Nu är det nyårsafton

Godmorgon godmorgon.
Jag ligger just nu nerbäddad i min säng och fryser, haha. Nej men serriöst det är sjukt kallt på mitt rum... hur som helst ska jag börja gå upp och ta mig något att käka. Sen ska jag börja fixa mig... inte något mycket utan det får bli en lodis som åker till haninge idag. Mer uppdatering kommer när jag kommer hem igen.
hörs då! ciiao.


Godnatt, gott folk.. i morgon är det nyårsafton.

Tänke bara berätta morgondagens planer lite snabbt.. Runt tvåtiden ska jag, isabell, julia och sophie till centrum och fixa en sak och sen ska jag köpa lite smycken till kvällen. Har i alla fall hittat min nyårsoutfit nu så det känns skönt men som sagt så saknas det lite smycken som jag måste köpa i morgon. Vi kanske tar någon fika eller någonting sen också, sen bär det av hemmåt för tillfixning till kvällen. Nej, nu ska jag försöka sova vilket tog en evighet igår. Jag är inte trött alls men jag måste sova för annars sover man bort hela dagen känns det som.
Godnatt allihopa!
PUSS




glöm inte....

...frågestunden som finns lite längre ner... här är länk annars om ni inte hittar. vill ha fler frågor ju :D

http://picks.blogg.se/2009/december/kor-fraga-pa.html#comment


mums, mums.

Tjenare på er, och god kväll får man väl lov att säga!
Jag hade suttit och skrivit värsta inlägget så råkar jag klicka bort skiten, fan va irriterad jag blir! Aja skit samma, jag kom nyss hem ifrån isabell. Pappa körde mig dit för vi kände att vi verkligen behövde snacka sen kom han tillbaks för att hämta mig efter 45 minuter ungefär, haha. Men nice och kul hade vi på den lilla tiden, haha. Hur som helst så sitter jag nu i soffan och glor på tv men pappsen samtidigt som jag käkar lite mjölk och nyttiga flingor med onyttigt socker. Smakar verkligen bra asså!


Ser inge vidare ut men gott smakar det i alla fall :D


klart!


Sådär då var jag klar med naglarna också .


HAHA !!


Not a Big deal^

Tjaaa allihopa!
Jag har inte orkat resa mig upp för att uppdatera i morse så det fick bli nu istället. Bättre sent en aldrig eller hur ? haha. Idag vaknade jag vid tolv och flyttade mig ynka steg till soffan i stället och sen dess har jag legat där och degat för mig själv och glott på tv... Inte mycket mer. Usch jag bara slösar bort hela dagen, känns inte bra det men nu tänkte jag ta och fixa till mina naglar tills i morgon.. Ska testa det nya nagellacket jag köpte här om dagen så får vi se hur det funkar.. hörs senare så får ni se resultat, inte en sådan big deal men i alla fall.
hörs senare! 





Sötnosar....


Kör! fråga på!


( Bild från i sommras, sophie o jag. )

Nu får det faktist vara dags för en frågestund här på bloggen tycker jag, eller vad säger ni? Fråga vad ni vill! eller ^nästan vad ni vill, inte för personliga förståss. Bara fråga på ! eller så kan ni komma med förslag så att bloggen kan bli bättre =)


Blogg tork, vad ska jag skriva?

Godkväll på er!
Ligger just nu nerbäddad i sängen och har precis tittat på film.. Tror jag ska sätta på en till rulle innan jag ska sova också för jag känner mig inte ett dugg trött. På ett sätt vore det ganska bra och börja lite smått att vänja sig vid skoltiden innan vi börjar så det inte blir allt för jobbigt att komma upp på mornarna. Helt ärligt så förstår jag inte hur jag ska orka upp så tidigt som halv sex varje morgon! det återstår att se helt enkelt.. Usch, vi börjar ju fan skolan om en vecka ungefär :O Nej, det ser jag INTE fram emot.. varför tog jag upp det över huvudtaget!? eller vad säger ni? skollängtan? skulle inte tro det!


Dagens musik..



Taio Cruz - Break Your Heart

Bilder från igår..


