Ny vecka, nya tag.

Veckans planer kommer här:

Måndag: Ledig, sola och kanske träffa tjejerna.
Tisadag: Ledig, stan och shoppa, kanske fixar till håret, städning till kaniner, *suck* haha
Onsdag: Skola igen. Blir lugnt,  ska iväg och bada, grilla m.m. Ridning till kvällen också.
Torsdag: Plugg, slutar tidigt eftersom 9:orna har Kabaré, inga planer.
Fredag: Skolan... blir nog utgång till kvällen också.
Lördag: Träffa kompisar, sola om det blir bra väder.?
Söndag: Steeeek om det blir bra väder'? haha inga planer, ta det lugnt tror jag.

Från balkongen.

Hej på er!
Jag kom precis in ifrån balkongen. Det var så sjukt varmt inne så medans det fortfarande var solnedgång tog jag ut min stora ´´kudde`` och la mig ute ett tag och läste en tidning. Jätte mysigt kan man faktist ha själv också, hihi skämma bort sig med lite gott att äta också. Nu blev det ganska så mörkt så jag gick in. Ska forsätt om en liten stund med kommande veckans planer.. see you later!



Visst ser det ganska nice ut =)  ?

Sommaren är här!

Usch jag är helt slut av solen just nu. Det har ju varit riktigt fint väder idag och jag har solat hela dagen. Har legat och pressat hemma hos sophie och sen gick jag hem vid halv fyra ungefär. Känner att det bränner lite här och var på kroppen och det kommer bli ännu värre till kvällen... Tror att jag ska hoppa in i duschen nu och sen smörja in mig med fuktkräm så jag inte börjar fjälla. Föresten så blir jag hemma ikväll och ska bara ta det lugnt så mer bloggning kommer senare.
puss



Älskar fucking låten! =)

SORRY^^

åååh! Förlåt, förlåt verkligen för dålig uppdatering. Jag har inte bloggat på två dagar nu och jag har faktist dåligt samvete. Har haft fullt upp hela helgen och stressat som fan, helt enkelt saker på gång hela tiden nästan. I fredags drog jag ut med twinsen och julia. Vi drog till Lyckeby och träffade massa folk där, ganska så trevligt hade vi. Drog hem vid ett och då följde även Julia med mig hem och slaggade här. Vi tog det lugnt hela kvällen och låg och tittade på film tills det blev soluppgång klockan halv fyra redan. Snacka om att jag var trött och seg dagen efter (igår). Vi umgicks med angelica och sophie hela dagen och låg och pressade som fan i solen hela dagen, badade gjorde dom också men för mig räckte det med varmvatten från vattenslangen, haha.

Efter några timmar gick jag och julia hem till mig igen, solade lite, satt och snackade och käkade middag innan pappa körde oss hem till henne. Vi fixade oss och gick ut och träffade samma personer som i fredags vid lyckeby. Inte lika nice igår direkt men det var inte bara jag som var seg och trött i alla fall, åkte hem vid tolv och sen tittade jag bara på tv ett tag innan jag gick och tvättade bort smink och grejer och gick o la mig. Så har helgen i princip sett ut. Ska se om det finns nån bild jag kan lägga ut... här är en ifrån helgen, några som vi träffade =)



(Bilden är ifrån bellas blogg)


Duktigt!

Yeees, då var man hemma igen och fan va skönt säger jag bara! Nu var alltså praotiden över och man kan sova ut på morgonen, slappa och bara tare lugnt helt enkelt. Egentligen ska vi praoa på måndag och tisdag, men eftersom vi valde att hålla tyst om det så är vi lediga, wiiie. Ska pressa som fan i solen i helgen och får hoppas på bra väder även på mån o tis. Ska verkligen kämpa för att bli brun nu även om jag inte har det tålamodet som behövs, men jag måste!. På söndag ska det bli hela 25-30 grader!! det är ju helt sjuukt, haha.

Ikväll ska jag ut med några kompisar. Inte bestämt en vart vi ska, så vi får se. uppdaterar kanske när jag kommer hem så ni får veta. Julia ska hem hit efter också och slagga hos mig, nice nice! Aja mycket mer har jag inte att säga just nu.. Här är mina betyg`` ifrån våran handledaret:



Kan bara berömma mig själv, Bra jobbat Michaela! =D haha

Dagens.

Japp, då var jag nyduschad och freesh. Älskar doften av nytvättat hår, i alla fall av mitt shampoo jag ahr just nu haha. Lite om dagen i alla fall.. Jobbet som vanligt och det var riktigt segt att komma upp ur sängen i morse kan jag säga er. Somnade om och försov mig lite men inte så farligt. På bussen skulle det såklart vara två dagisklasser med små barn som bara skriker och skriker, sjukt irriterande. Var själv idag i början också eftersom sophie skulle till läkaren. Satt och tittade på tv med Yasin till hon kom, haha. Klockan tre slutade vi och eftersom jag hade tid hos läkaren klockan fyra drog vi dit. Sprutorna gick bra att ta och sophie fick hålla mig i handen och jag grät som en liten bäbis**! nej jag skojja haha det gick bra i alla fall utan några tårar.

När jag kom hem åkte jag en snabbis till Angelica och sophie. Vi bestämde oss för att åka ut med båten i det fina^^ vädret *regn* så gick hem och käkade lite snabbt innan. tror vi var ute i nästan tre timmar och jag kom hem för en timme sen kanske. Hade det skit nice faktist och hoppade av på en ö mitt i allt. Såklart halkade sophie på stenen och drutta ner i vattnet med kläderna på haha, och jag och Angelica bara garvade. I alla fall så då tänkte jag att även jag kunde bada. Hade inga badkläder men underkläder duger det. Alltså blev det första doppet idag och det var faktist skönt i vattnet nu på kvällen. Tyvärr hade jag ingen kamera med vilket jag ångrar men på ett sätt var det tur för så som jag såg ut när jag kom hem har jag nog aldrig sett ut förut, haha. Blöta kläder, krulligt hår som aldrig förr, fläckar i hela röven och jaa sminket borta nästan.

Nu har jag i alla fall duschat och känner mig varm igen, ska ta och krypa ner i sängen och försöka somna lite tidigare idag så jag orkar upp i morgon. God natt! ( hoppas ni orkade läsa allting, haha gjorde ni ?)



Bilden har ni sett många gånger förr men här var första doppet förra året^^

kommer snart..

Hej på er!
Jag kom precis hem ifrån sjön... jag ska berätta mer sen för först måste jag hoppa in i duschen och ta mig någonting och äta. Kommer snart!
puss

Jag och mina pipröstlåtar..

Jag har tänkt på att börja lägga in en låt varje dag, vad tycker ni om det ? Inte en sån stor grej direkt kanske, haha men här har ni alla fall en låt som ni kommer sova ritkigt gott till, Såå mysig låt =)


Vi kör på en veckans....



