Tisdag

Tjenixen alla party peoples!

Har precis kommit hem från skolan och sitter ute i värmen och snuttar på en festis. Riktigt god är den må jag säga! Vill lägga mig och sola men känns inte som att det är någon ide eftersom klockan redan är så mycket och jag snart ska rulla till stallet.?



Good morning

Godmorgon!
Jag ligger i sängen och drar mig men det börjar bli dags att gå upp och fixa lite frukost/lunch och sätta på mig lite kläder för att sedan dra till skolan. Var så trött i morse så det blev ingen idrott för min del. Har salong nu vid tolv och sen projekt och förestagande tror jag sen slutar jag. Sköönt! Jaja vi hörs!


din dag


Trodde aldrig jag skulle få g

Yes! Kan inte fatta att jag klarade det. Jag fick g på alla delarna på engelska np. Stolt över mig själv !


Kom precis hem

Hello darlings!
Har precis kommit hem från stallet, red Ärtan och idag gick det inte bra... Man har ju sina dagar. jaja hur som helst så tänkte jag fixa lite mat nu. Mamma och pappa är inte hemma så jag får hitta på någonting, kanske drar och köper pizza? haha.


Camilla dreggel

Sista lektionen med hampus, wooooho ne ja skojja men det bjuds på godis och saft. mums!


Mors dag

Angelica kom och hämtade mig vid 1 idag ungefär, vi drog en snabbis förbi centrum och fixade morsdagspresent. Fick bli en gullig liten blomma till min kära mor. Fick också med mig ett par klackar till galan på onsdag och en top.


Gårdagens outfit

 


Sorry

Hej hej!
Sorry för dålig uppdatering. Hann inte lägga in någon outfit eller någonting igår innan jag drog till carro. Gårkvällen tillbringades i alla fall hos carro till en början. Vi brudar käkade god middag och snackade lite skit. Lite senare delade vi på oss och jag, isabell, felicia, carro och bella drog till vendelsö till nån kille som heter linus. Var väl rätt så trevligt där lite senare. Vid två kom fredde och fredde och hämtade oss sen drog jag till fredde och sov.


Har inga kläder!

Jag har precis kommit från duschen, rakat mig, tvättat håret osv så nu slipper jag lukta häst till kvällen. Hmm.. jag vet inte vad jag ska ha på mig, som vanligt med andra ord!


Lördag morgon

Godmorgn!
Kanske dags att stiga upp ur sängen snart och fixa lite fukost? Ligger och degar och tittar på tv i min säng. Idag blir det som sagt stallet och dit ska jag försöka komma så snart som möjligt för sen måste jag hem och börja göra mig i ordning inför kvällen. Ne nu måste jag gå upp. puss o hej


Huvudvärken tar över

Godkväll!
Jag ligger just nu i sängen och tittar runt lite på datan samtidigt som tv:n står på. Huvudvärk har jag också, förstår inte vart den kommer ifrån varje kväll? stressar jag kanske mycket eftersom jag har märkt att min magkatarr kommit tillbaks också. ? Min kväll har jag tillbringat hos Anki i alla fall. Vi har bara tagit det lugnt, tittat på tv och sen kom rommis förbi lite senare.

I morgon blir det stallet på dagen. Först fixa hos Ärtan och sen rida Cross. Ärtis får vila i morgon. Måste hinna iväg och köpa morsdagspresent till mamma och sen är det dags att börja göra sig i ordning inför kvällen. Ska fira carro som fyller år lite sådär i förväg, kommer bli kul. Vi hörs i morgon! pussar

Godnatt!

Acredita - Maria




Mot stallet

(Bild från igår)


friluftsdag

Hello!
Har för en liten stund sen kommit hem från rudan. Hade friluftsdag today med 5-kamp och brännboll. Har faktiskt varit en rolig dag, mycket skratt haha. Aja jag ska ta och byta om till stallkläderna nu igen, dags att rulla till stallet och ta hand om ärtisfjärtis. Hörs!


