!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VARFÖR FÅR JAG INTE IGÅNG SKITEN!!!!!?


Irriterad

Hej hej!
Sorry för min dåliga uppdatering idag. direkt efter skolan drog jag till gymmet och körde en timme + en 20-minutare. Var skönt som fan! Direkt där efter kom pappa och hämtade mig, vi åkte och handlade en sladd till min tv och en kontroll till min kamera. Det visade sig att det va fel sladd så vi fick åka och byta, sen har vi käkat ute.. kebab ofc! Hem igen och sen dess har jag suttit och försökt koppla ni min data i min tv, vilket inte går så bra... Fattar inte vad som är felet!? Aja fick i alla fall fart på kontrollen till kameran så nu kan jag fota genom att stå på något annat ställe och bara trycka på knappen. =)


Dunk dunk

Hello gott folk!
Sitter på svenskalektion nu och jobbar på min uppsatsgrej om praktiken.. Sjukt svårt att komma på vad man ska skriva, enklare att blogga haha. Nej men jag ska fortsätta jobba på och dunka musik.


Photoshop tips!

Anonym om Tränat:
vilket värktyg använder du när du klipper ut dig själv ur bilden sådär perfekt? :)
Svar: Jag brukar använda verktyget 'magnetlasso', och på denna brukar jag ha 15 px på luddning eller vad man nu ska kalla det. Superenkelt och smidigt! Här är en bild som visar: :)




Tycker ni kanske photoshoptips är en bra grej att börja med i bloggen då och då? Kommentera gärna !

Fint även från badrummet.


dagens outfit


You will

Hej hej!
Har väääärldens värk i ryggen, jag vet att jag är mycket duktig på att klaga men måste bara få det sagt... Känns bättre då, haha nej men har nyss kommit hem från plugget i alla fall. Fan va bra jag har jobbat på idag! I alla fall när det gäller matten. Nöjd! Ska börja svira om til stallisarna och sedan rulla upp till stallet. Vi hörs antagligen senare ikväll. Puss puss


Min Kropp värker !! massage? ja tack!

Sådär, då har jag kommit från duschen precis. Ridningen gick bra idag faktiskt så jag är ganska nöjd idag plus att jag fått en egen häst i två veckor kan man säga i maj-juni... Min förra medryttarponnys ägare ska utomlands och då ska jag ta hand om henne i två veckor, kul kul! Jaja nog om hästsnacket...

Jag har sjukt med träningsvärk i hela kroppen sen gårkvällens pass på gymmet och idrotten idag..och ridningen. Kan knappt röra mig, massage? JA TACK! Inte nog med det blir det att knarka ögondroppar nu i några dagar. Pollen...


Pappas humor...?

(jag)- Fan va jag har ont i ögonen, tror jag börjar känna av pollen...
(pappa)- Ajdå, inte bra!
(jag) - Nee, men kan du köra mig till stallet sen föresten?
(pappa) - Men du kan ju inte åka dit om du har pollenallergi, allergi för pollarna, HAHAHAH!


Rädda nöden!

Matilda och Maribell jobbar på fint! Idotten gick ut på att leka att folk va skadade och vända dom på rätt sätt osv, haha.


Hemsk dag

Hej hej!
Har för ca en timme sen  kommit hem från skolan. Fy fan vilken sjukt jobbig dag. Idrott på morgonen och såklart glömde jag bort att vi hade sovmorgon och fick sitta och vänta i en timme. Efter de vare lunch och sty-timmarna och tröttheten bara föll över mig. Har inte orkat ett skit idag, somnade nästan stående, nej men allvarligt. Inte nog med det har jag börjat känna av pollen om det kan vara möjligt redan nu? Mina ögon! AJ AJ AJ.


Tränat

Hello gott folk!
Har för ett tag sen kommit hem från gymmet. Blev en timme idag igen tillsammans med Linus. Måste hopp in i duschen men fastnade framför tvn och sitter just nu och tittar på något nytt program som heter ''trinny och susannah stylar om sverige''. Rätt bra faktiskt! Jaja ska titta klart på det tror jag sen blir det duschen och sen sova direkt så jag orkar upp i morgon. Hörs! puss puss


Naturell


Så jäkla skönt att kunna gå i joggisar igen !!

Dagens outfit fick alltså bli joggisar och osminkat, var ett tag sen. Så jäkla skönt att gå upp 20 minuter innan man drog till skolan, haha.


