2009, här kommer vi.!

Två timmar kvar nu och jag hade önskat en kväll hemma hos oss med massa släckt och vänner som vi brukar ha på nyår men i år blev det inte så.. Alla har det säkert så grymt kul nu och här sitter jag och M och vet inte vad vi ska göra...
Jag är riktigt sur och besvikna på er.. ni vet vilka  ni är och jag orkar inte ta det här..
Hör att raketerna börjar komma igång nu också så jag ska väl ta mig ut och glutta lite nu hehe. Hoppas alla ni får det så jätte trevligt ikväll i alla fall..          puss


Nyårsafton.

ååå, då var man full igen då, haha. Kom precis ifrån matbordet hos martina och det serverades någon slags paj med räkor och hummer i men eftersom jag inte gillar sånt så fick det bli en Billys och baugett för min del. Blev i alla fall hur mätt som helst så nu äre träning som verkligen skulle behövas. Det är faktist ett utan mina nyårslöften som jag precis kom på. Från och med i morgon år 2009, så ska jag träna 4 dagar i veckan.. minst. Det låter mycket men nu ska jag verkligen ligga i med det och köra mitt bästa för att försöka hålla det. Vad mer kan man ha för nyårslöften ?
Vad har ni för några ?

Ikväll är det sova hos martina som gäller. Eftersom vi inte skulle göra något ikväll hemma så blev jag bjuden på middag och grejer här istället, mys mys. Har tyvär inga bilder att lägga in här men ni får klara er tills i morgon, haha.
puss

redo, power.

så.. det blev inte så många bilder direkt men jag tyckte inte det behövdes mer, haha. bilderna var så konstiga på den här datan så njaaa det här får faktist räcka :)


     

 

Bild1 - Jag och julia kör singstar, haha.
Bild2 - Jag och sophie...
Bild3 -  Guitar hero
Bild4 - haha, sophie vad gör du ?:O
Bild5 - Sophie, kööör.

snabbt som vanligt..men kom precis hem

Hej hej, jag orkar inte dra igång värsta bloggandet nu men jag kom i alla fall precis hem ifrån en underbar kväll med tvillingarna. Vi har varit och tittat på film på heron och grymt bra filmen var asså, haha. En av dom bästa jag sett på länge faktist. Verkligen värd att se, och rekomenderas av mig. För er som undrar och kan vara bra att veta så heter filmen
^^ sex drive ^^ Jag ska fixa till bilderna sen i söndags sen kommer jag att lägga in dom, äntligen, haha. Har tagit nån bild sen idag också så det kommer också tror jag. Aja ska fixa bilderna nu.
puss

ska dra nu..

Förlåt för dålig uppdatering idag men båda datorerna har varit helt konstig idag.. Närverket har inte funkat alls på någon utav dom men nu kom det igång igen. Idag vaknade jag klockan tolv och gick direkt upp och käkade en macka med köörv på, haha. Lite senare.. runt ett tiden gick jag hem till angelica och sophie och vi har nu fixat biljetter till filmen Sex drive på heron city ikväll, klockan kvart i nio. Pappa ska köra oss dit och hämta, sen får vi se vad som händer.. Eftersom jag fortfarande inte har bilderna på den här datan så har jag suttit och lekt framför vebben.. haha här är kvällens utseende eller vad jag sla säga..


Compac och smärt

Hej hej igen!
Nu ligger jag här med min bärbara data som jag fick i julklapp och myser i sängen. Ikväll har jag tagit det så lugnt som det bara går. Jag har tittat på tv, bloggat lite och tagit en lång varm dusch! Jag hade tänkt sova tidigt idag för jag är så sjukt trött sen gårdagen. Ledsen men det kommer faktist inte in några bilder idag. Jag har inga bilder på den här datan en förutom några standard bilder som är hur tråkiga som helst, haha men i morgon lovar jag att det kommer in. Jag har laddat upp och fixat dom på andra datan så första inlägget i morgon blir lite bilder och skoj, okej ? .
Jag sitter och kikar på lite olika bloggar och jag är ju bara tvungen att nämna det.. blondinbellas egna tv-show eller vad man nu ska kalla det. Vad tycker ni om den igentligen ?
puss


Värme, behövs mer och mer.

ooohf va det är kallt ute ! Det är hela -6 grader, hehe. Kom precis in ifrån kaninerna och ursch, nu är det verkligen kallt asså. Lite för kallt för min del men men, kylan försvinner väl förhoppningsvis snart. Ingen snö kom det till jul heller.. Tråkigt men vad ska man göra liksom. På ons är nyår också, och jag vet faktist inte vad jag ska hitta på, Kanske att kjelle, martina, agneta kommer men inget är bestämt en. Föresten så har vi fått igång min data nu, asså internet på den, så nu funkar den perfekt. Dags för mig att ta en riktigt lång och varm dusch nu. Bilder m.m kommer lite senare.
puss

Borta bäst och hemmma bra :)

Då var man hemma igen då, och jag mår verkligen inte bra just nu. Hela morgon har jag mått illa och ont i magen. Tro mig det är inte magsjuka på gång... I alla fall så har jag och sophie sovit hos julia igår som ni kanske märkte. Hade det verkligen as najs men tyvärr blev det inge filmtittande av dom två filmerna vi hyrde utan vi hade fullt upp med annat, haha ni vet vad jag syftar på tjejer, så det fick bli idag istället. Inte förens klockan fem i morse somnade jag och dom tre minuterna jag lyckades få sova var helt underbara, hahah. Julia väckte mig av sitt gråtande i sömnen, hehe sötnos :).
Sen... vad mer har vi gjort. Jo vi körde ju Guitar Hero och jag slog allas rekord såklart! *stolt*. Riktig kul spel faktist, hihi.

Aja nu är det dags för mig att packa upp alla mina kläder och grejer och så måste jag får i mig något att äta. Bilder från igår kommer lite senare till kvällen tror jag. Puss!

Jag är en rockstjärna

shooo, det blev ett inlägg til,l idag i alla fall, wiie. Jag sitter just nu hemma hos julia och har det hur chill om helst. Vi kom precis in ifrån studsmattan, hhaa och så har vi fixat filmer tills ikväll och godis. Julia kör Guitar hero , och sophie sitter och tittar på så medans jag väntar på min tur passar jag ofc på att skriva. Körde spelet för andra gången och jag klarade faktist easy leveln och är jätte stolt över det, hehe. Börjar faktist digga musiken som går hela tiden också, haha. Aja dag för mig att köra nu, hörs!
puss

 

Obs! Jag och Sophie Rockar loss, haha.