29 Dec

Godmorgon på er!
Jag sitter just nu hos angelica och sophie som jag spenderat natten hos. Vi har precis äkat lite frulle och nu ska vi köra lite wii, haha. Hur som helst så var vi ju hos elin igår som hade fyllt år och det var väl trevligt till en början men sen hände massa saker.. Så då vände det hela, men men vi snackade massor i alla fall och hade trevligt på det viset. Jaja sophie sitter och snurrar för fullt med armarna nu, haha ska hjälpa till och spela lite nu. hörs!
puss


kvällens outfit ser ut såhär..


Spets/tubtopp - Vila
Tights - H&M
Bolero (visas inte ) - New Yorker

Nu ska pappa köra ner mig och tvillingarna till bussen och vi ska iväg och ha kul. Kommer nog inte uppdatera mer idag, ha en trevlig kväll ni andra!
PUSS


Fönen väntar

Har precis kommit ifrån duschen och ska snart börja fixa mig inför kvällen bravader, haha nej men vi ska hem till en kompis ikväll och partaja litegranna, kul kul. Ska sätta igång att torka håret nu så jag får det klart. 'Outfit kommer troligtvis innan jag sticker..
Hörs!


Detta fick jag med mig hem ifrån centrum..



Linne med paljetter, T-tröja.


Trosor, Nagelack, Glitter liner, Ansiktsmask


Bolero, Svart linne, schampoo, balsam.


Dagens..

Sådär, då var man hemma igen då efter en halvdag i Nacka centrum. Det var inte så farligt mycket folk där så det var skönt att gå runt just där. Jag och kusin fick skjuts av pappa dit och sen har vi käkat tacobar till lunch, gott gott! Outfiten idag var inge vidare men såhär såg jag ut i alla fall. ( hade jacka över så det syndes inte :P )


shopping tomorrow

Har precis duschat och fixat en ansiktsmask som ska sitta på i 10 minuter. När det är färdigt ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt i morgon för att sedan träffa kusin och shoppa hela dagen så det kommer antagligen inte bli så mycket uppdatering i morgon tyvärr. Är sjukt trött nu i alla fall så ska ta och bädda ner mig i sängen. Ha det gött!

Bilden bjuder jag på haha,


Dagens musik..

Slänger in en låt här så länge medans jag hoppar in i duschen.



Sean Kingston - Wrap You Around Me


Nyårsoutfits? TIPSA MIG!



Jag känner mig lite stressad inför nyår nu faktsit... har ingen aning om vad jag ska ha på mig!!! funderar på att använda mina paljettleggins men vad fan ska man ha till dom !? Hjälp mig någon!

kom med lite förslag!


Bilder, gårkväll.




Och så kommer lite mobilbilder..


bilder kommer..

Sådär ja, då var jag hemma igen.. eller jag kom hem vid tre/halv fyra tiden ungefär. Vi fick skjuts hem av julias pappa så det var ju riktigt skönt de. Idag har det bara varit slappa på schemat, har helt enkelt inte orkat något mer. Jag sitter nu i köket och käkar lite middag/lunch och poppar lite musik. Ska ta och ladda in bilder från igår så får vi se om det kommer ut några här på bloggen förhoppningsvis. '¨
Hörs!

Dags för lite käk.

Godmorgon på er!
Jag och Sophie ligger just nu i sängen och har precis vaknat... Det blev ju ganska så sent igår och lite uppdatering. Vi tjejer fick ett ryck att dra på bio så jag, Angelica, Sophie, Julia och Isabell drog in till Rigolett klockan halv tolv och såg Avatar i 3D. Filmen var inte den bästa enligt mig utan jag trodde att den skulle vara mycket bättre men dålig var den inte utan den var väl hyfsat bra. Hur som helst så var vi hemma klockan tre och gick och la oss direkt i sängen o glodde på sex and the city boxen :P

Nu ska vi gå upp och käka lite frulle med dom andra. hörs!
puss




Dagen outfit..

Idag får det bli en enkel outfit..


T-tröja - Monki
Linne - Gina
Jeansleggins - Gina


26 Dec..

Hej på er!
Jag vaknade Nyss och tänkte gå upp och ta mig lite frulle. Huvudvärken är i alla fall över och lite snuvig är jag fortfarande men det får jag stå ut med. Idag ska jag ju iväg med tjejerna och ta en fika och snacka av mig massor så det får man ju inte missa. Nej nu ska jag käka frulle så hörs vi sen.
hörs!