Kostymförråd

Hej hej!
Har för en liten stund sen kommit hem från skolan. Första dagen today, har ju inte varit där på 4 veckor. Varit en lugn dag, sty-timmarna först på morgonen, lunch och sen åkte vi på studiebesök till något kostymförråd (kommer inte ihåg vad det hette) där de hade massa kläder som varit med i kända filmer osv. Sjukt mycket kläder, inte direkt snygga men de va kul att se allt!.


Hugs

Så jäkla trött idag så det blir ingen bloggning, ville bara uppdatera med att säga det. Hörs i morgon !


2 frågor

fh om Tips!:
vart köper man dom? :)
Svar: Dom finns väl lite överallt tror jag, jag köpte på något fik. :)

elin om Fredag:
vart hade du din praktik ? och hur fick du tag på den? :)
Svar: Jag praktiserade på en klädbutik som heter The Casbah och ligger i Skrapan. Min lärare kände en som jobbade där och frågade om jag vill praktisera där ;)


bakisdag

Hej hej, hemskt mycket hej!
Har för en liten stund sen kommit hem från Niklas, eller hem och hem.. Nu sitter jag hos twinsen och tittar på film. Fett me bakis tjej asså, jag har mått så illa hela morgonen. Ska snart börja knata hemmåt och duscha och käka. vi hörs!


Mamma & Pappa


Born this way


Angelica har precis dragit här ifrån. Nu tänkte jag hoppa in i duschen oc sen ringa flisfisen. Hörs senare! puss puss


Tips!

Sjukt god & nyttig (tror jag?) En dryck med AloVera i och fruktköttet kvar. För er som inte testat, TESTA!


Ponnyridning

Hej hej!
.. Eller godmorgon jag kanske ska säga?. De flesta ligger säkert och sover nu men inte jag inte, har varit uppe sen klockan sju faktiskt haha. Hade ridning tidigt, redan vid 8 så jag är hyfsat trött nu om man säger så. Ska ta och lägga mig i soffan och slummra en stund till tror jag. Hörs!


Fredag

Min dag har idag sett ut såhär... Trog till praktiken klockan halv nio som vanligt på morgonen, jobbade och blev sedan bjuden på lunch av Frida min handledare, eftersom de var sista dagen idag. Vi gick till ett jättemysigt ställe och det blev en Bagel var. Aldrig ätit förut och det var sjukt gott med någon röra i osv. Jobbade till klockan halv fyra, fick tacka för mig och säga hej då till alla sen slutade jag. Kommer faktiskt sakna dom, det har varit så himmlans kul under dessa 3 veckor!

Jaja hur som helst så mötte jag upp mamma sen. Vi tog en tripp på stan och shoppade lite (bilderna lite längre ner). Köpte även med oss mat hem och så. Här är två bilder från lunchen:


Dagens outfit


Lite shopping från igår & idag.


Snabbt

Hej hej!
har pecis käkat middag, var supergott! berättar om min dag snart. puss puss


Dagens outfit


Sista dagen i morgon, vill inte sluta!

Sådär, nu har jag kommit från duschen. Orkar egentligen inte blogga idag heller men känner mig som tvungen i alla fall haha. Angående min praktik så är det min sista dag i morgon.. tråkigt nog. Jag vill verkligen inte sluta nu när man verkligen börjar komma in i det. Och personerna jag arbetar med ska vi inte tala om, så underbara asså! Jag kunde inte hamnat på något bättre ställe. Som sagt, sista dagen i morgon. Frida ska bjuda på lunch, jag ska prata med chefen och massa annat står på schemat. Här har vi dagens lunch btw ;)


3 Dockor jag fixat idag =)


Helt slut i kroppen

Hej hej hej, hemskt mycket hej!

Har precis kommit hem från gymmet, körde hårt idag så de e skönt.. bara de att jag är sjukt trött nu.. Innan jag åkte och tränade var jag hos kusin vitamin som fyllde 30 idag, firade lite med släckten och så. Jaja, ska hoppa in i duschen nu, luktar bajs. Hejsvejs!



Orkar inte blogga mer idag -

Look into my eyes, you will see


Ridning

Äntligen känner jag mig nöjd efter ridningen, idag gick det bra !


Hugo Boss's leverantör

Hej på er!
Sorry för dålig uppdatering idag, har haft fullt upp rent ut sagt. Jobbet idag har nästan varit jobbigt eftersom jag varit så tröt idag. På morgonen kom en Leverantör frå Hugo Boss och vi hade frukostmöte, han stod och berättade om själva märket och alla delar det är uppdelat i ex black boss, orange boss osv. Var faktistk riktigt intressant att höra! Innan han gick fick vi även an strandkasse i tyg ( inte den snyggaste direkt men haha) och ett anteckningsblock i skinn fråg boss, alltid bra att ha!

