Är jätte trött.

Hejsan!
... och god kväll får man väl lov att säga?. Jag har precis lagt mig ner i sängen. Kvällen min har jag tillbringat med mina twins, anki och soffan dvs. Vi har bara tagit det lugnt och sådär, snackat och sånt .. haha sophie har värsta träningsvärken från allt dansande igår på tal om ingenting. I morse hur som helst blev jag väckt tidigt av mamma eftersom vi skulle iväg till IKEA och titta på säng och garderober till mina rum. Jag ska nämligen flytta in i mammas o pappas rum och också göra om 'förådsrummet' till ett kläd/sminkrum med en lång garderob över hela väggen och sminkbord och sånt, vilket betyder att de flyttar ner och jag får hela övervåningen för mig själv. Jippi!


God mat



Jag har precis käkat sen blir planerna att träffa tvillingara, hörs!


gårkvällen, töööng

Oj oj oj vilken superkväll igår! Bästa, korta möjliga beskrvningen.. Så sjukt roligt! Vi var hos en kille som heter niklas i skogås. Vid ca 11 kom en partybuss och hämtade upp oss där, fanns rökmaskin, bästa musiken, bar och lampor o vi dansa som freak. Vi åkte runt i hela stan. Här kommer lite bilder som fanns på fejjan.

















Mickis tipsar!

Ni som önskar att ni hade råd att köpa chailatte varje morgon på waynes coffee.. Köp en egen liten mugg och chaipulver så kan man fixa sig en egen att ta med. perfekt, eller vad säger ni? Mamma kom hem med denna idag till mig, thanks! =)


går, idag ny kväll.

Kom för ett litet tag sen från duschen. Snart dags att börja fixa sig igen, ska bara äta först.. Igårkväll var vi hemma hos johnneboy, det kom dit ganska mycket folk och så. Jag och felicia blev även kvar där, fick smoothie på sängen av hans söta lillebror på morgonen också, toppen! Vi drog från john vid 12 eller någonting och käkade kebab, mums. Nu dags för mat igen haha. Roligt inlägg det här blev, skitmuppat*
tjingeling!




Ända bilden jag lyckades ta igår, alex =)


hejdå, trevlig kväll!

Tjoo
sitter just nu hemma hos felicia, har precis fixat mig och väntar bara på att hon ska blir klar så vi kan dra vidare. Det blir party idag, niice. Aja kommer slagga kvar här senare så vi hör i morgon!
puss

åå vad jag vill tillbaks!

Tillbaks till det härliga GREKLANDET!


Kom precis hem.

Tjoo!
Kom precis hem, vi fick sluta tidigare idag så jag drog direkt till hudläkaren och hämtade den nya kämen/fondationen, sedan vidare till bibbbblan och lånade en bok till svenskan, en sväng förbi donken blev det också haha tjock, jag vet =) Hur som helst så kom jag precis hem. Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag och måla naglarna och lite småpyssel sådär ni vet. Till kvällen ska jag träffa flisfis, får se vad vi hittar på . Hörs!
puss


DA, kunskap

Godermorgon allesammans!
Tre lektioner idag då sen är det äntligen lov, fan va skönt asså! Sitter just nu på datakunskapen och skriver ett arbete, går hyfsat bra faktist, musiken i öronen gör det mycket lättare. Detta sitter jag och lyssnar på nu:


Torkat igen.. tips!?

Känns riktigt tråkigt här .. på bloggen menar jag, vet inte vad jag ska skriva om liksom om ni förstår vad jag menar. Lite förslag igen skulle inte skada. Någonting speciellt ni vill se här? tell me!


Info lite kort sådär.

Äntligen klar med idrottsuppgiften som skulle in idag, har precis mailat in den och måste bara säga att det var en riktigt jobbig uppgift som jag hade väldrig svåt med, hoppas ni antecknar! Nej men skit samma. Har hunnit ta mig en varm dusch och smörjt in mig. Luktar sjukt gott här i mitt rum nu eftersom lotionen sprider sig över hela rummet haha. Ska lägga mig i sängen och läsa lite nu tänkte jag. tjingeling!




tors.

