Julstämning

Hej igen!
Nu har jag tagit mig min efterlängtade dusch och smörjt in mig med brun utan sol. Fejk fejk men det behövdes verkligen. Krukset med krämen är att den stinker så äckligt, jag tror nog inte att jag är den ända som tycker så, eller?? Just nu sitter jag och försöker hitta låtar att ladda ner till podden men det är svårt asså. Något tips så är det bara skicka! Som jag lovat så ska jag bli bättre att ladda in bilder på bloggen. Så vad passar inte bättre nu att få se dagens köp och lite av julpyntningen, haha. Inte värdens roligaste bilder men tomten är så gullig!


   
 

Bild1 (stora): min gulliga tomte, hehe
Bild2: Podden =)
Bild3: Godisdrågen i en föröppnad julkalender, haha (kunde inte vänta helt enkelt.
Bild4: Julstjärna
Bild5: Dagens köp. Sminkservetter, Deo, Super bra volymgrejs till håret.

BILDER KOMMER! observera..

tjena alla happy smiles!
Jag är just nu skit sur för det går så dåligt med matten haha. Vi ska ha prov nu nästa vecka och jag ligger efter, eftersom jag typ aldrig jobbar i skolan så då blir det ju såklart att man får ta hem det och det är inte bra direkt. Jag ska faktist försöka skärpa mig med det här nu, det funkar inte längre för det blir så jävla mycket att göra hemm på helger och så vilket inte är kul!.

I morse vaknade jag tio men gick upp halv elva och la mig i soffan som vanligt utanför mitt rum. Käkade lite frukost och drog till eko med familj. Jag har köpt nån sak som jag visar bild på senare. Har fixat och hjälpt mamma med julpyntet också så nu har även vi lite julfint här hemma, hehe. Kom och tänka på att det var ett tag sen jag la in några bilder här så i nästa inlägg lovar jag att blandade bilder ska in! Jag har fullt upp nu ikväll så nu ska jag ta mig en dusch. Bloggar lite senare igen när jag fixat kläderna och sånt, hehe. hörs!

dagens korta liv.

Fullspeckad dag!
Tjenixen föresten. Jag hade ställt väckarklockan på tiden halv åtta eftersom jag hade konfirmationen tidigt idag. Det var reiktigt segt att komma upp kan jag ju säga och det var inte dirket superkul där heller, men gotland ser jag i alla fall fram imot. Klockan kvart över ett var vi ungefär klara och jag fick lift hem av angelica och fixade lite saker här hemma innan jag trog till a och s lite senare. Jag kom precis hem och nu är det chill framför tv,n som gäller. Myys myss.
/ michaela

podda lite

Nu sitter jag här med mig Ipod touch.. Fett najs ju så jag ska fixa lite och lära känna den nu eller vad jag ska säga, haha. Var bara tvungen att säga.. tjoo så länge.

Prov Avklarat !

Det har blivit rent ut sagt SKIT DÅLIGT med bloggandet dom senaste dagarna. Nu blir det föhoppningsvis mer eftersom provet är avklarat idag, skönt skönt! Det kändes i alla fall good efter, sen får vi se hur det går, hehe. Jag kom precis hem i från skolan och är det bara jag som tycker att dagen gått riktigt segt? Fredagarna går alltid så segt, i alla fall i skolan men nu är det i alla fall helg så skönt skönt ännu en gång. Det som jag stör mig på just nu är att jag måste typ gå upp halv nio i morgon för konfirmationen. Kunde dom inte tagit lite bättre tider liksom? neej, vi ska snacka om det där i morgon.

Ikväll har jag planerat för mig själv att jag ska till angelica ( har inte pratat med henne en men ska göra det snart ) hehe. Har äntligen fixat deras grejer så det måste dom ta imot. Juste! idag kommer min iPod touch. Äntligen. aja nu ska jag fixa mig något smarrigt att äta och fixa mig inför kvällen ! tjaaao

Har blivit sämst på bloggandet!

jag kom precis ifrån maten och duschandet. Var så sjukt skönt att ta en stekhet dusch eftersom jag har frusit hela dagen idag! Jag måste verkligen plugga inför redovisningen i morgon (engelska) inne i stan med hela klassen, men det är så jobbigt med det ämnet, I think.. Jag vet inte om jag orkar det just nu. Jag måste ju hinna med datan ockå, hehe Även fast det kanske inte är det viktigaste just nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer idag?.. Gick sämst på ridningen för er som undrar och så är det skridskor med skolan också. Skiiit tråkigt! usch, men jag ska försöka få mig nåfra bilder där i morgon, hehe. Aja nu är det väl ändå dags för mig och mitt pluggande.. Vi hörs!

Veckans..