Inte haft tid för att bloggen idag hur som helst. Har nyss kommit från duschen, innan de ridit och varit iväg och handlat och jobbat. Ska nu hoppa ner i sängen och plugga lite vilket var ett tag sen, ska slå på tvn och sedan titta på big brother sen efter det blir det sleep time!


dagens


Love

Ligger i sängen och tittar på BB. Haha hon Rosa får ju fy fan ta och ge sig nu, aja skitsamma orkar inte uppdatera så mycket mer idag. En ny dag i morgon ju så jag säger godnatt och hörs i morgon! Sweet dreams.



dagens outfit


Köpt idag


My day today

Hej på er!
Jag har för en liten stund sedan kommit hem och snart är det dags att svira om till stallisarna och åka till stallet men först lite kort om dagen. Idag har jag pysslat tillsammans med frida och en inredningsstylist, fixat om i skylfönstrerna på både tjej och kill-sidan så det blir lite mer vårigt. Svarat i telefonen 3 gånger, haha skitstolt tjej eftersom jag inte vågat mig på det innan. Nu får jag det ansvaret hela veckan ut för att öva och prata lite med leverantörer och kunder, kul kul.

Någonting som varit jobbigt idag dock har varit min axel... Har sträckt mig på något sätt så jag har nästan varit påväg att börja böla för att jag haf så ont hela dagen. Ikväll blir det att inte anstränga armen så mycket och ta lite tigerbalsam så får vi se om det hjälper.?


Start på dagen, Tis


What are words?

 


i väntan på bb

Ligger i sängen nu, helt slut och stel i hela kroppen. Skulle inte sitta fel med lite massage nu. Klockan 22 blire big brother och sen blir det att sova. Veta inte vad jag ska hitta på fram tills dess, är redan nu jättetrött haha. Titta lite tv kanske.? Hörs!


Snygg tröja, köps vart?

Någon som vet om det går att hitta denna sjukt snygga tröja någonstans? =)





Duktig

Hejsan!
har precis kommit hem, har hållt igång hela dagen kan man säga. Först jobbat och direkt efter jag slutat så drog jag till gymmet i lite mer en 1 timme, duktigt duktigt! Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, pappa står och fixar och donar sen blir det duschen. Hörs!


sista veckan

Jag ska hoppa ner i sängen nu tänkte jag, är sjukt trött fortfarande och jag måste ju orka upp i morgon också! Sista veckan på praktiken nu, tråkigt:( jag som trivs så bra. Orkar inte skola sen igen.. Massa läxor och skit. Aja, har blivit skittråkiga inlägg idag men de e skit samma. Vi hörs i morgon! godnatt.



Jag & David på avslutningsmiddagen vi hade förra året. Saknar alla på lyckeby..

Jättetrött

Hej hej!
Har precis vaknat, fy fan va trött jag är! helt död i kroppen pallar inte ens resa mig upp ur soffan, måste nästan sova en stund till.. godnatt


3 bilder från igår (tagna av carro)




Frukost, mums


Gårkvällen.

Hej på er!
Har nyss kommit hem, så jäkla jobbigt att jag alltid måste dra hem så tidigt dagen efter jag sovit borta... Hur som helst så drog jag hem till Felicia igårkväll med tjejerna. Vi snacka massa skit och sånt like always och fixade oss sen drog vi hem till timmy och krökade lite. Drog sen hem till niklas lite senare och sov.

Dagens planer idag blir att möta tvilligarna om en liten stund, blir en promenad i det underbara vädret tror jag nog. Ska först hoppa in i duschen, känner mig så ofräsch eftersom jag sovit me smink och skit. Aja hörs lite senare. puss puss




Pressar'n

Hej hej!
Har precis kommit innanför dörren. Har varit ute på en liten promenad ner till berget med tvillingarna, träffat angelica som kommit hem från åre också kuuul. Innan de har jag legat ute i solen en liten stund, det är så skönt när solen är framme igen och jag bara längtar och längtar till sommaren. Halmstad, kanske rhodos, massa sol och bad och party. Vill ha sommar nu!!


Några bilder från gårkvällen.


Godmorgon!

Godmorgon!
Kom hem ganska tidigt igår men jag hade faktiskt jätte trevligt!. Var lite stelt till en början men efter ett tag kom man igång. Mycket och trevligt folk, goda drinkar och musik. Vid halv 8 mötte jag upp frida och cissi vid gamla stan och gick dit vi skulle sen drog jag väl vid 11 någon gång. Sophie var snäll och kom och mötte mig vid bussen med en macka med sig, haha sen knatade vi hem. Handlade lite smått på dagen igår också:


+ en stor svart sjal.

