Rullar in till stockholm city


Tagit fram conversen igen, måste köra en tvätt på dom bara men annars skönt med lite varmare dagar nu.

Har dragit på mig ett par jeans och en tröja, inget speciellt. Väntar bara nu på att pappa kommer hem så han kan köra ner mig till bussen sen åker jag in till stan och möter mamma. Bloggar sen när jag kommer hem direkt.
puss & Kram!


Today's

Godermorgon!
Jag ligger i sängen, har nyss vaknat. Har svårt att sova ut, men gick och la mig ganska tidigt igår därför att jag var så trött så kanske är därför.


3

Anonym om 2:
vilka tjejer är det du planerar resa med?
Svar: Angelica, Sophie, Julia, Romina & Isabell. Sen är även grabbarna där samma datum på ett hotell i närheten. =)

Anonym
om 3 frågor, tre svar...:
va du ser ut som 158 nåt sånt du ser kort ut:D, men säg hur mkt väger du typ 55`?
Svar: Nepp inga ledtrådar på vikten inte, 1,67 är jag i alla fall ;)

evvoev  ([email protected]) om Här kommer 'några' bilder..:
du ser så smal ut nu när man ser dig bredvid tvillingarna som har ätstörningar...hoppas du mår bra! och inte slutar äta :/ men gud så kul att ni kommer iväg i sommar! :D är inte föräldrarna oroliga? :P
du är sjukt vacker ska du veta!
Svar: Jag mår prima! inga problem med maten inte. Det här med resan... lutar åt att jag inte får åka, just därför att mina föräldrar är så sjukt oroliga och överbeskyddande, önskade att de bara slutade oroa sig så mycket. Men än är det inte sluttjatat, jag ska iväg! Tack, va snäll du är. :)

F i l m t i p s ?

Hejsan!
Jag har nyss vaknat igen. Hela eftermiddagen har jag sovit fram och tillbaks och legat i soffan hela tiden. Jag är så sjukt trött asså. Ikväll blir det bara att ta det lugnt här hemma, ska ladda ner någon bra film och fixa lite popcorn. Ni kanske har några filmtips föresten? Hur som helst har jag fått i mig en riktigt god middag nu. Smakade super!


Här kommer 'några' bilder..

Hej på er!
Är riktigt trött idag och bakis, har inte sovit så mycket inatt om man säger så eftersom man har haft två snarkande grabbar brevid sig hela natten som också snackar i sömnen, haha. Igår på kvällen så åkte jag med tjejerna till Cafe' 60 inne i stan. Vi satt och fika nån timma och snackade en massa skit, jättemysigt! Lite senare kom peter och hämtade oss och körde vidare hem till Sebbe som hade lite folk hemma. Firade även Niklas som fyller år idag, grattis! Trevlig kväll hur som helst!


Trött chey


3 frågor, tre svar...

Anonym om Möbelshopping:
när kommer headern?
Svar: Kommer fixa den nu i veckan tänkte jag. Kanske ons, tors eller så. Vi får se ;)

Anonym om Möbelshopping:
du har så fin kropp hur mkt väger du o hur lång e du:d?
Svar: Haha tack tack, vikten är tyvärr ingenting jag vill dela med mig av.. men kan säga att jag gått upp som fan senaste tiden.. Jag är 1.67 =)

hattenhauer om Möbelshopping:
haru färgat håret mickis? :O
Svar: nepp det har jag inte pattenpower :D

Möbelshopping

Hejsan!
Jag har precis kommit hem, hem från Ikea igen. Börjar nästan bli som en vana att åka dit med mamma och pappa men det är inte mycket saker vi kommer hem med, haha i alla fall inte de vi åker dit för. Jag ska sart hoppa in i duschen tror jag och sen får vi se hur kvällen blir planerad, ska i alla fall träffa tjejerna och vi ska till stan, sen får vi se som sagt vad som händer.



Osminkat, duktig jag har blivt va!?

Outfit.

Här kommer sista inlägget 'från igår' haha. Såhär såg jag ut då i alla fall. Sminkning, kläder och sen släppte jag ut håret.