Nu drar jag.

Hejsan !
Ja som sagt, idag blir det inte mycket mer bloggande en det här inlägget tror jag nog eftersom jag ska sova hos Julia ikväll. Jag har fullt upp med min packning nu och att fixa åt kaninerna innan jag och Sophie ska åka så jag hinner inte mer nu.. Föresten, i morgon kommer våran kompis som ska hjälpa oss att få igång internet på datan, så förhopnningsvis kommer ett blogginlägg ifrån min nya data i morgon, haha. Aja ska åka nu, hörs i morgon !
puss



Satt och lekte lite på någon hemsida med bilder o grejer och ja, här har man blivit lortig och tryckt på tröja också :)

Stressigt värre !

Snabbt inlägg blir det nu... Pappa ska tydligen ha datan nu så jag får väl sätta mig vid tvn eller något annat tråkigt... Ska nog fixa mig en Michaelas specialdrink också, hehe. Lite kort om morgondagen bara så äre så att jag, sophie och kanske Olivia ska sova hos Julia i morgon så det kommer nog inte bli så mycket bloggning då men mer kommer på måndag, right ? och förhoppningsvis massa bilder, haha. Brådis nu.....
puss o kram, skumbanan .

Rea, rea REA!

tjenare, tjenare alla bloggläsare!
Förlåt förlåt!!! för min absoluta dåliga uppdatering idag. I morse vare tidig uppstigning eftersom jag och Tina skulle hinna in till stan när affärerna öppnade och innan allt för mycket folk kommer in dit, men nu när rean är igång är det inte ens att försöka, haha. Sjukt mycket folk överallt och folk slänger kläder överallt och borden är helt översvämmande med gammla och blande kläder. Lite jobbigt att titta och hitta någotnting då med det har i alla fall blivit lite små kravs today =)

   
Bild1 - Mysdress ( bjuder på mig lite, haha men tänk på dressen. )
Bild2 - Jeans ( orkade inte ta på mig dom nu )
Bild3 - Samma, gammla valiga och älskade smink, haha.

Outfit

Jag är så suur!! min data går inte igång, asså allting funkar förutom internet och det är ju det jag vill ska funka *suck*. Kim var här och försökte men nu visade det sig att man behövde ett nummer till bredbandet och det hittar såklart inte mamma och pappa då, och numret får vi inte förens på mån!!  Aja här är en bild på dagens outfit i alla fall.
Enkel hemmadress för mig när det är lov :)

Tjocktröja - Canada, Homerun..
Vitt linne under - H&M
Jeans - Gina Tricot
Älskade tofflor - Okänd

Babyboom.

Jag kom precis hem ifrån affären med pappa... Idag har jag varit med käraste och efterlängtade Angelica, vi åkte iväg på en grej på morgonen och senare fick jag också träffa sötnos Sophie. Eftersom jag och A skulle bort tidigt så var klockan ställd på 9.40 men jag orkade verkligen inte så gick upp hel i stället och fick i stället då bråttom att fixa mig, hehe. Efter allt stress åkte vi hem på olika håll och käkade innan jag gick till twinsen. Vi spelade lite wii haha eller hur det nu stavas, som deras lillasyster och dom fått i Julklapp. Jag måste bara säga det! att jag är verkligen bäääst på tennis!. haha, kul kul.

I morgon ska jag försöka ta mig in till stan och gå på reorna innan dom tar slut. Måste försöka hitta lite grejer och varför inte passa på när det är rea nästan överallt?. Aja här kommer två bilder från igår när bebis Tindra var hemma hos oss..
puss            ( Klicka för större bild )

 

Tråkmånsar alla är !

Tjena tjena !
Idag vaknade jag klockan 11 någon gång och var fortfarande skit trött sen gårdagens Julafton. Underbar kväll hade vi igår i alla fall, både hos släckt och hemma lite senare på natten när vi kom hem. Idag fick det bli en slappardag såklart och det brukar det ju offtast vara på juldagagen. Har gått i morgonrocken och tofflor hela dagen så det är väl inte dags att byta om nu direkt, hehe . Just nu har jag verkligen jätte tråkigt!! Jag snackade med sophie men hon ville inte träffa mig och angelica svarar inte.. Suck* Jag orkar liksom inte fixa mig nu så det får väl bli en ritkigt tråkig hemmakväll idag.

Föresten så har vi haft besök idag av Moster, hennes man och deras barnbarn Tinda som bara är 6 månader tror jag. Har suttit och lekt med henne rätt mycket eftersom hon skrek när jag gick och vlken härligt glad och söt liten unge!. Jag har nån bild på henne sen som jag kommer lägga in senare. No tror jag att jag ska spela lite på tvn haha. hörs!
puss

Årets julklappar,


   

   

Bild1, (den stora) - Mina klappisar.. Presentkort på Gina 500 kr, champagneflaskor med badskum, lotion m.m, Parfym, Läppglans, Lotion, Älskade tofflor, *hur sköna och heta som helst!* och sist DATAN me tillbehör :D. Fick ett tv spel också men den är inte me på bild haha. 
Bild2 - Mormor med flera inne i kalle Anka tittandet , haha.
Bild3 - Gran, paket.
Bild4 - Julbord, inte världens bästa bild men..
Bild5 - Jag inne i tv-tittandet, hehe.?
Bild6 - Jag, pappa o Kim =)
Bild7 - Martina

Tomten tack (a)

hejsan allesammans haha!
Hoppas ni haft det bra och najs ikväll men nu är det roliga slut.. I alla fall för min del. Vi kom hem för en halvtimme sen och har haft det jätte mys hela kvällen. Kalle anka, en tradition ifrån våram sida såklart och sedan vare julbordet som väntade. Mycket smaskigt men det jag äter är köttbullar och mackor ;) haha. Är faktist inte så förtjust direkt i julmaten men men det funkar. Dom andra satt ganska länge och käkade så jag och Tina va och gjorde lite andra hyss medans vi väntade på paketöppningen, hehe. Är mycket nöjd med mina presenter och det kunde inte blivit mycket bättre ( bilder kommer under kvällen.... ) I alla fall så tittade jag och kusin på tomten är far till alla barnen lite senare och sen åkte vi hem.
puss haha.

