophie ( mitt ansikte ser helt långt ut men aja. )
Bild 2: Oliven och julia <3
Bild 3: haha mina söta pluggisar =)

Nyheter är coolt.

haha såg den här på en annan blogg för några dagar sen och jag kan inte låta bli att inte lägga in den. Så sjukt söt zac är och lyssna bara på hans svenska!


idol, nyhetens behag

Hej hej, lite senare bloggning idag för jag har varit borta hela dagen och kom hem för ett tag sen. Sen jag kom hem har jag hunnit duscha, äta och skrapa triss. Hahah jag och mamma har bestämt att någon gång ska vi köpta triss lotter för 1000 kr, alltså 40 st. Det fick alltså bli idag nu när pappa är borta för annars hade han dampat loss, hah. Vi vann bara 300 kr!! lotter suger säger jag bara, man kan aldrig vinna någonting. 12 nya lotter kommer det bli och har vi tur kanske vi vinner där då (a) ? Jag har tittat på idol vilket var ett tag sedan och guuud vad han johan palm är dålig! Asså jag skämdes verkligen när jag såg typ. Jag har aldrig hört någe värre. Herre gud säger jag bara!

Kevin och Robin b är i alla fall sötast och bäst! Heja heja, haha.

Lumene, mineraler

åå fett jobbigt jag har haft nu ikväll... Vi gör en typ spökhistoria på engelskan och tävlar i mot killarna den som skrivit bäst berättelse. Priset är att den som vinner får typ be om allt till förlorarna, asså typ betjänter. Skit töntigt jag vet men våran lärare är verkligen så. Vi slutade klockan två idag och berättelsen skulle vara klar tills i morgon och alla jennifer frågade om jag kunde skriva rent lite och ja visst sa jag typ då. Jag tänkte liksom bara nån sida och sen drog alla. Sen när jag ska gå så säger lisa min lärare att jag ska skriva allt. typ såhär...

Jag- Asså alla bara stack och lämmnade till mig och jag ser inte vad dom skrivit eller nått.
lisa- men jaha :O vad snällt av dig att skriva klart hela då. den ska ju var klar i morgon. Gud vad bra att du tar hem.

Jag blev liksom skit sur och nu har jag skrivit av allting och det får bli som det blir... Efter skolan i alla fall drog jag, julia och matte till centrum och jag skulle köpa ett par taigts men dom var helt slutsålda så det blev bara en ny fondation och två tidningar som ingick. Lite mat på donken sen drog vi till bussarna. När vi satt kom virus och nån gustav tror jag haha och jag och virus gick i samma klass för två år sen så  man kunde ju inte låta bli att hälsa, haha.


Fondation att rekomendera ! hade den innan och köpte den igen, haha

A la ink ?

Hej hej, asså jag är vekrligen lessen för min otroligt dåliga uppdatering som pågått nu i några dagar. Det kommer nog bara bli ett inlägg kanske fler ibland per dag. Lite mer till helgerna hoppas vi ju på, haha. Idag försov jag mig som vanligt... Jag höjde volymen på väckarklockan igår så jag verkligen skulle vakna när den ringde och det gjorde jag men när jag stängt av den somnade jag igen och när det bara var en halvtimme kvar skriker mamma. Jag fick det skit stressigt och hann typ inte fixa mig men men nya tag i morgon igen då, haha.

Stallet vare idag som gällde *ovanligt* och nu när pappa är borta den här veckan fick mamma komma och hämta mig. Vi åkte och köpte kebab vilket var jätte länge sen och sjukt gått. När jag ätit klart kände jag mig som en fet gris och var tvungen att träna lite så nu har jag tränat på min maskin i 45 minuter och känner mig rätt nöjd , hahah. Nu ska jag fortsätta kolla på Miami ink, hörs!
puss


SOS familj

Hej hej, har inte haft tid alls idag att blogga förens nu. Efter skolan har jag direkt åkt till stallet och ridit, det gick skit vill jag bara påminna er om, haha. Det är ingen nyhet, samma sak varje vecka.. Mamma undrar vrf jag ens forsätter men det är fortfarande skoj liksom, och jag skulle verligen sakna ridningen om jag slutade så nej, absolut nej! Mamma hämtade mig och angelica och när jag kom hem fick jag reda på att våran granne fyller 85 år idag så mamma hade köpt blommor och choklad eftersom han alltid tänker på mig när jag fyller år.