Jag har legat i min säng och pluggat hur länge som helst nu och är skit trött bara för det. Jag ska börja tvätta bort mitt smink och fixa sen ska jag se ett pogram och jaa, det får bli sängen sen för jag är så himmlans trött. Jag ser inte fram emot morgondagen men men. Ridning direkt efter skolan sen också så det blir mycket stress igen. Asså jag har verkligen ingen blogglust nu så hej då.! God natt säger jag nu då.

Veckans lite sena planering:

Måndag: Ny vecka!
Tisdag: Rida
Onsdag: Rida
Torsdag: no- Prov, stan
Fredag: Bort till någonting, ?
Lördag: Dop, konfirmation..
Söndag: Ledigt, äntligen!

snön, ska bort!

åååå, asså jag orkar inte mer! jag kom precis hem ifrån skolan ( ett rent helvete) andra dagen med snö och jag är söndermulad.. Jag fryser skit mycket och ska till stallet sen också. Ska försöka äta någonting och få lite värme i kroppen innan jag byter om. När jag kommer hem sen ifrån stallet blir det pluggande inför provet på fredag och så ska jag ta en varm lång dusch! Äta lite också, hehe . Men hinner inte skria mer nu, hörs!
puss


Längtar så jävla mycket till stöten!

rubriklös

första dagen i skolan med snö och klart som fan att man blir mulad. Usch hoppas att snön försvinner tills i morgon men som det ser ut just nu så nej, skulle inte tro det. Jag har percis varit ute i snön och fixat till akninerna och så. Det är ändå lite härligt med all snö men, hehe. Skolan annars har gått bra, vi har haft en håltimme för snackandet om stöten resan. Jag och julia stannde kvar efter och gjorde klart våra engelska grejer som vi har redovisning på torsdag. Måste öva för är skit dålig på engelska. Nån som vill hjälpa ? (a) .

Jag orkade föresten inte lägga in någon bild på mina nya smycken för det blev så dåliga bilder. Och jag orkar inte blogga mer nu heller, hehe. Hörs!

haha skitful bild !

Älska smycken (a)

Hej alla!
Jag kom precis in ifrån ovädret men jag börjar faktist gilla det igen. Igår var jag verkligen trött på alla snö. Halkade och gjorde bort mig två gånger igår när jag var ute och gick själv så idag gick jag med stavar, haha. Gick lite bättre i alla fall. Det är så mycsigt nu när det snöar i alla fall. Som jag sagt förut, man längtar så mycket till julen... Det har börjats snacka om vart vi ska fira julen i år och jag hoppas det blir med agneta (moster), tjelle, kim (kusin), Martina (kusin), bosse (morbror/tomten) haha och mormor ingrid. Det är en riktig jul med alla dom och min familj förstås. Så hoppas hoppas hoppas.

Idag har jag varit i farsta med tina. Det blev först inget shoppande för mig för jag glömde bankomartkortet hemma fast jag trodde det var i plånboken, men nej nej. Mamma skulle senare ut och handla så hon hämtade oss och tog då med mina pengar. Jag som är helt tokig i navelsmyken nu när jag har tagit, så köpte två piercingar hehe. Lägger in bild senare på dom. Aja nu ska jag hälpa till emd maten. Vi ska göra egna köttbullar, haha. hörs!
puss

Antingen eller

Jag har som sagt bytit mitt navelsmycke igen idag och nu har jag bytit det fyra gånger. vilket tycker ni är finast?

         
              1.                           2.                        3.                    4.

Julen är på gång.

Då var bilderna klara att lägga in. Lite förminskade och så. Komentera gärna vad du tycker =)


Svensk, klassisk vinter hemma hos mig ifrån balkongen.






Tipp tapp, tippi tippi, tipp tapp :O

Juste vi har bokat julbord på resturang gondolen nu också och dit ska vi gå på lucia klockan 4. Hahah, var bara tvungen att skryta lite om det, ska fråga sopgie nu också om hon vill följa med oss dit. Anki du vet varför .<3

bilder på G

Heej,
det fick bli ett inlägg nu lite senare för jag har haft fullt upp hela dagen. Vaknade tidigt i morse av att mamma stormar in på mitt rum och säger, titta ut! Jag hade redan sett att det snöade så jag blev skit sur på henne, hehe. Men det var väl lite najs att det ätligen kom lite snö på marken. Jag hatar det redan men men..:P Försökte somna om. Inte för att det gick så bra så jag gick upp klockan nio och la mig i soffan som vanligt och tittade på tv. Klockan kvart i tolv hade jag tid hos piercinggrejer så jag fixade mig, åt lite lunch/frukost och åkte sedan in dit. Då var piecingen bytt och inte svårt alls. Man skulle ju på ett återbesök men jag har redan bytt här hemma själv innan men fick inte lossas om det, hehe. Oj nu blev det konstig text men skit samma.