God jul :)

Hejsan alla och God jul på er ! Lessen att det inte har bloggats något förens nu men har haft fullt upp med att fixa mig inför kvällen och nu sitter jag här hos älskade kusin och med släckte och firar jul. I morse valde jag och mamma att jag skulle få tre presenter på morgon och gissa! JAG HAR FÅTT MIN EFTERLÄNGTADE DATOR !!! Jag är hur jävla glad som helst. Vi har i alla fall än så länge käkat all julmat och tittat på Kalle anka, * tradition*. Snart är det dags för paketöppning igen :) aja ska vara socal nu, hehe. Har så bra !
puss

Granen är framme.

Äntligen klar med allt pysslande och städande. Jag och pappa har klätt granen idag och nja,, jo det vart väl ganska bra, haha. Jag har självklart fotat den så gått som det gick men det var så konstig ljus i rummet. Vi har lagt under julklappar också. Mammas, pappas och tre utav mina som jag får öppna på morgonen. Resten blire på kvällen med släckten. Jag längtar i alla fall så in i bomben dit, hehe. Har precis tittat på ne film jag fick av Angelica och sophie igår, The best man tror jag att den hette och den var faktist bra tyckte jag. Aja orkar inte skriva mer idag, ska försöka gå och lägga mig tidigt idag så det blir morgon fortare! precis som när man var mindre, haha.
puss

 

I morgon gäller det

Julafton i morgon och det är full fart här hemma, haha. Pappa fick sluta tidigare idag så vi har hjälpts åt att städa och fixa här hemma tills mamma kommer hem. Ikväll ska granen kläs och så ska det bakas. Igår gjorde jag ju några specialgodisgrejer men dom blev såklart helt misslyckade och rinniga när det skulle vara kola, haha. Jag är helt spänd inför morgondagen hehe och det känns verkligen inte som att det är jul nu..?


Vad tycker ni, läs !?



 

Japp, här är då våran älskade maträtt, hehe och gårdagens fjärde advent. Första bilden, en blomma jag och pappa köpte till mamma, hehe fin va ? =) Juste tänkte berätta att jag ska börja med en lite rolig/barnslig grej här på bloggen.. Såg för några månader sen på en annan blogg att man tar en bild man fotat och suddar ut den så man inte ser vad det är, sen får ni gissa via komentrer. Riktigt kul kan det faktist vara, eller? Nu vill jag veta vad ni tycker.. Om jag ska köra det några gånger så får ni se vad ni tycker?

Dagens rätt, mmm utsökt!

Nu har jag kommit hem, äntligen få lite vila. Haha nej skojja, det har ju blivit ganska mycket vila idag. Jag var ju hos angelica och sophie ett tag och tycker det var väldigt kul att träffa dom, vilket var ett tag sen pågrund av massa saker som händer just nu. Vi tittade på en film som heter American Crime och den var sjukt bra, baserad på verkligheten och den var riktigt hemsk. En film att verkligen rekomendera!  I alla fall så kom pappa och hämtade mig vid middagstid ungefär och vi åkte och handlade lite mat och grejer inför bakningen. Blev värsta lyxmiddagen ju, älskar verkligen det vi åt. Det serverades typ en slags nudelblandning med wokade grönsaker,kycklingbitar i och starka kryddor. Lite Thailand känsla, haha. Mamma hade lovat hjälpa mig med bakningen också så vi gjorde mina efterlängtade chokladgrejer ( jag vet inte vad dom heter ) haha. Jätte goda i alla fall, och om ni vill se sen så kan jag fota?.. har bilder på lite annat idag i alla fall så dom kommer när som helst, ska bara in med dom i datan...
puss


2 dagar kvar.

God morgon!

I morse var jag uppe riktigt tidigt, redan klockan sju. Det är sista dagen idag som stallet nämligen är öppet och jag hade en lektion jag var tvungen att rida igen innan nästa termin. Pappa kom hem vid åtta tiden och skjutsade mig dit och hämtade. När jag kom hem tog jag och slängde i mig en Billys och hoppade direkt in i duschen sen. Vad jag mer har planerat för dagen är inte så mycket, eller jo jag sitter och väntar på att Angelica och Sophie ska äta klart för jag ska dra dit sen.. Det var ett tag sen vi träffades och jag tyckte det kunde behövas.. Aja ska fixa mig nu men bloggar ikväll förhoppningsvis =)
puss

Film på tv4

jag sitter just nu och tittar på film på 4an. Skit bra ni måste se. passa på och späcka er framför tv nu medans det är lång paus och nyheter i mellan. Filmen heter heartbreak hotel... Till filmen måste man ju ha någe snask så det fick bli flingor för vi hade inget annat, hehe. Nu börjar det igen. hörs!!


Tingelingeling.! damdidadamdam, aaaaaa.

hejsan hoppsan!

Tre dagar kvar tills jul och jag är verkligen helt uppspelt. Jag längtar verkligen haha! Idag i alla fall så fyller Martina 17 år, wiie grattis, grattis gumman! Hon var själv hemma idag också på sin födelsedag! så vad passar inte som bäst att jag, mamma och pappa åker dit med en tårtbit och ett presentkort på hela farsta till henne. Var dären liten stund och fikade och snackade sen åkte jag med familj och köpte den efterlängtade julgranen, haha. Tror att hon tyckte det var lite kul att få lite sälskap idag i alla fall men som sagt så är granen köpt nu. Granarna blir bara dyrare och dyrare och man kan liksom igentligen bara gå utanför dörren och hämta en här jag bor i alla fall, haha, Men det är ingen som har riktig den orken just nu.