* Vädret,  Det är så sjukt skönt nu när värmen börjar komma. Inga minusgrader och snö längre, ligga ute och sola! ja vad mer kan man säga. I love it^^

* Lediga tider,  Efter skolan, efter jobbet, efter allt egentligen då man bara kan ta det lugnt och slappa som bara den, riktigt skööönt vill jag säga!

* Helg!  Ut och träffa kompisar som gäller helt enkelt, ha kul och ta det lugnt.




* Reklam,  ursch på alla som gör reklam för sina bloggar genom komentarer och skit! Sånt där kan vara riktigt irriterande faktist.

* Onyttig mat,  Jaa det har det blivit alldeles för mycket av nu på sista tiden och just nu all pizza som proppas i...När praoen är över blir det träning för min del..!

* Dryga männiksor!   Ritkigt irriterande! Visst att ni kan vara sura och griniga på ingenting, men visa det förfan inte.

vaccination..

Sitter just nu och käkar gamla thai-maten från igår, muuums säger jag bara! Riktigt starkt så det brinner i hela käften men annars är det lugnt, haha. Ridningen idag gick väl sådär... kunde som vanligt gått  mycket bättre men men. Kom hem för kanske en haltimme sen så jag ska bara käka klart nu, sen ska jag hoppa in i duschen direkt och förbereda morgondagen I think^^   Fick precis reda på att jag ska ta sprutor i morgon också.. Jag brukar inte ha problem med det alls utan tvärt om rättare sagt, men nu ser jag faktist inte fram emot det eftersom jag ska ta två till och med! En i varje arm.. Plus att jag ska ta dom flera gånger.. Ursch! Fästingspruta och någon till mot någonting, haha. Aja jag ska käka upp maten nu så höres lite senare!
puss


Ge mig !

Hej på er!
jag kom precis hem ifrån ´jobbet`. Idag har vi gjort våra egna pizzor och dom blev riktigt nice. Orkar inte snacka mer om det haha är så sjukt trött på allting. Just nu sitter jag och typ dör av värmeslag, väntar på att klockan ska bli 16.20 så jag kan dra till stallet och rida. Asså ärligt, jag bara sitter och klagar hela tiden, måste bli ändring på det! Tyvärr orkade jag inte blogga igår kväll heller så det blev bara ett inlägg som ni säkert såg. Jag har som bloggtorkat lite nu igen känner jag..

Förslag på saker jag kan skriva om ? 

26 Maj,

Tjaaaaba!
Jag har inte orkat blogga förens nu, hehe sorry. I morse i alla fall vaknade jag av att väckarklockan ringde vid sju. Börjar bli lite smått irriterad på klockan eftersom det inte går att ställa in volymen så jag blir skrämd varje gång den ringer. Måste försöka fixa det där på något sätt, jaja. Drog till jobbet och har slitit lika hårt som alltid, ofc! Fick gå tio minuter tidigare och jag åkte direkt hem och la mig ute i solen. har varit sjukt varmt idag och visst är det skönt, men man har lite svårt att ligga still när det är så varmt. Nu ska jag inte klaga, haha.

Just nu gör jag ingenting. Sitter hemma och tråkar, ska nog hoppa in i duschen snart så fort pappa kommer hem med shampoo. Bloggar nog senare om jag har lusten, tjuuuu så länge!
puss

Sagoland.

Jag börjar faktist bli lite slö nu och tänkte dra mig till sängen och ligga och läsa ett tag. Blir alltså ingen mer blogging idag så jag säger godnatt nu i stället.
Sov gott sötisar!



Älskar den här låten, väcker så mycket minnen och känslor. (låter som värsta poesin`` här men den är nice)

Min PLATS^^

För ett tag sen när jag hade en frågestund var det en komentar som sa såhär:
Postat av: Anonym

kan inte du lägga ut bilder på ditt hus? skulle vara kula att se:)

Har jag lovat så har jag.. Just nu håller vi på att göra om på tomten så nästan allt gräs omkring huset är borta m.m men resultatet kommer bli fint och då får ni se det sen också. Tog bara bilder utifrån eftersom det var hur stökigt som helst i hela husen.. Här är min place i alla fall =)




Yes, mina kaniner bor i gamla lekstugan och har en inhängnad under studsmattan =)


Sing a song*

Hej på er!
Just nu sitter jag i soffan med datan i knät och väntar på att Sophie ska bli klar med micken. Brevid mig har jag Angelica och vi sitter faktist och sjunger singstar. Det var så otroligt länge sen så vi var bara tvugna att köra, hihi. Hittade någonting nytt så man blir smurf, ni ska få höra senare^^ Idag har jag och soffan i alla fall jobbat. Vi har inte fått göra några nya saker idag utan bara träffat nya personer och jag har verkligen ingen lust att praoa längre. Det börjar bli så sjukt långtråkigt och jag orkar inte längre helt enkelt. Aja blev ett litet kort inlägg. Nu ska jag forsätta sjunga. hörs!
puss



halva värmen har kommit*


prao nu

Godmorgon Godmorgon!
Jobb idag som gäller då och jag är inte ett dugg taggad. Skulle bara vilja vara hemma och softa, men men. Kommer säkert vara helt slut som alltid efter dagens slut också, suck. Aja, sophie ringde för en liten stund sen och sa att hon försovit sig så hennes mamma skulle köra oss. Jag är klar för länge sen och sitter bara och väntar just nu, men då har jag tid för bloggen i alla fall, good :) Ingen bild på outfit blir det heller eftersom jag bara har leggins och tjockiströja, skit tråkigt men vi byter kläder direkt när vi kommer till praoen. Jaja nu hinner jag inte blogga mer, kommer hem vid tretiden och då blir det mer, hare bra!
puss

Gårdagens shopping!



Shorts - Vila 249:-
Piercing (diamantboll) - Punkshop 99:-
Örhängen - Glitter 79:- och 49:-

Dåligt med uppdatering

Hej på er!
Jag har precis kommit in ifrån solstolen. Det är sjukt skönt och varmt idag så varför inte passa på att sola?. Som jag kanske sagt förut så har jag jäkligt svårt att få färg så det gäller att börja i tid om man ska ha lite färg till sommaren.

Igår drog jag, julia och olivia ut. Först mötte vi några och drog till gårdens bad. Var inte där så länge utan sen fick vi skjuts hem till Viktor. hade det trevligt i alla fall och jag drog hem lite tidigare, runt tolvtiden. Nog snackat om de.
Jag har varit grymt dålig på att uppdatera i helgen och jag vet faktist inte vad det beror på men men sånt händer. Kan bara säga att jag ska bättra mig. Föresten! igår på dagen var jag ju med kusin vitain i stan och shoppade. Fick med mig ett par shorts, piercing, 2 par örhängen och 2 underbraxor hem, hihi. Bild kommer senare.. Tänkte att jag skulle ta och fota det direkt men jag måste hjälpa till och städa innan för vi får besök till kvällen. Bloggar senare som sagt!
puss

snabbt..