Svar to you

Till lagerchefen: jag har tagit bort inlägget helt med bilden men de kan dröja en litens tund innan bilden försvinner. Hur som helst rt den borttagen så ni vet. :)

Anonym
om Nu drar jag:
haha kör du på samma byxor varje dag eller ? :p
Svar:
Haha visste väl att denna kommentar skulle komma någon dag men det är faktiskt inte samma byxor om du nu syftar på de svarta som jag tror. Två olika par, ett par gamla som jag knappt får på mig längre btw haha och sen de nya paret, så samma kör jag inte på ;)

Nu drar jag

Detta fick bli klädseln för ikväll, nu drar jag in till stan till samsoes samsoe's showroom. Ha en trevlig kväll för det ska jag ha! =)


Stressad cheey

hej hej! Skitstressad tjej just nu. har precis ätit thaien uppe på bilden och nu måste jag skynda mig att fixa mig.. Ska iväg på after worken idag hos samsoe samsoe med de andra på jobbet. Ska bli jätte kul!


3 stycken frågor.

Anonym om träna:
kan du fottaaa er på gyummet? när ni för övnignar osv :D
Svar: Haha ska vi stå och foto mitt i gymmet, kanske kanske någongång =)

madeleine om Saknar sommaren i skåne:
Vad är det för häst ? :)
Svar: Ridskolans lilla ponny Cross :)



emma om Onsdag:
vilken affär och vart? :)
Svar: The Casbah, i Skrapan vid medborgarplatsen ;D

Lökar'N

Hej hej, har för en liten stund sen kommit hem från gymmet, kämpade på ganska bra idag så jag är nöjd. Köpte också själva gymkortet idag så nu är det bara att köra på! Tagit en snabbdusch och nu ska jag försöka sova snart tänkte jag. Det blev ingen utgång ikväll, dels för att jag inte hann plus att jag precis fick reda på att det var i morgon istället så det var ju tur det. Hur som helst ska jag upp tidigt i morgon, tidigare en vanligt för att fixa mig lite extra. Ska nämligen pröva lite grejer i butiken i morgon så man vill ju se lite snyggare ut så kläderna sitter bättre. Funderar på att köpa en skinjacka som vi tittat ut. En beige, lite annorlunda sådär... i alla fall för mig. Aja vi får se hur det blir. Vi hörs i morgon. Puss på er!



Supermodelln själv i Grekland när jag var liten (2-3 år tror jag att jag var) ;)

After Work?

Hej på er!
Har nyss kommit hem, som tur var kom pappa på vägen så jag slapp gå hem. Jag sitter och funderar på om jag ska ut ikväll. Har blivit bjuden på samsoe samsoe's afterwork ikväll där de bjuder på drinkar och tilltugg. Frågan är om jag kommer hinna? Ska vara inne redan vid sju... Får se hur det blir...Skulle vara sjukt kul.




dagens outfit


riktigt trött

Jag ska faktiskt ta och sova nu, är så sjukt trött idag och jag ska upp tidigt i morgon, platta håret osv. Vi hörs i morgon när jag kommer hem från praktiken. Goodnight!



Dagens outfit


Älska sol

Älskar detta underbara väder som är nu. Så mysigt att gå runt på stan eller bara sitta någonstans i solen och ta det lugnt. Idag blev det en mycket god sallad till lunch och en bakad potatis, bröd och en dressing till. Var proppmätt efter kan jag säga er, haha. Ska svira om till stallkläderna nu btw så vi hörs senare när jag kommer hem från stallet. Puss puss.


Onsdag

Hej på er !
har nyss kommit hem. Gjort allt möjligt idag, plockat upp kläder osv. Här är en bild på skyltfönstret som jag och frida fixade igår..


Ångest - har ni tips?



Ursch! Jag har ångest, riktig ångest för allting dåligt jag stoppar i mig och alla kilon som bara kastar sig ut över hela min kropp, (allt utom brösten såklart) nej men allvarligt. Känner mig så jävla äcklig och jag mår så sjukt dåligt över att jag gått upp några kilon, det värsta är inte vikten utan de är det att det verkligen syns, ja det syns verkligen!. Nej, jag tänker inte ta efter mina kompisar, alla har väl saker man vill ändra på och då ska jag väl kunna säga det utan att folk sitter och klagar på att jag kommer ta efter mina kompisar. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig för att det låter så konstigt i alla fall men jag känner verkligen ångest just nu och vet inte vad jag ska göra.? Allt onyttigt ska bort, men det är så sjukt jävla svårt för mig att sluta med det. Jag är hungrig hela tiden och har ett STORT sockerberoende. Vill lägga upp ett bra träningspass och kunna käka rätt utan att känna sug hela tiden...