Tjenare på er!
Kom precis ifrån matbordet så nu var man mätt och belåten igen. Innan det var jag och solade en snabbis med jonna. Det som kommer att ske ikväll är att göra klart läxorna, duscha och titta på ph. Jag skriver lite senare, orkar inte nu. =)


Oh ooh !




känner mig svag

Snacka om dålig dag, Jag var sjukt trött i morse och då menar jag verkligen sjuuuukt trött. Men duktig som alltid så pallrade jag mig upp ur sängen och drog till skolan. Skoldagen har tillbringats i salongen hela dagen med smink och hårfixning, det var ju kul ifs. Efter lunh körde vi en pratstund med hela klassen, vi har som sagt kommit varandra väldigt nära och vi satt och snackade om alla problem, hemska saker helt enkelt... det slutade med att alla satt och grät... skönt på något sätt ändå..:/ plus att det drog över hala mattelektionen. Jaja sen stressade jag som fan hem och till stallet. Det gick sämst på ridningen och nu har luften gått ur mig totalt. Jag är så trött, vet inte vad det är med mig. Plugga måste jag också göra, suck..... jag orkar inte !

Börjar halv tio i morgon i alla fall, ganska skönt sådär.. fast vi ska ha rugbyturnering, ute... inte lika nice. Aja här kommer bild från idag då jag fick en sotning och lösögonfransar stylat av min lärare, snyggt va!?

 


Dagens outfit

Tjoo, kom precis hem från stallet, det gick sämst på ridningen idag! Aja nu blir det hopp in i duschen sen blir det PH och plugga. hörs!



Kavaj - H&M / Vitt linne - Gina / Mönstrat linne - Zara (Grekland) / Sammettights (stavning?) - Vero moda


aaaaaoi, stressad som fan! fuuuuck

Hello allesammans! Sjukt brottom nu, kom precis hem...vilket betyder att jag har 2 minuter på mig att byta om för att sedan rulla till stallet, ciiiiao!


Blev en god o varm chailatte på vägen hem också, muuuums!


Natti natti

Goderkväller!
Ligger i sängen nu, fortfarande riktigt trött så jag ska ta och sova nu tänkte jag. Godnatt sötnosar.!

södersjukhuset.

hej på er!
Kom precis hem.. ifrån akuten.. Klantiga jag råkade käka jordnötter som jag tydligen var väldigt allergisk emot fortfarande. Hela ansiktet blev rött, utslag över kroppen, klåda, spydde.. ja, så pappa kom snabbt och körde mig till sös. När jag väl kom dit mådde jag sjukt dåligt. De tog in mig direkt eftersom det var så farligt och jag fick massa slangar på bröstet o örat och en kanyl i varje arm, spruta i armen m.m. Fick ligga med dropp i nån timme, få syrgas, ja massa. Känner mig lite hög nu , haha skämt o sido.. eller jag gör typ de :P har aldrig åkt in på sjukan såhär, det har varit jätte läskigt. Hur som helst mår jag bättre nu, har fått komma hem men jag skakar som en jag vet inte vad och har hjärtklappning vilket man kunde få av alla medicinerna.

Jaja ska sova nu , puss.



Mysigt va?, nee


titta!

Vilket söt klänning! Nej nu får jag sluta kolla kläder och börja plugga i stället , tjingeling!


dåliga bilder men..

såhär såg jag ut idag:




kort

Hello hello!
Jag har nyss ätit middag, pizza! Har varit hos hudläkaren idag igen, hämtat en test på någon ny kräm som kommer att ersätta min fondation, neeej!! vi får se hur det blir. Ska hoppa in i duschen nu, och duscha vaarmt. Fryser som fan. Sen blire plugga , höres!

hejdå.

Säger godnatt nu, sjuuukt trött fotfarande.
puss


lite snyggt till hösten sådär.


Har inget annat för mig, märks de?

Nämn något som gjorde dig glad igår: Tjejerna!
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Plockade in mina kläder i garderoben.
Det sista du sa högt: hmm.. - Mamma, det ringer!
Det senaste någon sa till dig: - Okej, jag tar det.
Vad har du druckit idag: Vatten, vatten och åter igen VATTEN.
Vad var det senaste du åt: ris och köttgryta. mums..
Vad var det senaste du köpte: ****
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit
Vad är det för väder hos dig nu: mörkt o regn/dugg
Godaste glassmaken: Magnum eller typ solero.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja, jo kanske.
Sover du tungt: Aa, fast nee
Drömmer du mardrömmar: varje dag förut men inte nu
Trivs du med ditt jobb: skola* Ja.
Favoritklädsel: Jeans och nån snygg topp o kavaj till.
Favoritlåt just nu: I'm in love, bra låt!
Vad ser du om du tittar till höger: min soffa
Vad gör dig glad just nu: Jag vet faktist inte :o
Vad ska du göra härnäst: duscha
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: huvet sprängs, ont i magen, trött som fan.. men jo annars är ja glad :)
Favoritgodis: LAKRITS!!
Kläder just nu: underkläder o min söta rosa morgonrock
Sommarplaner: Jag har inte hunnit tänka så långt en..
Hur många kuddar sover du med: 2-3
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: nattmänniska.
Vad är viktigast för dig: mina nära o kära
Är du kittlig: nej, inte ett dugg.
Snarkar du: det tror jag inte :o
Stjärntecken: en liten kräftsjärt
Äckligaste insekten: sigel
Längtar du mest efter just nu: en pojkvän.


aj aj mitt huvud. söndag så typiskt..