Har gjort mig lite smått och gott!


My day

Hej hej!

Slutade redan vid tolv idag efetrsom jag var så snabb att göra engelskaprovet. Det gick faktiskt bra, eller det kändes som det i alla fall. Ligger just nu hemma och solar i alla fall och väntar på att pytte ska komma förbi en stund innan jag ska till stallet sen lite senare. Höres!


^


feel free

Nu orkar jag inte plugga mer. Det får gå som det går på engelskaprovet i morgon. Eftersom vi ligger före planeringen i svenskan börjar vi 10:10 i morgon, skönt med lite sovmorgon i alla fall. Nu ska jag titta klart på bb sen slagga, jag är fan lite trött asså. Hörs i morgon!


läppsnacket

Hej på er!
Har varit i stallet sen klockan 2 idag, kom hem halv sju. Har både gått bra och dåligt. Direkt när jag var klar åkte jag och pappa till donken. Snabbmat sådär när man inte orkar ni vet. sitter just nu och tittar på tv i alla fall. Vilket snack det är om det här med förstoringar av läppar osv. Man kanske ska testa nån gång, haha nej men skämt och sido, tuttisarna ska jag i alla fall göra om något år.




havremopparna idag

Godmorgon!
Har för ett tag sen vaknat men ligger i sängen och pluggar just nu. Har en uppgift som ska vara inne idag så den måste bli klar. Dagens planer blir att åka till stallet vid två. Nu har jag egen ponny i en veckan kan man säga (tuva bortrest) + cross 2 ggr + vanliga ridlketionen. Blir mycket nu under veckan, speciellt när jag har saker i skolan också och försöka hinna med att gymma. Jaja ska kirra lite frukost nu. puss puss


mormor, du klarar det här

kämpa!


Ledig i morgon

Godkväll!
Jag har för en stund sen kommit hem från willy. Efter stallet åkte jag och käkade på mias med anki, pytte och rommis. Vi satt där en stund, snackade och käkade pizza, mums! Lite senare åkte jag och rommis till willy där också alex va. Chillade lite sådär bara. Hans mamma kom hem med en bortsprungen hund också, stackaren så liten och söt. Gav lite mat och sånt, sen ringde vi polisen. Så om nån saknar sin svarta lilla hund med skägg så finns den hon polisen nu.

Jaja hur som helst så är jag ledig i morgon, förjävla skönt asså! Ska plugga lite, rida och sen förhoppningsvis sola. Så ser det ut just nu i alla fall. Ska ladda ner en film nu, hörs!


svar till dig

Mikaela om hejsvejs:
Dom tre klänningarna du har några inlägg sen, varifrån är dòm? :) och du är verkligen jättefin! :)
Svar: Alla är från nelly.com, tack tack! :)


hejsvejs

Drar till romina och sen till stallet, tjingeling!


Tur att den inte är levande, den skulle va död

Hej!
Jag har nyss kommit hem från skolan. Fan vilken hemsk dag egentligen, eller i alla fall på salongen... Både igår och idag har vi haft prov på att göra låg knut och svinrygg. Den där jävla svinryggen tar knäcken på mig, jag får inte till den och jag blir så jävla arg. Jag säger bara att vilken tur att det är en docka jag övar på... den får ta några smällar...


Magic, yes it's magic

 


fullt ös, medvetslös

hejsan hejsan!
Har varit i full fart idag och kom för en stund sen hem från romina där jag tillbringat hela dagen efter skolan. Slutade lite tidigare och drog direkt till henne med surre och linn. Vi har bara tagit det lugnt, lagat god middag (makaroner och köttbullar, haha) och sen drog vi till gymmet. Fan någonting jag verkligen måste börja träna upp är min kondis. När jag var mindre hade jag så sjukt bra kondition men nu efter att jag sprungit på banden i 6 minuter var jag helt slut, haha. Det är ju nästan pinsamt ju! Efter de åkte vi hem till henne igen i alla fall och mötte även upp anki och soffan på vägen.