Förlåt för dålig uppdatering igår! blir bloggning nu till kvällen istället för nu ska jag ut i solen och steeeeeka!
puss

Mooorning!

God morgon allihopa!
Idag blev det ganska tidig uppstigning för min del eftersom jag har bestämt med kusin att dra in till stan vid 12-tiden. var ett tag sen vi träffades så det ska bli nice faktist. Lite kort om gårdagen i alla fall:

På dagen var jag bara hemma och tog det lugnt fram till sextiden så drog jag hem till Julia. Vi fixades tillsammans hemma hos henne innan vi drog vidare och mötte upp david och Johan. Vi åkte först till handen för att byta buss mot Jordbro och där mötte jag Emma och tessan. Var verkligen sjukt länge sen  jag träffade henne så det var riktigt nice. Hann inte snacka så länge men vi tog i alla fall samma buss och sen skulle dom dra vidare. Vi mötte senare upp simon och oskar också och sen vidare hem till Wille där det var lite folk. Oj vad mycket namn det blev nu haha, skitsamma vi hade det kul i alla fall. Vi hann inte vara där så länge eftersom vi hade bestämt tid att vara hemma vid ett, så det var lite synd. Men det kommer fler dagar, right? hihi

Nu ska jag börja fixa mig lite. Jag börjar funderar på att färga bort min HEMSKA utväxt idag..vi får se.
hörs! puss (hade tyvärr inte kamera igår så här är en bild ifrån stöten, ser hemsk ut men den bjuder vi på)


Nu är det lördag.:O

Tjaaa fan!
Jag har precit fixat mig inför kvällens sleeptime. Tvättat bort smink, och bytit om dvs. Orkar inte blogga just nu för jag har nästan precis hem, men jag berättar om kvällen i morgon i stället. Hare gött"
puss

Nu e det fredagsmyys``

Klockan börjar närma sig halv sex och det är dags för mig att börja fixa mig lite. Ska nämligen dra hem till Julia snart. hon skulle bara käka sen skulle hon ringa så jag ska börja fixa mig lite smått. Måste tvätta håret så jag kan platta det eftersom det just nu är en ända rishög. Hatar verkligen mitt hår asså! har verkligen lust att bara raka av hela skiten ibland. Jaja slutsnackat om mitt hår nu ska jag fixa mig.
Ha en trevlig kväll allihopa!
puss

Städning.


Känns som att tvätten bör in i garderoben va, haha ?

Tjuuuulleelu

Godmorgon!
För några minuter sen vaknade jag av att mamma som alltid`` rusar in och skriker på mitt rum att jag inte får sova längre. Det är helg så varför inte?? jag låg i alla fall kvar en liten stund sen nu har jag fixat lite fukost medans jag ska titta på Våra bästa år. Var ett tag sen man såg den serien, den tar ju aldrig slut. Jaja har mycket att plocka med mina kläder sen.. hörs!



Min frukost jag fick till ^^

Hej tönt``

Det var verkligen hur länge som helst sen jag gjorde sånna här listor som gåt runt bland alla bloggar, och varför inte göra en när jag nu har så GRYYYYMT tråkigt!? Tycker verkligen att det är tråkigt med sånna listor men jag har verkligen tråkigt... Här kommer en:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jobbet avklarat, lätt"
Vad gjorde du kl 08 imorse: SOV!

Vad gjorde du för 15 min sedan: Borstade tänderna och tvättade bort sminket.

Det sista du skrek: hmm. Tyst!! (inne i tv-tittandet)

Det senaste någon sa till dig: Nu går jag och lägger mig, (pappa)

Vad har du druckit idag: Juice,läsk

Vad var det senaste du åt: popcorn

Vad var det senaste du köpte: Glass i stora lass^^

Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit

Vad är det för väder hos dig nu: duggar ute i mellan åt.

Godaste glassmaken: Choklad ofc!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njaae, det finns nog..

Sover du tungt: Jaa, kan man säga

Drömmer du mardrömmar: Ett tag sen men det händer då och då.

Trivs du med ditt jobb: Skolan* nej.

Favoritklädsel: Jeans, en söt topp och kofta

Favoritlåt just nu:  Svennebanan

Vad ser du om du tittar till höger: Ipodhögtalare

Vad gör dig glad just nu: Just nu? hmm musik antar jag, haha vilket bra svar

Vad ska du göra härnäst: Duscha

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Trött och lite halvsur

Favoritgodis: Lakrits

Kläder just nu: Pappas t-tröja och shorts

Sommarplaner: hmm... några resor iväg till släckt blir det nog, tillbringa resten av tiden med kompisar och bara sola, bada,tare lugnt och njuta av värmen, hihi

Hur många kuddar sover du med: 3

Spelar du något instrument: nej

Morgon eller nattmänniska: Det är olika, men morgon har jag ganska svårt med så absolut natten =)

Är du kittlig: noop

Snarkar du: Nej, tror inte det i alla fall, nej det gör jag inte =)

Stjärntecken: Kräfta

Äckligaste insekten: Spindlar, feta larver och maskar!


Ursch! ..



jag har verkligen tråkigt. Känner att jag vill dra ut och träffa folk men jag orkar inte fixa mig, haha. För att tråka ut mig lite mindre är bloggen den bästa vännen, right

Idag blev det ju som sagt inte mycket solande utan istället har jag varit och köpt en moppehjälm med bosse och pappa. Efter att vi fixat det så drog jag till angelica ett tag sen åkte vi ut med båten i några timmar. Det var verkligen hur skönt som helst att bara segla över vattnet faktist och att vi slapp ro den här gången gjorde också mycket, haha. Efter nån timme åkte vi hem till var och en, slängde i mig lite mat och nu sitter jag i soffan och surar. Mer har väl inte hänt idag så jag ska inte ta upp för mycket olika saker..

(rubriklös)

God morgon sötnosar!
Idag har jag inga stora planer direkt. Har legat ute i solen i kanske tio minuter, sen kom det moln och sådär håller det på hela tiden så det är ingen ide att ligga ute, haha jag orkar inte sånt. Istället ska jag snart åka med bosse och köpa en moppehjälm eftersom jag just nu kör runt med pappas gamla klothuvud. Finns verkligen inte fulare hjälm! Här kommer kanonkulan^^ Bloggar lite senare.
puss

kör en ``kissie´´.. Svar på tal!