Är fucking helt död, mitt huvud sprängs och magen värker. Det var i alla fall kul igår, vi var hos två snuggar som heter danne och martin om jag inte minns fel. Vi drog så vi var hemma vid tre ungefär, sov hos felicia allihopa. Direkt hopp i sängen när vi kom hem, alla va sjukt trötta. I morse ska vi inte tala om. Fy fan! Jaja huvudsaken att vi hade kul i alla fall.


I'm in love - Alex Gaudino




tröött!

Blev en slappar morgon för min del. Jag har sovit och viliat hela dagen en så länge... fortfarande trött dessutom. Ligger i soffan och tittar på tv, väntar på att angelica ska komma hem så vi kanske hinner åka och sola. Ikväll ska jag dra ut förhoppningsvis, känns som att det var ett tag sen. Jaja, har ingen vidare blogglust nu faktist så vi hörs!


Köp, fredag



Tröjorna o klänning - Gina     Mössa - Carlings     Fransar, lim o linser - Butterickss


stan, shopping.

Hejsan tjejer och killar!
Sådär, nu har jag tid för bloggen igen. Har varit i stan hela dagen faktist, igen... Hämtade några tröjor jag lagt undan, köpte en ny mössa, varit hos hudläkaren och tagit kort o snackat smink, varit hos optikern och kollat ögonen och sist men inte minst köpt ett par feet coola vita linser att ha på halloween. Juste, ett par lösögonfransar och lim till det blev det också! Käkade sedan ute på resrurang med mor min idag också, mums!

Hur som helst så var man pank igen då alltså, suck.. Dags att skaffa sig ett jobb tror jag, men vad? Jag har ingen aning! Orkar inte ens leta för det känns som att jag inte kommer hitta något. Att jag är 16 år dessutom gör saken ännu svårare. Men men ska inte vara för negativ nu, jag ska försöka hitta ett i alla fall för det behöver verkligen jag.


Första snön.

Fyyyyyy faaan ! slaskväder.


(gammal bild)

svar på komentarer..

Anonym om De fick jag med mig hem...:
kan du inte lägga upp bild på din pälsväst som du köpte på vila?? :)
Svar: Jag lämnade tillbaks den dagen efter för den passade inte riktigt när jag kom hem, haha. Så det finns ingen väst att visa .:)

Royal Republic


De fick jag med mig hem...

Det här var de tröjorna jag fick med mig hem från H&M idag och sen har jag lagt undan två stycken som jag ska hämta i morgon också. I morgon efter skolan ska jag först till hudläkaren och ta kort och prata lite sen efter det så ska jag till en optiker och mäta ögonen så jag kan beställa färglinser som passar, wiii. Snart är det ju halloween, å jag vill verkligen festa ordentligt då!


Blev tacobar med mamma..

Direkt efter plugget åkte jag in till stan en sväng och kikade runt i affärer. Fick så sjukt ont i fötterna av klackskorna så fick köpa ett par skitfula billiga skor att byta till haha. Mötte senare upp mamma och köpte två tröjor, (bild kommer). Vi käkade på tacobar, mums sen tog vi bussen och taxi hem. Skulle egentligen åkt och sola nu men så blev det inte.. Istället håller jag på att fyller badkaret nu, fan va skönt! lite avis blir ni va ? =)


sitter på lektionen..



Tjeeena!
Sitter på sista lektionen för dagen nu, engelska med andra ord. Slutar om en halvtimme sen blir det hem och chilla lite tror jag. Pappa är borta nu också så det blir jag och mamma ikväll, titta på film kanske..? nej jag vet inte. Aja, måste springa o pinka nu intressant va? =) hihi
puss

Lite från skolan..


Till dig som rider!

Är så nöjd med mina ridbraller, pikeur är så sköna och dessutom är dom så snygga! Ni som inte rider fattar ingenting nu men skitsamma haha . (syftar specielt på felicia ex) haha.


Sotning.