Bilder från yesterday, igen

( Inte den bästa kvalitén och dålig färg på bilderna )


Menyn för igår...

Detta var det som serverades igår. Smakade jättebra!


Sängliggandes

Godmorgon!
Tänk att jag är så hurtig och är uppe så här tidigt nu när vi äntligen har lov. Det är inte så lätt att sova när det snickras och bankas i rummet brevid mitt... Hur som helst ligger jag i sängen fortfarande i alla fall. Mamma kom upp med frukost på sängen, mackor och blåbärssoppa, muuuuuuuums!

Gårkvällen blev lyckad. Det bjöds på supergod mat och trevliga tjejer ofc! Togs även mycket bilder så jag ska visa er lite senare.



Carro & Felicia

Halv 8 hos Romina

Tjena snyggingar! Nu rullar jag hem till Romina för att käka trerätters, hörs i morgon eller när jag kommer hem ikväll ;)

Nytt på Lovet

Äntligen lov, kommer inte gå i skolan förens 4 veckor eftersom vi har nu lov som sagt, sen har jag praktik i tre veckor direkt efter. Riktigt jäkla skönt! men såklart har jag saker jag måste plugga med i alla fall, har fortfaande inte lärt mig att det verkar vara så när man går i gymnasiet.

Hur som helst så vill jag bara säga att jag hatar min header och SKA göra en NY nu när ja har tid i veckan! Jag lovar!


Fredag outfit


Hjälp, vad passar bäst?


Morning

Godermorgon!
Har nyss kommit till skolan, börjar snart med prov på datalektionen, numbers... Men det ska nog gå bra. Slutar klockan 1 idag, tror jag ska dra och sola direkt efter. Har blivit så satans blek så det här funkar inte. Ikväll är det 'halv8' igen men den här gången hemma hos Romina. Fick precis höra vad som står på menyn och det låter supergott, ser fram emot kvällen med andra ord!
Hörs lite senare! puss

Bad, peeling och efterrätt

Jag har precis kommit ifrån badet, alltså blev det inget plugg ikväll som jag egentligen skulle gjort... Hur som helst var det superskönt att hoppa i ett varmt bubbelbad med dunkande skön musik på sidan om. känner mig riktigt ren nu och har peelat hela kroppen och smörjt in mig. Har gjort i ordning lite frukt och keselle med digestiv i botten nu. Det är så sjuukt gott. Ska njuta av min goda efterrätt nu sen ska jag krypa ner i sängen.


Jeansens historia

Jag har precis käkat, måste egentligen sätta mig ned och sätta igång med ett collage om Jensens historia. Vilka jeans som passar till en kort och tjock, lång och smal, kurvig osv.. Men jag orkar inte. Vill hällre bara fylla upp badkaret och hoppa i plurret, Vi får se hur det går...


Svar på komentar...

tina om Dagens outfit Onsdag:
Gu så söt blus! vad har du hittat den? :)
Svar: Tackar! Den finns på kappahl, eller fanns. Tror inte den finns kvar längre.. :/


Vi ser det snöar

Hej hej hej, hemskt mycket hej!
Har för nån timma sen kommit hem. Efter skolan drog jag med Amanda till donken, satt och käkade och snacka massa skit. Fick sedan promenera hem från bussen idag igen.. Snö och snö.. Det bara kommer mer och mer. suck.


Engelska

Snart slutar vi =)

 

 


Frusen

Det var inte direkt det skönaste vädret att ta en promenad i som ni säkert förstår. 20 minus... Vi höll på att frysa ihjäl. Nu har jag i alla fall kommit ur duschen. Ska ta en huvudvärkstablett och sen försöka sova tror jag, jag känner mig lite sjuk igen. inte bra.


Haha riktigt fin bild men såhär snygg och frostig var jag när jag kom hem.

Nu - promenad i kylan



Tro det eller ej men trorts att det är så sjukt kallt ute ska jag ut och gå en promenad. Ska pälsa på mig ordentligt med longkallingar, sockor, halsduk, mössa och vantar. Ska fan inte frysa nu. Hörs när jag kommer hem sen. puss

Manikyr

Salongtimmarna idag har ängnats mycket åt att fixa naglar, manikyr rättare sagt. Jag har inte pysslat med det själv men fotade lite när de adra höll på...