Har ni några tips för att få bort detta? Smaltips, fast kropp tips?


Saknar sommaren i skåne

Jag ska börja svira om till stallkläderna och käka lite sen bär det av till stallet.
ciiao så länge!




Miss my big boy nere i skåne.

I'm in love ♥

Dessa älskade, efterlängtade klackarna och ett halsband har jag fått med mig hem idag =)


Tisdag

Hej på er!
Blev inget mer bloggande igår efter att jag gymmat, var så sjukt trött när vi var klara och de gick inge vidare bra med träningen heller eftersom vi båda var så sega i kroppen -.- Kom hem vid 10, hoppade in i duschen, tittade lite på bb och sen somnade jag. Guuud så trött jag var. Jaja hur som helst... idag har jag haft mycket att göra i butiken. Fixat skyltfönstret för tjejernas sida (kommer bild i morgon efterom jag glömde fota) Det blev faktiskt ritkgit bra om jag får säga det själv och de tyckte Frida också! Jag är nöjd och det tog sin lilla tid att fixa det.

Slänger in en outfit från idag också:


Tröja - Gina Tricot  Tights - Monki  Halsband - Lindex

träna

Nu drar jag till Gymmet och pumpar, gilla gilla gilla! =)


Har precis käkat


Dagens outfit


Min dag, ny vecka

Hejsan på er!
Har för ett tag sen kommit hem från jobbet 'praktiken'. Det har varit lugnt i butiken idag, inte gjort så mycket utan bara lite vanligt som att plocka upp kläder, hälsa/hjälpa kunder och varit hos skräddarn. Sen är det väldigt kul att snacka med personalen jag jobbar med, dom är så snälla och trevliga! Verkligen nöjd med min prektikplats! Dagen har ändå gått ganska snabbt hur som helst och sen blev det till att promenera hem från bussen. Ikväll blir det gymmet med romina igen, stenhårt ska jag köra!



Ahhhha ahhhha, denna kropp vill jag ha!

Grattis mamma

Tjenare!
Har nyss tittat på solsidan och tagit en dusch, varit och tittat på både hockeymatch och bandymatch. Direkt när jag kom hem käkade jag middag, lite fruktsallad till efterrätt och firade mamma lite eftersom hon fyller år idag. Congratulations mammi !


Match, nästa!

Måste fan upp ur sängen nu, fixa mig lite och sätta på mig några sköna kläder sen bär det av till torvalla och titta på hockeymatch med isabell. Woohoo, good luck gubbar! haha:D


Brudarna igår.

+ Isabell & Sophie =)


Detta var på menyn igår


Söndag morgon

Godmorgon!
Jag har vaknat för en liten stund sen och hunnit käka lite frukost också. Just nu ligger jag i sängen, kolla på tv och ska snart pallra mig upp och få ut lite bilder från gårkvällen, menyn osv. Kommer snart..


Jättegoda flingor btw!

Halv 8

Såhär ser jag ut nu och nu bär det av hem till Carro med tjejerna för ännu en kväll med 'halv 8' Ska bli trevlans som vanligt och sen får vi se om det blir utgång lite senare. hörs i morgon!
puss puss


Sitter ute och solar

Tro de eller ej men jag sitter i underkläder ute och solar, det är fan inte ett dugg kallt. Sitter i en stol mot väggen så då blåser det inte, jätte skönt!


Sminkning igår.


Igår



tänker på dig

hej hej hej!
Ligger hemma ensam nu i min stora sköna säng!. Blev en lugn kväll med middag på en kinaresturang på sveavägen. Jag, sophie, felicia, linn, carro, isabell, romina, linus, linus och alex var de som slog till på bufee' såklart. Smakade super men skojja inte va mätt jag varit nu hela kvällen. Hur som helst drog jag och tjejerna till sebbe sen och chilla lite sen drog jag hem. Kommer lite bilde ri morgon för nu tänkte jag sova. Godnatt sötnosar


brååådis

hej hej!
Hinner INTE blogga idag, ska fixa mig och sedan rulla in till stan med både grabbarna och tjejerna och käka o fira romina lite sådär i efterskott. Hörs nån gång!



dags för en piercing igen kanske?