Äntligen är jag igång och fotar igen. Idag var det verkligen perfekt väder så jag tänkte att det kunde vara kul med lite vinter bilder också nu när första snön kommit, så jag tog helt enkelt kameran och tog mig en runda på tomten och fotade. Tror jag fick till någon bild nu ska jag bara ladda upp dom så kommer natuligtvis några ut hit. seeee yeaahh!
puss

..

hittade två gamla höstbilder, haha ?




Kort..

Jag kom precis hem ifrån angelica. Vi har haft det fett mys ikväll ju och tittat på film och grejer. Mys kväll helt enkelt. Pappa hämtade mig därifrån vid elva och nu har jag inget som väntar. Jag ska ta en dusch och fixa mig. Ska nog tittade lite på tv och tråka här hemma, mer har jag inget planerat :P. I morgon väntar piercingstudion och jag har läxor som bara måste göras. Trååk men det behövs verkligen! Nästa vecka har vi två prov och ja massa. Jag orkar inte blogga mer nu så jag säger tjaoo så länge.

Klädvalet suger verkligen

Det var ett tag sen jag la ut bilder på dagens outfit så nu eftersom jag väntar på angelica fortfarande kan jag lägga in på tre dagars outfit den här veckan. ( bilderna är skitdåliga men man ser ändå lite, ) Inte värdes bästa klädvecka heller :P

   
puss

Piercing tid

Tjooo!
Ännu en härlig fredag har gått och det är dags för helg igen, skönt skönt! Jag kom nyss i från maten och det serverades pasta och någon köttgrej, riktigt smarrigt faktist. Innan det så har jag varit i stan några timmar. Jag skulle fixa min piercing, men det fanns inte tid idag för lena höll på med en tatuering precis när jag kom. Men nu har jag bokat tid i morgon så får vi se hur det blir, om det blir något avkortande på staven eller vad mikaela i skolan sa kunde behövas.':/
Inget som gör ont i alla fall.. :P Just nu sitter jag och väntar på att Angelica ska ringa mig. Ska nämligen dit senare.. Får se vad vi hittar på =) Det var ett tag sen så det ser jag fram emot i alla fall. Skolan har gått bra och vad men ska jag säga..? hehe halkade på isen ett antal gånger också och det är jävligt kallt ute. Minus fyra grader:O usch.

puss

Ops!

Olivia söker lite extra uppmärksamhet men annars är det längst från vänster:
Sophie, Olivia, jag, Julia


en minut bara ?

Jag har blivit skit dålig på att ta kort nu när det är så kallt hela tiden och dåligt väder. Jag ska ta och fixa nån bild snart sen gårdagen i skolan:P, men måste ladda på bilderna till datorn först! vänta....

Fjortisdagen.

oj oj oj!! jag kom precis hem ifrån skolan, eller rättare sagt har gått ifrån bussen i det här kalla vädret. Vilken snöstorm det var igår och nu är allt typ borta men det är sjukt kallt i alla fall. Usch. VI slutade klockan två men jag,julia och sophie stannade kvar en liten stund och fixade med alla mappar jag hade med mig. Nu är jag i alla fall hemma och skiter i allt annat. Igår så hann jag typ inte blogga för jag kom hem klockan tio och skulle duscha äta fixa och trixa med massa saker så det fick skippas igår alltså. Jag var ju på mitt första konfirmations möte haha, ja det stämmer. Jag ska konfirmera mig eller hur det nu stavas. Ser verkligen fram imot gotlandsresan men sångerna och bönerna.. nja inte min stil direkt, hehe.

Juste! Idag fyller Angelica och Sophie fjorton år, grattis, grattis grattis. !! Älskar er, och present får ni om någon dag, hehe. En liten försenad men bättre en inget. puss

 
Här är födelsedagsbarnen. Tvillingarna angelica och sophie, grattis! <3

Gratis , gratis!

Hej igen älskade bloggläsare (a)!
 jag vill bara påminna er om den fantastiska gratis hemsidan där du har mycket stora chanser att vinna coola prylar på. Inte nog med det är det väldigt lätt att tjäna i hop sina poäng och dom har just nu en tävling där man kan vinna en LG Viewty. Allting är också gratis!!  Vem tackar nej till sådanna erbjudanden liksom? inte jag i alla fall. Som sagt passa på nu du, att bli medlem så kan du också få lite coola prylar hemskickade. Inte så svårt eller hur?. Klicka här på länken nedan så kommer du till deras hemsida och blir även värvd av mig. =) Lycka till!

http://www.SuperGratis.se/?r=51614


Snyggaste mössorna eller inte !