Krya på mig*

Nej, jag orkar inte vara vaken längre.. jag mår verkligen piss. Är sjukt snorig och får hostattacker då och då.. Inte nog med det så har jag helvetes ont i huvudet och tror det sprängs vilken sekund som helst.. suck. Ja ha ett bra liv! nej men helt ärligt så känner jag mig inte riktigt kry alltså.. Och jag som ska i väg och träffa tjejerna i morgon. Ska ta en alvedon och nässpray och sen försöka sova så får vi se om det blir bättre tills i morgon.. Godnatt!

PUSS



Jaa, det känns väl gulligt att se ut såhär. =) haha


Bad uppdate today..

..Jo jag vet, idag har det varit riktigt dålig uppdatering tråkigt nog. Idag vaknade jag runt halv elva och skulle upp för att fixa mig eftersom jag och tjejerna skulle ta en fika tillsammans, men eftersom allting var stängt idag så bestämde vi oss för att ta det i morgon i stället. Jag gick och la mig i sängen igen och slappade bara tills tvillingarna efter ett tag kom hem till mig. Vi snackade bara, kikade lite på tv och jag var bara en liten stund innan det var dags att åka hem till kusin för ännu ett julbord.

Usch, jag tror nog aldrig att jag ätit så mycket. Höll verkligen på att spy efteråt.. så mätt blev jag och sen en efterrätt på det också.... oooof jag är fortfarande riktigt, riktigt mätt och ändå ligger jag i sängen och pimplar i mig massa mer julmust.. som om det inte räcker med typ 8 glas redan, haha. I morgon ska jag nog ut och springa på morgonen tror jag. Hur som helst.. När vi sedan hade käkat, fikat, tittat på tv och snackat massa skit så körde vi först hem mormor och sen blev jag släppt hemma hos Angelica. Drog hem där ifrån vid tolv ungefär eller kvart i om det ska vara korekt, haha. Nu ligger jag som sagt i sängen och ska bara slappa =)


Diggar låten... Like a Drug - Kylie Minogue


Kvällens outfit var..


Svart stor kofta - H&M
Spetslinne - New yorker
Brunt linne - Gina
Jeansleggins - Vero Moda


Snabbt morgoninlägg

Godmorgon på er!
Jag ligger just nu i sängen och har vaknat för ca 1 timme sen. Jag hade verkligen svårt att somna igår och jag har börjat bli lite sjuk också.. inte kul det. Har känt mig snuvig hela natten och nu på morgonen är det ännu värre. Idag så kommer tvillingarna snart hem till mig en liten stund bara sen ska jag börja fixa mig och sedan dra vidare hem till kusin m. familj på middag klockan fyra. Ska ta och hoppa upp nu och käka lite frulle innan dom kommer..

Ha det gött så länge, hörs sen!


Tack och hej för mig, där fick jag till den.




Nu orkar jag inte slänga in några fler inlägg från idag och ärlit talat har jag inget mer att säga heller. I morgon ska jag träffa tjejerna tror jag sen så får vi se vad vi hittar på.. tror att vi startar dagen med en fika någonstans och massa babbel. Nu ska jag i alla fall lägga mig i soffan och titta på en film sen blir det sängen. Hoppas ni hade en trevlig julafton allihopa i alla fall och Sov gott!
PUSS


Mina Julklappar..

..är då dessa + Kamerafodral..



Dagens outfit.

Bolero - Cubus
Klänning - Gina
Tights - H&M
Accessoar hårrosett - H&M


Min Julafton

Klockan börjar snart närma sig halv nio på julafton och vi har precis kört hem mormor pappa och jag som var så trött, haha så nu är vi själva... Hörde också att kusin har kommit hem ifrån thailandet och skojja inte vad jag är avundsjuk på hennes bränna som jag tänker mig i huvudet. Jaja lite kort om dagen bara...

Mormor käkade frukost med oss i morse och sen har vi fikat, käkat julmiddag, tittat på kalle anka och kompani och till slut öppnat paket. I paketen låg det.... Massa tofsar, hårspännen, tröja, Paljettleggins, Kamerafodral, Resväska, DKNY parfym, tofflor, mascara, 2 st saltvattensprayer till håret och presentkort på Nacka forum 1000 :-. Är verkligen supernöjd med mina saker och jag ska lägga in bild senare på alla grejer tänkte jag.