hello allesammans!
Ligger nu i sängen, ÄNTLIGEN får man väl säga. Körde ganska hårt idag på gymmet, blev nästan 1 och en halvtimmes styrketräning och löpning på bandet så jag känner mig jäkligt nöjd men mindre nöjd med att vi gick till statiol och köpte korv med bröd och choklad haha. Aja skit samma, jag ska sova nu. Är så sjukt trött och ont i fötterna såklart! I morgon blir det att gå till skräddarn direkt och hämta kläderna, vilket jag inte hann idag. Hörs i morgon!
Freeeeeedag, wohooo. puss & kram

Jamen juste! Jag vet inte vad som flugit i min skalle men jag vill pierca mig under läppen, smile piercing med andra ord. Tycker det är lite häftigt sådär och lite smågulligt vilket inte många andra gör men de skiter jag i. Jag vill, jag vill.


Robert's Coffee

Har nyss kommit hem och ikväll blir det gymmet med romina men först ska jag käka lite middag och vila fötterna tänkte jag haha. Lite kort om dagen bara... Idag har jag plockat mycket med nya kläder som ska upp och ner osv, varit själv till skräddarn och lämmnat kläder, ångat skjortor och lunchat på Robert's Coffee. Fick bli en pasta carbonara idag, smakade super!


Torsdag outfit.


Arg chey

Hej hej!
Slutade jobbet precis och nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta så jag slipper gå hem från bussen. Fan det snöar ju ute, eller regnsnöar.. de som börjat smälta bort, fan... Jaja jag ska uppdatera er om min dag, outfit och lite så när jag kommer hem. Har en JÄKLA irritation nu... helvete


Sov sött

...& dröm sött, I will


showertime!

Dags att hoppa in i duschen, sen krypa ner i sängen och läsa lite och titta på tv sen. Ville bara uppdatera mig lite, puss puss


3 stycken

Anonym om Kvällspromenad:
när kmr den nya headern? :)
Svar: Helt ärligt har jag ingen aning, jag är så lat så jag orkar aldrig ta mig tid till att göra en även om det inte tar så lång tid. Vi får se helt enkelt.. Snart förhoppningsvis =)

Anonym
om Måndag, dagens outfit:
hur fick du praktik däär
Svar: Min lärare frågade mig om jag ville praktisera där eftersom att hon har kontakter där, jag gick på möte och så hamnade jag där ;) Det kunde inte blivit bättre!

hattenhauer om Första dagen på jobbet.:
OMG jag har panik !!!
jag kan INGENTING om mode, jag kommer inte klara de där!?!?!
Svar: hahahaha, klart du kommer johanna!

Dagens outfit


Onsdag

Hej hej!
Jag har nyss kommit hem från jobbet. Har mest plockat, vikt och fixat med kläder idag men även klätt dockor och träffat en kille från Nikolaj d'etoiles. Man blir ju inte lite sugen att köpa grejerna man håller på med, synd att allting är så dyrt men tror jag ska lägga undan en skinjacka inne i butiken någon dag, en som jag prövat ut och sen några tunikor/tröjor från provkollektionen. Detta blev min lunch idag btw, TACOBAR!


Congratulations


Kvällspromenad

Godkväll!
Har nyss kommit från duschen och ligger nu i sängen med mina VÄRKANDE fötter. Gud så ont jag har, det tar verkligen på fossingarna att gå hela dagarna. Just nu känns de som att jag inte kommer kunna gå alls i morgon, har så ont! 2 dagar har det gått, två och en halv vecka kvar... Hur som helst har jag tagit en kvällspromenad med anki o pytte ikväll. Blev den vanliga rundan på 3 km, tycker det är så skönt att gå såhär på kvällen plus att jag sover mycket bättre. Jag ska skriva lite anteckningarn nu sen försöka sova. Säger väl godnatt redan nu då. Puss & Kram


asså jag döööör!

HAHAHAHAHAHAHAH


Mums fillibabba




Fick bli lunch på Waynes coffee idag, supergod kycklingsallad!

Move your fucking ass!

Har precis kommit hem från gymmet, nu blir det hopp in i duschen och sen krypa ner i sängen!


Första dagen på jobbet.

Hej på er!
Har för en stund sen kommit hem från praktiken. Det har varit en bra dag! Fått göra mycket redan första dagen, klä dockor och bestämma outfits själv både för män och kvinnor. Jag har också fått fixa två hela väggar, hänga upp kläderna i snygga ordningar så att allt passar med färger, märken Osv. Fick fixa helt själv vilket var svårt men det blev bra och det var kul. Höll mest på med märket Saint tropez, snygga kläder! Bra start på veckan!