Anonym:
Skulle inte du kunna ta kort på din prao? Asså där på Pizza hut mohaha kul att se (a) och sen ta kort på din piercing, så jävla snyggt, snälla? :) Din blogg är så jävla bra !

Svar: Tack så mycket! Jo det här med bilder ifrån pizzahut hade jag redan planerat att göra idag så min gamla kamera följde med dit. Vill bara förvarna för den är verkligen dålig, haha men här kommer några bilder därifrån så får ni se. Min piercing tycker jag att jag har visat många gånger haha men visst det kommer väl en till bild så småningom. ;)



Bardisken, och så har vi Sophie i bakrunden.



Skitsnygga va !? haha fyfan, men sådär ser vi ut när vi går runt och serverar. kul kul.



Sophie, posar med tomma glas, sweet.. Salladsbuffén i bakrunden som vi brukar duka fram.

Arbetsdag 3, helg..

Hej på er!
Jag kom precis hem ifrån stallet. Idag hade vi hoppning igen på schemat och den här gången en slags bana kan man säga med fler hinder. Gick väl sådär, men bättre har det absolut gått! Nog pratat om det. Arbetsdag tre och jag är verkligen helt slut som jag säkert sagt innan. Det är sjukt hur trött man blir av att bara gå runt, och skojja inte hur ont jag har i mina fötter!. Kan nästan inte gå, haha nej men nu är vi i alla fall lediga tors, fre och helgen ofc! så det ska blir riktigt skönt med lite vila. Idag har jag och soffan först fått vika pizzakartonger innan vi öppnade och lite senare provat på att göra pizzorna, delat upp dom i slicer m.m. Nästa vecka ska vi få göra våra egna pizzor med egna ingredienser, kul kul och ser fram emot det. På måndag och hela veckan forsätter jobbet så måste verkligen passa på att ta det lugnt nu i alla fall.

Ikväll tror jag att jag bara ska vara hemma. Har inte direkt någon lust att dra ut någonstans för jag är som sagt *helt* slut i kroppen. Jag ska laga lite makaroner ^^love it^^, ta mig en dusch, titta på tv och försöka blogga lite mer såklart. I morgon ska det bli jätte fint väder har jag hört så fram med bikinin och verkligen råpressa ska jag göra! Nu jävlar ska jag få någon färg! haha resultatbild kommer väl i morgon då, hihi. Nu ska jag käka i alla fall, hörs!
puss

Good Night !

Nu är det återigen dags för mig att ta mig en lång tupplur tills morgondagen som väntar. Ju längre av veckan som går kommer det bli mer att göra på jobbet men som tur var är det sista dagen i morgon sen är vi lediga tills på måndag igen, skönt skönt. Snacka om att jag ska vila ut då och framförallt sola! Jajaj nu ska jag bara borsta tänderna och släcka överallt sen väntar sängen, godnatt!
puss

Arbetsdag 2

Jag är verkligen slut efter jobbet idag. Har haft fullt med gästar vid lunchtiden och vi har fått springa som galningar fram och tillbaks, plockat undan på borden osv. Idag kom också pappa och marcus och käkade hos oss och senare kom Oskar och edman så vi serverade dom med en specialdrink, hahaha. Dagen gick i alla fall mycket fortare en vad den gjorde igår, var också lite roligare när det var mycket folk och nån man kände. Fick gå tio minuter tidigare och jag och Sophie var som sagt helt slut och tog direkt bussen hem till mig.

Jag har kommit in i fotoperioden igen och tycker det är grymt nice att bara vara ute på tomten och fota kaninerna och chilla, här är tre bilder som togs för en liten stund sen.








Två veckor senare...

Tja tja!
hemma igen då efter en skitstressig dag, mer om det senare. Kan ju bara säga en sak i alla fall....


Det här är jag och sophie om två veckor, om det forsätter så här med pizzorna..


Alvedonen kallar..

Suck* jag har blivit förkyld igen typ. Ligger och snuvar som f*n verkligen och det börjar bli riktigt irriterande och huvudvärken sitter i. Jag kände redan i morse att det var påväg och klart att jag ska bli sjuk nu. Får hoppas på att det inte blir värre bara nu när prao och allt precis börjat. Jag ska ta mig ett glas juice och sen försöka lägga mig och sova. En sak jag bara måste säga innan.... blogg laggar hela tiden och mina inlägg kommer inte upp förens flera timmar, helt stört! så bli inte förvånade om det kommer senare, haha.
Godnatt sötnosar!


Fotostund

Jag har fortfarande inte kommit iväg till duschen utan jag sprang ut och fotade lite. Inte för att jag fick så mycket fina bilder eftersom det började regna, men här kommer tre stycken av dom som blev bäst av alla sämsta...hihi








Första dagen på jobbet^^prao

Tjaaa allihopa!
En dag på jobbet`` och jag är sjukt trött, haha. I morse hann jag tyvärr inte blogga någonting innan jag drog så det fick bli nu i stället. Gick upp klockan sju och började fixa mig, käka frukost och sen kom Sophie med hennes mamma som körde ner oss till bussen. Tog bussen till sågen där vi också mötte julia och tog ut pengar, sen tog jag och soffan bussen till jobbet och såklart kom vi försent första dagen. Vilket bra första intryck va, haha men det var okej tyckte dom i alla fall.  Direkt när vi kom dit fick vi våra kläder som var en t-trööja och ett förkläde typ. En kille visade oss lite som fanns och sånt sen vare bara att sätta igång. Det var riktigt lugnt till en början men sen vid lunchtid kom det ganska mycket folk och det blev inga vilostunder.

I mellan åt fick vi lite raster och skojja inte hur mycket panpizza vi har käkat idag, plus några slags pommes som en tjej gjorde till oss. Innan vi slutade ville hon även göra en smaskigt efterrätt så det kunde man ju inte tacka nej till. Supergott vare i alla fall men det var nästan så att man spydde när vi gick därifrån, haha. Är fortfarande sjukt mätt så det blir ingen middag för mig i första taget inte. Snart ska jag hoppa in i duschen och sen blir det slappa framför tvn tror jag. hörs!
puss


Jag har fått stigning bland besökarna!, kuul =)

I morgon är det prao som gäller, och faan va skönt det ska bli med lite vila ifrån skolan, all stress och det.  Praoen har vi i två veckor och när vi kommer tillbaks har vi temavecka vilket betyder inget arbete heller. Sen är det ju lov. jag tror jag har sagt det förut att Sophie och jag ska jobba tillsammans på Pizzahut i haninge. Första dagen i morgon alltså och vi startar klockan nio och slutar klockan tre. Innan vi ska dit så ska vi möta julia och olivia för att sedan möta två andra och ge pengar, men sen drar vi i alla fall dit själva. Eftersom det som sagt är första dagen så kommer vi säkert bestämma tiderna, dom kommer förklara arbetsuppgifterna och ni vet dom där sakerna man brukar gå igenom innan.