Ha en forsatt trevlig kväll allesammans!


All I Want For Christmas, Is You !


Bildbomb hästar..





Dance., Saknar den hästen mycket.






Ridläger 2008 ( ser hemsk ut )



Pamir redo för tävling.


´Ha en bra jul !

God ju på er alla igen!
Jag har precis käkat lite frulle tillsammans med familjen och mormor som redan har kommit hit. I morse vaknade jag klockan tio av att mamma och pappa kommer in med ett enormt paket och lägger på sängen. Tradition att jag får ett paket redan på morgonen haha. I alla fall så var det en stor rosa resväska perfekt när vi ska utomlands :P
Mer paketöppning blir det efter middagen.. Hur som helst så får jag önska er i alla fall en bra och trevlig kväll. god jul!

Bilder som lovat....kommer i nästa inlägg :P


Svar..

Postat av: Kathrin
Kan du inte lägga ut lite bilder ifrån din ridning eller hästlivet om man ska kalla det så :P?

Svar: Jo visst kan jag det... dom kommer i nästa inlägg lovar jag ;)

Telefonen piper om och om igen.

Jag satt precis och snackade med angelica och sophie i telefon.. det var ett tag sen känns det som. Hur som helst så börjar jag blir riktigt trött nu och ska ta och bädda ner mig i sängen och försöka somna. Det är ju paketöppning om några timmar =) Vill också bara få förklarat att idag har det inte blivit så mycket text här i bloggen utan mycket bilder istället.. Har inte orkat skriva så mycket så just därför kändes det rätt att bara lägga in bilder och i morgon blir det nog den enkla vägen igen.. Kommer nog inte blogga så mycket över huvudtageget i morgon eftersom vi ska ha besök och fira jul... Det är bara Jag, mamma, pappa och mormor som ska fira jul tillsammans i år. Känns lite tråkigt eftersom det bara är vi men vad ska man göra när kusinerna, moster och morbror är i Thailand! synd är det verkligen men dom har det säkert super där i stället, haha.

Jaja avslutar med en bild som mamma gick och smygfotade för nån timme sen, haha.
hörs i morgon!
PUSS


!!



.. Till er alla och främst till mina tjejer !


Små skitkluttar!

Såhär såg mina bakverk ut..


Jag höll nästan mina löften..

Riktigt skönt vare att ta ett bad. Jag höll nästan på att somna när mamma kom och knackade på dörren, haha. Hur som helst har jag hunnit med väldigt mycket idag tycker jag och jag är nöjd som fan, haha. I morgon är det ju julafton och det är våran familj definitivt eller hur det nu stavas redo för. !


Nu väntar badet!


Julgranen klar.

Sådär ja, nu har jag fått i mig lite mat och klätt granen helt själv tills mamma och pappa kom hem. Såhär såg det ut innan och resultatet =)




Ganska så stor skillnad va, ?


Running!

Sådär, då var granen på plats också nu ska jag bara klä den fast det får bli lite senare.. Mamma och pappa är och handlar dom sista julklapparna i sista sekund och när dom kommer hem ska vi baka. Jag själv har tagit en liten paus i från allt och bäddat ner mig i soffan framför tvn. Ligger och tittar på Brooke knows best på mtv, kul kul. Jag ska ligga ett litet tag till tänkte jag och sen ska jag sätta på mig träningskläder och ut i kylan och springa en liten runda. Känner att jag behöver komma ut lite och slappna av så som jag har stressat...
Hörs fram mot kvällen igen, ciiao!


Klart !


Nu sätter jag igång.

Godmorgon på er!
Julafton i morgon då! sjukt snabbt tiden har gått.. Hur som helst så vaknade jag för ungefär en timme sen och har precis käkat lite frulle. Idag är det fullspäckat schema som gäller. Det ska städas hit och dit och fixas och bakas.. Tänkte ta och sätta igång med mitt rum nu direkt så jag har det gjort. Kommer nog inte blogga så mycket idag så ni vet det... hörs i alla fall senare.
ciiao !