Dagens outfit Onsdag


Kaaaaaallllt

Hej på er!
Har precis kommit hem från stallet, satan vad jag fryser'!!!!!!!!! Skulle inte sitta fel med en varm latte nu vilken var min start på centralen i morse. Mums.


dear


bb

Jag försår att ni måste älska min uppdatering va? Haha jag har för någon timme sen kommit hem från stallet, gick sådär bra idag. Duschade direkt när jag kom hem och nu sitter jag och är seg som vanligt. Ska krypa ner i sängen och titta på Big brother. Bara jag som missat det? Är det kanske inte ens värt att titta på?


Svar..

Anonym om Äntligen en normal telefon igen.:
Varför valde du inte den stora svarta?
Svar: Det är den stora svarta ;)


Äntligen en normal telefon igen.

Hej på er!
Har nyss kommit hem, varit på mässan i älvsjö idag, mycket folk och det var inte direkt kul att gå runt där. Skämdes bara att visa mig. Direkt är jag kom hem åkte jag o mamma och hämtade nya telen. Eftersom jag tappade min i vattnet så fick vi en ny likadan som innan fast betala en självrisk på 1500, nice. Tog en svart den här gången. Köpte även ett skydd och ett skydd till skärmen.


at hattenhauer's place

Tjeeenare bloggen!
Sitter hemma hos Johanna och äter amerikanska pannkaka just nu, fan jag blir så trött på våran skola ibland. I morse har jag suttit i värsta bilkön med pappa för att hinna till skolan i över en timme sen när jag kommer fram så har vi håltimme fram till halv 1... suck! Vid halv ett ska vi vara vid älvsjö hur som helst, UF mässan ska vi på. Hörs!

3 frågor, tre svar...

Anonym om Trevligt men trött:
Vad använde du för att göra dom där lockarna? Skitsnyggt! :)
Svar: Jag använder en plattång som har 'börjningar på utsidan' eller vad man nu ska kalla det? Plattången heter i alla fall babyliss icurl och såhär ser den ut:


Emilia om Canon cybershot s95:
Jag har beställt en likadan kamera men inte fått den än. Jag har hört jättejättebra om den. Levde den upp till förväntningarna? Hur blir bilderna? :)
Svar: Va kul! Asså jag hade aldrig hört talas om den förut utan hittade den på internet och ville testa i affär innan jag köpte. Var ute efter en som gav bra bilder och det fick jag. Den visade bra bilder i affären och jag är verkligen nöjd med den, visst det går ju inte och jämföra med en systemkamera men bilderna blir bra! Bilderna på maten lite längre ned och fest är med den kameran, du kan ju kika. Bilden på mig nedanför är också med den kameran ;)

anonym om Bilder från yesterday:
har du löshår? supersnygg är du iaf!! :D kram!
Svar: På bilderna har jag löshår yes, men jag använder det ytterst sällan annars. När jag lockar håret brukar jag stoppa i några slingor. Tack va gullig du är. kram


Vi ska dit!

Hej hej på er!
Lång dag har det varit idag, riktigt lång! och jag är jättetrött som vanligt. Skoldagen har gått så jäkla segt, slumrade till och med till en liten kortis på lektionen. Slutade vid fyra och skulle åka direkt till Linus och även möta upp Romina men eftersom han inte kommit hem så åkte vi och käkade på Mias. Blev en pizza för mig. Efter det drog vi hem, får bli en promenad på isen någon annan dag vilket det egentligen var tänkt idag. Har suttit och snackat med brudarna nu på kvällen.. Tittat resa, vi ska fan iväg tjejer!









Det lutar mot det här! Nice

Film och bastat

Hej på er!
Har för en liten stund sen kommit hem från Linus, vi har tittat på film (megamind, haha) jag, han och romina och chillat bara. Innan de rullade jag hem till isabell och romina igen och bastade och fixade ansiktsmask och sånt, riktigt sköönt och nu har jag precis duschat och känner mig riktigt ren och freeesh. Ska hoppa ner i sängen nu tänkte jag, plugga lite och sen sova. Är sjukt trött så kommer sova riktigt gott i natt. Godnatt
puss


Outfit gårkvällen.