Blogg, blogg, blogg, då var det dags igen. Skoldagen har varit riktigt skit! Många saker gick snett så jag och sophie gick inte på halva matte lektionen. Usch, jag vet inte vad jag ska göra.. Du kommer klara dig ur det här!.. 
I alla fall så åkte jag hem och somnade halvt i soffan och åkte senare till stallet vid runt halv fem tiden. Det gick bara ännu bättre på ridningen också, * eller inte* skit dåligt rent ut sagt. Blev snabb middag tillbringat med mig själv. Baugette och kyckling, men det är sjukt smarrigt ändå. Vad ska jag mer berätta om min dåliga dag? Vi har en så länge inte fått några läxor vilket är sjukt, sjukt skönt! Bara för att jag skrev så här nu kommer vi säkert få i morgon nu men. Vi glömmer vad jag sa .. haha. Juste, har haft syslöjd idag och vi håller typ med någon mössa i temat avantgarde. Ingen aning vad det är igentligen men så här najs ser dom ut nu i alla fall. ( jag och olivia, Vi har varandras mössor på oss. )


Var tvungen att lägga ut den :P

En nyckelpiga kryper på tangenterna :S

Hejsan hoppsan lillebruur!
Nej jag skojja, hehe. Jag har skit tråkigt just nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Skolan gick bra idag och jag är nöjd med mitt pluggande. Vi har inte haft så mycket jobbiga lektioner så.. men det värsta! Klockan fyra hade jag utvecklingssamtal. Vi slutade klockan halv tre så jag gick hem till julia i en timme. Vi hade feta najs ju. Spelade wii och grejor. Det gick i alla fall jätte bra på samtalet och jag fick veta att jag har g i alla ämnena och påväg mot vg i nästan alla också. Har även ett vg! Så jag är som sagt nöjd. Nu ska jag forsätta att vara social här hos marianne. Berättar mer senare.. hörs!
puss

Veckans planering

Måndag: Skola, utvecklingssamtal.. plugga
Tisdag: Ridning
Onsdag: Ridning
Torsdag: Stan..
Fredag: ?
Lördag: Kompis
Söndag: ??

Det här blir det sista inlägget för ikväll så jag säger godnatt. puss


sanning svider´´

Jag sitter nu och tittar på sanningens ögonblick, just nu är det paus så då passar jag på. Skön Linda är asså. Aja ny vecka i morgon med ett rent helvetes pluggande igen (ursäkta språket). Jag tror i alla fall att det kommer bli som vanligt. Jag känner mig nöjd i alla fall för gjorde klart en grej som skulle varit klart för fyra veckor sen så det är bra. Nu ska jag forsätta titta på tv. puss

God jul.. startar nedräkning

Hejsan hoppsan!
Jag kom precis in från allt snöande.. Jag och pappa har varit och handlat och när vi kommer ut från affären igen så snöade det riktigt rejält. Och det menar jag verkligen. Jag sa här om dagen att det snöade när jag var ute men det var nästan som regn, alltså idag kom den första riktiga snön för i år kan man säga. Usch vad jag längtar till julen nu!. Jag har verkligen börjat tänka på julen och längtar oerhört mycket just nu! Alla godsaker och framförallt JULSKINKAN! aww jag blir så glad nu, hehe. Sen har man ju drömmar om julafton att få en hund och en bärbar data, haha. Man kan ju alltid önska sig som sagt.

Mamma fixar just nu maten så jag ska snart gå ner och äta. Det serveras motatismos med biff. Tur att jag tycker det är mums. Efter ska jag ta en dusch, lägga ansiktsmask,fixa naglarna, bada fötterna och titta på tv och mysa. Fullspäckat hela kvällen alltså. Men ska äta nu. bloggar lite senare för hoppningsvis, hörs!
puss

Tävla och vinn!

Hej alla!
Jag har tagit del och blivit medlem på ännu en gratis hemsida! nämligen supergratis.se. På denna hemsida kan du tjäna dina poäng som du sedan växklar in och kan få ut massor med coola prylar/presentkort mm. Bli värvd av mig och få en bra start. Klicka på den här länken nedan och bara registrera dig och börja samla. Just nu kan du vinna en LG Viewty, i valfri färg. Allting är gratis så klicka på länken här nedan. !



http://www.SuperGratis.se/?r=51614


Med LG KU990 Viewty får du en sann multimedia upplevelse. Tack vare den sofistikerade 5-megapixelkameran med Schneider-Kreutznach certifierad optik kan du ta knivskarpa bilder. Telefonen är även utrustad med en kraftfull Xenon-blixt. Viewty är utrustad med en 3-tum stor touchscreen och teknik från LG:s TV-apparater, XD-engine, vilket ger en bättre upplevelse när man tittar på filmer. Telefonen stödjer även DivX formatet.
Tävlingen pågår till 1 januari 2009

....

God morgon allihopa!
Jag har legat och tittat på tv ett tag för jag kunde verkligen inte sova i natt så jag vaknade vid nio.. Igår hände massa saker som jag verkligen inte orkar prata om. Det är verkligen skit!
Dagens planer har jag ingen aning om faktist. Jag hade tänkt fråga a och s om bio men nu vet jag inte direkt.. Ska i alla fall käka frukost nu, hörs!

snabbt inlägg.