När vi kom hem städade jag till mina kaniner vilket VERKLIGEN behövdes.. Så nu har dom julfint ett tag också precis som vi andra. När jag ändå var igång med städandet och mamma var riktig förbannad på att jag aldrig hjälper till så kunde jag inte låta bli att överaska med städning i vårat badrum, haha. Vilken hemmafru man är asså! Skurat och fixat så nu är det som bäst och snyggast. Hon blev superglad och erbjöd sig därför en extra julklapp, hahah. Aja dags för lite middag nu. höres!
puss

Randigt är coolt

hejsan !
Jag har inte orkat blogga förens nu. Idag har jag varit på bio med kusin och sett filmen Yes man vid sergel. Om filmen var bra har jag ingen om, asså jag vet inte riktigt vad jag tyckte.. Den var rolig då och då och ja den var inte tråkig, men asså jag vet inte,hehe. Vi reserverade biljetterna här hemma så vi var tvungna att åka in en timme innan och hämta ut dom. En timme kvar då så vi passade såklart på att gå runt i stan och titta på kläder och någon julklapp till M pojkvän. Jag hittade faktist en tröja ifrån Gina som jag bara kände att jag ville köpa, haha. 149 kr så den fick det bli.

Här är då dagens mjukisbyxer jag hade på mig sen innan och tröjan som jag köpte fick sättas på inför foto.. Skitsnygg pose, jag vet! * eller inte * Men bilden visar i alla fall kläderna haha.


No, its a Yes

God morgon, eller inte för att jag vaknade nu men, heh. I morse vaknade jag av att fredde messade och väckte mig, och min mobil vibrerade under huvudet för att jag somnat med den där, ingen aning vrf men men. Än så länga har jag hunnit hjälpa pappa att sätta upp belysning ute och snart ska jag börja fixa mig inför stan. Jag ska dra in med kusin vitamin och titta på bio vilket var ett tag sen. Vi ska titta på Yes man. Någon som har sett den ? är den bra i sånna fall ? hörs!


YMCA

haha, jag har suttit och tittat på julfilmer och göta kanal hela kvällen, riktigt kul faktist när man är ensam hemma och inte finns något annat att göra. På någon kanal kom det fram en låt som är riktig klassik asså! Här kommer den in såklart direkt så ni också får ta del av den och dansa på!, hahahah. * lägg märke till deras dans *


Folk är som tokar !

Hejsan alla underbara läsare!
För det första vill jag bara berätta att besökarna bara stiger och stiger vilket jag tycker är skit kul även om jag tycker jag bara blir sämre och sämre på att skriva, hehe. Komentera gärna vad ni tycker mera och var inte anonyma så man får veta lite vad ni tycker också!.

Julshoppandet är igång och jag tror att jag har fixat alla klappar jag behöver. Två till mamma, en till pappa och sen har jag nog Martinas kvar kom jag på nu. Jag har redan avslöjat vad som finns i paketen så det tänker jag inte göra igen ifall att någon som inte får kolla skulle göra det. Kan vara smart att tänka på, hehe. Folk är i alla fall som tokiga och sliter i grejer för att få just det dom vill ha. ( bilden är tagen inne i stan när vi var på väg hem ifrån Gondolen )


städning, klockan är 16.04

Ja har fett tråk här hemma ensam.. Förtsa dagen på lovet och jag orkar typ ingenting men det är väl det som är meningen haha. Jag har suttit och glott på tv hela dagen och satte mig vid datan för kanske en timme sen.. Just nu så längtar jag i alla fall hur jävla mycket som helst till jul. Mamma är skitstressad med alla julklappar, haha och att vi måst få upp massa grejer här hemma så jag har lovat att hjälpa till lite. Innan hon kommer hem ska jag försöka fixa lite på mitt rum sen får vi se vad som händer. .
puss

sweet

Jag hade tänkt mig a och s idag men dom skulle åka och titta på tapeter så jag väntar tills dom kommer hem, haha.. Jag hittade i alla fall en bild på tvillingarna från barndommen. looki looki =)


Kan gissa vem som är vem eller ?

 

Gårdagens jubel, haha

hello allihopa!
Igår hann jag tyvärr inte blogga på kvällen, eller rättare sagt jag orkade inte om jag ska vara ärlig, haha. Jag har nu kommit in i en period när jag är så trött hela tiden typ, skit jobbigt! Gårkvällen var riktigt najs i alla fall. Efter jag varit hos doktorn körde pappa mig hem till julia som jag hade hoppats på skulle vara hemma... Hennes mamma var i alla fall snäll och sa att jag kunde komma in och va på hennes rum tills hon kom hem, hahah. Hade aldrig velat de själv men men oliven och hon kom efter ett tag då jag redan hade börjat fixa mig inför kvällen. Jag hade en blå klänning på mig som jag också tog kort på igår så det kanske kommer in en bild senare.

I alla fall så fick vi gå upp på scen och hämta våra första betyg och krama om våra lärare. När vi var klara med hela skolgrejejn fick vi öppna kuvären eller hur det nu stavas haha. Jag är faktist nöjd med första betygen... 7 G och 7 VG :D Mamma och pappa var i alla fall superglada och vi har kommit överens om att jag får 200 per vg så då äre väl bara 1400 kr som väntar då, wiiie. aja ska fixa lite käk nu, hörs!
puss

Mitt finger är stört.

okej, var bara tvungen att lägga in bilden * skit nördig*..    Kan man ha sneare finger ? :O det är typ brutet eller nått...


kort!

tjooo, jag kom typ hem ifrån pluggen för en halvtimme sedan kanske. Har varit ganska lugnt idag också och det här blir ju sista dagen i skolan sen ikväll äre looov, wiiie. Jag har fullt upp här hemma nu igentligen med att förbereda kläder osv, inte stta vid datan och chilla, haha. Pappa kommer och hämtar mig vid fem och sjutsar mig till doktorn. Juste! Jag,sophie,julia och olivia vann en påse skumjultomtar * äckliga som bajs * eftersom vi gjort snyggaste affischen med julgrejer på ofc!

aja ska dra ut till kaninerna nu.. skriver om kvällen senare !

Lov i morgon !

I morgon är ju julavslutningen i skolan, asså bara c-laget firar typ för våra första betyg och grejer. Detta är på kvällen så vårat lov börjar redan i morgon kan man säga. Eftersom det är på kvällen får vi kompledigt på fredagen och jaaa är faktist lite nervös för morgondagen,hehe . Det kommer vara att man ska upp på scen och grejer. Aja fixade några bilder som kommer ut nu, såg så tomt ut utan.



Saknar Dance älskling.