Bilder från yesterday

Efter vår mattävling igår så kom grabbarna grus och vi chillade och krökade lite sådär. Här är lite bilder:


Halv 8 hos mig - Hos Isabell.

Nu ska jag förklara för er lite mer. Vi tjejer har fått en kanske lite töntig ide men ändå riktigt kul. Halv 8 hos mig, ni vet en mat-tävling ungefär. Trerättersmiddag, det ska vara ett tema och vi har poängsättning i slutet. Vinsten är 400 kr eftersom vi lagt lite var.

Igår var det första kvällen och det var hemma hos isabell. Till förrät fick vi stekt bröd med parmaskinka och en tomat/lökröra. Varmrätten var pasta med en kycklinggratäng och det var så sjuk jäkla gott! Bästa jag ätit på länge!! Efterrätten kommer jag inte ihåg vad den hette men det var fruktsallad och choklad som varit i ugnen och glass till. Var en bra start på vår lilla grej, en riktigt trevlig kväll och som sagt: Supgergod mat!


Trevligt men trött

Godmorgon!
Jag har för en stund sen kommit hem från Isabell, blev kvar där över natten så. Hade det jätte mysigt på våran middagsgrej 'halv 8 hos mig'. Maten var supergod också! Lite senare kom grabbarna och joinade oss, berättar lite mer om min gårkväll senare, nu ska jag sova, är såååå hääääääär trött.



En bild innan jag drog ut. Kommer bättre outfit bild sen...

ha ha ha

Det var riktigt mysigt att rida ut i skogen idag, riktigt riktigt mysigt. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig inför kvällens händelser. Ikväll ska vi alla brudarna hem till isabell på 'halv 8 hos mig'. Tycker vi är jäkligt smarta och det kommer bli lite kul sådär. Hemlig meny och trerätters på G. Blir och dricka lite och kanske basta och sånt. Taggad! Ska fixa mig fiiint idag.

Här är tre bilder från chillkvällen igår:


Hey mitt winterland

Godmorgon Godmorgon!
Har nyss vaknat, blev tidigt idag eftersom sophie ställt sin väckarklocka på 9.40 för att käka sin frulle. Igårkväll drog vi till Romina och Linn, gick även en promenad och mötte upp isabell och sen rullade vi hem till rommis igen. Dansade som aldrig förr asså, och käkade melon och jordgubbar. Muuums! vid halv två knatade jag, angelica och sophie hem till mig och sov. Idag är det ridning som gäller nu på dagen, tur att solen lyser lite så det blir nog mysigt att rida ut i skogen en sväng. Hörs!


Hejpa

Nu knatar jag hem tll Romina med tvillingarna, kommer tillbringa kvällen där och sen blir det nog en promenad också. hörs!

Äntligen har den kommit!

Yes, nu har vi fått hem garderoben som jag har väntat på i 4 veckor. Pappa har redan börjat pyssla med att ta bort lister och skit. Snart får jag mitt dressingroom, fast det dröjer nog ett bra tag innan allt blir klart.


cope of coffee

Hej på er!
Sorry för att jag inte har uppdaterat förens nu men jag har haft annat för mig helt enkelt. Varit med Sophie dvs. Vi har legat och degat hemma hos mig i soffan framför en film men det är ju inte direkt kul att titta på film med henne eftersom hon ALLTID somnar, haha gullungen min.

Vi gjorde i alla fall oss en chailatte var, mums!


Night Night



Godkväll!

Har precis kommit ifrån duschen och har nu bäddat ner mig i min sköna stora säng! Har varit ute på en promenad med Romina också, jätte skönt och mysigt! Ska läsa lite i min bok nu och så säger jag godnatt nu.
puss och kram

Mc

Jag sitter och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka och käka... DOOONKEN! woooho, men det verkar gå jäkligt segt att ta sig fram i köerna. Är i alla fall superhungrig så ska fixa någonting smått själv här hemma. Lite senare ikväll ska jag ta en promenad med snyggarna romina och angelica. Hörs senare!