Här har ni en låt att götta er med tills senare =)


Sov Sött !

Nu ska jag försöka sova tänkte jag, känner mig riktigt trött nu så det är inte mer än rätt med andra ord. hörs i morgon sötnosar!
puss


I morgon ska jag..





01.00. Det är julafton i morgon

Godkväll gott folk !
Jag och pappa kom hem för ca en timme sen. Jag kände mig så himmlans rastlös och orkade inte göra någonting egentligen så vi åkte till macken och köpte lite cola och en tidning, haha. Tänkte bara berätta lite kort om dagen i alla fall. Efter att ha kommit hem ifrån julia vid 2 idag så har jag inte gjort ett skit! Jag lovade mig själv att jag skulle fixa mitt rum men tror ni det blev av eller? nej klart det inte blev så nu har jag ännu mer att göra i morgon. Sista dagen innan julafton... eller juste fan, klockan är ju över tolv nu... DET ÄR JULAFTON I MORGON =) Hur som helst så är det fullspäckat schema som gäller i morgon.

Nej nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och läsa min tidning, käka lite Ben And Jerrys och dricka cola, känner verkligen suget i magen nu asså, haha. Hörs kanske innan jag somnar...
PUSS


finns det någon snyggare?

Nej! haha


Jag...



* Snö!
Snacka om tur vi har som fick våran snö trots allt till jul. Trodde helt ärligt att vi inte skulle få något alls men så blev det inte. Visst kan det vara jobbigt med vädret men det kan också vara riktigt mysigt. Man får verkligen en nice Julkänsla =) Tummen upp för snö, just nu i alla fall...





* katrin zytomierska..
och hennes jävla tjat om barnhat och allt skitsnack om folk hit och dit. Vafan ska hon skaffa barn om hon hatar de så mycket.? Hmm.. jag förstår mig inte riktigt på den där bruden asså, hela hon är skum! En stor fet tumme ner för henne!


dagens ^^sound^^



Meet me Halfway - Black eyed peas


Städning på G... som vanligt med andra ord

Har precis käkat middag med familjen och nu måste jag städa mitt rum. Ursch jag orkar verkligen inte.. det har blivit uppskjutet i flera dagar nu men jag måste i få bort grejerna ifrån sängen i alla fall så man kan sova där. Som tur är det inte så jätte stökigt så det tar väl inte så lång tid hoppas jag..


`` Det bara hände ´´

Seriöst helt sjukt att hon står och säger såhär i tv och allt... Lyssna på hela videon, främst i slutet!
Vad är det för fel på människan!?

 


Hos julia..

Godmorgon får man väl lov säga då!
eller vi vaknade klockan tjugo i tolv och sen dess har vi bar ledag och degat i sängen, snacka och fått i oss lite frulle. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig eftersom jag glömde nycklarna hemma. Dagens planer bli att nu ska jag hem och städa det sista på mitt rum och så ska jag ta en dusch sen ska jag och tvillingarna tillbaks hem till Julia med Isabell också. Tror vi bara ska chilla lite ikväll och snacka. Bloggar när jag är hemma.
hörs!

Chill pill^^

Nödvändigt inlägg Julia gjorde va, haha. Just nu sitter jag, Isabell, Julia, Johanna och Elin i soffan och bara chillar galet med massa chips, godis och läsk. Vi var iväg en snabbis till djurgårds och hyrde en film, det fick bli Children... Någon skräckis typ som verkligen sög! När den var slut satte vi på en ny rulle ' Bring it on ' sen nu när den är slut får vi väl se vad som händer då. Ska vara lite social nu med dom andra. Hörs i morgon!
puss

Bild från sommaren, ute med a och s.. båten.


Julia gästbloggar !

hej



hejdå

haha picksan och sophie

Hörs i morgon!

Yooooh!
Nu sitter jag hemma hos julia och kommer spendera min natt här också. Vi ska typ kolla på film tror jag och bara tat lugnt. Sen ska Elin och Johanna också komma hit och tror att dom ska slagga här också. Idag har det varit riktigt tråkig uppdatering och tror inte det kommer bli så mycket mer idag faktist, det blir bättre i morgon med bilder och skit då jag får mitt minneskort till nya kameran. Vi hörs i morgon.
Ha en trevlig kväll!

dags att fixa mig.