Måndag, dagens outfit

Godmorgon! Ny vecka nu då och jobb för min del. Ska snart börja knata ner till bussen men först packa en liten väska. Hörs när jag kommer hem igen från praktiken, ingen aning när de blir men det märker vi. Puss


wish me good luck

Hejsan svejsan!
Jag ligger just nu i sängen, lite småtrött sådär. Har tagit en lång och varm dusch, borstat gaddarna och smort in hela kroppen så nu luktar jag sommar. Gud vad jag vill ha somma nu känner jag, längtar så jäkla mycket efter värme, sol och bad.

Hur som helst, i morgon har jag en stor dag framför mig. Är verkligen sjukt nervös fast jag vet att jag egentligen inte bör vara det. Jag börjar ju jobba i morgon (praktisera i 3 veckor). Har nämnt de förut men kan säga det igen att det är på klädaffären The Casbah som ligger i Skrapan. En modeinriktad butik med massa kända märken så som Boss orange, Holiday, Svea, Koola Anna m.m. Börja klockan 9 i morgon, vi får hoppas att det går bra men det tror jag nog att det gör.



Önskar mig själv Lycka Till!

nu är det dags igen

Solsidan!


4 questions

Anonym om Aldrig slutat tro ♣:
Har du en egen häst?
Vad heter den??
Svar: Nej det har jag inte men jag hjälper till att rida en ponny på ridskolan två ggr i veckan och han heter Cross =)

Anonym om Kortis:
vad säger du till dina föräldar när du ska ut och festa? :p menar du får väll inte det eller säger du att du sover hos en kompis? eller vad gör du:)
Svar: - Jag ska på fest idag, så säger jag. Dom säger inte så mycket. Båda vet att jag gör det och jag får det. Ibland sover jag borta hos kompisar, ibland hemma. Om jag sover hemma måste jag oftast vara hemma vid tre, inte senare. När jag sover borta blir det ju håll igång längre och de vet mina föräldrar också om. De gillar de inte men vad ska de göra?



Micaela om Gårkvällens outfit..:
Vart har du köpt tröjan? Skitsnygg!
Svar: Tack! Den är från cubus :)

Anonym om me, myself, I got nothing to prove:
gott det såg ut! var det gott? haha :D
Svar: Haha ja de va gott, godaste efterrätten och kycklingpajen! mums! :D

Gårkvällens outfit..


Lite bilder från igår.


me, myself, I got nothing to prove

Godmorgon!
Som ni ser tyckte erik det var lite kul att blogga igår och skriva lite konstiga saker som inte direkt stämde men men haha. Hur som helst hade vi kul igår. Kvällen började hemma hos Linn som fyllde år! Det var ju även hennes tur med hal 8, så vi var där och käkade och samtidigt firade henne. Lite senare drog vi och hämtade dricka och så hamnade vi till slut hos Alex sen. Vi var inte så många men det va nice! Orkade inte ta mig utanför dörren på natten och gå hem så jag sov kvar hos Alex.

Maten som serverades igår:


erik in tha motherfucking house!!

tjena bloggen. det är erik här som gästbloggar lite. Tänkte bara säga att mickan är super full och har nån kontroll på vad hon gör eller vad hon stoppar i munnen :) Vi är hos alex och alla har skit kul förutom mickis såklart för hon sitter och slickar toaringen hahaahahahahabhah xD Men nu får nu ha det så bra tills mickan mår bättre bye bye

Gårkvällens outfit..


Äntligen!

Har nyss kommit hem, blev lite smått eftersom tvillingarnas mamma redan köpt lite. Nu ska jag börja med min garderob. Äntligen är den klar! Ska rensa alla mina kläder nu och börja plockan in, wooohoo! Så här ser det ut just nu.


port73

Dags att åka och köpa present till Linn, blir port73 med Angelica och Sophie nu.


Lördagen, nja sådär!

Hej på er!
Har vaknat för en liten stund sen, gårkvällen blev misslyckad.. eller misslyckad och misslyckad. Vi drog till älvsö där det var trevligt till en början, efter tag kom de jättesmå tjejer. - Jag har haft sex me så och så många, bla bla bla så satt dom och snackade. Vi pallade inte vara kvar så vi drog vidare till skogås, en lokal. Precis när vi kom dit kommer såklart polisen och det vara bara kaos där inne så vi drog direkt. Var hemma vid runt tre-tiden, tvättade bort sminket och titta på tv sen somnade jag. Här är några bilder..