Vi kom precis hem där ifrån och jaa, han blev glad tror jag. Sitter just nu och tittar på sos familj lite halvt och jag har ännu inte hunnit duscha efter att ha vartit i stallet så jag ska hoppa in i duschen nu direkt. Kanske bloggar lite senare men det är tveksamt, hehe. Ha det bra så lägne, hörs!
puss

Mickis and sophie

Lång dag med mycket väntan.. I morse vare dags för skola igen och jag var vekrligen trött i morse, alltid så jobbigt varje morgon. Gick rätt segt i skolan också och jag har inte gjort så mycket där idag. Sista lektionen satt vi bara och snackade. När skoldagen var slut tog jag mig till Norby Gård och tog in och fixade Dance för ridning. Det blåste rätt mycket och eftersom dom blir lite piggare och räddare^ ( han blir bara barnslig då ) så red jag i 35 minuter. Inte så hård körning men det blir mer på fre, lör, sön. Det är så jobbigt med volten också för det var genomblöt och gick knappt att rida nån stans.
Juste höll på att glömma att i morse satte jag mobilen på laddning innan skolan och självklart glömmer jag den hemma.. Efter jag ridit kunde jag inte ringa pappa och väntade två timmar tills han äntligen kom..

Ikväll är det City akuten som gäller.. Såg ett utav dom nya avsnintten repris i helgen och guud vad bra det var säger jag bara. Rekomenderas verkligen, haha. Det börjar klockan nio på trean så ni vet. Jag har hunnit med en dusch och ätit, nu måste jag göra lite av min läxa... hörs !
puss



Jag och sophie i sommras, saknar.. <3

Dance Dance Dance..

Den nya veckan börjar i morgon och det kommer bli mycket ridning.. Här är planerna:

Måndag: Rida Dance.
Tisdag: Rida lektion.
Onsdag: Rida lektion.
Torsdag: Ledig dag.. blir nog plugga då och kanske kompis.
Fredag: Rida Dance.
Lördag: Rida Dance.
Söndag:Rida Dance.

haha ja vad ska man kalla det. Rida vecka haha. Varje dag blir det ju såklart andra saker också som lite pluggning..:/ nån dag och kommer säkert hinna med nån kompis också, hehe. Ska i alla fall bli kul att rida Dance så mkt, Älskar hästen!

         
Dance och Moa med i tidning =)
Inte värdens bästa kvalite på bilderna men dom är fotade ifrån papper.

La klasser

Hej hej. Förlåt för ganska dålig uppdatering men det blir mest kvälls bloggning för min del eftersom för det mesta har jag ganska fullt upp på dagarna. Men en grej med det är ju att jag har mer saker att berätta om och det blir förhoppningsvis lite roligare att läsa?.

Idag gick jag upp halv elva och la mig i soffan som vanligt. Käkade frukost lite senare och sen åkte jag till stallet pch träffade nathalie, marike och nicole. Det var nämligen dressyr tävling där, LA och jag avr väl i stallet tills runt fyra tiden nån gång. Har även hunnit med att städa och gjort rent inne hos kaninerna. Det gick hyfsat snabbt och det gjorde jag innan jag åkte till stallet. Ikväll planeras inte så mkt, jag sitter just nu och tittar på ``ensam mamma söker´´. Haha, jaa det är faktist kul att titta på så nu ska jag fortsätta. Skriver lite senare om mia planer och så för nya veckan som kommer. Hörs!
puss
 

Header tips ?