Hej på er!
Jag har precis käkat middag, det serverades hemmagjord mos med korv och visst smakade bra. Innan det så var jag hos hudläkaren och det gick bra. Ska fortsätta med dom gamla tabletterna men fick en ny salva.. så jag hoppas på bra resultat. Hur som helst så har jag inga planer inför kvällen. Jag är riktigt suger på att dra ut och träffa tjejerna eller någonting så jag tror nog att jag ska ringa och höra med dom. Det är sjukt kallt ute men men jag vill ut! Har varit hemma nu dom senaste dagarna och känner att jag behöver lite sällskap. Ska fixa mig lite nu och se sen vad som händer....
hörs!

Outfit

Detta fick bli klädseln för idag.. Mys!


Önska mig lycka till !



Sådär, då var jag klar med övervåning.. eller jag skippade mitt rum för jag orkar verkligen inte mer nu haha. Det får väl bli i morgon eller någonting, tar ju inte så lång tid. Nu ska jag börja fixa mig lite innan jag ska iväg till hudläkaren. Pappa kommer snart hem och då måste jag vara klar för att bara hoppa in i bilen. Tror jag ska hoppa in i duschen en sanbbis och sen bara ta på mig några lodiskläder av något slag. Jaja vi hörs lite senare.

Dagens låt..


Kort morgoninlägg

Godmorgon på er!
Jag är nu i fullt arbete i städningen eftersom det inte blev så mycket gjort igår.. Jag har hela övervåningen att ta hand om eftersom den är 'min' och det är inte det lättaste kan jag ju säga. Just nu håller jag på med badrummet och svabbar så jag ska väl fortsätta med det. Har i alla fall käkat lite frulle, Billys pizza fick det bli haha. Inte det nyttigaste direkt men skit samma, jag orkade inte hålla på och fixa en megafrukost inte. klockan tre ska jag till hudläkaren idag också så om jag ska hinna klart med städningen innan dess får jag nog sätta i gång igen.
hörs senare!

Ligger nu i sängen

....... och posar och lekar med vebbkameran här för mig själv haha, nej men nu har jag i alla fall hunnit med att både duscha och pyssla om mig själv med lotion och målning av naglarna vilket verkligen behövdes. Valde att använda den nya färgen jag köpte igår, lila. Ritkigt snyggt!


Det går ju faktist uppåt!




Låt det nu fortsätta såhär^^


Svar till anonym..

Postat av: Anonym

Kan inte du ha frågestund? :)
Isf, kan du svara på i ett inlägg:

Vad är din riktiga hårfärg?
Vad ska du göra på nyår?
Är du ofta utomlands?
Är din nya kamera värd pengarna?
Rider du fortfarande? =)
Vilket gymnasie och vilken linje ska du söka in till?

Puss

Svar: Visst ska jag ha en frågestund men det är bara det att jag inte har så mycket besökare en eftersom jag började blogga i förrgår, så jag tänkte nog vänta några/någon vecka så får vi se om statistiken höjs. håll utkik bara! Kul i alla fall att du har massa frågor så nu kör jag igång.

1. Min riktiga hårfärg är röd/orange eller vad man nu ska kalla det, lite guldnyanser i också haha, hemskt säger jag bara!
2. På nyår ska jag och mina vänner partaja` och ha det ritkigt skoj, umgås och träffa lite folk. Ser fram emot det jätte mycket faktist så vi får hoppas på att det blir lyckat.
3. Nej, jag är inte ofta utomlands. Under hela mitt liv har jag varit utomlands 4 ggr. Nu dom senaste två resorna var ganska täta med varandra.
4. Jag har inte börjat använda kameran en för vi måste köpa nytt minneskort innan, men jag har testat den lite och den verkar grymt bra verkligen! så jag hoppas att den är värd pengarna. Det återstår att se helt enkelt.
Visst ingenting slår ju systemkameran men jag behövde en kamera till som är lättare att ta med sig när man åker iväg och så.
5. Yes, rider det gör jag fortfarande och det är fortfarande lika kul =)
Hoppas du är nöjd med svaren =)

Om ni andra har några frågor är det bara fråga!


Dagens..