   

Bild1 - Dance
Bild2 - Jag, kort hår ????
Bild3 - Sophie, en aning trött , haha
Bild4 - Sophie en aning flumunge =)


duschen väntar !

tjena mittbena alla nördar som sitter och läser på min blogg.!

haha nej skojja bara, är faktist på lite bättre humör idag som ni kanske märker, hehe. Jag kom precis hem ifrån ridningen så jag ska strax duscha och käka middag innan jag sätter mig här vid datan igen och bloggar. Skolan idag har varit riktig slapp och skön. Vi har kollat på två filmer först barnhemmet men eftersom jag har sett den typ 1000000 gånger känns det som så vilade jag ett tag på stolarna jag fixade som en säng typ, haha. Mysigt mysigt kan jag lova. Efter luchen vare dags för ännu en till och den filmen har jag ingen aning om vad den hette men den var i alla fall en verklighetsgrej och var som att dom spelat in filmen själva, så det var ganska hackigt och skakigt. Jag tyckte den var sämst så jag vilade även lite där också, haha men det var riktigt skönt i alla fall.
 
Har märkt att det var ett tag sen jag la in bilder och jag har typ börjat sluta fota här hemma på massa grejer eftersom det är så mycket regn hela tiden, hehe :(. Det blir heller inte mycket i skolan så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. förslag kanske ? aja nu ska jag duscha.. kanske att jag hittar någon rolig bild eller något till lite senare. hörs!
puss

jag är döööd

asså, jag är så sjukt trött så jag slocknar snart!! orkar vrkligen inte blogga mer idag så jag säger god natt redan nu, hehe. puss


hata hata :D

Jag ska föresten ta en titt i min kamera nu så som oliven och julia fotade idag så det kanske kommer in någon bild ifrån modevisningen lite senare, =)  aja ska dra till stallet snart så bäst att börja tvätta bort sminkiningsgrejen som någon riktig pissig lärare gjorde, haha. hörs!
puss

sköönt med temavecka !

tjooooo, kom precis hem ifrån skolan. Gårdagen var najs då jag och sophie slaggade hos julia eftersom vi hade modevisningen idag. Vi hade bestämt att vi verkligen skulle försöka sova tidigare för vi skulle liksom gå upp klockan 5.30 på morgonen * alltså idag * hehe!!! men det blev lite senare en vad vi hade tänkt oss som vanligt..tiden rinner iväg när man kollar gammla skolkataloger också! haha. I morse vare det verkligen segt att komma upp och någon mer en jag som alltid tycker det är så jäklans kallt på morgonen :O? alltid säger jag bara. Vi pallrade i alla fall oss upp och fixade oss och gick till plugget där smink och allt väntade. Jag har varit så himmlans nervös inför den här modevisningen och hmmm jag kom faktist inte upp på scenen första visningen utan det fick bli den andra. Usch, asså det var verkligen hemskt! och sminket som skulle vara snyggt trodde jag haha, jag ser liksom ut som en hora,,, ursäkta språket, hehe.

Packing på G



HAHA, jaa såhär ser min opackade väska ut just nu. Jag hade inte någonting att göra så jag bara kände för att fota den. Jag sitter och väntar på att julia ska komma hem ifrån sin träning och ringa mig sen åker jag dit.. Tills dess får jag se vad jag hittar på, hörs!

Måndag, värst som vanligt.

Fan vilken dag!!! Mitt hår gick verkligen inte att göra någonting med när jag klippte det igår och jag ångrar det verkligen nu. Temperamentet var även på piss sidan i morse och så jag kunde inte gå in på lektionen och därfor kom jag lite senare... Jag kom precis hem ifrån modevillan där julia och jag solduschade. Hoppas på bättre resultat den här gången, haha. Det var mörkt när jag skulle gå hem så julia fick hålla mig sällskap genom luren, hehe men nu är jag i alla fall hemma och är sjukt rädd att någon ska komma in i huset.

Idag hade vi träning till modevisningen och det gick verkligen piss! Först vågade jag mig inte upp men efter ett tag kom jag upp och gick två gånger.. Får se om jag vågar mig upp i morgon, är så jävla feg asså. Aja ska fortsätta med packningen nu.. hörs!
puss


Dagens köp.



   

Pirr i magen klump i halsen, hahah.

åaaw va skönt med en varm lång dusch! jag kom precis där ifrån och precis ifrån matbordet haha. Ikväll serverades det ris,kött och sås här hemma, mycket mycket smarrigt. Idag har varit så jävla jobbigt asså, jag var tvungen att gå upp klockan tio för att hinna till tjänsten och det var riktgit jobbigt. Eftersom jag och sophie var så trötta sen gårdagen lät jag henne sova kvar medans jag gick till badrummet och fixade mig. När det var dags för frukost vare dags för sophie att vakna, så jag blåste henne i ansiktet och det funkar ju alltid som det ska, haha. Nog om det... Tjänsten var i alla fall det tråkigaste jag någonsin gjort usch! bara 11 kvar då.. * pust *.

Ikväll är det slapp här hemma själv för en gångs skull. Jag ska bara ligga och tare lugnt och titta på sanningens ögonblick lite senare, hehe! inte mycket mer en så. Har föresten shoppat lite grejsor idag till modevisningen och en klänning till julavslutningen och julafton.. Är verkligen hur nervös som helst inför tis, aja Bilder kommer...


Dagens fotografering.

Här kommer lite bilder sen idag, jag orkar inte skriva så mycket mer än en kort beskrivning om varje bild...
(klicka för större bild)


Sophie, <3

   

   

 

Bild1 - stockholm city ifrån bron.
Bild2 - Bakelse efterrätt.
Bild3 - Sophie och jag på Gondolen.
Bild4 - Samma här!
Bild5 - Pappa och mamma, hihi.
Bild6 - Slussen, hamnen
Bild7 - Julmust, haha.
Bild8 - Håret blev såhär och kvällens outfit, skit dålig kvalite´ bilder men.

Här kommer dom sista svaren.

1. Anonym
Favorit resemål ?
Favorit låt ?
Finaste tjej namnet enligt dig ?
Gillar du skolan i stort sett ?
Hur gammal var du när du började rida ?
Vem betyder MEST för dig förutom syskon, föräldrar släckt osv. osv. ?