Ska göra mig en kopp chai nu


Outfit

Peace!


Hemma från skolan

Hej hej!
Har nyss kommit hem ifrån skolan, knatade hem från bussen och det var sjukt jobbigt med tanke på hur moddigt det är på vägarna.. Går knappt att ta sig fram, Jaja hur som helst känner jag mig lite gladare idag, tråkig dag igår bara så vare och de har vi alla, right? Har haft en kort dag i skolan, svenska på morgonen, håltimme/lunch och engelska, sen slutade vi. Skönt !

Sitter och installerar massa program på datan nu som äntligen kommit hem igen. helt tom på bilder men tur vi hade så kunde calle rädda dem till en lös hårddisk.



Två gammla bilder.

Fuck it!

Vilken jäkla skitdag det har varit idag egentligen. På morgonen har det varit lugnt och så men sen har det varit massa tjaffs i skolan, stressade som fan, ridningen gick sämst! + att jag har värsta mensärken, VÄRSTA.. och sen massa annat skit. Ligger och gråter som en jäkla barnrumpa just nu, det har hänt så mycket idag. Jag orkar fan inte, är så trött.



Trööött

Salongtimmarna idag.

Soffan var med mig i skolan på stylist timmarna idag. Blev färgning utav fransar, sminkning och så fixade jag håret på henne.


Resa bort från ett sådär helvete


 

Jag vill verkligen iväg nu! Bort någon annan stans, samla sina tankar, tänka efter vad man verkligen vill... ja ni vet vad jag menar.


Tisdag

Jag har precis kommit från duschen. Ridningen gick jättebra idag! är superglad för det. Hur som helst har Sophie varit här en stund nu på kvällen. Hon ska med mig till skolan i morgon och bli stylad. Jag ska färga fransar, sminka och fixa håret på henne. Hoppas vi hinner med allting bara, kommer bli skoj och såklart tar jag med mig kameran.

Idag har jag blivit stylad vilket jag egentligen hatar. Så obehagligt när andra ska pilla mig i fuckfacet men det gick bra. Rosen och Johanna var duktiga! Har bilder men... pappa har åkt iväg med mina andra data på uppdatering så jag får inte in bilderna i den här. Tråkigt tråkigt. Hoppas jag får tillbaks den i morgon så ska jag visa er lite. Fick bli lite tråkig och dålig uppdatering idag med andra ord. Nu ska jag kika på en film.
puss o hej




Hörs!

Hej hej hej!
Jag ska uppdatera lite senare ikväll tänkte jag. Ska snart hoppa upp ur soffan och byta om för att sedan rulla till stallet. Kommer vara kallt att rida idag, brrr.. Hörs senare ikväll då som sagt.

Tumblr_lgnv3hzj6i1qf30uco1_500_large


stämmer in lite bättre idag va?


snabbt

Har nyss kommit hem ifrån tvillingarna. Svängde förbi där en stund och bastade och snackade lite skit. Ska hoppa in i duschen nu och sedan hoppa ner i sängen, käka ostbådar och choklad och bli riktigt fet! Lingonveckan är inte och leka med inte. Hörs!

Salong

På salongen idag fortsatte vi med teman och idag jobbade vi på Businessman / women. Kuligt! Här kommer lite bilder från idag:


Happy valentine

Hej hej!
Har nyss kommit hem, har varit en riktigt lång dag idag. I skolan har vi haft salong (berätta mer sen med bilder osv) sen har vi haft massa annat och även talet i engelskan. Gick ju inte direkt bra kan jag ju säga men de e skit samma, vad ska man göra när man suger? Slutade skolan klockan fyra och då drog jag direkt och mötte upp mina föräldrar. Vi åkte till Silverado och käkade, mamma ville bjuda ut oss eftersom det trots allt är alla hjärtans dag idag.


Detta käkade jag, det TYP GODASTE SOM FINNS! Höll på att spy efter, så mätt blev jag.


Pallar inte skolan i morgon



Hejsan!