Jag kom precis ifrån duschen och guud va skönt det var med en varm dusch nu när man är så kall. Inte för att det var så kallt just idag men jag frös i alla fall, haha. Jag orkar inte prata om hårgrejen idag som jag sa förut utan jag måste fixa en grej här hemma och så ska jag leta prao igen.. jag blir så sur när jag inte hittar något.. säg till om du vet ! Inom hästsproten :P

Kvällen idag.. tråk

Hej igen! min dag idag har jag tillbringat några timmar i alla fall, hos martina. Båda hade tråk hemma så pappa körde mig dit efter att vi varit runt lite på ärenden eller vad jag ska kalla det. Jag åkte hem runt sextiden för hos skulle träffa jens, (ingen aning om vem de tär men men) haha. Har varit hemma ett bra tag nu och bara tråkat. Jag ska nog ta en dusch lite senare eftersom jag tränat idag också. Jag känner mig såklart nöjd med mina 45 minuter. Jag har percis blandat till min egna drink och ligger här uppe själv och tittar på tv. Inget bra på tv och regn ute. Bättre kan de tinte bli, haha.

Om det är lite bättre väder i morgon ska jag försöka gå runt och ta lite bilder som sedan åker in här på bloggen. Jag är väldigt sugen att gå på bio också så jag ska fråga a och s i morgon om ni inte ser det här innan kanske? Vet ju som sagt att sophie är stammis på min blogg så, (a). Nää nu ska jag ta och hitta lite låtar.. hörs!
Juste, Jag ska klippa mig snart.. Vill ha tips på hur.. Men som sagt jag skulle leta låtar nu så jag skriver mer om det senare, hhe. puuuss



( inne i mitt tv-tittande :P )

Tipsa mig om allting ni vill se.

Hej bloggen, var ett tag sedan med riktigt bra uppdatering och ja, jag ska verkligen försöka sätta igång igen. Problemet som jag alltid skyller på är att jag har så himmlans mycket plugg hela tiden. Jag har liksom varit tvungen att tacka nej till flera saker pågrund av det. Jag har inte lust att sitta och plugga hela dagarna men just dom dagarna innan proven läggs det mycket energi på det. Datan kan inte sättas på förens jag är klar. Det är tråkigt för jag har fått höra så mycket posetivt om min blogg ifrån andra och då vill jag blogga bara mer och mer men det blir bara tvärt om. Jobbigt, men som sagt jag ska verkligen försöka!

Nu har det uppstått ett problem till! Jag tycker inte att det jag skriver om är tillräkligt intressant för er att läsa... Vore tacksam om jag kunde få lite tips vad ni vill se här på bloggen ! Ni kan få frågestunder om ni nu vill det ? skriv bara en komentar och en fråga så funkar det..

snabba bloggningar.

Då var provet avklarat då! sköt skönt så nu kan jag slappna av ett tag. Inte för att det kändes så bra men. Vi åkte in till stan efter provet med klassen och gick runt i spöregnet. Oj vad fin jag var därefter. Jag och sophie skulle stanna kvar och fixa till med nytt smycke till piercingen men jag orkade inte vara kvar pågrund av hur sjukt blöt och äcklig jag var! Usch. När jag kom hem skulle jag ut och dela ut, jaa nämner inte här. Men pappa hade inte hämtat dom en så jag somnade i soffan. Det blir jämt slagg efter fredagarna haha.

Har kikat påtv ett tag men jag är fortfarande sjukt trött. Snart börjar en film på tvn så jag ska nog pallra mig dit och packa ner mig under en filt. Hare så gött!
puss


Hittade en gammal bild på mina niner =)

Vi ser det snöar, hurra hurra

Jag tappade orken.. Tagens låt som jag sitter och lyssnar på nu. Den är sjukt najs, hehe. Vi har prov i morgon och jag orkar verkligen inte plugga så jag har sagt att jag är klar till mina föräldrar. Det har blivit jätte dålig uppdatering här pågrund av allting. Jag vara bara tvungen att skriva nu liksom. Har varit duktig idag och tränat i en timme och en halvtimmes promenad med mamma. Jag säger att jag ska börja gå varje dag men det blir aldrig så. Vilket slarv säger jag bara, jag måste! Har precis tagit en dusch efter allt stress så det var myyysigt skönt.

I morgon, fredag ska vi iväg till gamla stan efter lunch ( eller vi åker innan och käkar inne i stan ) Jag och några till. Vi ska hitta våra platser där som vi ska stå och redovisa på. Jobbigt värre. Just nu känner jag bara jävligt mycke längtan till semester, stöten och gotland i sommar. Ett tag kvar men men. Juste! när vi var ute och gick började det snöa lite smått. Vintern är pågång!