Ligger nu i sängen och tittar på bb och ska sätta igång och plugga lite. Sista nationella i morgon klockan nio, tagga tagga tagga!!! eller? ne men det kommer nog vara svårt tror jag. vi får se hur det går. Hörs! puss puss



Blev en liten belöning efter gymmet till oss, haha. inte okej!

plugga

Ligger i sängen nu, nyduschad och freesh. Är lite småtrött sådär fortfarande men måste faktiskt ta tag med lite arbeten nu. Jag har sex rester att göra... inte bra! Har tagit de lugnt i skolan för jag inte orkat men jag straffar bara mig själv nu genom att jag behöver sitta hemma och plugga. Ne nu ska jag få lite gjort!


Outfit (gårkvällen)


Lördag

Hej på er! har precis vaknat, blev en liten vilopaus i solandet förut och är ju trött som vanligt på söndagarna. Gårkvällen tillbringades hemma hos Linus. Det var riktigt trevligt och kul, lyckad kväll! Vi började röra oss hemmåt vid halv fyra kanske? och jag kom fram hem till angelica vid fem ungefär.. Rommis och jag tog en liten paus nere vid vattnet osv. Jaja, här kommer lite bilder:


04:30

Rommis & jag i morse, slitna och bra start på dagen. uppdaterar senare!


Save The World




Party tonight

Ikväll är det 18-årsparty igen. linus har fyllt år och ska firas såklart! Har precis käkat och duschat och snart ska jag sätta igång med håret. det ska fönas, plattas och lockas så det kommer nog ta en liten stund. Panik har jag i alla fall.. jag vet inte vad jag ska ha på mig!? har alltid de problemet, hittar aldrig någonting att ha på mig. Skulle behövas en nya garderob kanske? Jaja, ska sätta igång nu. Puss


Mys i solen

Hej hej!
Det var riktigt trevlig ute på djurgårn med tjejerna igår. Vi drog dit vid 3 ungefär, slog oss ner och käkade osv. Passade perfekt eftersom det var så fint väder också. Jag, romina och isabell började dra oss vid 7. Drog hem och fixade oss lite sen åkte vi till Huddinge på fest. Var inte där länge alls, drog nästan lika snabbbt som jag kom men jag måsse inte bra så det var skönt att komma hem sen. Det är någonting som inte stämmer i min kropp. Hade så sjukt ont i huvudet och illamående och feber när jag kom hem (och nej det har inte med dricka att göra). Känner mig bättre idag i alla fall men huvudverken börjar komma igen...


Mini Oreo

Har precis kommit till skolan, blev lite sen och har inte fått i mig någon frukost. Amanda är snäll och bjuder på kakor :)


Stressad tjej, inte bra!

Hej hej!
Känner mig skitstressad nu. Har för en stund sen kommit hem från gymmet och nu har jag saker att göra. Har inte hunnit förberad mig någonting till morgondagen. Direkt efter skolan drar vi inte några tjejer till djurgårn och käkar och dricker lite gott, ska blir sjukt mysigt och hoppas bara på fint väder! Nu måste jg fixa lite grejer och sen hoppa i säng så jag jag orkar upp i morgon. Fredde kommer och hämtar mig vid halv nio så jag får skjuts till skolan, skööönt! Aja kommer säkert inte blogga någonting i morgon så ni vet det. puss puss


Take me back

Allt var så mycket enklare då, ta mig tillbaks...


Torsdag

Tjena!
Sitter hemma och tråkar. Skoldagen har gått snabbt, riktigt jävla skönt. Vid fyra i alla fall bär det av till lilla stallet för att få lite info osv eftersom jag ska passa min f.d medryttarponny snart. hann inte till gymmet nu innan så jag tror det blir till kvällen.



fotar när jag har tråkigt.