Dagens humör: Happy men trött.
Dagens borde: Egentligen pyssla om mig själv, men det får bli senare.
Dagens frisyr: Slarvig bulle/knut.
Dagens klädsel: Mysbyxor och myströja
Dagens händelser: Handlat, köpt julgran
Dagens vill ha: Julafton!
Dagens längtan: 16/6 - 2010
Dagens fundering: Funderar på att ta ett bad ?
Dagens beroende: Spotify ^^
Dagens tråkigaste: Städning i hela huset
Dagens personer: Älskar er, you know.
Dagens roliga: Fotografering  =)
Dagens låt: These walls Don't lie - Promoe


Mina sötisar, right ?




Stegen fortsätter, haha



Sådär nu har jag slagit in mammas och pappas julklappar så nu är det klart. Ännu ett steg närmare...


Närmare julen..

Tjabba!
Jag kom precis hem ifrån affären. Har varit iväg med hela familjen ( alltså mamma och pappa ) och handlat lite, käkat pizza och köpt en julgran. Äntligen har vi fått hem en och nu känns det bara som om julen är ännu närmare, wiie va kul bara 4 dagar kvar nu ju. Jag säger det igen... Fan va fort tiden går, nyss var det liksom sommarlov, varmt i luften och vi hade precis gått ut åttan men nu har redan en termin gått, det är kallt, det är fullt med snö och vi har fått nya betyg igen.

Nu är det bara en termin kvar sen är det dags att gå vidare till Gymnasium. Som tur har har jag bestämt mig redan vad jag ska söka till och vi får bara hoppas på att man kommer in där. Jaja hur som helst så ska jag ladda in lite bilder nu så får vi se om några hamnar i nästa inlägg.
puss

Min nya kamera...

Är super! Köpte som sagt ny kamera igår och det blev en `Panasonic Lumix DMC-TZ7´. Det blir verkligen superbra bilder med den och den är verkligen att rekomendera om ni funderar på en ny kamera till er själv eller kanske en julklapp till någon.


Titta va brun jag var !

Under bloggpausen jag hade så var ju jag och mamma utomlands och fyfan vad jag saknar det!
Titta vad brun jag var!!!




Saknar stället asså...


Jippi yooh, Jippi jay!

Godermorgon!
Vaknade för ca 1 timme sen och har legat och degat i sängen sen dess. Så sjukt skönt nu med lov och bara slappa! Ser också att det fortfarande snöar ute och jag bara undrar när detta ska sluta?. Fan tycker det räcker med snö nu, haha. Hur som helst så är dagens händelser inte något specielt. Har lovat att hjälpa till här hemma och julpynta det sista, städa lite, baka och köpa julgran med pappa när han kommer hem. Till att börja med ska jag ta mig upp ur sängen som sagt och ta mig någonting att käka, sen får vi se vad som blir på tur sen....

Kör på en dagens låt i alla fall..

Tiden går alldeles för snabbt..



Ligger just nu i sängen och hör att några i området börjar smälla sjukt mycket raketer och åååh vad jag längtar till nyår nu asså! Det är fan inte så långt kvar heller... Fan vad tiden går snabbt!


Full fart, fram och tillbaks.

Idag efter senaste morgoninlägget så körde mamma mig och tvillingarna ner till bussen. Vi drog och mötte Isabell och sen vidare till Farsta Centrum. Skojja inte att det var mycket folk där asså ! Hur som helst så var vi framme där runt två tiden kanske och gick runt i affärer tills klockan hann bli 4 ungefär. Det som var meningen med farstabesöket som jag nu kallar det, var egentligen julklappar men såklart handlade vi bara saker till oss själva haha. Eftersom dom flesta affärerna hade extra öpppet idag så tog vi tunnelbanan till stan och köpte lite julklappar där i stället. Vi tog en liten fika på Sandys också, mys mys. Här har vi mina köp today:


Svar...