Hej på er!
Kom precis hem ifrån skolan, har 7 minuter på mig att byta om till ridkläderna, stressa stressa! Ville bara slänga in två bilder från skolan idag. Jenny la en enkel sotning på mig :


Ingen kamersasladd..

Å, jag har har ingen kamerasladd till datan idag så det blir inga bilder.. Jag som tagit lite bilder i skolan idag, typiiiskt va!? Just nu ligger jag i soffan i alla fall och väntar på att Paradise hotel ska börja klockan halv elva. Måste verkligen plugga.. som vanligt med andra ord men vi har väldigt mycket i skolan just nu. Jaaaag orkar inte!


svar på komentar... hud

Anonym om Yooo!:
Hej, jag har ganska länge haft problem med finnar och så, har aldrig varit riktigt nöjd med mitt ansikte eller utseende pga av finnarna, och jag undrar om du har nått tips till dig. Orkar verkligen inte ha dom längre, har prövat mycket, en del funkar men dom kommer alltid tillbaka.
Otroligt tacksam för svar. Grym blogg, fortsatt så sötnos!


Svar: Förstår PRECIS hur du menar, det är verkligen det värsta som finns! så sjukt jobbigt och jag hatar mitt utseende precis som du säger att du känner. Vet inte hur många gånger jag gråtit över det för att jag mått så dåligt... Jag har prövat massa saker men inget hjälper typ..Såklart är det olika från person till person, förut gick jag till en hudspecialist och fick mediciner. För vissa hjälper det men för mig var det bara bättre under en period. Just nu använder jag några produkter från skinplan. Du kan gå till deras klinik och få hjälp. www.skinplan.se, läs mer där. Jag vet inte en om det funkar men vi får se. Känns bra vissa dagar i alla fall och har bara kört med det i tre veckor.

Lite tips från mig: Tvätta alltid bort sminket och använd ansiktsvatten och en lotion så att du håller huden ren och får rätt fukt. OBS, inte tvätta för mycket .. det gjorde jag vilket ledde till ännu värre problem. Pilla och kladda inte med fingrarna eftersom det kommer jätte mycket bakterier, vilket jag också gjort.. Ät bättre, jag får hjälp med det nu, du kan gå till en som hjälper till med sånt. Undvik ex socker, mjölk,ljust bröd. Min bästa kompis är också min concealer, skaffa dig en bra.. Det ger dig lite bättre självförtroende.. Jag hade inte klarat mig utan den, make up stores använder jag.

Tack, va söt du är. kul att försöka hjälpa dig lite kanske.. =)

Yooo!

Har precis kommit hem ifrån plugget, är sjukt trött OCH hungrig! Ska fixa käk .
puss

Letting Go




Här kommer svaren...

Fick jättelite frågor men här kommer de i alla fall !

Anonym
om Nu kör vi!:
Hej. Jag går i 8an och har det ganska svårt i skolan. Men vad är det för gymnasium du går i, hur många poäng måste man ha, vart ligger det och så? Berätta gärna mer. Kram på dig din blogg är grym! <3
Svar: hej hej, inte bra att det är jobbigt i skolan :( Jag går på Plusgymnasiet, hantversprogrammet med inriktning stylist. Skolan ligger i Liljeholmen, tar typ 5 min att gå från tunnelbanan/tvärbanan. Intagningspoängen var 215 p. Skolan ligger precis vid vattnet och ja, har ju svarat på denna fråga hur många gånger som helst nu så du kan ju kolla i äldre inlägg ;) tack så mycket! kram på dig

Emmelist om Nu kör vi!:
vilka bloggar läser du varje dag?
Svar: De flesta kändisbloggarna, kisse, paow o.s.v. Läser gör jag inte så mycket men tittar lite sådär ni vet. Sen läser jag såklart bekantas och mina vänners bloggar.

Anonym om Nu kör vi!:
vilket photo shop använder du?:)
Svar: Photoshop elements 4.0 heter det jag använder. Ett ganska simpelt program men hyffsat bra ändå =)

Lisa om Nu kör vi!:
Är du oskuld?
Svar: Nej.