Promenix ner till vattnet


Hej hopp!
Jag har precis kommit från duschen så nu känner jag mig ren och freesch igen. Jag och Rommis drog ut på en liten promenad mer till vattnet efter att jag kommit från stallet och slog oss ner och snackade lite skit like always. Konstigt att det alltid finns så mycket saker att prata om egentligen? haha. Kvällens planer ser nu ut så att jag ska bädda ner mig i sängen och titta på bb klockan tio i alla fall. Ska försöka hinna med att göra klart en uppgift vi har om svenska designers som egentligen skulle varit klar idag. Får se om jag hinner, eller rättare sagt orkar. Börjar i alla fall halv nio i morgon, slutar vid ett och sen blir det nog gymmet direkt efter. Hörs!

Skolavslutning och Gala, dags att börja leta klänning kanske?

Dessa var väl lite gulliga ?


Nyss kommit hem

Hejsan !
Har precis kommit hem från skolan. fan va trött jag är, helt seg i kroppen & knoppen. Dagen började med np i matte, gick väl inte så jättebra men tror jag får g i alla fall så det är great. Snart är det dags att byta om till stallkläderna och rulla till stallet men först lite plugg. Har inte jobbat hemma någonting på jättelänge, skönt men nu måste jag göra lite småsaker. Vi hörs när jag kommer hem från stallet. Puss


Jag & Valle

Mys i stallet

Det var ju lite mysigt att vara i stallet idag när det regnade. Ridningen för övrigt gick skit igen, fan va man blir arg när hästarna har sina dagar. Jaja, bara forsätta kämpa och inte ge upp! Efter stallet drog jag, anki, patte och katta ut på en promenad och nu har jag precis kommit från duschen. Ska bädda ner mig i sängen och titta på bb snart. Np i morgon i matten, haha good luck to me..



Mysigt ute på stallgården idag!

Dagens outfit



Mot skolan


Godmorgon!

Här har vi min frukost/ lunch. dags att rulla till skolan nu. Sminkning som gäller idag! puss


fullt upp

Hej hej hej!
Har precis kommit från duschen och käkat middag. Det har varit full fart på mig hela dagen idag. Varit i skolan till tre, drog sedan till farbror doktor vilket gick bra.. var inte så farligt som jag trodde, haha. Därefter drog jag hem och hämtade träningskläderna, linus kom och hämtade mig, drog hem till honom och kollade film med romina och sebbe också och sen drog jag och rommis till gymmet. Oj va mycket det blev på en gång nu men så har min dag sett ut i alla fall. Är förjävlans trött nu och måste egentligen plugga. Tror inte jag pallar idrott i morgon så åker till skolan vid 12 ist. Hörs!


jag har bestämt mig.


Snygg!

Denna klänning hade jag på mig igår. Snygg va!? Rominas*

 

 


bloggfri helg

Hej hej!
Jag har haft en bloggfri helg kan man säga, har verkligen inte orkat uppdatera någonting och sen har ja inte haft den tiden. Igår festades det lite i alla fall, sjukt trött idag om man säger så. Har i alla fall kommit från duschen precis och tänkte fixa en macka innan jag bäddar ner mig i sängen och tittar på tv. Här kommer i alla fall tre bilder från igår:


I dont know

Hejsan!
Har nyss kommit hem. Fredagskvällen den 13:de har tillbringats hit och dit. Först var vi några tjejer hos carro och chilla lite grann sådär. Lite senare drog vi till nån fest eller vad fan de va? i handen. Skittråkigt och jag pallade inte vara kvar så jag drog och mötte freddarna och gick hem till saknade mackan istället.

Nu ligger jag då i sängen igen, nybäddad och allt... jätteskönt! I morgon blir det stallet vid halv tolv sen får vi se vad som händer därefter. Vi hörs!
Godnatt



I do not know what I want

Dag 6: 5 finaste låtar.