Ursch vad min design såg ut innan, haha när man håller på med den så ser det för jävligt ut, ursäkta språket* Jag är som alltid missnöjd och den här vart vekligen sämst men jag får ha den tills jag kommer på hur en snygg kan se ut, bättre en ingenting i alla fall. Asså kan jag få lite förslag tack =). Mycket bilder, lite bilder ? färg? ge så mycket tips som ni kommer på och var inte anonyma när ni komenterar inläggen föresten. Det är något jag börjar störa mig på lite, haha.

Börja komentera mera !

Zac efron

hej hej, hur har eran dag varit ?
min har varit lite blandat kan man säga. Jag kände mig lite krasslig fortfarande med min huvudvärk och allt så jag har kollat på film hela dagen nästan. Och jag är lite efter med filmer men eftersom det inte gick något annat på tv så tittade jag för första gången på High scool musical. Både ettan och tvåan och jaa om jag ska vara ärlig var den inte så dålig som jag trodde att det skulle vara, haha. Och det är sjukt hur snygg Zac är i filmen också!

I morgon blir det nog hemma för mig också, dock inte bara tv tittande hela dagen igen,haha. Jag ska städa åt kaninerna har jag i alla fall planerat och fixa naglarna och lite sånt. Lite små pyssel helt enkelt. Jag vill i alla fall tacka för gårdagen tjejer som var helt underbar. Det här måste vi göra om och hoppas på lite mindre springande bara, haha... Nästa gång följer angelica med också får vi hoppas.
puss


Belly bottom

Offs, vilken snygg design och allt jag har! haha eller inte. Det var tänkt att jag skulle fixatill det nu när jag kom hem men jag känner vekrligen inte för det nu. Har svin ont i huvet och jag orkar verkligen inte. När jag kom hem hade jag äntligen fått mina smycken som jag beställde för typ flera månader sen, plus att jag blev verkligen besviken. Dom såg skit snygga ut på bild och nu när jag fick dom var dom jätte stora och ena var så tugnt. Ena kommer jag nog använda i sommar eller något.. Men som sagt det blev faktist en besvikelse och så här såg det ut.. * lite dåliga bilder men *

                

Bio min mio, nej. Mirrors

Tjenixen alla, haha. Har precis kommit hem i från stan med emma och frida. Vi hade tur att gå på bio och såg filmen Mirrors, typ en skräckis tror jag och ja den är faktist att rekomendera ! Vi kanske skämde ut oss lite för mycket men det var det värt, haha. Länge sen jag hade så jävla kul asså.



När vi gick på stan innan på torget så blev vi jagade av två utländska killar som var skit skumma... Sen hoppar det fram en annan och tar emma mellan benen och allt, asså jag blir så jävla sur för dom hade verkligen ingen respekt och ska hålla på hela tiden. Flörtar med mindre och själv var dom typ 40.. Säger till henne att hon är fett sexig och allt! asså så jävla respektlösa !


Design

oj herregud vad min design ser hemsk ut och bakrunden och allt men jag hinner tyvärr inte fixa det idga för mamma är skit sur och allt.. Jag får helt enkelt fixa till allt det här i morgon lite senare på kvällen när jag är hemma... Ny header ska dit och så ska jag väl kunna hitta en snyg bakrund, men har skit svårt att hitta en nu! aja vi hörs!
puss

Piano musik.

Jag älskar verkligen denna låt, den är helt underbar och sorglig. Den vecker så många minnen och jaa jag vet inte vad jag ska säga.. Lyssna <3

http://michiemax.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/jameshornertitanicrosepiano.mp3


träning är det som formar kroppen, eller ?

Igår vare föreläsning som gällde för mig på kvällen. Satt i stora ridhuset i en och en halv timme och frös rätt rejält men det var ändå lärorikt tycker jag och kul att se lärarna rida lite vilket var ett tag sen. Träffade även Nathalie, Andrea,sofie, sofie och nicole där.