Micaela om Nu kör vi!:
Har du gjort din header själv? :)
Svar: Yes, det har jag =)

Anonym om Nu kör vi!:
gillar du någon just nu? :)
Svar: Nee.. den man vill ha får man aldrig så... :/

Anonym om Nu kör vi!:
Är det roligt på skolan? fått några nya kompisar? bra lärare? är det en stor skola?
Bra blogg! :)
Svar: Ja, det är roligt! har fått en så himla underbar klass och massa nya kompisar, både i klassen och i de andra klasserna, Super! Lärarna är väl ganska bra måste jag säga, eller de ÄR bra* Det är en liten skola på 130 elever eller något sånt.. finns i alla fall tre stylist klasser (90 elever totalt) och en spa och en sam klass.
tack :D

Anonym om Nu kör vi!:
tyckte du det var svårt att välja linje?hade du någon fundering på något annat än stylist? eller visste du redan från början att det var det du skulle syssla med? var fick du annars inspiration ifrån?:)
Svar: Njaee.. I början var det väl lite osäkert, visste liksom inte riktigt vad jag ville. Har alltid velat gå media innan eftersom jag älskar att fota men sen sa många att jaa, du kommer inte bli något efter typ.. visst stämmer det väl inte på alla men jag valde då istället att bli stylist eftersom mitt framtida (drömjobb) är just kombinationen mellan stylist och fotograf. Först styla sen fota modeller. Sen finns fotografisk bild som individuella val som jag då kommer att välja. Hur som helst tror jag nog att jag valt rätt ändå =)

Anonym om Nu kör vi!:
hur ofta umgås du med dina "gamla" kompisar frn lyckeby och varför sover du eller är du aldrig hos dom? trivs du hemma? hur lång tid tar det för dig att komma till skolan? :)
Svar: gamla..? vilka menar du? :P  Mina närmaste har jag ju såklart lika bra kontakt med, sen finns det dem som jag inte ens snackt med på evigheter och vissa som jag träffar ibland. Varför jag inte sover.. Jag sover inte borta så ofta, eller på helgerna ibland men jag vet faktist inte, haha. Hemma trivs jag bra, visst bråkar jag ganska mycket med mina föräldrar i perioder men det är bara små skitsaker och mamma är som en kompis till mig, vi kan snacka om allt! Det är jätte skönt. Skönt också att jag inte har syskon, fast skulle vilja veta hur det är ändå, hehe. Minus är att de ofta blir småtjafs som sagt. Mina föräldrar hatar ex att jag sover borta.. Kanske en förklaring till det innan också.. Det tar ca 45 minuter till skolan. :)


Lisaa om Nu kör vi!:
vad har du för bh storlek?
Svar: Det håller jag helst för mig själv, skäääms liksom =)

Anonym om Nu kör vi!:
Önskar du att du hade fått syskon? eller gillar du att vara ensambarn? brukar du träna?
Svar: På ett sätt ja, men ändå är det skönt att vara ensam när man hör på andra hur mycket de bråkar haha. Det är 50/50 helt enkelt, både skönt och dåligt. Det ända jag gör just nu är rider men jag ska MÅSTE! komma igång med gym.

elin om Nu kör vi!:
Guuud vilka fina bilder på ''tvillingara'' där uppe! Vad för kamera? :D
Svar: tack, blir jätteglad av att höra det =) En ''Nikon D60 Vr''

Anonym om Nu kör vi!:
hur gammal är du ?
Svar: född 1994 - 16 år !


sorry sorry

.. ja sorry för dålig uppdatering nu i helgen, har pluggat varit med kompisar och inte orkat helt enkelt. Har inte varit hemma så mycket heller så. Lite kort bara:

Lördags tog jag lite foton på tvillingarna på dagen (ska lägga ut fler bilder sen).. Lite senare kom felicia till mig, chillade lite, hon drog hem och jag drog till henne lite senare. Vi mötte john och åkte till Limpan. Lite senare drog vi till sebbe dit också mickis och några andra kom. Chillade bara sådär, lite nice ni vet. Mamma kom och hämtade mig vid tre och sen åkte jag hem och sov, haha. Igår pluggade jag lite sen åkte jag och felicia på bio med några, var hemma vid 11, tog en dusch och hoppade i säng. Såg filmen '' The other guys '', sämsta biogafen och halvdålig film, haha. Så det var min helg.

Svaren kommer i nästa inlägg.!


Kommer uppdatering till kvällen.

Blir uppdatering här i bloggen lite senare ikväll... Har i alla fall varit o handlat lite krimskrams nyss:


Bråådis

Har varit med tvillingara och felicia för en liten stund sen, fotat och lite sånt. Ska hoppa in i duschen nu, börja fixa mig, käka och sen dra ut förmodligen... Lite stressad just nu, hörS!
puss

FRÅGESTUNDEN!

Lite smakprov..

Ni kan ju gissa vad vi sysslar med just nu..