Nu har jag hunnit med att plocka in rena tvätten, duschat, förberätt kläder tills i morgon och plockat upp mina saker ifrån helgen. Börjar faktist bli ritkigt trött eftersom det blev sent igår så jag tror att jag ska hoppa i säng nu så man är pigg i morgon.
godnatt sötnosar!

Niice.

Igår som sagt så hade vi det mys hemma hos julia tille en början och sen fixade vi oss iordning för att dra vidare. Vi gick till dif-planens busshållsplats där jonas kom och hämtade oss.  Körde direkt hem till Jeseper där Rasmus också var, och så småningom kom Emil dit också. Vid 12 ungefär började Julia och Sophie promenera hem medans vi drog till Vegabaren med dom andra. Satt inte så länga där utan vi tajmade in dom sen så vi skulle komma hem till julia samtidigt. Hur som helst så hade vi det riktigt niice. Här är några bilder...



Skitsöta! Sophie o Julia





Haha, fint. inte beredd



Emil, Jonas, Olivia



Woooho, Julia o rasmus

I`m back!

Hej på er!
Japp, då var man hemma igen då och jag är sjukt trött sen gårdagen som vi tillbringade hos Jesper och gänget. Idag blir det alltså bara slapp för mig för jag känner mig inte pigg alls och huvudverken ska vi inte ens tala om. Hur som helst så har ni säkert märkt min dålaga uppdatering i helgen. Ber om ursäkt för det men jag har inte haft tillgänglighet till datan nästan. En liten beskrivning och helgens händelser och jag börjar med i fre..

Fredag har jag egentligen inte så mycket att säga om. Jag sov i kyrkan, och det var nog det värsta jag någonsin gjort! Eftersom jag ska eller skulle konfirmera mig så ingick det att vi skulle sova där en natt. Ingen aning varför men tråkigare har jag nog aldrig haft och nu har jag hoppat av hela skiten för jag pallar inte gå på någonting jag inte bryr mig alls om. Klockan ett dagen efter (lör) var det äntligen dags att dra hem och inte hade jag mycket tid hemma innan jag skulle börja packa lite saker och duscha för att sedan dra vidare till julia. När jag och Sophie kom dit hade Olivia och Julia redan fixat maten klar så det var bara att sätta sig ner och käka med trevligt sällskap helt eneklt. Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår, haha och då menar jag verkligen mycket*. Mycket niiice!

Jag återkommer med gårkvällen och kanske någon bild också snart...

Vi höres!


Jag kommer att vara borta i helgen och alltså bort ifrån datan också, så hare bra tills dess!



(Juhnnas födelsedag)

Bildlös dag.

Hallå, eller tjenixen kanske jag borde säga, haha spela roll. Jag ska skriva lite kortfattat om dagen för jag känner mig så jäkla stressad nu och datan kommer inte vara tillgänglig ikväll tyvärr så det här blir nog det ända inlägget för idag.

I morse hade vi som sagt sovmorgon och jag gick upp runt halv nio för att börja fixa mig, käka lite och sen dra förbi soffan och vidare ner till bussen. Fredde kom och hämtade mig där och sen drog vi hem och hämtade lite saker hos honom innan vi åkte till VH där friidrottsdagen var. Gick faktist grymt bra för mig och jag skulle egentligen sprungit stafetten i slutet men jag pallade inte så vi drog lite tidigare. Jag, soffan, julia och olivia drog till donken i handen och käkade med några där sen åkte vi hem direkt. Eftersom min mobil fortfarande är trasig och inte kommer funka mer har jag inte kunnat fota idag och har därför ingen bild att lägga in från idag, suuuck*
Aja ska fixa mina kläder nu, tjaaao.


Mina poooolers, love it ^^

Wish me luck^^

Hej på er!
Känner mig verkligen sjukt stressad just nu. Det har redan hunnit blivit ons och snart tors,,. Alla arbeten ska vara inne på fredag liksom och jag är inte ett dugg redo inför det och alla prov som kommer. Men det är det att jag orkar verkligen inte plugga. Jag lovar mig själv hela tiden att jag ska sätta igång men jag orkar inte! Den här veckan har ni bara fått höra om mitt plugg hela tiden vilket måste vara jätte tråkigt att lyssna på hela tiden!? Jag ska bättre mig, det lovar jag haha.

I morgon har vi friidrottsdag vid hanveden tror jag att det var, så vi börjar senare. Ska i alla fall vara där kvart över elva och sen är det allt det här med höjd,längd och jaa ni vet säkert alla grenar, haha. Ska direkt hem sen efter och får se vad jag hittar på för något skoj. Nu ska jag hoppa in i duschen, och jag vet att det inte blivit mycket skriveri för min del idag men jag ska nog ta det lugnt resten av kvällen. Hörs i morgon!
puss



Fint jag har designat mitt frågepapper va, haha ? =)

höres!

Tjenixen!
Today har vi slutat tidigare så jag drog hem direkt eftersom jag ska till stallet lite senare, eller rättare sagt snart, vilket jag trodde. Glömde helt bort att vi slutat tidigare så jag stressade som fan för att hinna byta om och allting. Gick ut och skulle precis köra iväg när sophie säger att det är en timme kvar, haha smartiii jag är asså så nu sitter jag bara och tråkar här inne. Idag står hoppning i alla fall på ridschemat vilket ska bli kuligt värre. Ska käka någonting innan jag åker dit så vi hörs lite senare!
puss

Min mobil har gått sönder!!

Jag har gått och lagt mig tidigt i sängen idag. Inte för att jag ska sova riktigt en, men jag börjar fundera på att titta på en film eller någonting. Jag känner verkligen inte för läxorna något mer idag även fast jag har hur mycket som helst kvar att göra. Jag får ta allt det där någon annan dag helt eneklt. jag ligger i alla fall med datan i knät nu så ska stoppa in en film och glo på tills jag somnar , haha. Är riktigt trött faktist. Jag säger Godnatt nu för det blir nog inget mer inlägg ikväll.
tjuulelu sötisar!


mmmmm... Marabou!

Nämen titta vad jag hittade i kylen.. mmmmm så här går det med mitt nyttiga liv vill jag bara påminna er om, haha.


Hur många rutor gör dig glad ? =)

12 maj

Då var man hemma igen då..
Tjenixen föresten. Jag kom för en liten stund sen hem ifrån skolan. Har gått hyfast snabbt idag och jag har haft utvecklingssamtal på morgonen redan. Allting var bra med betyg och grejer men som väntat blev det bråk efter..Skitsamma det löser sig säker senare. Just nu sitter jag och verkligen dunkar musik, samtidigt som jag skriver lite på no-grejen. Har fortfarande mycket kvar att göra så det är bara kämpa på sista veckan nu. Nästa vecka gå vi nämligen på prao i två veckor och sen har vi temavecka när vi kommer tillbaks så sista pluggtimmarna innan lovet, wiiihie. Nu ska jag försöka få i mig något gott att äta, haha. hörs!