Ligger nu i sängen, har precis kommit från duschen och innan de kom jag hem. Blev lite senare än vad jag trodde men de e skit samma. Var i alla fall kul att hälsa på min Julia, var ett tag sen. Vi var där i ca en timme sen började jag och felicia rulla hemmåt. Blev jätte trött på bussresan och det har hållt i sig så jag ska nog sova snart. Säger godnatt och sov gott till alla snyggingar!

Skönt väder idag!

Har gjort klart en utav mina arbeten nu, känns skönt med tanke på att jag ska hålla tal i engelskan i morgon. Riktigt mysigt väder idag btw, sugen på att ta en promenad men ska börja fixa mig lite så jag hinner inte. Hörs!


Vill ha !


Söndagsmorgon

Godmorgon!
Vaknade ganska tidigt idag eftersom jag gick och la mig ganska tidigt igår.
Riktigt skönt att sova lite för en gångs skull. Dagens planer för min del idag är och plugga.
Lite senare drar jag till centrum med Felicia och fixar en grej och sen vidare till huddinge och hälsa på Julia.
Trevligt Trevligt. Ska hoppa upp ur sängen nu och gå ner och fixa lite frulle.
Något riktigt smarrigt ska det bli, Gormeeeee'
See Yah!


Canon cybershot s95

Godkväll snyggingar!
Jag är hemma ikväll, skulle egentligen till moa och fira men så blev det inte. Är så sjukt trött idag också, ska lägga mig tidigt tror jag men ska ladda ner någon bra film först tänkte jag. Här är i alla fall kameran jag fick. Är riktigt nöjd med den!


gårdagens outfit...


Tröja - H&M     Höga Tights - Zara


Min Fredag

Hej hej!
Jag är riktigt trött. Hade det trevligt igår i alla fall hemma hos twinsen med massa folk. Jag sov även kvar där vilket 14 st till gjorde så det var fullt hus på morgonen. Drog hem tidigt idag och har sovit hela dagen nästan. Här är lite bilder från igår.


kaooos

hej hej hej hej!
skitstressad tjej just nu. Kom hem vid 6... skulle egentligen varit hemma 1 ungefär, jävla väder och sl säger jag bara. Jag har ingen tid för bloggen ikväll. Dags och fixa mig och sedan på party :)
puss

Sl suger!

 

Godmorgon på er!

Sitter inne på centralstation på ett fik med mig själv och dricker en supergod smoothie. Vilket jävla kaos det är här i stockholm idag. Till en början körde pappa fast och fick börja köra med slungar för att vi över huvudtaget skulle komma hemifrån sen när vi kommer ner till bussen så är alla bussar i hela haninhe tydligen inställda och typ hela stockholm. Busstrafiker är helt off. Pappa kom då tillbaks och körde mig till skogskyrkogården eftersom tunnelbanorna funkar.

Kommer väl vara den ända som lyckats ta mig till skolan idag så kommer väl få åka hem igen... men hur ska jag komma hem?


Säger godnatt nu.

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och pluggar vilket inte är en ovana direkt. Föresten så blev det en kamera i alla fall, superglad och hoppas på att jag kommer bli nöjd när jag sätter igång den. Visar bild i morgon och berättar mer om vad det är för någon.

I morgon ska vi på någon modevisning/show eller vad det nu var med klassen. I nacka någonstans, kommer nog bli skoj. Hörs i morgon !
pussar


En ganska gammal bild... Var det kanske snyggare med mörkt hår ändå?

hjälp mig nu !!!!!!



Yoooh hoe!
Har varit ute och mött sophie en snabbis, planerat lite för helgen och sånt, niiice. Hur som helst så är jag riktigt riktigt glad nu. Snackade med pappa precis och lyckades äntligen övertala honom att få en ny kamera så direkt när mamma o pappa kommer hem åker vi ut till Ikea (mediamarkt) och tittar på en. Om jag hittar något så blir den köpt redan idag, woooohooooooo glad tjej!

Därför behöver jag eran hjälp nu. En bra, liten kamera. En kompaktkamera liksom. Hjälp mig nu. KOM MED FÖRSLAG FORT SOM SATAN!