Fredag

Tjuuleeluu
Tjejerna har dragit hem men vi har haft en mysig kväll.. Bastat, dippat grönsaker, snackat och tittat på gamla bilder, haha mycket skratt kan jag säga! Lite om dagen föresten.. Hittade en pälsväst, 500:- på Vila, snygg! Ska visa i morgon tänkte jag. Hos hudläkaren gick det bra, det har skett en förbättring och vi körde ansiksbehandling precis som förra gången. Det har bara gått två veckor och redan blivit lite bättre, hoppas det håller i sig och att vi är på rätt spår.


Väldigt vackert om jag får säga det själv, haha! Idag på kliniken.


PS. Glöm inte frågestunden lite längre ner... Eller så klickar ni bara       här!


Bastukväll ps, felicia är bäst

Sitter hemma hos mig med tvillingarna och fisan. Vi har precis käkat lite gotti gotti och nu ska vi ut till bastun. ÅÅ va skönt! Blir en lugn kväll.. lite filmtittande och så. Hörs!


päls

Innan jag ska iväg till hudläkaren efter plugget ska jag försöka hitta en snygg pälsväst. Är så sjukt sugen på att skaffa en men det är väl säkert slut överallt nu.. Jaja hur som helst. Nu börjar arbetsmiljö och säkerthets lektionen. Hörs senare.
puss


Godmorgon!

Godmorgon på er!
Usch, jag tittade nys på termometern.. Har verkligen ingen lust att gå ut men men. Ska borsta gaddarna lite snabbt nu sen ska jag börja röra mig ner till bussen. Efter skolan ska jag till hudläkaren, wish me luck!
puss


Stay With Me






Nu kör vi!







Var ett tag sen jag hade frågestund... Ni har fram till söndag på er att ställa frågor eller ge tips och förslag. Kör igång! =)


Outfit Ons och Tors


Kort dag.

Slutade klockan elva idag, tjockt skönt! Hade svenska prov, som gick bra. Hade Idrottsförhör som också gick bra, jaa så det kan ju inte bli bättre =) Nu ska jag läsa lite i engelskaboken. Hörs lite senare.
puss


Bailamos - Ferro'




Nu är den här igen...

Träningsvärken.. körde ju rugby igår igen. Fy fan vad jag har ont!! Jag kan nästan sätta mig och böla som en barnunge, har fan lust med det!


Jag vill ha !!!!

Canada Goose Expedition ParkaCanada Goose Expedition ParkaCanada Goose Expedition Parka
Synd att de är så dyra
Synd att jag inte har NÅGRA PRENGAR!
Synd att det är så sjukt snygga


Skolan..idag

Heeej!
Sluatde tidigare idag, skönt skönt! Äntligen hinner jag att ta det lite lugnt innan ridningen. I vanliga fall brukar det bara vara snabbt hem, byta om och sen till stallet direkt. Hur som helst.. Hade två lektioner idag: salong och Estetiskt verksamhet (tittade på film) Här är lite bilder :


svar på komentar..

Anonym om Lite komentarer skadar ju inte heller:
EXAKT HUR MÅNGA BESÖKARE HAR DU? nyfiken..
Svar: Jag har inte många men just den dagen hade jag exakt 102 unika besökare, annars ligger det på 75-90 ungefär per dag. Vill komma upp högre siffror om man säger så =)

 


Nu tv.

Tjene tjena!
Snart paradise hotel. Men först lite kort om dagen... Skolan idag, rugby, salong och övning på att bemöta kunder på rätt sätt.. Rolig dag faktist! Efter skolan mötte jag upp flisfis snyggingen her self* och gick i stan en liten stund, käkade ute (donken) och sen åkte vi hem båda två, nice sådär. Fick med mig ett par adidas vilket jag var ute efter. Måste ha nya brallor att gympa i liksom så det fick bli dom här:


Adidasaffären vid hötorget - 400:-, (till dig som alltid vill veta vart det kommer ifrån och pris haha) allt för er =)


Lite komentarer skadar ju inte heller

Jag hade besöksrekord igår! Fortsätt såhär tjejer och killar (syftar mest på linus) haha, nej men det är kul =)


PH.

Jag kom nyss ut duschen, har precis smörjt in mig och rengjort ansiktet och nu ligger jag i sängen. Måste läsa lite, för jag har halva boken kvar i engelskan ... 50 sidor minst. Hur som helst.. Tittade på Paradise Hotel, något jag kommer fortsätta med =) Inge mer blogg ikväll så jag säger godnatt.
puss


Lite nya höstbilder. Me Like*

Ååå, nu märks det verkligen att hösten är här, löven börjar bli snygga färger och det är kyligt ute. Jag tycker det är mysigt, visst det är sjukt kallt ibland och hår och allt blir skit nu när det börjar bli kallare och fuktigare men tycker det fortfarande är ruggigt mysigt, eller vad tycker ni ?