I morse vaknade jag vanlig tid och gjorde det jag alltid brukar göra på morgonen, det gamla vanliga alltså. Dagen i skolan gick ganska snabbt *oväntat*, vi har fått vårat nya schema och den nya tiden var idag då vi slutar klockan 2 här fram över. Åkte hem, kollade på tv och somnade till slut i soffan. När jag precis somnat kommer pappa in och smäller i dörren så jag såklart vaknar. Vart som lite morgontrött och blev sur ett litet tag men de tet gick snabbt över. Idag blir det ingen bild på outfit men hade i alla fall svarta tights, vitt linne över rumpan elelr vad man nu ska säga och en gamal canada tröja. Det blir mycket plugg nu också för vi har so prov i morgon, dock bara ett g-prov men men kan ju vara bra att man klarar det. Nu tror jag att jag ska ta mig ett träningspass så vi hörs!
puss



Okej inte för att jag ska se ut såhär.. riktigt snuskig ser han ut, ussch!!

Dagens outfit



Lång tröja- Halens
Jeans- Gina tricot
Pumps (syns tyvärr inte)- Skopunkten
Pärlörhängen- Trixie

jobbigt med plugg men ger resultatet.

Idag har jag varit jätte duktig. Klockan halv sju som vanligt gick jag upp i morse och tog mig en macka med ett glas juice och sen fixade jag mig innan jag åkte till skolan. Det har varit en kort dag på bara två lektioner vilket var jätte skönt. Inte några jobbiga lektioner heller utan först svenska och sen bild så det gick rätt snabbt ändå. Jag och sophie tog bussen tillsammans och sen kom jag på att jag inte hade några nycklar hem så pappa fick komma hem och öppna,haha.

Nu när jag har varit hemma sen klockan halv tolv har jag tagit mig ett bubbelbad för jag frös så himmlans mycket när jag kom hem, oow ruggigt kallt det börjar bli. Sen har jag pluggat rätt mycket för att inte ha så mycket i skolan att göra sen och så har vi prov på fredag. Är i alla fall klar med två uppgifter som man ska vara klara med nästa vecka så nu slipper jag tänka på det. Skönt kan jag ju säga.ehhm.. nu ska jag inte göra så mycket. Pappa kommer hem snart och vi ska åka iväg och köpa pizza. mmm smarrigt värre. Företsen så har vi fått veta att när vi hade en uppfinningstäving på temaveckan så var det tydligen vi som fått flest röster så en varsin biobiljett satt ju inte direkt fel, ahha.Men vi hörs, hare så bra så länge.
puss


sophie and mickis

Sophie och jag hade chill pill efter skolan och tog lite kort.. Tyvärr lägger jag bara ut en bild eftersom jag ser så najs ut på alla andra bilder, eller inte. haha.



Juste glömde säga att mamma är tillbaks ifrån sjukan och för er som undrar mår hon mycket bättre nu =)

Olyckor kan inte hjälpas ibland :/

Hej hej, oj vilken dramatisk dag.. nej eller asså våran busschaufför körde över en katt, jag ska berätta mer i detalj..
Vaknade klockan kvart över sex och gick senare upp och började fixa mig. Allt var verkligen jobbigt i morse. Jga var själv hemma och höll på att försova mig igen. Hela jag var en katastrof och jaa, jag orkade inte forsätta s jag tog mig till skolan. Skoldagen idag var väll rätt lyckad faktist och tisdagar är verkligen den skönaste dagen tycker i alla fall jag. Det känns som att det går så snabbt.

Sophie och jag tog bussen tillsammans och när vi kör på vägen börjar bussen rulla långsamt åt sidan och stannar. Jag gick fram och frågade vad som var fel och han sa snabbt att jag har kört på en katt. Han hoppade av bussen och vi följde efter för att se om katten fortfarande levde. En bil stannade också och det var tydligen två tjejer som jobbade med hundar och sånt så dom kände om hjärtat slog och så och dom trodde den fortfarande levde vilket var mycket svårt att tro. Det såg verkligen hemskt ut.. Dom körde direkt till veterinären och mer fick vi inte veta..