Dagens outfit:
Topp utan axelband - Bikbok
Kofta - Gina
leggins - H&M


Don*T think about it !

Halloj!
Nu börjar jag bli lite degig känner jag efter allt pluggande. Jag har egentligen inte hunnit så mycket men har i alla fall försökt, huvudsaken. Nu ska jag försöka sova, good night!
puss



Sry, soffan jag var tvungen. (gammal bild)

Svar till vissa av er..

Hej på er!
Japp då tänkte jag lägga in lite svar ifrån frågestunden jag hade igår och jag måste nog säga det att ni kommer bli riktigt besvikan för jag kommer inte svara på privata frågor, och det sa jag om ni kanske hade läst innan! För det första är alla anonyma som har komenterat och vågar alltså inte så för privata frågorna man frågar eller vadå, haha och alltså för det andra tänker jag då inte svara på privata frågorna. Här kommer dom få, lite mer oprivata frågorna som några ställde och gav tips om...

Postat av: Anonym

Du borde göra en ny header! inget illa menat men en ny vore kul.
Svar: Jodå, det är du inte ensam om att tycka. Jag vill verkligen göra en ny header det är bara det att jag har inge direkt ideer om hur den ska se ut så kom med förslag så blir det till slut en ny ! ;D

Postat av: Anonym

kan inte du lägga ut bilder på ditt hus? skulle vara kula att se:)
Svar: Jo visst kan jag göra det!

Postat av: Anonym

vad vill du bli när du blir stor ? :P
Hur många gånger har du åkt utomlands? vart i såntfall ?
Hur många läsare har du om dagen ?
Tips på hur man får sin blogg ''känd'' eller fler läsare ?
:D
Svar: 1. Jag har funderingar om att bli fotograf och det har jag tänkt länge men det är mer som ett fritidjobb om man inte skulle bli känd, vilket inte ens går att tänka på. Men absoluta drömmen är att bli fotograf eller makeupartist.
2. Jag har bara varit utomlands 3 gånger i mitt liv men fler ska det bli! Första gången var jag i Rhodos(Grekland), andra gången Thailand och nu nyligen var jag I spanien ( Gran Canaria ). Superkul!
3. Det här med läsare skäms jag faktist lite för om jag ska vara ärlig för att jag har så pass några som jag har, så det håller vi hemligt ett tag :P
4.Tips på att bli känd, njaa inte direkt utan jag säger i sånna fall som alla andra att blogga mycket och komentera på andras blogga.. Bet stämmer nog ganska bra. hehe

Postat av: Anonym

har du haft någon kille?
Svar: Ja, jag har haft kille. Nu har jag varit snigel`` ett tag och visst saknar man det lite att ha någon.. Men Singel-livet leker i alla fall och det är jävligt skönt, hahaha.

Så dom frågorna får faktist räcka, våga stå för frågorna nästa gång^^ Tills dess keep it a secret.


Hello everybody!

Tjenixen!
Har för en liten stund sen kommit hem ifrån skolan och jag måste snart sätta igång med pluggandet som vanligt. Har gått bra idag i alla fall lite för mycket snack men jag gör mitt bästa för att hålla käft, hehe. Nu kom jag på att det är utvecklingssamtal i morgon också så vi får väl se hur det går. Mamma kommer väl dit tro jag i alla fall.
Mycket mer en skolan har jag faktist inte syssla med idag så där tar det stop!

Dagens outfit är idag jeansleggins, linne/tunika och en vit kofta till. Allting kommer ifrån gina för den som undrar.



 


veckoplanering

Medans kameran fortfarande laddar slänger jag in en ......
Veckans planer:

Måndag:
(idag) plugga.
Tisdag: inget planerat
Onsdag: ridning
Torsdag: friidrottsdag
Fredag: sova i kyrkan... inte det roliga som man väntat sig direkt men det ingår i konfirmationen.
Lördag: slagg hos julia meg girlsen, troligtvis.
Söndag: inget planerat

strax.

Jag håller på att ladda in bild på dagens outfit så en beskrivning av dagen kommer med den senare... strax här..Juste! fårgorna svarar jag på ikväll.


Wipeout på tv just nu.

Jag har precis fixat på mina lösnaglar och det blev helt okej faktist, eller vad tycker ni ?


Pass på !


Japp, ni hörde rätt! tänkte att det kunde vara dags för en liten frågestund och ni får ställa nästan vilka frågor som helst, bara det inte blir för personligt och gärna ge tips och råd vad ni vill se här på bloggen, förändringar m.m. Passa på nu!

Matdags!

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Idag serveras det fisk, potatis och dillsås till. Älskar verkligen den rätten, så himmlans gott att bara gegga ihop allting och ja perfekt helt enkelt. Idag har jag varit riktigt duktig med pluggningen tycker jag så jag är ritkigt stolt**. Har hunnit skriva lite på min berättelse medans jag solade också och sen har jag och julia suttit på telefon i typ en timme och gjort so-frågorna så nu är dom klara, jippiii =) Som sagt så kom jag ut i solen i alla fall lite senare när regnet var borta. Har legat ute i ca två timmar och det räcker för att jag ska bli lite röd, haha. Nu är käket färdigt så jag ska ta mig ner och äta mig stor och fet, nej jag skojja haha. Hörs!
puss

My super Sweet 16

Hej på er!
Idag mår jag betydligt bättre en igår så man kan väl säga att jag är frisk, haha. Idag hade jag tänkt att jag skulle upp tidigt och lägga mig och sola ute för det har snackats om att det skulle bli jätte fint väder idag. Mamma väkte mig redan klockan nio i morse för att hon inte fick på tvn, och då var det verkligen fint väder ute. Jag somnade om och vaknade vid halv elva istället. Klart att det ska regna då, fan va sur jag blev men nu ser det ut som att det börjar bli lite sol igen. Får se om jag kommer ut en liten stund kanske men är fortfarande lite seg efter att ha legat i soffan och tittat på film. Filmen heter It's All About The Women och den var faktist riktigt bra! Likt Sex and the City, riktigt nice.

Nej men som sagt jag ska försöka ta mig ut lite i solen nu om det nu håller sig ..... hörs senare!
puss


kort.