Var som sagt ute och fotade lite igår. Här har ni några schnööögga bilder ..


Måndags outfit:


Skinnjacka - Lindex / Halsduk - Åhlens / Örhängen - Ur&Penn / Kofta - H&M / Linne - Gina / Jeansleggins - Gina / Klocka - Ur&Penn / Skor - Converse /


Mamma fick bli sminkad igår.

Hej på er gott folk!
Har för ca 20 min sen kommit hem ifrån skolan. Lång dag idag, började 8 och slutade 4 men det har gått bra i alla fall. På staylist-timmarna idag har vi övat fönteknik och jag har även tvättat hår och sånt. Eftersom vi inte riktigt har kommit igång med sminkningen i skolan så passade jag på att öva lite på mamma igår, Visst ser det lite annorlunda ut.. ni som sett mamma i vanliga fall ? visst anki o soffan? =) haha


Föresten... tycker ni att jag är lik min mamma haha?


Svar på komentar igen... :P

madeleine om Var förbi centrum en snabbis.:
hallå du fårinte glömma skriva vart du köpt allt ifrån :O och vad det kosta! :D
Svar: Haha, jo det var precis det jag gjorde. Stövlarna är från Bianco 550:-, feeejk ugs från dinsko 349:-, underkläderna är från cubus, bh 129:- och rea-trosor 29:- styck! =)

Vem skulle....

...tacka nej till en resa bort från Sverige ett tag ? Inte jag i alla fall... vill utomlands!




svar på komentar igen..

Anonym om Polis, polis potatisgris*:
Varför kom polisen? :o
Svar: Antagligen var dom ute och åkte och såg några minderåriga med stora väskor och systemkasse. De körde förbi och vände.

Polis, polis potatisgris*

Har varit ute en liten stund nu, känns lite bättre men nee!. Igår firade vi Jonna som fyllt år. Det bjöds på tacos, glass till efterrätt och vi fixade goda drinkar, mumsigt vare! Jätte trevlig tjejkväll där. Senare drog vi hem till en snubbe och skulle festa vidare lite. Inte så många man kände där men de var ändå trevliga killar där. Inget drag vare i alla fall så vi började knata för att dra till jonnas kompis som hade party redan efter en timme.

Tur som vi har
Kommer polisen... Jonna,moa, sophie o julia hann springa medans jag, angelica och elin inte hann någonstans innan dom vände och hoppa ur bilen. Det blev hemringning och hemåkning. Där förstördes min kväll om man säger så! Jävla snutar säger jag bara. Här kommer lite blder från hemma hos Jonna i alla fall:


gör mig glad, fuck you!

Fuck off, jag är pissirriterad och förbannad, ÅÅÅÅÅ vet inte riktigt varför, eller jo eller nä ellor jo det vet jag.!!. Vill verkligen ta ut mina aggressioner på någonting! sdfjklbjfsjsdfbjkldsfjkbnjdfnjbjnbdfjsbkadfbjkldfbjkfd!!!!!!!!°!!!!!!
Jag ska ut, lugna ner mig, göra någonting som jag verkligen gillar. Fotografering, mitt lugn.


Gammal bild..

svar på komentarer..

Anonym om Var förbi centrum en snabbis.:
vart får du alla pengar ifrån1!!
Svar: Har mitt studiebidrag plus 450:-.. alltså 1.500 varje månad sen brukar väl mamma o pappa betala ganska mycket fast de sagt att de inte ska göra det. Har ju inga syskon så jag tyker faktist att jag förtjänar de =)

Anonym
om Mitt (plugg)schema.. suck, men det måste göras.:
Hur mycket tjänar du på reklamen på bloggen? Understrykna orden osv.
Svar: haha, Inte mycket alls. ! för varje klick tror jag att det är 50 öre, så .. aa. Jag har inte riktigt förstått den där grejen en..asså hemsidan.


gooo!

Nu kör vi tjejer!


Var förbi centrum en snabbis.


Mitt (plugg)schema.. suck, men det måste göras.

Jag har som sagt jättemycket plugg! och då menar jag verkligen mycket. Det ska göras:
* engelskauppsats,
* öva glosor,
* öva till svenskaprov,
* läsa i engelskaboken,
* göra klart häften.. även här i engelskan,
* och öva till matte prov.


Bara kämpa michaela, de mesta är över efter helgen. tror det bli paus tills på söndag med andra ord så jag får tiden till pluggandet verkligen. Hörs!
puss

Låter har jag på hjärnan..