Jag tyckte riktigt synd om honom som körde bussen för han är jätte snäll och hann tyvärr inte bromsa. Han kollade på oss och trodde vi blivit sura eller något men vad ska man bli det för? Det var en olycka och man får bara hoppas på det bästa.
puss


Akutmotagningen väntade.



Jobbig natt/ morgon.. I natt elelr morgon när klockan var runt hlav fyra vaknar jag av att mamma skriker till pappa och pappa springer ner och upp igen väldigt snabbt. Det visar sig att mamma var riktig sjuk och ja helt enkelt behöver en hink till jaa ni vet nog vad.. Trodde först det var magsjuka och gjorde allt för att inte komma i kontakt med luften här på övervångingen, var hela tiden nere sen men i alla fall inte nog med det utan jag försov mig lite eller de tvar det jag trodde i alla fall. Jag stressade as mycket och sen kom jag på att vi hade sovmorgon... jobbigt värre.

Hade bara två lektioner idag och de tvar riktigt onödigt tycker jag att vi ens behövde komma till skolan. Jag hade till och med bara en lektion eftersom min bas lärare var sjuk eller något. Jag och sandra åkte till stallet efter slutad tid och vi hade bestämt hoppning eftersom de tvar sista gången jag skulle rida med henne innan hon flyttar till ett annat stall. Gick lyckat tycker jag förutom när jag hoppade barbacka för första gången, hängde inte med så bra men mer kan man nog inte förvänta sig första gången.

Pappa kom och hämtade mig lite senare och han berättade att mamma åkt in på akuten.. Så nu ligger hon där tills i morgon och jag och pappa är själva.. Jag måste tyvärr plugga lite nu men bloggar säkert lite senare .
puss

ARGA JAG !

Nu är jag faktist jävligt * ursäkta språket * sur och börjar bli trött på det här... Allting ska bara låsa sig och förstöras när man skrivit något, det är inte bara den här gången utan det har hänt massor av gånger innan ! Det här handlar alltså om gårdagen då jag skrev ett lite längre inlägg med massa nyheter och när jag är klar börjar det med att det går inte att få in bilder på bloggen.. Ingen sparas och allting försvinner och det jag tycker är så dåligt, att det inte ens sparades som utkast. Jag orkade ju inte sitta och skriva om allting och därför fick de tli som det blev, inget bloggande igår.

Lite om gårdagen här i alla fall så åkte jag till stallet runt tre tiden för att kolla när sandra red innan vi själva skulle rida ut i skogen. För er som inte tänker läsa det här bryr jag mig faktist inte just nu för jag har ett eget liv som andra inte behöver klaga på hela tiden.. En del av mitt liv handlar faktist om hästar och det får du ta som du vill, men det är jag i alla fall stolt över. I alla fall så red jag en lite stund själv i volten och det kändes faktist rätt trevligt mot slutet. På vägen stannar plötsligt en vit VOLVO och glor as mycket. Jag blev såklart lite rädd eftersom min bästa kompis förut blivit jagad av just en vit volvo. Såg att det var två killar, kanske run 19 år som hade sina ansikten vända mot mig och dom stod still med bilen ett tag innan dom började och skulle vända och köra i mot mig. Lyckades gjorde dom vell inte direkt och när dom inte såg så red jag snabbt tillbaks till stallet.. haha.


Älskar dig honey

Krypande på G



Älskar denna bild jag tog för några dagar sen, vet inte riktigt varför men rätt gullig ny skylt tycker jag just det där
^ krypfart ^. Just därför ska jag nu diskutera barn skyltarna, hhaa. Är dom verkligen helt nödvändiga ? okej visst dom som har små barn som brukar springa ut mitt i vägarna förstår jag men som här jag bor så sitter det minst tre skyltar på rad och jag har aldrig ens sett att familjerna har barn.. Lite överdrivet många tycker jag och folk som inte ens har barn sätter ut skyltar,men men ingenting man kanske stör sig på sådär jag bara undrar liksom..