/ Michaela

hata hata hata!!!!

förlåt! det har blivit skit dålig uppdatering men det blir typ så varje början av veckorna.. Jag har så sjukt mycket i skolan och mamma låter mig inte göra något om jag inte pluggar. Jag och hon är skit sura på varandra nu så jag satte mig här i stället.. Jag orkar inte med allt just nu. Ang praoen jag hittade så var det så tråkiga saker man fick göra där så jag sket i den grejen och fortsätter leta på nytt helt enkelt. Ridning idag igen och det gick faktist förvånadsvärt bra.

Dagen har verkligen varit piss, redan när jag vaknade. Jag har inte kunnat fixa mig eller någonting. Jag blir tokig och grinig, samma uppsatta hår varje dag för det går inte att göra något. Asså jag pallar inte mer nu, hata mig själv.. Hörs nån annan dag..


STRESS

jag hinner inte blogga idag! har jätte mycket plugg. Hörs i morgon........

rubrik lös igen.

Jag har bildbrist! Okej jag har hur mycket bilder som helst i datan men dom är så tråkiga. Jag känner verkligen för just nu att fixa och graja med bilder men jag ahr inga. Tråkigt tycker jag, det är dags att börja fota lite mer hemma här men det värsta är att jag typ har fotat på det intressanta här hemma förut. aja. Ikväll planeras typ ingeting. Jag börjar fundera på att ta en dusch men jag ve tinte riktigt en. Jag har i snackar med kusin carro ett tag vilket var lite kul, hehe. Vad har jag mer att säga , det blev allt möjligt nu men? juste, har kanske hittat prao på ett tävlingsstall, mer kan jag inte säga en.....



happy times

Hahah, mamma har hamnat på sös igen. Asså inte över natten utan vi kom precis hem där ifrån (jag och pappa hämtade henne). Okej om ni undrar varför jag skrattar åt det så var det för att den här gången var det en riktig kul grej hon åkte in för.. Jag kan tyvärr inte ta upp det här men det var verkligen klantigt och roligt kan jag ju säga.

Skolan idag igen och jag ahr varit sjukt trött. Jag hade jätte svårt att somna igår pågrund av massa ljud utifrån. Vet inte vad det är men det stör jävligt mycket. Gympaläraren var sjuk så vi trodde att vi skulle få håltimme men såklart challar några så vi får lektion i stället.. Dagen avklarad! yes. Jag åkte hem till sophie sen och var där i några timmar. Hennes macka gjorde susen och jag är fortfarande mätt. Jag måste i alla fall käka lite middag nu. hörs!

Kort inlägg om design.

Jag orkade inte se min fula design längre så jag gjorde en lite snabbt. Den här gången blev jag faktist ganska nöjd ! Eller vad tycker ni? Den här kommer nog sitta kvar ett tag nu. I alla fall, nog om det. Jag ska fixa naglarna nu och sen ska jag kolla på ensam mamma söker och sanningens ögonblick. hörs!
puss

Dags för regnperiod igen ?

jag känner att det verkligen är dags för en ny design hit. Jag funderar på om jag ska ta hjälp av någon riktigt bra den här gången för mina blir alltid så jävla dåliga. Frågan är vem? haha. Jag ska försöka mig på en själv igen, men det kommer jag nog inte hinna göra förens nästa helg så det dröjer ett tag man säga. Hör att det börja regna nu också, ursch hoppas det slutar tills i morgon bara!

  

Här är pappas enkla bakelse jag gjorde på typ 5 minuter haha. Själv äter jag inte grädde men den ser god ut :P
Till mig blev det hallon med mjölk, mm smarrigt värre! Recept?

En rulltårebit.
Grädde
Hallon

Så enkelt var det!

Fars dag

Lugnt har det varit idag! hej föresten.. Jag har bara varit hemma och fixat och sovit nu sista lediga dagen innan skolan börjar. Jag har precis duschat och lagt en ansiktsmask som skulle verka i 10-15 minuter. Jag råkade sitta över några minuter men jag hoppas det inte gör så mycket, haha. Käns jätte rent i alla fall och fräschigt. Jag tänkte att jag gör allt det där innan jag sätter på naglarn som jag fixat. Jag ska som sagt sätta på naglar lite senare och hoppas absolut på bästa resultat!. Jag kommer att lägga in bild senare hur det blev.

Juste, har ju varit ute och sprungit för någon timme sedan och jag känner mig faktist riktigt nöjd och duktig. Har även hunnit med att leta prao plats idag också men inte lika bra resultat där.. Jag ahr mejlat några stycken så får vi se om jag får svar, hoppas! Aja ska fixa något smarrigt till pappa nu som jag lovat i morse. Det är ju fars dag !