Tidsbrist

Jag måste plugga, har verkligen inte tid för bloggen idag och förmodligen inte i morgon eller, har massa att göra och känner mig jättestressad just nu. Det är bara att sätt igång med andra ord!
puss på er.


Lilla Jonna som blir 16 idag!

Grattis sötnos.


Stallet.

Har nyss kommit hem från skolan och nu bär det av till stallet, jippie! =)


svar på komentar..

Iza om No school tomorrow.:
Har samma problem!! hur mycket kostar det där? puss

Svar: Eftersom jag är med i ett projekt elelr vad man nu ska kalla det och de tagit bilder och skit som kommer visas för vissa så får jag allt gratis men annars kostar ansiktsbehandlingen 690:- + alla produkter som kostar från 200, 300 och uppåt..
puss

Just the way you are

I miss someone..

Want some love..

Tired of this...

I want..


Food and shower



Jag har precis käkat lite middag, det fick bli hemmagjord pasta/kycklingsallad, mums fillibabba! Ikväll blir det till och dega i soffan framför tvn och plugga lite såklart också eftersom jag inte fått någonting gjort idag nästan.. Inte så ovanligt när jag är hemma själv*.  Nu är det i alla fall dags att ta en varm dusch =)
hörs!


Godmorgon!

Godmorgon!
Är hemma idag som sagt. Ligger i soffan och gör ingenting, ska snart ner och fixa lite käk tänkte jag och sen sätta igång med pluggandet, jag har mycket att göra. Föresten så köpte jag detta igår också. En concealer att verkligen rekomendera! och en pensel till. (Make Up Store)


No school tomorrow.

Hej på er!
Idag har jag plågats ganska mycket kan jag lova er. Har varit hos hudterapeuten idag och haft ansiktsbehandling, (hur äckligt den en låter..) portömning. De gör ett projekt med mig nu och ska verkligen försöka hjälpa mig så jag blir av med skiten i fejjan någon gång. I morgon börjar jag, krämer och ändra kosten. Ska man bli fin får man lida pin.. som man säger. Ska tillbaks efter tre veckor och se om det blivit någe bättre.

Just nu så tänker jag inte gå till skolan i morgon i alla fall, inte visa mig för någon, så som jag ser ut i fejjan..Mår skit och det är hemskt. Brukar vanligen inte skriva ut om sånt här för att jag skäms så mycket men men, kan va skönt att få ut sig lite också. Finns kanske fler som jag?
puss


Detta fick jag med mig från kliniken idag.


Mobilbilder från helgen.


stockholms stolthet!

Hej gött folk!
Har varit jättedålig uppdatering i helgen, I Know! Lite kort bara... I fredags: Tvillingarna kom hem till mig, vi bastade och sånt mys.. tittade på film osv sen sov dom även kvar.

I lördags: Vid 11 tiden drog jag till årsta för att titta på rugbymatch med skolan, Detta fick vi såklart kompensation elelr hur det nu stavas för, så det var det värt! Var kul faktist. På kvällen drog jag,julia,angelica,felicia och carro till erik dit de kom lite folk, var en trevlig kväll med trevligt folk, nice! med andra ord. Vi var hemma hos julia fem på morgon och då slagga vi nästan på dirren.

Idag (söndag): Idag vare dif-aik matchen som gällde, Skööönt som satan 2-1 tid DJURGÅRDEN! wooohoo. Kommer ha ramsor i mina drömmar inatt asså. Eeeen råtta svart o gul, fy fan va han e ful. Fy fan vad jag hatar aik, fy fan va han e ful !



Ps.
Mobilbilder från hela helgen kommer. (glömt sladden hos julia). Duger med denna från systemen i alla fall.


Bilden skulle upp i fredags.

Jag har inte kunnat blogga förens nu.. igår fuckade blogg.se hela dagen och sen blev jag kvar hos julia igår. Ska ta och berätta om min helg lite senare ikväll.. Nu blir det hopp in i duschen och sen börja fixa sig inteför match!

puss


Snart bastuuu

Tjenare,
har verkligen inte orkat blogga idag. Har dessutom haft ganska mycket att göra. Just nu sitter jag och väntar på tvillingarna som ska komma. Det blir myskväll idag, chirre,dirre,bastu och vin. Ska ta och gå ut och sätta på bastun. Dom kommer även sova kvar här och så, var ett tag sen de. Myyysigt va!? tjejkväll sådär. Kanske bloggar lite senare, vi får se.
puss


Bild från i somras.


RSS 2.0