Hej på er!
blev tyvärr inget mer inlägg idag som i säkert har märkt och inte för att jag orkar blogga nu heller. Jag ska ta och försöka sova nu för jag är riktigt trött. sweet dreams!
puss

En lyckad gårkväll. =)

God morgon allihopa!
Kom i säng väldigt sen igår pågrund av att jag blev sjuk. Typsikt att jag ska bli sjuk nu alltså, julia skulle ju komma till mig ikväll och allt men nu skiter ju det sig. Synd, men vi får ta det någon annan dag helt enkelt så jag får friskna till mig lite. Aja jag har i alla fall fått i mig lite frukost. Det fick bli fil, färska jordgubbar och älsklingsjuicen ProViva, mycket gott! Jaja jag ska ta mig en dusch nu och lägga mig och vila lite, vet inte om det blir så bra uppdatering idag heller men det förstår ni ju att jag kanske inte orkar, hehe. hare bra!
puss


Hemma igen! sjukt trött

Jag orkar egentligen inte blogga nu men jag gör det för er skull, och det är bara för er skull kom ihåg det, haha. Jag kom för cirka en timme sen hem. Vi har som sagt varit på teater inne i stan med klassen (obligatoriskt) först och den var ju så bra som den bara kunde bli, haha eller inte!. Direkt efter så drog jag hem till julia där vi fixade oss lite snabbt innan vi drog ut och vidare. På vägen ner till bussen mötte vi juhnna, elin, emelie och isabell men det var bara en liten snabbis sen åkte vi till klena och blev hämtade av Jesper och Rasmus vid bussen. Drog hem till dom och hade det chill med film och grejer. Orkar verkligen inte skriva mer men här har ni en bild på Julia som aldrig vill vara med på bild och jesper, haha^^
puss


abooo

Åhhhhhh!
jag är så sjukt hungrig. Har för nån timme sen kommit hem ifrån skolan och det har verkligen varit skit där idag. Jag kan verkligen inte konsentrera mig och har redogjort klart det för lärarna nu..Skoldagen är ännu inte klar heller. Vi ska in på någon teater inne i stan som börjar klockan sju. Ser verkligen inte fram emot det och speciel inte när det är fredag! men man får väl se det ifrån den positiva sidan att vi får ledigt dagen innan skolavslutningen, wiiie haha. Jag hinner nog inte skriva så mycket mer nu för min data dör snar och jag ska hinna fixa mig lite innan jag ska dra ner till bussen och möta julia sen, vi ska i alla fall åka in lite tidigare och käka donken, muuums.  Mer kommer i kväll, bilder och grejer så seee yeeeah later!
puss

07:24

Godmorgon!Ursch jag är verkligen trött men det är bara att bege sig av till skolan som gäller. Jag har precis käkat frukost och stressar gärnet för att hinna klart med allt så varför sitta här, haha. hörs senare idag! så här är dagens outfit i alla fall.puss

1 år senare..

Jag fattar inte blogg.se asså! Varför ska det alltid vara så segt på kvällarna och på dagarna att få inläggen att publiceras? Det kommer ju nästan upp dagen efter vilket det gjorde för mig idag. Helt stört asså! känner att jag blir lite irriterad, haha jaja skit samma jag tänkte bara säga god natt alla!
puss

Looki, looki!



Bikini, Spetshotties, Plattis, Vit kofta, Orange/röd = aprikos kofta, Jeanslegging, Linne, Klänning

Hopp in i duschen!

Japp, hemma igen då! riktigt skönt faktist. Är helt slut i benen och fötterna av att ha gått så mycket haha. Jag hittade faktist lite grejer i alla fall. Har precis fotat allting så det kommer bilder på det lite senare när jag fått in bilderna i datan.

I alla fall så fick jag och sophie skjuts ner till bussen av hennes pappa och sen tog vi bussen direkt till haninge centrum. Har gått i några timmar och sen träffade vi mamma och pappa där. Jag hade snackat med dom innan men vi ville hälst gå själv så, hehe. När vi var klara bjöd vi på middag på supgerniceiga Vegabaren, smaskigt vare i alla fall och sen drog vi hem. Nu ska jag hoppa in i duschen och prova nya plattisen om den fungerar, haha. hörs!
puss

Föresten!

... min plattång har gått sönder!!!
Yes, ni hörde rätt. I morse när jag skulle platta håret så gick nån propp där nere och jag fick en stöt i handen. Jag var ändå klar med håret så jag tänkte helt enkelt inte mer på det men i skolan när jag stoppade i kontakten där så gick säkringen där också och alla lärarnas datorer stängdes av med osparade grejer, haha. Jag höll käft om det hela men skulle ändå prova en gång till lite senare på dagen om det verkligen var min tång som orsakeda allt och visst det var den... Vaktis kom till våran lektion och började prata om att det var massa fel i skolan och att proppen gått två gånger.. där satt jag oskyldig, haha nej men jag erkände det till slut. Nu måste jag köpa ny plattis och min som var så bra och INTE billig!

Nu är i alla fall soffilotto klar med husaresten, hahaha så nu ska vi bege oss ner till bussen, tjaaao^^


Dagens outfit^^



Kofta - Zara
Linne - Gina
Vitt linne - Gina
Tights - H&M

Frisyr - Bulle som vanligt haha
Smink - fondation, puder, rouge.

Hej majbarn

Hej på er!
jag kom precis hem ifrån skolan och jäklar vad jag har med mig grejer hem nu. Har fått hur mycket som helst att göra nu innan vi går på prao vecka 21-22 så vi har en vecka till på oss att kämpa för betygen. Nästa vecka ska allting vara klart, vi kommer att ha matteprov,soprov,2 no-uppgifter,en berättelse,läst ut boken (har halva kvar) och filmen ska vara klar som vi gör i engelskan. Det är sjukt hur mycket krav lärarna har på oss, SJUKT verkligen ! nog snackat om skolan nu för det blir det redan alldeles för mycket av.

Jag sitter och väntar på att sophie ska blir klar med sin städning hemma. hon hann aldrig klart med det hon skulle gjort igår så då fick hon sin bakläxa att damtorka idag i stället. Vi ska i alla fall ta oss ner till bussen och åka till handen. Kika lite på skolavslutningsklänning och så kommer det bli en cheesburgare för min del, haha. I love it ^^ Ska snart lägg in en bild på dagens outfit tänkte jag också medans jag väntar så kommer mer snart...

Sweet Dreams

Yeeeees,
då var man nyduschad och jag känner mig riktigt ren och fräsh! Tog en liten peeling till ansiktet också så den blev ljupt tvättat också haha. Vilka ord jag använder här i bloggen, känner mig riktigt vuxen. Nej föråt nu ska jag sluta driva hihi. Imorgon är det skolan igen då och jag måste gå upp klockan kvart över sex för att hinna fixa mig innan. Jag har börjat med att bara sminka mig lite lätt hemma och sätta upp håret i en slickad knut innan jag drar och eftersom jag får skjuts till skolan och alltid kommer tidigt så behöver man inte oroa sig för att folk ska se. Så resten fixar jag i skolan men nu i morgon ska jag fixa mig hemma så då får det ta den tid det tar. Slutar i alla fall klockan två i morgon så det är inte sån lång dag, skönt. Riktigt sköönt! Får se vad jag hittar på efter plugget sen men troligtvis blir det hemuppgifter..