Kom precis innanför dörren



Knatat hem i det här vädret... var inte det roligaste direkt.


Provdags

Godermorgon gott folk!
Sitter i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Provdags!! jag kan ingenting... undra hur det ska gå. Aja ska göra mitt bästa i alla fall. En lektion till sen efter lunchen, sen slutar vi. Hörs när jag kommer hem!
puss


Duscha

Hemma nu igen, nytankad med mat och ska nu hoppa i i duschen och bli lite ren från den ljuva hästlukten. Efter det blir det o plugga igen, börjar bli ett ganska vanligt ord här på bloggen nu va!? Vad gör man inte för sina lärare egentligen. Eller mest för mig själv kanske. Jaja hörs!



Dags o svira om till stallkläderna.

Yesbox, dags och svira om för att sedan rulla upp till stallet, hörs när jag kommer hem. Puuuuusss!


så här såg jag ut idag ^^


Skrapan

Hej hej!
Intervjun gick väldigt bra idag. Kom dit klockan 9 som bestämt men eftersom chefen dubbelbokat så bjöd han mig på en kaffe medans jag fick vänta. När det väl var dags så varade det inte så länge, max 20 minuter. Tyckte det lät bra i alla fall och han tyckte desamma så nu är det klart att jag ska jobba där vecka 10,11 och 12. Taggad!


host host*

Att min hosta aldrig går över, nu är den i full fart igen. Ligger i sängen just nu i alla fall. Har varit i stallet och tagit en lång och varm dusch, det behövdes! Nu blire dags för mig och plugga igen, måste göra klart en novell och lite annat skit, hatar det här med läxor. Jag pallar snart inte mer!


The Casbah

ÅÅåå va jag är nervös redan nu... I morgon ska jag på intervju klockan nio hos The Casbah. En klädaffär med olika märkeskläder inne i skrapan. Ska förhoppningsvis praktisera där men måste på en intervju innan som sagt. Jag är redan nu nervös asså! Klockan 9 i morgon, då gäller de!




Tisdag

Hejsan!
Första dagen i skolan idag då efter långhelgen. Startade med gym på morgonen, eftersom vi var så några ombytta på idrotten, så vi fick gå in på gymmet och köra. Efter de hade vi salong, jag sminkade och stylade håret på Therese i temat 'romantiskt'. Synd att jag inte har en kamera att visa hur det blev. Hur som helst fick vi sluta sen, eller jag måste plugga hemma men ändå.

Lite senare ikväll ska jag till stallet sen får jag se hur resten utav kvällen ser ut. Det här enkla hade jag på mig idag:


torsk

Guuud, jag har verkligen bloggtorkat. Har ingenting att skriva om. INGENTING. hejdå.

jätte söt!!!!!!!

Sånt här bara älskar man ju, urgulligt!

 


Animal

Jag ligger fortfarande i sängen min. Har nämligen studiedag today så de e nice som fan liksom. Synd bara att jag måste plugga som fan idag i alla fall. Jag är så sjukt trött så jag orkar egentligen inte men jag måste som sagt. Idag har jag inga direkt större planer en så, ska vara hemma, ingen ridning och så heller. Har ännu inte blivit helt frisk så får vila också. Vi hörs lite senare.

Fastnat på låten


dags för en film.

Duedate_120597823_large


Food

Har precis käkat, supergott!


Söndag

Godmorgon!
Har precis vaknat och ska ta mig upp ur sängen och käka lite frulle. Efter det ska jag iväg och köpa lite grejer till mitt rum om jag hittar. Så hörs när jag kommer hem! tjingeling!

Kamera?

Jag måste verkligen köpa en nya kamera, en liten som är lätt att ta med sig men ändå bra. Funderar på denna högst upp eller har ni kanske något bättre förslag.? Det ska bli bra bilder! ett stort krav. Help me!

 


Lördag


 

Har för en liten stund sen kommit hem ifrån Linn. Det bjöds på kött och potatisgratäng och sallad, riktigt smaskigt och då ska vi inte tala om chokladmoussen med frukt till efterrätt, mums! Vi har spelat spel och snackat en massa skit och sånt, lyckad tjejkväll åter igen.