Så ser jag ut på bild idag.

       


ska ta mig en dinkpaus

Hej hej, kom för några timmar sen hem från angelica och sophie som jag spenaderat min halva dag på, kuul. Klockan kvart i tio vaknade jag i morse och låg och droog mig tills klockan kvart över tio ungefär eftersom det var lördag. Jag orkade inte ligga kvar i sängen sen så jag mysade upp lite med kuddar och täcke framför tv,n i soffan. Frukosten blev inte direkt ex. macka utan eftersom tiden gick blev det lunch/frukost med cola. Har fotat och fixat hårförlägningen igen och hoppas på en bild till design här på bloggen också. Ikväll har jag lagt ansiktsmask och duschat en varm lång dusch.

Nu kollar jag lite smått på stjärnorr på is men ska fixa mig lite dricka nu och nått smarrigt att äta, lägger upp nån bild lite senare från idag, hörs!
puss 

först gynnings och nu det här..

Riktigt snuskigt tycker jag.. Jag läste på nataschas senaste inlägg och såg att nya ansiktsprodukten är någe fågelbajs man ska kleta in i ansiktet. Ursch säger jag bara. Jag hade nog inte gjort det i alla fall.. eller vad säger ni ? Bajs i ansiktet för att få len och bra hy för ett tag, är det verkligen värt det....


ny design

Jag måste skaffa mig en ny design och den här gången en riktigt snygg! några tips kanske hur era önskningar skulle kunna se ut här på bloggen ? hur ska headern se ut ? vilka färger.. förslag.

Kort vs långt ?

Idag vare no-prov som gällde. Det gick faktist rätt bra tror jag och det kändes ändå bra så man får ju hoppas på det bästa. Mike har börjat ändra sig sen mamma snackade med honom,haha och han försöker verkligen vilket är jävligt skönt att slippa få massa skällningar rakt i ansiktet hela tiden.... Känns i alla fall lite bättre nu med skolan förutom att lisa just nu är problemet, orkar inte berätta mer om det.

Klockan tre ungefär var jag hemma och det första jag gjorde var såklart att släpp ut mina kaniner. Har ätit gott till mat och det serverades alltså ris med curry och kyckling, jätte smarrigt ;D Sitter just nu och kikar på idol lite i mellan åt och har ingeting specielt planerat i kväll. Lite mys här hemma tror jag. hittade bild på mig när det ser ungefär ut som jag har kort hår så vad säger ni ?   kort VS långt ?

  
kunde inte visa mitt ansikte..                                  klicka

skolan.

Hej hej, 
Sitter här hemma och ve tinte riktigt vad jag ska hitta på.. har funderat liteöver mitt rum och vill gärna mublera om och skaffa mig ett skrivbord och bärbar data men vi får vell se vad tomten kommer med, haha. Hur som helst så provade jag flytta runt sängen lite men ingenting vart riktigt rätt så den fick stå som den gjorde innan. Har varit lång men ändå rätt kort dag i skolan idag. Började vanlig tid, alltså klockan 8.20 och lektionerna idag har bara varit vanliga inga bild, slöjd eller några sånna lektioner. Åkte hem till sophie efter och efter några timma rgick jag hem och käkade. Det serverades pasta med nån grönsak/bacon grej som mamma bara slängde ihop lite snabbt, rätt gott faktist.

Har varit med pappa och hämtat min jacka nu också. Den passade perfekt och är faktis nöjd för en gång skull efter beställningar från internet. Svart jacka men knappar upp och stor krage. så här der den ut..