Kortis

Jag har nyss kommit ur duschen, ska börja torka håret, platta, sminka mig och ta fram några kläder. Blir utgång ikväll i alla fall. Hörs kanske innan jag drar, annars i morgon. puss

if had you

Hemma nu igen. träningen gick bra, känner dock att jag kommer ha världens träningsvärk ikväll eftersom jag redan nu känner av det.. suck. Men ska man bli fin får man lida pin, inte sant? Ikväll hoppas jag på utgång, är taggad och vill ut och göra någonting, inte bara sitta hemma och tråka. Vi får se hur det blir.


Godmorgon!

Orkade inte upp klockan sju så det blir att åka iväg och träna nu vid 10 istället. snart kommer Romina och hennes mamma och hämtar mig så jag ska ta mig ner och bör klä på mig ytterkläderna. Hörs !


Goodnight

Tjena snyggingar!
Har nyss tittat på film, blev black sheep. Så sjuk och äcklig film asså, att man ens får iden att spela in en sådan. Aja skitsamma. Ska försöka sova nu vilket kommer bli en baggis. Ska upp klockan 7 i morgon, åka och gymma. Skönt att träna på morgonen ju!



För ni som undrade så har jag börjat träna på iform Haninge.

En ny klänning till sommarn

Vill ju bara ha sommar nu så man får använda den!


haha

Godmorgon! klockanhalv 5...
Har inte sovit så länge, vaknade vi tre av att tvillingarna står och bankar på dörren, fick inte sova längre men det var ändå bra så man kom upp. Fortfarande sjukt trött men men. Kvällens planer blir att vara hemma, tror inte jag orkar så mycket mer, träffa tjejerna och titta på film eller något kanske, jag får se. Ska gå ner och laga lite god mat åt mig nu tänkte jag, min mage skriker efter maaat.


24 h

ÅÅÅh, har precis kommit hem. Åkte in med felicia, romina, sebbe, robin, sebbe och john igårkväll och gibbade, haha så typiskt oss. Är sjukt trött nu eftersom jag har suttit och spelat hela natten plus att jag har fått knata hem från bussen, så jobbigt! Ska gå och sova nu, fan va hemskt att sova bort hela dagen men men. Ingen uppdatering på hela dagen nu så ni vet alltså... Eller vi får väl se. Ska försöka!


Trött, ful, sliten och kämpar för att hålla ögonen öppna just nu. Godnatt

tråkig

Nu rullar jag till stallet, efter det hem, sen gymmet och sen hem. Hös till kvällen!

Do the right thing

Blogg.se har varit helt kass idag kan man ju sänga. Har försökt logga in hela morgonen men nee det har inte funkat. Hur som helst ligger jag i sängen just nu. Har legat och pluggat, duktigt va!? Sen ligger jag och pluggar på lite om alla olika märken som finns på the cashba, där jag börjar jobba (praktisera) på måndag. Man måste ju kunna lite så jag inte bara står där sen, haha. Gud vad jag är nervös asså!


my place

Godkväll!
Ligger just nu i sängen och gör absolut ingenting. Är sjukt hungrig och ligger och funderar på om jag orkar ta mig upp ur sängen och ner för att fixa något att käka.. Tror dock att det inte blir så. Har tillbringat min kväll hemma hos twinsen idag i alla fall, kom hem för en halvtimme sen ungefär. I morgon så är det lite plugg som gäller, stallet och gym förhoppningsvis. Mer än så är inte planerat en.


Simon, jag & Timmy i lördags.

Ridning

Nu rullar jag till stallet!

Aldrig slutat tro ♣

Felicia har nu dragit, eller det var ett tag sen men i alla fall. Jag ska ta mig ner och fixa lite lunch nu tänkte jag, bädda ner mig i soffan och titta på en film tror jag. Sen vid 6 blir det att åka upp till stallet och ta en ridtur på ponnyn min. Så ligger det till just nu.


Hubbe bubben

Mina kära tvillingar svängde förbi och hade hubbsen med sig. Sweet


1 Mars

Yes, 1 mars idag vilket innebär att jag ska sätta igång med träning. Fixade kläder igår och skulle köpt gymkortet men vi fick ett prova på i två veckor först istället, så sen efter det köper vi kortet. Känns jäkligt skönt att äntligen komma igång!


Hello !

Godmorgon!
Sorry för dålig uppdatering igår, var i farten hela dagen kan man säga. Kom hem klockan halv åtta, umgicks med Angelica, Sophie och felicia. Vi var hemma hos mig, bastade, tittade på film och lite så. Tjejerna drog sen hem och Felicia och jag la oss i sängen och snackade till klockan tre sen somnade vi. Hur som helst så shoppade jag lite igår. Här är lite av de, sen kommer ett till inlägg snart med träningskläderna som jag köpte.


RSS 2.0