 

 

 



Lite kort

Nu är jag hemma! Va skönt det känns att komma hem direkt efter skolan utan att ha några stora planer att stressa till. Jag ska ta och sätta på hög musik och sätta igång med att städa min övervåning som jag lovat att göra i flera veckor nu, haha. hörs!


Dagens


Min mage skriker efter mat

Hejsan hejsan!
Sitter i skolan just nu och pluggar på för fullt.. Ne, jag är för trött för de. Snart lunch, mums. Sen har vi bara svenska och slutar efter det. Fredag idag också, känns för j'vla skönt! vet inte vad som händer till kvällen men tror jag ska ska träffa felicia i alla fall och kanske dra ut. Vi får se vad som händer helt enkelt.


Pluggar

Hejsan!
Jag ligger i sängen just nu och pluggar, duktig tjej va? Har även gymmat idag igen och promenerat. Man sover så sjukt mycket bättre när man gått på kvällen tycker jag, de e riktigt skönt. Jaja jag ska inte ligga och snacka nu, jag måste plugga. Har en debatt i morgon om monarki så måste skriva ner mina argument. Vi hörs i morgon! äntligen fredag.
puss


Såhär blev det.


Make at my place

Hej hej!
Har precis kört ner Amanda till bussen. Direkt efter plugget drog vi hem till mig, åkte och handlade, gjorde mackor i ugnen och sen kom Soffan. Vi har ju som sagt ett projekt med skolan, eller en tävling. Bäst sminkning och hår till ett tema som man väljer själv. Sophie fick bli vår modell och det gick mycket bättre en väntat. Kommer visa sen. Nu ska jag i alla fall ta och svira om till träningskläderna och sedan börja gå mot gymmet med Romina. Hörs! puss


@ sängen


Godnatt!


Summer love




Dagens outfit

 


Gott och nyttigt!

Ligger ute och steker i solen hemma på tomten med en makrillsmacka i handen. Fan, det är ju för jävla gott! Tips till er som inte vill vara onyttiga också. nu måste jag skynda mig och byta om. Ska till stallet, puss puss


Fråga om gym

evvio om Måndag:
kan du berätta lite om ditt gym?
vart ligger det? hur mkt kostar ett kort?
är det mycket folk där för jag ivll också börja träna men hatar när det är massa som är där och kollar
vilken åldersgrupp är det där ?
sen vill jag bara säga att du är jättevacker :)

Svar: Jag gymmar på iform i haninge. En så länge har jag bara kört 1 och en halv månad ungefär och har därför köpt månadskort för 400 kr annars binder man upp sig för ett år och de kommer jag inte ihåg vad det kostar.. Jag tycker precis som du att det är jobbigt om det är mycket folk men det är det inte. det bror ju på vilken tid man tränar... Är som mest när alla slutat jobbet, alla åldersgrupper.
Tack, va gulliga du! :)


My beautiful girl

Har för en stund sen kommit hem från berget med anki och soffan. Första delen avklarad på mitt och amandas arbete klart. Vi kommer ha en gala med skolan + andra skolor snart och tävla om bästa styling. Kommer berätta mer om det här sen när det börjar närma sig ;) Vi ska ta hem det här asså!

Love you

Dag 5: Dagens klädsel.


Livrustkammaren

Hejsan!
Skönt väder vi har idag igen, har legat och solat i en timme nu och snart är det dags att byta om för att senare rulla till stallet. Min skoldag började med NP (engelska, läs och hör) och det gick åt helvete! riktigt dåligt, tror inte jag kommer få ett ända rätt om jag ska vara ärlig. Hur som helst käkade vi lunch sen och åkte med klassen till Livrustkammaren. Tittade på klänningar från prinsessor och drottningar osv.


natti natti

Hej hej, hemskt mycket hej!
Kom precis från duschen och nu ligger jag och nästan bölar i sängen för att jag har så ont under fötterna. Rommis och jag har varit så sjukt duktiga idag. Vi gick ända till gymmet, körde styrka i en timme och sen gick vi hem. Okej inte riktigt hela... mamma fick hämta mig hos romina för mina fötter värkte så mycket och då ska vi inte tala om vad de gör nu. JAG HAR SÅ SJUKT JÄVLA ONT! Känns som att mina fossingar blöder eller brinner, jag kan inte gå. Tveksam på om jag kommer någonstas i morgon men jag har NP så jag måste ju..