Svar: Favorit resemål.. jaa du, eftersom jag bara varit utomlands två gånger i hela mitt liv så måste jag säga Thailand'! Vilket paradis, vill verkligen tillbaks dit. Ett ställe jag skulle vilja resa till nu, skulle i sånna fall vara Miami eller Bahamas.
Favorit låt, hmm.. Det finns så himmlans mycket låtar så den kan jag inte riktigt svara på utan jag säger alla , haha.
Älskar verkligen tjejnamnet Madeleine och äver Isabelle är mycket fint!
Skolan, nja faktist inte.. Jag tycker mest att det är jobbigt att pallra mig dit varje morgon. Kompisar är det jag ser fram emot och vissa enkla grejer som ska göras, annars är det en väldigt jobbig plats att vara på tycker jag.
Hur gammal jag var när jag började rida kommer jag faktist inte ihåg med det är inte så svårt att räkna ut om jag ha ridit i fem år och är 14 nu =) räkna på.
Sista frågan dåra och det är nog kompisarna som betyder mest då, man ska ha någon som kan ställa upp när man behöver en och jaa allt det där ni vet...

2. Anonym
Vilken blogg läser du oftast ?
Svar: Jag läser oftast kändisboggarna exempel stinalee, kissie, blondinbella kan hända någon gång ibland och jaa lite bloggar här och där faktist !

3. Anonym
Kenza eller Blondinbella ?
Svar: Blondinbella! Kenza är lite för mycket ibland bara men det kan även blondinbella vara också.

Mer kommer..

tjuuu alla.
Jag har tyvärr inte hunnit blogga förens nu eftersom jag måste ju vara lite social här hemma med sophie, hehe. Som sagt så har jag och min familj och sophie käkat på Gondolen idag. Det var ritktig mysigt där uppe på höjden med all julmat och efterrätter. Att rekomendera kan jag ju säga!. Bilder har jag såklart fixat men innan jag lägger ut dom krävs lite förminskningar som jag ska fixa aldeles strax. Vi kom i alla fall hem vid cirka halv åtta tiden någon gång och fick skjuts hem hela bunten. Sophie följde med mig hem och nu slutar det med att hon slaggar här, wiiihie. I morgon är tjänst som gäller och jag måste gå upp klockan tio!! haha vilket betyder att sophie måste också, inte kul för henne! hehe.

som sagt jag ska fixa bilderna och även lägga in nån bild på sophie när hon är min modell, har föresten fixat hennes blogg och nu är jag själv otroligt AVUNDSJUK och NÖJD med det jag gjort till henne. http://sphiie.blogg.se/ spana in!
Innan allting ska jag ta och svara på lite frågor =)

Gondolen nästa !

tjooo, jag är skti stressad'!! kom precis hem ifrån kusin och frissan. Har nämligen fixat till håret med att färga bort utäxt och klippt topparna. Håret blev för första gången ganka okej som det ser ut just nu i alla fall. Helt platt haha, i morgon kommer det vara lika fult som vanligt. Aja jag, min familj och sophie ska snart åka in till resturangen där julbord väntar. Kim ska skjutsa oss in dit och hem. Tur att man har kusiner som är så snälla.

Kameran kommer idag att följa med så det blir lite bilder närmare kvällen när vi kommer hem igen. Bild på nya frissan också och kvällens outfit kommer komma. Nu fick jag skit bråttom!..... hörs!
puss


.

WOOOOHOOO   kevin vann! rätt vinnare asså =)
Så sjukt gullig liten typ, haha.

Svar!

Jag orkar inte kolla på idol för övrigt utan jag springer dit när dom sjunger men just nu är det tråk så då passar jag på att svara på några frågor så länge.. kul att ni hade några i alla fall, hoppas ju på fler senare =)

1. Amanada
Vad har du för åsikter om rasism?
svar: jaa du, jag är imot rasimen faktist och tycker rent ut sagt det är förjävligt med allt som pågår inom det ämnet. Jag tycker att det ska vara rättvist mellan alla och att alla betyder lika mycket för det är faktist så livet är. Spela roll om man är svart eller vit, det ska liksom inte påverka någonting.! Hoppas du är nöjd med det svaret =)

2. Anonym
Har du hårförlängning? :)
kram / Bella
Svar: Ja det har jag men det är väldigt sällan jag använder det, mest i flätat hår i sånna fall för jag tycker det ser så fejk ut annars. I alla fall på mig eftersom jag igentligen har självlockigt hår och det är mycket svårt att få håret hålla sig rakt, hehe.

3. Anonym
Hur sminkar du dig ?
Svar: Jaa du, nu ska jag försöka förklara så lätt och snabbt som möjligt en vanlig dag hur det ser ut med sminkningen.
Först börjar jag att pensla på ett ganska så tunt lager fondation i hela ansiktet
( glöm inte ögonlocken och under ögonen ). Sen tar jag lite löst mineralpuder och borstar lätt över med en stor borste (hela ansiktet även här ). Lite rouge på kinderna piggar upp och gärna då en ganska så rosa rouge. Mascaran tar jag sist och och den lägger jag på två gånger efter varann. Sen är jag oftast färdigsminkad, haha. För er med dålig hy som även jag lider av.. Använd mineral produkter! mycket bättre en vanliga produkter.

Sådär dom här svaren få räcka just nu för det blir så tråkigt med en lång rad svar bara sådär så fler svar kommer i morgon. Åter igen tack för frågorna! puss

Helgens två dagars planering.

tjooo alla läsare!
äntligen framme vid datan igen. Jag har kommit hem till min kära kusin nu och vi har fastnat vid en varsin data här, haha. Ikväll händer inte så mycket, det är så himmlans fult och tråkigt väder ute så neej, en riktig slapp hemmakväll med idol på spel. Det är ju final idag! vem ska vinna? joo lätt Kevin asså. Han är så sjukt gullig på alla sätt. Hoppas hoppas.!
Aja som sagt så blir det tv och massa smaskens, hehe.

I morgon ska jag och tina till centrum och försöka fixa mitt hår til modevisningen på tisdag, läntar verkligen inte!! men ändå lite småkul med allt fixande innan den hela grejen. Vi ska som sagt ha en modvisning för typ hela skolan och visa upp kläder vi sytt på slöjden hehe. Jag och olivia kommer att gå upp tillsammans med våra silke klänningar och mössor. I alla fall så ska jag färga eller göra slingor typ och ta topparna lite tror jag om det finns tid sen ska jag köpra en bh till visningen. Någe mer finns inte planerat en så mer lite senare.
puss

har jätte bråttom !!