Postat av: Anonym
hur blev det med designen ? :)

Svar: Jo jag sa ju igår att jag skulle försöka hinna börja med en ny design idag men så blev det inte eftersom jag kom på att jag inte har några bilder så jag ska ta och fixa lite nya bilder innan tänkte jag. Det blir i alla fall någon gång i veckan, det lovar jag ;)

Picture ^^

Yooo på er !
Har för några timmar sen kommit hem ifrån julhandlandet. Det var ritkigt mysigt att vara med tjejerna i stan på cafe´ och i farsta med shopping. Mer och dagen och bilder kommer lite senare. Efter allt shoppande så åkte jag och Isabell hem till mig och käkade lite och vi har precis lekt lite med kameran också. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och lite bilder innan vi ska dra hem till tvillingarna... Hörs senare när jag komemr hem.
puss








(driiiv på denna, haha)


Dagens outfit


Detta är då dagens outfit. Nu ska jag ta och packa ihop lite grejer sen bär det av ner till bussen. Ska ta och ringa tjejerna också så har lite brådis just nu. Hörs senare när jag kommer hem! Ha en bra dag!


Slut på sovandet.

Godmorgon på er!
Ursch, nu är det typ tredje gången jag vaknar på morgonen av att antingen telefonen ringer och ingen svarar, sen ringer mobilen och sen plingar dörren... Suck, asså nu går det inte att somna om igen. Jaja skit samma jag ska inte reta upp mig allt för mycket inte. Nu när jag ändå är uppe så tänkte jag hoppa in i duschen vilket jag inte orkade göra igårkväll. Ska ta och fixa lite frulle innan bara, och sen ska jag nog börja fixa mig lite.
hörs lite senare!

Datan spelar upp så länge...

Sov sött


I morgon ska jag..

* Vakna, ta en dusch.
* Fixa mig.
* Julhandla med tjejerna.
* Köpa ny kamera.
* Hem.
* Utgång.


Detta bjuder vi på `


Slut, hela jag.

Tjaaba på er!
Jag har faktist fortfarande inte flyttat mig till soffan och tvn, utan det blev sängen i stället. Jag börjar känna mig ritkigt seg och då menar jag verkligen riktigt seg och sömnig! Skönt att för en gångs skull vara hemma i alla fall. Hur som helst har jag varit helt slut hela dagen och lite smått irriterad. Har suttit och snackat med isabell i telefon för ett tag sen och det var skönt att snacka av sig lite. Nu tänkte jag att jag skulle ta och släpa mig själv till toan och tvätta bort smink och fixa klart inför kvällen. Funderar på att ta en snabbdusch också men vi får se hur det blir med den saken. Ska nog titta på en film sen också och sen blir det sleep time för min del. Jag ska verkligen sova ut nu i morgon! Jaja ska inte skriva för mycket skit nu utan nu väntar badrummet. Kanske slänger in ett kort inlägg innan jag somnar.

Hörs!


Detta är jag nöjd med =)


Musiken som poppas just nu..


Teddybears - Get Mama a House


Pitbull - Now You See It

Angående design...

.. så ska jag absolut fixa en helt ny design vilket passar perfekt nu när vi precis har fått lov. Ska försöka komma igång med att fixa och trixa lite redan i morgon hade jag tänkt mig och så får vi se hur snabbt det blir klart. Först och främst så ska jag verkligen sova ut i morgon i alla fall. Så sjukt skönt nu med lite vila ifrån allt plugg och all stress som varit. Ikväll tillbringar jag tiden här hemma med familjen vilket var ett bra tag sen. Känner att jag behöver varva ner lite och bara ta det lugnt helt enkelt. Vi har fixat lite med ljus här hemma och jag ska bädda ner mig i soffan med en liten hemmagjord juice/läsk drink, smaskigt smaskigt säger jag bara!


Titta! så mysigt ju..


Nu är jag tillbaks ^^

Hej på er!
Jag har verkligen funderat hur mycket som helst nu på om jag ska börja blogga eller inte igen. Jag har ju som sagt haft ett ganska långt uppehåll om man säger så, och visst har jag saknat det lite men det har ändå varit grymt skönt att koppla bort det där `måstet´ som fanns varje dag. Hur som helst så tror jag nog att jag ska försöka mig på en runda i bloggvärlden igen, haha. Men så får vi väl se hur länge det håller den här gången. ska i alla fall försöka uppdatera så mycket som jag kan och hinner. 

Har ni förslag på saker som ni vill höra/se så är det bara att säga till. Välkommen tillbaks får jag väl säga till mig själv helt enkelt !


RSS 2.0