Ska i alla fall försöka sova nu så får vi se hur det blir jag känner i morgon. Good night.!


Måndag

Hej på er!
Skönt att det funkar att blogga nu igen. Blogg.se har ju haft fel hela helgen så det är anledningen till den dåliga uppdateringen. Har nyss kommit hem från skolan, nationella prov (engelska muntligt) hade jag och milla i slutet av dagen. Sjukt pinsamt haha för det gick inte jäkla bra.. men det var ju inte oväntat, jag satt ju inte tyst i alla fall och det var väl huvudsaken så jag får väl vara nöjd? och jäklar va det var varmt på bussen på vägen hem föresten. Det är verkligen någonting man får lida för hela sommrarna, hemskt! skaffa bättre luftkonditionering!.

Jaja, väntar på att maten ska bli klar i alla fall sen vid 7-8 nån gång drar jag till gymmet och kör stenhårt med Romina. Hörs!


Lördags..


(skulle upp igår)

Igår vid två-tiden åkte jag och mamma hem till moster som fyllde 50 år där resten av släckten också var. Vi käkade mat med plock och sedan efterrätt, smakade super! Det var trevligt där och fick även cash för att jag och kusin stod i köket och hjälpte till. Började rulla hemmåt vid halv 9 och packade snabbt väskan för att sedan åka och hämta tjejerna. Vi drog till Emma på Dalarö och krökade. Trevligt trevligt och sen vid halv fyra fick jag skjuts till klena och mötte fredde.

Vaknade vid halv tolv ungefär och jag fredde, fredde och alexander tror jag han hette? drog till pizzerian och käkade. Fick i mig lite pizzasallad bara men men. Hemma nu i alla fall och tar det lugnt. Ska nog fortsätta med det också. puss


cykla runt långsjön!

Hej hej!
blogg.se har krånglat hela dagen för mig, är jag den ända? det funkar inte att lägga in bilder och jag har inte kunnat publisera inlägg alls ett tag. jätte jobbigt. Jaja jag och anki ska i alla fall ut nu, cykla runt hela långsjön. Lite småträning sådär. Vi hörs senare ikväll och hoppas på att blogg har repat sig?
puss


Gammal bild

H&M

 


- - - söndag

Hej hej!
Jag är så jäkla seg, så jävla trött. Lovar att uppdatera om min helg, bilder osv men först måste jag ta en tuppis. sweet dreams^^

Kalas

Hej hej!
Har precis kommit från duschen och ska nu börja fixa mig inför 50-årskalas. Min moster fyller 50 idag, grattis! Vi ska dit med hela släckten och det bjuds på lite mat osv. Kommer bli trevligt. Jaja, jag ska inte sitta här och babbla, måste fixa mig som sagt. Håret ska fönas och plattas, sminket ska på och jag ska inviga långklänningen som jag köpte igår. Tänk att jag vågade!? haha men den e fiiin :)
Hörs!


Husk

Har poppat lite popcorn och pressat juice, nu blir det skräckis!


Mina köp


Min kväll blir att vara hemma

Blev en middag på John chris coffee med mamma idag, pappa är ju borta så vi passar på. Just nu färgar jag mammas ögonfransar. Vi har spakväll idag och jag har peelat och gjort ansiktsmassage och fransar. Bara händerna kvar nu.



Min ceasarsallad

En dag på stan

Hejsan hejsan!
Vilken underbar fredag. Vädret börjar komma tillbaka och direkt efter skolan drog jag in till stan och mötte upp mamma. Vi gick runt ett bra tag, shoppade lite.. Eller jag gjorde fast med 0 kr på kontot... Tack mamma!