Nu ska jag bara borsta tänderna sen ska jag försöka sova så att jag orkar upp i morgon, hare göttans! och sov gott alla underbara sweetiiies!


måste rubriker finnas!?

Kom precis hem ifrån stallet. Idag hade vi hoppnign på schemat för dom som egentligen inte bryr sig, haha. Gick inte så bra som jag tänkt mig men det är bara träning som gäller, övning ger färdighet right? =) Jag ska ta och hoppa in i duscen och sen sätta igång med lite pluggning tror jag. Ligger efter i alla ämnen som det ser ut just nu vilket inte är bra och det blir bara mer och mer eftersom jag aldrig får någonting gjort i skolan nästan så jag måste verkligen sätta igång innan sommarlovet nu så mina betyg kan sättas som det ska. Önska mig lycka till, haha. Jaja jag skriver senare igen.
puss


Juicepress

tjenixen!
Jag har tagit mig en liten paus i städandet och pressade lite juice. Att det är smaskigt med färskpressad, hemmagjord och ja nu allt det kan kallas för. Jag borde nästan satsa på juicepressen när jag blir äldre, haha nej jag skojja men jag gör sjukt god juice i alla fall! hur som helst har jag städat hela övervåningen nu, alltså bara nerdervåningen kvar.. suck* det är ju den som är jobbigast, haha jaja jag ska forsätta med det nu men innan ska ni få ta del av min juice, hihi. Se, lär och prova på själv!



Du behöver:
5 apelsiner
2 äpplen
1 citron ( ta bara en halva )
2 lagomstora morötter

Gör såhär:
Först och främst behöver du såklart en juicepress, alltså en maskin som tar bort fruktköttet och gör drickan. Visst kan det vara gott med fruktkött i, men inte i den här drinken, haha. skala apelsinerna, skär äpplena till bitar (behåll skalet på) och skala morötterna. Allting ska ner i pressen och sist tar du och klämmer ut citronjuice ifrån en halv citron. Där har ni ett fantastist smaskigt recept. Lycka till!




Städartaget.



God morgon !
Jag ligger fortfarande kvar i sängen men det är nog dags att börja gå upp nu om jag ska hinna med att städa hel huset. Ursch va jobbigt säger jag bara. Idag är vi lediga ifrån skolan, eller lediga och lediga vi har operation dagsverket som vi brukar ha en gång om året. Vi ska samla in pengar till barnen i afrika eller någonting sånt där. Alltså ska vi hitta ett jobb för en dag som man kan få 200 kr av. Mamma kräver mycket så hela huset ska städas annars är det kört haha. Jaja ska gå och käka lite frulle nu, pappa skulle komma hem med färsk fralla så, mmm smaskigt! jaja hörs!
puss

Natti natti

Nu börjar jag bli riktigt trött, och ska försöka sova, hihi. hare göttans!
godnatt  sötnosar!


Snuffel^^

Japp, då var jag klar med mitt projekt haha, projekt och projekt vad jag nu ska kalla det. Jag har för ett tag sen duschat och sen satte jag mig ner och började fixa med mina piercingsmycken in my bed^^ haha Har samlat på mig tio stycken än så länge och fler kommer det garanterat att bli. Här är SÄMSTA bilden men nu har jag i alla fall lite ordning på grejerna...


Hiss VS Diss

Något nytt förslag till bloggen jag har fått är det här med veckan hiss och diss och varför inte, allt för er :D



* Humor! 
Att det är kul asså, fy skäms på tråkmånsar.

* Shopping, 
Inte för att det är en nyhet och inte alltid varit lika skoj men det ligger i alla fall på topp för vem älskar inte shopping ?!

* Ledighet.
Det är så sjukt skönt med massa ledighet ifrån skolan, bara ta det lugnt och chill gaaalet mycket =)


* Snabbmaten,
Den lämnar man gärna utanför men det är ju inte alltid det lättaste. För mycket av det goda = inget bra resultat!

* Fötter.
Stinkande och illaluktande fötter, nej tack !

* Solfria dagar.
Nu när vädret äntligen börjar komma ska det komma regn, vad är det här?


5 maj

Hej på er!
Under tiden jag har haft min lilla ``bloggpaus´´ så har jag faktist saknat bloggandet lite grann och sett fram emot att skriva igen. Det är bara det att jag har ingen aning om längre vad jag ska skriva om? kom med lite förslag, för det skulle jag vekrligen behöva. En sak har jag i alla fall blivit bättre på och det är det där med bilder. Visst jag har kanske inte så himmlans mycket bilder egentligen men jag har lite mer en förut då jag nästan aldrig hade några. Jag ska försöka bättra mig ännu mer nu alltså, så är det bara!

Nu tänkte jag i alla fall ta lite kort om dagen:
Vaknade av att klockan ringde klockan 6. I morse var jag inte ett dugg trött och hade jätte lätt att komma upp och börja göra mig i ordning inför skolan. Vi började vanlig tid och startade med gympalektion. Har gått hyfsat snabbt efter de och har klarat mig med en utskickning med girlsen. Samma problem som förut, vi får som skarttattacker och får inte vara kvar i klassrummet haha. I alla fall så tog jag bussen hem direkt och nu sitter jag här med pappa som käkar. Ska inte göra så mycket mer ikväll än att ta en dusch och glo på tv tror jag. Pappa ska i alla fall fixa en försäkring till moppen så jag kan ta den till stallet i morgon. Juste! det har jag inte berättat här innan. I helgen åkte jag,bosse och pappa till eskilstuna och köpte en moppe till mig :) riktigt nöjd och det är bara körkortet som saknas. Nu ska jag ut och fixa till kaninerna för kvällen. Hare bra !
puss



Sommar 08

Herr rosa!

Tjuuuulelu!
Japp då var man tillbaks till bloggen igen då.. jag ska skriva lite om en liten stund för jag ska käka nu men innan måste jag bara lägga in dom här videorna... haha har sett att flera har lagt ut dom här på sina bloggar också och fan va kul det är asså. seee yeaaah!




Paus tills på tidsag.

Hej på er!
det har blivit lite dåligt med uppdatering nu i några dagar tycker jag och jag har funderat på en liten bloggpaus. Pausen ska inte bli så lång utan det är nu under helgen och på måndag som jag vilar lite. Jag kommer att blogga på tisdag sen igen så hare bra till dess.
puss



Stöten; jag, julia, jonna, johanna saknar..

RSS 2.0