Jag kom precis hem ifrån heron city med mams och papsen haha. Vi har varit och tittat på en bärbar data till mig i julklapp som jag hoppas såklart att jag får. Är faktist nästan säker på att jag får den så som dom snackar om grejen. Jag hinner inte skriva mycket mer nu för jag ska packa och fixa sen ska jag dra till martina och slagga där... Måste bara informera om en super grej jag smakade idag.. haha berättar mer sen.
puss

Jag gör en chansning, fråga på!

Jag tänkte lite när jag läst på andras bloggar det här med frågestund och något sådant har jag aldrig haft här på bloggen förut.. Vad tycker ni ska vi köra en chansning, och se om jag får några frågor.? Ni får fråga mig vad ni vill
( alltså seriösa frågor nu ) så ska jag försöka svara på dom så gott jag kan. jag väntar...

 

det blev en kortis

Nu blir det nog sista inlägget för ikväll. Dags för massa plugg som sagt innan och fixa grejer tills i morgon. Ha det så bra så länge!
puss 

Två bilder, hehe




haha jag vet att sophie älskar bilden =)




Bild 1 - Sophie och jag har kul ? hehe
Bild 2 - Olivas och min snygga mössa / syslöjden =)
Föresten den är skiten ska vi gå på modevisning med, skämma ut oss eller inte ? haha

SUPERSUGEN !

Det skulle verkligen sitta fint med en hemmabakad bulle och hemmagjord alkoholfridrink just nu, jag är så sjukt sugen och har inte ätit någonting nästan idag så synd bara att jag aldrig ska ha det som behövs. Dags för hemköp haha.

 
Super sött och gott =)


Dagens förklaring

Hejsan alla bloggisläsare.

Idag började vi klockan tio och då skulle vi vara ombytta och klara för att simma 8 längder på torvalla. Jag har varit jätte nervös, tveksam och inte varit taggad direkt inför detta i några dagar men det gick faktist förvånadsvärt bra tyckte jag ändå. Jag försökte verkligen att inte tänka på alla grejer som kommer upp och faktist funkade det lite. Direkt när vi simmat klart gick vi upp och började fixa oss, käka och drog oss tillbaka till skolan vilket var hur onödigt som helst. Tio minuter kvar av lektionen vi hade och sedan fick vi sluta, så en riktig miss av lärarna kan jag ju säga! Sådant irriterar jag mig verkligen på.

Efter skolan har jag varit hemma med sophie ett tag innan jag drog hem och käkade. Har massa plugg nu också dagen innan provet.. Aja nog om det! Ska verkligen försöka bli bättre med uppdateringen och jag vill lägga in så mkt bilder det bara går men det kommer nog att bli lite brist på det just nu. hörs!
puss

bada, eller inte?

usch usch vilken pissig dag. Jag sophie och julia har bråkat med lärare och haft oss idag hehe medans olivia har varit borta. Är i alla fall hur som helst nöjd med vårat arbete med massa glitter och grejer inför julavslutningen. juste har inte hunnit berätta att vi ska gå modevisning inför hela skolan!! snacka om att jag kommer skämmas ihjäl och skämma ut mig. jag är tveksam om jag ens kommer upp på scenen :S inte nog med det så ska vi och bada med klassen i morgon, och jag vill verkligen inte.. Dom tar det här på betyg så jag måste typ men är fortfarande osäker asså.

Är verkligen lessen för min dåliga uppdatering dom här senaste dagarna men vi har så jävla mycket i plugget just nu igen. Skönt med lov snart.. bara två dagar kvar för nästa vecka är det tema vecka så då blir det inge arbeten med det vanliga och massa prov och skit, sista provet på fredag och så får vi se sen vad jag får för fösta betyg på avslutningen. aja ska fortsätta med min brun utan sol nu hehe.
puss


oj !

Jag hinner inte blogga idag tyvärr, har skitbråttom nu.
puss

Snabbt!

Pappa hämtade mig precis ifrån modevillan. Var där med julia och sophie och fixade lite färg på kroppen, haha. Jag och Julia var skit nervösa först och när vi är klara så var det ingen förändring..haha okej resultatet kommer efter 4-6 timmar så hoppas bara på det bästa * skit nervös *.. Ikväll är det plugga plugga som gäller inför matte provet som säkert kommer vara hur svårt som helst! Kan typ ingenting känns det som just nu. Aja hinner inte mer nu, ska ut också så hörs!
puss

Slummrar till snart..

Jag är sjukt, jukt trött nu!! usch.
Mamma var skitsur igår och bestämde att jag tydligen skulle gå upp klockan nio i morse och hjälpa till och städa men det orkade jag verkligen inte så jag vaknade igen senare av att pappa kommer in på mitt rum klockan tio den här gången och väcker mig ännu en gång. Det gick inte att somna om sen så jag gick upp och började fixa mig inför kursen. Och nu är jag här hemma igen helt sjukt trött och har suttit på en kamerakurs i 2 och en halv timme! Det var lärorikt och tiden gick faktist inte så segt ( mycket nya saker om kameran som behövdes veta ) men nu är så jag så jävla trött som sagt och det blir nog inget mer bloggande i kväll. Hörs i morgon!
puss


Fynd!

Sådär då var tre bilder fixade.. En på dagens outfit, en på strumporna/sockorna och en på örhängerna. Snabba enkla bilder bara så inget märkvärdigt direkt. Glömde att sophie har varit här ett tag och men hon stack för typ någon timme sen. Nu har jag fett tråkigt så jag lägger in bilderna, hehe..