Dag 4: Något jag älskar.

My girls *

 


Grattis till körkortet linus!

Hej hej gott folk!
Har för en liten stund sen kommit hem. Har varit ute en liten stund. Efter att jag duschat kom Linus som äntligen fått sitt körkort (grattis!) och sebbe och hämtade mig. Åkte sedan och hämtade upp romina och sen drog vi med dom och käka. Drog sedan till angelica och sen tog vi en liten promenad, riktigt skönt! Nu är jag lite småtrött sådär. Ska titta på bb och sen sova så jag säger godnatt nu. puss puss

Köpte en bok och trollingar today:


Bra kombinationer

Hej hej!
Har precis kommit hem från gymmet och pizzarian, bra kombination va haha. Jag och Romina var så hungriga så det blev pizza direkt efetr träningen, BRA!!!! :)


Hungrig

Sitter i skolan och tråkar, är så hungrig också! tjingeling.


Torkad blogg

Yoooh*
Har nyss kommit från duschen och nu blir väl kvällens planer att hoppa ner i sängen och värma mig, titta på tv och ligga vid datan en stund. Skulle egentligen behöva plugga men känner ingen brådska med det direkt så de får bli någon annan dag. Ska försöka sova ganska tidigt idag för jag är så sjukt trött på mornarna. Använder mig av fyra alarm för att ens komma upp, sen kommer mamma haha. Jaja nog om det, nu är det såhär att jag känner att man börjar bloggtorka lite så skulle vilja ha lite tips igen.

Vad önskar ni att se här i bloggen, ge mig lite förslag nu :) ?


Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.


sämst

Hej hej.
En liten snabb uppdatering nu bara innan det är dags att rulla till stallet. Har precis kommit hem från skolan. NP gick såklart åt helvete som förväntat men skitsamma, man ska ju tydligen inte kunna sänka sig ? det märker vi. Ska slänga i mig en macka nu. vi hörs ikväll!


Fuck

Engelska Nationella idag kl 9 nu på morgonen... Good luck!


Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.

 


Om min skola

Anonym om Köpt idag:
Vad heter din skola och vilken linje går du? :) kram!
Svar: Plusgymnasiet heter det. Går hantverksprogrammet med inriktning stylist. kram!

Linnea
om Svar:
Heej!
Jag har lite frågor om din skola :) ska snart söka och undrar lite saker :P
Jag är inteserad av frisör och sånt och undrar lite saker:
1. Hur lång tid tar det för dig att åka till skolan? 2. Är den bra? 3. Vad får man lära sig? 4. Får man lära sig mycket? 5. Får du mycket läxor? 6. Är det nästan alltid kul?
Kram Kram♥

Svar: Hej hej, till att börja med så vill jag säga att om du är intresserad av att bli frisör så är detta fel för dig eftersom linjen stylist har med smink, hårupsättningar, lite naglar och kläder att göra. Men men, du kanske gillar de också ? =)
1. Tar ca 45-50 minuter, buss och tvärbana.
2. Som jag sagt förut så tycker jag att skolan är bra och sen att jag trivs med klassen gör att det blir ännu bättre.
3. Det vi hitills fått lära oss är: Rulla håret på spolar, olika tekniker för att få olika frisyrer, några håruppsättningar, flätteknik, smink: skuggningar, bas, dagsmakeup, kvällsmakeup, ansiktsmålning, frans/brynfärgning, rengöringar, massage för både ansikte, hår och händer. Kommer få göra så mycket mer och det tar tid att komma igång med allting. Men räkna med allt som har har med smink och hår att göra. Inte klippning!
4. Ja det tycker jag väl, men som sagt har det varit lite segt med att komma igång med vissa saker.
5. Vissa persioder är det ganska mycket och ibland ingenting alls. Man hinner i alla fall med att göra de mesta.
6. Om du tänker på stylislektionerna så är det faktiskt inte alltid kul. Blir liksom att vi sitter när vi är klara med saker och ting + att visst finns det alltid saker som man inte tycker om eller tycker är kul att pyssla med, men ändå måste man jobba igenom det för att lära sig.
Kram!