 

Jusst nu ligger jag i sägen, riktigt, riktigt trött faktiskt. Ska skriva lite på min novell så den blir klar någongång sen ska jag sova hade jag tänkt mig.



Middag hos Linn

Hej hej!
Har precis slängt på mig ett par leggins och en kofta och sminkat mig. Ska snart bege mig hem till Linn med alla tjejer och käka och sånt! Myys på hög nivå! Jag kan ju säga att jag är ganska så trött sen gårkvällen så det blir inge dricka för mig idag inte. Hörs när jag kommer hem sen igen. puss



En riktigt glad Linus, 18 år!

Lite bilder från igår.



















puss puss, kul kväll igår!

Hej på er!
Jag kom iväg till slut, igår alltså. Vi var som sagt hos linus igår och firade han eftersom han fyllt 18. Hade skitkul, verkligen lyckat med massa dans och skoj! Super! Togs mycket bilder men såklart inga av mig eftersom jag inte har någon kamera... måste fan fixa det snart, någon liten bra som är enkel att ta med sig. Kommer sno lite bilder av emelie när hon förhoppningsvis lägger upp. Vi var där klockan åtta hur som helst och sen tog jag en taxi hem vid två, halv tre ungefär.

Här är två bilder innan jag drog ut igår.




Tack mamma!


min ursäkt.

Godmorgon!
Ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering under veckan men jag har varit sjuk och är fortfarande så jag gör allt för att vila upp mig tills ikväll. stannade hemma idag för jag pallar inte gå till skolan, jag ska fan sova hela dagen så min huvudvärk försvinner! Kommer inte uppdatera!
krya på mig själv.


Grattis linus ...

... på 18-årsdagen!!


Swedish

Hej hej hej hej!
Mår hemskt, sitter i skolan på svenska lektion just nu. Snorar och hostar, inte det härligaste inte men men. Efter skolan drar jag och köper hårförlängning och sen möter jag jonna på en fika. Var ett tag sen man träffade bruden så det blir nice. Tror inte jag orkar hålla mig ute så länge idag men en liten stund i alla fall. Hörs!

Koncentrerade tjejer!


troong

Hej hej!
har inte orkat uppdatera någonting idag, bror på att jag inte mår så bra. Har varit i skolan, ridit och träffat romina inte mycket mer en så. Ligger i sängen och mår skitdåligt igen.

Mitt huvud spräng snart. hejdå!


puss

Lampan visar röd.

Tjäänare!
Ligger i sängen nu, har precis kommit ur duschen. Herre min skapare vad jag har bränt mig idag, tomatio face om man säger så.. hoppas det lägger sig till i morgon så jag slipper gå runt som ett stoppljus, skulle väl kännas ganska så hemskt då. I morgon måste jag gå till skolan som sagt. Ligger och pluggar nu, inför min redovisning och sen måste jag skriva ett utkast som också ska vara klart i morgon, kommer jag hinna? Kanske inte, men jag tror det. Jag ska fortsätta med det jag höll på med, hörs.



Plugga!

20- minuter


Känner mig lite piggare nu, har även pluggat lite men en har jag mycket kvar. Måste gå till skolan i morgon för jag ska ha redovisning om viktor och rolf (designers). Ska käka middag när mamma kommer hem och sen åka och sola. Pappa kör mig för jag måste verkligen sola känner jag. Skönt också och lägga sig i värmen när man är lite frussen. Jaja hörs nog lite senare ikväll innan jag går och lägger mig.
puss


Till dig som undrade..

Här kommer lite tips på smink som jag gillar att använda.


Min droger idag.


Sjuukling,

Godmorgon!
Blev hemma idag, mår verkligen skit. Har feber, fryser fast jag ligger under två tjocka täcken, min hals värker, mitt huvud sprängs och mina näsa går inte att andas ur, kan det bli bättre!? Ska bara vila idag i alla fall men jag måste plugga lite också, jag verkligen måste och det känns förjävligt! Jaja nu ska jag somna om ett tag. Hörs, om jag orkar!


RSS 2.0