Fråga ut till er alla! LÄS

Det är dags för mig att börja hitta en prao plats nu. Det är ganska lång tid kvar men det är många som ska ha jobb och det krävs att man är ute i god tid. Jag har tittat runt lite på nätet och det är verkligen svårt. Därför tänkte jag att jag lägger ut det som en fråga till er här som kollar på bloggen. Jag söker efter något stall/stuteri  eller typ galoppstall, tävlingsstall är det jag vill mest till tror jag! vore kul att prova på. Frågan är om det finns prao som det? Kanske du vet.. Eller om ni vet något med fotograf? Komentera om du vet något, eller mejla mig !


Filmresultat

Juste! glömde berätta om min fimkväll här, haha. Jag ahr precis suttit och kollat på `` Tomten är far till alla barnen´´. Sjukt rolig och bra film tycker jag även om jag sett den förut, så kände jag att jag behövde som en återtittning. Det var rätt länge sen jag såg den som sagt så jag kom inte ihåg så mycket men i alla fall en film att rekomendera!
Nu måste ska jag duscha !!

Jag vill ha en hund!

tjooo!
Min såkallade ^^ ryggskada varade bara i några timmar och hela natten för er som vill veta, haha. Jag är helt återställd idag och varit iväg och kollat på en hundvalp med mamma och Marianne. Tyvärr inte en hundvalp till mig vilket man skulle hoppats på men det var i alla fall mammas gammla och mariannes nuvarande jobbarkompis som skaffat en liten valp på njaa, jag vet inte riktigt hur gammal den var men liten var den i alla fall och sjukt, sjukt söt! Nu kan mamma räkna med ännu mer tjat ifrån min sida haha. Drömmen om en hund önskas verkligen..

jag har inte gjort så mycket mer idag. Jag och pappa har varit och hälsatpå kusin i några timmar och annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Det känns som söndag idag eftersom jag avr ledig i fredags så det är riktigt skönt med en till söndag i morgon, haha. Juse! Nu ska jag ta mig en liten snabb dusch sen blir det nog mer blogg! hörs!


Ryggskador, inte bra

Jag har sträckt mig på en sidan av ryggen! Det gör skit ont.. hehe. Och vad mer kan man säga? jag är nästan kär i kevin.. Han är så sjuk bra och charmig så det inte är sant.! Hur började allt det här? jo haha jag stod här hemma och dansade och så gjorde jag typ någe ryck jag aldrig brukar göra och efter det började det göra skit ont i ryggen. Jag har legat still ett tag nu och tittat på idol och hejar nu såklart på kevin. När jag skulle resa mig kom jag knapt upp och pappa fick lyfta upp mig för det gjorde så ont. Jag ska ta och värma en värmekudde och lägga mig på den ett tag.. Får se om det blir bättre annars blir det problem...

Detta är sista inlägget för idag för jag måste lägga mig ner och bara slappna av, hhe. hörs!
puss


Gårdagens bildgalleri.

Somsagt, nu är bloggandet förhoppningsvis igång igen.
Vi har hemstudiedag today och mina pluggsaker gjorde jag och sophie klart redan igår. Riktigt skönt att bara kunna ha ledigt idag då.. Sophie och jag satt minst i fyra timmar typ och pluggade, men med mellan rum såklart, haha. Länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår så detta glöms absolut inte, hehe. Jag tog nått litet kort på sophie när vi pluggade också så den bilden kommer såklart ut här snart!

Klockan 9 vaknar jag av att telefonen ringer och jag hade liksom planerat att sova ut idag men nej. Jag låg kvar ett tag i sängen men sen sprang jag till telefonen och svarar för det slutade aldrig ringa. Tror du inte att den som ringer lägger på luren då ?. jag blir så sur på sånt där... Jag kunde såklart inte somna om sen så jag la mig i soffan och tittade på tv ett tag. Juste, vi har bestält en tv till mig nu också som kommer om ca två veckor tror jag. Inte värdens största tv direkt men, haha, 19´´ men det räcker gått och väl till mitt lilla rum =) Bättre en ingen alls ! 2000 kr är påväg hem också så nu är det bara att börja spara till stöten.

   
 

Bild 1 - Sophie pluggis, haha.
Bild 2 - Det blev lite roligare och ^^ flamsigare sen. :O
Bild 3 - haha sen blev det grimacher eller hur fan man stavar till det.
Bild 4 - Jag fick mig ett rejält häng.. litet.

Dagarna har gått, fram tills nu

Nu startar jag igen! Eller inte riktigt en, det blir i morgon då jag är hemma hela dagen. Provet är nu avklarat och ja, jag är faktist nöjd. Sen får vi ju se vad det blir för resultat och så men men. Omdömen har vi fått i skolan också och jag har g i allting men bara ett vg som högst. Detta ska jag verkligen försöka jobba på och i alla fall få några fler vg i ämnena. Hehe jag vet, jag har höga krav. Mycket plugg har det varit i veckan och i morgon är vi lediga. Det ska bli riktigt skönt att sova ut och vila lite efter allting men såklart får vi hemstudieuppgifter som måste vara klara tills på måndag.. Jag och sophie har i alla fall fixat allting idag så har vi ldigt i stället nu så det är skönt. Vi har verkligen pluggat järnet idag haha. Pluggisar vi är men vi hade lite pauser och hade jävligt kul i mellan åt. Mer om allting i morgon och hur mina andra dagar har sett ut.