Dålig på att blogga, ja

Hej hej, verkligen ledsen över min dåliga uppdatering men jag har verkligen fullt upp nu. På tors, alltså i mrogon är det lugnt igen så då blir det förhoppningsvis mer massa blogg igen. Har haft sjukt mycket läxor nu och flera prov som jag måste plugga till. Har även hänt massa saker som gör en ännu mer besviken men mer om det i morgon. Ha det så bra i alla fall och i morgon väntar alltså vårat första prov nu igen..
puss

Duktig flicka, michaela

Jag har haft en riktig mys och slappar dag. Just som jag skrev i inlägget nedan om angelica så ringde hon och fråga om vi kunde träffas, så självklart ville jag det och hon kom hem till mig. Vi satt och snackade lite om vad mer som hänt och så och kollade på tv... som vanligt för mig, haha. Klockan fem ungefär gick hon hem för att äta och jag började planera för kvällen. Har faktist varit riktigt duktig idag och pluggat med det jag behöver, tränat 30 min vilket var skit jobbigt. kändes som magen skulle gå av på mitten men den höll faktist, hihi. Efter mitt träningspass badade jag bubbel med ljus, musik och allt, jätte mysigt faktist och de tvar verkligen skönt att krypa ner i ett varmt bad.

Lite senare altså för en halvtimme sen kanske så fick det bli en ansiktsmask och lite manikyr samtidigt som jag tittade på ensam mamma söker. Men som sagt, tycker jag varit rätt duktig och plockat lite på mitt rum glömde jag också. Nu ikväll blir det nog inte så mkt mer, jag ska borsta tänderna och göra i årdning mig det sista för kvällen sen ska jag nog hoppa i säng och läsa lite, kolla i kataloger. Hare så bra !

puss                                                             

 Mitt mysiga bad.

ut och sola.

haha, det jag menar med rubriken på förra inlägget är att jaa trädet kommer snart att falla här utanför helt enkelt.. Ursch vilket väder säger jag bara ! Värsta stormen utanför och spöregn har det varit så länge jag varit vaken i alla fall. Det märks verkligen att det är en riktig höst i år. Löven är gula och regn och storm.. Vad är det som saknas liksom, ingenting! Det är ju inte direkt någe kul väder men det får man väll ta ibland. Ikväll ska jag i alla fall ta mig ett bubbelbad med ansiktsmask och manikyr.

Jag är lite sugen på att fota också men kameran kommer gå sönder direkt om jag går utanför dörren nu så jag får väll vänta ett tag med fotograferingen tills det blir bättre väder. Nu ska jag klä på mig och fixa lite här hemma, hare så bra !

puss


Den plats man vill som mest till just nu..

snart faller trädet..

hej hej, jag sitter här hemma själv och tråkar med att kolla på tv, bara en massa repriser. Igår kunde jag tyvärr inte blogga någe mer på kvällen för Kalle kom hit och hjälpte oss installera ett nytt virusskydd på datan så det tog hela natten och var inte klart förens i morse. Har pluggat lite till att börja med i morse och ätit mig en dålig och onyttig frukost. Det blev en toast med mjölk och så åt jag upp godiset från igår... Inte bra att käka godis som start på dagen direkt, jag måste verkligen bättra mig på det där.  Ikväll blir det träning för mig och jag skulle även gjort det igår också men eftersom jag cyklade runt i området hela dagen så tänkte jag att, nää det behövs nog ingen motion mer.

Har inte sett och hört av Angelica på ett tag heller vilket jag saknar jätte mycket men det blir nog snart jag åker till henne och hälsar på igen =).  puss

jackan.

igår var jag inte hemma så jag kunde inte visa min köp under helgen men jag ha ri alla fall köpt mig en ny jacka, tights och en långärmad tröja, här är bild på jackan..

 

Blogglusten minskade några timmar.

blogg, blogg blogg. Igår var det vekligen skit och okej det är väll bättre idag men forfarande känns det inte rätt. Jag hann inte blogga igår men gårdagens var så att jag och sophie åkte in till stan efter skolan. Orkar inte berätta om skoldagen men kan säga en sak och det är som vanligt att jag bråkade med läraren. Det blev i alla fall shopping för mig och sophie och jag blir så sur när jag aldrig hittar någonting men sista affären som vi sparat till sist var såklart gina och där fick de tbli en marinblå tröja men lite svagt mönster på, och ett par leggins. Var även och kollade på en jacka som jag vart rätt förtkjust i...