 


Köpt idag

 


Provdag

Hej hej!
Haft fullt upp idag. Började dagen med idrott på morgonen och efter det blev det lunch och sen prov på ansiktsrengöring/massage, bryn & fransfärgning och handmassage/vård av naglar. Det gick superbra faktiskt och själv har jag återigen fått fransarna färgade, nice! Duktiga ros som fixat det. Efter skolan åkte jag till globen en snabbis och köpte en bikini och en bh, (visar bild sen). Mötte sedan upp mamma och pappa, åkte och käkade på vega baren och därifrån vidare till stallet. Full fart hela dagen som sagt.




helt mörbultad

Jävlar vad jag är trött efter 1 och en haltimmes träning. Kommer ha träningsverk i morgon känner jag. Hur som helst ligger jag i sängen nu i alla fall. Ska sova men först se klart på bb. Godnatt!
puss

Svar

Anonym om stockholm:
får du låna/ få en egen data på den linjen du går asså en sån där mac?? svara i ett inlägg vill verkligen vet ;)
Kram Kram♥
Svar: Vi får dom när vi går ut 3:an om vi har G i alla ämnena, så än så länge är den min. :) kram

Amanda om Min kväll:
Hur får du typ " ramar" runt bilderna asså dem hr bilderna?? <3
Svar: Jag använder photoshop :)


Mot gymmet, snart.

Hej hej!
Jag har för en liten stund sen kommit hem från skolan. Började ju inte dagen bra med att försova mig, men tur inte så mycket. Fick även veta resultate på senaste engelskaprovet... IG, inte bra men vad fan ska man göra när man inte kan!? Hur som helst sitter jag och väntar på att maten ska bli klar där nere så jag kan käka och sedan dra till gymmet. Ska fan köra hårt idag eftersom jag inte tränat på två veckor. Hörs senare ikväll! puss puss


Dag 1: En facebook profilbild.


Kan carro, kan jag :)

Dag 1: En facebook profilbild.
Dag 2: En kväll du aldrig kommer glömma.
Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.
Dag 4: Något jag älskar.
Dag 5: Dagens klädsel.
Dag 6: 5 finaste låtar.
Dag 7: 5 fakta om mig själv.
Dag 8: Något jag saknar.
Dag 9: Gammal och ny bild på mig själv.
Dag 10: En snygg person.
Dag 11: Msn profilbild. (skype)
Dag 12: 5 mål i livet.
Dag 13: Finaste bild du vet.
Dag 14: Finaste citat du vet.
Dag 15: En bild som för mig betyder kärlek.
Dag 16: En bild som alltid får mig le.
Dag 17: Bild på dig och dina syskon

Fotbad

Godkväll!
Jag sitter just nu i soffan och tittar på tv samtidigt som jag har tagit hand om mina fossingar med bubbelfotbad. Riktigt skönt och nu är fötterna jätte lena och mjuka. Man får faktiskt inte glömma bort att ta hand om dem. Jaja nog om de, i morgon sätter skolan igång igen. Har nationella prov den här veckan också. Inte taggad med tanke på att jag vet att det kommer gå åt helvete. Morgondagens planer blir att dra till gymmet efter skolan i alla fall och fixa nya gymkortet som jag fortfarande inte gjort. Kommer därför vara dålig uppdatering så ni vet.


Jag typ saknar det där 'mörka'


Valborg

Hejsan!
Satan vad jag är trött idag, som sagt.. man mår som man förtjänar. Gårkvällen tillbringades till en början i grindstugan hos en kille. Vi var inte där så länge utan drog vidare hem till Linus lite senare. Kul hade vi i alla fall.


...


Idag mår man som förtjänat,    
SKIT..


RSS 2.0