Jag sitter och kollar på ´´Plastkirurgi före och efter`` och medans det är paus passar jag på. Ska fixa mig för kvällen så det är klart sen ska jag kolla på två avsnitt av ``livräddarna på bondi beach´´ Sen ska jag nog hoppa i min sköna varma säng, haha. Hörs!
puss

Liten paus i 1/2/3 dagar, läs !

hej alla, första dagen i skolan igen då och det var ett rent helete rent ut sagt. Massa prov och läxor det första man får höra när man kommer dit, inte nog med det utan massa dåliga ändringar och jaa massa!. Asså jag orkar verkligen inte! Nu dom tre närmaste dagarna kommer det nog inte bli så mycket blogg för min del. Mamma tillåter inte att jag sitter här vid datan och är skit sur nu när vi har två prov att plugga till och lite emr saker, haha. Igentligen ska jag inte vara inne nu men pappa är och hämtar mamma från stan så då passar jag på att skriva hur det ser ut nu i några dagar ifall ni undrar sen..

lite om dagen, Jag har inte sovit nånting i natt och var skit trött hela dagen då så jag somnade när jag kom hem. Har inte varit så tufft i skolan idga ändå. Jumpa, svenska.. dom där lätta sakerna. Äcklig mat som vanligt och jag mådde riktigt illa pågrund av hunger, hehe. Efter ett tag gick det över och dagen fortsatte. Orkar inte berätta mer för allt är så tråkigt ändå. I morgon är det ridning som gäller, och lite plugg såklart. Jag måste klara det här g-provet! Aja nu hör jag att bilden kör in här utanför och jag ska färga håret på mamma men vi hörs förhoppnignsvis om någon dag igen!
puss


Thailand

Jag tittade igenom lite bilder ifrån när min familj och min morbror var i Thailand, och gud vilket upplevelse det var. Vag vill verkligen tillbaks!



( klicka på bilderna för större! )

   
   

Dålig jag är på att blogga!

Förlåt för jätte dålig uppdatering.´.. Igår hade vi ju besök men efter ett tag orkade jag inte vara kvar här hemma så jag gick till angelica och sophie. Klockan elva följde dom mig halva vägen hem, eller okej nästan hela men dom hade faktist varandra och hubbe med sig medans jag var själv och mörkrädd, haha. När jag kom hem tog jag en lång varm dusch och kollade på tv till halv två. Jag var sjukt trött så jag somnade senare i soffan och vaknade lite efter och gick och la mig i mitt rum. I morse var jag fortfarande skit trött och låg och drog mig till klockan 11 nån gång. Mamma ville att jag skulle gå upp eftersom jag ska orka upp klockan sex i morgon när skolan börjar. Jag måste vänja mig igen! enligt mamma, haha.

Idag har jag mest tagit det lugnt och vilat, kollat på tv och lite data men jag har inte hunnit blogga dom få minuterna. har precis duschat idag också och tänkte faktist att jag skulle fixa mina naglar först men jag vet inte om jag orkar, hehe. Men klockan är ju bara kvart över sex så jag har tid på mig. Jag går nog och lägger mig tidigare idag också... Ensam mamma söker väntas ska börja klockan åtta så nu är det dags för mina pyssel då kan man säga, haha..
puss



Förberedelser inför besöket..

Städat rum, känns rätt skönt ?

Jag har jätte tråkigt just nu!
I morse drog jag verkligen ut på sov tiden, jag smög ut ur rummet och la mig framför tv. Jag hade lovat mamma att hjälpa till här hemma att fixa i ordning för vi ska ha middag här idag.. Men på morgonen hade jag inte direkt lust att börja städa så just därför smög jag ut till soffan, haha. Det blev inte så mycket att hjälpa till men jag städa i alla fall mitt rum och har rensat alla mina kläder vilket visade sig att jag hade mer kläder en vad jag trodde. Men så är det nog för dom flesta.
 Jag har i alla fall hunnit med att städa hos mina kaniner också, Dom är så söta mina kaniner, hehe eller hur ? =)



Hur som helst. Jag orkar verkligen inte ha besök igen. Det är mammas och pappas kompisar liksom, inga som jag känner sådär. Jag skulle igentligen inte få gå ut men jag hade lovat a och s så mamma kunde inte säga något, hehe. Nu ska jag fixa salladen och mer skrift ikväll och kanske några bilder.. puss

RSS 2.0