    


Silvrig tröja - Eliteladies
Linnen - Gina
Lacktights - Gina
Strumpor - Okänt..

jag tror inte att det är sant!

hahaha, världens sjukt roliga damp, * tycker jag i alla fall, haha* skrattar så himmlans mycket åt den!

hahahahahah...

bilder på G

Halli hallå !
Jag har verkligen inte haft varken lusten,orken eller tiden till att blogga idag. Det var bestämt att Jag angelica och sophie skulle upp tidigt i morse och till centrum så fort som möjligt men jag orkade inte riktigt så tidigt som vi skulle så det blev att vi åkte in typ halv tolv i stället. Jag ville först heller inte följa med för att jag var så urschigt ful och gick verkligen inte att göra någonting, men sophie övertalade mig så jag drog bara mössan över huvudet och drog ut i regnet. Har alltså julhandlat lite eller vad man ska säga idag så det blev ett halsband ifrån pilgrim till mamma och två kökshandukar, ett par skinnhandskar ifrån dressman till pappa och så kunde jag inte låta bli att köpa något till mig själv fast jag lovat morsan att inte köpa någo, hehe. Jag hittade ett par skit gulliga långa,vita, stickade strumpor typ med bollas på sidan. Jätte söta verkligen och så blev det ett par gigantiska pärlörhängen men fina var dom i alla fall =)

Jag ska nog fixa nån bild på det där sen... kommer snart..
puss


19 dagar kvar till jul.

wiiiiee jag har precis fått veta att det är bestämt nu att vi ska fira jul hos kusin vitamin. Det är den riktiga julen asså! Pappa kunde gå med på det till slut och jag och M. har tjatat så in i bomben men nu ska jag ta mig lite *sent mellis* hehe . Juste.. Julbordet på Gondolen med familj och sophie är bokat på lucia nu också =) hehe
puss

Dagens outfit.

Hahah tog dom bilderna jag hittade.. :P

  

Tunika tröja - Cubus
Tights - Gina
Linne (svart) - Monki
Linne (ljust) - Cubus
Frisyr - Utsläppt, * tofsen på armen för säkerhetens skull, hehe *

Festival tema!

Sophie gick precis ifrån mig. Vi slutade tidigt idag så då passade hon på att följa med mig hem vilket var ett tag sen. Vi har inte gjort så mkt direkt.. Suttit vid datan och provat massa bikinisar tills på tors ( bad med klassen ) suck...:/ vill verkligen inte! i alla fall så var lite kul att komma till skolan igen och träffa kompisarna, haha och vi har inte jobbat någonting utan bara tittat på någon film, festival tror jag den heter så de tvar najs. Filmen var i alla fall bra.. Den handlar om en tjej som ska åka på ungeför en hultsfredfestival med sina kompisar men hennes mamma som vakar över henne och vill absolut inte att hon ska åka dit som är så *liten* ?? hon är typ 16, 17 tror jag. Hon skiter i alla fall i sin morsa och åker dit och ja massa grejer händer. Den är i alla fall att rekomendera, haha.



Jag håller på att fixa nån bild med dagens outfit i alla fall nu som kommer snart in. ses!
puss

bubbel

Jag tror att jag ska ta mig ett hett bad nu =)


Life of Ryan

tjenixen!
Det börjar bli som en vana nu nästan låter det som i alla fall men har varit hemma idag också. Jag ångrar verkligen att jag red igår för jag mådde verkligen piss efteråt och jag som trodde det var på bättringsvägen. Idag har jag bara chillat i soffan och glott på tv som alla andra dagar men nu har jag i alla fall lite mer ork att blogga, *host host* Jag börjar bli bättre och måste till plugget i morgon. Vi har ganska mycket i skolan nu så jag har varit tvungen att jobba hemma idag med en svenska grej som skulle vara klart igår så den ska jag jobba vidare på ikväll så den blir klar.

I morgon fredag har vi halvdag så det ska bli en bra startdag att gå till plugget. Aja skriver kanske lite senare för nu ska jag forsätta att titta på life of ryan, sweet han är !


jävla förkylning'!

hejsan alla. Asså jag orkar verkligen inte blogga idag för jag mår fortfarande piss. Det bara rinner i näsan och mysigt jaa. Febern har i alla fall gått ner. Orkar inte idag asså. puss


Sjukling värre!

Mitt insjuknande till förkylning blev bar värre och värre igår/inatt så jag stannade hemma idag vilket var hur skönt som helst att vara ledig och bara sova typ hela dagen. Jag har haft super duper ont i huvudet och det har jag fortfarande.. Feber 38.6 och ont i hjärtat och lungorna när jag hostar. Nu till kvällen känns det lite bättre men tveksamt om jag går i morgon till plugget, jag får se helt enkelt. Vid runt 12 tiden ringer telfonen och jag svarade helt yrande i sömnen för jag fattade ingenting först. Jag sa bara hallå, hallå vem är det? och Sen vaknade jag typ och hörde oliva skrattande i telefonen, hehe. Jag tror inte att det blir så mycket mer blogg idag för jag ska forsätta med mina kurer här hemma och försöka bli frisk.

puss

Mina droger kallas det.


C-Vitamin, inte världens godaste men funkar.


Fick i mig en halv kokosboll också, hehe. Måste bli lite bortskämd.

Veckans Planering !

Måndag: ( Har tillbringat min dag i skolan och bara hemma/ sjukling )
Tisdag: Ridning
Onsdag: Ridning
Torsdag: Plugga, plugga til prov
Fredag: Prov... * suck *
Lördag: Kompis..
Söndag: Kanske stan. annars Ikea med mum och marianne.

Det blir en hemma vecka för mig och så får vi se om jag blir sjuk nu också..

Sitter och lyssnar på julmusik..

Tjena alla läsare! hehe
Jag är typ sjuk... Sophie har såklart smittat mig i helgen, men den risken fick jag själv ta. Jag brukar inte ta imot smitta men tydligen den här gången. Det har varit jätte jobbigt i skolan och jag har gått och hostat hela tiden typ. Har inte hunnit så mycket i plugget heller. Ärligt talat ingenting har jag fått gjort idag.. Jag åkte direkt hem efter plugget och bäddade ner mig i soffan med två filtar och täcke för jag fryser jätte mycket och jag dränker i min med c-vitamin som tydligen ska vara bra i mot förkylning. Som tur är har jag INTE feber men får se om jag går till skolan i morgon. Jag orkar inte skriva så mycket mer nu tror jag.. Det ska läggas in en veckans planering och två bilder sen ska jag nog fixa mig, titta på tv och gå och lägga mig tidigt.

puss / Michaela

Här har ni en dagens hitlåt enligt mig. Jultider är på gång!

http://ihomi.net/music/Christmas/Rihanna-ijustdontfeel.mp3

RSS 2.0