Idag åkte jag in till stan igen och mötte mamma på hennes jobb och satt ett tag och pluggade medans hon jobbade vidare. Klockan kvart över fyra var vi klara och jag ville visa jackan jag sett. Tur hade jag och fick köpa den, även fast jag redan beställt en som inte kommit hem. Jag är just nu inte hemma men lägger in bilder på det jag köpt, i morgon. hörs !
puss

tugnt, orka

Allt känns så meningslöst nu. jag vet inte vad jag ska göra, har aldrig känt såhär här innan och det känns verkligen tugnt..


Ridsportens outfit ;D

Dagens outfit i två stilar kan man väll säga, haha. Min klädsel efter skogen och innan ridningen.


                                               

Vitt mönstrat linne:
Gina tricot                               Svart linne: H&M
Kofta: Zara                                                                  Ridbyxor, pekiur: Lyckås
Legins: sophies                                                         Ristrumpor: Lyckås
Benvärmare: H&M
     






Regn, regn vilket pissväder säger jag bara.

Idag hade vi samling klockan kvart i elva vid rudan och det var dags för orgentering igen som vi har varje år. Skit jobbigt idag också för när vi satte igång så började det ösregna och jag hade inget paraply, så vad skulle jag göra. Jag satte på mig luvan från min väst men efter ett tag insåg jag att det ändå var helt meningslöst fö det rann i alla fall igenom. Jag, olivia och sophie sprang ett tag och vi blev hur blöta som helst, har nog aldrig varit blötare tror jag. Sminket rann ut och jag kläder och skor blev förstört. När timmen började närma sig 12 skulle vi vara i mål och vi hade tre minuter på oss. Hittade 5 !! kontroller av typ 16 vilket var mycket dåligt. Inte nog med det kom vi tre minuter sent och det ger såklart avdrag.
Lång timme och blöta som vi var, vi var i alla fall vrålhungriga så vi åkte till donken och hade det najs där i alla fall. Sophie och jag fick gå hem från bussen i regnet igen och det var ju ändå ingen ide att bry sig. Vi planerade att basta när vi kom hem och åå, snacka om att vi längtade till värmen. Det var hur kallt som helst och i mina skor hade det blivit en sjö. Hade inte så mkt tid hos sophie men blev väll tre kvart i alla fall. Hade bråttom till ridningensen och vi hade hoppning på schemat. Det gick hyffsat bra idag, eller bättre en förra gången i alla fall. hörs !
puss


Jobbigt läge

Igår vart det ingen bloggning för mig  som ni säkert märkte. Det var nämligen såhär att jag och mamma satt framför tv:n och kollade på top model medans pappa satt i närheten vid datan och kollade på bilar, (haha). Mitt i top model började lamporna blinka och efter några minuter gick strömmen. Där satt vi helt tyst och med familjen samlad kan man ju säga. Pappa tittade ut och alla andras hur var släckta också så det var tydligen någe fel som vi inte visste hur länge det skulle hålla på. Jag missade hela top model och hade ingen aning om vem som åkte ut eller något.. jobbigare kunde det ju inte bli men jag och mamma hade i alla fall en pratstund vilket var rätt skönt att bara ligga i soffan och snacka med ljus tända.

Klockan närmade sig halv elva och jag gick till sängen och låg och läste tidning med en ficklampa i handen, hihi. Efter ett tag somnade jag och klockan halv tolv vaknar jag såklart av att tv går igång på hösta volym och alla lampor tändes. Strömmen hade alltså kommit tillbaka och jaa, jag fick gå upp och släcka allting. Just därför vart det ingen bloggning, haha om ni undrade. Jobbigt vare igår i alla fall... 
puss

RSS 2.0